Totale Knie Operatie

Realistisch en informatief artsen spelletje, waarbij operief een knie prothese geplaatst moet worden. Heb jij altijd al een chirurg willen zijn? Dit is je kans om eens te kijken in een orthopedische operatie kamer in het ziekenhuis. Je kunt meteen de patient een totale knieprothese te geven.

8 / 10
Escape the Health Center

Ontsnap uit het ziekenhuis in dit Escape the Room spel. De zuster is over 5 minuten terug, dus je moet snel te werk gaan. Loop door de kamers en gangen en vind objecten. Ontdek hoe je deze kunt gebruiken om te ontsnappen.

8 / 10
Fever Frenzy

Er is een vreemd virus uitgebroken in de stad. Je bent net dokter geworden, maar je mag nu al beginnen met een moeilijke taak: het genezen van de patienten en het uitvinden van een nieuw vaccin. Veel succes!

8 / 10
Totale Heup Operatie

Vervang een heup in deze operatie game. Help de arts, verpleegkundige, anesthesist en de patient tijdens deze chirurgische ingreep; een totale heup operatie. Pak je scalpel, vervang kundig de heup, en maak de patient weer helemaal blij! Veel succes, dokter!

8 / 10
Botten Dokter

Oh nee! Alle botten liggen door de operatie door elkaar! Kan jij ze weer op de goede plek in het lichaam zetten? En kan je dat ook als de patient in allerlei rare posities ligt?

8 / 10
Dokter's Operatie

Kun jij dokter Bibber assisteren? Kijk uit, want je moet niet teveel trillen en rillen en bibberen, want dan loopt het niet goed af met je patient! Probeer goed te bewegen.

8 / 10
Open Heart Surgery

Help het hart chirurgie team een succesvolle open hart operatie uitvoeren. Voor deze ingewikkelde procedure moet je eerst goed alle informatie lezen, en dan met vaste handen te werk gaan. Let ook op de andere leden van het team en of ze alles wel goed doen.

8 / 10
Injectie spel

In dit spel moet je probrene een injectie te zetten bij je patienten, maar ze trillen en bewegen het hele scherm door. Wees zo snel mogelijk en probeer goed te mikken zonder een speldenkussen van je patient te maken.

8 / 10
Croco Microbe

Maak alle croco bacterienen kapot die je cellen willen aanvallen. Schiet ze kapot. Ga over ze heen om te vergroten.

8 / 10
Dexters Laboratorium

Hoever kan jij komen in dit klik avontuur? Zorg ervoor dat je alles vind zodat je door kan gaan naar volgende levels.

8 / 10
Nurse Quest

Loop als verpleegkundige bij de mensen binnen en help ze met allerlei problemen. Jouw enige probleem is dat dit dorp vol zit met gevaarlijke honden en autos die veel en veel te hard rijden. Zorg dat je niet omkomts voor je je patienten bereikt hebt.

8 / 10
The Innards

Je moet in leven blijven binnen in de darmen. Verzamel de rode bloedcellen en vermijd kankercellen. Pak de pillen voor power ups, maar weet wel dat niet iedere pil iets goeds brengt.

8 / 10
Drawn Together: Cavity Search

In dit vrolijke operatie-spel kun je allerlei vreemde problemen van je patienten verhelpen. Wat hebben ze allemaal lopen inslikken, moet je je afvragen. Ben jij een talentvolle chirurg of kan je beter in een slachthuis gaan werken? Kom er achter in Drawn Together.

8 / 10
Gen

Kun jij alle cellen naar de blauwe cel slepen? Click on aan te trekken en klik weer om je aantrekkingskracht uit te zetten.

8 / 10
Small White Lymphocyte

Als witte bloedcel, oftewel lymfocyt, moet je het nieuw getransplanteerde hart beschermen tegen allerlei bacterien. Gebruik de twee speciale aanvallen als ze zijn opgeladen.

8 / 10

Heb jij altijd al eens een dokter of arts willen spelen?

Nu kan het in een van deze geneeskunde spelletjes. Maak de patient beter door virussen te verwijderen en mensen te opereren. Verschillende specialismen komen langs in deze geneeskunde spelletjes. Gezond spel plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Totale Knie Operatie, Escape the Health Center, Fever Frenzy, Totale Heup Operatie, Botten Dokter, Dokter's Operatie, Open Heart Surgery, Injectie spel, Croco Microbe, Dexters Laboratorium