Tags >

Gladiator

Grijp je sandalen en je zwaard!

Hier vind je een aantal mooie gladiatoren spelletjes. Vecht als stoere en sterke gladiator in het Colosseum in het oude Rome of in een andere arena. Zet je helm op, trek je sandalen aan, pak je zwaard en vecht als Samniet, Galliër of Thraciër in een van deze gladiatorengevechten.

Dit vinden wij de leukste spellen:Swords And Sandals 2, Swords And Sandals, Gladiator 2, Gladiator Gokkast, Swords And Sandals 3, Gross Out, The Arena, Gladiator CW, Wrath of the Spartan, Siegius Arena 2

Swords And Sandals 2
In het tweede deel van Swords and Sandals moet je weer de favoriet van het publiek van het oude Rome worden. Ontsnap uit de gevangenis en koop met het geld dat je wint tijdens gevechten in de arena allerlei wapens en magische voorwerpen.
7.7 / 10
Swords And Sandals
Word de publieksfavoriet van het oude Rome. Ontsnap uit de gevangenis en begin je leven als gladiator. Win toernementen en duels in de arena en verdien daarmee genoeg geld om nieuwe wapens en magische voorwerpen te kopen voor je volgende gevechten.
8 / 10
Gladiator 2
Verweer je als Gladiator in het oude Colosseum tegen de uitdagers.
8 / 10
Gladiator Gokkast
Speel de gokkast gladiator en probeer veel geld te verdienen.
8 / 10
Swords And Sandals 3
Vecht tegen nog meer tegenstanders in dit deel van Zwaarden en Sandalen, Solo Utratus. Maak je eigen gladiator aan en vecht allerlei duels om geld en skill points te verdienen. Koop spullen die je nodig hebt, zoals wapens en kleren. Vind de juist winkels voor jouw niveau en budget. Vergeet niet steeds je personage te bewapenen met de spullen die je hebt gekocht voordat je de arena in gaat.
8 / 10
Gross Out
De battle stijl van dit spel lijkt nogal op dat van Zwaarden en Sandalen, alleen is het hier de bedoeling dat je je tegenstanders schiet en mept met alsmaar viezere wapens. Verdien geld door gevechten te winnen en koop daarmee upgrades voor je verzameling ranzige wapens en gadgets.
8 / 10
The Arena
Win het publiek voor je en The Arena, een Romeins vechtspel.
8 / 10
Gladiator CW
In Gladiator Castle Wars speel je zelf in een middeleeuws epos.
8 / 10
Wrath of the Spartan
Speel als een van de Spartanen uit de film 300 in Wrath of the Spartan.
8 / 10
Siegius Arena 2
In dit spelletje ben je een gladiator. Versla alle andere gladiatoren en verdien veel geld om nieuwe wapens en magische aanvallen te kopen.
8 / 10
Caesars Day Off
Je kan het level van Ceasars bepalen, je duim omhoog of omlaag.
8 / 10
Romanius 2
Speel als de Romein Romanius en versla de cyclopen.
8 / 10
Hulk Planet Hulk Gladiators
De Hulk is op een vreemde planeet beland en moet daar in de ring vechten tegen allerlei monsters. Kun jij iedereen verslaan en ontsnappen?
8 / 10