Tags >

Golf

Golf Master 3D

Lekker golfen in Golf Master 3D. Gebruik de juiste club om zo snel mogelijk op de green te komen. Een hole-in-one is onwaarschijnlijk in deze game, maar het is wel goed te doen onder par te blijven. Veel succes!

8 / 10
Golf Spel

Probeer alle 18 holes uit te spelen in zo min mogelijk slagen met golf. Kies de club waarmee je gaat slaan en probeer de juiste snelheid aan de bal te geven om hem zo snel mogelijk te putten.

8.5 / 10
3D Championship Golf

Loop een 9 holes ronde op deze golfbaan. Kies de juiste golfclub en blijf onder par. Golf als een pro in 3D Championship Golf.

7.6 / 10
Flash Golf

Speel golf op je computer. Selecteer je club en ga de baan op. Wat zal het worden? Een driver, wood, iron, wedge of een putter? Het is aan jou de beste keuze te maken.

8 / 10
Go Go Golf

Probeer steeds met de golfbal de finish te bereiken. Kies de snelheid en richting waarmee je schiet om te winnen.

8 / 10
Turbo Golf

Speel een leuk golf spelletje. Zwaai met de golfclub en probeer de bal telkens goed te raken zodat hij zo dicht mogelijk bij de hole neerkomt. Lukt het jou een hole-in-one te scoren?

8.3 / 10
Funny Golf

Kun jij een hole-in-one scoren in het vermakelijke golf spelletje Funny Golf? Klik en sleep met de muis om de zwaai van een golfclub na te bootsen. Probeer het balletje precies goed te raken zodat het precies in het putje rolt!

0 / 10
Arcade Golf

Schiet de bal door het level in Arcade Golf en probeer bij ieder van de 10 holes in dit spelletje een hole-in-one te scoren. Je begint met 5000 punten, maar voor elke keer dat je meer dan eens moet slaan, verlies je 500 punten. Probeer je score zo hoog mogelijk te houden!

0 / 10
Puyopuyo Golf

Even relaxen met een gek golf spelletje. In Puyopuyo Golf kom je welliswaar een paar licht frustrerende obstakels tegen, maar het spel is lekker kort (tien holes) en niet zo moeilijk.

8 / 10
Cave Golf

Speel Cave Golf, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
Andy's Golf

Speel golf met Andy op de minigolf baan. Kun jij Het balletje steeds voorbij alle hindernissen het gaatje in spelen? Probeer zo min mogelijk slagen te maken!

0 / 10
Power Golf

Speel power golf. Je kan je snelheid en richting kiezen en probeer een hole in one te slaan!

7 / 10
Arcade Golf NEON

Probeer een hole-in-one te scoren op de vele neon golfbanen in Arcade Golf NEON! Je moet goed mikken en de bal ver genoeg slaan om alle hindernissen voorbij te komen en het balletje zo dicht mogelijk bij de hole te krijgen. Kijk uit! Mep de bal niet te hard. Als het balletje uit het level schiet moet je dat level overnieuw starten. Veel plezier met neon golf!

0 / 10
Everybody's Golf

Speel 9 holes onder par. Vermijd de bunker en probeer een hole-in-one te maken.

8 / 10
Panda Golf

Eenvoudig golf spel. Probeer het vlaggetje in zo min mogelijk slagen te halen.

8 / 10
Putt it in

Lekker mini-golfen in het park met Putt it in midgetgolf.

8 / 10
Zombie Golf Club House of the Dead

Een golf spelletje met zombies. Bescherm de links tegen de zombies door ze te raken met je golf ballen. Lekker hard slaan, en vooral de headshots doen het goed.

2 / 10
Bouncy Golf

In Bouncy Golf moet je een duivels lastige golf green vol dodelijke cirkelzagen zien te overleven. Schiet het balletje steeds het puntje in. Mik goed en laat het balletje door de lucht vliegen. Ontwijk de cirkelzagen en verzamel alle sterretjes. Voor de sterren krijg je punten, maar als je een zaag raakt dan verlies je een leven!

0 / 10
18 Goal Golf

Probeer elke keer de voetbal te putten op de golfbaan. Doe dat in zo min mogelijk slagen en kijk uit voor alle obstakels.

8 / 10
Disneys Golf

Kies een dinsey figuur uit waarmee je wilt golven en probeer in zo min mogelijk slagen elke baan te overwinnen.

8 / 10
Asterix En Obelix

Speel een soort van golf met asterix en obelix. De 1 gooit de ander weg en die moet je proberen op de juiste plaats te krijgen.

8 / 10
Cat Whit Bow Golf

Schiet de kat weg met pijl en boog. Je speelt namelijk golf met de kat en de kat zin aan het de pijl vast. Probeer dus met de pijl aan het einde van het level te komen.

8 / 10
Supreme Golf

Gebruik je muis in dit Golf spelletje. De swing en het oplopen op de hole gaat lekker snel. Leg lange afstanden af met mooie drives in dit spel. Een hole-in-one zit er waarschijnlijk niet in, maar het is uitdaging genoeg om onder par te blijven. Veel succes!

8 / 10
Medieval Golf

Ga golfen met pijl en boog. Schiet de pijl weg met je boog en schiet hem in de hole. Hou rekening met de wind.

8 / 10
Technical Golf

Golfen op deze realistische golfbaan. Bepaal niet alleen de richting en kracht achter je swing, maar ook welke golfclub je het beste kan gebruiken en de hook of slice.

5.8 / 10
Midi Golf

Loop een mooi rondje op deze baan. Ga je een putt of chip maken? Swing je bal snel in de hole!

8 / 10
Green Physics 2

Probeer in elk level de bal in de hole te krijgen. Klik blokken weg zodat de clubs in beweging komen en de bal in de hole tikken.

8 / 10
Golfman Extreme

Schiet in golfman extreme alles kapot in elk level. Mik goed en sla het balletje met de stick.

8 / 10
Squirrel Golf

Golfen, niet met golfballen maar met eekhoorns. Zorg voor een goede swing, en sla niet te hard, anders komen ze geheel de verkeerde kant op naar beneden storten.

8 / 10
Flash Golf 2

Eenvoudig golf spel. Probeer de vlag in zo min mogelijk slagen te halen. Gebruik de swing knop. Stel steeds de juiste kracht en richting in. De juist club pak je er vanzelf bij, dus dat maakt het in ieder geval iets makkelijker.

8 / 10
Squibballs Hole In One

Grappig golf spel, waar de golfballen niet precies ballen zijn. Maak eerst een eigen squibball, en kies daarna de beste golfclub om deze baan aan te kunnen. Denk aan je swing!

8 / 10
Golden Tour

De Golden Tour draait compleet om golf. Probeer in deze gokkast de juiste combinatie te maken en win.

8 / 10
Superstar Golf

Houd rekening met de wind en met welke club je slaat. Speel een spelletje op deze 9 holes golfbaan.

8 / 10
Golf Jam

Speel Golf Jam en probeer allerlei verschillende golf opdrachten. Selecteer een golfspeler en ga de baan op om te golfen. Probeer wel een oogje op de wind te houden terwijl je speelt.

8 / 10
Golf Man

Sla de bal zo snel mogelijk in de hole! Werk alle banen af en probeer dan de beste te zijn! Kan jij een hole in one slaan?

8 / 10
Crazy Gol-Fish

Speel een potje golf met vissen. Goed mikken, want je moet ze precies in hun kommetje terug laten vliegen in dit golf spel.

8 / 10
Pressure Shot

Speel matchplay in de Ryder Cup. Je start dit golf spel vanuit de bunker, gebruik dus een wedge.

2 / 10
St Mulligan's 3-putt

Golf op een 9 of 18 holes baan. Je kunt kiezen tussen verschillende golfers. Lekker slaan!

0 / 10

Fore!

De mooiste Golf Spelletjes staan hier verzameld. Sla af met een goede swing van de tee en loop een rondje op een van de golfbanen. Gebruik je een driver of moet je de bal chippen, pitchen of zelfs putten op de green? Laat zien wat jouw handicap is en wordt beter dan Tiger Woods door te oefenen in het golf spel!

Dit vinden wij de leukste spellen:Golf Master 3D, Golf Spel, 3D Championship Golf, Flash Golf, Go Go Golf, Turbo Golf, Funny Golf, Arcade Golf, Puyopuyo Golf, Cave Golf