Tags >

Goudmijn

Gold Mine

In dit blokkenspelletje moet je de blokken breken in combinaties van twee of meer. Klik de combo's weg voordat de stenen tegen de mijnwerker aan schuiven!

10 / 10
Valentiner

Speel Cupido in deze Valentijns versie van Gold Miner. Sla zo veel mogelijk gouden hartjes aan de lijn om het volgende level te halen. Koop tussen de levels door spullen die je helpen genoeg harten te verzamelen.

9 / 10
Fish Money

Mik op het juiste moment met de graaier op het goud en haal je target binnen de tijd.

8 / 10
Digger

Speel de klassieker Digger uit het DOS tijdperk! In Digger moet je alle diamanten pakken met je happertje/graafmachine. Er zitten echter allemaal wezentjes achter je aan om je te pakken! Je kunt op ze schieten of geldzakjes op ze laten vallen. Succes!

8.1 / 10
Gold Miner

Het legendarische Gold Miner! Haal zoveel mogelijk goud en diamanten op. Gebruik je dynamiet om grote stenen en andere troep die je niet wil hebben op te blazen. Dat bespaart tijd, en tijd is kostbaar!

8.1 / 10
Gold Strike

Hak verschillende blokken weg in dit Abyss achtige spelletje. 2 of meer dezelfde stenen kunnen weg! Probeer alle schatten ook te bemachtigen!

8 / 10
Gold Miner Special Edition

Graaf goud op met de beroemde Gold Miner in deze speciale editie van het bekende spel. Zoals altijd kun je weer spullen kopen om je op weg te helpen in de winkel tussen de levels door.

8 / 10
Gold Panic

Als mijnwerker moet je in dit spelletje de brokken goud in je wagentje laten vallen. Graaf om het goud heen zodat je het de goede kant op kunt duwen. Kijk uit voor de spinnen!

8 / 10
Gold Miner - Multiplayer

Speel de klassieker goudmijn nu ook met z'n tweeen in dit Chinese multiplayer spel. Je kunt bijde miner besturen, dan gaat het sneller.

8 / 10
Goudzoeker Multiplayer

Speel nu goedzoeker met zijn 2en en probeer zover mogelijk in het level te komen. Als je heel goed bent kan je het ook in je eentje proberen om 2 poppetjes te besturen.

8 / 10
Rocks Miner 2

Graaf goud op in verschillende locaties met deze gold miner. Laat je grijper zakken en zie van jij omhoog trekt. Tussen de levels door kan je het gebruikelijke gereedschap kopen.

9.3 / 10
Super Miner

Pak de stukken goud in Super Miner met gold miner. Laat je grijper zakken en kiujk of jij goed genoeg hebt gemikt. Waar kennen we deze goudzoeker ook alweer van...?

8.4 / 10
Gold Miner Classic

Gold Miner Classic is een leuk goudzoeker spelletje waarin je vooral voor het goud moet gaan, maar ook de andere voorwerpen hebben een waarde. Gebruik de grijphaak om de hompen goud uit de grond te trekken. Je kunt ook rotsen en botten en geldzakken vinden en pakken. Probeer binnen de tijd genoeg schatten binnen te halen om de minimumscore te bereiken.

0 / 10
Gold Miner Vegas

Takel de grootste goudblokken omhoog in Gold Miner Vegas! Natuurlijk kan je ook in deze versie van Goldminer weer spullen kopen tussen de levels door om hoger te scoren.

8.7 / 10
Gold Digger

Laat je haak op het juiste moment zakken en grijp de grootste brokken goud. Je moet een bepaalde hoeveelheid geld binnenhalen om door te kunnen naar het volgende level, dus goed mikken!

8.6 / 10
Power Shovel

Graaf zoveel mogelijk goud op en zorg ervoor dat je de stenen laat liggen. Je graaft met een graafmachine.

8 / 10
Gold Rush Deluxe

Klik de blokken weg voordat ze te hoog opstapelen. Je kunt de blokken wegklikken als er drie of meer van dezelfde kleur naast elkaar liggen. Verzamel de gouden blokken om naar het volgende level door te gaan.

8 / 10
Gold Mine Strike

Probeer alle blokken te breken in Gold Mine Strike! Gooi je pikhouweel tegen de combinaties van twee of meer van dezelfde blokken aan. De overige blokken vallen naar beneden, en zo ontstaan weer nieuwe combo's. In de schatkisten zitten handige bonussen verborgen waarmee je de moeilijkere levels kunt uitspelen! Zorg dat de blokken niet te dichtbij je karretje komen. Veel plezier met dit blokkenspel!

10 / 10
Dyna Boy

Zoek goed naar alle diamanten in de mijn. Soms moet je ook sleutels en batterijen vinden. Zoek dynamiet om dingen mee op te blazen en kijk uit dat je niet op de beestjes stapt.

8 / 10
Escape Plan Diamond Mine

Je bent in een diamantenmijn beland. Kun jij onstnappen? Zoek goed naar nuttige voorwerpen en hints om weer boven de grond te komen.

9 / 10
Kerstman Goldminer

De kerst-variant van het bekende Goldminer: mijn naar goud en cadeautjes voor de kinderen.

8.2 / 10
Diggy

Graaf onder de grond rond en vind alle verborgen schatten met Diggy. Koop handige upgrades met de schatten die je vindt. Kun jij ook alle geheime schatten vinden?

0 / 10
Rail Of Death 3

Een uitgebreide versie van Rail of Death. Nu kun je van allerlei andere dingen upgraden, je kun je karretje opleuken, je kunt schieten, een nieuwe motor kopen, en nog veel meer!

8 / 10
Idle Mining Co

In dit spelletje heb je een goudmijn. Huur mensen in om er goud uit te halen, en gebruik het goud om nieuwe werkers, beter gereedschap, en meer mijnen te kopen en je winst te vergroten.

8.7 / 10
Reel Gold 2

Pak zoveel mogelijk goud. Rij met het karretje en takel al het goud naar boven.

0 / 10
Money Miner

Verzamel zoveel mogelijk geld in dit goudmijn-spelletje om naar de volgende level te komen. Koop tussen de levels in de winkel spullen, bijvoorbeeld dynamiet om de rotsen in je level op te blazen of koop de powercrane om je hijskraan meer kracht te geven. Zo kun je meer goud mijnen!

8 / 10
Bunny Catch Those Eggs

Vang met je grijphaak zoveel mogelijk vallende eieren, maar zorg dat je niet per ongeluk een van de rotte eieren meepakt. Die herken je aan de kleur en geur.

8 / 10
Calafornia Rush

Verzamel zoveel mogelijk goud en zorg dat je de levels uit speelt. Af en toe zal het best lastig zijn maar hoever kan jij komen?

8 / 10
Age of Warriors

Versla de Romeinen met je Vikingstam. Kun jij ze allemaal verslaan en steeds sterker worden? De levels beginnen makkelijk maar worden steeds moeilijker. Hou de Romeinen weg bij jouw mijnwerkers.

8 / 10
N

In dit gave ninja platform spel moet je alle muntjes verzamelen om de deur naar het volgende level te openen. Spring rond, des te meer vaart je hebt des te hoger je kunt springen. Probeer uit te vogelen hoe je alle muntjes kunt pakken.

8 / 10
Dwarf Coins

Je hebt per ongeluk een hele kruiwagen vol goud in de mijn laten kukelen. Rij met je karretje door de mijn en vind alle goudstukken terug. Breek de stenen zodat de goudstukken naar beneden vallen en je kar in rollen. Pak onderweg ook de rode edelstenen.

8 / 10
Hungy Mouse

In dit goudmijn spelletje moet je geen goud maar kaas verzamelen. Kun jij genoeg kaas pakken om de levels steeds te halen? Goed mikken met de grijper!

8 / 10
Ninja Miner 2

Ren door de mijn met je ninja en zoek alle diamanten en gouden sterren bij elkaar. Kijk uit voor de vleermuizen en het water. Zoek ook naar handig gereedschap.

8 / 10
Diamonds Chase

Eerst moet je bij de oude mijn zien te komen. Kun jij bedenken hoe je langs de hindernissen komt? Kijk of je in de mijn diamanten kunt vinden!

8 / 10
Rivier Opruimen

Dit spel is een beetje zoals goldmnier, behalve dat het hier de bedoeling is dat je de zee schoonmaakt door zoveel mogelijk vuilnis er uit te vissen. Kijk uit dat je de vissen niet per ongeluk omhoog trekt.

8 / 10
Glean

In dit spelletje moet je met de robot grondstoffen opgraven. Zoek in de grotten en graaf alles uit. Kijk uit dat je robot niet overhit en dat je brandstof niet opraakt. Je kunt grondstoffen gebruiken om jezelf te repareren en om nieuwe brandstof te maken.

8 / 10
Reel Gold

Haal het goud binnen met Reel Gold. Probeer de doffe stukken goud en de rotsen niet te raken, dan raak je namelijk je goud kwijt. Je kan alleen het goud dat glittert grijpen met je haak.

8 / 10
Dwarfs World

Probeer zoveel mogelijk goud te verzamelen vanuit de goudmijn. Klik steeds op het juiste moment om de goudstukken uit de grond te halen. Probeer de stenen niet te pakken!

8 / 10
Planet Basher

Kun jij in zo min mogelijk rondes genoeg upgrades kopen on in een keer 200 sterren te verzamelen? Een leuk en verslavend spelletje met toepasselijke achtergrondmuziek.

8 / 10
Dig to China

Graaf een diepe tunnel door de hele wereld heen totdat je in China aankomt. Verzamel onderweg materiaal om upgrades van te maken.

8 / 10
Monkey Treasures

Haal alle schatten van de bodem. Pak er zoveel mogelijk maar zorg ook dat je niks anders vangt. Je kan ook bommen gooien.

6.3 / 10
Gnome Miner

In dit goldminer spelletje moet je met de tuinkabouter proberen zoveel mogelijk goud uit de grond te trekken. Lukt het jou al het goud te pakken voor de tijd om is?

7.2 / 10
Patrick's Gold

Pak zoveel mogelijk goud met Patrick. Patrick is dol op goud. Loop tussen de klavertjes 4 door en pak zoveel mogelijk goud binnen de tijd.

8 / 10
Goldrush Roulette

Zet nuggets van goud in ter weddenschap op de roulette tafel in Goldrush Roulette. Draai de cylinder en kijk of jij vandaag geluk hebt.

8 / 10
Jewel Digger

Verzamel zoveel mogelijk juwelen die in de grond zitten. Klik op het juiste moment en haal de juwelen uit de grond die het meeste waard zijn. Let wel goed op de wortels die in de grond zitten want daardoor kan je niet goed bij de juwelen.

8 / 10
Underneath

Help de robot de weg te vinden door de grotten. Pak de diamanten en kijk uit voor alle dodelijke zagen, het lava, en de andere vallen.

8 / 10
Gem Grab 3

Kun jij de edelsteen uit de grot krijgen? Trek hem naar de juiste poort, maar ruim wel eerst ook alle obstakels uit de weg.

0 / 10
Gem Cave Adventure

Ga elke keer een deur in. Deze deuren leiden je naar steeds een nieuwe grot. Pak elke keer de kristal, maar kijk uit! Als je de kristal hebt gepakt gaan ook alle vallen in het level af. De terugweg is dus altijd een stuk lastiger dan de heenweg!

0 / 10

Speel hier Gold Miner online!

Gold Miner is het eerste en klassieke goudmijn spelletje, ontworpen door Intermix Network. Er zijn inmiddels een groot aantal zelfde soort online spelletjes, je vind ze hier! In Gold Miner/Goudzoeker moet je in een mijn goud, of andere waardevolle voorwerpen zoals diamanten, opgraven.

Dit vinden wij de leukste spellen:Gold Mine, Valentiner, Fish Money, Digger, Gold Miner, Gold Strike, Gold Miner Special Edition, Gold Panic, Gold Miner - Multiplayer, Goudzoeker Multiplayer