Tags >

Halloween

Planten Tegen Zombies

Bescherm het huis door de planten te laten vechten tegen de zombies. Zet de planten op de juiste plaats en sloop alle zombies.

8 / 10
Hurry and Escape

Los in elke kamer snel de puzzel op en ga dan door. Je moet snel zijn want de tijd loopt! Kijk goed naar de hints en klik de juiste dingen aan.

0 / 10
Jigsaw Puzzle: Halloweeny

Kun jij alle stukjes goed aan elkaar leggen en de enge Halloween plaatjes van het spelletje Jigsaw Puzzle: Halloweeny ontdekken? Los de puzzels snel op om een hoge score te behalen, of speel dit puzzelspel lekker op je eigen tempo. Je kan kiezen uit allerlei lekker griezelige plaatjes!

0 / 10
Darker Ride Escape

Kijk goed rond en vind al de spullen die je nodig hebt om uit deze griezelige kermis attractie te ontsnappen. Kun jij dit spelletje oplossen?

7.3 / 10
Super Julio 2

Ren rond op het Halloween eiland in het tweede deel van de Super Julio serie. Kijk uit voor alle monsters. Pak de muntjes en de power-ups.

0 / 10
Basket Monsterz

Basket Monsterz is de speciale Halloween editie van basketbal. In dit spannende penalty shot spelletje kun je je eigen bovennatuurlijke personage uitkiezen. Win de kampioenschappen tegen alle andere monsters en scoor als eerste 11 punten. Probeer geen enkele keer te missen!

0 / 10
Angry Birds Halloween

Schiet met de boze vogels alle blokken uit het level. Dit keer in angry birds, de halloween versie.

8 / 10
The Halloween Chain

The Halloween Chain is een uitdagend zuma spelletje speciaal gemaakt voor Halloween! Kun jij de knikkers de keten in schieten om match-3 combo's te maken? Kijk naar de heks in het midden. Ze heeft steeds de volgende knikker vast. Waar moet ze hem heen gooien? Speel de knikkers weg voor ze het eindpunt bereiken!

0 / 10
Pumpkin Pie

Maak een heerlijke pompoentaart in dit leuke kookspelletje. Kun jij eerst de pompoen voorbereiden? De ingredienten zien er realistisch uit!

8 / 10
Timbermen Halloween

Dit is een grappige Halloween editie van het spelletje Timberman. Kun jij de hoge boom in stukken hakken? Zorg dat je niet geraakt wordt door de takken. Wissel steeds op het juiste moment van kant. Hoe ver kom jij in dit uitdagende spel? Speel allerlei Halloween kostuums vrij!

0 / 10
Haunted House

Lekker griezelen in Haunted House, een mooi vormgegeven adventure spel!

8 / 10
Halloween Opmaken

Maak het halloween meisje op hoe je zelf wilt. Maak haar klaar voor het halloween feest.

0 / 10
Purrfect Kitten Halloween

Ook dieren dragen soms Halloween kostuums. Kun jij voor deze kat een grappig Halloween kostuumpje vinden? Want staat het grappigst?

0 / 10
Halloween Jack

Zoek de verschillen met halloween. Zorg ervoor dat je het binnen de tijd doet en niet te vaak verkeerd klikt.

0 / 10
Type And Pop

Typen wordt leuk met Typ and Pop! Oefen jouw type kunsten en red de heks van de slechte beesten!

0 / 10
Halloween Puzzle

Kies een puzzel van halloween en probeer alle stukjes op de juiste plaats te leggen.

0 / 10
Pou Halloween Slacking

Pou verveelt zich heel erg op het Halloween feestje. Kun jij Pou helpen andere dingen te vinden om te doen? Zorg alleen wel dat de andere gasten het niet zien!

0 / 10
Monster Cafe

Maak combo's van drie of meer om de Halloween bubbels te laten knappen in het bubbleshooter spelletje Monster Cafe. Raak combo's van dezelfde Halloween monstertjes om ze te laten verdwijnen. Laat de bubbels niet tot aan de stippellijn naar beneden zakken!

0 / 10
Baby Hazel Halloween Crafts

Help Baby Hazel zich klaar te maken voor het Halloween feest. Eerst kun je samen allerlei mooie Halloween versiersels maken. Hang ze daarna overal in huis op.

0 / 10
Roly-Poly Monsters

In dit spel dien je alle monsters op te blazen met bommen. Maar let op! Je hebt maar een beperkte hoeveelheid bommen en je kan niet overal even makkelijk bij!

8 / 10
Halloween Mahjong

Speel deze mahjong versie. Dit heeft veel met halloween te maken en is leuk voor de afwisseling. Probeer 2 gelijke symbolen te vinden en klik die dan allebei aan. Alleen zo zullen de blokjes verdwijnen.

8 / 10
Halloween Kleurplaat

Hier een leuke kleurplaat van halloween. Geef de hele tekening een mooie kleur. Je mag zelf alle kleuren kiezen.

8 / 10
Ecto Harvest

Ecto's zijn blok-vormige spookjes van gekleurde gelei. Kun jij ze allemaal wegklikken. Doe het zo snel mogelijk en win punten voor mooie upgrades.

0 / 10
Halloween Tripeaks

Speel zo snel mogelijk alle kaarten weg in halloween tripeaks. Klik de juiste kaarten aan en speel de pyramide leeg.

8 / 10
Trick Or Treat

Het is halloween. Trick or treat bij het spookhuis en bescherm je snoep tegen de skeletten en vleermuizen.

8 / 10
Barbie Halloween Dress Up

Help Barbie haar Halloween kostuum in elkaar te zetten. Kies het patroon en de stof. Meet Barbie, teken het patroon en knip het uit. Naai daarna de delen van jurk mooi aan elkaar vast.

0 / 10
Halloween Party

In Halloween Party moet je een pad vrij maken zodat de pompoen helemaal naar beneden kan vallen. Verbind drie of meer gelijke Halloween plaatjes om de icoontjes te laten verdwijnen. Er vallen van boven nieuwe plaatjes het spel in, en de pompoen zakt steeds iets verder omlaag.

0 / 10
Monster Cake

Het pronkstuk van het Halloween feestje wordt de reusachtige Monster Cake die de meiden aan het klaarmaken zijn. Kun jij ze helpen de beste Halloween kleuren en de gaafste versieringen uit te kiezen? Kijk al die suikerspookjes, chocoladespinnen, en minipompoentjes eens!

0 / 10
Pou Halloween Clean Up

Pou heeft er lang over gedaan een Halloween kostuum in elkaar te knutselen. Nu is het hele huis wel een grote troep! Kun jij Pou helpen het huis schoon te maken voordat het Halloween feestje begint? Veel plezier met spelen!

0 / 10
Zombie Crisis

In Zombie Crisis moet je alle zombies afslachten voor ze te dichtbij komen. Ze komen toch verdomd snel de gang door geschuifeld met z'n allen... Leid ze snel af met een verse kwab hersenen en tik snel alle groene gedrochten aan om ze te pletten!

0 / 10
Roly Poly Eliminator 2

Maak alle Roly Poly monsters in elk level dood. Zet de vallen goed klaar, hak de touwen door of gebruik dynamiet om de boel op te blazen.

8 / 10
The Halloween Breaker

In The Halloween Breaker zie je een raster vol Halloween plaatjes. Vind de combo's van 2 of meer gelijke plaatjes en tik ze aan om ze weg te spelen. Kun jij alle spookjes, pompoenen, heksenhoeden, en andere plaatjes wegspelen? Er blijven maar nieuwe Halloween plaatjes bij komen!

0 / 10
Save The Monsters

In Save The Monsters moet je alle monsters redden. De bange dorpelingen hebben de monsters gevangen en aan de galg gehangen. Bevrijd ze snel voor het te laat is! Mik goed met je pijl en boog en hak de touwen door. Kijk uit dat je de monsters niet raakt, want ze zijn al aardig gehavend en daar wordt hun gezondheid uiteraard niet beter van!

0 / 10
Bouncing Halloween

Maak combinaties van drie pompoenen van dezelfde kleur en schiet alle pompoenen weg voor ze te laag komen. Kun jij alle levels uitspelen in dit leuke Halloween bubbles spelletje?

2 / 10
Halloween Winx

Kleed dit Winx meisje mooi aan voor Halloween. Kies uit allerlei leuke schoenen, hoeden, shirtjes, jurkjes, en broeken. Combineer verschillende kledingstukken en maak de mooiste outfit.

8 / 10
Monkey Go Happy Halloween

Het is Halloween, en weer is het aapje op zoek naar allerlei spulletje. Kun jij alle verborgen voorwerpen vinden? Help het aapje de puzzels op te lossen in het donkere bos.

8 / 10
Zombies Must Die

Zorg ervoor dat alle zombies dood gaan in elk level. Schiet goed en laat alles instorten zodat de zombies vallen of dingen op hun hoofd krijgen.

8 / 10
Match Terror

In Match Terror, een speciale Halloween versie van match-3, moet je de juiste monsters wegspelen door de combo's van drie of meer aan te tikken. Des te minder beurten je gebruikt, des te meer punten je scoort aan het eind van elk level.

0 / 10
All We Need Is Brain

Leg de hersenen ergens neer zodat ze zombies die gaat eten. Maar leg ze zo neer dat ze de hersenen wel kunnen ruiken maar onderweg vallen of dood gaan.

8 / 10
Barbie In Halloween

Kies je barbie en geef haar daarna leuke kleren. Het is wel halloween dus pas je daar een beetje op aan. Kan jij de sfeer helemaal naar halloween bregen?

8 / 10
My Halloween Items

Zoek de gelijke kaarten bij elkaar in het leuke geheugenspelletje My Halloween Items. Kijk goed naar de Halloween plaatjes op de kaarten en onthoud waar ze liggen. Hoeveel beurten heb jij nodig om alle kaarten in paren weg te spelen?

0 / 10
Zombie Buster

Hou de zombies in je vizier in het zombie spelletje Zombie Buster! De zombies zijn overal en jij en je bommen zijn de beste hoop die de mensheid heeft om ze te verslaan. Richt je vizier op strategische punten in de ruimte en land de bommen waar ze de meeste schade zullen aanrichten. Ben jij een uitgekiende scherpschutter of schiet je liever in het rond op de hoop dat je iets raakt?

0 / 10
Catch the Candy Halloween

Probeer alle snoepjes te pakken met het gekke plakbeestje. Kun jij alle drie de snoepjes verzamelen in elk level? Zorg dat je niet naar beneden valt.

0 / 10
Kerkhof Skateboarden

Je Skateboard op het kerkhof en je moet ontkomen aan de kus des doods. Ontwijk alles wat je tegenkomt op het kerkhof en zorg dat je niet gepakt wordt en dus de kus des doods krijgt.

8 / 10
Happy Halloween Match 3

Maak match-3 combinaties met alle Halloween gruwels in dit spelletje. Kun jij de vampiers, zombies, pompoenen, spoken, etc. allemaal wegspelen in dit bejewelled spelletje? Veel plezier!

0 / 10
Anti Zombie Bunker

De zombies vallen je zombie bunker aan! Kun jij ze allemaal overhoop schieten voordat ze je bunker weten te slopen? Tussen de levels door kun je upgrades kopen met het geld dat je verdient! Veel succes!

8.5 / 10
Pompoenen Verwijderen 2

Laat alle pompoenen in het level verdwijnen door de juiste dingen weg te klikken. Denk goed na voordat je begint met dingen weg klikken, Want je kan niet zomaar alles weg klikken.

8 / 10
Happy Halloween Princess

Geef de princess met halloween wat leuke kleren.

8 / 10
Nightmares 5: The Adventure

In het vijfde deel van deze serie ben je weer in het dromenland. Kun jij de nuttige spullen vinden en het nachtmerrie probleem oplossen? Schrik niet te vaak, dan wordt je wakker.

8 / 10
Halloween Cake Decoration

Versier de cake. Het is niet zomaar een cake maar een halloween cake. Kies mooie Halloween kleuren en versiersels en maak er iets spectaculairs van!

8 / 10
Baby Hazel Halloween Party

Oh nee! Baby Hazel was helemaal vergeten dat ze vanavond een feestje heeft! Kun jij haar helpen alsnog op tijd klaar te zijn voor het Halloween feestje van Baby Bella?

8 / 10
Reghouled

Speel nu de halloween versie van bejeweled. Zorg voor 3 of meer van dezelfde plaatjes op een rij om ze weg te spelen.

0 / 10
Mortanoid

In deze sinistere versie van arkanoid zijn je balletjes schedels en is je betje gemaakt van botten. Je kunt zelfs je betje verlengen met twee skelet-armen als je de juiste power-up weet te vangen. De power-ups zien er in dit spel uit als flesjes toverdrank. Kijk uit voor de helse monsters en geesten in het veld.

8 / 10
The Vegan zombie Tofu

In 'The Vega Zombie Tofu' speel je een vegetarische zombie met een queeste. Ga op zoek, maar let er op dat je, je tofu bij je houdt anders wordt je een echte zombie!

8 / 10
Halloween Beatdown

Sla alle beesten dood met halloween. Ze komen jou aanvallen en moet dus goed slaan en bewegen.

8 / 10
Pumpkins Shooting Witch

Zorg ervoor dat je met de heks alles en iedereen neerschiet in de lucht. Probeer niet geraakt te worden.

8 / 10
Clawdeen's Halloween

In dit spelletje is het tijd voor Halloween. Kleed Clawdeen Wolf, een weerwolf van Monster High, mooi aan voor het Halloween feestje!

7 / 10
Halloween Hairstyles

Geef dit meisje een leuk kapsel voor een Halloween feest. Kun jij het grappige kapsel met de spin er in mooi namaken in dit kappers spelletje?

0 / 10
Super Scary Stacker

In het leuke stapel spelletje Super Scary Stacker moet je het ene monstertje voorzichtig op het andere neerleggen om een grote toren te bouwen. Je moet alle monstertjes die bovenin op een rijtje staan gebruiken, en er mag er geen enkele omlaag vallen! Gaat het je lukken?

10 / 10
Attack Of The Tweety Zombies

Heb je ooit wel eens gedacht dat er wel iets een beetje griezeligs is aan die kanarie met dat grote babyhoofd? In dit spelletje moet Sylvester de zombie Tweety's de grond weer in drukken door er op te springen. Kijk ook uit voor de vleermuizen.

8 / 10
Halloween Runner

Ren door het level heen en kijk uit voor alle halloween spullen die naar beneden vallen en die je niet mag raken.

8 / 10
Egg Salad Sandwich

Je gaat een eiersalade maken en moet ervoor zorgen dat je elke stap goed uitvoert zodat je tot een lekkere salade komt.

8 / 10
Ruby Spooks And Letters

Speel een geestig gokkast spelletje en win door de rollen te laten draaien dobbelsteen worpen in het Spooks & Ladders bonus bordspel.

8 / 10
Halloween Pumpkin Carving

Was de pompoen en hol hem uit. Daarna kun je er een gezichtje in snijden met het mes. Zo maak je je eigen Jack O'Lantern voor Halloween!

8 / 10
Pumpkin Muffins

Volg de aanwijzingen in dit leuke kookspelletje en leer hoe je muffins maakt met pompoen er in. Kijk goed naar de plaatjes.

8 / 10
Crimson Eve

Er is een misdaad gepleegd, en nu wil Pumpkin Jack zijn broer wreken. Ga op zoek naar aanwijzingen en ontdek wie de dader is!

8 / 10
Ice Princess Halloween Costumes

In Ice Princess Halloween Costumes wil Disney prinses Anna voor een avondje eens iets anders zijn dan een prinses. Help haar een mooi Halloween kostuum uitkiezen. Hoe gaat Anna zich verkleden? Als een meermin of kat, of misschien een magische eenhoorn? Jij mag kiezen!

0 / 10
Halloweenies

Deze gokkast heeft van alles te maken met halloween. Zorg ervoor dat je veel dezelfde plaatjes op een rij krijgt.

2 / 10
Monster Cupcake

Maak je eigen cupcakes voor Halloween. Met allerlei mooie Halloween versiersels zijn ze monsterlijk mooi. Je kunt er vanalles mee maken. Veel plezier!

2 / 10
The Halloween Fairy

In dit spelletje kun je dit meisje mooi aankleden als een Halloween fee. Het kostuum mag best een beetje eng zijn, want het is tenslotte Halloween! Veel plezier!

2 / 10
Spirit Guide

Laat je spirits in de juiste formatie lopen om de obstakels te passeren.

0 / 10
Halloween Sugar Rush

Er komen steeds waves van mannetjes op je af. Zorg ervoor dat ze het einde niet halen en dan je tuintje kapot maken. Gooi de snoepjes in deze halloween versie.

0 / 10
Halloween Kiss

Kus met halloween. Zorg er wel voor dat je niet gesnapt wordt.

0 / 10
Halloween Clickz

Het is halloween en je moet ervoor zorgen dat je alle poppetjes in het level weg haalt.

0 / 10
Ben 10 Halloween Night

Ben wil een pompoentaart voor Gwen bakken. Help hem op de bezem te vliegen en de pompoenen te verzamelen, maar kijk wel uit voor alle vleermuizen.

0 / 10
Demon Shift

Probeer elk level door te komen. Pak de juiste dingen en ga opzoek naar de uitgang.

0 / 10
Shoot Shoot Pumpkin

Help de heks de pompoenen uit de lucht te schieten. Je hebt maar een paar magische bollen om te schieten, dus wel goed mikken!

0 / 10
Pumpkin Carving

Snij een gek of eng gezichtje in allerlei pompoenen. Je kunt kiezen uit pompoenen met allerlei grappige vormen. Gebruik de figuurtjes om patronen te maken.

0 / 10
Sweet n Bad

Ren rond op het kerkhof en probeer al het snoep te pakken. Kijk uit voor de monsters. Zorg dat ze je niet te pakken krijgen!

0 / 10
Artie's Dream

Help Artie door de levels te komen zonder naar beneden te vallen. Kun jij onderweg ook alle worteltje pakken? Goed mikken met Artie!

0 / 10
Bart Simpson Halloween Dress Up

Kies uit allerlei vreemde kostuums en kleed Bart Simpson leuk aan voor Halloween. Je hebt ook verschillende accessoires en hoeden om uit te kiezen.

0 / 10
Halloween Monsters

Schiet alle monster neer met de wetenschapper. Ze komen allemaal op je af. Kun jij ze neerknallen voordat ze je kunnen grijpen in dit halloween spelletje?

0 / 10
Halloween Attack

Er komen allerlei spoken en monsters uit het spookhuis op je af! Kun jij ze allemaal raken met de pompoenen voordat ze je kunnen grijpen? Goed mikken!

0 / 10
Halloween Makeup Spider Queen

Dit meisje wil naar een Halloween feestje gaan verkleed als de koningin van de spinnen. Kun jij haar helpen haar kostuum helemaal mooi te maken en aan te trekken?

0 / 10
2048 Halloween

Speel een leuk potje 2048. Deze versie heeft geen cijfers maar leuke Halloween monstertjes. Kun jij de juiste paren samenvoegen zonder dat het bord vol raakt?

0 / 10
Newspaper Boy Halloween

Rij op je fiets door de buurt en terroriseer iedereen door de ramen in te gooien met pompoenen. Ontwijk de hindernissen met je fiets en pak de snoepjes. Je vriendin Gina kan je helpen je fiets te fixen.

0 / 10
Halloween Princess Party

Het feestje dat Elsa, Aurora, en Ariel aan het voorbereiden zijn in Halloween Princess Party wordt echt het evenement van het jaar! Help de meiden zich aan te kleden zodat ze hun gasten kunnen ontvangen. Als koninklijke gastvrouwen zien ze er liever schattig uit dan eng. Welke kostuums kies jij voor ze uit?

0 / 10
Halloween Pumpkin Decor

Heb jij al een grappig of eng smoeltje bedacht voor je Halloween pompoen? Laat je inspireren door het spelletje Halloween Pumpkin Decor! Probeer allerlei gezichtjes uit voor de verschillende pompoenvormen. Je kan ook de achtergrond veranderen en een grappige hoed uitkiezen!

0 / 10
Halloween Wheel

Hou de pompoen heel in het behendigheidsspelletje Halloween Wheel! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de pompoen zit van een het zadel van een eenwieler. Heb jij genoeg evenwichtsvermogen om lekker ver te fiesten voordat het mis gaat en de pompoen uiteen spat?

0 / 10
Whack a Creep

Mep de bovennatuurlijke verschijningen en Halloween monsters weg van het raam in Whack a Creep. Reageer snel, maar kijk wel eerst even onderaan om te zien welke monsters je wel en niet moet raken voordat je zomaar klappen gaat uitdelen. Zorg dat je ze niet mist!

0 / 10
Sisters Halloween Preparations

Anna and Elsa hebben een groot feestje georganiseerd voor Halloween, alleen zijn ze door de drukte nog niet aan hun eigen Halloween kostuums toe gekomen in het aankleed spelletje Sisters Halloween Preparations. Kun jij de meiden aan een kostuum en mooie schmink helpen?

0 / 10
Kogama: Ghost House

Stap het spookhuis binnen voor een avontuur waar je haren van overeind gaan staan in the 3D spel Kogama: Ghost House. Je bent een detective op spokenjacht. Doorzoek alle kille gangen en vreemde kamers in dit huis en pas op voor schimmige verschijningen en andere paranormale activiteit!

0 / 10
Kogama: Haunted Hotel

Verken de gangen en de verlaten gastenvertrekken van het griezelige hotel in Kogama: Haunted Hotel! Doorzoek het uitgestrekte bouwwerk samen met alle andere online spelers en vind alle sterren die zijn verborgen in de kamers en kelders van het gebouw!

0 / 10

Verkleed jij je ook op Halloween?

Halloween is een \'feestdag\', de dag voor Allerheiligen, 31 oktober. Mensen verkleden zich als een eng wezen of branden een kaars in een uitgeholde pompoen. Speel hier een eng halloween spelletje.

Dit vinden wij de leukste spellen:Planten Tegen Zombies, Hurry and Escape, Jigsaw Puzzle: Halloweeny, Darker Ride Escape, Super Julio 2, Basket Monsterz, Angry Birds Halloween, The Halloween Chain, Pumpkin Pie, Timbermen Halloween