Harry Potter Mastermind

Mix een toverdrankje in Professor Sneep's les in dit mastermind spel. Probeer de juiste volgorde van de ingredienten te vinden door ze in de weegschaaltjes boven de toverketel te hangen. Een witte pin betekent dat een van de ingredienten op de juiste plaats ligt, terwijl een zwarte pin betekent dat een van de ingredienten die je hebt gekozen wel in de toverdrank moet maar op de verkeerde plaats ligt.

8 / 10
Harry Potter Zwerkbal

Speel een potje zwerkbal op je vliegende bezem met Harry Potter. In dit spel ben jij een van de drijvers. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat de beukers je teamgenoten niet raken. Zorg dat je tussen de beuker en je jagers blijft vliegen om ze te beschermen.

8 / 10
Magic Puzzle Harry Potter

Maak de magische puzzel van harry potter en zijn vrienden. Je weet nooit wat er is met de puzzel dus let goed op en leg de stukjes op de juiste plaats.

8.1 / 10
Catch The Pixies

De ontdeugende blauwe Cornish Pixies uit Harry Potter en de Geheime Kamer zijn weer ontsnapt. Kan jij ze met je toverstaf terug de kooi in schieten? Mik op de pixies en schiet ze zodat ze terug de kooi in gaan in dit prachtige 3D spel.

8 / 10
Harry Potter Kleurplaat

Maak 1 van de 3 mooie kleurplaten van harry potter en zijn maatjes. Geef hem de juiste kleur of juist iets origineels wat misschien wel veel leuker is. Ron en Hermelien zijn er ook bij.

8 / 10
Staircase Game

Je bent een leerling in Zweinstein maar je bent na bedtijd nog op en niet in de slaapzaal. Ren de magische trap op voordat je door de hoofdmonitor wordt gepakt. Kijk uit voor alle magische obstakels zoals de valluiken!

8 / 10
Professor Snape Dress Up

In dit grappige spelletje kun je professor Sneep uit de Harry Potter serie aankleden in allerlei gekke kleren. Zijn normale kostuum met cape zit er natuurlijk ook bij.

6.5 / 10
Harry Potter 2

Vlieg op je bezem met Harry Potter en vang de verschillende ballen om je voor te bereiden op een grote Zwerkbal wedstrijd. Eerst moet je golfballen en geheugenstenen vangen voordat je achter de gouden snaai aan mag gaan. Kijk out voor de uilen.

8 / 10
Harry Potter Makeover

In dit spelletje kun je een makeover geven aan Daniel Radcliffe, de jonge acteur die Harry Potter speelt. Kun jij hem een nieuwe en mooie look geven?

8.4 / 10
Harry Potter Aankleden

Kleed Harry Potter vlotter aan in dit leuke aankleed spel. Kies een leuke broek en een mooi shirt, een robe, of kleed hem aan als een Zwadderich.

8.2 / 10
Famous Couples 4

Iedereen kent natuurlijk harry potter en hermelien. Geef dit koppel wat leuke make-up en zorg dat ze er weer prachtig uit zien.

7.9 / 10
Fight The Death Eaters

Help Harry Potter zichzelf tegen de Dooddoeners te verdedigen in het Ministerie van Toverkunst net als in de film Harry Potter en de Orde van de Feniks. Schiet de Dooddoeners weg met je toverstaf.

8 / 10
Harry Potter - Cats

Help Harry de katten op de betoverde borden van Dolores Umbridge te bevrijden. Schiet ernaar met je toverstok. Richt op het bordje met de gloeiende cirkel eromheen en click lang genoeg op de muis om de juiste hoeveelheid kracht te selecteren.

8 / 10

Liever naar Zweinstein dan je eigen saaie, normale school?

Hier vind je een leuke verzameling Harry Potter spelletjes. De spannende en magische avonturen van J.K. Rowling zijn naast te lezen in de boeken en te zien in de films ook te spelen in een van de Harry Potter Spelletjes. Zweinstein en Harry Potter op je computer!

Dit vinden wij de leukste spellen:Harry Potter Mastermind, Harry Potter Zwerkbal, Magic Puzzle Harry Potter, Catch The Pixies, Harry Potter Kleurplaat, Staircase Game, Professor Snape Dress Up, Harry Potter 2, Harry Potter Makeover, Harry Potter Aankleden