Hearts

Hearts of Hartenjagen is niet alleen als windows spelletje te spelen; je kunt nu ook online hartenjagen. Je kaart met vier spelers. Alle 52 speelkaarten van het kaartspel worden gebruikt. Harten kaarten zijn punten waard en de schoppen vrouw of black lady is het meeste punten waard. Speel hartenjagen in 2 variaties: Amerikaans (punten ontwijken) of Nederlands (punten halen).

8.3 / 10
Gratis Hartenjagen

Hartenjagen tegen mensen uit de hele wereld. Het betreft hier de Amerikaanse versie van het spel.

6.8 / 10
Hartenjagen GameDuell

Speel het klassieke kaartspel Hartenjagen met vier spelers. Speel tegen mensen van over de hele wereld. Kun jij al je tegenstanders er uit spelen in dit multiplayer spel?

0 / 10

Hartenjagen op internet

Het populaire kaartspel hartenjagen wordt al sinds jaar en dag online gespeeld. Handig, want dan hoef je niet meer zelf de kaarten te schudden en de score bij te houden.

Spelregels van hartenjagen

De spelregels van hartenjagen zijn vrij simpel. Aan het begin is het de bedoeling zo min mogelijk punten te halen. Alle harten zijn 1 punt waard, de klaverboer 2 punten en de schoppenvrouw 5. Als een speler een van te voren afgesproken aantal punten heeft verzameld, is het juist de bedoeling zo veel mogelijk punten te halen en als eerste weer op nul te komen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Hearts, Gratis Hartenjagen, Hartenjagen GameDuell