Tags >

Heks

Happy Heks

Zoek de ingredienten voor de toverdrank, sla ondertussen de vijanden met je bezem.

8.1 / 10
Karla's Curse 2

Karla is betoverd door een heks. In dit deel van haar avontuur volgt ze de heks het bos in. Kun jij daar alle benodigde voorwerpen oprapen?

10 / 10
Baba Yaga Adventure

Kun jij ontsnappen uit het huis van Baba Yaga de heks? Kijk goed rond en vind alle aanwijzingen en spulletjes die je nodig hebt om de boomhut uit te komen!

8.3 / 10
Potion Panic

Maak zoveel mogelijk combinaties met de zelfde magische drankjes. Zorg ervoor dat jouw tovenaar de wedstrijd wint. Speel tegen allerlei andere spelers!

0 / 10
Karla's Curse 1

Karla was de rommel in haar huisje aan het opruimen toen een heks haar betoverde met een boosaardige toverspreuk. Kun jij Karla helpen haar huis op onder te brengen in dit eerste deel van haar avontuur?

6 / 10
Hood: Episode 2

Je zoektocht heeft je het spookbos in geleid. Je hebt de machine gevonden, maar hoe krijg je dat ding aan de praat? Praat met de personages om te ontdekken hoe je verder kunt komen.

8.3 / 10
Wild Witches

De heksen hebben nu ook een gokkast! Het Witchy Wild symbool op de laatste rol vervierdubbelt de winst!

0 / 10
Spider Solitaire 2

In deze versie van Spider Solitaire staat een heks in de hoek te koken. Kun jij alle kaarten netjes voor haar weg stapelen. Stapel van koning tot aas en probeer de kleuren ook goed te sorteren zodat je alle series kunt wegspelen. Speel nu deze mooie versie van patience.

8 / 10
Jewel Mysteries

Een jonge heks reist door het bos. Help haar de elementen te verzamelen in het bejewelled spel. Hoeveel levels kun jij binnen 100 beurten uitspelen? Veel succes!

8 / 10
Kookin Kidz

In dit spelletje ben je een kwade heks. Stop de kinderen in de heksenketel! Pak ze op en laat ze vallen met Control om een goed magisch prutje te koken.

8 / 10
Magic Mahjong

In dit mahjong spelletje kun je de tovenaar helpen alle speelbare mah-jongg stenen weg te spelen. Blaas ze op met je magische krachten en verzamel mooie power-ups!

0 / 10
Magic Aromas

In dit spelletje kun je het heksje helpen in haar heksenkeuken. Ze gaat je leren hoe je in de heksenketel allerlei aroma's kunt mixen.

8 / 10
Magic Change

Doe de juiste ingredienten bij elkaar om een lekker drankje te krijgen en de heks om te toveren.

8.2 / 10
Witchery

Haal zoveel mogelijk punten door 3 of meer van dezelfde op een rij te krijgen.

8 / 10
Bird Family

Probeer een zo groot mogelijk familie van vogels te krijgen. Raak de heks en de grotere vogels niet en kijk hoeveel je er achter je aan kan krijgen.

8 / 10
Witch Hunt 2

Help Lucrea, een hebberige heks die bovendien makkelijk op d'r teentjes is getrapt, door het koninkrijk te reizen. Versla de goblins en verander ze in goud. Spaar goud om upgrades te kunnen kopen.

10 / 10
Witch Hunt

De dorpsgenoten hebben ontdekt dat je magigische krachten bezit en willen je uit je huis slepen, houd ze tegen door al je magische spreuken tegen ze te gebruiken.

8 / 10
Mystic Emporium 2

Je werkt in een soort winkel voor heksen en moet elke keer alles pakken wat ze willen. Zorg ervoor dat je niet het verkeerde geeft en ze snel helpt.

8 / 10
Witch

Probeer ervoor te zorgen dat de kinderen vrij komen bij de heks. Klik op de juiste dingen en in de juiste volgorde om ze vrij te krijgen.

8 / 10
Magic Boutique

Zet iedereen op de juist plek in het level en zorg ervoor dat ze het allemaal naar hun zin hebben. Je ziet aan het icoontje wat ze leuk vinden!

8 / 10
Pumpkins Shooting Witch

Zorg ervoor dat je met de heks alles en iedereen neerschiet in de lucht. Probeer niet geraakt te worden.

8 / 10
Christine O'Donnell Heksen Spel

Vlieg met de heks en de bezem door het level en probeer iedereen neer te schieten of te ontwijken.

8 / 10
Arzea

Ren en spring door het level en en verzamel alle magische sleutels en spreuken. Schiet ook alle slijmpjes en beestjes met je vuurballen.

0 / 10
Magic Witch

Schiet alle heksen van hun bezem en zorg ervoor dat je in hoge levels komt. Schiet de bal omhoog en raak de heksen. Je kan steeds weer een nieuwe bal schieten.

0 / 10
Magic Rings

Zorg ervoor dat je goed vliegt, en dat is precies tussen de ringen door. De gouden ring is het einde.

0 / 10
Shoot Shoot Pumpkin

Help de heks de pompoenen uit de lucht te schieten. Je hebt maar een paar magische bollen om te schieten, dus wel goed mikken!

0 / 10
Witch Nose Doctor

Probeer met de heks een magisch toverdrankje te maken om op je neus te doen. Zo kan je neus weer normaal gemaakt worden. Gaat het je lukken?

0 / 10

Speel hier een heksen spelletje.

Een heks, ofwel kol/toverkol, houd zich bezig met magie, hekserij en toverkunst. Ze maakt vaak toverdrankjes van kruiden in een heksenketel en vliegt op een bezem. Jij bent eventjes een heks in deze games.

Dit vinden wij de leukste spellen:Happy Heks, Karla's Curse 2, Baba Yaga Adventure, Potion Panic, Karla's Curse 1, Hood: Episode 2, Wild Witches, Spider Solitaire 2, Jewel Mysteries, Kookin Kidz