Tags >

Honden

Robbies Avontuur

Ga met robbie de hond op pad en probeer zoveel mogelijk botten te verzamelen en het einde van het level te halen. Spring goed en ontwijk alle katten en andere dieren.

8.3 / 10
Dog Mahjong 2

Speel een leuk spelletje mahjong met plaatjes van al je favouriete honden. Zoek ze allemaal bij elkaar om het spel uit te spelen. Kijk goed en maak combos.

8.2 / 10
Mutant Fighting Cup

Kies de genen die je wilt gebruiken in de strijd, en laat je hond muteren tot een battle monster met allerlei speciale krachten. Lukt het jou de kampioenschappen te winnen?

7.9 / 10
Sheep Dog

Drijf als hond de schapen in de juiste richting en sorteer ze op kleur. Kijk ook uit voor wilde honden die je schapen proberen aan te vallen en dood te maken als je er te lang over doet.

8.3 / 10
Dog Hotel

Zorg voor alle honden die in het hotel worden gebracht. Kijk goed wat ze willen en zorg dat ze tevreden weer weggaan.

7.8 / 10
Detective Max

Ontdek samen met Max de politiehond waar de verborgen voorwerpen in dit spelletje verstopt zitten. Je moet alle spullen vinden die onderin het scherm staan aangegeven.

8 / 10
Paladog

Help Paladog om alle slechterikken te verslaan. Kun jij ze allemaal achteruit drijven met je leger en de vijandige basis vernietigen?

8.6 / 10
Celebrity Pedigree

Maak de juiste koppels van de honden en zorg dat er dan nieuwe honden komen! Zet ze op de juiste plek neer en dan is het afwachten wat er van komt!

8 / 10
Super Doggy

Help Super Doggy om Lord Claw en zijn katten te verslaan.

7.9 / 10
Schapen Drijven

Jaag de schapen de stal in voordat het gaat regenen. Eerst hoef je er maar tien de stallen in te drijven, maar dat worden er al snel meer. En dat schapen zelf worden ook steeds een stukje sneller. Veel succes!

8.2 / 10
Walk In The Park

Help je baasje door alle verschillende levels in het park. Trek aan je riem en sleep hem over afgronden en platformen. Jaag konijntjes op en haal allerlei toeren uit om het ijsje te kunnen pakken. Je moet wel eerst ook alle botjes verzamelen voordat je de ijslollie kan pakken.

8 / 10
Fleabag vs. Mutt

De voortdurende strijd tussen poezen en honden. Speel de hond of ook de kat als je samen bent.

8 / 10
Puppy Hurdles

Ren over de hardloop baan met de puppy en haal alle andere puppies in. Spring ook steeds over de hekjes.

8 / 10
Doggy Dentist

Deze hond heeft wel erg vieze tanden! Jij bent in dit spelletje de tandarts in een dierenkliniek. Kun jij deze tanden schoon krijgen?

0 / 10
Puppy Nail Studio

Deze puppy heeft zijn pootjes pijn gedaan. Kun jij ze goed verzorgen? Terwijl je bezig bent kun je de puppy meteen ook een manicure geven.

0 / 10
Dogzer

Hou jij ontzettend veel van honden? Misschien wil je wel heel graag een hond maar mag of kan dat niet. Geen zorgen! Bij Dogzer kun je allerlei verschillende honden adopteren. Kies uit verschillende rassen, train je honden, en haal allerlei certificaten. Ook kun je veel leren en lezen over verschillende honden, en chatten met andere hondenliefhebbers! Veel plezier!

8 / 10
De Hondenkapper

Zorg dat je de honden die op de lopende band binnenkomen knipt en weer helemaal netjes maakt voordat de tijd om is. Als ze klaar zijn kan je ze weer op hun kussentje terugzetten. Natuurlijk moet dit wel voordat het kussentje van de lopende band is verdwenen...

8 / 10
Puppies Salon

Verzorg de hondjes en zorg ervoor dat je ze krijgen wat ze willen. Misschien wel wassen of knippen of meer.

8 / 10
Mama Dog

Help deze lieve mama hond voor haar puppies te zorgen. Help de puppies en hun moeder te voeren en zorg ervoor dat alles ook een beetje schoon blijft.

8 / 10
Flappy Christmas

Vlieg door de Kersttunnel met het hondje van Dr Atom, Quark, en probeer alle kerstversieringen te ontwijken. Kun jij onderweg alle gouden Kerststerren pakken zonder neer te storten? Je hebt drie levens! Veel succes!

10 / 10
Beethoven

Leid een van de lieve puppies uit de Beethoven film door de stad en help het kleine hondje botten verzamelen. Vermijd de obstakels door te springen.

8 / 10
Baby Barbie Adopts A Pet

Barbie heeft een verloren puppy gevonden. Kun jij goed voor deze puppy zorgen? Als allereerst moet je de puppy even schoonwassen.

0 / 10
Dogi Bubble Shooter

Mik goed met de gekleurde bubbels om combinaties te maken van drie of meer van dezelfde. Kun jij de bubbels netjes raak schieten en alles wegspelen? Veel succes!

0 / 10
Dogville Pipeline

Zorg dat alle honden zo snel mogelijk drinken krijgen door de buizen goed neer te leggen.

8 / 10
Hond Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van de hond zo mooi mogelijk in en zorg dat het wel een beetje lijkt op een echte hond... of niet natuurlijk!

8 / 10
Dingle Ball

Help Odie, Garfield's niet al te slimme hondje, om de bal te vangen. Kijk goed hoe de bal stuitert en laat Odie op het juiste moment springen.

8.1 / 10
Husky Racers

Race met husky-honden en je slee in de sneeuw! Tegen de pc of multiplayer! Glip niet weg over het ijs en blijf de anderen voor. Koud man die winter!

8 / 10
One Dog And His Sheep 2

Vang alle schapen. Je bent de hond en moet ervoor zorgen dat ze hun hok ingaan. Je kan dat doen door naar de schapen toe te lopen en ze op te jagen.

8 / 10
Pipe Pang

Leg de leidingen goed zodat het water naar de hond stroomt en de hond kan drinken. Als alles goed ligt draai dan de kraan open zodat het water gaat lopen.

8 / 10
Scooby Doo Creepy Cave

Help Shaggy en Scooby een weg te vinden door deze enge grot. Op dit avontuur komen ze veel griezelige dingen tegen, en het zijn ook de twee grootste angsthazen van het Scooby Doo team, dus ze hebben jouw hulp hard nodig. Leid ze door doolhoven heen en los puzzels op om van het spookeiland af te komen

8 / 10
Best Friend Pets

In dit spelletje moet je de kitten en het hondje eerst mooi schoon wassen en drogen. Daarna kun je ze lief aankleden. Kies uit allerlei kleertjes.

8 / 10
Sheepwalk

Probeer de hond te helpen alle schapen het juiste vak in de lokken. Ren door het level en zorg dat ze allemaal de juiste kant op komen.

8 / 10
Jennifer Rose Puppy Care

Help Jennifer Rose goed op de puppies te letten. Speel met ze en zorg dat ze heel blij zijn. Af en toe komt je vriendje ook om aandacht vragen.

0 / 10
Pet Grooming Studio

Verzorg de honden goed en probeer het ook nog snel te doen. Zorg dat ze er weer mooi en gewassen uitzien als je klaar met ze bent.

8 / 10
Hope's Babysitting Maze

Help Hope goed voor de baby te zorgen. Verzamel alle spullen die de baby nodig heeft en ga dan zo snel mogelijk weer terug naar de baby. Kijk uit voor de puppy, want die loopt je graag voor de voeten.

7.7 / 10
Bubble Fever

Kijk goed en speel met het kleine aantal bubbles dat je hebt alle andere bubbels weg om de patienten beter te maken. Kun jij slimme combinaties maken?

8 / 10
Puppy Pizza

Het hondje Darling zal je helpen een pizza te leren maken. Darling wil natuurlijk wel een hapje van deze puppy pizza.

0 / 10
Sues Honden Salon

Maak de honden mooi en zorg dat ze weer helemaal schoon zijn. Ze komen op de lopende band voorbij en je kan ze daar vanaf halen. Maak ze schoon en tut ze op en zet ze weer terug voordat de tijd om is!

8.2 / 10
Sea Shell Beach Fight

Kan jij het gevecht tussen kat en hond winnen. Speel het ook eens tegen andere mensen. Dat is weer eens wat anders dan tegen de computer. Je hebt steeds iets om te gooien en moet dat tegen je tegenstander aan gooien! Lukt jou het om te winnen?

8 / 10
Pet Salon

Je werkt in een dieren salon en moet alle dieren die binnen komen verzorgen. Geef ze een lekkere wasbeurt of knip de dieren. Probeer er wel op te letten wat ze graag willen.

8.1 / 10
Net Pet

Kies een kat of een hond en verzorg je huisdier. Geef ze te eten en speel met ze. Beloon ze als ze lief zijn geweest, en geef ze op hun kop als ze stout zijn. Zo train je jouw hond of kat om een top huisdier te worden.

8.1 / 10
Sheep Game 2

Vang alle schapen met je mannetje en de hond. Doe het snel anders is de tijd om en ontsnappen er teveel schapen.

8 / 10
Puppy Stylin

Zorg dat alle honden het naar hun zin hebben. Dat kun je doen door ze goed te verzorgen. Doe wat ze willen en soms willen ze heel veel. Ze willen gewassen worden of andere juist geknipt. Je zult je handen er vol aan hebben.

8 / 10
Dress My Doggie

Zorg dat je hondje een mooie make-over krijgt. Lekker wassen en drogen, borstelen, en dan kan je kiezen uit allerlei leuke kleertjes en accesoires om je hond mooi aan te kleden. Veel plezier!

8 / 10
Girl Fashion

Heb jij wel een oogje voor mode en mooie spulletjes? Kleed dit meisje mooi aan. Je kunt haar hondje en haar paard ook helemaal mooi styleren met allerlei leuke accessoires. Als je klaar bent kun je je creaties zelfs printen!

8.1 / 10
My puppy

Ontwerp je eigen schattige hondje in dit leuke dierenspelletje. Kies uit allerlei schattige vachtjes, oortjes, staartjes, en nog veel meer. En natuurlijk kun je ook allerlei accessoires en achtergronden toevoegen! Veel plezier!

8 / 10
Paws

Ren door het bos heen. Je zal merken dat je andere dieren tegenkomt en die zullen je helpen met wat je moet doen. We kunnen dus niet teveel verklappen.

8.1 / 10
Robinson Crusoe

Overleef op het eiland. Je bent aangespoeld en moet proberen weg te komen.

8 / 10
Cute Care Puppy

Zorg goed voor deze lieve puppy. Eerst wassen, en dan mooi droog maken en kammen. Zo wordt de puppy weer heerlijk schoon.

8 / 10
Maze Game Play 6

Leid het baasje naar de hond in dit spelletje door de juiste weg door het doolhof te vinden. Dit is een iets langer doolhof, dus je krijgt er iets meer tijd voor, maar je moet alsnog snel zijn.

8 / 10
Sami's Pet Care

Je klanten brengen allerlei lieve hondjes en katjes binnen die je moet verzorgen. Geef ze te eten, speel met ze, was ze, en zorg dat ze niet met elkaar vechten. Als je het goed doet krijg je nieuwe items om te gebruiken.

8 / 10
In Couples

Breng de honden en de katten naar elkaar toe door ze te lokken met het worstje. Zorg er alleen wel voor de de honden en katten elkaar niet kruisen onderweg.

8.2 / 10
Barbie And Her Cute Dog

Zorg ervoor met barbie dat je het hondje wat leuke kleren geeft. Je kan ook nog meer dingen doen maar dat is leuk als je daar zelf achter komt.

8 / 10
Ghosts Stole My Puppy

Ga op spoken jacht en probeer ze allemaal te vangen. Je loopt door het level met een soort van stofzuiger op je rug en moet daarmee alle spoker opzuigen.

8 / 10
Wolf Cub

Zorg goed voor het lieve kleine wolfje. Kun jij hem langs de spinnen het donkere bos uit helpen? Was en kam hem mooi schoon.

8.5 / 10
Puppy Curling

In dit curling spelletje mik je geen gratieten stenen over het ijs maar puppies over de gladde vloer. Probeer zoveel mogelijk puppies in de cirkel te krijgen.

8 / 10
Scooby Doo 1000 Graveyard Dash

Zorg ervoor dat je het spook voor blijft. Je rent over een kerkhof heen en moet ervoor zorgen dat je nergens tegen aan botst. Wees wel snel met de hond!

8 / 10
One Dog And His Sheep

Drijf alle schapen binnen de tijdslimiet het stalletje in met Bitzer de hond om naar het volgende level door te gaan. Kijk uit voor water en modder, want daar ga je langzamer van rennen.

8 / 10
Doggy Day Care

Verzorg deze hond goed. Zorg voor eten, dat ie in bad gaat en ga met hem spelen. Als het niet meteen duidelijk is wat je moet doen, kijk dan ook eens naar de hints.

8 / 10
Big Air Show

Kies Scooby-Do of Shaggy en kom zo hoog mogelijk op je snowboard.

8 / 10
Skeleton Park

Ren door het park als zombie en red de botten van je maatje het skelet van de norse honden. Verzamel de botten en laat de honden zo lopen dat ze tegen elkaar aan botsen en met elkaar gaan vechten in plaats van achter jou aan te zitten.

8 / 10
Agent K9

Agent K9 moet de kwaadaardige kat die alle honden in katten wil veranderen tegenhouden! Vind zijn geheime schuilplaats om het plan te dwarsbomen. Onderweg moet je het opnemen tegen allerlei boze katten.

8 / 10
April and Booster

Vlieg met het hondje door het level en probeer iedereen op te eten. Vlieg goed en ontwijk de grote dingen.

8 / 10
Poodle Needs Owner

Help de poedel die je in het park gevonden hebt een nieuw baasje te vinden. Eerst schoonpoetsen en dan mooi uitdossen om een nieuw baasje aan te trekken.

8 / 10
Skate Hond

Ga met je hond en skatebord opzoek naar zoveel mogelijk botten en sterren! Haal alle botten en sterren om het level uit te spelen! Kijk wel uit dat je hondje niet naar beneden valt, gelukkig heeft die wel een parachute bij zich!

8 / 10
Ultimate Dog Racer

Kies een hond uit en ren een race. Plaats eerst een weddenschap over in welke positie je zal eindigen op de ranglijst. Bestuur je hond tijdens de race. Verzamel de sterren voor een bonus.

8 / 10
Dog And Bone Are Friend

Breng het mannetje van botten en de hond in elk level bij elkaar. Want ze zijn beste vrienden. Klim van trappen en verjaag de vogels.

8 / 10
Peppers Frisbee Fun

Gooi de frisbee zo zodat het hondje hem kan vangen. Bekijk van te voren het hele level want soms moet je wat extra's doen.

8 / 10
Cute Care Puppies

Zorg goed voor de lieve puppies. Kies er eentje uit en was hem goed schoon. Spoel hem af en haal de handdoek er overheen. Dan tandjes poetsen en nageltjes knippen. Kleed je puppy ook lief aan!

8 / 10
Puppy Picnic

Geef deze hond wat leuke kleren. Want de hond gaat picknicken en wil er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien! Je mag aan hem veranderen wat je zelf leuk vind! Veel plezier.

8 / 10
Puppy Needs Owner

Help deze puppy aan een nieuw baasje. Je zal hem wel eerst goed moeten wassen en kammen, want je hebt hem in het park gevonden en hij is een beetje groezelig. Dan lief aankleden en kijken wie hem graag in huis neemt.

8 / 10
Scrappy Dog

Vlieg over de schroothoop met het hondje Quark en zijn helikoptertje. Kun jij Quark helpen voor zijn baasje Dr Atom alle schroefjes te verzamelen zodat de uitvinder zijn nieuwste uitvinding kan afmaken? Zorg dat je nergens tegenaan vliegt!

0 / 10
A Dog for all Seasons

Dit spelletje is schattig, maar ook best een uitdaging. Je doet deze race namelijk met vier hondjes tegelijk. Laat alle vier de hondjes over alle obstakels springen (die in cakejes veranderen!).

8 / 10
Puppy Care

Kun jij goed voor het kleine hondje zorgen. Was, borstel, voer en speel met de puppy die bij jou blijft logeren.

8 / 10
Ninja Dogs 1

Probeer alle ninja honden te raken in elk level. Hoe sneller je iedereen raakt hoe meer punten je hebt.

8 / 10
Cute Poodle Puppy

Kun jij goed helpen om voor de schattige poedel puppy te zorgen? Goed wassen en voeren, en leuk mee spelen. Daar wordt deze puppy blij van!

8 / 10
Pet Shop Management

Zorg goed voor alle katten en honden die naar je huisdieren pension komen. Kun jij zorgen dat ze allemaal snel gevoerd worden?

8 / 10
Chihuahua Caring

In dit spelletje moet je goed voor de lieve Chihuahua zorgen. Was en droog dit lieve hondje goed af. Daarna kun je samen spelen, en de chihuahua lief aankleden.

7.3 / 10
Fanny's Pet Shelter

Kun jij goed zorgen voor alle huisdieren die bij je worden afgezet door hun baasjes. Zorg dat ze zich goed vermaken zodat je ze ook weer blij kan terug geven aan het einde van de dag.

6 / 10
Diamond Dogs

In Diamond Dogs hebben de gangster-honden het voor het zeggen. Win extra veel met behulp van de scatter en wild symbolen.

8 / 10
Doggy Drag

Loop met de hond door het level en verzamel alles wat je moet pakken. Eigenlijk loopt de hond met jou maar daar kom je snel achter.

8 / 10
Sheep Jumper

Spring met de hond over de schapen heen. Hoe ver kan jij komen in het level. Spring op het juiste moment en raak de schapen niet.

4 / 10
Pop Top Pups

Verzamel met je puppie zoveel mogelijk doppen en andere items in dit voorjaars spelletje. Kijk uit voor de konijnen en marmotten, daar verlies je energie door.

8 / 10
Astro Dog

Zet met de hond de raket in elkaar om zo weer door te vliegen naar de volgende planeet. Maar let op dat je niet geraakt wordt door de ballen die rondvliegen. Zelf kan je ook door het level heen vliegen. Vergeet aan het einde niet de melk en het bot voor de hond!

8 / 10
Cure My Baby Animals

Kun jij goed voor alle zieke baby diertjes zorgen? Maak ze weer beter door steeds de juiste medicijnen en spulletjes te pakken.

8 / 10
Pet Beauty Corner

De klanten komen hun puppies naar jouw salon brengen. Was ze, fohn ze droog, en kam hun vacht. Doe wat the eigenaar graag wil. Geef de puppies af en toe iets lekkers om ze zoet te houden.

8 / 10
Cute Corgi Care

Kun jij goed voor deze corgi zorgen? Was hem eerst mooi schoon. Borstel zijn vachtje, knip zijn nageltjes, en veeg zijn oortjes schoon. Daarna kun je het hondje schattig aankleden.

8 / 10
Pheus And Mor

Niet is wat het lijkt! Kan jij elk level uitspelen door de juiste dingen te doen.

0 / 10
My Clever Dog

Zorg goed voor de slimme hond. Volg goed de aanwijzingen van de eigenares op en maak alles in orde. Kun jij alle taken goed uitvoeren?

0 / 10
Escape From Puppy Factory

Zoek overal in de puppy factory en red alle puppies die daar verstopt zitten. Gebruik je swap ray om jezelf met andere voorwerpen om te wisselen. Zo kom je de lasers en andere hindernissen voorbij.

0 / 10
Happy Cute Puppy

In dit spelletje moet je de lieve puppy eerst goed wassen en afdrogen. Daarna kun je de puppy's nagels knippen en hem aaien en mooi aankleden.

0 / 10
Furry Fights 2

In dit spelletje wordt een eeuwen oude strijd beslecht: de katten tegen de honden. Kun jij je eigen team samenstellen, bewapenen met nieuwe aanvallen, en upgraden?

0 / 10
Great Dane Day

Kun jij goed zorgen voor deze Deense Dog puppy? Was en droog de puppy goed. Daarna kun jij de puppy mooi maken en samen spelen.

0 / 10
Puppy Exam

De kleine puppy heeft een ongeluk gehad en is ook nog eens ziek. Kun jij de puppy goed behandelen bij de dokter? Als je puppy weer beter is mag je het hondje mooi aankleden.

0 / 10
Pug vs Nightmare

Het mopshondje Pug heeft last van nachtmerries. Versla de nachtmerrie om er vanaf te zijn. Gooi de bal tegen de katten aan en pak de dingen in de bubbels.

0 / 10
Puppy Trimmer

Kun jij deze puppy goed verzorgen en in een lief pakje steken? Was de puppy en kleed hem mooi aan. Je kunt allerlei schattige pakjes uitproberen.

0 / 10

Hou je van honden?

Hier vind je een mooie verzameling honden spelletjes. Speel met je favoriete huisdier; de hond. Niet blaffen maar spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Robbies Avontuur, Dog Mahjong 2, Mutant Fighting Cup, Sheep Dog, Dog Hotel, Detective Max, Paladog, Celebrity Pedigree, Super Doggy, Schapen Drijven