Tags >

Hotel

Dog Hotel

Zorg voor alle honden die in het hotel worden gebracht. Kijk goed wat ze willen en zorg dat ze tevreden weer weggaan.

7.8 / 10
Theme Hotel

Bouw je eigen hotel. Zorg dat je genoeg mensen in huurt, genoeg kamers hebt, en genoeg voorzieningen. Zo wordt je reputatie steeds beter en verdien je meer sterren. Ontgrendel nieuwe kamers en andere voorzieningen voor je hotel! Kun jij er een succesvolle zaak van maken?

8.1 / 10
The Bar

Kan jij snel genoeg de juiste drank inschenken? Schenk in wat de klant wil hebben en zet het voor ze neer op de bar. Je moet snel zijn, want anders staat er binnen de kortste keren een veel te lange rij.

8 / 10
Bed and Breakfast 3

In dit spel heb je je eigen bed and breakfast hotel. Zorg goed voor je gasten, draag hun koffers en maak eten voor ze klaar. Zorg ook dat het hotel niet in de fik vliegt!

8.1 / 10
LA Luna Hotel

Probeer uit het hotel in los angeles te ontsnappen. Je weet niet precies wat er gebeurd is maar je moet toch proberen buiten te komen.

8.1 / 10
Bellboy Hotel Manager

Breng de gasten in je hotel naar de juiste kamers met de lift. Zorg dat de liften zo staan dat ze door naar hun kamer kunnen lopen voordat hun geduld op raakt.

8 / 10
Jane's Hotel 2

In het tweede deel van het leuke horeca spelletje Jane's Hotel moet je opnieuw je gasten proberen op hun wenken te bedienen. Probeer iedereen tevreden te houden en voorzie je hotel van steeds meer luxes.

8 / 10
Bed And Breakfast 1

Zorg dat jouw hotel goed blijft lopen. De klanten moeten tevreden blijven, want zo betalen ze je het beste. Upgrade the faciliteiten en spaar voor uitbreidingen voor je hotel.

8.1 / 10
Hotel Mahjong

20 verdiepingen met 5 levels Mahjong! Lekker lang spelen in Hotel Mahjong

7.6 / 10
Jane's Hotel

Houd de klanten tevreden door de juiste dingen aan te bieden in Jane's Hotel.

8 / 10
Bed And Breakfast 2

Je moet iedereen helpen. Het is een slaap en ontbijt hotel dus je weet wat je te wachten staat. Maak ontbijt voor alle gasten.

8 / 10
Bartender

Jij bent de bartender, kun je de klanten tevreden houden en genoeg geld verdienen?

8 / 10
Night Shift

Kun jij alle verloren voorwerpen terugvinden? Doorzoek alle rommelige kamers, kasten, en gangen in dit hotel. Kijk goed naar de plaatjes. Hoeveel voorwerpen kun jij ontdekken?

8.4 / 10
The Proposal

Vlak voor je een huwelijksaanzoek gaat doen rent je vriendin ineens boos weg. Wat is er aan de hand? Er sluipt ook een of andere mysterieuze vent met een pan op z'n hoofd rond. Kun jij het mysterie oplossen en je vriendin terug vinden?

8.3 / 10
Hotel Mogul

Bouw hotels en zorg ervoor dat dat er veel klanten komen. Probeer ze groot te maken en veel upgrades te maken.

8.1 / 10
Robinson Hotel

Zorg dat alle gasten van het hotel het naar hun zin hebben en niet te lang hoeven te wachten op wat ze willen hebben of willen doen.

8 / 10

Ben jij geknipt om een hotel of hotelketen te runnen?

Speel dan hier een hotel spel! Laat je gasten lekker overnachten en slapen in je hotel, houd de kamers schoon en zorg dat het de gast aan niks ontbreekt. Gastvrij bedienen en service verlenen in een van deze games. Maak van jouw hotel-restaurant een 5 sterren zaak!

Dit vinden wij de leukste spellen:Dog Hotel, Theme Hotel, The Bar, Bed and Breakfast 3, LA Luna Hotel, Bellboy Hotel Manager, Jane's Hotel 2, Bed And Breakfast 1, Hotel Mahjong, Jane's Hotel