Tags >

Humor

Robbies Avontuur

Ga met robbie de hond op pad en probeer zoveel mogelijk botten te verzamelen en het einde van het level te halen. Spring goed en ontwijk alle katten en andere dieren.

8.3 / 10
Theme Hotel

Bouw je eigen hotel. Zorg dat je genoeg mensen in huurt, genoeg kamers hebt, en genoeg voorzieningen. Zo wordt je reputatie steeds beter en verdien je meer sterren. Ontgrendel nieuwe kamers en andere voorzieningen voor je hotel! Kun jij er een succesvolle zaak van maken?

8.1 / 10
Paasei Schilderen

Paaseieren schilderen is een van de allerleukste dingen aan pasen. Nu kun je alvast oefenen voor je paasei door online een paasei te beschilderen.

8 / 10
InsaniQuarium

Verzamel geld om drie stukken ei te kopen. Als je ei compleet is krijg je een nieuw dier in de aquarium. Voer al je vissen en pak het geld dat ze laten vallen. Kijk uit voor de aliens.

8.1 / 10
Monopoly

Monopoly, wie kent het niet. Speel in deze variant tegen de computer. Kun jij iedereen er uit spelen en zoveel mogelijk geld en hotels verzamelen? En bij deze leuke online versie hoef je na afloop niet eens op te ruimen!

7.9 / 10
Nanny Mania

Zorg dat je alle rommel op tijd opruimt zodat de mensen tevreden blijven.

7.8 / 10
The Morning After

Na een avond feesten wordt je wakker in een studentenhuis. Kun jij er ook weer uit komen? Doorzoek kamers en verzamel dingen die handig van pas kunnen komen om een uitweg te vinden.

8 / 10
Sla Je Baas

Heb je het even helemaal gehad met je werk en je baas? Reageer je frustatie maar even lekker af in dit spelletje. Sla deze baas voor z'n kop. Kies verschillende dingen om mee te meppen.

7.9 / 10
Bouterdart

Darten met kabouters! Pak een kabouter op in dit spel van en gooi hem op het dartboard!

7.6 / 10
The Impossible Quiz 3

The Impossible Quiz is terug! Weer heel veel lastige strikvragen, dus makkelijk is het niet, maar wel heel erg leuk en verrassend!

7.9 / 10
Dog Hotel

Zorg voor alle honden die in het hotel worden gebracht. Kijk goed wat ze willen en zorg dat ze tevreden weer weggaan.

7.8 / 10
Vlinder Inkleuren

Geef de vlinder wat mooie kleuren. Bijna alle vlinders hebben wel weer andere kleuren dus je kan vaak veranderen van kleur en de leukste kleuren uitkiezen.

8 / 10
Fietser honkbal

Kun jij de fietser zo ver mogelijk meppen? Er zijn hulpmiddelen om Dave verder te slaan! Hoe ver kun jij hem laten vliegen door het level? Upgrade om het verder te halen.

8 / 10
Bouw Een Robot

Je kan hier je eigen robot maken. Kies de onderdelen die jij leuk en mooi vind en maak die aan het lichaam vast.

7.9 / 10
Pony Creator

Ben jij een groot fan van My Little Ponies? Maak in dit leuke ponies spelletje je eigen pony. Kies je favoriete pony en geef hem of haar wat leuke dingen.

8.1 / 10
Politiek Spel

Loods Balkenende door de levels. Ook voor niet politiek geinteresseerden.

6.4 / 10
Fireworks Simulation

Ontwerp een mooie vuurwerk show in Fireworks Simulation. Pas je vuurpijl aan naar je eigen wensen. Je hoeft niet bang te zijn voor verbrandingen aan je handen, en je hoeft ook niet weg te sprinten na het aansteken met dit veilige online vuurwerk. ;)

7.9 / 10
Kippen Spel

Lanccer de eieren over het muurtje het mandje in door de kip met de hamer te slaan. Stel de kracht van de hamer in en de hoek van de kip om precies in het mandje te mikken zonder het ei te breken.

8 / 10
Dora Online Kleurplaat

Vind jij Dora the Explorer ook zo leuk? Dan is deze kleurplaat echt wat voor jou! Kleur Dora in een mooie prinsessen jurk in. Je kan haar net zo in proberen te kleuren als in de tekenfilm, maar je mag natuurlijk ook helemaal nieuwe kleuren gebruiken!

8 / 10
Computer Meppen

Heb je even helemaal genoeg gehad van computer-problemen en sla je hem liever helemaal kapot dan dat je weer voor een reparateur gaat betalen? Map er in dit spelletje even helemaal op los!

8 / 10
Konijn operatie

Oh nee! Het konijntje Fred heeft een muiscursor in zijn buik die meteen verwijderd moet worden. Voer deze chirurgische ingreep uit met precisie en beleid, maar doe het wel voor je tijd om is. Volg de instructies nauwkeurig.

8 / 10
Operatie Spel

Je eerste operatie in dit spel is een pastij-ectomie. Kan jij het pastijtje verwijderen zonder de patient dood te laten bloeden? Wees voorzichtig zoals een echte chirurg ook te werk zou gaan. Daarna krijg je te maken met een borstelverwijdering, en er zijn nog veel meer vreemde medische gevallen om je op te verheugen.

8 / 10
Easter Cookies

Paaskoekjes bakken is naast het eieren zoeken en verven een van de leukste dingen om te doen met Pasen. Maak eerst het deeg klaar. Laat het deeg koelen zodat je er makkelijker vormpjes in kunt drukken met de koekjesvormpjes. Schuif de koekjes in de oven en bak ze goudbruin. Nu kun je de koekjes mooi versieren om er echte Paaskoekjes van te maken.

0 / 10
Grindcraft

In dit grappige Minecraft spelletje kun jij de grondstoffen verzamelen en van alles bouwen. Combineer de juiste voorwerpen om een heel wereld te bouwen. Je kunt steeds door verhuizen naar een nieuwe zone als je alle voorwerpen in de lijst hebt weten te maken. Veel succes!

8 / 10
Art Pad

Schilder iets moois wat je zelf wilt. Je kan kiezen wat je gaat maken. Heb jij een leuke fantasie? Zet die dan hier eens op papier.

7.8 / 10
Fashion Solitaire

Geef de dames leuke kleren. Je kan kiezen uit van alles, zoals schoenen, broeken, rokken en leuke shirts. Zorg dat ze er weer top uit zien.

8 / 10
Cody's Nightmare Vacation

Cody wilde op vakantie maar eindigde per ongeluk in Punko's stad, waar hij moet trouwen met de zus van Punko. Kun jij een manier vinden om onder dat huwelijk uit te komen en toch nog van je vakantie te genieten?

8 / 10
Judy Hopps Easter Preparations

Judy Hopps Easter Preparations is een leuk spelletje waarin je samen met Judy Hopps van Zootropolis een feestje kunt voorbereiden. Verf eerst de paaseitjes allerlei mooie kleuren en bedenk leuke patroontjes. Daarna kun je vrolijke slingers ophangen om de feestkamer gezelliger te maken. Dek de tafel en zet alle lekkere hapjes klaar die Judy heeft gemaakt. Als alles klaar is heb je nog net genoeg tijd over om Judy te helpen een leuke outfit uit te zoeken.

0 / 10
Bouw Je Eigen Pretpark

Bouw je eigen pretpark! Je hebt alle spullen en je kan alles zelf neerzetten waar je wilt. Kan jij er een mooi park van maken?

7.9 / 10
Lordz.io

De middeleeuwse multiplayer wereld van Lordz.io is geen pretje: vecht voor elk plekje op de kaart!

0 / 10
Burger Restaurant

Beheer een hamburger restaurant en zorg dat je klanten tevreden blijven.

8 / 10
Dice Mogul

Dobbelen en kopen, daar draait het om in de monopoly variant Dice Mogul.

8 / 10
Ray Part 1

Ga op pad met Ray en kies steeds wat hij moet doen. Wat is de juiste actie om te kiezen, en hoe werk je jezelf juist in de problemen...?

8.3 / 10
Princess Diner En Blanc

Help de Disney meisjes de beste kleding en accessoires te vinden voor het diner in Princess Diner En Blanc. Je moet wel goed aan de dresscode denken: alleen witte kleding. Kun jij de prinsessen Elsa, Tiana, Jasmine en Assepoester helpen de mooiste outfits bij elkaar te zoeken?

0 / 10
Help de NS

Help de NS de herfst door en veeg de bladeren van de rails!

8.1 / 10
Spank The Monkey

Gebruik een uitvergrote hand cursor om deze aap een mep te geven. Sleep de hand snel naar de andere kant van het scherm om de aap uit beeld te slaan. Het spel geeft dan aan hoe hard je sloeg. Dat kan harder!

8 / 10
Sir Jump

Help jij hem om hier overheen te springen? Dan kan Sir Jump zijn weg veilig vervolgen. Help Sir Jump, haal de hoogste score en versla je vrienden!

0 / 10
Horseland Dressup

In dit Paarden Spelletje kun je je favouriete paard van de Horseland tekenfilm aankleden! Kies je favo paard en veel plezier!

8 / 10
Bratz Makeover

Geef de Bratz de juiste make-up in de Bratz Makeover Game!

8 / 10
Carnaval Verkleden

Help dit meisje het mooiste of grappigste kostuum aantrekken voor het carnaval. Kies een mooi masker uit, want dat hoort er helemaal bij. Zo veel glitter, daar kan je helemaal los mee gaan!

8.2 / 10
Darker Ride Escape

Kijk goed rond en vind al de spullen die je nodig hebt om uit deze griezelige kermis attractie te ontsnappen. Kun jij dit spelletje oplossen?

7.3 / 10
Zombie Mart

In dit spelletje ben jij de baas van een supermarkt speciaal voor zombies. Hou je klanten tevreden, want wie weet hoe het afloopt als ze niet krijgen wat ze willen...!

7.8 / 10
McDonalds Videogame

Bouw je eigen hamburger-imperium op in het uitgebreide spel McDonalds The Videogame.

8 / 10
Celebrity Pedigree

Maak de juiste koppels van de honden en zorg dat er dan nieuwe honden komen! Zet ze op de juiste plek neer en dan is het afwachten wat er van komt!

8 / 10
Perfume Shop

Kun jij deze parfumwinkel goed managen? Help de klanten hun keuze afrekenen en koop nieuwe parfums in zodat je voorraad niet op raakt.

8.2 / 10
Bob Polonaise

Loop de polonaise en pik zoveel mogelijk vrienden op. Wie is de Bob?

8 / 10
Escape Orange Room

Kan jij ontsnappen in deze escape game?

8.1 / 10
Sims 2 Nightlife

Draai de platen in de juiste volgorde en maak de dansvloer wild.

7.9 / 10
Kerst Borduren

Het is bijna tijd voor de vrolijk lachende man in het rode pak om weer zijn jaarlijkse duik door je schoorsteen te maken. Kom helemaal in de kerst-sfeer door lekker een kerstman te borduren.

8.4 / 10
Huis ontwerpen

Ontwerp je eigen Bob de Bouwer huis en kleur hem daarna netjes in.

8 / 10
Wilhelmus spel

Ken jij ons volkslied goed? In dit Wilhelmus spel, moet je de tekst van het wilhelmus ordenen!

7.8 / 10
Kinder Garten

Zorg goed voor de babies. Houd ze schoon, geef ze lekker te eten, en zorg dat ze zich vermaken. Als je de babies blij weet te houden zullen meer ouders je met hun babies vertrouwen. Koop met het geld dat je verdient nieuwe spullen om je dagverblijf nog beter te laten lopen.

8.1 / 10
Vrienden Calculator

Kijk hoe de vriendschap is tussen 2 mensen. Het schaap zal het jou vertellen.

8 / 10
Ontsnap Uit Speelgoedland

Ontsnap uit het speelgoedland door over de platformen te springen en niemand te raken. Onderweg kan je ook nog wat bonussen verzamelen.

7.8 / 10
Papa's Cupcakeria

Papa Louie heeft weer een idee voor een nieuwe zaak. Dit keer kun je allerlei mooie cupcakes maken voor je klanten. Spaar steeds meer mooie versiersels en maak de allerlekkerste cupcakes!

8 / 10
Sexy Girl 3

Geef deze dame mooie kleren. Je kan uit van alles kiezen en moet ervoor zorgen dat ze er weer prachting uit ziet als ze het moet showen.

7.8 / 10
Fish Tycoon 3

Je hebt je eigen aquarium met je eigen vissen. Je moet ervoor zorgen dat de vissen blijven leven en daarvoor zullen ze goed moeten eten. Koop het eten en hou de vissen levend.

8 / 10
Being Fashion Designer

Help deze dame aankleden. Kies haar kleren en alle accessoires. Zorg dat ze er weer prachtig uit ziet.

8 / 10
Obama Of Romney Meppen

Kies je slachtoffer, Obama of Romney. Met wie ben je het het meest oneens? Je kunt je tegenstander slaan met een handschoen of met een microfoon.

8.1 / 10
Fork It

Probeer met de vork alles te pakken. Klik op het juiste moment om de vork te lanceren.

7 / 10
Klondike Solitaire HD

Speel Klondike Solitaire HD, een leuk Denk spelletje nu gratis!

8 / 10
The Farmer

In tuinen werken in de tuin van deze boerderij. Plant gewassen en zorg dat ze groeien als kool.

8 / 10
Mandala Stars Coloring

Speel dit geweldige inkleur spel als je lekker zin hebt in een kleurplaat, maar er niet eentje hebt. Dit inkleur spel heeft meer dan 25 kleuren om uit te kiezen!

7.8 / 10
Mickey En Donald Puzzel

Maak een mooie puzzel van Mickey Mouse en Minnie Mouse. Ze zitten samen in een bootje en zorg ervoor dat alle stukjes op de juiste plek liggen. Donald en Katrien staan ook op de puzzel.

0 / 10
Strawberry Shortcake

Maak je eigen lekker aardbeien cake. Zorg dat alle ingredienten aanwezig zijn en maak er iets moois en lekkers van.

8 / 10
Time Travelling

Reis door de tijd en los alle mini puzzels op. Kun jij alle nodige voorwerpen vinden en de dieren en mensen helpen? Veel plezier!

8 / 10
Hot Dog Bush

Help Dubya met het maken van Hot Dogs en Hamburgers!

7.9 / 10
Kick My Dear Bosses

Op een dag heb je het helemaal gehad met je gemene baas. Schop al de boze bazen het raam uit. Hoe ver kun jij ze laten vliegen?

6 / 10
Autumn Ball at Princess College

Het is weer zover in Autumn Ball at Princess College: het eindejaarsbal, het meest belangrijke feest van het jaar, zit er weer aan te komen. Natuurlijk willen Jasmine, Assepoester, en Elsa er helemaal op en top uitzien voor het bal. Kun jij deze prinsessen helpen de jurken en accessoires te kiezen die het mooiste staan?

10 / 10
Auto's Inkleuren

Kleur de auto in hoe je zelf wilt. Maak er een mooie en leuke auto van. Misschien maak je een rode auto maar het mag ook een groene zijn. Let ook de kleine stukjes van de auto.

8 / 10
NY Rex

Je bent een T-Rex die ontsnapt is in New York. Nu ben je een ravage aan het aanrichten. Stamp alles kapot en eet alle mensen op!

8.2 / 10
Battle Fones

Versla met je eigen gemaakte telefoon de andere telefoon. Pimp dus je telefoon en versla de andere. Want die van jou is uiteraard het mooiste.

8 / 10
Blood Pressure Office

Probeer een baan te krijgen en te houden in Blood Pressure Office. Draag allerlei vreemde taken uit om je nieuwe baan te behouden. Je kunt altijd een level overslaan als het niet lukt of als je het zat bent.

8 / 10
Prinses Barbie Aankleden

Barbie is een mooie prinses. Kan jij haar aankleden en er voor zorgen dat ze er ook weer als een prinses uitziet?

7.8 / 10
Love Tester 3

Met het liefdesmeter spelletje Love Tester 3 kun je je twijfels eindelijk opzij zetten. Vul de namen van de personen die jij leuk vind in en de liefdestester laat voor elke date je kans van slagen zien!

9 / 10
Justin Bieber Haircut

Knip, verf, föhn, kam Justin Bieber's haar. Je kunt het zo gek niet bedenken. Geef jij Bieber een geheel nieuwe look in dit grappige kapper spelletje?

8 / 10
Aquarium Inrichten

Richt je eigen aquarium in en kies de vissen. Verzorg vervolgens de vissen zo goed mogelijk. Koop het juiste vissenvoer en vissen medicijnen en kweek nieuwe vissen om te houden of om te verkopen. Nieuwe vissen kweken kan wel even duren.

8 / 10
Justin Bieber Bash

Gooi flesjes naar het hoofd van justin bieber en probeer hem zoveel mogelijk te raken in het aantal seconden wat je hebt.

8 / 10
Burger Restaurant 4

Je werkt in een burger restaurant en moet ervoor zorgen dat je alle klanten bedient. Maak de burgers en andere dingen en zorg dat de klanten van het burger restaurant tevreden zijn.

8 / 10
Toy Claw Machine

Wat voor prijs win jij? Toy Claw Machine is jouw kans om lekker thuis prijzen te winnen!

8 / 10
Super Dad

Help de Vader goed op de baby passen als moeder er niet is. Hij is een beetje klunzig en kansloos en kan het allemaal niet zo goed. Help hem met zijn taakjes zodat hij het goed leert doen.

0 / 10
Extreme Pamplona

Rennen en springen door de straten van Pamplona voordat de stier je te pakken krijgt.

7.7 / 10
Paaskleuplaat

Kleur deze paaskleurplaat in met de kleuren die jij wilt gebruiken! Het maakt niet uit hoe gek je het kunt bedenken.

8 / 10
Skin Craft

In dit spelletje kun je je eigen custom skin maken voor Minecraft. Je kunt de kleuren kiezen en allerlei kleren en accessoires kiezen en combineren.

8 / 10
Sint Nicolaas

Ga met sinterklaas op stap en verzamel zoveel mogelijk pepernoten en cadeautjes. Haal het einde van het level zonder naar beneden te vallen.

8.2 / 10
Sneeuwwitje Aankleden

Kleed Sneewwitje aan als een echte sprookjes prinses in dit leuke aankleed spelletje. Kies de jurken en topjes die jij het mooist vindt.

8 / 10
Liefdes Checker

Wil je weten hoe de liefde tussen 2 personen is? Dan is dit het spel, typ de namen in en kijk naar de uitkomst.

7.9 / 10
Butt Scan

et is feest op kantoor en iedereen is dronken. Vooral jij, want je billen scannen lijkt je nu een geweldig idee! Zorg alleen wel dat je collega's er niet achterkomen, anders heb je morgen wel een kater en geen baan!

2 / 10
Elfje Aankleden

Kleed dit elfje in sprookjesachtig mooie jurken. Kies haar kapsel, en de kleur en vorm van haar vleugels. Zoek er ook een mooie jurk en schoenen bij uit, en natuurlijk juwelen! Wat voor een elfje wordt die van jou?

8 / 10
Fairytale Dressup

Kleed dit meisje aan als een prinsesje. Er zijn veel verschillende kostuums die allemaal een beetje aan de Disney princessen doen denken.

8.3 / 10
Professor Snape Dress Up

In dit grappige spelletje kun je professor Sneep uit de Harry Potter serie aankleden in allerlei gekke kleren. Zijn normale kostuum met cape zit er natuurlijk ook bij.

6.5 / 10
South Park Character

Kleed de figuren van South Park aan. Er zijn allerlei styling en kleding mogelijkheden in dit spel. Maak je eigen personage of maak je favoriete personage na en kleed hem of haar raar aan.

8.3 / 10
The Black Knight

De peasants betalen te weinig belasting... Doe er wat aan met je knuppel als de Black Knight! Je bent namelijk in dienst van de koning, en die wil graag zijn centen.

8 / 10
Frolic Car Parking

Als je alvast wilt oefenen met het inparkeren van je auto, probeer dan het spelletje Frolic Car Parking! Deze parkeerplaats ligt vol oude autobanden, en degene die de ruimtelijke indeling heeft bedacht had misschien ook wat beter kunnen nadenken over al die muurtjes en bomen die overal in de weg staan. Kun jij er met je auto omheen rijden om bij het nauwe parkeervakje te komen? Bravo als je goed weet in te parkeren, maar kun je je auto ook zonder blikschade weer uit het vakje rollen?

0 / 10
Truck Launch Maniac

Lanceer de truck en probeer zover mogelijk te komen. Je kan je truck steeds upgraden zoals betere wielen of een raket. Natuurlijk kan de schans ook nog wel hoger. Verdien geld en zorg dat de truck ver terrecht komt.

8 / 10
Flappy Bird Noir

Een nieuwe Flappy Bird parodie! Vlieg met het vogeltje tussen alle pijpen door en raak niets aan, ook de grond niet, in deze noir wereld!

8 / 10
Papa's Taco Mia

Papa Louie heeft weer een nieuw restaurant geopend. Dit keer werk je in een taco bar. Kun jij heerlijke tacos voorbereiden voor al je klanten? Kijk goed naar de bestellingen.

8.1 / 10
Amuse Park

In dit spelletje moet je een mooi pretpark bouwen. Zorg dat je bezoekers allemaal weer tevreden het park verlaten. Als ze verveeld raken zul je nieuwe attracties moeten bouwen, of de bestaande attracties moeten upgraden.

8.1 / 10
Water Balloon Battle

Bombardeer de jongens op de oever met waterballonnen in dit meisjes tegen de jongens watergevecht. Beweeg de boot heen en weer om te voorkomen dat je geraakt wordt.

8 / 10
Firework Frenzy

Maak de mooiste vuurwerk kunst in Firework Frenzy.

8 / 10
Meal Or No Meal

In Meal or No Meal kies je, net als op TV, een aantal genummerde containers on weg te spelen, daarna moet je steeds besluiten of je het aanbod van de chef aanneemt gebaseerd op wat er nog in het spel is.

8 / 10
Prullenbak gooien

Lol op kantoor. Vang de proppen papier die je collega je toegooit en speel ze door de prullenbak in. Hoeveel punten kan jij scoren? Elke keer als je raakt komt iemand de prullenbak verplaatsen.

8 / 10
Christmas Room Decoration

Maak je helemaal klaar voor het Kerstseizoen met het home makeover spelletje Christmas Room Decoration! Hou jij ook zo van Tv-programma’s waarin ze huizen een totaal nieuwe look geven? Waag je dan eens aan deze speciale design-opgave: geef dit vakantiehuisje een prachtige makeover voor de Kerst! Kies de leukste meubels en kerstversieringen uit!

0 / 10
Sinterklaas Rolit

Speel Rollit tegen Sinterklaas. Tip: Zorg dat je de randen en hoekpunten als eerste hebt.

8.1 / 10
Master Li Showoff

Master Li begint zijn Oud en Nieuw in Kuala Lumpur. Help Master Li de wereld rond reizen met zijn vuurwerk show. Des te beter je met de pijlen mikt, des te meer de meisjes onder de indruk raken. Misschien wel genoeg om hun kleren uit te trekken...

8 / 10
Sonic Kleurplaat

Geef Sonic the Hedgehog een mooi gekleurde outfit.

8 / 10
Sofy's Summer Camp

Help Sofy haar zomerkamp goed te organiseren. Laat de kinderen lekker spelen totdat ze weer opgehaald worden. Zorg goed voor ze en zorg ervoor dat ze blij blijven.

8 / 10
Kitchen Decorator

richt je interior design magie op deze keuken en maak er een kookparadijs van. Wat vind jij een mooie keuken? Kies kleuren en items uit en plaats ze waar je maar wil. Als je per ongeluk iets neerzet wat je niet mooi vind kan je het gewoon oppakken en naar de prullenbak rechtsonder verslepen.

8 / 10
Baba Yaga Adventure

Kun jij ontsnappen uit het huis van Baba Yaga de heks? Kijk goed rond en vind alle aanwijzingen en spulletjes die je nodig hebt om de boomhut uit te komen!

8.3 / 10
Spiderman Kleurplaat

Kleur jij Spiderman zoals hij is of geef je hem nieuwe kleuren?

8.3 / 10
Kill the Popups

Kun jij de popups snel wegklikken voordat ze je PC doen vastlopen? Kijk uit, want als je niet op het kruisje maar op de popup klikt dan verschijnen er nog veel meer!

8 / 10
Shopping Struggle

Ben jij de snelste shopper? Kom er achter met Shopping Struggle. In dit spannende spel gaat het er om om zoveel mogelijk, zo snel mogelijk kleren te kopen.

8.1 / 10
Murder

Probeer in dit spelletje achter de koning aan te sluipen met de gluiperd. Kun jij hem vermoorden? Als het je lukt wordt jij zelf de koning, maar dan volgt een nieuw probleem: nu willen allerlei gluiperds jou vermoorden!

6.8 / 10
Kado's Uitdelen

De kinderen hebben kado's voor Sinterklaas, kun jij de juiste vormen ontdekken?

7.3 / 10
Princess Color Run

In Princess Color Run, maken de prinsesjes Elsa, Assepoester, Mulan en Vaiana zich klaar om mee te lopen in de Color Run. Kun jij dit team meiden helpen leuke sportkleding uit te zoeken voor de race? De Color Run is heel feestelijk, dus kies vrolijk gekleurde accessoires uit om de outfits compleet te maken.

0 / 10
Barbie Rapunzel

Geef barbie rapunzel leuke kleren. Je kan uit veel dingen kiezen en probeer haar dan ook zo mooi mogelijk te maken.

8 / 10
Homemade Pizza For My Boyfriend

Maak een lekkere pizza voor je vriendje. Maak eerst de bodem, snij de ingredienten en doe de pizza in de oven. Hopelijk vind je vriendje hem lekker!

8 / 10
Tuin Inrichten

Richt je eigen tuin in. Zorg dat het geen zooitje wordt maar dat het allemaal mooi staat. Probeer een beetje leuke combinaties van planten en bloemen bij elkaar te zetten.

6.9 / 10
James May Dress Up

Kijk jij graag naar Top Gear? In dit spelletje kun je James May, ook wel bekend als Captain Slow, voor de lol nieuwe kleren aantrekken.

7.6 / 10
Midnight Snacks

Probeer steeds 's avonds veel eten uit de ijskast op te peuzelen. Vader is in zijn stoel in slaap gevallen, maar blijf opletten en zorg dat hij je niet betrapt!

0 / 10
Falling Bush

Bekijk in dit immens populaire spelletje de val van voormalig president George Bush terwijl hij langs de bubbles naar beneden tuimelt. Als je wat meer actie wilt kan je hem ook met de muis heen en weer smijten. Het is bijna hypnotiserend.

8 / 10
Snowfight.io

Snowfight.io, een groot .io sneeuwgevecht! Ren en ontwijk alle sneeuwballen die je tegenstanders naar je gooien. Werp sneeuwballen terug en verander al je medespelers in grote sneeuwpoppen!

0 / 10
Poohs Big Show

Ga met winnie de poeh op weg en ga op zoek naar de honing. Als je de honing gevonden hebt dan pak je het op en zet je het op de aangegeven plek neer. Kijk wel uit voor de bijen.

2 / 10
Ninja Aankleden

Kleed deze ninja aan in allerlei coole en spectaculaire outfits in dit aankleed spel. Zorg dat hij er goed uitziet als hij ten strijde trekt.

8 / 10
Ugly Fier

Kies een foto van een persoon uit nanne mcphee of upload je eigen foto en maak er wat leuks van! Je kan van alles kiezen om er mee te doen.

8 / 10
War in Iraq

Bizar spelletje waarin je je adviseurs kunt kiezen en het eigenlijk sowieso een zooitje wordt. Maakt niet uit wat je doet of wiens advies je volgt. Wat een drama!

8 / 10
Baby Sitter In Love

Verzorg de babies, maar hou ook je vriendje blij door een beetje met hem te kletsen als hij langskomt.

8 / 10
Test Your Patience

In Test Your Patience wordt je geduld op de proef gesteld. Kan jij alle vragen en testjes correct beantwoorden? Voordat je verder gaat: adem eerst diep in en diep uit.

7.7 / 10
Aap Inkleuren

Geef deze aap wat leuke kleuren. Je mag zelf kiezen welke kleur je hem geeft. Laat jij hem op een echte aap lijken of een fantasie aap?

8 / 10
My New Hair

Zorg voor de klant die bij jou in de winkel komt. Jou winkel is een kapperszaak en je moet de klanten helpen. Begin wel het het haar te wassen.

8 / 10
Spiderman

Slinger met spiderman van sliert naar sliert maar pas op dat je niet valt.

8 / 10
Fireworks Spectacular

Ontwerp je eigen vuurwerk show. Selecteer de pijlen die je wilt gebruiken, zet ze op de juiste plaats op de tijdbalk neer, en klik op "Start Show" als je klaar bent. Je kan je show bewerken ("edit show"), of overnieuw beginnen ("start over").

8 / 10
First Day Of School

Help de moeder in dit spelletje een leuke outfit kiezen voor haar dochtertje. Het is haar eerste dag op school. Weet jij wat leuke kleertjes uit te kiezen?

8 / 10
Zingende Paaseieren

Een lekker gek paas spelletje met zingende paaseieren! Klik op de eitjes om ze muziek te laten maken.

8 / 10
Busted

Busted! Gluur met de wanhopige jongen naar de borsten van de zus van zijn beste vriend. Laat je niet betrappen, of het verhaal loopt slecht af! Elke keer als iemand langsloopt of omkijkt moet je wegkijken!

10 / 10
Flight of the Hamsters

Schiet je hamsters zo ver mogelijk in dit grappige spel. Laat de hamsters eerst springen en schiet ze vervolgens zo ver als je kan.

8.1 / 10
Poppenhuis Maken

Probeer het poppenhuis leuk in te richten.

8 / 10
Minnie Mouse Puzzel

Minnie Mouse staat leuk op deze puzzel. Ze staat de bloemetjes water te geven en knabbel en babbel staan er ook op. Leg alle stukjes op de juiste plaats en maak de puzzel af.

8 / 10
Baby Hazel Dental Care

Baby Hazel heeft teveel snoep gegeten, en nu moet ze naar de tandarts. Help haar afleiden tijdens de afspraak, en help de tandarts de behandeling te doen.

8 / 10
Knight Age Nightmare

Speel een duel met zombie ridders. Kun jij je lans recht houden en je tegenstander van zijn paard af stoten? Vergeet niet tussendoor upgrades te kopen.

8.3 / 10
Ant Smash

Mep de mieren die door de keuken rennen. Wanneer je er zestien hebt weten te pletten komt de koninginnemier door het scherm heem geraasd. Zorg dat je haar ook te pakken krijgt.

8 / 10
ArtPad

Schilderen als een schilder. Maak een mooi schilderij, kies een lijst en hang het in een gallerij.

8 / 10
The Great Gatsby

Help Nick Carraway the Great Gatsby the vinden. Kijk uit voor de dronken feestgasten, de obers, en de dansende flappers. Ook de gangsters van Meyer Wolfsheim komen achter je aan. Gooi met je hoed om ze omver te stoten.

0 / 10
Schnappi Shooter

Heb jij ook even helemaal genoeg van Schnappi das Kleine Krokodil? Dan is dit Schnappi spel echt iets voor jou! Probeer Schnappi neer te knallen.

8.2 / 10
De Hondenkapper

Zorg dat je de honden die op de lopende band binnenkomen knipt en weer helemaal netjes maakt voordat de tijd om is. Als ze klaar zijn kan je ze weer op hun kussentje terugzetten. Natuurlijk moet dit wel voordat het kussentje van de lopende band is verdwenen...

8 / 10
Darten op je Baas

Pas zelf eerst het plaatje aan zodat de figuur in de foto op je baas lijkt. Pak daarna de darts en gooi er op los. Je kunt zo lang als je wilt blijven darten door op de dartpijl te klikken.

8 / 10
Coloring Book - Animals

In Coloring Book - Animals ben jij een kunstenaar die allerlei dieren alle kleuren van de regenboog kan verven. Kies de konijntjes, puppy's, beren, en andere knuffelbare die je wilt inkleuren. Verf ze de kleuren die jij het mooist vindt. Je kan de plaatjes ook downloaden en bewaren als je klaar bent.

0 / 10
Dream Kitchen Makeover

Maak in dit spelletje je eigen droomkeuken. Je kan ongeveer uit alle spullen kiezen die je in je keuken wil. De keuze is aan jou. Hoe richt jij alles in?

8 / 10
Crackers

Gooi elke keer het vuurwerk. Waar je precies moet gooien word vanzelf duidelijk maar dat er mensen boos worden is 1 ding wat zeker is.

8.1 / 10
Fluiten met Sneeuwwitje

Sneeuwwitje en de zeven dwergen houden erg van muziek maken. Let op en doe precies na wat zij deden. Is jouw geheugen goed genoeg.

8 / 10
Noddy Puzzel

Maak de puzzel van Noddy. Noddy staat er met zijn vriendjes op en je moet ervoor zorgen dat alle stukjes weer op de juiste plaats komen te liggen.

0 / 10
Blondie Wedding Prep

Speel Blondie Wedding Prep, een leuk Meiden spelletje nu gratis!

10 / 10
Robbie

Robbie is de enige lieve robot die nog over is na de grootschalige AI-storing in de fabriek. Alles loopt helemaal mis nu alle robots kwaadaardig zijn geworden. Help Robbie al zijn collega's te ontwijken voor ze hem iets aandoen. Pak de geheugenchips en probeer de fabriek te redden!

0 / 10
Eigen Huis en Tuin

Eigen Huis in Puin! Gooi die plantenbakken naar de presentatoren van Eigen Huis en Tuin! Ze verschijnen kort bij elk raam, dus reageer snel en kijk of jij ze kunt raken!

8 / 10
Breek de code in Mastermind Online!

Bewijs dat je een geboren codekraker bent met het puzzelspel Mastermind Online! Vind de code door de gekleurde balletjes in precies de correcte volgorde te plaatsen. Het spel geeft je aanwijzingen, maar niet te veel! Zie je een grijs stipje? Dan heb je de juiste kleur gekozen, maar je hebt nog een eind te gaan. Een zwart stipje betekent dat je de juiste kleur en positie hebt geraden, dus je bent aardig op weg. Hoe sneller je het goed hebt, hoe hoger je score!

0 / 10
Puppies Salon

Verzorg de hondjes en zorg ervoor dat je ze krijgen wat ze willen. Misschien wel wassen of knippen of meer.

8 / 10
Whack Your Boss

Voel je je een beetje gefrustreerd vandaag? Reageer al je woede af op je baas zonder je baan te verliezen in dit online spel. Er zijn 16 manieren om je baas te lijf te gaan. Kan jij ze allemaal vinden? The schoonmaker lost de rest op.

8 / 10
Praktische Smurf

Help Handige Smurf met het in elkaar zetten van een auto. Sleep de juiste onderdelen in de juiste volgorde naar de juiste plek. Handige Smurf geeft je hints door zijn hoofd te schudden als je het niet goed doet, en je een seintje te geven als je het wel goed doet.

8 / 10
Whack Your Computer

Je werkt op een luxe kantoor, maar je bent het helemaal zat. Net als de vrouw binnenkomt besluit je je computer te slopen om een mannelijke indruk op haar te maken. Vind alle creatieve manieren waarop je de computer kunt slopen.

9 / 10
Corporation Inc

In dit spelletje kun je je eigen bedrijf runnen. Je moet het alleen wel eerst helemaal zelf opbouwen. Maak een kantoor en huur mensen in. Koop upgrades en bouw uit!

8.1 / 10
Pyjama Party

In dit spelletje kun je allerlei kleren uitproberen. Kun jij een leuke outfit bij elkaar zoeken voor de meisjes bij dit slaapfeestje?

0 / 10
Zombie Restaurant

Je werkt in een zombie restaurant. Er komen zombies, geef ze een tafel en zorg dat ze het menu krijgen. Daarna moet je alles wat ze hebben besteld aan de juiste tafel geven.

8.3 / 10
Easter Bistro

Run de bistro met pasen. Zorg goed voor de klanten en speel alle levels uit.

8 / 10
Ben 10 Hero Matrix

In dit leuke spelletje kun je je eigen Ben 10 aliens maken! In wat voor monster wil jij kunnen transformeren? Kies de vormen, de lichaamsdelen en de kleuren zelf uit!

8 / 10
Tuin Ontwerpen

Ontwerp de mooiste tuin in dit spelletje. Je mag zelf kiezen waar je de bloempotten en plantjes, de vogeltjes en het tuinmeubulair neerzet. Er is zelfs een vijvertje!

8 / 10
Fun Girls Night

Fun Girls Night is een leuk makeover spelletje waarin je een nieuwe look kunt bedenken voor de meisjes. Vanavond gaan ze thuis met z'n allen aan de slag om hun social media profielen leuker te maken. Geef ieder meisje mooie nieuwe kleding om aan te passen en doe snel haar make-up. Maak selfies en bedenk je eigen social media story.

0 / 10
Highschool Prank Kiss

Je bent op school, en je wilt niet weten dat de andere leerlingen weten dat je verkering hebt. Zoen met de jongen, maar zorg ervoor dat niemand het ziet. Duw ook de pestkoppen uit de weg.

8 / 10
Beach House

Maak nu je eigen strand huis. Zet alles erin wat je leuk vind en geef het een mooi kleurtje. Je kan alles naar je eigen smaak maken. Veel plezier!

8.1 / 10
Schildpad Verzorgen

Verzorg het schildpad met alles wat hij nodig heeft. Wash het schildpad, voer haar en vijl haar klauwen bij. Zorg ook dat het terrarium weer mooi schoon wordt.

8 / 10
Dinosaurus Poker

Speel poker tegen een dinosaurus! Kan jij van hem winnen! Hij is best goed. Versla hem en win al het geld!

8 / 10
Babies Bedroom Makeover

Versleep de items in de kamer en zet ze neer waar jij ze wilt in de peuterzaal. Maak jij een leuke speelomgeving voor de babies in dit simpele design spelletje.

8 / 10
Obama Borduren

Borduur het portret van de Amerikaanse President Barack Obama in dit leuke borduur spel. Hoe creatief ben jij met naald en draad?

8.2 / 10
Hair Quiz

In dit quiz spelletje kun je allerlei vragen beantwoorden. De computer bedenkt dan welk kapsel het beste bij jou zou passen? En klopt het een beetje?

8.1 / 10
Flushed Away Puzzel

Maak de puzzel van flushed away. Hoe snel kan jij de puzzel maken?

8 / 10
Lets Operate

Je hebt wel heel vreemde patienten in dit operatie spelletje. Er zitten allerlei dingen in hun lichaam die er niet horen, zoals klokken, sinaasappels, borstels... en die mag jij er allemaal uit gaan halen. Zorg dat je netjes binnen de lijntjes snijdt.

8 / 10
School Kissing Break

Zoenen in de klas is natuurlijk heel stoer. Probeer het dan ook zoveel en zolang mogelijk te doen maar zorg dat de leraar niks ziet.

8 / 10
Barbie aankleden

Een game voor de girls. Kun jij Barbie zo mooi mogelijk aankleden?

8 / 10
Restaurant Slots

Laat de rollen draaien en probeer je lekkere taartjes en andere hapjes uit de gokkast te halen voor de klanten in je restaurant. Speel tegen andere spelers en scoor meer punten dan wie dan ook!

0 / 10
Princesses Easter Fun

Met Princesses Easter Fun kun je niet alleen een zalig Paasfeest vieren, je kunt ook je eigen feest organiseren! Help de prinsesjes allerlei mooie versieringen ophangen in de woonkamer om het gezellig te maken. Zoek naar eieren en verf ze prachtige kleuren met vrolijke patroontjes. Kleed je snel om voordat je gasten komen. Nu ben je helemaal klaar voor het Paasfeest!

0 / 10
Sydney Shark

Zwem met de haai door sydney en dood iedereen die je tegenkomt. Ook kan je veel dingen kapot maken en vliegtuigen uit de lucht halen! Hoeveel schade kan jij aanrichten?

8 / 10
Pingu Blood

Als je iets tegen pinguins hebt, speel dan Pingu Blood! In dit spelletje sneuvelen wel erg veel pinguins...

8 / 10
Apentandarts

Trek de rotte tanden, maar pas op voor je vingers. Of je het nu goed doet of niet, de app wil wel eens bijten, dus blijf sherp!

8 / 10
Botten Dokter

Oh nee! Alle botten liggen door de operatie door elkaar! Kan jij ze weer op de goede plek in het lichaam zetten? En kan je dat ook als de patient in allerlei rare posities ligt?

8 / 10
Schoolbus Kiss

Let op dat de leraren niet opletten en dan kan je zoenen in schoolbus. Niet te lang achter elkaar want ze kijken regelmatig.

8 / 10
Dwarfs Home

Richt het huis van de dwergen weer in. Zorg dat alles een mooie plek krijgt en dat ze weer vrolijk zijn het hun nieuwe huis in dwarfs home.

8 / 10
Milk Panic

Melk de koeien als een gek, voordat ze ontploffen.

8 / 10
Eva Mendes Opmaken

Maak Eva Mendes op. Geef haar een leuke uitstraling en wat leuke kleuren. Verander haar haar of juist de rest van het gezicht.

8 / 10
Obama Crazy Escape

Obama is ontvoerd! Hoe kom je nu zo snel mogelijk weer terug in The White House? Kijk goed rond en vind handige voorwerpen. Ontdek hoe je deze kunt gebruiken om te ontsnappen!

0 / 10
Finger vs Axes

Probeer met de grote vinger het monstertje te meppen en door het level te slingeren. Maar kijk uit, want het beestje is gewapend en vecht ook terug!

0 / 10
Amerigo Verzorgen

Geef Amerigo, het paard van Sinterklaas, te eten en aai en borstel hem!

7.9 / 10
Dora Foto Avontuur

Zet de juiste dieren op de foto en help Dora en haar vader.

8 / 10
Zeemeermin Puzzel

Maak de puzzel van zeemeermin. Klik op de rode knop en maak de puzzel zo snel als je kan. Iedereen kent zeemeermin wel en je snapt dat ook dat de puzzel iets voorstelt wat onder water afspeelt.

8 / 10
Lily Paint Magic

Maak een mooie kleurplaat. Je mag zelf kiezen wat je tekent en in welke kleur je dat doet. Maak er wat moois van.

8 / 10
Must Escape the Fortress

Kijk goed rond en ontdek hoe jij uit het kasteel kan ontsnappen. Verzamel allerlei voorwerpen die je kunt gebruiken om te ontsnappen!

8.2 / 10
Pogo Swing

Spring op je pogo stok door het level. Eerst zwaaien met de schommel en er dan vanaf vliegen. Daarna punten halen en upgraden.

8 / 10
Jack Rabbit

Geef deze jongen wat andere kleren. Je hebt keus uit veel verschillende dingen. De jongen lijkt wel een beetje op een konijn.

6.7 / 10
Monster Corp

Maak monster in je laboratorium. Vind allerlei handige ingredienten en koop de rest op de monstermarkt. Stel je creaties tentoon in je monstermuseum!

7.9 / 10
Crash Test Dummy 2

Schiet je Crash Test Dummy zo goed mogelijk op de gele plaat! Ram de auto keihard tegen de muur aan en zorg dat de dummie volle vaart door de voorruit schiet.

8 / 10
Horse Dress Up

In dit leuke paardenspelletje kun jij je eigen paard helemaal mooi uitdossen zoals jij dat het leukst vind staan! Kies uit allerlei mooie paarden accessoires!

8 / 10
Bush2

Slinger oud-president George W Bush door het veld heen. Hij botst tegen allerlei bubbels op en stuitert daar als ragdoll heel grappig overheen.

8.2 / 10
Feel Romantic Dress Up

Geef deze dame wat leuke kleren en zorg dat ze er weer leuk uit ziet. Je kan ook haar kapsel veranderen. Speel nu Feel Romantic dress up.

8 / 10
Student Sim

Zo gaat het nu aan de universiteit. Kun jij een balans vinden tussen studeren en zuipen en dan ook nog eens een vriendinnetje vinden? Veel succes!

8 / 10
Druid Princess

Wat kies jij voor mooie kleren voor deze druïde feeën prinses? Je kan kiezen uit allerlei jurken en topjes en rokken. Ook heeft ze mooie wapens, een kroon en een dier mee.

8 / 10
Tan Dress Up

Geef Tan wat leuke kleren. Zorg ervoor dat ze er weer helemaal hip is. Je kan zelf haar kapsel kiezen en daarna wat leuke kleren die goed zullen staan. Maak er wat leuks van.

8 / 10
Janes Hotel Mania

Verzorg iedereen en zorg dat ze tevreden weer naar huis gaan. Je werkt in een hotel dus let goed op wat je wel en niet moet doen.

8 / 10
Dress Code 60s

In dress code 60s mag je helemaal uit je dak gaan bij het aankleden met kleren uit de jaren zestig. Deze kleren waren helemaal hip toen. Zit er misschien iets leuks bij voor een thema feestje? Klik en sleep de kleding om te mixen en matchen.

8 / 10
Auto kleurplaat

Geef de auto een mooie kleur in deze online kleurplaat.

8.1 / 10
John Cena Aankleden

Geef John Cena wat leuke kleren. Je kan uit veel kleren kiezen en ook uit veel verschillende kleuren. Kan jij hem weer een leuke outfit geven?

8 / 10
Vampire Girl

Geef deze vampier dame wat mooie kleren en andere dingen. Je kan uit van alles kiezen en jij moet zorgen dat ze er weer uit ziet als een echte vampier.

8 / 10
Halloween Opmaken

Maak het halloween meisje op hoe je zelf wilt. Maak haar klaar voor het halloween feest.

0 / 10
Suzie's Salon

Je werkt in een salon en krijgt een hoop klanten die allemaal wat anders willen. Kan jij alle klanten helpen met dingen zoals, benen harsen, wenkbrauwen bijwerken en haren knippen?

8 / 10
Bob's Schuur opruimen

Help Bob de Bouwer bij het opruimen van zijn schuur met gereedschap.

7.9 / 10
Sinterklaas Galgje

Speel galgje met sinterklaas en zorg dat je het woord optijd goed hebt. De woorden hebben allemaal met sinterklaas te maken.

7.9 / 10
Bob's Radiators

Sluit de verwarmingen op de juiste manier aan samen met Bob de Bouwer.

8 / 10
Stewardess Aankleden

Kies de kleren uit die de stewardess op jouw vlucht draagt. Kies een mooie hoed, sjaal, een mooi pakje, en natuurlijk de spullen die ze bij zich draagt voor de passagiers, zoals drinken of extra lakens. Maak de mooiste stewardess ooit!

8 / 10
Real Love Tester

De liefde kan ingewikkeld zijn, maar maak je geen zorgen. Als je jouw naam en die van je (geheime) geliefde invoert vertelt de Real Love Tester je of het echte liefde is. Zo niet dan kan je misschien beter op zoek gaan naar iemand die jouw liefde wel op waarde weet te schatten...

0 / 10
Hello Kitty Nails

Lak je nagels mooi en zorg dat ze er prachtig uitzien. In dit Hello Kitty nagellak spelletje kun je er een echt meesterwerk van maken. Veel plezier!

0 / 10
Meiden Logeerpartijtje

In het spelletje Meiden Logeerpartijtje hebben de Disney prinsessen een gezellig slaapfeestje georganiseerd. Na alle films en heel veel chips is het nu tijd om te gaan slapen. Help de meiden zich klaar te maken voor bed door hun make-up te verwijderen, gezichtscrème op te doen, en een slaapmaskertje uit te kiezen.

0 / 10
Trouwjurk

Als je op een dag mooi gekleed moet zijn is het wel je trouwdag. Probeer daarom allerlei trouwjurken aan en beslis welke echt het allermooist is.

8 / 10
Carmageddon

Carmageddon! Rijd dus met je auto zo veel mogelijk mensen over. Het maakt niet uit wat je doet of wie je raakt, want in dit spelletje is het chaos op de weg.

8 / 10
Chocolade Koningstaart

Bak een lekkere taart voor de koning. Chocola is het hoofd ingredient. Pak de juiste spullen en bak de lekkerste taart die er is.

8 / 10
Meisje Aankleden

Dit stoere meisje heeft allerlei hippe kleren die je haar aan kan passen. Leuke shirtjes, maar ook een stoere pilotenjas. Kies ook de leukste accessoires uit om erbij te dragen.

8 / 10
Riddle School

In dit spelletje zit je alleen in de nablijf klas. Je bent het zat! Kun jij een manier vinden om de klas uit te komen? Doorzoek de school en vind een manier om buiten te komen. Kijk goed rond en probeer nuttige voorwerpen te verzamelen.

8.6 / 10
Terras Aankleden

Het is weer zomer en tijd om lekker een terrasje te pakken. Maar dan wil je er natuurlijk wel goed uitzien! Help dit meisje een mooie outfit uitkiezen en raak helemaal in de stemming voor zomer!

6.7 / 10
Heidi Klum Aankleden

In dit spelletje kun je het Duitse topmodel Heidi Klum allerlei stijlovolle kleding aandoen. Ze is ook de presentatrice van het TV programma Germany's Next Top Model.

0 / 10
Donald Kleurplaat

Met dit leuke Disney kleurplaat spelletje kan je Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak inkleuren zoals jij dat wilt. Wie van de neefjes is wie? Dat bepaal jij?

8 / 10
Baby Care

Verzorg de baby de hele dag. Kun jij goed met kinderen omgaan? Zorg ervoor dat de kleine het erg naar zijn zin heeft.

7.9 / 10
Lego Batman Mighty Micros

Lego Batman Mighty Micros is een leuk achtervolging spelletje in de duistere straten van Gotham City. Help Batman Catwoman te vangen. Ze heeft allerlei diamanten gestolen! Pak de muntjes en Batarangs om punten te scoren en meer personages vrij te spelen!

10 / 10
Cartoon Stelletje

Geef dit leuke stelletje ook wat leuke kleren. Je hebt veel keus en maak daar dan ook gebruik van. Misschien een keer een ander kapsel of juist wat meer sieraden.

8.7 / 10
Italiano Restaurano

Kies de juiste ingredienten en maak al de lekkere gerechten klaar voor je klanten in dit spelletje. Kun jij optijd iedereen bedienen en de ingredienten bijbestellen?

8 / 10
Slither Birds

Vlieg door de arena met je verschrikkelijke Angry Birds vogel-slang in Slither Birds. Dwing je tegenstanders tegen je giftige lijf op te botsen. Hierdoor spatten ze uiteen tot lekkere eitjes die je kunt oppeuzelen om nog langer te worden. De langste speler wordt de nummer 1 op het scorebord!

0 / 10
Tom En Jerry Puzzel

Leuke tom en jerry puzzel waarbij je kan kiezen uit hoeveel stukjes de puzzel bestaat en ook nog eens 3 verschillende puzzels kan kiezen! Veel puzzel plezier.

0 / 10
Zingende Paarden

Laat deze paarden lekker zingen met je muis. Ieder paard zingt anders. Kan jij ze zo ver krijgen een deuntje te zingen dat valt aan te horen?

7.9 / 10
Dik Advocaat spel

Bij dit platform spel speel je Dik Advocaat in de gemene voetbalwereld vol vervelende journalisten. Kun jij je door alle problemen heenslaan?

8 / 10
Pirate Dress Up

Geef de piraat leuke kleren. Je mag zelf kiezen welke kleren je hem geeft. Kies wat moois uit wat bij hem past.

8 / 10
Emo Haircuts

Kun jij het haar van het meisje mooi knippen en in stijl kammen? Kies ook kleurtjes uit! Maak er een mooi emo kapsel van. Weet jij hoe dat moet?

8 / 10
Hond Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van de hond zo mooi mogelijk in en zorg dat het wel een beetje lijkt op een echte hond... of niet natuurlijk!

8 / 10
Injectie spel

In dit spel moet je probrene een injectie te zetten bij je patienten, maar ze trillen en bewegen het hele scherm door. Wees zo snel mogelijk en probeer goed te mikken zonder een speldenkussen van je patient te maken.

8 / 10
Lipstick Switch

De inhoud van je beautycase moet je van het veld spelen door gelijke make-up te verbinden. Zoek de tegels die naast elkaar liggen en de tegels langs de randen die je kunt verbinden.

8 / 10
Chocolate Banana Muffins

Kun jij heerlijke chocolade en bananen muffins klaarmaken in dit leuke kookspelletje? Het is heel makkelijk! Volg de instructies goed op en je leert het zo!

0 / 10
Interactive Buddy

het doel van dit spelletje is waarschijnlijk om alle items te verzamelen. We weten het niet zeker. Maar het is wel erg verslavend. Treiter je buddy of maak hem juist helemaal blij. Koop nieuwe items om uit te proberen.

8 / 10
School Bus Frenzy

Zorg dat de kinderen veilig aan de overkant komen. Ze moeten de bus in. Maar er rijden wel auto's langs dus let goed op.

8 / 10
Amateur Surgeon 2

Amateurchirurg Alan Probe is terug. 51 jaar later is hij met pensioen gegaan nadat zijn garagepraktijk om veiligheids redenen gesloten is door de overheid. Maar verleerd is hij het nog niet helemaal, en met wat nieuwe klanten kan hij zo weer aan de slag!

8 / 10
Ski Slope Showdown

Sneeuwballen gooien in de sneeuw. Probeer de andere wintersporters van de ski af te gooien. Af en toe verschijnt er een reclame. Klik op continue om terug te gaan naar je spel.

8.7 / 10
Mary-Kate Olsen Dress Up

Geef Mary-Kate olsen wat leuke kleren. Je hebt een kast vol hangen en jij mag kiezen wat je haar aan doet.

0 / 10
Fluffy Egg

Doe een persoonlijkheidstest. Kies met het eitje de plaatjes die het beste bij je passen en die jij het mooist vindt. Zo ontdek je wat voor ei jij bent.

3 / 10
Princess First College Party

In Princess First College Party is het hoog tijd dat de prinsessen aan hun studie beginnen. Kun jij ze helpen hun koffers uit te pakken en hun studentenkamer leuk in te richten? Hang wat posters op, leg de kussentjes leuk neer, en stapel alle studieboeken op de plank. Dat ziet er al een stuk gezelliger uit! Terwijl je bezig was ontdekte Rapunzel dat er vanavond een feestje is voor alle eerstejaarsstudenten. Help de meiden zich leuk aan te kleden voor het feestje zodat ze eropuit kunnen om nieuwe mensen te leren kennen.

0 / 10
Voodoo Doll Maker

Geef het ragdoll mannetje leuke kleren en andere spullen. Je hebt heel veel keus dus er zit vast iets tussen wat je eigen smaak is.

8 / 10
Flirten op het Strand

Kijk de jongens op het strand diep in de ogen met je meest flirterige blikken en verover hun hart. Als er een ander meisje de strijd met je aangaat om een jongen, klik dan zo snel mogelijk achter elkaar om haar flirt-stralen te verslaan. Als je genoeg harten hebt veroverd krijg je een tijdelijke beauty boost en is je flirtpower nog krachtiger.

8 / 10
Potty Racers 2

Speel nu snel potty racers 2. Mooie en leuke uitbreiding op het 1ste spel. Je kan nu vliegen en natuurlijk weer veel upgrades doen. Zorg dat je veilig land en door kan naar het volgende level.

8 / 10
Verliefd Stel Aankleden

Geef dit verliefde stel wat leuke kleren. Kan jij ervoor zorgen dat ze er prachtig uit zien. Geef de dame kleren en dan zal de man ook komen.

7.9 / 10
Epic Gangnam Jump

Gangnam Style kent iedereen natuurlijk wel. Nu ook het speletje erbij.

8 / 10
Dark Cut 2

Het is 1863, jij bent een dokter en je moet de gewondde soldaten behandelen tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Sit is Dark Cut 2, en het is bloederig. Erg bloederig. Geef je patient eerst whiskey, en maak daarna de wond schoon en begin de operatie. Je moet snel en nauwkeurig te werk gaan. Er zijn meer chirurgische procedures om te volbrengen in dit tweede Dark Cut spel.

8 / 10
Grrrilla

Kies een celebrity en mep er op los met de gorilla. Pak containers, autos, betonblokken, verkeerslichten - het maakt niet uit wat je gebruikt - en mep er op los. Reageer je frustraties af op de celebrity die je het meest irriteert.

8 / 10
Pakjes Schudden

Het was zo druk dit jaar bij de inpakafdeling van Sinterklaas dat er per ongeluk een paar pakjes zonder cadeautje er in zijn ingepakt. Natuurlijk kun je niet zomaar alles openmaken. Schud de pakjes daarom en luister of er iets in zit. De lege pakjes moeten terug, maar de volle mogen in de grote zak!

10 / 10
Dronken mikken

Kun jij het richten in de hand houden na een paar drankjes?

8 / 10
Feed Britney

Zorg dat Britney genoeg te eten krijgt door 3 op een rij te maken in Feed Britney.

8 / 10
Positiekleding

Kleed de zwangere vrouw zo leuk mogelijk aan met positiekleding en mooie accessoires in dit zwangerschaps aankleed spelletje.

8 / 10
Rockster Aankleden

Kleed deze rockster mooi aan voor haar optreden. Kies uit allerlei kledingstukken, schoenen, en accessoires. Speelt ze gitaar of is ze de leadzangeres? Jij mag kiezen!

8.4 / 10
Bos Kleurplaat

Er leven wat dieren in het bos en jij moet ervoor zorgen dat die dieren weer wat meer kleur terug krijgen in het bos. Geef alles een leuk kleurtje.

8 / 10
Panic in Space

Kun je een weg vinden door het ruimtestation en er weg zien te komen? Vind steeds de voorwerpen die je nodig hebt om de deuren open te krijgen.

6 / 10
Stoomboot Stunter

Verzamel alle pakjes en snoepgoed terwijl je de mooiste stunt sprongen maakt.

8.1 / 10
Good Game Fashion

Maak je eigen poppetje aan en stap in de wereld van de fashion.

8 / 10
Flirten op School

Loop door de gangen op school en werp je flirterige blik op de jongens die langslopen. Kun jij ze met de kracht van je meest flirty blikken in vuur en vlam zetten? Kijk uit voor je rivalen! Ook zij zullen hun meest begerende blikken op de jongens werpen. Zullen jouw wellustige blikken de strijd winnen in dit hilarische spelletje?

0 / 10
Barbie Huis Inrichten

Richt je eigen barbiehuis in. Hang een leuk schilderijtje aan de muur en zorg ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft! Zet de meubels op de juiste plek. Kan jij het gezellig maken?

8 / 10
Purple Planet

Ontdek wat er allemaal te doen is op de paarse planeet. Je moet wel ontsnappen dus probeer de juiste dingen te vinden.

7.5 / 10
Love Tester

Test hoe het zal gaat tussen jou en je verkering (of je droomverkering natuurlijk) door jullie namen in de liefdesmeter in te voeren. Klik op het hartje om te zien of julie voor elkaar bedoeld zijn.

8 / 10
Fallen King

De koning is uit het rijk vedreven. Vind de weg terug naar de troon. Reis door het bos en los onderweg allerlei kleine puzzeltjes op om langs de obstakels te komen.

8.2 / 10
Dokter's Operatie

Kun jij dokter Bibber assisteren? Kijk uit, want je moet niet teveel trillen en rillen en bibberen, want dan loopt het niet goed af met je patient! Probeer goed te bewegen.

8 / 10
Pakjes uitpakken

Zoek alle pakjes van dezelfde kleur bij elkaar, maar let op: de pakjes staan niet stil!

8 / 10
Baby In Bad

Verzorg de baby. Om mee te beginnen moet de baby in bad, en alles wat daar natuurlijk bij hoort.

8 / 10
Dora Ruimte avontuur

Dora komt ruimtewezens tegen en ze gaan samen op avontuur!

8 / 10
Dream Careers For Princesses

De drie prinsessen Raponsje, Ariel en Assepoester gaan eindelijk hun droombaan tegemoet in Dream Careers For Princesses. Het is de eerste werkdag, en ze maken graag een goede indruk. Kun jij ze helpen mooie kleding uit te zoeken die goed past bij hun gekozen baan?

0 / 10
Prinses Punker Straat Stijl Wedstrijd

In het geinige mode spelletje Prinses Punker Straat Stijl Wedstrijd, hebben Ariel, Rapunzel en Aurora zich ingeschreven voor een modewedstrijd. Het thema is punk, en dit is zo totaal naders dan wat de prinsessen normaal dragen dat ze jou hebben gevraagd te helpen. Kun jij deze Disney meiden een gave punker makeover geven?

10 / 10
Ice Queen Shopping Xmas Gift

Speel Ice Queen Shopping Xmas Gift, een leuk Meiden spelletje nu gratis!

0 / 10
Male Anime Avatar Creator

In dit spelletje kun je jezelf en je vrienden namaken als anime figuren. Kies grappig manga haar en grote ogen. Ook kun je de kleding uitkiezen.

5.5 / 10
Night Rider Turbo

In dit spelletje rij je 's avonds laat over de snelweg. Je gaat veel te hard. Probeer de andere auto's te vermijden, anders ram je straks je raam kapot en dan zien je helemaal niets meer!

8.1 / 10
Sneeuwwitje Kleurplaat

Geef sneeuwwitje en de 7 dwergen de juiste kleur in deze mooie kleurplaat.

8 / 10
King Rolla

Het koninkrijk zit helemaal vol schapen, en zelfs het kasteel is compleet volgelopen. Help King Rolla ze allemaal naar buiten rollen. Kijk wel uit voor de kussens, want als je die raakt valt de koning in slaap.

6.7 / 10
Traffic Killer

Blaas alle autos op door de verkeerslichten op de foute momenten aan te zetten, te schieten met je sniper, en bommen te laten vallen.

8 / 10
Dora aankleden

Zoek het juiste kostuum uit voor Dora in dit spelletje.

8 / 10
Chair Flyer

De waaghals van Line Flyer is terug. Na een aantal ongelukkige vallen in zijn voorgaande avonturen zit hij nu in een rolstoel. Maar hij is nogsteeds de onbevreesde koning van de stunts. Teken een lijn voor hem om in zijn rolstoel over te rollen en zie hoe hij over het scherm vliegt.

8 / 10
School Madness

In dit spelletje ben je een boze schooljuf die de kinderen helemaal zat is. Als de kinderen in de klas luidruchtig zijn moet ze ze snel een mep geven met je stok! Zo leren ze wel stil te zijn en te luisteren, hoop je dan.

0 / 10
Valentine's Day

maak je eigen valentijnsdag koekjes. Doe erop wat je lekker vind. Chocola of aardbeien. Veel plezier met koekjes maken.

8 / 10
Kiss In Elevator

Stiekem zoenen in de lift. Ben jij daar goed in? Probeer het nu en zorg dat niemand het ziet!

3 / 10
Harry Potter Kleurplaat

Maak 1 van de 3 mooie kleurplaten van harry potter en zijn maatjes. Geef hem de juiste kleur of juist iets origineels wat misschien wel veel leuker is. Ron en Hermelien zijn er ook bij.

8 / 10
High School Musical

Plaag alle mensen de bibliotheek uit door voorwerpen te gebruiken. Klik op de juiste voorwerpen om de personen weg te jagen.

8 / 10
Good Night Kiss

Geef nog even een kusje voordat je gaat slapen. Maar zorg ervoor dat je niemand wakker maakt en niemand je ziet.

8 / 10
Exotische Prinses Makeup

Exotische Prinses Makeup is een schattig make-up spelletje met veel mooie make-up in allerlei vrolijke kleuren. Prinses Vaiana will graag een nieuwe look. Kun jij haar helpen de leukste make-up uit te kiezen?

0 / 10
Pool Kissing

Stiekem kussen in het zwembad is natuurlijk harstikke spannend. Zorg ervoor dat niemand jullie door heeft want dan word je uit het zwemabd gegooid.

8 / 10
Roodkapje Opmaken

Maak Roodkapje op met je beautycase. Kies de mooiste outfit, het leukste kapsel, en de make up dit jij het best vind passen om haar in een echte sprookjes prinses te veranderen.

8 / 10
Circus Zebra

Help James the Circus Zebra door de levels met trampolines.

8 / 10
Delicious Fruit Smoothie

Leer een lekkere fruit smoothie maken. Kun jij alle ingredienten uit de koelkast bij elkaar zoeken? Snij al het fruit goed in stukjes voor je de smoothie maakt.

8 / 10
Assepoester Helpen

Help Assepoester al de klusjes die ze van haar gemene stiefmoeder moet doen op tijd af te krijgen zodat ze nog naar het bal kan om met de prins te dansen.

8 / 10
Girls Photoshopping Dressup

In Girls Photoshopping Dressup ben je een model en kun je steeds nieuwe jurken, shirtjes, broeken, rokken, schoenen, en pruiken kopen voor allerlei mode shoots. Wat voor een kleding wordt het dit keer? Kijk goed naar het voorbeeld plaatje!

2 / 10
Cadeau's Zoeken

Kan jij alle cadeaus vinden die de kerstman is verloren? Kijk goed wat je nodig hebt en ga opzoek naar de mooi en soms moeilijk te vinden cadeaus.

0 / 10
Epic Combo Redux

In dit spelletje maak je epische combo's om superveel punten te scoren. Schiet de schildpadden door het level. Overal waar ze vanaf stuiteren levert je combo-punten op.

9 / 10
Play Piano

Maak leuke muziek op deze vrolijke piano die alle kleuren van de regenboog heeft.

8.7 / 10
The Bar

Kan jij snel genoeg de juiste drank inschenken? Schenk in wat de klant wil hebben en zet het voor ze neer op de bar. Je moet snel zijn, want anders staat er binnen de kortste keren een veel te lange rij.

8 / 10
Rockband Rampage

Als je een rock legende bent moet je ook aan bepaalde verwachtingen voldoen. Sla alles dat je niet aanstaat kort en klein met je gitaar, je hotel kamer, je tourbus, de club waar je moet optreden... Maar kijk uit voor de politieman. Als die langskomt moet je even stoppen alles te mollen, anders sluiten ze je op!

8 / 10
Hidden Objects Study Room

Probeer alle voorwerpen in deze studie kamer te vinden. Klik niet te vaak fout want dat zijn strafpunten!

8 / 10
Hair Style

Altijd al kapper willen zijn? Of ben jij misschien gewoon geweldig met haarstijlen. Laat in dit spelletje zien wat je favoriete haarstijl of kapsel is.

8 / 10
Bring It On

Meer dan hilarisch cricket spel, waar je met de legendarische cricketspeler W.G. Grace de Australiërs terug de zee over stuurt. Mep de bal die met een ketting an hun enkel vast zit zo ver als je kan en breng de Ashes terug naar Engeland. WG geeft commentaar op je prestaties.

8 / 10
Punch President Bush

Ben je het niet eens met wat voormalig president Bush heeft gedaan? Kan je je er flink woedend om maken? Dan kan je nu je revanche halen in dit spelletje.

8 / 10
Donald Duck Painting

Online kleurplaat van Disney's Donald Duck en Mickey Mouse. Er zijn drie vellen vol kleuren. Gebruik de kleuren die Disney ook gebruikt, of verzin nieuwe kleuren om te gebruiken. Jij mag het helemaal zelf bepalen!

8.1 / 10
Pony Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van de pony mooi in! Je hebt verschillende kleuren pony's! Hoe maak je die van jou?

8 / 10
Van Gaal Spelletje

In dit spelletje moet je met Louis van Gaal geld verzamelen zodat je nieuwe spelers kunt kopen. Zo hou je de hooligans korte tijd tevreden. Kijk uit, want ze worden snel weer boos en gaan dingen naar je gooien.

8 / 10
Mickey Mouse Kleurplaat

Kleur de Mickey Mouse en Minnie Mouse kleurplaat zo mooi mogelijk in. Geef ze ook wat extra's zodat ze er alle mooi uit zien.

8 / 10
Gedichten Generator

Geen inspiratie voor een Sinterklaas gedicht? Gebruik de handige gedicht generator!

7.8 / 10
Idle Mining Co

In dit spelletje heb je een goudmijn. Huur mensen in om er goud uit te halen, en gebruik het goud om nieuwe werkers, beter gereedschap, en meer mijnen te kopen en je winst te vergroten.

8.7 / 10
Droom Slaapkamer Inrichten

Richt je eigen droom slaapkamer in. Zet alle meubels neer die je wilt en vergeet natuurlijk je bed niet! Hang ook wat leuks aan de muur dat maakt het compleet.

7.9 / 10
Save the Damsel in Distress

De musketiers waren aan het feesten toen ze zagen dat er een dame werd ontvoerd! Ga er met je musketier achteraan en versla alle slechterikken in dit grappige spelletje!

8 / 10
Happy Gardner

Kan jij een beetje goed met planten overweg? Dan kun je in dit leuke tuinier spelletje van alles verbouwen. Probeer de dagelijkse richtlijn voor de winst aan te houden en binnen de tijd te blijven.

8.1 / 10
Falafel King

Maak broodjes Falafel, maar schiet op voordat je klanten boos worden.

8 / 10
Plumber Pickle

Je bent als loodgieter ingehuurd, en nu ben je ook nog eens opgesloten in het huis. Repareer het lek en kijk ook goed rond naar handige spulletjes om je te helpen ontsnappen uit het huis.

8 / 10
Vuurwerk Times Square

Ontwerp je eigen vuurwerk show. Ga naar Options en zet de Auto Show uit als je al het vuurwerk zelf wilt kiezen. Klik op Finale om een spectaculair einde aan te show te maken.

8 / 10
Christmas Mall Shopping

Een nieuwe look voor het nieuwe seizoen, daar is Elsa naar op zoek! En er is geen seizoen dat beter bij deze prinses past dan winter. Ga samen naar het winkelcentrum en zoek moderne winterkleding voor haar uit in Christmas Mall Shopping. Bekijk de mooie truien, warme broeken, en leuke laarsjes. Kies de leukste kleren uit zodat Elsa ze aan kan passen.

0 / 10
Kerstmis Kleding

Help dit meisje een leuk pakje samen te stellen voor kerst. Kies uit allerlei kerstjurken, truitjes, gestreepte sokken, en laarzen. En vergeet niet een warme sjaal uit te zoeken.

8 / 10
The Backyardigans Adventure Maker

Kies de achtergrond, je vrienden en alle spullen en maak er een mooi plaatje van. Zorg dat alles een beetje bij elkaar past en er top uitziet.

8 / 10
Pieten Tellen

Lees de rijmpjes van te voren goed, zodat je precies weet wat je doen moet!

8 / 10
Magical Broom

Probeer in elk level alles op te lossen zodat het huis er aan het einde weer helemaal top uit ziet.

8 / 10
Where is 2009?

Een beetje een verouderd spelletje onderhand, maar toch... Waar is 2009 heen gegaan? Help de Kerstman het jaar terug te vinden.

8 / 10
Ice Queen New Year Makeover

Elsa heeft een stressvolle tijd achter de rug na haar avonturen in Frozen, dus in het spelletje Ice Queen New Year Makeover komt ze naar jouw schoonheidssalon om zich te ontspannen en weer mooi te maken. Doe wat lotion en gezichtsmaskers bij haar op om haar droge huid weer soepel te maken. Knijp de puistjes uit en tem haar wilde wenkbrauwen om er weer mooie boogjes van te maken. Daarna kun je Elsa een leuke make-over geven met prachtige make-up.

0 / 10
Monkey Diving

De aapjes duiken van de klif af. Zorg dat ze in de golven belanden en niet op de grond, want dat loopt het niet goed met ze af. Ben jij er op tijd bij? Spring op het juiste moment.

8 / 10
Coil

Experimenteel spel, waarin geen uitleg wordt gegeven. Je moet in ieder geval een grote eicel vinden.

8.1 / 10
Rihanna aankleden

Kun jij zangeres Rihanna aankleden? Haar kledingkast is nog niet zo gestoord als die van Lady Gaga, maar met sommige kledingstukken komt ze aardig in de buurt. Kies de leukste outfit uit.

8 / 10
Clean My Room

Help mee de kamer schoon te maken. Kijk goed en ontdek waar alles hoort. Als je het niet weet kun je op HINT klikken. Kijk wel uit, want de tijd loopt!

8 / 10
Mermaids Make Up Salon

Meermin Make Up Salon is een leuk mode spelletje waarin je twee zeemeerminnen aan een prachtige nieuwe look kunt helpen. Kies leuke kleding voor ze uit, en doe hun haren en make-up. Maak je outfits compleet met stoere accessoires!

0 / 10
Fluffy Starz

In dit spelletje kan je deze leive kat versieren met allerlei leuke accessoires. Halsbandjes, strikjes, ringen, en je kan zelfs haar staart verven en versieren.

8 / 10
Poopy Bert

Vlieg tussen alle cactussen door in de Flappy Bird spelletje. In plaats van een fladderend vogeltje speel je in dit spelletje met Bert, het poepende mannetje.

0 / 10
Feed Us 4

In dit spelletje ben je een ontsnapte monsterlijke vis. Eet zoveel mogelijk mensen op en probeer genoeg bloed te verzamelen om jezelf te upgraden.

8 / 10
Bartender

Jij bent de bartender, kun je de klanten tevreden houden en genoeg geld verdienen?

8 / 10
Attack Of The Sprouts

Sla al de freaky geanimeerde spruitjes plat, anders moet je ze opeten en dat is geen goed idea, want deze spruitjes zijn flink gemuteerd. Na drie spruitjes ga je ook meteen dood, dus wees op je hoede, ze worden steeds sneller.

8 / 10
Pieten Lemmings

Een Lemmings variant met Zwarte Pieten in plaats van Lemmings. Breng ze naar de schoorsteen.

8 / 10
Feed Us Pirates

De vleesetende killer vis is terug in deze speciale pirateneditie. Kun jij alle piraten aanvallen en op bloederige wijze levend verslinden?

8.2 / 10
Alvin Puzzel

Maak de puzzel van alvin en zijn vriendjes. Klik op de rode knop om een nieuw stukje te krijgen en dan weer op de juiste plaatst te leggen.

0 / 10
Jerry's Merry Christmas

Zoek in alle hoeken van Jerry's huis en help hem de spullen te vinden om een maretak op te hangen voor kerst. Kun jij alles vinden? Klik vanalles aan.

8 / 10
Robopiet

Robopieten worden ingezet om alle pakjes bij de kinderen te brengen. Spatie is springen.

6.9 / 10
Duck Tales Puzzle

Maak de puzzel van Donald Duck en zijn drie neefjes Kwik, Kwek en Kwak die aan het surfen zijn in de zee. Lukt het jou?

0 / 10
Vampieren Liefde

Stiekem zoenen met de vampieren. Let goed op dat niemand het ziet. Want er zullen wat spoken en andere dingen rond kijken.

8 / 10
Pinokkio Puzzel

Maak deze puzzel van pinokkio weer heel door de tegels op de juiste plek te leggen. Druk op de rode knop om een puzzelstukje te krijgen.

8 / 10
Welke Ramp Ben Jij?

Welke ramp ben jij? Vul je favoriete dingen in en kom erachter.

7.9 / 10
Princess Surprise Date

Als een verassing voor haar vriendje Jack Frost wil het prinsesje in Princess Surprise Date een geheim afspraakje regelen. Kun jij helpen de perfecte plek te kiezen? Het meisje heeft al drie leuke locaties uitgezocht. Welke vind jij het beste voor een romantische date? Elke locatie vraagt om een ander soort outfit. Kun jij het meisje helpen de mooiste kleding uit te zoeken? Als laatste kun je ook nog allerlei prachtige versieringen ophangen om je afspraakje extra knus en romantisch te maken.

0 / 10
Leeuw Inkleuren

Geef deze leeuw een leuke kleur. Je kan natuurlijk voor de echte kleuren gaan maar ook voor fantasie kleuren. Maak er wat moois van.

8 / 10
Uitgebreid Naar De Kapper

Je speelt nu weer als kapper en kan iedereen die als klant komt een leuk kapsel geven. Je kan het haar ook stijlen of geef de persoon wat leuke krullen.

7.3 / 10
Coachella Kapsels

In Coachella Kapsels kun je de perfecte look voor het meisje bedenken om naar het beroemde muziekfestival Coachella te gaan. Was haar haren en kies een opvallend kapsel - van bijzondere stijlen en kleuren tot stoere accessoires. Kies daarna een outfit en zoek de balans tussen comfort en festival chic.

0 / 10
Hammered

Het is vrijdagmiddag en er moeten nog spijkers geslagen worden. Proost!

8 / 10
Instagirls Dress Up

Kies een model om aan te kleden voor je modeblog in Instagirls Dress Up. Je kan een modelletje uitkiezen dat op je lijkt, of iemand die er juist heel anders uitziet. Neem je model mee uit winkelen en zoek trendy kledingstukken uit om aan te trekken. Als je eenmaal klaar bent en geen budget meer over hebt, kun je een foto maken voor Instagram. Laten we eens kijken wat je volgers vinden van jouw stijl. Des te meer likes je ontvangt, des te meer geld je verdient voor de volgende winkelronde. Maak je geen zorgen als een bepaalde outfit niet aanslaat. Je kan altijd iets anders proberen, en soms maakt een goed gekozen accessoire al een groot verschil. Kun jij genoeg geld sparen om zelfs de duurste kleding te kopen?

0 / 10
Carmen's Hair Salon

Wat een troep is het in deze salon! Kun jij Carmen een beetje helpen opruimen en zorgen dat ze haar scharen en scheerapparaatjes weer kan vinden? Want zo kan ze natuurlijk niet werken, en voor de klanten ziet het er ook niet uitnodigend uit. Werk aan de winkel dus!

8 / 10
Sint Pakjes Tocht

Sinterklaas is de kadootjes verloren. Jij moet ze vinden en alsnog bezorgen!

8.1 / 10
De Pietenklus

Gooi zo snel mogelijk de juiste pakketjes in de schoorsteen. Let goed op de vorm!

7.8 / 10
Kick Out Miley Cyrus

De bouwvakkers kunnen niet meer werken nu Miley Cyrus naast de bouwput een concert geeft. Kun jij haar lekker ver weg slingeren?

8 / 10
Monkey Go Happy Western 2

Weer ben je met het aapje in het wilde westen. Kies een mooie hoed uit en ga op zoek naar de hints en alle handige voorwerpen die je nodig hebt om verder te komen.

10 / 10
Jerry Springer

Heb je een hekel aan Jerry Springer? Dan is dit de game voor jou. In dit spelletje mag je allerlei spullen naar het hoofd van Jerry Springer gooien om dat te uiten.

8 / 10
Play Time

Zorg ervoor dat het concert wat ze geven op het podium allemaal vlot verloopt. Klik op de juiste dingen en zorg ervoor dat iedereen lekker bezig is. Probeer elk level de 100% weer te halen.

8 / 10
Draw and Guess

Teken plaatjes en raad de woorden in het multiplayer spelletje Draw and Guess. Dit spelletje lijkt een beetje op Pictionary. Spelers tekenen om de beurt plaatjes zodat de rest van de spelers in de groepchat kunnen proberen het juiste woord te raden. Als een speler het juiste woord heeft geraden, dan krijg je een berichtje te zien dat zij het woord al weten, maar het woordje zelf krijg je nog niet te zien. Zo kun je zelf ook nog proberen het woord te raden en punten te scoren. Als je niet wilt tekenen, dan kun je de tekenbeurt overslaan. Het spel slaat inactieve spelers automatisch over.

0 / 10
Pizza Reallife Cooking

In Pizza Reallife Cooking kun je een poging wagen een van de lekkerste snacks ter wereld klaar te maken: pizza! Snijd alle ingrediënten in stukjes zodat je ze op de pizza kunt leggen. Doe de pizza in de oven en kijk hoe mooi hij gaar bakt. Als je pizza uit de oven komt kun je er kruiden zoals basilicum en peterselie op doen.

0 / 10
Berry Parfaits Cooking

Je staat in de keuken en kan van alles maken. Je begint om iets lekker te maken in de blender. Snij de ingredienten en gooi het in de blender.

8.1 / 10
Zombie World Cup

In dit spelletje ben je Suarez... of ehh, nee, een zombie. Kun jij alle andere spelers bijten? Kijk uit voor de scheidsrechters!

8 / 10
Kerstman Inkleuren

Geef de Kerstman en de rest van de kleurplaat wat leuke kleurtjes. Het moet er allemaal natuurlijk weer vrolijk uitziet. Want met kerst is het bijna altijd wel gezellig.

8 / 10
Dentist Doctor Teeth

Ervaar hoe het is om een echte tandarts te zijn in het tandarts spelletje Dentist Doctor Teeth! Je patiënten hebben hun tanden verwaarloosd en het is aan jou om ze weer te laten glanzen. Kies het juiste stuk gereedschap om elk specifiek kwaaltje aan te pakken. Hoeveel patiënten stuur jij naar huis met een schoon gebit?

0 / 10
Kleur De Bruiloft

Geef deze bruiloft een leuk kleurtje. Ze zijn net getrouwd dus daar horen natuurlijk wat vrolijke kleuren bij. Je mag het allemaal helemaal zelf weten.

0 / 10
Moedige Tomaat 2

Speel nu dit groente schieter spelletje: Moedige tomaat 2!

0 / 10
Shoe Designer

In dit spelletje kun je je eigen schoenen ontwerpen. Maak ze zo mooi of lelijk als je wil. Je kunt kiesen uit verschillende modellen, kleuren, patroontjes, en versieringen.

8 / 10
Pakjes Gevecht

Breek de speculaaspoppen van de tegenstanders, maar hou die van jezelf mooi heel.

7.7 / 10
Mayor Helicopter Madness

Vlieg met de helikopter over het level en vang alle ontsnapte dieren. Breng ze zo snel mogelijk terug naar de dierentuin.

8 / 10
Kronings Spel

Hoeveel kronen kun jij op je hoofd vangen met Koning Willem Alexander? Beweeg niet te snel, anders vallen ze ook weer van je hoofd af.

8.7 / 10
Titus en de Vaas

Titus springt tegen een vaas en je moet Bob de Bouwer helpen repareren.

8.1 / 10
Dino Steak

Help de kleine dino zijn honger te stillen en pak alle stukken vlees. Pak eerst de drie kippenboutjes en als laatste de grote steak. Kun jij langs alle hindernissen rollen en zweven.

8.5 / 10
Darth Vader Hair Salon

Na zijn befaamde carrière als een superschurk heeft Darth Vader zin in iets anders. Hij opent een haarsalon! Kun jij hem helpen klanten zoals Leia en Padme een mooi nieuw kapsel te geven?

0 / 10
Horse Care and Riding

Dit meisje doet met haar paard mee aan een paardrijd wedstrijd. Maar, oh jee! Het paard is helemaal vies en modderig geworden! Wat nu? In Horse Care and Riding kun je haar helpen het paard te wassen, te borstelen, en in een mooi tuigje te steken voor de wedstrijd.

0 / 10
Konijntjes ijssalon

Maak lekkere ijsjes met de konijntjes. Kies een mooi hoorntje en drie lekkere smaken ijs. Je kunt alles heel mooi versieren met strooisels, siroop. en meer!

8.1 / 10
Caravan Toss

Het caravan schieten, bekend van Top-Gear. Probeer een zo groot mogelijke afstand af te leggen. als je onderweg de explosieven raakt vliegt hij nog veel verder.

8 / 10
Build a Snowman

Kleed de sneeuwpop aan en verander de omgeving voor de perfecte sneeuwpop!

8 / 10
Pet Grooming Studio

Verzorg de honden goed en probeer het ook nog snel te doen. Zorg dat ze er weer mooi en gewassen uitzien als je klaar met ze bent.

8 / 10
Pieten Training

Help de Pieten naar de schoen toe. Gebruik de Paramuts en het blokkadepaard.

8.1 / 10
Sla Spud

Spud veroorzaakt overlast op de boerderij. Tik hem op zijn kop in de prullenbakken.

8.1 / 10
Kill Time In Your Office

Probeer zoveel mogelijk tijd-verspillende opdrachten uit te voeren, maar kijk uit voor de baas. Telkens als de baas langskomt moet je snel op de computer klikken om te doen alsof je hard aan het werk bent.

8 / 10
Princess Famous Tumblr Girl

Kies de vorstelijke outfit van de dag in het aankleed spelletje Princess Famous Tumblr Girl! Prinsessen Jasmine en Aurora zijn echte fashion diva’s met een boel volgers op Tumblr. Geef ze de perfecte look voor hun volgende post! Mix and match de items in hun kledingkast tot je de mooiste outfit vindt voor elk meisje. Maak het af met leuke accessoires, gekke kapsels en serieus make-up. Het enige wat zij hoeven doen, is lachen voor de camera!

0 / 10
Beer Golf

Midgetgolf en bier, is er een betere combinatie te bedenken?

8 / 10
My Cute Pony

Help goed voor deze pony te zorgen. Kun jij samen met de pony rennen, het paard wassen en drogen, en de juiste dingen aanklikken? Zorg voor dit mooie paard met paarse manen.

8 / 10
Boost Up Your Car

Zorg ervoor dat je de auto pimpt zoals je dat zelf wilt. Je kan van alles veranderen aan de auto. Kan jij ervoor zorgen dat die er super mooi uitziet?

8 / 10
Pink Aankleden

P!nk heeft altijd van die stoere kleding aan. In dit aankleed spelletje mag je deze rock zangeres ook een keertje stoer aankleden.

8 / 10
Pie Realife Cooking

Pie Realife Cooking is een leuke manier om een mooie taart te bakken zonder dat de keuken een grote kliederboel wordt. Snijd het fruit in stukken - je hebt behoorlijk veel fruit nodig voor deze speciale taart - en leg de stukken in het deeg. Zet de taart in de oven en bak hem gaar. Daarna kun je lekkere versieringen uitkiezen om op de taart te doen, zoals chocolade, snoepjes en slagroom.

0 / 10
Princess Fall Flannels

De winter komt eraan in Princess Fall Flannels, maar eerst is het tijd voor het herfstseizoen, en dat betekent dat de herfstmode nu in de schappen ligt! Flanellen shirtjes zijn zacht, warm, en helemaal retro hip deze herfst. Kun jij de meiden helpen een paar leuke setjes kleding uit te zoeken?

0 / 10
Teddy Bear Home

Kan jij het huis van de teddy beer weer zo inrichten dat die het helemaal naar zijn zin heeft?

6 / 10
Sue Haren Knippen

Knip de haren van je klanten en zorg ervoor dat ze krijgen waar ze om gevraagd hebben. Kan jij ervoor zorgen dat al je klanten weer tevreden naar buiten gaan?

8.1 / 10
Sinterklaas Cijfers

Zorg dat alles cijfers in de juiste volgorde met elkaar verbonden zijn. Alleen zo krijg je er een mooi plaatje uit.

7.8 / 10
Sofia de Eerste – Koninklijke School

Sofia de Eerste – Koninklijke School is een buitengewoon school spelletje, want prinses Sofia gaat naar een buitengewone school vol magie! Bewonder de magische schilderijen, maak toverdrankjes, en speel Dazzle Ball!

0 / 10
De Pieten Buikschuif game

Schuif met de zwarte piet over het touw heen en zorg ervoor dat je niet wordt geraakt onderweg. Kan jij aan de andere kant van het touw komen?

8.1 / 10
Harry Potter Makeover

In dit spelletje kun je een makeover geven aan Daniel Radcliffe, de jonge acteur die Harry Potter speelt. Kun jij hem een nieuwe en mooie look geven?

8.4 / 10
Mind Feed

Een grappige test! Geef antwoord op de persoonlijke vragen. De test is wel in het Engels...

8 / 10
Jelly Madness 2

Kun jij deze leuke match-3 jelly connect levels uitspelen door steeds combinaties van drie of meer van dezelfde jellies te verbinden en weg te spelen? Speel de levels uit voordat je geen zetten meer kan maken!

10 / 10
Kick the Critter

Probeer het prehistorsche monstertje zo ver mogelijk weg te schoppen van het rampengebied. Hoe ver kom je? Koop upgrades om verder te vliegen.

8.3 / 10
Merchant Banker

Je bent een bankier van 20. Kun jij je geld zo investeren dat je met je 30ste op pensioen kan gaan? Beklim zo snel mogelijk de sociale ladder om de beste zaken te doen.

8 / 10
Kiss in the Airplane

Zoen de co-piloot op het vliegtuig. Zorg wel dat de passagiers het niet zien. Kus hem alleen als er echt niemand kijkt en iedereen een beetje indut.

8 / 10
CDE New Home

Richt helemaal opnieuw het huis in. Het huis is helemaal leeg en je mag alles neerzetten waar jij zou willen. Geef alles een eigen plekje en maak er iets moois van.

8 / 10
Princess All White Night Party

Maak je klaar voor het grote feest in Princess All White Night Party! De dresscode voor het gave dansfeest waar Mulan, Vaiana en Jasmine heen gaan is alles in het wit. Help de meiden hun kledingcollectie door te nemen en een selectie stijlvolle witten jurken, rokjes, truitjes en broeken aan te proberen. Welke outfits vind jij het mooiste staan? Kies voor elke prinses ook een paar prachtige hakken en accessoires uit.

0 / 10
Pieten Klimtraining

Hoe goed kan jij met de pieten klimmen. Je mag het hier laten zien. Kijk ook goed wat je met alle cadeautjes moet doen.

8 / 10
Break Dance In The Crowd

Kan jij een beetje dansen? Laat hier op de computer maar eens zien hoe goed jij kan break dansen. Maak wat mooie moves!

8 / 10
Princesses Paris Shopping Spree

Elsa en Rapunzel zijn in Paris op jacht naar de nieuwste modetrends in het aankleedspelletje Princesses Paris Shopping Spree. Kun jij de twee meiden helpen een prachtige jurk uit te zoeken en er een paar elegante accessoires bij te vinden?

0 / 10
Ayla Cook Christmas Menu

Een heel kerstmis menu koken. Kan jij de uitdaging aan en allemaal lekkernijen op tafel zetten?

0 / 10
Pizza Party

Kies de juiste ingrediënten en verspreid ze over het pizzadeeg in Pizza Party. Klik als de pizza klaar is op de oven knop en bak de pizza meteen gaar. Des te sneller je de pizza aan de klant overhandigt, des te meer fooi je verdient.

0 / 10
Princess Spring Shopping Sale

In Princess Spring Shopping Sale is er een grote uitverkoop, en de prinsesjes kunnen niet wachten! Neem snel een taxi en ren met de meiden de winkel in om de beste koopjes te vinden. Pas allerlei mooie kleding aan en vind de leukste kledingstukken voor de lente. Mooie jurken, stoere jeans, en schattige shirtjes. Welke kleren vind jij het beste staan?

0 / 10
Office Cutie

Geef de dame die op kantoor werkt wat leuke kleren. Je ziet er al leuk uit maar kan jij ervoor zorgen dat ze helemaal gaat stralen?

8 / 10
Soda Shop

Soda Shop is een leuk match-3 spelletje waarin je combo's kan maken met vrolijk gekleurde frisdrank in allerlei smaken, en heel veel zoete snacks. Elke keer als je een level verder komt speel je meer snoep vrij!

0 / 10
Stranger Things Squad

Wie is jouw favoriete personage uit de serie Stranger Things? In het leuke aankleedspelletje Stranger Things Squad kun je de leden van het team allemaal aankleden. Zoek leuke retro kleding voor ze uit die past bij het 80s decor van het programma!

0 / 10
Lopen Naar School Kleurplaat

Deze 2 kinderen lopen lekker naar school maar ze hebben weinig kleur. Kan jij deze kleurplaat leuk inkleuren? Gebruik de kleuren die je zelf leuk vind.

8 / 10
Flirty Fox

Dit is het verhaal van de vos en de kraai die een stuk kaas heeft gevonden. Kun jij steeds alle vijf verschillen vinden tussen de verschillende plaatjes.

0 / 10
Kopstoot van Zidane

Mis ook de wereldbeker en deel een goede kopstoot uit! In dit spelletje speel je een woedende Zidane. Ram iedereen met je hoofd uit de weg.

8 / 10
Cookay Blast

Race rond in je luide wieltjesstoel en verzamel de koekjes, koffie en frisdrank. Je verliest de koekjes die je hebt verzameld als een ander personage je ramt. Win drie rondes en ontgrendel meer levels en voertuigen.

8 / 10
Save The Cowboy

Save the Cowboy door de touwen van de galgen door te snijden met je pijl en boog! Zorg dat de cowboys niet stikken. Wees er dus snel bij, maar schiet wel met beleid, want als je de cowboys raakt gaat hun gezondheid er niet op vooruit!

10 / 10
The Smurfs Handy's Car

Help de smurf de auto in elkaar te zetten. Plaats de onderdelen op de auto maar doe het wel in de juiste volgorde.

8 / 10
Idle Web Tycoon

In this game you have to get the right upgrades to keep your website running and gaining more and more cash while you wait.

8 / 10
Swimming Pool Boy

Vindt mooie kleding en accessoires voor de jongen bij het zwembad. Kun jij hem stijlvol aankleden? Kies uit allerlei verschillende broeken, shirts, and kapsels.

8.6 / 10
Haystax

Schop het witte schaap weg en probeer het zwarte schaap van de hooibalen te krijgen. Kies de juiste snelheid en richting en probeer alle 12 de levels uit te spelen.

8 / 10
Mommy Goes Shopping

In Mommy Goes Shopping kun je het meisje helpen zich klaar te maken voor als de baby komt. Ze heeft allerlei spulletjes nodig, zoals babyflesjes en speentjes. Maar de baby heeft natuurlijk ook wat schattige kleertjes nodig. Help mama werken zodat ze geld kan verdienen. Als je genoeg geld hebt verzamelt kunnen jullie samen helemaal losgaan in de winkels.

0 / 10
Doll House Cake Cooking

Speel Doll House Cake Cooking, een leuk Meiden spelletje nu gratis!

0 / 10
Royal College Selfie

Lachen naar de camera! Het is pauze op school, dus hét perfecte moment voor Anna, Elsa en Rapunzel om elkaar een snelle makeover te geven en een mooie selfie te maken in Royal College Selfie. Laat iedereen zijn hoeveel lol de prinsessen samen hebben. De foto gaat natuurlijk op social media, dus zorg dat de meiden er super uitzien!

0 / 10
Pepper Steak Cooking

Kook een lekker biefstuk. Eerst snijden en dan bakken. Natuurlijk ook wat lekkere ingredienten erbij. Kan jij zorgen dat het biefstuk perfect wordt?

8 / 10
Paarden Kleurplaat

Kleur jij het paard mooi in? Geniet ook van het muziekje op de achtergrond!

8 / 10
Vriendin Quiz

Wat voor vriendin ben jij in een relatie? Test het aan de hand van deze 10 vragen.

7.9 / 10
Kiss Off

Zoen met de juiste mensen in het spelletje. Er lopen ook mensen rond die roken en die stinken uit hun mond. Dus zorg dat je alleen de juiste zoent.

8 / 10
IJsprinses Reallife Shopping

IJsprinses Reallife Shopping is een leuk en grappig winkel spelletje. Wat doet een prinses als ze geen geld heeft om te shoppen? Werken natuurlijk. Met haar blogs verdient Elsa snel wat geld. Pak al het geld snel op en ga samen winkelen voor leuke kleding en accessoires!

0 / 10
Kardashians Graduation

Wie had dat gedacht? In het spelletje Kardashians Graduation zijn vier van de Kardashian zusjes naar de universiteit gegaan en ze zijn allemaal tegelijkertijd geslaagd voor hun opleiding. Dat vraagt natuurlijk om een groot feest! Zorg dat de meiden allemaal een mooie feestjurk en leuke schoenen onder hun toga aan hebben, want na de ceremonie gaan ze met z'n allen direct door naar het feest! Je kan de meiden ook allemaal een mooi lint geven, en glas wijn of champagne om alvast te proosten op de bijzondere gelegenheid.

0 / 10
Pinata Party

Sla alle piñata's kapot met je knuppel. Zorg dat je de bommen niet raakt. Hoeveel punten kun jij scoren? Als je het goed doet kun je snel upgraden en allerlei leuke achievements ontgrendelen voor extra punten!

0 / 10
Pumkin Dessert

Maak een lekker dessert. Pak de juiste spullen en koken maar.

2 / 10
Factory Kingdom

Bouw je eigen kledingfabriek. Je kunt werkplekken bouwen en de juiste medewerkers inhuren. Zorg dat alles goed loopt. Er zijn 45 opdrachten om uit te voeren.

8.3 / 10
Toto House Disign

Je mag zelf weten hoe het huis eruit ziet. Geef het een leuke kleur en wat leuke dingen erbij om het er top uit te laten zien.

8 / 10
Vintage Glam Double Wedding

Help Ariel en Anna zich klaar te maken op de dag van hun dubbele bruiloft in Vintage Glam Double Wedding. Kun jij de meiden helpen ieder een prachtige vintage bruidsjurk met bijpassende accessoires uit te kiezen? Maak de prinsessen klaar om met hun droomprinsen te trouwen.

0 / 10
Cheesburger Cooking

Snij alle ingredienten en bak het vlees gaar om deze heerlijke cheesburger met allerlei extra's te maken. Volg de aanwijzingen en leer je eigen burgers maken!

8 / 10
Assepoester Winkelwereld

In Assepoester Winkelwereld kun jij aan de slag als de styliste van een van de meest beroemde prinsessen ter wereld! De jury zit klaar om je modetalenten te beoordelen. Ze zijn op zoek naar originaliteit en stijl. Kies daarom bijzondere kapsels en contactlenzen uit, en opvallende kleding waardoor de jury Assepoester niet kan missen!

0 / 10
Onopgemerkt Winden

Lekker onopgemerkt winden. Je staat bij de bushalte en krijgt ineens ontzettend last van winderigheid. Je kan het wel inhouden, maar niet voor lang. Probeer het juiste moment te vinden om scheten te laten.

8 / 10
Beach Rescue Love

Je hebt een leuke jongen gevonden op het strand. Zoen met hem, maar zorg dat niemand het ziet, want je bent een strandwacht en eigenlijk ben je aan het werk! Zorg ook dat je knappe date niets overkomt!

10 / 10
Ariana Grande’s Sneaker Designer

Ariana Grande’s Sneaker Designer is een gaaf mode spelletje waarin jij de perfecte gympen mag ontwerpen voor Ariana Grande. Kies uit veel opties voor mooie kleuren en patroontjes, en verf de schoenen en veters totdat ze er precies uitzien zoals jij dat wilt. Als de gympen eenmaal klaar zijn kun je Ariana ook helpen een leuke outfit te kiezen waarin jouw creaties goed naar voren komen.

0 / 10
Simpsons Huis 2

Verken het vernieuwde Simpsons huis. Je kan op meer dingen klikken en er zijn wat dingen veranderd.

8 / 10
Kleur Mij

Geef dit meisje wat leuke kleuren. Ze kijk vrolijk dus misschien leuk om haar ook wat vrolijke kleuren te geven.

8 / 10
The Proposal

Vlak voor je een huwelijksaanzoek gaat doen rent je vriendin ineens boos weg. Wat is er aan de hand? Er sluipt ook een of andere mysterieuze vent met een pan op z'n hoofd rond. Kun jij het mysterie oplossen en je vriendin terug vinden?

8.3 / 10
Super Crazy Guitar Mania Deluxe 3

Typ de juiste pijltjestoetsen of andere toetsen in om de gitaar lekker te laten spelen.

4 / 10
Pizza Bakken 2

Bak je eigen pizza. Doe erop wat je lekker vind en leg hem in de oven.

8 / 10
Dolphin Swimming Dressup

Dit meisje zwems graag tussen de dolfijnen. Kies een mooie outfit voor deze sportieve zwemster. Een mooi duikpak of een zwierende jurk, flippers of leuke sandaaltjes, lang wapperend haar of juist een hippe korte coupe? Jij mag kiezen. Je kan er zelfs een zeemeermin van maken!

8 / 10
Cast A Spell

Probeer met de dame in de bruidsjurk stiekem wat mannen te versieren. Let goed op de andere vrouwen en zorg dat alle mannen verliefd op je worden.

8 / 10
Cinderella Puzzel

Maak de puzzel van Cinderella. Kan jij de puzzel in 1 keer oplossen?

8 / 10
Hond Zoeken

Help dit meisje een mooi plakje aantrekken om naar buiten te gaan en haar hond te vinden. Je kunt de kleren wisselen en combineren, nieuwe kapsels en achtergronden uitzoeken, en zelfs een opplak-snor aandoen.

6.5 / 10
Bonfire

Gooi vanalles in het kampvuur. Kun jij alle voorwerpen in het lijstje verbranden? Probeer ook alle 72 achievements te halen.

10 / 10
Princess Shopping Online

Rapunzel is helemaal gek op online shoppen! In het mode spelletje Princess Shopping Online kun je haar helpen door het grote online assortiment te zoeken om de leukste shirtjes en rokjes voor haar uit te zoeken. Vind leuke kleding voor Rapunzel, pas alles aan, en als het niet leuk staat stuur je het gewoon weer retour!

0 / 10
Sheep Beats

Maak mooie muziek met de schapen. Laat ze de instrumenten bespelen en bepaal zelf wanneer ze iets bespelen. Maak er een goede band van.

8 / 10
Elsa Time Travel

Vermom de onverschrokken tijdreiziger Elsa zodat ze niet te veel opvalt in het aankleedspelletje Elsa Time Travel. De prinses uit de film Frozen moet zichzelf verkleden als een dame uit de 18e en 19e eeuw. Ook kun je kleding uit de 20e eeuw aan proberen.

0 / 10
Muscular Rush Crush

Je bent in de sportschool, maar je trainer is ook nutteloos. Hij staat alleen maar een beetje asociaal te bellen. Flirt daarom met de jongen naast je, daar pept hij misschien een beetje van op. Zorg wel dat niemand je ziet flirten. Doe alsof je aan het trainen bent als er iemand kijkt.

8 / 10
Swimsuit Contest

Kies leuke kleren voor het meisje bij het zwembad. Natuurlijk heeft dat veel met zwemkleding te maken. Kies een badpak of bikini.

8 / 10
Baby Goldie Injured

Oh jee! Baby Goldie is heel ongelukkig gevallen in het dokter spelletje Baby Goldie Injured. Ze is naar jouw kliniek gekomen, op zoek naar hulp. Verzorg haar wondjes en verwijder de nare glassplinters. Ze heeft zo hard gehuild dat haar oogjes helemaal rood zijn. Misschien dat wat oogdruppeltjes zullen helpen. Baby Goldie heeft jouw hulp nodig. Kun jij haar weer beter maken?

0 / 10
Paninilicious

Maak de meest heerlijke panini's met het spel Paninilicious. Hou je klanten tevreden door zo snel mogelijk de lekkerste Panini's te maken!

8 / 10
Mr Bean

Ga lekker dansen op het strand met Mr Bean in die gekke spel dat gebaseerd is op de film Mr Bean's Holiday. Laat Mr Bean allerlei rare dansjes doen in dit spel.

8 / 10
I Want To Be A Billionaire

Koop allerlei verschillende bedrijven, bouw alles snel op, upgrade je gebouwen, en verdien veel geld! Je moet alleen wel de politie en de belastingdienst te vriend zien te houden...

8 / 10
Style Vlog: OMG Wedding!

De grote dag komt eraan voor Rapunzel in het aankleedspelletje Style Vlog: OMG Bruiloft! Ze gaat trouwen met de knappe prins Flynn Rider. Rapunzel heeft haar beste vriendinnen Mulan en Aurora uitgekozen als bruidsmeisjes. Samen willen de meiden Rapunzel helpen de mooiste bruidsjurk en de leukste make-up te vinden. Tijd voor een bruiloft-makeover! Welke glitter make-up staat het beste bij de aanstaande bruid? Je kan ook allerlei wonderschone witte bruidsjurken aanpassen, en vergeet niet dat je ook nog een jurk moet uitzoeken voor de bruidsmeisjes!

0 / 10
50 Cent Aankleden

Kleed de gespierde rapper 50 Cent aan in deze game. Je kunt kiezen uit allerlei kleding en accessoires.

8 / 10
Barbie Verven

Kleur barbie in. Je hebt veel verschillende kleurtjes en mag helemaal zelf kiezen.

4 / 10
Cuteboy Land

Kleed deze meid leuk aan. Ze is namelijk in Cuteboy Land, en wil er goed uitzien. Je kunt ook op de jongens klikken om ze naar haar te laten kijken en zwaaien.

8 / 10
Fairy Tail

Kleed de sprookjes katten zo mooi mogelijk aan in Fairy Tail.

8 / 10
Ariel en het Mysterieuze Parfum

Ariel heeft met alle macht geprobeerd de aandacht van Erik te trekken in het spelletje Ariel en het Mysterieuze Parfum, maar tot nu toe is het nog niet echt gelukt. Help Ariel en haar maatje Anna een speciaal parfum te maken om Erik weg te lokken bij zijn vrienden, de andere prinsen. Kun jij de juiste ingrediënten kiezen om alleen Erik aan te trekken? Ariel heeft er namelijk niet echt behoefte aan dat ALLE prinsen achter haar aan komen hollen.

0 / 10
Trappen Aankleden

Kies uit allerlei mooie topjes, rokken, strakke spijkerbroeken en stoere laarzen in dit aankleed spelletje. Het meisje staat op de trap, help haar naar de top van de mode.

8 / 10
Ray Part 2

Ray is terug! In dit deel van het spel moet je weer allerlei geweldadige en gevaarlijke klusjes oplossen voor de dubieuze collega van je.

8 / 10
Music Blox

Maak muziek en zorg voor een lekker deuntje. Je kan zelf beslissen welke vakjes je aanklikt!

8 / 10
The Impossible Quizbook Chapter 1

Er is weer een nieuwe Impossible Quiz! In dit spelletje vind je weer een grote verzameling gekke, grappige, en hele uitgekookte vragen. Hoe ver kun jij komen?

6 / 10
South Park Creator

Creëer je eigen South Park karakter met South Park Creator.

8 / 10
Dino Evolution

Zorg ervoor dat je betere kaarten hebt en dat jou dino evolueert. Win van je tegenstander en krijg de sterkste dino's!

8 / 10
Zwembad Meisje

Kleed het meisje aan zoals jij wilt en zorg dat ze er mooi uitziet voor bij het zwembad.

8 / 10
Bad Piggies

Bouw in elk level een rijtuig voor de stoute varkentjes om ze naar de eindstreep te krijgen. Zie jij al hoe dat je gaat lukken? Pak ook de ster onderweg en gebruik het dynamiet.

8.2 / 10
Fly Buster

Grijp je vliegenmepper en plet al de vliegen die langskomen. Laat ze niet de andere kant van het scherm bereiken. Als je vijf vliegen hebt gemist dan is het spel voorbij.

8 / 10
Dark Cut 3

Dark Cut 3 is wel het meest bloedige dokter-spel ooit. Alleen voor spelers met een stalen maag. Je bent door een futuristische computer geupload en moet je genetische lijn redden door chirurgie uit te voeren rond de wereld. Je eerste operatie is op een hand die zwaargewond is. Verwijder granaatsplinters en verzorg de wond. Ga snel en nauwkeurig te werk.

8 / 10
Heks Aankleden

Kleed dit lieve jonge heksje mooi aan. Kies de jurken en kapsels die jij het mooist bij elkaar vind passen.

7.8 / 10
Monster Cake

Het pronkstuk van het Halloween feestje wordt de reusachtige Monster Cake die de meiden aan het klaarmaken zijn. Kun jij ze helpen de beste Halloween kleuren en de gaafste versieringen uit te kiezen? Kijk al die suikerspookjes, chocoladespinnen, en minipompoentjes eens!

0 / 10
Victoria Justice

Geef victoria wat leuke kleren. Je kan uit veel dingen kiezen en geeft haar misschien zelfs wel een nieuw kapsel.

8 / 10
Truck Launch Maniac 3

Lanceer de truck door het level en kijk hoe ver je komt. Je kunt sparen voor steeds betere upgrades om verder te komen. Door de challenges af te maken kun je meer punten sparen!

8.2 / 10
Rage Super Punch

Het is een saaie dag op het kantoor en alles zit je ook nog eens tegen! De maat is vol! Ram alles en iedereen uit de weg met je rage super punch!

8 / 10
Fashion Designer Worldtour

Jij bent een fashion designer. Kies de modellen en probeer ze een goede outfit te geven. Zorg ook dat ze er top uit ziet en zo de catwalk op kunnen.

8 / 10
Tuinmeisje En Jongen Opmaken

Geef de jongen en het meisje leuke kleren. Je mag eerst het meisje helemaal aankleden en daarna de jongen. Ze gaan daarna allebei samen naar de tuin. Misschien kan je daar een beetje op letten.

8 / 10
Makeover Designer

Je kunt in dit spel de man aankleden, de vrouw, of hun kat. Als je niet tevreden bent met de selectie kleding die in de kast hangt, dan kun je ook nog eens je eigen kleding ontwerpen!

8 / 10
Shenae Grimes Dress Up

Geef Shenae Grimes mooi kleren. Misschien wel een nieuw kapsel en een zonnebril. Kies de kleren en zorg dat ze er prachtig uit ziet.

8 / 10
Aankleden Voor Feest

Groot feest vanavond, en natuurlijk moet de dame er prachtig uitzien en daar kan jij voor zorgen.

8 / 10
Opmaken 3

Zoek door de kledingkast van dit meisje en stel de leukste outfit samen. Kies daarbij ook nog mooie make-up om de look compleet te maken. Veel plezier!

7.2 / 10
Sneaky Kissing

Kan jij stiekem kussen zonder dat iemand het door heeft. Probeer het zo lang mogelijk vol te houden.

8 / 10
Super Mom

Je speelt de moeder en moet de baby's goed verzorgen. Kijk wat er aan de hand is en verhelp het probleem.

8 / 10
Ashlee Simpson

Geef Ashlee Simpson wat leuke kleren. Je kan van alles kiezen en zelf een leuk nieuw kapsel.

8 / 10
Emo Spirit Dress Up

Geed deze dame leuke kleren en een nieuw kapsel. Kies haar schoenen erbij en zorg dat ze er weer helemaal goed uitziet.

8 / 10
Muziek Feest

Er is een muziek feest dus de dame moet er goed uitzien en jij mag de kleren kiezen.

8 / 10
Boulevard Dressup

Voordat je gaat promeneren op de boulevard in je mooiste kleren moet je wel eerst weten wat je aantrekt. Help dit meisje de mooiste outfits samenstellen. Welke kledingstukken zullen volgens jou het mooist staan?

8 / 10
A Day At The Beach

Het meisje gaat naar het strand toe en jij kan haar kleren geven en zorgen dat ze er leuk uit ziet.

8 / 10
Fitting Room

Kleed de dames zo mooi mogelijk aan. Hou wel rekening met waar ze heen gaan. Doe je best.

8 / 10
Kitty Biscuit Factory

Katten, Koekjes en Koken: wat wil je nou meer? Wij zouden het niet weten, maar wat we wel weten is dat je alle drie kan vinden in Kitty Biscuit Factory. Maak je eigen Koekjes!

7.9 / 10
Shawl Opmaken

Geef Shawl een leuke outfit. Je kan uit veel dingen kiezen. Kan jij de kleren en schoenen een beetje combineren of heb je iets anders in gedachte?

8 / 10
Piratenmeisje Aankleden

Kleed het piratenmeisje aan hoe je zelf wilt. Maak haar heel stoer of juist een beetje van je eigen smaak. Je hebt keus uit veel verschillende kledingstukken.

7.5 / 10
Conservatieve Mode

Kies uit allerlei kleding setjes of probeer ze met elkaar te combineren in dit aankleed spelletje. Er zijn ook een heleboel juwelen om aan te proberen.

8 / 10
Herfst Aankleden

Het is herfst en daar moeten de dames op gekleed worden en jij mag de kleren kiezen.

8 / 10
Puss in Boots Dress Up

In dit spelletje kun je kiezen uit allerlei leuke kostuums om de Gelaarsde Kat aan te kleden. Kijk wat jij zelf het leukste vind staan!

10 / 10
Haai Aanval

Ren weg voor de haai. Spring over de houten blokken en doe het snel want de haai komt eraan.

8.1 / 10
Kiss Rush

Stiekem kussen op verschillende plekken. Zorg dat niemand het ziet en alleen zoent als je samen bent.

0 / 10
Santa Snowline

Wijs de kerstman de weg langs alle cadeautjes naar de finish! Maak een mooie sneeuwbaan om er heen te komen, maar maak die niet te hobbelig of scheef...

8 / 10
Fee Aankleden

Kleed deze fee zo mooi mogelijk aan met allemaal glitterende sprookjes kleren.

8 / 10
Nuclear Eagle

Voer de mensen aan je baby's met de reuzenadelaar. Pak ze op en gooi ze in het nest. Maar kijk uit! Laats ze verder niet te dichtbij komen, want dat schieten ze op je killer kuikens!

0 / 10
Sint Aankleden

Geef de sinterklaas de juiste kleren aan. Nu heeft hij nog niet zoveel aan. Hij zou het lekker vinden om wat kleren aan te hebben en zijn staf vast te houden.

7.9 / 10
Pet Salon

Je werkt in een dieren salon en moet alle dieren die binnen komen verzorgen. Geef ze een lekkere wasbeurt of knip de dieren. Probeer er wel op te letten wat ze graag willen.

8.1 / 10
Better BBQ Challenge

Bewijs je barbecue skills in de Lipton IceTea Better Barbecue Challenge!

8 / 10
Drawn Together: Cavity Search

In dit vrolijke operatie-spel kun je allerlei vreemde problemen van je patienten verhelpen. Wat hebben ze allemaal lopen inslikken, moet je je afvragen. Ben jij een talentvolle chirurg of kan je beter in een slachthuis gaan werken? Kom er achter in Drawn Together.

8 / 10
Good Game Disco

Speel de good game disco, maak je eigen mannetje of vrouwtje aan en spelen maar.

8 / 10
Dress My Baby

In dit spelletje kun je een baby aankleden. Je kunt kiezen uit heel veel schattige babykleertjes voor deze lieve baby.

7.9 / 10
Christiano Ronaldo

Geef Christiano Ronaldo wat leuke kleren. Kies zijn outfit en kijk hoe het staat in het stadion.

8 / 10
Paper Pilot

Ontwerp je vliegtuig en probeer hem zo ver mogelijk weg te gooien.

8 / 10
Horoscope Style Leo

Draai aan het rad, zoek je eigen sterrenbeeld en kijk wat voor horoscoop daarbij hoort.

8 / 10
Smurfin Aankleden

Help de enige meisjessmurf, Smurfin, zich mooi aan te kleden. Natuurlijk heeft ze haar eigen witte jurkje, maar er zijn ook veel andere leuke outfits om te mixen en matchen.

8.1 / 10
Hotdog Hotshot

Maak hotdogs voor alle klanten. Doe het snel en goed en zorg dat iedereen tevreden is.

4.7 / 10
Dress up Vacation

Kleed je aan voor de vakantie in deze dress up game.

8 / 10
Modeblad Meisje

Maak de voorkant van het modeblad zo mooi mogelijk. Er staat een meisje op en geef die wat leuke kleren en een leuke achtergrond.

8 / 10
Where's My Cat

Help Oma haar kat terug te vinden. Die is weggelopen, en misschien het huis van de enge Meneer Robinson binnengewandelt. Iedereen vermoed dat hij een vampier is, dus kijk uit! Klik op allerlei objecten om te zien of je ze kunt gebruiken. Soms zul je objecten moeten combineren.

8 / 10
Amazing Wedding Cake

Hoe ziet jouw verjaardagstaart eruit? Of jouw bruiloftstaart? Is het de taart der taarten? Ontwerp hem hier en laat aan je ouders zien hoe jouw taart eruit moet zien!

8 / 10
Cockroach Dream

Mep de kakkerlakken voordat de stress te hoog wordt in Cockroach Dream. De jongen ligt te slapen, maar als er kakkerlakken over je lichaam heen lopen dan slaapt dat natuurlijk voor geen meter. Mep ze snel weg!

8 / 10
Porta Potty Racers

Race de heuvel af met het karretje dat gemaakt is van een openbaar toilethokje. Snel gaat het eerst niet, maar met wat upgrades kom je er wel!

8 / 10
Dansen met Barbie

Dans lekker met barbie. Kies eerst een leuke naam en zorg daarna voor een mooie dans show.

8 / 10
Harry Potter Aankleden

Kleed Harry Potter vlotter aan in dit leuke aankleed spel. Kies een leuke broek en een mooi shirt, een robe, of kleed hem aan als een Zwadderich.

8.2 / 10
Reincarnation

Volg het klik en vind avontuur waarbij je in een auto begint.

8 / 10
Jongen Aankleden

Kies eerst je droomjongen uit en kleed hem vervolgens helemaal mooi aan. Elk van de jongens die je kan kiezen heeft zijn eigen setjes kleren en kostuums. Kleed ze zo hip of zo gek aan als je wil.

8 / 10
Tris VIP Dolly Make Up

Speel Tris VIP Dolly Make Up, een leuk Meiden spelletje nu gratis!

0 / 10
Purrmageddon

Het is de Purrmageddon! Kun jij in de stad zoveel mogelijk chaos en schade veroorzaken met de kat in het grote mecha-pak?

8 / 10
Simba Puzzel

Maak de puzzel van Simba. Simba kent natuurlijk iedereen. Dat is de kleine leeuw uit de lion king. Maak deze leuk puzzel en zorg dat alle stukjes op de juiste plaats liggen.

0 / 10
Pony Run

Ren met de pony door het level en spring over de hekjes heen om het einde van het level te bereiken. Val niet want dat kost je elke keer een leven.

8 / 10
Trillion Dollar Bailout

Je hebt een biljoen dollar om in naam van Barack Obama de Economie van de VS te redden. Deel geld uit aan de burgers die het verdienen, en mep met de hand de rijke zakenlui weg die je proberen af te zetten.

8 / 10
Flash Tuning Car Gt

Pimp je eigen auto en maak hem super vet! Je kan echt alles aanpassen wat je wilt. De kleur of juist de banden of wil je een hele andere bumper. Speel nu en maak hem super mooi.

8 / 10
Beat Me Up

Reageer je frustratie af in Beat Me Up. Slinger je mannetje alle kanten op en ram hem tegen allerlei punten en blokken aan.

8 / 10
Burrito Bison

De Bisonman is beland op de planeet van de gummiberen. Nu moet je jezelf zo ver mogelijk uit de ring zien te lanceren. Hoe ver kom je? spaar voor betere upgrades!

8 / 10
Beach Trends 3D

In dit zonnige makeover spelletje mag je dit meisje haar make up doen en ook kleding voor haar uitkiezen zodat ze helemaal klaar is voor een heerlijke dag op het strand.

7.9 / 10
Style Vlog: Tips for Brunettes

Hier is eindelijk een leuk mode spelletje speciaal voor brunettes! In Style Vlog: Tips for Brunettes vind je allerlei handige tips voor meiden met bruin haar. Welke make-up staat je het beste? Welke kleuren moet je juist vermijden? Probeer al deze stijltips uit op de bekendste brunettes van Disney!

0 / 10
Floral Tattoo

Wat een prachtige meid. Misschien lijkt ze zelfs een beetje op jou! Maar hoe zien jullie er eigenlijk uit met tattoo's?

8 / 10
Office Slacking 6

Sarah de luilak heeft weer een nieuwe baan gevonden. Kun je haar helpen de baan te houden terwijl ze weer vanalles uitspookt en niet werkt. Zorg dat ze haar privé to-do lijstje afwerkt, maar laat de baas het niet zien!

0 / 10
Free Rider 3

Maak een mooi level en probeer er lekker doorheen te fietsen. Teken de lijnen goed zodat je lekker kan blijven gaan.

8.1 / 10
Justin Bieber Aankleden

Geef justin bieber leuke kleren en make-up. Zorg dat die er weer leuk uit ziet.

8 / 10
Office Slacking 5

Doe op werk alle prive dingen die eigenlijk niet mogen. Lippenstift op doen en de eigen email checken is wat daarbij hoort. Zorg dat de baas het niet ziet.

8 / 10
Kiss On Wall

Stiekem zoenen op het muurtje. Dat kan heel goed maar moet zorgen dat de mensen die voorbij lopen jullie niet in de gaten hebben.

8 / 10
Sea Farm

Je hebt een kleine boerderij aan het strand. Plant allerlei soorten zeewier en laat de dolfijn ze wegbrengen. De dolfijn kan 5 kratten dragen. Koop met het geld handige upgrades!

8 / 10
Second Wind

Koop upgrades en haal elk einde van het level met wat extra wind.

8 / 10
Pietenband

Maak met de zwarte pieten lekker muziek! Klik op de zwarte pieten om ze hun eigen instrument te laten bespelen.

8 / 10
Ant City

Gebruike je vergrootglas om van alles in de fik te steken. Lachen!

8 / 10
Hedgehog Launch

Kun jij een ruimte programma opzetten? Je moet de egel zo hoog mogelijk schieten, helemaal de ruimte in. Tussen je pogingen door kun je ook upgrades kopen.

8 / 10
Puzzle Mania Pinocchio

Maak nu de puzzel van Pinnochio. Kan jij de puzzel in 1 keer maken of vind je het een lastige puzzel.

0 / 10
Cover Model Dress Up July

Geef de dame die voorop dit blad staat leuke kleren en wat andere spullen. Je kan van alles kiezen maar ze moet natuurlijk stralen voor op dat blad.

8 / 10
Princesses at After Christmas Sale

Alle drukte rond de Kerst is weer voorbij en in het modespelletje Princesses at After Christmas Sale is het dus tijd voor een grote uitverkoop in het winkelcentrum. Dat hoef je Aurora, Ariel, en Sneeuwwitje geen twee keer te zeggen, want deze meiden zijn dol op koopjes. Ga snel naar hun drie favoriete winkels en pas allerlei kleding die in de aanbieding is aan. Je kan gaan winkelen voor een avondjurk, stoere rocker en punker kleding, en meer. Bezoek de winkels en pas allerlei leuke jurken, rokken, shirtjes, spijkerbroeken, schoenen, en accessoires aan met deze drie modebewuste prinsessen!

0 / 10
Spank the Banker

Denk je dat de bankiers met de crisis te maken hebben? Reageer dan nu al je frustraties op ze af in dit spelletje.

7.8 / 10
Miss Beautiful Dress Up

Geef miss beautiful wat mooie kleren zodat ze er weer helemaal netjes uitziet. Je kan uit van alles kiezen. Kies haar jurk en haar truitje en ze kan weer vrolijk doorgaan.

8 / 10
Who Wore It Better

In Who Wore It Better spelen Vaiana en Elsa dat ze rivalen in de modewereld zijn. In elke ronde kun je een look kiezen. De prinsesjes laten je ieder wat kledingstukken zien uit hun eigen kledingkast die zij het beste bij de gekozen look vinden passen. Kleed beide meisjes aan een vergelijk hun look!

0 / 10
Zak Van Sinterklaas

Sleep al het snoep wat bij sinterklaas hoort naar de zak en het andere snoep naar te tafel.

8 / 10
SP Character Creator

Ooit nieuwsgierig geweest naar hoe jij of je vrienden er uit zouden zien als South Park bewoners? Maak dan nu je eigen South Park figuurtje in dit spelletje!

8 / 10
Toto Tea Party

Geef iedereen die er zit thee en wat lekkers erbij. Doe het snel want de tijd loopt en iedereen heeft zin in thee.

8 / 10
Avatar Kleurplaat

Maak de kleurplaat van avatar. Je kan zelf kiezen welke kleuren je geeft. Je weet dat ze normaal blauw zijn, wat maak jij ervan?

8 / 10
Tiny Tinas Ice Cream

Je krijgt een bestelling van een ijsje dat je moet maken. Zorg ervoor dat je de juiste bestelling maakt. Je kan het ijsje met van alles versieren. Zo heb kersen, Banaan, hagelslag en nog veel meer.

8.1 / 10
Dress My Doggie

Zorg dat je hondje een mooie make-over krijgt. Lekker wassen en drogen, borstelen, en dan kan je kiezen uit allerlei leuke kleertjes en accesoires om je hond mooi aan te kleden. Veel plezier!

8 / 10
Baby Baby

Zorg dat de baby het naar zijn zin heeft. Je kan haar van alles laten doen. Soms zal ze ook zelf aangeven wat ze wil doen. Soms wil ze spelen maar ze moet natuurlijk ook eten en slapen.

8 / 10
Cruise Kleding

Kleed dit meisje mooi aan voor haar reis op een cruiseschip. Kies allerlei leuke matrozenpakjes uit, en een kapitein's pet of leuke zeevaart accessoires zoals een tas met een groot anker erop, of een bandana.

8 / 10
Bueno Rufus

Zorg ervoor dat je de juiste bestelling aflevert.

8 / 10
Disaster Will Strike 2

Laat alle bouwsels instorten zodat alles omvalt en omgestoten wordt. Je moet ervoor zorgen dat de zware stenen en muren op de eieren vallen.

0 / 10
United We Dance

Dans met bekende personen op een plek naar jouw keuze in dit gekke spelletje! Kies een mooie achtergrond voor het dansende duo.

8 / 10
Movie Star

Speel de filmster zelf. Kies haar outfit en ga op de foto. Deel ook handtekeningen uit aan de fans. Probeer een zo goed mogelijke waardering te krijgen van de pers en fans.

8 / 10
Flying Gonzo

Lukt het jou om The Great Gonzo met een kanon in de emmer te schieten?

8.1 / 10
Winx Bloom Bloom

Geef de prinses leuke kleren. Geef haar ook wat leuke make-up om haar er goed uit te laten zien.

8 / 10
Colourful Hairstyles Makeover

In dit spelletje kun je het meisje een geweldige makeover geven met allerlei gewaagde kapsels met felle kleuren. Kies de kapsels uit die jij het mooist vindt.

8 / 10
Pietzwieper

Sinterklaas gooit de pakketjes de lucht in, zorg dat je ze de juiste kant op zwiepert.

7.8 / 10
Office Animals

Wat voor kantoor dier ben jij vandaag? Ben je een hamster, koffie-kakkerlak of een hyper-hippo? Kom er achter met Office Animals!

8 / 10
Valentine Surprises

Het is bijna Valentijnsdag. Kun jij alle verrassingen die je van plan was klaar maken zonder dat iemand het ziet? Ga snel aan het werk, maar stop als er iemand binnenloopt.

8 / 10
Famous Couples 4

Iedereen kent natuurlijk harry potter en hermelien. Geef dit koppel wat leuke make-up en zorg dat ze er weer prachtig uit zien.

7.9 / 10
Elsa and Ken Kissing

Ken en Elsa hebben een geheime relatie. Ze zijn samen buiten in de sneeuw. Zorg dat ze veel met elkaar zoenen, maar zorg ook dat niemand het ziet! Let dus goed up wie kijkt!

8 / 10
Monster High

Geef het vrouwelijke monster een outfit die jij leuk vind. Kies haar kapsel en natuurlijk een mooie of lelijke jurk.

8 / 10
Maak je eigen groentesoep!

Hoe maak je eigenlijk een heerlijke rundvlees-groentesoep? Is het de volgorde, de ingredienten of toch gewoon de moeite die de kok er in steekt? Ontdek het met behulp van dit leuke spel!

8 / 10
Bad Teeth Makeover

Wat een slecht gebit! Gelukkig kan jij daar wel iets aan doen. Eerst flossen en poetsen, en daarna ga je met wat specialistische instrumenten aan de gang. Als het gebit weer helemaal mooi is, is het voor een algehele makeover!

8 / 10
Dj Dance CLub

Draai wat leuke plaatjes en zorg dat het publiek het helemaal leuk vind. Je kan kiezen uit 2 plaatjes of probeer nog eens wat andere dingen.

8 / 10
Ballerina Aankleden

Als je van ballet houdt dan vind je vast ook alle pakjes die ballerinas mogen dragen mooi. Help deze ballerina aankleden in dit spelletje. Welk mooie pakje kies jij?

8 / 10
Girl Fashion

Heb jij wel een oogje voor mode en mooie spulletjes? Kleed dit meisje mooi aan. Je kunt haar hondje en haar paard ook helemaal mooi styleren met allerlei leuke accessoires. Als je klaar bent kun je je creaties zelfs printen!

8.1 / 10
Crash Test Dummy 1

Ram zo hard mogelijk met je auto tegen de muur en slinger de crash test dummy de auto uit! Hoever kan jij deze ongelukkige passagier door de voorruit wegslingeren?

8 / 10
Sinterklaaslied schrijven

Iedereen kent 'Oh kom er eens kijken...'. Kun jij de Pieten helpen het liedje af te maken?

8 / 10
Noodle Shop

Je werkt in een bar en moet voor iedereen maken wat ze bestellen. Maar het blijft een noodle shop dus dat is wat je veel moet maken.

7.8 / 10
Tiger Burger

Je werkt in een hamburger tent met tiger woods en moet proberen alle klanten het juiste eten en drinken te geven binnen de tijd. Alleen zo vinden de vrouwen je nog aardig.

8 / 10
Mad Monday

Laat je helemaal gaan in die road rage spelletje en ram alle medeweggebruikers van de weg. Je kunt ze ook kapot schieten, wat alleen maar eerlijk is sinds ze ook op jou gaan schieten na een tijdje.

8 / 10
Aquarium Fish Decor

Maak een mooie achtergrond voor het aquarium. Je kan er zelf wat maken wat je wilt.

7.8 / 10
Schoenen Gooien

Was je het al die jaren niet eens met de Bush administratie? Volg dan het voorbeeld van Muntadhar al-Zaidi in dit grappige spel. Trek je schoen uit en gooi hem naar de voormalige president van Amerika, George Bush.

8 / 10
Snoring 2

Help de andere dieren samen te werken om de grote slapende olifant om te duwen. Hij snurkt zo hard dat alle andere dieren niet meer kunnen slapen. Probeer de olifant wakker te krijgen. Klik op de juiste dieren om het voor elkaar te krijgen.

8.1 / 10
Puzzle Farter

Gebruik de kracht van je scheten om richting de deur naar het volgende level te vliegen. Bedenk hoe je het beste bij de deur kunt komen, en ontwijk alle dodelijke obstakels in Puzzle Farter.

8 / 10
Building Demolisher

Sloop alle bouwels en laat niets heel. Als er namelijk wel het een en ander blijft staan wordt je op verschikkelijke wijze gestraft met de sloopkogel.

8 / 10
Lady Gaga Dress Up

Maak lady gaga op en kleed haar mooi aan. Je kan van alles met haar doen zoals een andere haar kleur geven of misschien wel een heel ander kapsel. Geef haar ook andere kleuren en misschien wel wat sieraden! Maak er wat leuks van!

8.1 / 10
Messing With The Neighbour

Je hebt ruzie met de buren en moet proberen die andere eerder kapot te krijgen dan hij jou! Je kan allemaal dingen kopen! Probeer het nu.

8.1 / 10
Shopping Cart Hero

Stunten met een winkelwagentje, het kan in het grappige Shopping Cart Hero! Ren achter je winkelwagentje aan de berg af en spring er op tijd in om zo ver mogelijk door de lucht te vliegen. De stunt en de afstand levert geld op waarmee je je karretje kunt pimpen.

8 / 10
Barbie Aankleden Winter

Geef barbie warme kleren want het is winter. Kies uit een lekker vest of een muts op! Barbie vind het wel leuk als de kleuren ook nog een beetje bij elkaar passen.

4.3 / 10
Magic Farm

Maak elk diertje blij wat op een boomstronk gaat zitten. Geef het diertje het juiste voorwerp. Let wel goed op wat het diertje precies wil.

8 / 10
Ice Cream Sandwiches

Kun jij lekkere ijssandwiches maken als toetje of als snack? Volg de aanwijzingen in dit kookspelletje en leer snel hoe het moet!

8 / 10
BFF IJscafe Feestje

Elsa heeft een ijscafé gehuurd om een leuk themafeestje te geven voor haar beste vriendinnen in BFF IJscafe Feestje. Help Aurora en Jasmine leuke kleding uit te zoeken voor het feest terwijl Elsa alvast leuke versieringen ophangt in het cafe.

0 / 10
Mickey Mouse Feest

Mickey Mouse geeft een feest en jij moet zorgen dat alles er helemaal leuk uit ziet. Je kan kiezen uit level 1 t/m 4 en maak daar alles zo leuk mogelijk op.

8 / 10
Haren Stylen

Geef dit meisje een andere look. Verander haar haar of haar gezicht. Geef haar wat leuke make-up en ze zal weer helemaal stralen.

8 / 10
Build A Robot 3

Bouw je eigen robot. Kies alle onderdelen die je wilt gebruiken en zet ze in elkaar. Maak een mooie en creatieve robot.

8 / 10
Pixel Pop Aankleden

Kleed dit pixel poppetje zo leuk mogelijk aan naar je eigen smaak. Je hebt heel veel keuze van allerlei leuke voorwerpen om te proberen.

8 / 10
Meal Masters 3

Leer koken in dit culinaire spel. Wordt een meesterchef en leer hoe je veel verschillende heerlijke drankjes en hapjes kunt maken in de keuken.

8 / 10
Chaz Le Fashion

Geef deze meiden wat leuke kleren en andere dingen, zoals schoenen, een leuke kleur haar of een leuk handtasje. Je mag het allemaal helemaal zelf verzinnen.

8 / 10
Spa Salon Slacking

Sarah de luilak is weer terug. Ze heeft een nieuwe baan gevonden, dit keer in een salon. Help Sarah lekker niksen, maar zorg wel dat haar baas het niet merkt!

0 / 10
Valentijn Schieter

Schiet in het winkelcentrum je geliefde met de pijlen van cupido. Als je raakt krijg je een punt, als je hun hartje raakt krijg je een punt en een extra pijl erbij. Je hebt vijf minuten de tijd om zoveel mogelijk punten te scoren.

7.8 / 10
Didi House Cooking 32

Kook in het huis van didi en zorg ervoor dat je alleen maar lekkere dingen maakt.

0 / 10
Pimp Je Wagen

Maak van deze sportauto jouw wagen door hem te pimpen naar je smaak. Je kunt er vanalles aan veranderen, de ruiten, de spoilers, de wilene, de kleur van de lampen, en allelei andere leuke dingen. Je kun ook de bestuurder een beetje pimpen.

8 / 10
Celebrity Boxing

In dit spel boks je tegen celebs als Schwarzenegger en Stallone! Denk aan je defense!

8 / 10
Hollywood Opmaken

Kies een van de Hollywood sterren die je wilt stylen in dit spelletje. Kies wat mooie kleren voor je ster uit en doe de make-up.

8 / 10
Pedicure

Maak deze voeten schitterend fris en mooi. Kies leuke nagellak uit, en slippers, en allerlei mooie accessoires zoals nagel stickers en teenringen.

8 / 10
Dance With Barbie

Kan jij net zo goed dansen als Barbie? Doe haar na met dansen en verdien net zoveel punten. Je kan met de pijltjestoetsen haar danspassen nadoen. Let goed op en doe het na!

8 / 10
Chef Trainee School

Kies wat jij wilt klaarmaken en snij de ingredienten en zorg dat je alles lekker kookt.

8 / 10
Model Opmaken 2

Geef het model leuke kleren en wat leuke make-up. Zorg dat ze aan het einde weer straalt.

8 / 10
Funny Playground

Haal kattenkwaad uit in een grote speeltuin. Je doet het wel op een grappige manier en moet er voor zorgen dat niemand je doorheeft! Zo kan je een honkballer afleiden en iets van glij spul op zijn knuppel doen. Zo komen er veel situaties voor en probeer overal iets te doen!

8 / 10
Acne Be Gone

Help de Acne oftewel alle puisten weg te halen. Klik op de puisten om ze weg te halen. Klik snel achter elkaar om zo wat bonussen te halen. Kan jij hem helpen?

8 / 10
Kiss Mat 2

Deel 2 van dit grappige spelletje; probeer de parel naast je in de klas lekker lang te kussen. Voor elkie 100 punten mag je naar het volgende level, maar laat je niet betrappen!

8 / 10
Shop Empire Rampage

In dit spelletje moet je met alle Shop Empire personages die ooit zijn ontslagen wraak nemen op alle winkels. Kun jij de zaken saboteren zodat ze allemaal moeten sluiten?

8.2 / 10
Pizza Match

Zorg voor allemaal verliefde stelletjes hebt in je pizzeria. Als ober kan je de goede match vinden. Zet je klanten bij elkaar aan tafel, breng ze hun eten en vermaak ze met een lied. Zorg dat de sfeer lekker romantisch is zodat de koppels verliefd kunnen worden.

8.1 / 10
Selena

In dit spelletje ben jij de visagist van Selena Gomez. Jij mag bepalen hoe ze erbij loopt. Kies het kapsel en de make-up die jij het mooist vindt. Je kan haar kapsel kiezen, en de kleur. Zorg dat ze er gewelding uitziet.

8.1 / 10
Escape Snowy Mountain

Het vliegtuig is neergestort in de sneeuw. Kun jij een manier vinden om te ontsnappen en weer thuis te komen? Ga op onderzoek uit!

8 / 10
Romantic Proposal

Zorg dat deze twee geliefden mooi aangekleed zijn zodat dit romantisch aanzoek een nog mooier plaatje wordt. Wat een liefde!

8 / 10
Star Stylin 3

In dit spelletje ben jij de visagist van de sterren. Kies kleding voor je ster uit en stel een outfit samen. Want zullen de roddelbladen ervan vinden? Ben jij klaar om de sterren te stylen?

8 / 10
Ashley Tisdale opmaken

In dit spelletje ben jij de stylist van Ashley Tisdale van High School Musical. Geef haar een leuke outfit en do haar make up mooi op.

8 / 10
Vuvuzela Fever

Probeer de jongen met de vuvuzela elke keer te slaan zodat die stopt met op de vuvuzela blazen. Maar zorg dat de politie je niet ziet.

8 / 10
Taylor Swift Opmaken

Maak Taylor Swift op. Misschien ken je haar wel? Maak er een mooi gezichtje van met wat lippenstift of juist weer wat anders.

8 / 10
Leo En Lea Opmaken

Geef Leo en Lea wat leuke kleren. Zorg ervoor dat ze er allebei weer helemaal leuk uit zien. Je mag alles zelf kiezen. Veel plezier met het aankleden van Leo en Lea.`

8 / 10
Her Little Pony Dress Up

Geef deze pony wat leuke kleren en andere dingen. Je kan ook kiezen uit wat kleurtjes of wat andere accessoires.

8 / 10
Barbie Fashion Fever

Kies barbie of 1 van haar vriendinnen uit en kies wat zij die dag gaat doen. Shoppen of is ze jarig. Kies de kleren en dan ga je vanzelf de dag door!

8 / 10
Hairdressing Girl

Kan jij deze dame weer een leuk kapsel geven. Je kan er van alles mee doen zoals verven, krullen of knippen.

8 / 10
Trump On Top

Kies een kandidaat van de democratische partij uit als je kampioen in de arena. De republikeinen hebben een horde Trump-klonen in hun hoek. Gooi je tegenstander op zijn hoofd.

10 / 10
Pakjes Schuiven

Schuif de pakjes in de dozen. Zorg dat Piet niet klem komt te zitten!

8.1 / 10
Freshman Party at Princess College

Kleed je om gezien te worden in het aankleedspelletje Freshman Party at Princess College! Elsa en Ariel willen de nieuwe studenten verwelkomen met een feestje om nooit te vergeten. Help de meisjes de boel klaarzetten voor het feest. Kies daarna de perfecte outfit uit voor elke prinses en stuur ze erop uit om nieuwe vrienden te maken!

0 / 10
Miley Cyrus opmaken

Miley Cyrus is de echte naam van Hannah Montana! Wist je dat? In dit spelletje kun je haar make-up mooi opdoen als stylist van een TV ster.

8 / 10
Lente Stel Aankleden

Dit leuke stel gaat de lente in. Kan jij ze kleren geven die daar bij passen. Zoals je kan zien schijnt het zonnetje lekker dus trek ze niet iets te warms aan.

8 / 10
Romantische Voorstel

De jongen vraagt het meisje ten huwelijk. Als je hun kleding of andere dingen nou niet mooi vind dan kan je die veranderen. Kies wat leuke kleding en leuke kleuren.

8 / 10
Stylish Date

Dit meisje heeft een date met een leuke jongen. Maar ze wil eerst nog wat aan haar haar doen. Kan jij het knippen, krullen en kleuren?

8 / 10
Virtual Cat

Zorg dat je de kat goed verzorgd! Hij wil steeds wat dingen en jij moet hem daarbij helpen en zorgen dat die blij blijft.

8 / 10
Selena & Miley

Geef Selena en Miley leuke kleren en leuke make-up. Aan het einde staan ze samen naast elkaar en jij mag proberen om ze allebei te laten stralen.

8 / 10
Super Basketball

Tik de bal aan om hem te pakken in Super Basketball, een leuk online sportspelletje. Mik op de hoepel en probeer de juiste hoek te bepalen om de bal met een mooie boog door de ring te werpen. Laat gaan om de bal te lanceren. Kun jij een beetje goed mikken? Je hebt 90 seconden om zoveel mogelijk punten te scoren.

0 / 10
Trollface Quest 3

Het beroemde schilderij de Trolla Lisa is uit het museum gestolen. Je moet in je auto achter de dief aan racen, maar kijk uit voor de vallen!

8 / 10
Fashion makeover

Wil jij lekker opmaken? Dat kan in deze Cool Fashion Makeover.

8 / 10
Tiger Woods Kiss

Stiekem zoenen met tiger woods! Maar let op hij heeft een telefoon. Zorg dat niemand iets door heeft.

8 / 10
Monster Truck Maniak 3

Een mooie uitbreiding op de eerdere spellen. Nu niet 1 groot level maar verschillende kleine levels waarbij me met de truck de missie moet voltooien.

8 / 10
Ben10 Car Scene

Maak er een mooi plaatje van. Je kunt Ben 10 en andere personages uit de serie in het plaatje zetten, en ook een paar mooie Ben 10 alien autos!

8 / 10
Fun Hairstyles

Geef deze dame een leuk kapsel. Je mag het zo gek maken als je zelf wilt. Een leuk kleurtje en wat krullen misschien!

7.6 / 10
My New Room

Heb jij een onmiskenbaar talent voor interior design? richt je eigen kamer in in dit design spelletje. Kies kleuren en voorwerpen om neer te zetten waar je maar wil. Om een voorwerp te verven click je eerst op het ding, en dan op het kwast icoontje. Vergeet niet op het dubbele pijltjes icoontje te klikken in de voorwerpen menus om meer keuzes te bekijken.

8 / 10
Dieren Kamer

Verplaats alle spullen in de dierenkamer totdat het er staat zoals jij dat wilt. Je kunt vanalles alle kanten op verplaatsen.

8 / 10
Mind Me Bloody Beer

Houd dat biertje recht, ook al heb je er een teveel op. Sla je beste tijd op als Hiscore.

8 / 10
Dress Paris In Jail

Ze zeggen dat je in horizontale strepen zwaarden lijkt, maar daar is niets aan te doen, want Paris zit in de gevangenis. Kleed haar aan in wat aangepaste pakjes.

8 / 10
Barbie And Her Cute Dog

Zorg ervoor met barbie dat je het hondje wat leuke kleren geeft. Je kan ook nog meer dingen doen maar dat is leuk als je daar zelf achter komt.

8 / 10
Alone In The Kitchen

Je staat alleen in de keuken en moet proberen van alles te maken. Je kiest wat ingredienten, doet het in de blender, en mixen maar! Kan jij alles netjes maken?

8 / 10
Francine Beauty Secrets

Geef Francine wat leuke make-up en zorg dat ze weer helemaal straalt. Maak haar gezicht weer schoon en laat het glimmen.

8 / 10
Zombie Boom

Lukt het jou om in een keer alle zombies uit te roeien? Gooi een bom het veld in en probeer alle zombies direct te raken of met brokstukken te bedelven. Goed mikken dus!

8 / 10
Mac and Cheese

Help Barbie macaroni met kaas te maken. Zoek eerst alle ingredienten bij elkaar en snij en rasp ze. Daarna ga je alles bij elkaar mengen en het gerecht klaarmaken zodat het in de oven kan. Volg de aanwijzingen.

8.3 / 10
Wolf Cub

Zorg goed voor het lieve kleine wolfje. Kun jij hem langs de spinnen het donkere bos uit helpen? Was en kam hem mooi schoon.

8.5 / 10
Referee Challenge World Cup 2014

Heb jij het inzicht en reactievermogen om een scheidsrechter op het WK te zijn? Test het in dit spelletje. Kun jij in elke situatie steeds de juiste beslissing maken?

8 / 10
Dragonball Aankleden

Kleed de sterkste vechter uit de DBZ aan. Trek Goku allerlei coole kostuums uit de serie en uit andere Dragonball shows. Vind terwijl je speelt ook de zeven Dragonballs en ontdek de leuke extras!

8 / 10
The Simpsomaker

Kleed de Simpsons zelf aan hoe je wilt. Je kunt ook het hoofd, de ogen en het haar veranderen; wat je maar wilt. Maak je eigen Simpson in The Simpsomaker.

8 / 10
Extreme Kapsels

Maak overal mooie kapsels van. Het haar kleuren of juist krullen! Doe het onder de droger en laat ze vrolijk naar buiten gaan. Zorg ervoor dat alle klanten blij zijn.

8 / 10
Jingle Juggy

Dans lekker op de muziek en zorg dat je ook de juiste dans pasjes maakt. Dat kan je doen door op het juiste moment de pijltjestoetsen in te drukken. Dans lekker met het aapje.

8 / 10
Moose To The Moon

Kan jij met de eland de maan bereiken. Spring op je raket en probeer steeds hoger te komen. Upgrade je raket en zorg dat je hoger komt en sneller gaat.

8 / 10
Dress For A Date 2

Deze dame heeft een date, dus zorg ervoor dat ze er prachtig uitziet. Kies een mooie jurk en ga opweg naar de date.

8 / 10
Elegant Banquet Girl

Kleed het meisje mooi aan zodat je naar het diner kan. Kun jij de mooiste jurken voor haar uitzoeken? Probeer ze allemaal aan de kies de jurk die jij het mooist vindt.

8 / 10
Flophone Interception

Je bent een geheim agent, en je moet criminelen vinden en de gestolen goederen onderscheppen. Gelukkig kun je rekenen op de technologie van je Flophone.

8 / 10
Baby Hazel Preschool

Help Baby Hazel zich klaar te maken voor een dag op de peuterspeelzaal. Zorg dat je helemaal goed voorbereid bent voor deze dag buiten te deuren van je huis.

8 / 10
Spitwad

Bekogel je tegenstander met propjes uit je rietje in Spitwad.

8 / 10
Dis Orderly

Probeer je een weg te banen door dit bejaardentehuis. Kijk uit voor vechtlustige opaatjes en omaatjes. Verzamel de sleutels om de kamers in te komen waar je bonussen en power-ups kunt winnen.

8 / 10
Heatbusters

Dee Hydration, de aartsvijand van Mr Heatbuster, is weer op pad. Ze probeert het kanttor te laten smelten. Help Mr Heatbuster haar tegen te houden door alle spullen weer te laten afkoelen.

8 / 10
Meal Masters 2

Leer in dit spelletje een lekkere maaltijd van drie gangen maken. Met een lekker gezond bekertje sinaasappelsap erbij ben je helemaal klaar voor heerlijk eten.

8 / 10
Holbewoonster Aankleden

Kan jij deze dame aankleden? Ze is een holbewoonster en kan misschien wel wat warms gebruiken. Geef haar leuke kleren zodat ze er weer leuk uit ziet.

8 / 10
Goldilocks Dress Up

Geef dit meisje wat leuke kleren. Je kan kiezen uit wat jurkjes of juist een broek. Doe haar haar eens anders of geef er een leuke knuffel in haar hand.

8 / 10
Party Couple Dress Up

Geef het koppel dat gaat feesten wat leuke kleren en een leuk kapsel. Ze willen namelijk samen op stap gaan en moeten er dan wel goed uit zien.

8 / 10
Hot Manicure Styles

Deze dame wil wat mooie nagellak hebben. Geef haar wat mooie kleuren. Je mag zelf kiezen of het allemaal hetzelfde is of allemaal een andere kleur.

8 / 10
School Trip

Geef de dame die voor de bus staat wat leuke kleren. Ze gaan weer rijden met de bus dus zorg voor wat toepasselijke kleding.

8 / 10
Romantic Christmas Kissing

Probeer stiekem te zoenen. Je hebt een geheime relatie in dit spelletje. Niemand mag het dus zien, kies de juiste momenten.

8 / 10
Meal Masters

Altijd al willen koken maar nooit gevraagd of nooit tijd genomen ervoor? Leer nu heerlijke gerechten maken in deel 1 van Meal Masters.

8.4 / 10
Beautiful Bouquet

Maak een mooie bos bloemen en maak er daarna een foto van. Kies hoe groot het boeket is en geef er een mooie kleur aan.

8.2 / 10
Horror Plant 2

In dit spelletje ben je een dodelijke mensen-etende plant. Eet iedereen op, maar zorg er wel voor dat ze je niet zien aankomen. Kun jij er achter komen hoe je het voor elkaar krijgt.

7.5 / 10
Love Tetris

Love Tetris is een leuke tetris game waarin je drie op een rij moet krijgen. Het spel zit vol met leuke kleuren en characters!

2 / 10
Doggy Day Care

Verzorg deze hond goed. Zorg voor eten, dat ie in bad gaat en ga met hem spelen. Als het niet meteen duidelijk is wat je moet doen, kijk dan ook eens naar de hints.

8 / 10
Katy Perry Makeover

Maak Katy Perry op. Doe er wat leuks mee en maak haar make up en haar haar hoe je het zelf wilt.

8 / 10
Barbie In Halloween

Kies je barbie en geef haar daarna leuke kleren. Het is wel halloween dus pas je daar een beetje op aan. Kan jij de sfeer helemaal naar halloween bregen?

8 / 10
Meteor Launch

Schiet de meteor de lucht in. Verzamel vuurvliegjes om je meteor te upgraden zodat je terug de ruimte in kan. Stuur goed en upgrade veel!

8 / 10
Cover Girl Makeover

In dit spelletje kun je het meisje een makeover geven. Je kunt een nieuw kapsel kiezen, nieuwe make up, en nog veel meer! Veel makeover plezier!

8 / 10
Miley Cyrus in Barbie Spa

Miley Cyrus brengt een dagje door in jouw beauty salon. Kun jij deze celeb goed verzorgen? Scrubben en mooi maken, dat is wat je moet doen. Daarna kun je ook nog een mooie outfit voor haar uitkiezen.

8 / 10
Perfect Pizza

Maak de pizza zo goed mogelijk na en wordt de pizzakoning in perfect pizza.

8 / 10
Mumble Puzzel

Maak de puzzel van Mumble. Mumble is een pinguin en zwemt in deze puzzel onder water. Leg alle stukjes op de juiste plek.

8 / 10
Bill Back in Time

Bill is een uitvinder en hij heeft zichzelf per ongeluk terug gestuurd in de tijd met zijn tijdmachine. Kun jij hem helpen een manier te vinden om uit de middeleeuwen te ontsnappen en terug naar huis te reisen.

7.7 / 10
Secret Kisses

Stiekem zoenen op de bank. Zorg ervoor dat er niemand mee kijkt als je bezig bent. Let goed op de deur en het raam en stop optijd.

8 / 10
Avatar Neytiri Dress Up

Geef Neytiri leuke kleren. Ook kan je haar wat sieraden geven en wat materialen, zoals een pijl en boog. Kleed haar aan hoe jij dat wilt.

8 / 10
Nemo Schildpad Zwemmen

Zwem door de stroom op de rug van Crush de schildpad als Marlin, de vader van Nemo uit de Disney film Finding Nemo. Zwem met de pijltjestoetsen.

8.2 / 10
Chic School Girls

Geef de meisjes wat leuke kleren en zorg dat ze er weer leuk uitzien. Kies 1 van de meiden en kies de kleren die jij leuk vind staan.

8.2 / 10
Kiss Mat

Probeer net als Mat, de ongekroonde koning, een bloedmooie vrouw te kussen zonder gezien te worden. Probeer hoog te score op de zoen-meter, maar laat de paparazzi het niet op camera vastleggen!

8 / 10
Flip From Dresses

Breng je make-up mooi aan en zorg dat je er geweldig uitziet. Daarna kan je ook nog een prachtige jurk uitzoeken met bijpassende schoenen. Je ziet er prachtig uit!

8 / 10
Madison Rabbit

Kleed dit konijn aan voor een bruiloft, een middeleeuwen festival, of een ander feestje. Kies uit verschillende kleren en versiersels.

8 / 10
Bart Simpson Makeover

In dit spelletje kan je Bart Simpson aankleden. Doe hem verschillende outfits en kostuums aan naar jouw eigen smaak.

8 / 10
Office Kisses

Probeer stiekem te zoenen op het kantoor. De truuk is om er goed voor te zorgen dat niemand het door heeft.

8 / 10
Kat Aankleden

Geef de kat wat leuke kleding en zorg ervoor dat het een beetje bij elkaar past. Je kan alle soort kleren uitkiezen. Van sjaal tot een leuk strikje.

8 / 10
The Bad Guy Dress Up

Geef de slechte man wat kleren en andere items. Je kan uit veel dingen kiezen en probeer hem daardoor nog extra slecht te maken.

8 / 10
Jezelf Aankleden

Hier kan je jezelf aankleden. Je kan het poppetje namelijk zo maken als je zelf wilt. Geef je haar sproeten, bruin haar, voetbal kleren, je mag het allemaal zelf weten. Kies 1 voor 1 wat je haar aan wilt trekken.

8 / 10
Perry The Perv

Je mag naar het meisje kijken maar ze mag het absoluut niet door hebben? Hoelang kan jij kijken zonder dat ze jou ziet gluren?

8 / 10
Barbie Burgers

Koken met barbie. Maak alles klaar voor een overheerlijke hamburger met alles erop en eraan.

8 / 10
Trollface Launch 2

Lanceer de trollface op de WC pot in dit spel. Je kunt wat extra afstand maken door een paar keer goed door te trekken. Spaar punten voor handige en grappige upgrades

8 / 10
Zombie Head Mars

Schiet de zombie terug naar mars. Koop na elk schot upgrades om hem zo hoog mogelijk te krijgen.

8 / 10
Baby Hazel Pet Care

Baby Hazel heeft een mooi wit konijntje. Helaas springen al haar huisdieren wel eens in de modder, zo ook dit mooit beestje. Kun jij het lieve konijntje wassen, drogen, en weer helemaal mooi maken?

8 / 10
Princesses Boho Beachwear Obsession

Speel Princesses Boho Beachwear Obsession, een leuk Meiden spelletje nu gratis!

0 / 10
Pet Creator

Maak je eigen huisdier. Het is niet zomaar een huisdier maar je kan hem alle delen van een andere dier geven. Bijvoorbeeld het hoofd van een aap en het lichaam van een konijn. Geef hem ook wat lekkers te eten en een mooie slaapplaats.

7.6 / 10
Skeleton Park

Ren door het park als zombie en red de botten van je maatje het skelet van de norse honden. Verzamel de botten en laat de honden zo lopen dat ze tegen elkaar aan botsen en met elkaar gaan vechten in plaats van achter jou aan te zitten.

8 / 10
Stick-Click

Niet echt een spelletje. Klik op de stickman en ontdek wat er gebeurt als hij het niet leuk vind dat je op hem klikt.

6.9 / 10
Megan Fox

Geef Megan Fox leuke kleren. Je kan ook nog wat aan het uiterlijk veranderen en leuke make-up op doen. Kies jou stijl en zorg dat ze er prachtig uit ziet.

2 / 10
50/50 Hairstyles

In het makeover spelletje 50/50 Hairstyles ben je een jonge styliste en kapper. Kun jij je eerste model mooi aankleden? Kies eerst een leuk kapsel uit voor het meisje. Daarna is haar make-up aan de beurt. Zoek als laatste een paar mooie kledingstukken uit om haar makeover compleet te maken!

0 / 10
Disney Prom Dress Collection

Speel Disney Prom Dress Collection, een leuk Meiden spelletje nu gratis!

0 / 10
Beach Ice Cream

Maak voor iedereen die op het strand zit of ligt een lekker ijsje. Je krijgt de bestellingen door en moet het ijsje daarna zo goed mogelijk na maken.

8.2 / 10
Soakamon

Soakamon: belaag je tegenstander met waterballonnen. Let op voor de 'speciale' ballonnen!

8 / 10
Sweet Bride's Maid

Zorg dat deze bruid er prachtig uit komt te zien. Kies de mooiste jurk voor haar uit en ga dan aan de slag met haar haar en make-up. Zoek uit wat het beste staat.

8 / 10
Star Stylin 2

In dit spelletje ben de de visagiste, mode styliste and kapper van een ster. Stel een leuke outfit voor je ster samen en kijk wat de roddelbladen ervan vinden. Zullen ze positief zijn over jouw nieuwe stijl?

8 / 10
Beyonce Knowles aankleden

Heel je kast zit vol met de meest prachtige jurken en dans-outfits voor Beyonce. Wordt het iets moois of wordt de hele outfit fierce? Wat kies jij voor Beyonce?

8 / 10
Gala-feest

Je mag dit koppel aankleden. Ze gaan naar een bal of gala, dus zoek passende, feestelijke kleding. Een mooie gala jurk en juwelen voor haar natuurlijk, maar voor de jongen vallen er ook veel verschillende pakken uit te kiezen.

8 / 10
Funny Funny 2

Vervorm de gezichten van de mensen die in beeld komen. Maak er wat leuks van en bekijk de animatie ervan. Je kan alles veranderen zoals, De ogen of de mond. Of geef ze juiste grote oren. Kies nu je gezicht en maak er wat leuks van.

8 / 10
Dr. Bulldogs Pets Hospital

Zorg ervoor dat je alle dieren goed verzorgd. Zet ze op de juiste plek neer en geef ze wat ze willen. Doe het snel anders vinden de dieren het niet leuk.

8 / 10
Buitenaardse Wezens Aankleden

Maak je eigen buitenaardse wezen en geef hem of haar daarna mooie kleren. Iedereen heeft wel een fantasie hoe buitenaardse wezens eruit kunnen zien en die kan je hier mooi maken!

8 / 10
Travelling Girl

Geef deze dame die op het vliegveld staat een leuke outfit. Je kan uit veel dingen kiezen. Kan jij haar er leuk uit laten zien? Kies nu de kleding uit!

8 / 10
Zita Space Girl

Geef deze dame in de ruimte wat leuke kleren. Zorg ervoor dat ze goed ingepakt zit want ze gaat ook een ritje in haar ruimteschip maken. Je mag haar aantrekken wat je wilt.

8 / 10
Cakemaker Deluxe

Maak de leukste cakes klaar. Je kan zelf kiezen welke kleur cake je maakt en wat je er allemaal op kan doen. Je kan hem ook nog eens versieren met wat je zelf allemaal lekker vind.

8 / 10
Shopping With Friends

Geef deze dames wat leuke kleren. Je kan uit veel dingen kiezen maar zorg ervoor dat ze er altijd leuk uit ziet en dat haar vriendinnen het er mee eens zijn.

8 / 10
Prinses Aankleden

Geef deze prinses wat mooie kleren. Een mooie jurk en misschien een andere kleur haar. Maar natuurlijk ook een mooi kroontje op.

8 / 10
Barbie Makeover Magic

Geef barbie een mooie makeover en zorg ervoor dat ze er weer prachtig uit ziet. Wat leuke make-up en misschien nog wat meer.

8 / 10
Winkelen In Beverly Hills

Ga winkelen in beverly hills en zorg ervoor dat je met leuke spullen thuis komt. Let goed op wat je wel en niet koopt.

8 / 10
Birthday Cake Chef

Maak een lekkere taart. Kies de kleur en leg er op wat jij lekker vind. Je kan het natuurlijk altijd nog veranderen.

8 / 10
Pimp My Beautiful Car

Geef deze auto weer een prachtige uitstraling. Je kan de kleur kiezen en er van alles aan doen om jou droom auto te maken.

8 / 10
Ashley Tisdale Dressing Room

Geef Ashley Tisdale een mooie outfit. Kies haar kleren en zorg dat ze er weer top uit ziet. Kies ook wat leuke spulletjes erbij.

8 / 10
Mina Dress Up

Mina wil wat leuke kleren en jij mag haar helpen aankleden. Kies een leuk setje en trek het bij haar aan.

8 / 10
All The Country Side

Verzorg alle dieren. Zorg dat ze precies krijgen wat ze willen. Klik op de voorwerpen die de dieren graag willen.

8 / 10
Feed Us 4 Xmas Xpension

De killer vis van Feed Us is terug voor een nieuw bloederig avontuur. Dit keer met een kerst thema. Kun jij alle overlevenden opeten en evolueren?

8 / 10
Poodle Needs Owner

Help de poedel die je in het park gevonden hebt een nieuw baasje te vinden. Eerst schoonpoetsen en dan mooi uitdossen om een nieuw baasje aan te trekken.

8 / 10
Propje Schieten

Schiet de propjes in de prullenbak zonder de spullen in de kamer kapot te maken met Mr Incredible. Ken je eigen kracht en schiet met beleid.

8 / 10
Dansende Meid

Deze danseres kan nog wel wat danskleding of een ballet outfit gebruiken. Aankleden en dansen maar!

7.8 / 10
Rose Lover Makeover

Geef dit meisje een mooie makeover. Eerst de huidverzorging en daarna de make up en een mooie outfit uitzoeken.

8 / 10
Shoot Crazy Frog

Schiet crazy frog zover mogelijk weg. Laat hem van het trappetje springen en schiet met je pistool. Hoe ver kan jij hem laten door rollen?

8 / 10
Big Party

Ruim de kamer op want het is er een rotzooi. Zorg ervoor dat alles helemaal schoon is want er komt een feestje aan.

8.3 / 10
Pastry Maker

Zorg ervoor dat iedereen de taarten krijgt die ze willen. Als dat lukt zullen ze betalen. Probeer veel geld te verdienen door de lekkerste taarten te maken.

8.3 / 10
Barbie Aankleden Feest

Het is een groot feest met barbie aankleden. Heel veel keus! Trek het aan en kijk of je wat leuke combinaties kan vinden.

8 / 10
Wrath II

Speel voor god in deze grappige game en laat de koeien en mensen sidderen! Laat je woede over het land razen en maak vanalles kapot met je heerschappij over de elementen.

8 / 10
Esmie Aankleden

Esmie wil er mooi uitzien en de mooiste jongen van de school mee uit vragen. Help haar een mooie look voor zichzelf en voor haar vriendje te kiezen.

8 / 10
Star Stylin

In dit spelletje ben je de visagiste, mode adviseur en kapper van een ster. Zorg dat ze er geweldig uitziet zodat de roddelbladen niets behalve positief kunnen zijn over jouw smaak.

8 / 10
Lente Koppeltje Aankleden

Kleed je vriend of vriendinnetje netjes aan om samen van de lente te gaan genieten! Probeer allerlei kleren aan in dit leuke lente spel.

8 / 10
Hannah Montana dressup

Kun jij zowel de make up en de kleren van Hanna Montana uitzoeken? Kijk goed wat het mooiste bij elkaar past en stel een leuke outfit samen.

8 / 10
Muffin Madness

Maak een muffin. Je hebt alle ingredienten om die te maken. Lukt het jou om een mooie muffin te maken? Probeer het nu!

8 / 10
Gangster Couple Dress Up

Geef dit gangster koppel wat leuke kleren. Je mag alles zelf kiezen. En als je het niet leuk vind verander je gewoon weer de kleding of misschien wel de schoenen.

8 / 10
Cooking Show Roast Turkey

Maak hier een heerlijke kalkoen klaar. Eerst maak je de vullig en laten mag je de kalkoen dan ook echt gaan vullen. Veel plezier.

8 / 10
Cookie Kitchen

Bak wat lekkere koekjes en zorg ervoor dat alles erin zit en de koekjes in de oven zijn geweest. Daarna mag je het koekje versieren.

8 / 10
Princess Kiss

Kus met een kikker zodat het een prins wordt en ga door naar het volgende level. Zorg er wel steeds voor dat niemand het ziet anders worden ze boos.

8 / 10
Chic Bratz

Geef dit Bratz meisje wat leuke kleren. Zorg ervoor dat ze er helemaal top uit ziet als je klaar bent met haar kleren en haarkleur kiezen.

8 / 10
Affelay Aankleden

Geef affelay de voetballer een leuk setje kleren. Je mag zelf kiezen wat je hem aantrekt.

8 / 10
Cute Lady Gaga

Geef lady gaga leuke kleren en make-up. Je kan zelf weten wat je allemaal doet.

8 / 10
Girl On The Bus

Iedereen wil er goed uitzien als ze op stap zijn, zelfs al sta je in de bus. Zo ook dit meisje. Help haar aan een mooi setje kleren en een leuk kapsel.

8 / 10
TNT Robots

Probeer de robots de de juiste kant op te laten gaan, en dat is uit het level. Knallen met die TNT.

8 / 10
Cute Hedgehog Care

Kun jij goed zorgen voor dit lieve egeltje? Geef hem lekker melk te drinken en speel met hem. Doe vanalles om dit lieve beestje te vertroetelen.

8 / 10
Holbewoner Aankleden

Geef deze holbewoonster een leuke outfit. Zorg ervoor dat ze er leuk uit ziet. Je kan van alles proberen en kies ervoor wat jij haar het leukste vind staan.

8 / 10
Strooigoed Slang

Pak het juiste strooigoed met de slang en groei steeds groter!

8 / 10
Zombie Kuur

De zombies zijn overal in de stad. Jij hebt een medicijn tegen de infectie, maar je moet het steeds snel klaarmaken, want anders slopen ze je apotheek en pakken ze je!

8 / 10
Elsa en Vaiana op Uitwisseling

Elsa en Vaiana op Uitwisseling is een grappig aankleed- en makeover spelletje waarin Elsa en Vaiana meedoen aan een speciaal uitwisselingsprogramma en van plek wisselen aan de universiteit. Help Elsa korte zomerkleding uit te zoeken voor een zonnig semester in Hawaii, en kies dikke kleding uit om Vaiana warm te houden in Noorwegen!

0 / 10
Naughty Classroom

Maak het de lerares lastig door flink te klieren in de les. De hele klas werkt mee om allerlei grappen uit te halen.

8 / 10
Prinses Zonnebaden

Prinses Zonnebaden is een leuk makeover spelletje met een zomers strand thema. Maak je eigen huidcreme en help de prinses zich klaar te maken voor een ontspannend dagje zonnebaden. Help haar ook allerlei mooie bikini's aan te passen.

0 / 10
Toki Park

Speel bowling op verschillende plekken en probeer zoveel mogelijk dingen om te gooien. Haal punten en koop daar upgrades van.

0 / 10
Big House Clean Up

Zorg dat alles weer helemaal schoon is. Het is een groot huis dus doe het netjes en kijk hoe snel jij het grote huis schoon kan krijgen.

8 / 10
Pizza Margarita

Maak een pizza margarita. Volg de stappen die je moet volgen zodat je een mooie en lekkere pizza kan maken.

8.3 / 10
Jingle Balls

Gooi iedereen onder met sneeuwballen! Herlaad je sneeuwballen bij de sneeuwpop! Een leuk sneeuwballengevecht met het hele dorp in dit grappige spel.

8 / 10
Ice Slide

Schiet het beest zo ver mogelijk weg met de katapult in Ice Slide.

8 / 10
Football Cheerleader

Kleed de cheerleader aan. Kies een leuk rokje en bijpassende strikjes en pom-poms. Je kunt ook de American Football spelers aankleden door op het icoontje te klikken en zijn menu verschijnt aan de rechterkant.

8 / 10
Lente In Het Park

Kies tussen allerlei leuke zomer jurkjes en shirtjes wat je het meisje in het park aandoet. Kies de mooiste jeans, en combineer allerlei leuke armbandjes, oorbellen en kettinkjes.

8 / 10
Angelina en Brad Aankleden

In dit spelletje kun je de filmsterren Angelina Jolie & Brad Pitt aankleden.

8 / 10
Britney Spears Opmaken

Kun jij de make up en het haar van Britney mooi maken. Kies ook mooie accessoires voor haar uit. Ze heeft het wat zwaar gehad, maar met jouw mode advies komt ze er weer bovenop.

8 / 10
Dress A Hamster

KLeed de hamster zo aan zoals jij mooi vind.

8 / 10
Selena Gomez Makeover

Maak Disney Channel tiener ster Selena Gomez op. Doe haar make-up op of andere dingen. Je kan uit van alles kiezen.

8 / 10
Rabbit Punch

Schiet alle konijntjes tussen de gaten door. Mik wel goed en mis niet te vaak want dan ben je af.

8 / 10
The Classroom 2

Je bent nieuw in de klas en moet ervoor zorgen dat je wat nieuwe vrienden maakt. Zorg ervoor dat je goed luistert naar die andere jongens wat je allemaal moet gaan doen.

8 / 10
Verloren Broek

Zorg dat je niet gezien wordt in dit spel want je loopt namelijk zonder broek over straat. Gelukkig kan je altijd schuilen achter de schutting en kan kunnen ze je achter auto's en telefooncellen niet zien.

8 / 10
Cooking Show Cheese Cake

Maak in dit spel een overheerlijke cheesecake. Zoek alle ingredienten, snij het goed en stop de cake in de oven.

8 / 10
Cooking Show Chocolate Brownie

Hou jij ook zo van chocola? Maak hier dan je eigen heerlijk brownie. Kies de ingredieten en stop het precies lang genoeg in de oven.

8 / 10
Hero Matrix

Maak van de held een alien of iets anders. Je kan hem maken hoe je zelf wilt. Kies hoe groot die is en welke kleur om er wat moois van te maken.

8 / 10
Farm Girl Make Up

Geef deze dame wat leuke kleren. Ze werkt op een boerderij en wil er weer leuk uit zien. Kies haar kleren en misschien nog wat leuke extra's.

8 / 10
Motorcycle Show

Geef deze dame die bij de motor staat een leuk pakje. Kies de kleren, de hoed en de rest om haar mooi naast de motor te laten staan.

8 / 10
Fortunate Mother Dress Up

Geef deze dame wat leuke kleren. Maar let op want ze is zwanger dus probeer kleren te zoeken die haar leuk zullen staan.

8 / 10
Bakers Defense

Bescherm de taarten en zorg dat je iedereen neerslaat die je komt aanvallen. Sla goed met de stickman en win.

8 / 10
Cute Care Puppies

Zorg goed voor de lieve puppies. Kies er eentje uit en was hem goed schoon. Spoel hem af en haal de handdoek er overheen. Dan tandjes poetsen en nageltjes knippen. Kleed je puppy ook lief aan!

8 / 10
Pin Up Maker

Geef deze dame wat mooie make-up en een nieuw kapsel. geef haar ook de perfecte wenkbrauwen en kies de kleur overal van.

7.7 / 10
Kiss In 1940's

Maak een kus in 1940. Het is namelijk zwart wit en jij kan er wel weer kleur van maken. Let wel op dat niemand je ziet.

2 / 10
Humbug 2

Je moet een beetje buiten de hokjes denken om met deze dief uit de gevangenis te ontsnappen. Je kan allerlei truukjes uithalen om de bewakers te omzeilen.

8 / 10
Willy Likes Cookies

Het monstertje Willy houdt nogal van koekjes. Roll alle koekjes naar hem toe door de blokken van ijs te breken. Kun jij alle koekjes naar Willy krijgen?

0 / 10
Chili Con Carne Chef Barbie

Leer van Barbie hoe je het lekker pittige gerecht chili con carne maakt. Vind eerst alle ingredienten in de keuken en kijk dan goed naar de aanwijzingen. Maak alle ingredienten goed klaar en doe ze bij elkaar.

8.5 / 10
Justin Timberlake aankleden

Kleed Justin Timberlake zo hip mogelijk aan als celebrity stylist. Kies jij voor een spijkerbroek en bijpassende schoenen? Hoedjes en andere accessoires.

8.3 / 10
Dans Training Op Muziek

Zorg dat iedereen goed mee blijft doen met de muziek op de dans les. Blijf op iedereen letten die mee doet en klik op die persoon als die wat minder goed meedoet.

7.1 / 10
Jungle Boy

Geef wat leuke kleren aan de jungle man. Je kan ook wat dingen veranderen aan de achtergrond. Zorg ervoor dat het er leuk uitziet.

8 / 10
Chef Barbie Chicken Ramen

Kook samen met Barbie een heerlijk gerecht met kip en ramen noedels. Lekker koken en dan genieten. Kun jij alle ingredienten in de keuken perfect voorbereiden?

8 / 10
Fairly Odd Parents kleurplaat

Kleur jij de Fairly Odd Parents van de tekenfilm mooi in?

8 / 10
Witch Hunt

De dorpsgenoten hebben ontdekt dat je magigische krachten bezit en willen je uit je huis slepen, houd ze tegen door al je magische spreuken tegen ze te gebruiken.

8 / 10
Summer Dress Up

Kleed dit meisje aan met allemaal leuke zomerse kleding. Raak weer helemaal in de goede bui voor vakantie shoppen en shoppen voor zomerkleding met dit leuke aankleed spel.

8 / 10
Ellament

Kleed dit elfje prachtig aan in allemaal sprookjesachtige kleding. Kies uit wat jij het mooist vind. Mix en match, en vooral: Veel plezier!

8 / 10
Opmaken Met Kuiken

Help dit meisje een mooie look creeren met haar make up en haar. Kies mooie oogschaduw en oorbellen, mascara en speldjes, en geef haar een ander kapsel of een petje.

8 / 10
Virgo

Kies uit allerlei sprookjesachtige jurken en rokken in dit aankleedspelletje. Vind de schoenen die het mooist bij jouw favoriete jurk passen en kies ook een paar mooie juwelen uit.

8 / 10
Stippen Mode

Stippen zijn weer helemaal hip. Kleed dit meisje aan in allerlei truitjes, jurkjes, en andere accessoires met gekleuren stippen erop. Zorg dat ze er helemaal hip uitziet.

8 / 10
My Sweet 16

Kleed je snel aan voor het grote feest! Kies de mooiste kleren, schoenen en accessoires uit. Eenmaal op het feest kom je er achter wie je date zal zijn. Dit hangt af van de outfit de je hebt gekozen.

8 / 10
Anna Kournikova Aankleden

Anna Kournikova was een erg goeie tennis vedette. Nu doet ze dat nog weinig, dus heeft ze lekker veel tijd om met jou wat mode experimenten door te lopen.

8 / 10
Jennifer Lopez Aankleden

Jennifer Lopez ofwel JLO heeft een alleraardigste kledingkast. En daar mag jij lekker in gaan rommelen. Kun jij een paar mooie kledingstukken vinden voor haar?

8 / 10
Paris Hilton Makeover

Kies helemaal zelf hoe je Paris Hilton wilt aankleden? Kies haar make-up en ook een leuke jurk of iets anders om aan te doen voor het uitgaan.

8 / 10
Flintstones Aankleden 3

Je kan kiezen uit alle karakters van de Flintstones. Kleed ze aan zoals jij wilt. Je kan zelfs de dino aankleden. Flintstone Family dressup game!

8 / 10
Karina Dress Up

Kleedt Karina aan. Geef haar verschillende kleren en kijk wat haar mooi staat. Je kan je wel even vermaken met dit spelletje.

8 / 10
Puppy Picnic

Geef deze hond wat leuke kleren. Want de hond gaat picknicken en wil er natuurlijk wel een beetje leuk uitzien! Je mag aan hem veranderen wat je zelf leuk vind! Veel plezier.

8 / 10
Kapperszaak Inrichten

Geef deze kapperszaak helemaal je eigen smaak. Zet alles neer zoals je zelf zou willen en zorg ervoor alles er mooi bij staat.

6.9 / 10
Kapperszaak Inrichten 2

Een leuke uitbreiding op het eerste spel. Zet hier ook weer alles op een mooie plaats maar je hebt nu meer opties en meer spullen. Veel plezier met het inrichten van de kapperszaak.

8 / 10
Koude Winter Aankleden

Geef het meisje wat warme kleren en zorg ervoor dat ze er ook nog eens leuk uitziet. Vergeet natuurlijk de lekkere warme muts niet!

8 / 10
Daisy's Constructions Crew

Maak een mooi huis met daisy. Je kan uit veel dingen kiezen maar zorg er wel voor dat het er elke keer weer leuk uitziet.

8 / 10
Grandmas Kitchen

Je staat in de keuken van je oma en mag helpen! Kook wat lekkere dingen en volg de aanwijzigen van oma!

8 / 10
Screen Kiss 2

Kies iemand op het podium en hoe die persoon daarna in de gaten. Kan jij daarna het juiste stukje weer aanklikken. Het vervolg spreekt voorzich!

8 / 10
Castle Doll House

Je mag je eigen kasteel inrichten in Castle Doll House. Geef alles een leuke plaats en zorg dat het kasteel er mooi uitziet.

8 / 10
Create A Cake

Versier de taart en zorg dat die er lekker uit ziet! Je kan er wat kleurtjes van maken en kersen of aardbeien op leggen. Maak je eigen taart.

8 / 10
Dress For A Date

Geef haar wat leuke kleren want ze heeft een date. Zorg dat de jongen haar heel erg leuk vind.

8 / 10
Babies

Geef de baby wat leuke kleren en zorg dat ze er weer leuk uit zien. Je kan zelf de kleren en andere spullen kiezen.

8 / 10
Naughty Gym Class

Probeer de man die er rond loopt stoere dingen te laten doen zodat de dames verliefd worden. Pak wat voorwerpen en gebruik die om dingen te laten gebeuren.

8 / 10
Shining Girl Makeover

Geef deze dame eerst mooie en leuke make-up en duik daarna haar klerenkast in om een perfecte outfit voor haar te regelen.

8 / 10
I Saw Her Standing There

Helaas! Je had een leuk meisje gespot, maar nu je in de buurt komt blijkt ze een zombie te zijn. Gelukkig houd ze ook van jou, want ze wil je graag een knuffel geven. Lok haar voor de zekerheid toch maar het kooitje in.

8 / 10
Ben 10 Aankleden

In dit spelletje kun je Ben Tennyson, de held van de serie Ben 10 aankleden! Je kunt uit allerlei kleren kiezen. Probeer ze allemaal! Wat staat het beste?

8 / 10
Dont Mess With Putin

Vlieg rond met Putin op de segway. Het is met je populariteit niet zo goed gesteld, dus zorg ervoor dat je het protest omkoopt er vervangt met upgrades zoals supporters en spionage busjes.

8 / 10
Caesars Day Off

Je kan het level van Ceasars bepalen, je duim omhoog of omlaag.

8 / 10
Exploderende Jeep 2

Stel de hoek van de steiger goed in en zet hem op de juiste afstand. Ram daarna je jeep zo hard mogelijk tegen de andere auto's aan. Probeer zoveel mogelijk schade te veroorzaken!

8 / 10
Chocolate Cat

Help de kitten chocolade reepjes maken in de fabriek. Kun jij alles goed aan klikken en de bestelling binnen de tijd af krijgen?

8 / 10
Mini Skin Dokter

Mini Skin Dokter: Je zal goed je best moeten doen om als huidspecialist deze Minion weer een beetje op te lappen, want hij heeft echt allerlei huidproblemen! Ga meteen aan de slag en gebruik je modernste cremetjes en laserbehandelingen!

0 / 10
Veronicas

Maak muziek met de Veronicas. Ze zijn bezig met een album. Kan jij hun helpen en alvast een beetje muziek maken.

4.9 / 10
Strand Aankleden

Het meisje gaat naar het strand. Kan jij haar een bij passende outfit geven en ervoor zorgen dat ze lekker naar het strand kan. Vergeet natuurlijk de zonnebril niet.

8 / 10
Kat Kleurplaat

Maak deze kleurplaat van de kat. Geef hem een beetje mooie kleuren.

8 / 10
Eminem Aankleden

De Amerikaanse rapper Eminem ofwel Slim Shady is weer helemaal terug. Voor deze grote comeback heeft hij natuurlijk wel stoere kleren nodig. Kun jij een geschikte outfit samenstellen?

8.4 / 10
Prehistoric Shark

Dinosaurussen, oermensen, bomen, reuzespinnen, walvissen... het maakt allemaal niet uit. Bijt ze aan stukken met de prehistorische haai!

8.4 / 10
Sandwich With Bacon

Maak een heerlijk broodje met bacon. Bak de bacon en haal het op het juiste moment uit de pan en leg de bacon op het broodje!

6 / 10
Vakantie Kleren

Geef deze dame die op vakantie wilt wat leuke kleren. Zorg ervoor dat je wat leuke dingen uitkiest en het een beetje combineert zodat ze er prachtig uit ziet.

8 / 10
Sling Wars

Slinger allerhande voorwerpen naar je tegenstander in de worms variant Sling Wars.

8 / 10
Jungle Kleurplaat

Kies mooie kleuren uit om dit jungle plaatje mee in te kleuren. Kleur alle jungle planten, en alle leuke beetjes mooi in op deze online kleurplaat.

8 / 10
Avondjurken

Droom jij ervan om een keer naar een magisch bal te kunnen in een mooi glitterende gala jurk? Help deze pop aankleden in prachtige lange avondjurken in dit spel. Welke vind jij het mooist?

8 / 10
Romantic Dinner

Zorg dat dit meisje er op haar best uitziet voor haar romanitsche date. Als je haar kleren en haar make-up mooi hebt gemaakt komt misschien de prins wel opdagen!

8 / 10
Nex Game

Ren met de man op de muren van ijs af en laat hem op het juiste moment er tegenaan slaan. Als je de muur met de juiste timing raakt dan breekt hij de muur en kun je verder rennen.

8 / 10
Jetix Aventura Magica

Help Timmy van Fairly Odd Parents om veel snoep te verzamelen en genoeg toverstokken te vinden (tien) of Cosmo en Wanda te bevrijden in dit Jetix platform spelletje.

8 / 10
Beyonce opmaken

Maak Beyonce mooi op zodat ze de rode loper op kan. Zorg voor leuke make up en sieraden. Je hebt de keuze uit veel attributen en zelfs piercings als je wilt.

8 / 10
Kate Moss aankleden

Kleed actrice Kate Moss mooi aan voor haar volgende fotoshoot. Je kunt uit een hele set galajurken kiezen. Wordt jij de stylist van het Engelse model?

8 / 10
You Have to Burn the Rope

Aan het einde van de tunnel is een baas. Geen wapen zal deze baas verslaan, maar er is EEN manier. Raad eens wat dat zal zijn...

8 / 10
Twilight Coloring

Kleur deze kleurpaat van Bella, Edward en de familie Cullen van de Twilight films zelf in hoe je wilt. Maak er wat moois van.

8 / 10
Olifanten Kleurplaat

Maak de kleurplaat van de olifanten. Geef ze allemaal dezelfde kleur of juist niet!

8 / 10
Play Room Dress Up

Geef dit meisje eens wat mooie kleren. Geef haar een jurk of juist iets anders. Je kan ook nog uit veel andere dingen kiezen om haar te veranderen. Doe haar haar eens anders of geef haar juist iets leuk voor op haar haar.

8 / 10
9 To 5

Gooi propjes in het kantoor. Iedereen die langs komt lopen kan je raken met de propjes. Vergeet niet af en toe nieuwe propjes te pakken.

8 / 10
Carrera Inkleuren

Geef deze race baan plus de race auto's wat mooie kleuren. Je kan kiezen voor de echte kleuren of maak er iets van wat jij helemaal leuk vind.

8 / 10
Butterfly Princess Dress Up

Geef dit meisje wat in een vlindertuin staat wat leuke kleren. Je kan van alles aan haar veranderen. Geef haar een andere kleur haar of verander juist haar hele outfit.

8 / 10
Kirby's Star Scramble

Pak met kirby alle sterren. Je kan namelijk springen en probeer daarmee alles uit de lucht te pakken. Er zullen ook steeds meer poppetjes aan ballonnen voorbij vliegen. Wat die doen daar mag je zelf achter komen.

8 / 10
Beautiful Wedding

Je wordt ten huwelijk gevraagd op een boot. Dat is natuurlijk hartstikke romantisch. Maar jij moet er voor zorgen dat de vrouw er natuurlijk helemaal mooi uitziet. Geef haar een mooie jurk of zorg ervoor dat ze er op een andere manier leuk uit ziet.

8 / 10
Barbie Design

Maak een mooi barbie desing. Je kan van alles kiezen maar daar zal je snel genoeg achter komen. Probeer het nu.

8 / 10
Gourmet Kiss

Kies iets lekkers uit de winkel en eet dat samen op zonder dat iemand dat ziet. Als het op is kan je met elkaar kussen.

8 / 10
Hooded style

Geef deze dame wat leuke kleren en je kan vooral veel kiezen uit hoodies! Kies zelf wat je leuk vind!

8 / 10
Celebrity Long Kisses

Stiekem kussen is best lastig met veel mensen om je heen die een foto willen maken. Als je op die mensen klikt zullen ze weg gaan en kan je verder gaan met zoenen.

8 / 10
Princess Ponies

Verzorg de pony's in verschillende spelletjes en zorg dat ze het helemaal naar hun zin hebben. Geef ze een leuke kleur en probeer ze in de hokken te houden.

8 / 10
Make Cheese Omelets

Maak een kaas omelet. Zorg dat alle ingrediënten erin zitten en dat je een lekker eitje kan maken.

8 / 10
Tasty Buffet

Zorg dat je alle klanten helpt met het eten dat ze willen. Kijk goed wat ze willen en maakt het klaar. Geef daarna het juiste eten mee.

8 / 10
Chique Zusje

Het is een net meisje en ze wil dus chique kleren aan. Kan jij haar helpen met het kiezen daarvan?

8 / 10
Justin Bieber Dress Up

Je kan nu justin bieber aankleden. Kies zijn kleren en kapsel en zorg dat die er leuk uit ziet. Je kan hem helemaal naar je eigen smaak aankleden.

8 / 10
Lisa Has A Date

Geef Lisa leuke en mooie kleren, want ze heeft een date met een jongen. Zorg dat ze er prachtig uit ziet zodat ze een leuke date heeft.

8 / 10
Salon Of Fun

Verzorg de dieren en zorg dat ze allemaal weer tevreden de salon uitgaan. Kijk wat de dieren willen en geef ze de juiste spullen.

8 / 10
Mini In Concert

Geef deze dame die een concert gaat geven een leuke outfit. Zorg dat ze zo het podium op kan.

8 / 10
Edge Fashion

In dit aankleed spelletje mag je allerlei mooie kleren aanpassen met het model. Kies de kleding die jij het mooist vind, en natuurlijk leuke bijpassende schoenen en accesoires.

8 / 10
French Pop Star Contest

Wie wordt de volgende grote pop ster in Frankrijk? Help dit meisje zich helemaal klaar te maken voor de popstars wedstrijd door haar mooie kleren aan te trekken en het perfecte kapsel te geven. Maak het geheel af met de juiste accessoires!

8 / 10
My Cute Kitty

Geef de kat een leuke outfit. Kies tussen wat leuke kleren en wat speelgoed. Bekijk uiteindelijk het resultaat.

8 / 10
Haunt The House

Help het spook alle ongewenste gasten het huis uit te werken. Zweef rond door het huis en jaag iedereen de stuipen op het lijf tot je naar buiten rennen. Dan heb je weer rust. Des te banger mensen worden, des te meer macht je krijgt.

8 / 10
Caring Cat Owner

Zorg goed voor de kat. Je moet de kat wassen en drogen en mooi maken. Kun jij ervoor zorgen dat deze kat weer helemaal prachtig schoon en verzorgd wordt?

8 / 10
Chocolate Cupcakes

Maak lekkere chocolade cupcakes met echte chocolade en lekker extra cacao. Kun jij alle ingredienten goed snijden en door elkaar roeren? Zet ze in de oven en dan kun je ze mooi versieren!

8 / 10
Perfect Pedicure

Zorg voor een fris paar voeten. Wash de voeten in het rozenwater, droog ze en doe een geweldige pedicure om de voeten weer helemaal mooi te maken.

8 / 10
Maple Salmon Cooking

Leer een heerlijk gerecht te maken met zalm en zoete maple siroop. Sarah laat je zien hoe het moet. Kun jij alle instructies goed opvolgen in Sarah's keuken?

8 / 10
Puppy Needs Owner

Help deze puppy aan een nieuw baasje. Je zal hem wel eerst goed moeten wassen en kammen, want je hebt hem in het park gevonden en hij is een beetje groezelig. Dan lief aankleden en kijken wie hem graag in huis neemt.

8 / 10
Bride in Love Makeover

Help de bruid zich klaar te maken voor de bruiloft. Eerst allerlei gezichtsverzorgings producten, en daarna is het tijd om de outfit en make-up te doen!

8 / 10
Taz In The City

Je bent met taz in de stad en moet proberen het einde van het level te halen en onderweg zoveel mogelijk dingen te verzamelen.

8 / 10
Rihanna make-up

Maak Rihanna zo mooi mogelijk op in dit make up spelletje. Het leuke aan dit spel is dat je na afloop ook de voor en na fotos kunt vergelijken, net als in een echte make-over show.

8.5 / 10
Strikjes Amerigo

Geef amerigo een hoop mooie strikjes zodat die weer helemaal voor de dag kan komen. Kan jij de leuke kleuren bij elkaar vinden?

6.8 / 10
Bubu Family Eat Time

Eet met de familie en zorg ervoor dat je precies te eten geeft wat ze vragen. Bak de juiste dingen en leg alles bij elkaar.

8.5 / 10
Kingdom Wars Idle

Verover met je held het kwaadaardige kasteel. Klik op de mijn om goud te verzamelen totdat je mijnwerkers en soldaten kunt inhuren zodat alles ook automatisch begint te lopen.

8.5 / 10
Maan Kleurplaat

Een stelletje zit op de maan. Geef jij ze mooie kleuren?

6 / 10
Pad Thai Cooking

Leer hoe je pad thai moet koken. Ga eerst naar de supermarkt en verzamel de nodige ingredienten. Daarna kom je in de keuken. Volg de aanwijzingen.

7.5 / 10
Fit The Fat

Train hard in de sportschool en help de mannen en vrouwen hun doelen bereiken. Laat het vet er af vliegen door gewichten te heffen, touwtjes te springen, en gespierd te worden!

7.5 / 10
Dahlia Dressup

Dahlia kan op een waterlelie staan, maar kan ze zich ook hip aankleden? Help haar een handje door de leukste kleding uit te zoeken. Wat vind jij het mooist?

8 / 10
Hippe Meid

In dit aankleed spelletje mag je een heleboel trendy kleding mixen en matchen. Stel de mooiste outfits samen. Wat kies jij?

8 / 10
Baljurken

Probeer met dit meisje allerlei sprookjesachtige baljurken aan. Kies de juiste schoenen en juwelen uit. Zoek onderdelen van een outfit bij elkaar of mix en combineer verschillende topjes en rokjes.

8 / 10
Handtassen

Kleed dit meisje mooi aan en kies allerlei leuke accessoires voor haar om aan te doen. Schattige handtassen, mooie schoentjes, en een hoop leuke juwelen voor haar om aan te passen.

8 / 10
Coffee Date Dressup

Gaat ze een kopje koffie halen met een vriendin of met een date? Hoe dan ook, zorg dat ze er goed uitziet. Kies de leukste kleding uit en probeer een outfit samen te stellen in dit aankleed spelletje.

8 / 10
Opmaken

Kijk in de kast en zoek de leukste kleren uit. Vind ook de mooiste make up on dit meisje helemaal leuk op te maken. Veel plezier!

8 / 10
Hannah Montana aankleden

Kleed Miley Cyrus als Hannah Montana in mooie kleren. Als ster heb je natuurlijk veel mooie kleren. Er zijn wel drie tabbladen met spullen waaruit je kunt kiezen.

8 / 10
Shakira Makeover

Maak shakira op. Iedereen kent haar wel. Kan je haar mooier maken of wordt ze alleen maar lelijker? Dat is aan jou.

8 / 10
Patrick's Gold

Pak zoveel mogelijk goud met Patrick. Patrick is dol op goud. Loop tussen de klavertjes 4 door en pak zoveel mogelijk goud binnen de tijd.

8 / 10
Belle En Het Beest Puzzel

Maak de puzzel van belle en het beest. Iedereen kent ze natuurlijk wel en hier kan je er dus een leuke puzzel van maken. Klik op de rode knop voor een nieuw stukje puzzel.

8 / 10
Regenachtige Dag

Kleed dit meisje goed aan want het wordt een regenachtige dag. Misschien kan je haar laarzen wel aan doen? Maak er wat moois van!

8 / 10
Batman Dress Up

Hoe goed kan jij batman aankleden? Geef hem een mooi pakje en zorg ervoor dat hij weer op batman lijkt. Verander aan hem wat je zelf wilt.

8 / 10
Mickey Mouse Pack The House

Je bent met Mickey Mouse op stap en moet ervoor zorgen dat alles er weer leuk uit ziet. Je kan uit veel voorwerpen en kleuren kiezen om er iets leuks van te maken.

8 / 10
Cat Fishing Dress Up

Deze kat is lekker wezen vissen. Geef de kat wat leuke nieuwe kleren en misschien nog wel wat andere extra dingen. Maak er wat leuk van!

8 / 10
Snow White

Dit vrouwtje vind het leuk als je wat andere kleren bij haar aan doet. Geef haar wat moois en je mag helemaal zelf kiezen hoe je dat doet!

8 / 10
Knappe Jongen Aankleden

Kleed deze leuke jongen aan. Je hebt genoeg keuze uit kleding en zorg ervoor dat hij er leuk uit ziet. Kies ook eens wat leuke schoenen bij zijn kleding.

8 / 10
Cold Winter Dress Up

Geef deze dame wat kleren want het wordt winter. Geef haar wat warme kleren en misschien wel een ander kapsel of wat leuke sieraden.

8 / 10
Girls Dating

Ga daten met de dames en probeer de juiste zinnen te zeggen. Loop naar de dames toe en praat met ze. Ze zullen je leuk vinden of ze haten je!

8 / 10
Barbie Aankleden Lente

Geef barbie leuke kleren want het is alweer lente. Een leuke rokje en shirtje is altijd lekker met een zonnetje!

8 / 10
Barbie Klederdracht

Kies 1 van de dames en geef haar leuke kleren. Het zijn wel klederdrachten dus verwacht niet de hipste kleren.

8 / 10
Famous Couples 3

Maak dit leuke beroemde koppel op. Geef ze leuke make-up en zorg ervoor dat ze er leuk uit zien.

8 / 10
Pizza Ontwerper

Maak je eigen pizza en zorg ervoor dat alles erop zit. Je kan natuurlijk kiezen wat je zelf lekker vind!

8 / 10
Girl Aankleden

Geef dit meisje zoveel mogelijk leuke kleren en sieraden! Aan het einde kan je haar goed bekijken en je wilt natuurlijk dat ze er goed uitziet.

8 / 10
High School Party Dress Up

Dit meisje gaat naar een party op de high school en wil er daarom natuurlijk goed uit ziet. Kan jij haar helpen met haar kleren te kiezen?

8 / 10
Super Idol 2

Geef deze dame wat leuke kleren want ze is bekend en moet er dan natuurlijk wel goed uit zien.

8 / 10
Server Dash

Geef alle mensen die aan de bar komen zitten en die wat bestellen de juiste dingen. Werk snel en verdien veel geld.

8 / 10
Johnny Icecream

Maak lekkere ijsjes en zorg dat elke klant het juiste ijsje krijgt. Kies de vorm en de smaak en de versiering erop.

8 / 10
Kissing At The Mall

Stiekem zoenen in het shopping center. Probeer daar door niemand gezien te worden en stop met zoenen als iemand je ziet.

8 / 10
Summer Nails

Geef de nagels van deze meiden wat mooie kleuren. Misschien een mooie armband of wat variatie. Je mag het allemaal zelf weten als je de dame maar aan haar mooie nagels helpt.

8 / 10
Princess In Disneyland

Geef de princess leuke kleren. Natuurlijk als je aan een princess denk denk je aan een jurk. Je mag zelf kiezen.

8 / 10
Let's Make Kawaii Makeover

Geef de Japanse mevrouw wat leuke make-up zodat ze er weer top uitziet en weer straalt.

8 / 10
Yolanthe Aankleden

Geef Yolanthe kleren die leuk bij haar vind staan. Kies uit normale kleren of een leuke jurk.

8 / 10
Mina Fashionista

Geef mina een leuke outfit. Jij mag kiezen wat je er allemaal aan doet maar zorg dat ze er weer leuk uitziet aan het einde.

8 / 10
Sisi's Pizza

Maak de juiste pizza's. Alle ingrediënten liggen klaar, het enige wat jij hoeft te doen is alles op de pizza doen.

8 / 10
Princess Gyaru Aankleden

Geef deze princess leuke kleren. Je mag zelf kiezen wat je haar aantrekt.

8 / 10
Swimsuit Model Photoshoot

Kies uit verschillende bikinis, en badkleding en strangekleding. Geef dit model een leuke outfit voor haar fotoshoot.

8 / 10
Halloween Cake Decoration

Versier de cake. Het is niet zomaar een cake maar een halloween cake. Kies mooie Halloween kleuren en versiersels en maak er iets spectaculairs van!

8 / 10
Canoniac Launcher

Jimmy vermomt zich als canoniac robot en wordt ineens geselecteerd om gelanceerd te worden. Help Jimmy zo ver mogelijk vliegen. Koop upgrades met het geld dat je verdient om Jimmy verder te helpen.

8 / 10
Sumo Shootout

Penalty's schieten kan natuurlijk iedereen. Maar kan jij het ook met een sumo worstelaar op doel?

8 / 10
Emma Stone Makeover

In dit leuke spelletje ben jij de persoonlijke styliste van Hollywood actrice Emma Stone! Kies een mooie outfit voor haar uit waarin een ster gezien mag worden! Hoe mode bewust ben jij? Je mag ook haar make-up doen!

8 / 10
Miss Cat

Deze kat, Mevrouw Kat, is een catwalk model. Help haar een mooie outfit the kiezen om te laten zien in de mode show! Je kunt ook mooie make up en gekleurde lenzen kiezen!

8 / 10
Make Me Lovely

Doe allerlei gezichtsmaskers bij het meisje op. Eerst doe je de huisverzorging, dan de visagie, en als laatste kun je haar aankleden.

8 / 10
Chocolate Chip Cookies

Volg de aanwijzingen en leer hoe je lekkere koekjes kunt bakken in dit kookspelletje. Je bakt heerlijke koekjes met grote stukjes chocolade er in.

8 / 10
Baby Hazel Halloween Party

Oh nee! Baby Hazel was helemaal vergeten dat ze vanavond een feestje heeft! Kun jij haar helpen alsnog op tijd klaar te zijn voor het Halloween feestje van Baby Bella?

8 / 10
Candyland Spa

Kom naar Candyland voor een heerlijke schoonheidsbehandeling met snoep, zoet-ruikende cremetjes en chocolade! Wie zou dat nou niet willen?

8 / 10
On the Train Rails

Geef de dame leuke kleren. Zorg dat de kleuren goed bij elkaar passen zodat ze er weer goed uit ziet. Je mag alle kleren uit de kast trekken in dit spelletje!

8 / 10
Robin Hood Puzzle

Maak de robin hood puzzel! Iedereen kent robin hood wel van tv en nu is er eindelijk ook een puzzel van. Speel hem nu!

7.5 / 10
Princesses Statement Hills Obsession

In het gratis aankleedspelletje Princesses Statement Hills Obsession is het uitverkoop bij Statement Hills, de favoriete kledingwinkel van de Disney prinsesjes. Dat laten de meiden zich natuurlijk geen twee keer zeggen. Snel er op af om een nieuw paar schoenen te kopen. Als je eenmaal thuis bent kun je leuke outfits uitzoeken om je nieuwe aankoop bij te dragen.

0 / 10
Kiss Me Quickly

Zoen snel want de tijd loopt. Let wel op dat niemand je ziet. Soms zullen ze ook uit de huizen kijken dus let op!

8 / 10
Tuinmeisje kleurplaat

Geef alle kleding van het meisje een mooie bijpassende kleur. Succes!

8.7 / 10
Valentijd Date

Deze dame heeft zometeen een date en jij moet haar daar helemaal klaar voor maken. Kies de kleren, Doe de make-up en zorg voor wat andere leuke items.

8.7 / 10
Sphynx Cat

Kun jij deze bijzondere kat goed verzorgen? Aai haar en speel met haar. Zorg ervoor dat de kat echt vertroeteld wordt. Veel plezier!

8.7 / 10
Cut the Rope Experiments

Cut the Rope Experiment is een uitdagend zwaartekracht spelletje. Het monstertje wil alle snoepjes opeten. Snij de touwtjes in de juiste volgorde door zodat snoepje eerst alle sterretjes raakt en dan in de mond van het monstertje terecht komt!

0 / 10
Ratatouille Puzzel

Maak deze puzzel van Ratatouille nu. Het is een leuke peuzel van een rat die uit moet kijken voor zijn leven. Kan jij de puzzel maken en daarmee zijn leven redden?

6 / 10
Destruction League Baseball

Probeer het gebouw te slopen door de bal met de knuppel weg te rammen. Gebruik minder power voor lage doelwitten, en meer power voor de hogere.

8 / 10
Mega Jump

Schiet de kikker zover mogelijk weg met deze katapult. hou een oogje op de stand van de wind. De wind mee hebben maakt alle verschil in dit spel.

4.8 / 10
Zomer Aankleden

Kleed dit meisje aan voor een lekker warme dag op het strand en kom helemaal en de stemming voor zomer. Kies een mooie hoed, jurk, en andere accessoires uit.

8 / 10
Summer Street Dressup

Help dit meisje een hippe outfit uitkiezen voor een lekker zomerse dag. Kies een mooie jurk, of een rokje en een shirtje. Kies ook een paar leuke accessoires voor haar uit.

8 / 10
Herminia

Help dit meisje zichzelf zo trendy mogelijk te kleden voor school. Kies een leuke broek en een mooi shirtje. Kijk ook welk vestje of jasje er het leukst bij staat. Ook haar haar en juwelen mag jij uitzoeken.

8 / 10
Society Lady

Maak van deze vrouw een keurige dame; een echte society lady. Trek de mooiste kleding aan.

8 / 10
Opmaken 4

Haal de mooiste kleding uit je kledingkast, gebruik wat make-up en zorg dat deze dame straalt.

8 / 10
Erin

Erin heeft haar handen vol met tassen en assesoires. Kleed haar aan zo jij wil!

8 / 10
Opmaken 2

In dit aankleed spelletje kan je kleren uit de kledingkast van dit meisje uitkiezen. Je mag ook haar haar en make-up doen. Kies dan ook nog een leuke achtergrond uit voor je nieuwe look.

8 / 10
Opmaken 5

Nog meer verschillende kapsels, kleren en make-up in dit opmaak en kleding spelletje! Kijk in de kast en stel met de mooiste kleren een leuke outfit samen. Maak haar ook leuk op om het plaatje compleet te maken.

8 / 10
Eggy Easter

Help de paas haas de paas eieren aan de kinderen in het dorp geven. Verzamel zoveel mogelijk eieren en vind de gouden wortel. Kijk uit voor alle wormen en ratten en andere beesten.

8 / 10
Aankleden bij de Zonnebloemen

Kleed het meisje zo mooi mogelijk aan. Wat vindt jij de mooiste kleren. Pas ze aan. Staat het mooi, of wil je toch nog iets anders proberen? Leef je uit in dit aankleed spelletje. Druk op de HINT knop om een paar mooie voorbeelden te zien.

8 / 10
Snowflake Rumble

Schud de glazen bol en klik dan ergens binnen de bol om de kettingreactie van vuurwerk in zijn gang te zetten. Laat de sneeuwvlokken zo lang mogelijk als vuurwerk ontploffen.

8 / 10
Christina Ricci Aankleden

Help Christina Ricci met aankleden en opmaken in dit spelletje door te klikken met je muis. Je kent haar misschien wel als Wednesday uit de oude Addams Family films, of als her meisje waar Ichabod Crane (Johnny Depp) verliefd op is in Sleepy Hollow.

8 / 10
Tom Cruise Aankleden

Tom Cruise staat daar maar in de huiskamer in zijn ondergoed. Misschien moet je hem maar even helpen er iets aan te doen voordat hij kou vat.

8 / 10
Megan Fox makeover

Wil je de ster Megan Fox opmaken? Je kant haar vast wel van de Transformers films en Confessions of a Teenage Drama Queen. Kies haar jurk, sieraden en make-up.

8 / 10
Marge Simpson

Kleed Marge Simpson aan. Gebruik veel verschillende kleding; je hebt best een kledingkast tot je beschikking.

8 / 10
Trendy Dress Up

Speel nu trendy dress up spelletjes. Kan jij het meisje aankleden en er voor zorgen dat ze er een beetje hip uitziet?

8 / 10
Koekje Aankleden

Kleedt het koekje leuk aan. Geef hem een shirt en broek wat wel leuk bij elkaar past. Je kan zelfs het koekje haar geven en een mooie bril. Als die klaar is kan je hem ook uitprinten.

8 / 10
Johnny Bravo Food Bash

Gooi veel eten naar Johnny Bravo toe en zorg ervoor dat je hem vaker raakt dan dat hij jou raakt. Af en toe staat hij stil, Probeer dan je kans te pakken.

8 / 10
Jasmijn Opmaken

Geef Jasmijn van mooie kleren. Kan jij er weer voor zorgen dat ze er helemaal leuk uit ziet. Geef haar ook wat sieraden en ze is compleet.

8 / 10
Belly Danseres

Geef deze Belly danseres wat andere kleding. Je kan uit veel dingen kiezen, je kan ook voor de sieraden kiezen om dat te veranderen. Geef haar wat leuke kleren en een mooie uitstraling.

8 / 10
Fashion Monkey Dress Up

Geef het aapje wat daar slingert wat leuke kleren. Je kan uit heel veel dingen kiezen. Een leuke shirt of een leuke broek of geef hem eens een iets ander gezicht.

8 / 10
Party Girl Dress Up

Geef deze party girl leuke kleren en leuke sieraden. De muziek staat lekker aan en ze heeft wel zin in een feestje. Kan jij een bijpassende outfit vinden?

8 / 10
Ultimate Sweets Maker

Maak een lekkere taart of juist een lekker ijsje. Je kan nog veel meer dingen maken. Pak de ingredienten en laat het er lekker uitzien. Veel keus uit dingen om erop te doen.

6 / 10
Baby Looney Tunes

Zorg ervoor dat de baby looney tunes lekker hun gang kunnen gaan. Maak een leuke speeltuin en geef de achtergrond ook nog eens wat leuke kleurtjes.

8 / 10
Honey Koningin

Hoe goed kan jij dansen? Zorg ervoor dat je de juiste pijltjestoetsen op het juiste moment indrukt. Alleen dan zal ze lekker in de maat dansen.

8 / 10
Stuart Little Kleurboek

Kleur het kleurboek van stuart little in. Je kan kiezen uit veel verschillende kleurplaten. Kies de leukste en geef het een leuk kleurtje.

8 / 10
Sweet Couple Aankleden

Geef dit leuke koppel eens wat leuke kleren. Doe jij ze een beetje hetzelfde aan of juist heel wat anders. Je kan ook nog kiezen uit een ander kapsel of wat leuk sieraden.

8 / 10
Muziek Senquencer

Kies een kleur en maak een mooi figuur. Je kan verschillende figuren maken en er voor zorgen dat het er allemaal leuk uit ziet. Luister ook goed naar de muziek!

8 / 10
Rocky Roxy Dress Up

Dit meisje wil naar een feestje toe. Zorg ervoor dat ze er helemaal leuk uit ziet. Zoals je kan zien vind ze rock muziek helemaal leuk. Kan jij haar een leuke rock outfit geven?

8 / 10
Dream Painter

Als je van schilderen houd dan is Dream Painter iets voor jou! Met Dream Painter maak je in een hand omdraai de meest mooie schilderijen. Portretten, stillevens je wist niet dat je het in je had!

8 / 10
Cooking Show Banana Pancakes

Maak een lekkere bananen pannenkoek. Volg de aanwijzingen en zorg ervoor dat alle ingredienten erin zitten.

8 / 10
Twilight Cap

Geef deze dame wat leuke kleren en misschien wel wat sieraden. Kies wat leuke kleuren uit en geef haar een bijpassende bril.

8 / 10
Cooking Show Cheese Fondue

Laat hier zien dat je een heerlijke kaas fondue kan maken. Zorg ervoor dat alle ingredienten aanwezig zijn.

8 / 10
Cooking Show Russian Salad

Maak hier een heerlijke russische salade. Mix alle ingredienten bij elkaar en je zult zien wat het eind resultaat is.

8 / 10
Real Barbie Dress Up

Geef deze barbie wat leuke kleren. Je kan kiezen uit shirtjes, schoenen, jasjes en leuke broeken. Kies jou smaak en maak er wat leuks van.

8 / 10
Ken Dress Up

Je kent ken natuurlijk ook wel. Het vriendje van barbie, Kan je hem ook een mooie outfit geven? Kies de kleren en zorg dat die er mooi uitziet.

8 / 10
Soulja Boy

Geef soulja boy leuke kleren. Je kan uit van alles kiezen en je mag helemaal je eigen smaak kiezen.

8 / 10
Sweet Cakes Cooking

Hoe goed kan jij koken? Laat dat hier maar eens zien en zorg voor een lekker gerecht op tafel. Je gaat in dit spel namelijk een heerlijke cake bakken...

8 / 10
Kiss In The Rain

Zoenen in de regen is natuurlijk niet heel leuk. Gelukkig heb jij een paraplu maar zorg dat deze niet kapot gaat anders worden ze erg nat.

8 / 10
Magic Boutique

Zet iedereen op de juist plek in het level en zorg ervoor dat ze het allemaal naar hun zin hebben. Je ziet aan het icoontje wat ze leuk vinden!

8 / 10
Dancing Princess Game

Geef deze princess wat leuke kleren en zorg dat ze weer straalt en er goed uit ziet. Je mag zelf kiezen wat voor kleren je wilt.

8 / 10
Cuteshrug

Geef deze dame eerst wat leuke make-up en daarna leuke kleren. Zorg dat ze er weer prachtig uit ziet aan het einde.

8 / 10
Sweet 16 Dresses

Dit meisje is 16 jaar geworden en wil er dan natuurlijk prachtig uit ziet. Kan jij haar daarbij helpen en een mooie jurk uitkiezen?

8 / 10
Cake Of Fun

Maak de juiste cakes. Zorg ervoor dat je precies die cake maakt die gevraagd wordt. De juiste vorm, kleur en versiering natuurlijk.

8 / 10
Gibbys Shirtless Showdown

Trek elke keer het shirt uit en doe het in de wasmand. Je moet 20 shirts uitdoen en dat moet sneller dan je tegenstander. Elk level is steeds een beetje moeilijker.

8 / 10
Kiss The Bride Game

Kussen met de bruid. Dat is leuk natuurlijk maar jij bent niet met haar getrouwd. Doe het dus stiekem en zorg dat niemand het ziet.

8 / 10
Make Butter Biscuits

Je gaat lekkere koekjes maken. Ga de keuken in en zorg dat je alles perfect doet om de beste koekjes te maken.

8 / 10
Turkey Dressup

Geef het meisje en de kalkoen wat leuke kleren en andere spulletjes. Zoals een masker of meer. Zorg dat ze er allebei weer leuk uit zien.

8 / 10
Lisa Dress Up

Geef lisa leuke kleren zodat ze er weer top uit ziet. kies uit een leuk shirt en een rok of broek.