Tags >

Ijshockey

Hockey Stars

Kies je team in dit mooie MMO ijshockey spelletje. Speel wedstrijden en toernooien. Je kunt allerlei steden en arena's vrijspelen. Speel meer van 80 teams vrij. Er worden steeds meer arena's en teams toegevoegd!

10 / 10
Hockey Shootout

Jaag de puck het doel in en win de wedstrijd in het ijshockey spelletje Hockey Shootout! Je mag een penalty nemen. De keeper is behoorlijk snel en alert, maar als je de puck goed in de hoeken schiet ben je niet te houden!

0 / 10
Hockey Shootout

In dit spelletje moet je zo veel mogelijk scoren. Kun jij de puck steeds snel langs de keeper schieten? Mik goed, en raak de puck op het juiste moment.

0 / 10
Sports Heads Ice Hockey

Je bent dan wel alleen een stick en een hoofd, maar dat is alles wat je nodig hebt om dit duel te winnen. Kun jij je eveneens minimalistisch weergegeven tegenstanders verslaan in dit grappige ijshockey spelletje?

7 / 10
Hockey Showdown

Je kan dit spelletje het ijs op! Een behoorlijk snel spel, want het goal is snel berijkt. Ram andere spelers uit de weg en sla de puck het goal in!

8.2 / 10
Sekonda Ice Hockey

Lekker het ijs op in dit wintersport spelletje. Haal op het juiste moment uit met je stick en blijf in de middenregio van je krachtbalk. Je kunt in het goal schieten, maar ook tegen de verdediging aan, vooral als ze al op het ijs liggen.

8 / 10
IceHockey

Speel drie tegen drie. Pass de puck van speler naar speler en schaats langs de verdediging. Beuk andere spelers uit de weg en ram de puck het goal in.

8 / 10
Lego Hockey Challenge

Speel ijshockey in dit Lego Spelletje. Kies het type slag dat je wilt spelen en stel je snelheid en precisie in. Je krijgt niet alleen punten voor het scoren van een goal, maar ook voor het gebruiken van verschiilende soorten slagen.

7.9 / 10
Xtreme Hockey

Denk jij dat je het aan kan om in een ijshockey goal te staan? Gebruik de keeper's handschoen om de pucks tegen te houden. Hoeveel kan jij er in een rijtje stoppen? Het spel houdt je highscore bij.

8 / 10
Slap Shot

IJshockey! Dit is je kans om de puck in de goal te krijgen, want de keeper bakt er niet zoveel van. Zorg dat jouw team wint door een paar harde schoten in het doel te plaatsen.

8 / 10
Rapid Shot

Hou je ijshockeystick klaar en wacht op de puck in dit ijshockey spelletje. Zwaai op het juiste moment en mep de puck keihard het goal in, en ontdek wat het publiek ervan vindt.

8 / 10
Power Play

Scoren in dit bizarre ijshockey spelletje. Schiet snel de puck anders beland je op het ijs, want de menselijke tanks van de tegenpartij zijn nogal agressief!

8 / 10
Boom Hockey

Laat bommen afgaan en daardoor het rode en blauwe balletje te laten verplaatsen richting de ijshockey goals.

8 / 10

Hier vind je de beste ijshockey spelletjes!

Speel hier een van de ijshockey spelletjes. Ga met je ijshockeystick, schaatsen, helm en puck het ijs op en speel ijshockey tegen de anderen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Hockey Stars, Hockey Shootout, Hockey Shootout, Sports Heads Ice Hockey, Hockey Showdown, Sekonda Ice Hockey, IceHockey, Lego Hockey Challenge, Xtreme Hockey, Slap Shot