Tags >

Insecten

Insecten Wandel

Zorg dat alle mieren de voorraden op de goede plekken bezorgen. Kijk naar wat ze dragen en verander de richting van de pijltje zodat ze goed lopen.

7.7 / 10
Plants Hate Insects

Kan jij er voor zorgen met je planten dat er geen insecten langskomen? Versla alle insecten en spinnen op de weg en upgrade je planten wanneer je daar genoeg geld voor hebt.

8 / 10
Bug War

Probeer alle insecten de juiste kant op te sturen en zo het level uit te spelen. Probeer zoveel mogelijk mierenhopen te coloniseren en zo je vijanden uit te roeien.

8 / 10
Butterfly Kyodai

Speel een luek connect spelletje met vlinders. Klik ze in paren weg. De paren die je hebt geconbineert vliegen ook echt weg als vlinders.

0 / 10
Sonic In Garden

In de tuin wordt Sonic the Hedgehog gebombardeerd met giftige poep van allerlei vleermuizen, vliegen, en kraaien. Ontwijk de poep en schiet de vliegende beesten neer met appels. Ondertussen wordt je ook af en toe aangevallen door een grote tor, waar je op moet springen.

8 / 10
Ant Farm

Verzorg de mierenboerderij goed, en natuurlijk ook de mieren er in. Maak het glas schoon, zeef de aarde, en vul het terrarium bij.

8 / 10
Vliegen vangen

Je bent een spin en moet vliegen vangen. Simpel genoeg, toch?

8 / 10
Delibeery

Help de bezorgbij een eikeltje afleveren aan de eekhoorntjes aan de andere kant van de gevaarlijke grot. Ontwijk de wanden en de andere insecten die je onderweg tegenkomt. Vereist wel precisie en geduld.

8.7 / 10
Bug

Speel sokoban met een kever. Duw alle boletjes naar de kuiltjes. Als alle bolletjes in een kuiltje liggen mag je door naar het volgende level. Let op, want je kunt de bolletjes wel duwen maar niet trekken.

8 / 10
Charmy

Help Charmy bij het zoeken van ballen die bij haar rugzak passen. Selecteer de juiste rugzak en hou die knop ingedrukt zodat je de rugzak kan zien terwijl de Orbz verzameld worden, anders mis je ze alsnog.

8 / 10
Sundews Fighting

In dit spel ben je een vleesetende plant en moet je sneller dan de andere plant de vliegen grijpen. Eet ook alle groene insecten op voor je je bijten, en vermijd de wespen.

8 / 10
Ant Smash

Mep de mieren die door de keuken rennen. Wanneer je er zestien hebt weten te pletten komt de koninginnemier door het scherm heem geraasd. Zorg dat je haar ook te pakken krijgt.

8 / 10
Bug Hunter

Schiet alle insecten neer die op je af komen. Richt goed en ontwijk ze als ze te dichtbij komen. Je zal soms vaker moeten schieten om ze dood te krijgen.

8 / 10
Die for a Lie

De insecten en het andere ongedierte hebben de taart van de baby opgegeten. En ze liegen er nog over ook. Neem ze allemaal te grazen met de kat en zijn lasergeweer!

9.5 / 10
2 Many Bugs

Omcirkel snel alle torretjes met je muis. Het moeten steeds torretjes van dezelfde kleur zijn. Kun jij ze allemaal pakken totdat er maar eentje van elke kleur over blijft?

0 / 10
Fly Buster

Grijp je vliegenmepper en plet al de vliegen die langskomen. Laat ze niet de andere kant van het scherm bereiken. Als je vijf vliegen hebt gemist dan is het spel voorbij.

8 / 10
30 Days Honey

Je krijgt geen moment rust in dit drukke tuin spelletje. Maai het gras en plant bloemen voor de bijen. Zet bijenkorven neer en let goed op wanneer ze schoongemaakt moeten worden en wanneer je het beste de honing in potjes kan stoppen. Let ook op je bloemen, want die zul je vaak water moeten geven. Je hebt 30 dagen om je doel te halen.

8 / 10
Cockroach Dream

Mep de kakkerlakken voordat de stress te hoog wordt in Cockroach Dream. De jongen ligt te slapen, maar als er kakkerlakken over je lichaam heen lopen dan slaapt dat natuurlijk voor geen meter. Mep ze snel weg!

8 / 10
Ant City

Gebruike je vergrootglas om van alles in de fik te steken. Lachen!

8 / 10
Maths Butterfly

Los de sommetje op om de rupsen tot vlinders te laten ontpoppen. Voor elk goed antwoord groeit een rupsje steeds iets verder.

2 / 10
Insect Incinerator

Het landhuis zit vol insecten, maar de verdelger heeft jou gestuurd om de situatie op te lossen. Verdelg de insecten door ze met gif te bespuiten of door er op te stampen. Maar kijk uit want het gif is ook voor jou niet gezond.

8 / 10
Bug Rampage

Je bent een insect en moet proberen alle andere insecten op te eten. Kruip door het level en val aan.

8 / 10
Bees Under Attack

Lanceer een aanval met je bijen tegen de vijandelijke troepen. Zorg dat jij nog bijen overhebt terwijl die van je vijand op worden gemaakt.

8 / 10
Bee Boxing

Leid de aanval tegen de vijandelijke bijenkorf met jouw bijen. Beuk de korf heen en weer tot hij valt. Zorg wel dat jouw eiegn korf niet te lang onbewaakt blijft.

8 / 10
Laser Crawler

Kom langs de lasers en zo naar het einde van het level. Let goed op hoe je loopt en zorg ervoor dat je door niks geraakt wordt. Zoek het eten en ga zo door naar het volgende level.

8 / 10
Lt Fly versus the Spiders

Een mix van 2 spellen: links moet je de blokjes wegspelen, rechts de spinnen bestrijden.

8 / 10
Spotted

Loop door het doolhof met dit lieveheersbeestje en verzamel de bladluizen waar lieveheersbeestjes zo dol op zijn. Maar kijk uit, de mieren beschermen de bladluizen en hebben dus in deze versie van Pacman de rol van de spookjes op zich genomen.

8 / 10
Bijen Arkanoid

Laat de twee bijen de bal in hun doek vangen en weer omhoog stuiteren. Raak de honingraat met de bal totdat het scherm leeg is gespeeld. Sommige soorten honingraat moeten vaker geraakt worden dan anderen.

8 / 10
Rainbow spider

De rainbow spider moet zo ver mogelijk komen door spinnedraden te schieten.

8 / 10
Bug Buster

In dit bubbles spelletje moet je alle kevers en andere beestjes in de tuin weten te verwijderen. Schiet er drie of meer van dezelfde bij elkaar.

5 / 10
Toy Car Adventure

Er kruipen allerlei insecten rond in de kamer! Rij er met je speelgoed autootje tegenaan en overheen om ze allemaal te pletten!

8 / 10
Bugs Buster

Probeer alle vliegen en andere beesten neer te slaan met je vliegenmepper. Sla goed en probeer niet mis te slaan.

8 / 10
Arijigora

In de speeltuin is ineens een reuzachtige tor verschenen. Het beest heeft een groot gat gegraven. Kun jij dit insect verslaan?

9 / 10
Fire Flies

Probeer alle vuurvliegjes te raken in FireFlies!

7 / 10
Beetle Frenzy

Een gokkast met allemaal beestjes en kevers. Drie rollen met bloemen, paddestoelen en kleine diertjes.

10 / 10
Slingshot Picnic Defender

Je bent lekker aan het picknicken maar je wordt aangevallen. Schiet alle beesten dood met je katapult en zorg dat je niet geraakt wordt door de waterbalonnen.

0 / 10
Bee Beep

Zorg dat je de bloemen in de juiste volgorde aandoet om de nectar te pakken te krijgen. Kijk uit voor de insecten. Je moet wel snel zijn. Bloemen met cadeautjes er in kun je ook pakken.

8 / 10
Colour Bugs

Vang alle beestjes door er een cirkel omheen te tekenen maar let wel goed op de kleur. De kleur van de beestjes is belangrijk want die kleur moet je pen ook hebben op dat moment.

8 / 10
The Several Journeys of Reemus 4

In dit avontuur moet Reemus eerst een manier vinden om de eindeloze bureaucratie van het koninkrijk te omzeilen. Werk wat kleinere queestes af zodat ze je serieus nemen!

8 / 10
Flea 2

Probeer met de vlo aan het einde van elk level te komen. Je komt een hoop obstakels tegen maar gelukkig kan je veel springen en ook blijven springen in de lucht! Probeer het nu!

2 / 10
Leaping Ladybugs

Maak grote bubbels en laat de lieveheersbeestjes je bubbel niet doorprikken. Spring dan ergens anders in het veld waar veel lieveheersbeestjes rondrennen. Spring er niet op, maar er vlakbij. Des te groter je bubbel, des te meer lieveheersbeestjes je opschrikt.

0 / 10
Maggotz

Draai de schijf zo dat de larven in de gaten vallen! Stop ze voordat ze de schedel kunnen bereiken. Blijf goed opletten.

0 / 10
Beetle Wars

Zorg dat je alle insecten dood maakt en zelf blijft level. Je kan veel verschillende aanvallen doen en gebruik die dan ook.

0 / 10
The Bug Game

In the Bug Game is het de bedoeling om zoveel mogelijk punten te verzamelen en uit de buurt te blijven van de vijanden. Je kan hoog en laag vliegen en zo bij andere punten komen.

0 / 10
The Several Journeys of Reemus 1

Reemus wil even beroemd worden als zijn broer de drakendoder. Maar Reemus heeft als insektendoder toch een stuk minder aanzien. Ga op avontuur om dat te veranderen, en neem het op tegen de reuzachtige mierenkoningin!

0 / 10
The Several Journeys of Reemus 2

Liam and Reemus hebben een Death Slug gespot. En een Gygax. Wat is er aan de hand? Tijd om eens een bezoek te brengen aan de zeer gevaarlijke maar Alleswetende Parasiet om meer informatie in te winnen.

0 / 10
The Several Journeys of Reemus 3

Eindelijk heb je dan een echte heldenqueeste voor Reemus gevonden. Kon het gevaarlijke bos door en reis snel naar het koninkrijk!

0 / 10

Hier vind je een mooie verzameling van insecten spelletjes.

Insecten zijn kleine beestjes zo je weet. Denk hierbij aan: vlinders, muggen, bijen, motten, kevers, vliegen, luizen en kakkerlakken. Speel snel een van de insecten spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Insecten Wandel, Plants Hate Insects, Bug War, Butterfly Kyodai, Sonic In Garden, Ant Farm, Vliegen vangen, Delibeery, Bug, Charmy