Tags >

Jungle

Jungle Eggventure

Mr Whiskers raakt telkens de tien eieren van Mama Croc kwijt. Vind ze in elk level terug, maar kijk uit voor de andere jungle dieren. Verzamel het fruit voor punten en de hartjes om je weer gezond te maken.

8 / 10
Legend Of The Golden Mask

Probeer binnen de tijd alle voorwerpen te vinden die op het lijstje staan. Ga door elk level opzoek naar het gouden masker.

8 / 10
Tarzan Jungle Jump

Slinger van de ene liaan naar de andere met Disney's Tarzan en Jane. Spring op de ruggen van crocodillen om het water over te komen. Verzamel de diamanten voor Jane.

8 / 10
Spot The Difference Forest

Kan jij alle verschillen vinden tussen de sets van telkens twee bijna identieke plaatjes van bossen en andere landschappen? Kijk goed, want de tijd loopt!

4 / 10
Jumping Bananas

Help het kleine aapje alle bananen en munten verzamelen. Kijk uit voor de giftige slangen en spinnen. Pak de spring icoontjes om grotere sprongen te kunnen maken.

8.3 / 10
Jungle Book

Help Mowgli uit de Disney versie van Jungleboek fruit verzamalen. Kijk uit voor de gevaarlijke tijger Shere Khan, en ook voor Kaa de slang. Let op, want Mowgli kan niet zo hoog of ver springen.

8 / 10
Western Blitzkrieg 2

Ga met je mannetje op pad en schiet iedereen neer die je tegenkomt en overleef alle avonturen. Je hebt een pistool bij de hand dus het moet goed komen.

8 / 10
Steppen Wolf 4

Derrick wordt op het nippertje gered doordat jij het monster afleid. Maar nu zit het achter jou aan. Ren door de jungle en ontsnap, maar wees wel snel!

2 / 10
Jungle Jacht

Red de wilde dieren van de jagers! Help Hupie bomen beklimmen en bananen naar de jagers gooien. Als je de dieren hebt gered dan moet je ze naar het paadje leiden zodat ze weglopen.

7.8 / 10
Oerwoud Avontuur

Ga op avontuur met dit ninja schaap. Zwaai van liaan naar liaan, en spring van platform naar platform. Verzamel power ups, sterren, en andere items. Vind de verborgen levels. Kijk uit voor de andere dieren.

7.4 / 10
Rainforest Solitaire

Speel alle kaarten weg door ze snel af te stapelen. Je mag een hoger of een lager dan de bovenste kaart op de stapel. Kun jij alle levels uitspelen?

10 / 10
Rain Forest Adventure

Ga met Diego, het vriendje van Dora, op avontuur in de jungle. Kun jij alle dieren uit het dierenboek vinden? Maak plaatjes van alle mooie beesten.

6 / 10
Jungle Quest

Flipper je rot in Jungle Quest Pinball. Vergeet niet je hiscore op te slaan.

8 / 10
Jungle Solitaire

Zorg ervoor dat je alle kaarten weg speelt met solitaire in de jungle.

8 / 10
Tarzan and Jane Jungle Jump

Spring met Tarzan door het level en haal het tot het einde. Slinger aan de lianen en spring op de krokodillen. Probeer de diamanten te pakken.

8 / 10
Jurrasic Realm

Klik dezelfde figuren weg waar er 3 of meer bij elkaar zitten. Zorg ervoor dat je zoveel mogelijk figuurtjes kan laten verdwijnen en veel punten haalt.

8 / 10
Tribe

Word jij de nieuwe stamhoofd van deze Afrikaanse stam? Je moet vijf rituelen doorstaan...

8 / 10
Jungle Jiggy

Hoe goed kan jij dansen? Laat dat maar eens zien met het aapje. Druk op het juiste moment de pijltjestoetsen in en laat maar wat mooie moves zien.

8 / 10
Jungle Jump Jump

Spring van liaan naar liaan terwijl je bananen verzamelt. Zwaai aan de lianen en laat op het juiste moment los. Je kan op de waterlelie bladen springen, maar zorg dat je niet in het water valt.

8 / 10
Extreme Safari

Reis de wereld over om fotos te maken van mythologische beesten. Maak kliekjes van het Loch Ness monster, lever bewijs voor het bestaan van de Yeti, leg de Fenix op film vast, en meer. Als onverschrikbare avonturier verzamel je muntjes, camera lenzen, en natuurlijk fotos.

7.8 / 10
Good Morning Zombies

Schiet alle zombies overhoop. Kun jij alle zombies neermaaien met je wapens? Maak ook de grote baas dood. Verdien geld om nieuwe upgrades te kopen.

8.4 / 10
Jungle Games

Deze jungle gokkast heeft vele extra's, zoals clickable scatters, pick win optie en de mystery coin.

8 / 10
Jungle Boy

Geef wat leuke kleren aan de jungle man. Je kan ook wat dingen veranderen aan de achtergrond. Zorg ervoor dat het er leuk uitziet.

8 / 10
Jungle Kleurplaat

Kies mooie kleuren uit om dit jungle plaatje mee in te kleuren. Kleur alle jungle planten, en alle leuke beetjes mooi in op deze online kleurplaat.

8 / 10
George Of The Jungle

George of the Jungle is de klungelige versie van Tarzan, maar hij heeft een gouden hartje. Verzamel al het fruit, maar red ook alle kleinen dieren die op de eilandjes gestrand zijn. De bananen herstellen je energie-level.

8 / 10
Jungle Swing

Deel acht van Yetisports. Swing jezelf door de jungle heen, pak de kanarie! Takken veranderen van kleur en buigen na verloop van tijd door...

8 / 10
The Primitive

Loop door de jungle en schiet al de primitieven omver!

8 / 10
Nightmares 2 The Adventures

Chapter 2: Who Wants to Frame Hairy deBully? Kun jij het oplossen en ervoor zorgen dat Hairy Viktor's dromen niet meer eng maakt? Maak niet te veel foute stappen, want dan wordt het Viktor te eng en wordt hij wakker. Je moet het spel oplossen zodet dat hij wakker wordt!

0 / 10
Jungle Master

De kwaardaardige schildpadden hebben al het eten gestolen. Spring van platform naar platform om al het fruit te verzamelen. Spring op de schildpadden om ze te verslaan. Verzamel al het fruit voor je tijd om is.

8 / 10
Lion King Puzzel

Maak de puzzel van lion king. Alle stukjes lekker dwars door elkaar maar zorg ervoor dat alles weer netjes op zijn plek komt te liggen. Zijn vriendjes Timon en Pumba zijn er ook bij.

0 / 10

Speel spelletjes in the jungle!

De dicht begroeide bossen, het oerwoud, de rimboe of het tropisch regenwoud is natuurlijk een waanzinnig mooie omgeving om een spelletje in te spelen! Slinger met lianen door de jungle net als tarzan of speel met Mowgli van Jungle Book. Veel plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Jungle Eggventure, Legend Of The Golden Mask, Tarzan Jungle Jump, Spot The Difference Forest, Jumping Bananas, Jungle Book, Western Blitzkrieg 2, Steppen Wolf 4, Jungle Jacht, Oerwoud Avontuur