Tags >

Kaarten

Patience 3

Patience is een leuk spel voor als je even op jezelf bent. Speel alle 52 kaarten weg door de azen rechtsboven te leggen en alle kaarten er in de juiste volgorden op weg te stapelen.

8.5 / 10
Solitaire 3

Speel patience in dit mooie kaartspelletje. Dit is een leuk solitaire spel met drie drie-kaarten regel, ook wel de three-card rule. Dit houdt in dat je steeds 3 kaarten van de stapel trekt. Veel plezier met spelen!

2.1 / 10
Freecell Solitaire

In Freecell solitaire probeer je alle kaarten binnen 10 minuten weg te spelen. Je moet de kaarten in de vier vakjes rechtsboven wegstapelen, beginnend bij de Aas. Linksboven kan je kaarten even wegleggen, in de zogeheten free cells. Pas wel op, want de hoeveelheid kaarten die je mag verplaatsen is afhankelijk van het aantal free cells die nog open zijn!

8 / 10
Patience

Speel al de 52 speelkaarten weg door de azen rechtboven te leggen en de andere kaarten er in volgorde op te stapelen tot 4 gerangschikte stapeltjes in dit patience spel.

7.4 / 10
Hearts

Hearts of Hartenjagen is niet alleen als windows spelletje te spelen; je kunt nu ook online hartenjagen. Je kaart met vier spelers. Alle 52 speelkaarten van het kaartspel worden gebruikt. Harten kaarten zijn punten waard en de schoppen vrouw of black lady is het meeste punten waard. Speel hartenjagen in 2 variaties: Amerikaans (punten ontwijken) of Nederlands (punten halen).

8.3 / 10
Patience 2

Lekker een potje patiencen, het kan op spelletjesoverzicht.nl!

7.9 / 10
Klaverjassen

Klaverjassen met andere liefhebbers. Nu ook in breedbeeld versie!

9.8 / 10
Crescent Solitaire 2

Dit solitaire spelletje is niet makkelijk om uit te spelen. Stapel de kaarten weg van laag naar hoog en hoog naar laag. Lukt het jou om uit te spelen?

8 / 10
FunGamePlay Pyramid Solitaire

FunGamePlay Pyramid Solitaire is een vermakelijk online patience spelletje. In dit kaartspel liggen de kaarten in een grote piramide. Je moet de piramide afbouwen door combo's van 13 punten te maken.

8 / 10
Skip Bo

Probeer als eerste al je kaarten weg te spelen met skip bo. Denk goed na en stapel de kaarten goed op.

8 / 10
Free Cell

Freecell is een leuk spel waarbij je goed moet nadenken. Je kan de kaarten aflopend en om en om in kleur stapelen en moet rechts bovenin van aas tot koning stapelen om te winnen. Je hebt links boven 4 lege vakjes en daar kan je wat kaarten in de wacht leggen om ze later weer te gebruiken in het spel. Je kan meerdere kaarten verplaatsen als er maar open plaatsen zijn!

7.6 / 10
Gaps Solitaire

Een superverslavend kaartspelletje, want het lijkt zo makkelijk uit te spelen... Maak de rijen af door alle kaarten op kleur en op nummer bij elkaar te leggen door de lege vakken in te vullen.

8.1 / 10
Governor of Poker

Speel poker in het wilde westen en wordt de Governor of Poker.

8 / 10
Tingly Freecell

Gebruik de lege vakjes bovenin het speelveld en stapel alle speelkaarten van aas tot heer weg per kleur. Je kunt de lege vakjes gebruiken om kaarten die in de weg liggen opzij te leggen.

0 / 10
Four Fourteen

Speel de kaarten in het kasteel weg door combinaties van 14 punten te maken. Geniet van dit mooie en uitdagende patience spelletje!

6.7 / 10
House of Cards

Bouw een kaartenhuis door steeds 2 kaarten van dezelfde kleur of waarde te kiezen. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

8 / 10
Klaverjassen 2

Lekker klaverjassen in deze flash-game. Troeven tellen en pitten halen!

8 / 10
Kaarten feest

Het kaartspel dat je slim moet spelen om te winnen! Zorg ervoor dat je als eerste je kaarten uitspeelt en je bent de winnaar!

10 / 10
Learn Texas Hold'em Poker

In dit spelletje kun je je poker skills oefenen. Het spel in Texas Hold'em poker, en je speelt tegen de computer die veel tegenstanders voor je genereert.

0 / 10
Master Solitaire

Speel alle 52 kaarten weg in dit eenvoudige patience spelletje. Leg de azen rechtsboven en stapel alle andere kaarten er in de goede volgorde op weg.

7.8 / 10
Klondike

Iedereen kent natuurlijk patience wel. Stapel van de aas tot de koning in de 4 lege vlakken boven in het spel om het spel uit te spelen. Je kan de dichte kaarten per 3 omdraaien en die kaarten gebruiken! Verder kan je alle kaarten stapelen zolang het maar aflopend is en om en om een kleur! Dus de zwarte 8 kan onder de rode 9!

8.4 / 10
Uno

Speel het spel uno nu. Het is een soort pesten maar je speelt het kaartspel met aparte kaarten waarmee je alleen uno kan spelen.

7.8 / 10
Amsterdams Klaverjassen

Wederom een klaverjas spel, nu met de Amsterdamse regels. Je hoeft je maat dus niet te troeven! als het inloggen niet lukt klik dan op help. Via de link die in een nieuw venster opent kun je de oorzaak makkelijk achterhalen.

8.1 / 10
Holdem Flash Poker

Speel een spannend poker spelletje en maak de juiste calls en bluffs om maar liefst 8 computer AI tegenstanders van tafel te spelen met jouw poker strategie.

0 / 10
Austin Texas Hold'em

Speel een potje Texas Hold'em poker met Austin rules. Je speelt in dit spelletje tegen de computer, en tegen een enkele tegenstander. Kun jij steeds de juiste beslissingen en bluffs maken?

10 / 10
Tripeaks Solitaire

Krijg alle kaarten van tafel bij deze kaartgame in vakantiesfeer.

8 / 10
Solitaire Classic Easter

Speel een leuk patience spelletje. Je draait steeds een kaart per beurt. Kun jij alle Paas-thema speelkaarten per kleur van aas tot koning wegspelen in dit solitaire spel?

0 / 10
Spider Soli

Dit Spider Solitaire spelletje kun je zo moelijk maken als je wil. Kies tussen een, twee of vier kleuren. Des te meer, des te moeilijker het spel is om uit te spelen.

9 / 10
Rotterdams Klaverjassen

Online klaverjassen tegen andere kaart-spelers, met de Rotterdamse regels. Je bent partners met de persoon tegenover je. Als het inloggen niet lukt klik dan op Help. Je kunt via de link die opent in een nieuw venster vrij makkelijk de oorzaak vinden.

7.9 / 10
Zigiz Spider Solitaire

Stapel alle kaarten op van koning naar aas en speel ze allemaal weg door een reeks van een soort helemaal op te stapelen. Kun je alle 8 reeksen wegspelen om het maximum aantal punten te winnen? Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

0 / 10
Battle Patience

Speel Battle patience in dit leuke mulitplayer spel. Een solitaire spelletje waarin je sneller moet zijn dan je tegenstander wanneer je de kaarten in het spel wegwerkt.

8 / 10
Crystal Golf Solitaire

In dit Solitaire spelletje moet je de kaarten in het veld wegspelen door steeds een kaart die een hoger is of een lager dan de vorige weg te spelen. Als je niet meer uitkomt mag je een van de reserve kaarten erbij trekken, maar daar heb je er ook niet zo heel veel van. Veel succes!

8.2 / 10
Algerian Patience Solitaire

Speel een leuke variant van patience. Stapel alle kaarten bovenin van aas tot koning om het spel uit te spelen.

6.5 / 10
Jewel Quest Solitaire

Zorg ervoor dat je alle kaarten weg speelt door alles op de onderste kaart te stapelen. De kaart mag 1 hoger of 1 lager zijn.

0 / 10
Spider One Suit

Dit spel staat ook wel bekend onder de naam spider. Je speelt in deze versie alleen maar met 1 soort en in dit geval de schoppen. Er zijn 8 keer 13 schoppen kaarten in het spel en jij moet proberen rijen te maken van Koning tot de Aas! Je kan de kaarten aflopend onder elkaar stapelen en meerdere kaarten tegelijk verplaatsen. Als je een rij van de Koning tot de Aas hebt zal die naar boven verdwijnen. Als je vast zit kan je op een dichte kaart klikken en zal er een hele nieuwe rij komen.

8 / 10
VIP Belote

Belote is een soort Klaverjas en is heel erg populair in Frankrijk. Speel Belote alvast online in dit mooie multiplayer kaartspel en je bent klaar om ook op vakantie deze zomer kaarten te spelen op de camping! Kun jij samen met de speler tegenover je de twee andere spelers er uit spelen? Veel plezier met dit troefkaarten spelletje!

8 / 10
Thirty-one

Bij Thirty-one moet je proberen zo hoog mogelijk te scoren door kaarten op tafel te ruilen, of 31 te scoren. De aas is 11 punten waard, de plaatjeskaarten 10, en de rest van de kaarten zijn de eigenwaarde. Je mag per beurt een kaart ruilen. Als je denkt de hoogste score te hebben zeg je "Pas!" en mag iedereen nog een keer ruilen. Als je 31 punten hebt roep je "Verbied!"

7.6 / 10
Pyramid Solitaire

In Pyramid Solitaire kun je kaarten wegspelen als zij samen 13 punten waard zijn. Even proberen. De koning is op zichzelf 13 punten waard, dus die kun je als enige single kaart wegspelen. Een leuk patience spel!

8.2 / 10
Yukon

Dit spel lijkt een beetje op patience maar alle kaarten zijn al in het spel. Je kan de kaarten slepen en op andere kaarten leggen die passen. Als je een 2 pakt, kun je die stapel altijd op een 3 leggen - maakt niet uit welke kaarten daar boven of onder liggen. Stapel verder alle kaarten van de Aas tot de koning in de lege vlakken!

8 / 10
Klondike the lost expedition

Bouw in dit spelletje je eigen boerderij en probeer een goed leven op te bouwen. Je woont in het midden van de natuur. Kun jij je boerderij in stand houden?

8 / 10
Klondike Solitaire 3

Speel weer eens een andere versie van patience. Kan jij het level binnen de tijd uitspelen? Leg de azen bovenin en stapelen maar.

7.7 / 10
Poker World: Offline Poker

Speel offline poker wanneer je maar wilt en waar je ook bent met Poker World! Reis de hele wereld over en bezoek de beroemde casinos om mee te doen aan verschillende poker toernooien en evenementen. Kun jij alle andere spelers aan de tafel er uit bluffen? Een geweldig Texas Hold'em Poker spel voor mobiel en tablet!

2 / 10
Four Fourteen Multi

Speel het spel Four Fourteen nu ook tegen andere speler voor extra fun! Een prachtige patience spelletje met multiplayer spelfuncties!

0 / 10
Scarab Solitaire

Kun jij alle kaarten wegspelen in dit solitaire spelletje? Leg de kaarten weg als ze een punt hoger of lager zijn dan de vorige kaart op de stapel.

8.5 / 10
Texas Holdem Poker Heads Up

Kan jij de tegenstander verslaan met een potje poker. Zet geld in! Bluf of win gewoon.

8 / 10
Chinese Solitaire

Stapel alle kaarten weg in het patience spelletje Chinese Solitaire. In deze leuke versie van het kaartspel kun je hele rijen en kolommen verplaatsen. Kaarten die van aas tot koning weggelegd kunnen worden bewegen vanzelf opzij!

10 / 10
Kraken

Kraak je tegenstander als je meer punten denkt te kunnen halen maar pas op voor de contrakraak!

8.3 / 10
Solitaire FRVR

Speel nu Solitaire FRVR!

0 / 10
VIP Klaverjas

VipKlaverjas is een leuke multiplayer versie van het populaire kaartspel klaverjassen! Speel dit spel met de Amsterdamse spelregels of the Rotterdamse spelregels. Je speelt klaverjas met vier spelers, en de speler die recht tegenover je zit is je teamgenoot. Zonder elkaars kaarten te zien moet je samen meer punten scoren dan de andere spelers aan de tafel.

0 / 10
Algerijns Patience

Speel alle kaarten weg in dit uitdagende kaartspelletje. Je speelt met twee pakken speelkaarten. Kun jij een pak per kleur van koning tot aas opstapelen? Het andere pak moet van aas tot koning!

2 / 10
Gratis Rummy

Iedereen kent rummicub wel, rummy is een kaartvariant van dit spel. Speel tegen mensen uit heel europa!

8 / 10
Freecell Solitaire 3

Speel een uitdagend Freecell Solitaire spelletje. Kun jij alle kaarten van aas tot koning per kleur wegspelen? Sla kaarten die je even niet kunt gebruiken op in de vier lege vakjes linksboven. Veel plezier met dit klassieke kaartspel!

10 / 10
Carribean Stud Poker

Online Carribean Stud Poker in een fraaie flash-interface!

8 / 10
Klaverjassen GameDuell

Speel het gezellige kaartspelletje klaverjassen met andere online gamers van over de hele wereld. Kun jij iedereen er uit spelen?

8 / 10
Pesten GameDuell

Speel met allerlei andere spelers uit verschillende landen. Kun jij iedereen er uit spelen bij het leuke kaartspel pesten? Probeer het nu!

8 / 10
Hartenjagen GameDuell

Speel het klassieke kaartspel Hartenjagen met vier spelers. Speel tegen mensen van over de hele wereld. Kun jij al je tegenstanders er uit spelen in dit multiplayer spel?

0 / 10
Solitaire Classic

Kies zelf wat voor solitaire spelletje je speelt: 3-card draw of 1-card draw. Probeer alle aas kaarten te verzamelen en stapel alles weg in de vier lege vakjes!

4 / 10
Domino

In deze wisescreen versie van het spel domino kan je domino spelen tegen andere spelers uit Nederland en misschien nog verder weg. Maak een gratis login naam en wachtwoord en speel alle blokjes weg door ze per nummer aan elkaar te leggen. Veel plezier.

8 / 10
All in One Solitaire

In dit spelletje kun je allerlei verschillende solitaire spellen spelen. Spider, classic, pyramid, crescent, en nog veel meer! Welke speel jij het liefst?

10 / 10
Rummy

Rummi is een kaartvariant van Rummikub. Maak combinaties van je kaarten om ze weg te spelen in dit leuke multiplayer spel.

8 / 10
Speed Kaarten

Speel al jouw speelkaarten eerder weg op een van de twee stapels dan de computer. Stapel jouw kaarten op de twee kaarten in het midden als er kaarten in jouw dek zitten met een waarde van een meer of een minder dan een van die kaarten.

8 / 10
Blackjack

Blackjack of 21-en via een fraaie flash-interface.

8 / 10
Solitaire Multiplayer

Als je erg goed bent in het spelen van solitair kan je dat nu bewijzen tegen andere spelers in deze multiplayer game! Veel plezier met dit mooie patience spel!

10 / 10
Solitaire Mobile

Stapel alle kaarten netjes weg van aas tot koning. Kun jij de kaarten die op tafel liggen om en om opstapelen en allemaal omdraaien? Speel nu een spannend potje patience!

0 / 10
KlassiekJassen

De klassieke versie van klaverjassen. Je kunt zelfs met robots spelen.

7 / 10
Aloha Tripeaks

Probeer alle kaarten weg te spelen. Stapel de kaarten op de onderste kaart, en je mag alleen de kaarten erop leggen als ze 1 hoger of lager zijn.

0 / 10
Poker Daisy Dukes Hold'em

Speel Texas Hold'em Poker tegen Daisy Duke van de Dukes of Hazard. Als je Daisy verslaat win je een nieuw pak kaarten en begint er een nieuwe ronde, maar met elke nieuwe ronde speelt ze steeds slimmer!

0 / 10
Freecell 3

Freecell met een klassiek pak kaarten. Speel de 52 kaarten als een malle weg op de vier stapels. In deze versie van het spel mag je echter alleen een kaart per beurt verplaatsen.

8 / 10
Speed

Speel al je kaarten weg voordat de computer dat doet in deze hoger-lager game.

7.8 / 10
Castle Wars

Gebruike je kaarten om je eigen kasteel uit te bouwen of die van je tegenstander te slopen.

8.1 / 10
Freecell Solitaire 2

Ben je die look van het klassieke Windows Free Cell even zat? Speel dan een FreeCell Spelletje in een omgeving met een Wii Fit thema! Weer eens wat anders.

8 / 10
Tropix Solitaire

Speel tropix solitaire, oftwel gewoon patience. Leg de aas boven en stapel alle kaarten er bovenop.

8 / 10
Two Of A Kind

De naam zegt het al, zoek 2 dezelfde kaarten en klik ze aan om ze weg te spelen.

8 / 10
Golf

Stapel alle kaarten op het enige lege vlakje. Je kan steeds kaarten die 1 hoger of 1 lager zijn dan de kaartje op het vlakje neerleggen. Als je vast zit kan je op de dichte kaarten klikken om een nieuwe kaart te plaatsen.

0 / 10
Tingly's Magic Solitaire

Speel alle kaarten weg die op tafel liggen. Draai de kaarten op de extra stapel om. De kaarten die je wegspeelt moeten steeds een punt hoger of een punt lager zijn dan de vorige kaart op de stapel.

9.8 / 10
Bakers Dozen

Probeer aan de rechterkant van het spel de kaarten te stapelen, om te beginnen bij de aas en dan tot de koning. Je kan verder in het spel alles stapelen zolang het maar aflopend is. Je kan dus ook dezelfde kleuren onder elkaar leggen. Als je daar vakken vrijspeelt kan je die alleen opvullen met de koning.

8 / 10
Bahamas

Speel alle kaarten van het speelveld weg in dit speed-kaartspel. Hoe snel kun jij alle kaarten wegwerken?

8 / 10
Tri Towers Solitaire

Leg steeds een kaart onder op de stapel die 1 hoger of lager is dan de kaart die er ligt. Speel alle kaarten weg!

8 / 10
Solitaire Master

Speel klassiek patience met Solitaire Master. Je kan de kaarten wegspelen in drie verschillende (en allemaal zeer verslavende) versies van solitaire: klassiek patience, Freecell Solitaire, en Spiderette (een variatie op Spider Solitaire). Leg alle kaarten in de juiste volgorde en speel alle kaarten per kleur weg.

0 / 10
Klaverjassen 3

Speel klaverjassen tegen andere spelers. Schrijf je in en krijg een leuke welkomst bonus.

8 / 10
Rummi

In dit spel kun je met veel andere spelers online rummikub spelen. Kun jij al jouw spellen winnen door zo snel mogelijk al je kaarten op tafel te krijgen?

0 / 10
Poker

Speel een potje poker tegen andere spelers. Wel is eerst registratie vereist.

7.2 / 10
Freecell GameDuell

Speel een leuk potje freecell. Kun jij alle kaarten wegspelen? Je kunt er steeds vier opzij leggen in de speciale free cells. Meet je talenten tegen spelers van over de hele wereld.

0 / 10
Lightning

In het kaartspel Lightning moet je hogere of lagere kaarten opleggen, kijk naar het pijltje eronder. Dat geeft aan of je een kaart met een waarde van een punt hoger of lager moet opleggen. 13 is het hoogst, dus als je omhoog moet, ga dan verder met 1. Kun jij al je kaarten als eerst wegspelen?

8 / 10
Free Solitaire

Solitaire op Windows, wie heeft het niet gespeeld? Free Solitaire is een simpel flash spelletje met exact de zelfde regels: de Klondike regels voor Solitaire.

8.2 / 10
Spider Two Suits

Dit spel staat ook wel bekend onder de naam spider. Je speelt in deze versie met 2 soorten kaarten. Jij moet proberen rijen te maken van koning tot de aas van dezelfde kleur! Je kan de kaarten aflopend onder elkaar stapelen (ook verschillende kleuren) en meerdere kaarten tegelijk verplaatsen(alleen als ze van dezelfde kleur zijn). Als je een rij van de koning tot de aas hebt zal die naar boven verdwijnen. Als je vast zit kan je op een dichte kaart klikken en zal er een hele nieuwe rij komen.

8 / 10
New Spider Solitaire

Speel alle kaarten weg in dit leuke spider solitaire spelletje met mooie graphics. Je speelt met twee kleuren, schoppen en harten.

0 / 10
Yukon Solitaire

Een variatie van het klassieke solitaire spel: Yukon Solitaire. Ben je de oude variant zat? Dan is dit spel misschient iets voor jou!

8 / 10
Freecell Premiere

Speel alle kaarten uit het veld door ze in volgorde weg te stapelen in de vier vakjes of cells boven in het scherm. Geniet van deze kleurrijke uitvoering van dit verslavende spel.

7.5 / 10
Governor of Poker 2

De opvolger van het leuke Governor of Poker. Speel genoeg geld bij elkaar om steeds stadjes te kunnen kopen.

8 / 10
Multi Strike Poker

Speel een video poker spel. Kies hoeveel je in wilt zetten. Dat bepaalt hoe hoog je kunt klimmen. Elke keer als je wint klim je een level omhoog waar je meer kunt winnen.

0 / 10
Tree of Time

Stampel de kaarten op de kaarten die op de boomstronk liggen. Aas kan op koning, en daarop weer een twee, etc. Je mag de kaarten beneden ook op elkaar stapelen. Geniet van dit leuke patience spelletje!

8 / 10
Klondike Solitaire

Speel Klondike Solitaire nu!

0 / 10
Carpet

Stapel aan de rechterkant de kaarten van de Aas tot de Koning. Je kan de kaarten in het midden wegspelen naar de rechterkant en kan links in het spel nieuwe kaarten openen. Of je plaatst ze in het midden of stapelt ze op de Aas. Of je opent een nieuwe kaart en dan moet je die eerst wegspelen voordat je pas weer bij de kaart kan. Hoe meer plekken je in het midden hebt hoe meer kaarten je in het midden kan neerleggen!

2 / 10
Stratego Win or Lose

In Stratego Win or Lose moet je steeds nieuwe kaarten trekken om je tegenstander te verslaan. Zijn jouw kaarten hoger in rang? Je krijgt steeds een nieuwe reeks kaarten toebedeeld. Veel succes!

0 / 10
Pharao's Solitaire

Speel alle kaarten weg door de kaarten op de onderste kaart te stapelen. Je kan ze stapelen als ze 1 hoger of 1 lager zijn dan de kaart die er ligt.

8 / 10
Poker Texas Hold em

Probeer alle andere spelers er uit te spelen in dit mooie multiplayer Texas Hold'em Poker spelletje. Je kunt spelen tegen je vrienden en allerlei andere spelers van over de hele wereld. Zet slim in, bluff, en win!

8 / 10
Fifteens

Klik de kaarten aan en probeer precies 15 punten te halen om ze weg te spelen.

8 / 10
Freecell

Speel het bekende freecell nu ook online. Stapel de kaarten weg van aas tot koning. Je kunt er vier apart leggen in de vrije vakjes bovenin, alleen kun je dan wel minder kaarten tegelijk in het veld verplaatsen.

8 / 10
Pyramid Solitaire 2

Maak combinaties van 13 punten. De koning is 13 punten waard, de koningin 12, en de boer 11. Je kunt steeds twee kaarten gebruiken, maar je mag er ook meer bij elkaar optellen om aan 13 te komen. Een leuke patience variatie!

8 / 10
Solitaire Wonders

Solitaire Wonders is een mooi multiplayer solitaire spelletje. Je kunt patience spelen tegen spelers van over de hele wereld. Kun jij alle kaarten per kleur van aas to koning opstapelen in de vier lege vakjes bovenin? Je moet je kaarten allemaal zien weg te spelen voordat je tegenstander zijn of haar kaarten weg weet te stapelen. Bouw snel alle reeksen kaarten in het speelveld af! Veel succes met spelen!

0 / 10
Blackjack 2000

Speel blackjack aan een rustige tafel. Gebruik playmoney om te oefenen met bijvoorbeeld het gebruiken van een strategy chart.

8.1 / 10
Spider Solitaire Challenge

Speel een leuk spider solitaire spelletje dat goed uit te spelen is omdat er maar een kleur wordt gebruikt, de schoppen kaarten.

0 / 10
Triple Chance Hi-Lo

Je hebt elke keer 3 kansen om een kaart te kiezen met hoger lager. Als je het elke keer goed hebt zal je veel geld verdienen.

4 / 10
Goodgame Poker

Hoe goed kan jij pokeren? laat het zien, bluf je een weg door het toernooi! Geluk of ben je gewoon goed?

6.7 / 10
Aloha Solitaire

Zorg ervoor dat je alle kaarten weg speelt en door kan naar het volgende level. Je kunt de kaarten die hetzelfde zijn wegklikken, maar kijk uit, want je mag de stapel maar een paar keer omdraaien.

8 / 10
Halloween Tripeaks

Speel zo snel mogelijk alle kaarten weg in halloween tripeaks. Klik de juiste kaarten aan en speel de pyramide leeg.

8 / 10
Pharaoh's Classic

Speel alle kaarten weg door ze op te stapelen. Je kan alleen kaarten neerleggen die 1 hoger of lager zijn.

8.3 / 10
Three Gates of Solitaire

Kun jij alle speelkaarten die op tafel liggen wegspelen? Speel de drie stapels vrij en leg alle kaarten weg. De kaarten mogen een punt hoger of een punt lager dan de vorige kaart zijn. Veel succes!

0 / 10
Buraco

Buraco is een leuke multiplayer versie van Rummy. Speel tegen allerlei andere online spelers. Pak kaarten van de stapel nieuwe kaarten, of pak de hele wegwerp stapel op. Kun jij de kaarten verzamelen die je nodig hebt om hele setjes op tafel te leggen?

0 / 10
Counting Cards

Klik de kaarten aan en kom op het getal wat onderaan in beeld staat. Met hoeveel kaarten je dat doet maakt niet uit, maar probeer zoveel mogelijk kaarten weg te spelen.

6.2 / 10
Rainforest Solitaire

Speel alle kaarten weg door ze snel af te stapelen. Je mag een hoger of een lager dan de bovenste kaart op de stapel. Kun jij alle levels uitspelen?

10 / 10
Texas Choose'em

Kies steeds de hand waarvan jij denk dat die de beste poker combinatie krijgt. Je krijgt 1 hand te zien en daarnaast de bedragen die je kan winnen. Speel je op zeker of hou je wel van een beetje risico?

0 / 10
RoyalDice Journey

Rol de vijf dobbelstenen en kies welke je wilt houden en welke je opnieuw gaat rollen. Je mag in totaal 3 keer rollen per beurt. Probeer alle combo's in te vullen en de paleisknechten, de ridders, en de koning en koningin te verslaan in RoyalDice Journey!

0 / 10
Schoppen Dubbel

Een andere variant van klaverjassen. Als schoppen troef is tellen de punten dubbel!

0 / 10
SVG Solitaire

Even lekker zelf een computerspelletje spelen? Probeer dan eens SVG Solitaire. Stapel de kaarten weg totdat ze op zijn.

8 / 10
Freecell 4

Stapel in dit Free Cell spelletje alle kaarten weg in de home cells rechtsboven in het veld. Je mag daartoe alleen de bovenste kaart van alle rijen in het veld verplaatsen. Gelukkig kan je ook tot wel vier kaarten kwijt in de free cells linksboven. Veel plezier!

6.6 / 10
Egyptian Pyramid

In dit spel moet je de kaarten in de stapel en in de pyramide zo snel mogelijk in oplopende volgorde wegstapelen. Op zich niet moeilijk, maar lukt het jou binnen de tijd...?

8.5 / 10
Solitaire Duels

Speel een spannend potje speed solitaire tegen spelers van over de hele wereld in dit multiplayer patience spelletje. Scoor hoger dan je tegenstanders door al je kaarten als eerste weg te spelen. Leg de kaarten in de juiste volgorde op de stapels en bouw alle reeksen die op tafel liggen snel af. Kun jij alle andere spelers verslaan en game points winnen? Veel succes met dit leuke multiplayer kaartspel!

0 / 10
Piramide GameDuell

Weet jij de hele pyramide kaart voor kaart weg te stapelen? Speel alle kaarte weg in deze leuke variatie op solitaire.

0 / 10
Anciest Persia Solitaire

Speel solitaire en probeer alle kaarten zo snel mogelijk en zo goed mogelijk weg te leggen.

9.3 / 10
Western Solitaire

Speel het klassieke kaartspel solitaire. Een leuk kaartspelletje om tussendoor de spelen. Kun jij in dit patience spel alle kaarten wegspelen? Je draait een kaart per beurt om.

10 / 10
Spectromancer Gathering Of Power

Iedere tovenaar heeft een magische scherf van een machtig toverobject gekregen, maar ze worden er langzaam corrupt door. Jij moet alle scherven terughalen. Natuurlijk willen ze de scherven niet opgeven, dus moet je ze in een toverduel met magische kaarten verslaan.

8 / 10
Asia Poker

Leg in Asia Poker steeds poker hands in de vakken hoog, middel en laag. Je krijgt zeven kaarten om weg te leggen. Kun jij steeds de dealer verslaan?

0 / 10
Spider Four Suits

Dit spel staat ook wel bekend onder de naam spider. Je speelt in deze versie met 2 pakjes kaarten. Jij moet proberen rijen te maken van koning tot de aas van dezelfde kleur! Je kan de kaarten aflopend onder elkaar stapelen (ook verschillende kleuren) en meerdere kaarten tegelijk verplaatsen(alleen als ze van dezelfde kleur zijn). Als je een rij van de koning tot de aas hebt zal die naar boven verdwijnen. Als je vast zit kan je op een dichte kaart klikken en zal er een hele nieuwe rij komen.

0 / 10
Spider Pro

Een versie van Spider Solitaire voor de echte pro's die er supergoed in zijn. Kun jij dit spel beter spelen dan welke andere speler dan ook?

8 / 10
Speed Solitaire

Speel dit solitaire spelletje zo snel mogelijk uit. Stapel alle kaarten zo snel mogelijk weg met een dubbelklik.

0 / 10
Spider GameDuell

Speel met spelers van over de hele wereld en kijk of jij iedereen te slim af bent met spider solitaire. Een leuk spel om alleen of samen te spelen. Kun jij alle kaarten van tafel spelen?

0 / 10
Triple Jack

Probeer de kaarten die je krijgt goed over de drie lege vakken te verdelen om steeds 21 punten te krijgen. Kies de juiste plek uit om steeds je nieuwe kaart op te leggen, en zorg dat je niet over de 21 gaat. Druk op BANK als je geen nieuwe kaart meer wilt. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

0 / 10
Regal Solitaire

Speel alle kaarten weg. Sommige kaarten liggen omgedraaid. Kun jij ze bevrijden. Je kunt maximaal vier kaarten tegelijk in de free cells wegleggen. En je mag drie keer een move ongedaan maken. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

0 / 10
Hot Air Solitaire

Stapel de kaarten weg door steeds een kaart te kiezen die een punt hoger of een punt lager is dan de vorige kaart op de stapel onderin. Op een joker mag je iedere kaart leggen. Kun jij het veld leegspelen? Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

0 / 10
Tbs Texas Hold'em Poker

Speel Texas Hold'em tegen allerlei verschillende tegenstanders met ieder een eigen speel patroon. Kun jij ontdekken hoe elke speler speelt en hoe je dat in jouw voordeel kunt gebruiken. Kies zelf het aantal spelers en de moeilijkheidsgraad.

0 / 10
Elite Freecell

Freecell spelletje. Druk op >Play >Practice en kaarten maar!
Speel het veld leeg door de kaarten van aas naar koning weg te stapelen in de vier home cells rechtsboven in het veld.

8 / 10
Fortress

Stapel alle kaarten van Aas tot Koning in de bovenste 4 lege vlakjes. Alle kaarten liggen al open en je kan ze aflopend allemaal onder elkaar stapelen. Alleen kan je maximaal maar 1 kaart tegelijk verplaatsen. Ook als er een 5 onder een 6 ligt moet je eerst de 5 verplaatsen en kan je dan pas de 6 verplaatsen.

8 / 10
Pizzolitaire

Maak steeds combinaties van 3 kaarten door ze naast elkaar op de 9 stapels neer te leggen. Dat kunnen 3 identieke kaarten zijn, of een serie van drie kaarten achter elkaar. Veel plezier met dit mooie patience spelletje!

3 / 10
Eight Off

Stapel alle kaarten van de Aas tot de Koning in de bovenste 4 vlakjes. Je hebt 8 andere lege vlakjes om kaarten even aan de kant te leggen en later in het spel weer te gebruiken. Je kan de kaarten alleen aflopend stapelen en als ze van dezelfde soort zijn. Dus ruiten 4 kan onder een ruiten 5 maar niet onder een harten 5!

8 / 10
Ace of the Pile

Speel een gratis spelletje kaart in Ace of the Pile!

0 / 10
Solitaire Magic

Probeer alle kaarten weg te spelen in Selina's Magic Solitaire. Je kunt steeds een kaart wegspelen. Nieuwe kaarten vallen naar beneden. Kies steeds een kaart die een punt hoger of een punt lager is dan de vorige. Speel zo alle kaarten weg!

0 / 10
Sunset Solitaire 2

Speel de kaarten weg door de kaarten van dezelfde waarde te combineren. Kun jij alles wegspelen voordat je kaarten op zijn geraakt? Je mag twee keer spelen. Een mooi patience spelletje om van te genieten!

8 / 10
Pokermania

Speel spannende online poker toernooien tegen spelers van over de hele wereld in Pokermania, een prachtig multiplayer poker spel. Zet je chips slim in, bluf, en ga all-in om te winnen. Kun jij je tegenstanders uitlokken om risicovolle beslissingen te maken? Je kunt aan allerlei tafels spelen, en verschillende poker variaties uitkiezen, zoals Omaha en Texas Hold'em. Kies een avatar voor jezelf, en schuif aan bij een van de vele poker tafels om te beginnen met spelen! Veel succes!

0 / 10
Kseri

Probeer in het kaartspel Kseri steeds meer kaarten te winnen dan je tegenstanders. Speel dit leuke multiplayer kaartspelletje met mensen van over de hele wereld! Veel plezier!

0 / 10
Golf Solitaire

In Golf Solitaire moet je al je kaarten wegspelen. Stapel de kaarten met een waarde van een meer of een minder op de kaart onderin het veld. Als je niet meer verder kan, klik dan op de stapel omgedraaide kaarten om een nieuwe kaart op de stapel te leggen.

8 / 10
Royal Vegas Solitaire

Probeer met de kaarten die je in het grid legt zo veel mogelijk pokerhanden te maken. Leg ze zo neer om series van vijf kaarten te vormen. Probeer alle joker kaarten vrij te spelen. Veel plezier met Royal Vegas Solitaire van Gembly!

0 / 10
Simpsons 3 Card Moe

Vind de joker in het spel. Je krijgt de kaart te zien en dan wordt er gewisseld; balletje balletje! Klik de joker aan.

8 / 10
PuzzleGuys Hearts

PuzzleGuys Hearts is een uitdagend hartenjagen spelletje waarin je moet proberen de troefkaarten aan de andere spelers kwijt te raken. Geef steeds de hogere kaarten door, want dat zijn de kaarten die ervoor zorgen dat je ongewenste troeven wint. Probeer je score zo laag mogelijk te houden.

0 / 10
Briscas

Verover de kaarten van je tegenstander. De troef is de kaart die naast de stapel ligt. In Briscas hebben de kaarten een iets andere waarde.

Aas = 15 punten

3 = 10 punten

Koning = 4 punten

Ruiter = 3 punten

Boer = 2 punten

8 / 10
Shockwave

Een goede combinatie maken met de kaarten. Daar kan je veel geld mee verdienen.

0 / 10
Pas Seul

Stapel in de 4 lege vakjes de kaarten van Aas tot de Koning. Verder kan je de kaarten daaronder aflopend en om en om in kleur stapelen. Je kan meerdere kaarten tegelijk verplaatsen en kan elke kaarten op een leeg vlak van de onderste rij neerleggen!

8 / 10
Japan Poker

Speel poker in dit japanse poker spelletjes. Je mag eerst enkele kaarten verwisselen. Dan worden de chips geplaatst en de inzet opgevoerd, Blijf je er in, of stap je toch terug? Dit is een snel en leuk pokerspelletje met een simpel maar solide ontwerp.

8 / 10
Luno

Speel alle kaarten weg voordat je tegenstander uit is. Je kunt de kaarten per symbool of kleur op de stapel leggen. Ook kun je je tegenstander plagen met de speciale kaarten. Dan moet hij of zij extra kaarten trekken of bijvoorbeeld een beurt overslaan.

0 / 10
Chinchon

Speel een leuk potjes Chinchon (of Txintxon, La Conga). Je moet setjes kaarten verzamelen, net als bij Gin Rummy. Zorg dat je met geen of zo min mogelijk punten blijft zitten op het einde. Speel met spelers van over de hele wereld!

0 / 10
Red Dog

Bij Red Dog moet je inschatten of de volgende kaart tussen de 2 eerste kaarten past.

8 / 10
Poker Practise

In dit spelletje kun je je poker skills oefenen door veel te spelen. Kies of je tegen en, twee, drie, of vier andere spelers wilt spelen. Kies ook of je tegen makkelijkere of moeilijkere speler op wilt gaan.

0 / 10
High Hat

Maak met 3 kaarten van dezelfde suit een zo hoog mogelijke kaart.

8 / 10
Meganic Wars

Speel met speciale kaarten en win. Kies de juiste kaart in de juiste beurt om de tegenstander te verslaan.

0 / 10
Tabuto

Raak zoveel mogelijk vallende kaarten aan. Beweeg je muis snel en reageer als ze in beeld komen.

8 / 10
Good ol Poker

Een ouderwets potje pokeren, maar let op, alle spelers hebben speciale cheats!

8 / 10
Mountain Mind

Kan jij onthouden waar alle kaarten liggen in het gratis paren zoeken spelletje Mountain Mind? Draai twee kaarten om per beurt en zoek de verborgen paren bij elkaar. Je wint als je alle kaarten hebt weggespeeld. Speel dit spelletje met 4 - 24 kaarten.

0 / 10
Zoo 21

Tel op tot 21 met de kaarten. Kun jij dit leuke kaartenspelletje uitspelen? Het speelt zich af in de dierentuin, en in de voorgrond zie je al een paar dieren.

0 / 10
Magic Poker

Gooi de kaarten in de hoed. Kies de snelheid en de richting en probeer ze goed te gooien zodat ze in de goed eindigen.

0 / 10
Easter Card Match

Draai steeds twee kaarten om en onthoud de plaatjes. Kun jij alle paren vinden? Draai de juiste twee kaarten om om alle combinaties te maken voor de tijd om is!

8 / 10
Maganic Wars

Speel de juiste kaarten om je tegenstander te verslaan in Maganic Wars.

8 / 10
Smack Match

Kan jij in dit spel dezelfde kaarten bij elkaar vinden. Je kan de kaarten omdraaien maar maximaal 2 tegelijk. Onthoud de kaarten en speel de levels uit.

8 / 10
Ties Win Blackjack

Kies of je er nog een kaart bij wil of dat je je kaarten speelt tegen die van de dealer. Ga niet over de 21! In dit blackjack spelletje win je ook bij gelijkspel!

0 / 10
Risk It

Kies een aantal open kaarten. Daarna kies je een dichte kaart en als dat dan een kaart is die overeen komt dan win je geld. Hoe minder kaarten je selecteert hoe meer je kan winnen.

6.7 / 10
Quick Cards

Speel zo snel mogelijk de kaarten weg. Stapel de kaarten uit jouw dek op de twee kaarten in het midden als ze een waarde van een meer of een minder dan een van die kaarten hebben. Doe het voordat de computer de rest van de kaarten weg weet te spelen.

6 / 10
Genie Hi Lo

Kies steeds of de volgende kaart hoger of lager is. Hoe meer risico, hoe hoger de winst. Vergeet niet op het juiste moment te cashen.

8 / 10
Poker Pop

Speel poker pop en probeer de kaarten weg te spelen en combinaties te maken.

8 / 10
Circus Show Solitaire

Speel een spelletje Free Cell solitaire in een circus. Stapel de kaarten weg in de vier rechter vakjes. Begin met de aas. In de vier linker vakken kun je extra kaarten kwijt.

2 / 10
Casino War 2

Makkelijk spelletje met kaarten. Hoger/Lager. Zet geld in en probeer een hogere kaart te krijgen om te winnen.

8 / 10
Bubble Cards

Een combinatie tussen bubbels spelletje en een kaart spelletjes. Zorg ervoor dat de bubbles de juiste kant in het level opgaan. Waarheen? Dat moet je juist proberen uit te zoeken.

2 / 10
Quick Poker

Speel een snel en simpel spelletje video poker. Geen extra regels en gedoe, alleen de kaarten en de wintabel. Zo zie je precies hoe je kunt wedden en winnen.

0 / 10
Speed Cards

Leg steeds een kaart van een punt hoger of lager in waarde dan de vorige weg. Probeer zo van al je kaarten af te komen, en zorg ervoor dat je daarmee sneller bent dan je tegenstander, de computer.

0 / 10
Coliseum

Je krijgt 5 kaarten en gaat steeds een rij omhoog. Hou de kaarten vast en zorg ervoor dat je veel geld wint.

2 / 10
Baccarat

Bij Baccarat is het de bedoeling om zo dicht bij 9 te komen. De kans om te winnen is hoog!

0 / 10
Card Lalala

Alle kaarten worden tegelijk omgedraaid en daarna mag jij alle paartjes bij elkaar zoeken. Hoe hoger de levels komen hoe minder lang je de kaarten te zien krijgt.

0 / 10
Face Ace

Maak een zo goed mogelijke combinatie met de kaarten en win veel geld.

0 / 10
Adventure Duel

Speel een duel met magische kaarten tegen de computer. Er komt wat geluk bij kijken, maar je moet ook strategisch je kaarten kiezen.

0 / 10
Double Attack Blackjack

In dit blackjack spelletje kun je meteen een dubbele inzet neerleggen als je de eerste kaart van de dealer hebt gezien. Kun jij de dealer verslaan in dit blackjack spel?

0 / 10
Pai Gow Poker

In dit Pai Gow Poker spelletje krijg je zeven speelkaarten. Maar een poker hand van vijf en een combinatie van twee om de dealer te verslaan.

0 / 10
Outdraw Poker

Kies de juiste kaarten om vast te houden en probeer een betere poker hand te verzamelen dan de dealer. Kijk uit dat de kaarten niet op raken!

0 / 10

Allerlei kaartspellen

Hier vind je veel online varianten van bekende kaartspellen: poker, klaverjassen, freecell solitaire (patience) en blackjack. Je hebt weinig meer nodig dan 52 speelkaarten om je goed te vermaken; schoppen, harten, ruiten en klaveren. Veel plezier met het kaarten achter je computer!

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Solitaire 3, Freecell Solitaire, Patience, Hearts, Patience 2, Klaverjassen, Crescent Solitaire 2, FunGamePlay Pyramid Solitaire, Skip Bo