Tags >

Kantoor

Escape Plan Office

In dit spelletje was je op kantoor in slaap gevallen. Iedereen in naar huis en het gebouw is op slot gedaan. Kun jij een manier vinden om toch uit het kantoor te ontsnappen?

8.4 / 10
Skullkid

Is hij een boze medewerker of een psycho met een doodshoofd masker op? Dat is onduidelijk, maar hij heeft het zeker wel op dit kantoor gemunt. Loop rond met je kettingzaag en geweer en schiet en zaag door alle kantoorspullen, medewerkers en bazen.

8.6 / 10
Sla Je Baas

Heb je het even helemaal gehad met je werk en je baas? Reageer je frustatie maar even lekker af in dit spelletje. Sla deze baas voor z'n kop. Kies verschillende dingen om mee te meppen.

7.9 / 10
Desktop Darts

Zin in een snel potje darts met een collega? Speel Desktop Darts!

8.2 / 10
Butt Scan

et is feest op kantoor en iedereen is dronken. Vooral jij, want je billen scannen lijkt je nu een geweldig idee! Zorg alleen wel dat je collega's er niet achterkomen, anders heb je morgen wel een kater en geen baan!

2 / 10
Kick My Dear Bosses

Op een dag heb je het helemaal gehad met je gemene baas. Schop al de boze bazen het raam uit. Hoe ver kun jij ze laten vliegen?

6 / 10
Whack Your Boss

Voel je je een beetje gefrustreerd vandaag? Reageer al je woede af op je baas zonder je baan te verliezen in dit online spel. Er zijn 16 manieren om je baas te lijf te gaan. Kan jij ze allemaal vinden? The schoonmaker lost de rest op.

8 / 10
Desktop Tower Defense

Bouw een mooie barriere van kanonnen tegen de binnensluipende wezens in Desktop Tower Defence en hou zo je bureaublad veilig. Koop de beste kanonnen en zet ze strategisch in het veld.

8 / 10
Kill Time In Your Office

Probeer zoveel mogelijk tijd-verspillende opdrachten uit te voeren, maar kijk uit voor de baas. Telkens als de baas langskomt moet je snel op de computer klikken om te doen alsof je hard aan het werk bent.

8 / 10
Jelly Jumper

Spring met de jelly jumper over het keyboard. Spring op al de groene toetsen, maar ontwijk de rode bom toetsen. Gebruik de speciale toetsen om moeilijke stukken te overbruggen.

8.2 / 10
Prullenbak gooien

Lol op kantoor. Vang de proppen papier die je collega je toegooit en speel ze door de prullenbak in. Hoeveel punten kan jij scoren? Elke keer als je raakt komt iemand de prullenbak verplaatsen.

8 / 10
Schieten Op Kantoor

Schiet zoveel mannetjes neer op kantoor. Zorg dat de mannetjes jou niet raken. Richt goed en blijf lekker schieten. Hoeveel kan jij er raken?

8 / 10
Office Paintball

Ga op pad met je paintball geweer en schiet alle smileys die in het kantoor opduiken. Je collegas lijken er niet zo heel veel van mee te krijgen...

8 / 10
Blood Pressure Office

Probeer een baan te krijgen en te houden in Blood Pressure Office. Draag allerlei vreemde taken uit om je nieuwe baan te behouden. Je kunt altijd een level overslaan als het niet lukt of als je het zat bent.

8 / 10
Kill the Popups

Kun jij de popups snel wegklikken voordat ze je PC doen vastlopen? Kijk uit, want als je niet op het kruisje maar op de popup klikt dan verschijnen er nog veel meer!

8 / 10
Darten op je Baas

Pas zelf eerst het plaatje aan zodat de figuur in de foto op je baas lijkt. Pak daarna de darts en gooi er op los. Je kunt zo lang als je wilt blijven darten door op de dartpijl te klikken.

8 / 10
Whack Your Computer

Je werkt op een luxe kantoor, maar je bent het helemaal zat. Net als de vrouw binnenkomt besluit je je computer te slopen om een mannelijke indruk op haar te maken. Vind alle creatieve manieren waarop je de computer kunt slopen.

9 / 10
Kussen op Kantoor

Zorg dat je alleen zoent met je vriendinnetje terwijl je op het kantoor zit als er echt niemand kijkt. Lukt het jou om in het geheim te kussen?

8 / 10
Escape the Office

Je bent ontgesloten in deze kamer op kantoor. Kun jij de juiste voorwerpen bij elkaar zoeken, de puzzles oplossen, en ontsnappen?

7.8 / 10
Slackman

Probeer alle snoepjes en drankjes op kantoor te pakken, maar zorg er wel voor dat de baas en de chef je niet betrappen en pakken!

0 / 10
Office Sneakout

Let goed op waar alle andere mensen in het kantoor op aan het letter zijn en kies steeds het juiste moment om naar de deur te sluipen in elk van de tien levels in dit spelletje. Sluip het kantoor uit en ga lekker naar de pub.

8.1 / 10
The Office Guy

Speel The Office Guy, een leuk Vecht spelletje nu gratis!

0 / 10
Office Cutie

Geef de dame die op kantoor werkt wat leuke kleren. Je ziet er al leuk uit maar kan jij ervoor zorgen dat ze helemaal gaat stralen?

8 / 10
Factory Kingdom

Bouw je eigen kledingfabriek. Je kunt werkplekken bouwen en de juiste medewerkers inhuren. Zorg dat alles goed loopt. Er zijn 45 opdrachten om uit te voeren.

8.3 / 10
Onopgemerkt Winden

Lekker onopgemerkt winden. Je staat bij de bushalte en krijgt ineens ontzettend last van winderigheid. Je kan het wel inhouden, maar niet voor lang. Probeer het juiste moment te vinden om scheten te laten.

8 / 10
Fury Officer

De strijd barst los op kantoor. Je hebt het gehad met het gezeur van collegas en de baas. Het is tijd voor wraak. Reageer je op iedereen af in dit kantoor vecht spelletje.

7.8 / 10
Rage Super Punch

Het is een saaie dag op het kantoor en alles zit je ook nog eens tegen! De maat is vol! Ram alles en iedereen uit de weg met je rage super punch!

8 / 10
Game Corp

In dit spelletje ban je de baas van een games productie studio. Kun jij goeie werknemers inhuren en de beste games maken. Versla de andere studios bij de gaming awards. Zorg er ook voor dat je studio niet vreselijk blut raakt.

7.7 / 10
Klik En Vernietig

Probeer elk level te vernietigen door op de juiste dingen te klikken. Soms is het lastig en moet je op veel dingen klikken en in de juiste volgorde. Succes!

8.1 / 10
Office Slacking 6

Sarah de luilak heeft weer een nieuwe baan gevonden. Kun je haar helpen de baan te houden terwijl ze weer vanalles uitspookt en niet werkt. Zorg dat ze haar privé to-do lijstje afwerkt, maar laat de baas het niet zien!

0 / 10
Office Slacking 5

Doe op werk alle prive dingen die eigenlijk niet mogen. Lippenstift op doen en de eigen email checken is wat daarbij hoort. Zorg dat de baas het niet ziet.

8 / 10
Office Animals

Wat voor kantoor dier ben jij vandaag? Ben je een hamster, koffie-kakkerlak of een hyper-hippo? Kom er achter met Office Animals!

8 / 10
Crunch Time

Klein venster, maar leuke game. Schiet je er met je nietmachine door heen! Zorg dat je alle zombies uitschakelt met je kantoorspullen.

8 / 10
Spa Salon Slacking

Sarah de luilak is weer terug. Ze heeft een nieuwe baan gevonden, dit keer in een salon. Help Sarah lekker niksen, maar zorg wel dat haar baas het niet merkt!

0 / 10
Papier gooien

Dit spelletje maakt het propjes gooien net weer iets uitdagender doordat er ook een ventilator naast staat. Let dus ook goed op hoe hard het waait en in welke richting.

8.1 / 10
Desk Rally

Race over het bureau met de autootjes en probeer steeds als eerste over de finish te komen.

6.7 / 10
Heatbusters

Dee Hydration, de aartsvijand van Mr Heatbuster, is weer op pad. Ze probeert het kanttor te laten smelten. Help Mr Heatbuster haar tegen te houden door alle spullen weer te laten afkoelen.

8 / 10
Office Kisses

Probeer stiekem te zoenen op het kantoor. De truuk is om er goed voor te zorgen dat niemand het door heeft.

8 / 10
Office Drive

Rij met je auto door het kantoor heen. Bots niet teveel en rij ook niet achteruit en probeer zo op elke verdieping het einde te halen.

8 / 10
Office Rush

Bescherm het kantoor door alle alien robots neer te schieten die het gebouw aanvallen. Met het geld dat je verdient kun je betere geweren kopen en de bijbehorende ammunitie. Vergeet vooral dat laatste niet! Veel plezier!

8 / 10
Propje Schieten

Schiet de propjes in de prullenbak zonder de spullen in de kamer kapot te maken met Mr Incredible. Ken je eigen kracht en schiet met beleid.

8 / 10
Ragdoll Cannon

Een hilarische en verslavend spelletje waarin je met een kanon ragdolls moet schieten om ze op de juiste plaats te krijgen, namelijk het kussen waar HERE! op staat. het leukst is als je ergens een ragdoll tegenaan moet knallen om een pad vrij te maken.

8 / 10
9 To 5

Gooi propjes in het kantoor. Iedereen die langs komt lopen kan je raken met de propjes. Vergeet niet af en toe nieuwe propjes te pakken.

8 / 10
Office Curling

Curling wordt natuurlijk een heel stuk leuker als je het met een bureaustoel speelt op kantoor. Vooral als er dan ook nog een collega in de stoel zit...

8 / 10
Office Outfit Design Fashion Studio

Wat doe jij aan naar kantoor? In dit spelletje kun je je eigen look ontwerpen voor op werk. Kies de stijl en de kleuren die jij het mooiste vind staan.

8 / 10
Dead Drunk

Er was een feestje op kantoor en nu ben je totaal dronken. Iedereen is al weg. Kun jij het heelhuids naar huis halen? Drink onderweg nog wat om je energie op pijl te houden. Alles gaat een beetje moeilijk, dus zorg dat je nergens vanaf valt!

8 / 10
Soul Job

In dit spelletje werk je op kantoor in het leven na de dood. Je moet de administratie van de zielen van de overlenden mensen goed bijhouden. Stuur de goede en de kwade zielen de juiste kant op.

8 / 10
Doors 2

Kan jij Dave naar de uitgang krijgen zodat hij zijn baas kan ontlopen? Ren en spring door de levels and ga de deuren door om het level een slag of twee te draaien zodat je bij de uitgang kan komen. Zal het je lukken?

2 / 10
Stink Bomb Madness

Je bent je baas zat, dus 's avonds kom je terug met je stinkbommen kanon om het kantoor van je baas eens flink te bekogelen.

2 / 10
Notepad Invaders

Space invaders variant zoals die in je schetsboek eruit zou zien... Het kan natuurlijk niet echt, maar ziet er wel superleuk uit!

0 / 10
Johnny, Why Are You Late

Johnny is laat op werk. Bedenk allerlei mooie smoesjes om aan je baas uit te leggen waarom je vannochtend niet op tijd was.

0 / 10
First Day at Work

Kun jij ervoor zorgen dat dit meisje netjes en modieus gekleed verschijnt op haar werk? Het is haar eerste dag, dus maak een goede indruk!

0 / 10
Working Stiffs

Ontsnap uit het kantoorgebouw. Een virus heeft iedereen in een zombie veranderd! Kun jij de zombies neerschieten en de weg naar de uitgang vinden?

0 / 10

Verveel je je dood op werk?

Spelletjes over een kantoor of juist spelletjes voor op de zaak, in de baas zijn tijd! Speel vanaf je werkplek deze kantoor spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Escape Plan Office, Skullkid, Sla Je Baas, Desktop Darts, Butt Scan, Kick My Dear Bosses, Whack Your Boss, Desktop Tower Defense, Kill Time In Your Office, Jelly Jumper