Tags >

Katten

Indy Cat

Reis met Indy Cat door het mysterieuze land om de gouden bal van breiwol te vinden. Kun jij de weg vinden door meer dan 1000 spannende bejewelled levels in dit mooie spelletje? Maak match-3 combinaties met de schitterende juwelen en gems om alle levels uit te spelen. Kun jij alle stenen die op slot zitten vrij spelen met je combo's? Veel plezier met dit bejewelled gem matching avontuur!

8.5 / 10
Tabby Island

Maak mooie match3 combinaties met de gekleurde katjes. Speel zo hindernissen weg, bevrijd gevangen katten, en speel elk level uit in dit leuke match and connect spel.

5 / 10
World Basketball Championship

Speel een basketbal spelletje tegen katten. Gooi de bal vanuit verschillende punten op het veld en probeer telkens raak te gooien. Zo scoor je de meeste punten en win je de wedstrijd.

8 / 10
Talking Tom Ambulance

Voer alle taken op je lijstje goed uit in de ambulance. Kun jij de kat Talking Tom zo weer beter maken? Kijk goed wat je allemaal moet doen.

8.5 / 10
Chat Noir

Laat de kat niet van het bord afspringen. Zet blokkades neer voor zijn voeten zodat die er niet vanaf kan. Moeilijk maar erg leuk uitdagend spel.

8.3 / 10
Hit or Knit

Speel alle bolletjes breidraad weg voordat de eigenaar van de kat er een truitje mee kan breien voor de kat. Daar heeft de kat namelijk helemaal geen zin in. Maak slimme combinaties met de kleuren en speel alle balletjes weg!

9.4 / 10
Fleabag vs. Mutt

De voortdurende strijd tussen poezen en honden. Speel de hond of ook de kat als je samen bent.

8 / 10
Virtual Pet Game

Kies een leuke kat en zorg goed voor hem of haar. Geef de kat lekker te eten, speel er mee zodat ze genoeg oefening krijgt, en zorg dat de kattenbak schoon blijft.

8.2 / 10
Castle Cat 3

De castle cat is terug! Hij is op weg naar Las Vegas en kan nu ook schieten. De Castle Cat is overigens niet op zijn mondje gevallen. Kun jij alle obstakels voorbij komen.

8 / 10
Cat Care

Zorg goed voor alle katten die naar jouw kattenpension worden gebracht door hun baasjes. Je moet ze voeren en zorgen dat ze het naar hun zin hebben.

2 / 10
Cute Kitten

Zorg goed voor deze lieve kitten. Kun jij een stukje met haar lopen, en haar vachtje mooi kammen en wassen?

0 / 10
Alley Cat

Vang met de kat zoveel mogelijk vissen in het water. Zwem goed maar blijf opletten dat je nog genoeg lucht hebt. Ook zwemmen er andere dingen die je een schok kunnen geven.

8 / 10
Mimou Escape 2

Help Mimou de kat ontsnappen uit de wasmachine. Ze in daar per ongeluk opgesloten omdat ze in de wasmand aan het spelen was. Kun jij de weg uit de wasmachine vinden? Zoek naar nuttige voorwerpen.

8 / 10
Strike Force Kitty

Stuur je legertje katten er op uit om wapens en wapenrustingen te winnen. Kun jij alle andere katten verslaan? Word steeds sterker.

9 / 10
Groom Talking Tom

De vacht van Talking Tom de zwarte kat is wel heel erg lang geworden. Hij lijkt net een dwijl. Dat kan natuurlijk niet! Kun jij Tom weer een beetje mooi bijkammen en bijknippen?

0 / 10
The Milk Quest

Help de kat om de melk te vinden. Je moet steeds de juiste dingen in de juiste volgorde aanklikken om verder te kunnen. Kun jij het einde van de schatkaart bereiken?

8 / 10
Nom Nom Kitties

Probeer met de katjes de lekkere vissen te vangen. Kies steeds welke kat zijn mond open doet om de volgende vis te vangen. Zorg alleen wel dat je geen bommen doorslikt. Die moet je laten vallen.

6.8 / 10
Hello Kitty Nails

Lak je nagels mooi en zorg dat ze er prachtig uitzien. In dit Hello Kitty nagellak spelletje kun je er een echt meesterwerk van maken. Veel plezier!

0 / 10
Katten puzzel

Een puzzel met een plaatje van schattige kittens! Kan jij de stukjes weer op hun plaats leggen en het mooie plaatje heel maken?

8 / 10
Purrfect Kitten Halloween

Ook dieren dragen soms Halloween kostuums. Kun jij voor deze kat een grappig Halloween kostuumpje vinden? Want staat het grappigst?

0 / 10
Catty Noir Hairstyles

Catty Noir is een van de weerkatten van Monster High. In dit spelletje wil ze graag een makeover. Kun jij Catty mooi aankleden en een leuk kapsel kiezen?

9 / 10
Sushi Cat 2

Laat de kat vallen en zorg dat hij veel sushi eet onderweg. Hoe meer sushi hoe dikker de kat is dus kijk goed waar je hem dropt.

8 / 10
Swap Cats

Verwissel de katten (of muizen of jongeren in een katten-pak!) van plaats om rijen van drie of meer te maken in dit bejeweled spelletje.

0 / 10
Mina Loves Sissi

Help Mina om alle speeltjes voor Sissi de kat te vinden. Doorzoek het hele huis. Kun jij snel alles vinden en goed voor Sissi zorgen? Goed overal kijken!

6 / 10
Katten puzzel 2

Leg jij alle katten op tijd op de juiste plaats? Het is niet zo makkelijk als het lijkt want de katten zitten nooit stil. Kan jij level drie halen? Je moet wel super snel zijn!

8 / 10
Fluffy Starz

In dit spelletje kan je deze leive kat versieren met allerlei leuke accessoires. Halsbandjes, strikjes, ringen, en je kan zelfs haar staart verven en versieren.

8 / 10
Missing Lulu

Volg de voetsporen van Lulu om deze vermiste kat weer terug te vinden. Kun jij onderweg ook de spulletjes op het lijstje vinden in ieder level?

0 / 10
Leeuw Inkleuren

Geef deze leeuw een leuke kleur. Je kan natuurlijk voor de echte kleuren gaan maar ook voor fantasie kleuren. Maak er wat moois van.

8 / 10
Sushi Cat The Honeymoon

Eet met je kat zoveel mogelijk sushi. Zorg ervoor dat je een grote dikke kat word. Kan jij alle levels uitspelen en overal alle sushi opeten?

8 / 10
Best Friend Pets

In dit spelletje moet je de kitten en het hondje eerst mooi schoon wassen en drogen. Daarna kun je ze lief aankleden. Kies uit allerlei kleertjes.

8 / 10
Garfield's Ping-Pong

Speel tafeltennis met Garfield de kat. Sla het tafeltennisballetjel lekker met je batje. Dat zo'n lekkere luiaard als Garfield nog ping pong zou spelen is op zich wel een wonder...

8 / 10
Cat Round Europe

Kan jij de kat helpen door Europa te reizen en al het eten te pakken? Zorg dat de pizza's, bratwurst en andere lekker hapjes richting de kat rollen en stuiteren. Maar zorg wel dat ze niet tegen de electrische hekken aan komen, want dan verbrand al het eten!

8 / 10
Die for a Lie

De insecten en het andere ongedierte hebben de taart van de baby opgegeten. En ze liegen er nog over ook. Neem ze allemaal te grazen met de kat en zijn lasergeweer!

9.5 / 10
Cutie's Kitty Rescue

Kun jij helpen goed voor alle katjes te zorgen? Kijk wat ze nodig hebben en help ze. Zorg dat je binnen de tijd alle katjes weer beter hebt gemaakt.

10 / 10
Talking Ginger at the Doctor

In dit spelletje ben je een dierenarts. Kun jij de splinter verwijderen en de wondjes van Ginger de pratende kat mooi laten genezen?

7.3 / 10
Grapple Cat

Ren over het strand met de kat. Zorg dat je niet ingehaald wordt door de grote golf. Slinger over de hindernissen heen met je ninja touw. Mik goed en mis niet!

8 / 10
The Magnetic Cat

Kun jij de metalen kat met behulp van de magneten door het level verplaatsen? Kijk uit voor de vallen! En pas op, des te meer magneten je inzet tegelijkertijd, des te minder sterk ze zijn!

8 / 10
Sea Shell Beach Fight

Kan jij het gevecht tussen kat en hond winnen. Speel het ook eens tegen andere mensen. Dat is weer eens wat anders dan tegen de computer. Je hebt steeds iets om te gooien en moet dat tegen je tegenstander aan gooien! Lukt jou het om te winnen?

8 / 10
Sylvester Under The Sea

Grijp alle vissen in de zee met Sylvester. Probeer er genoeg te vangen om naar het volgende level door te mogen voordat je lucht op raakt. Je kunt ook Tweety grijpen, maar kijk uit voor de vissen met de grote tanden. Die moet je ontwijken.

8 / 10
Kitty Nail Studio

In dit spelletje kun je de nagels van de kat helemaal mooi maken. Eerst moet je de pootjes wassen en de nagels bijvijlen. Kies je ook meteen een schattig costuumpje voor de kat uit?

0 / 10
Makeover Designer

Je kunt in dit spel de man aankleden, de vrouw, of hun kat. Als je niet tevreden bent met de selectie kleding die in de kast hangt, dan kun je ook nog eens je eigen kleding ontwerpen!

8 / 10
Normal Cat

Vlieg en stuiter door het level met de kat en pak zoveel mogelijk visjes. Kijk uit voor de vissen met stekels! Die kun je alleen raken als je een size upgrade hebt.

8 / 10
Kitty Biscuit Factory

Katten, Koekjes en Koken: wat wil je nou meer? Wij zouden het niet weten, maar wat we wel weten is dat je alle drie kan vinden in Kitty Biscuit Factory. Maak je eigen Koekjes!

7.9 / 10
Puss in Boots Dress Up

In dit spelletje kun je kiezen uit allerlei leuke kostuums om de Gelaarsde Kat aan te kleden. Kijk wat jij zelf het leukste vind staan!

10 / 10
Fat Cat Cashback

De "fat cat" bankier heeft van iedereen geld gestolen en leeft daar nu lekker luxe op. Ga naar zijn kantoor en probeer er zoveel mogelijk van terug te stelen. Zo'n 100,000.

8 / 10
Where's My Cat

Help Oma haar kat terug te vinden. Die is weggelopen, en misschien het huis van de enge Meneer Robinson binnengewandelt. Iedereen vermoed dat hij een vampier is, dus kijk uit! Klik op allerlei objecten om te zien of je ze kunt gebruiken. Soms zul je objecten moeten combineren.

8 / 10
Net Pet

Kies een kat of een hond en verzorg je huisdier. Geef ze te eten en speel met ze. Beloon ze als ze lief zijn geweest, en geef ze op hun kop als ze stout zijn. Zo train je jouw hond of kat om een top huisdier te worden.

8.1 / 10
Funny Kitten Ride

Kan jij met de kat omhoog vliegen? Pak steeds het fruit de de betere luchtballonnen, maar kijk uit dat je niet valt!

0 / 10
Purrmageddon

Het is de Purrmageddon! Kun jij in de stad zoveel mogelijk chaos en schade veroorzaken met de kat in het grote mecha-pak?

8 / 10
Nyan Force

In dit spelletje wordt de onderzeeƫr van de katten aangevallen door allerlei dodelijke vissen. Stuur de katten er op uit om alle killer vissen te verslaan en op te eten.

8.7 / 10
Candy Thieves

Schiet balletjes tegen de katten, de snoepjes, en de hendeltjes aan. Zo kun je de katten naar de snoepjes brengen, of andersom.

0 / 10
Talking Tom Washing Dishes

Help de kat Talking Tom de keuken schoon maken na het feestje. Ruim in drie makkelijke levels alle borden, glazen, en het bestek op. Was het, en zet het netjes op z'n plek.

10 / 10
Nom Nom Cat

Help de kat alle lekkere hapjes pakken. Ren en spring van het ene platform naar het andere. Je kunt gelukkig dubbel springen. Niet vallen!

8 / 10
Harry Potter - Cats

Help Harry de katten op de betoverde borden van Dolores Umbridge te bevrijden. Schiet ernaar met je toverstok. Richt op het bordje met de gloeiende cirkel eromheen en click lang genoeg op de muis om de juiste hoeveelheid kracht te selecteren.

8 / 10
Cat-O-Pult

Schiet de kat weg en probeer al het eten te pakken. Gebruik zo min mogelijk katten en probeer al het eten te pakken.

8 / 10
Kitty Kibbles

In dit spelletje moet je zowel de bal als het kattenvoer proberen naar de kat de laten rollen door andere voorwerpen weg te klikken.

9 / 10
Baby-Yum

Help de baby al de vallende druppels melk te vangen van de flesjes. Als het valt dan drinken de katten het op, laat ze de melk niet te pakken krijgen.

8 / 10
Virtual Cat

Zorg dat je de kat goed verzorgd! Hij wil steeds wat dingen en jij moet hem daarbij helpen en zorgen dat die blij blijft.

8 / 10
Sami's Pet Care

Je klanten brengen allerlei lieve hondjes en katjes binnen die je moet verzorgen. Geef ze te eten, speel met ze, was ze, en zorg dat ze niet met elkaar vechten. Als je het goed doet krijg je nieuwe items om te gebruiken.

8 / 10
In Couples

Breng de honden en de katten naar elkaar toe door ze te lokken met het worstje. Zorg er alleen wel voor de de honden en katten elkaar niet kruisen onderweg.

8.2 / 10
Floating Cats Of Doom

Vlieg met de kat door het level en raak de andere katten niet aan. Kijk uit, want ze schieten ook nog eens! Vlieg goed en probeer ook langs de eindbazen te komen!

0 / 10
Strikeforce Kitty 2

Versla het leger van de vossen. Ren met je team katten door het level en versla alle vijanden onderweg. Je kunt upgrades verzamelen van de vijanden die je verslagen hebt. Pak ook de visjes.

10 / 10
Cats VS Mice

Verover alle huisjes. Stuur de katten de juiste kant op om all huizen te veroveren. Lukt het jou om alle muizen uit te roeien?

8 / 10
Save The Kitty

In dit spelletje moet je de kat redden die boven in het huis vast zit. Vind een weg door de vele levels in dit brandende huis om bij het katje te komen en het diertje te redden.

8 / 10
Castle Cat

Spring als een kat in het rond in deze vrolijke game. Niet zomaar een kat, maar een kat met een kasteel-vormig hoofd! De Castle Cat dus! Natuurlijk zit er op dat kasteelhoofd ook een kanon!

8 / 10
Kat Aankleden

Geef de kat wat leuke kleding en zorg ervoor dat het een beetje bij elkaar past. Je kan alle soort kleren uitkiezen. Van sjaal tot een leuk strikje.

8 / 10
Ice Cream Stand

Je runt een ijs kraampje en je moet ervoor zorgen dat elke klant het ijsje naar wens krijgt.

8 / 10
Cute Kitty Pet Care

Katten houden er niet van gewassen te worden, maar voor deze kat moet het toch. Pak eerst alle spullen die je nodig hebt, en begin dan de kat op te frissen.

8 / 10
Verzorg Je Kat

Zorg goed voor je kat door hem of haar goed te voeren, genoeg met je kat te spelen, en door vaak te borstelen en de kattenbak af en toe schoon te maken. Hoe zal jouw kat ervoor staan als de tijd om is?

8 / 10
Time 4 Cat

De kat rent rond op straat om zoveel mogelijk te eten te vinden. In de loop van het spel wordt het steeds drukker en drukker op straat, en dus ook gevaarlijker voor de kat. Als de kat stil staat, stopt de tijd, maar als de kat gaat lopen dan lopen de voetgangers ook. Maar des te langer je wacht, des te minder punten het eten op straat waard is!

8 / 10
Cat Whit Bow Golf

Schiet de kat weg met pijl en boog. Je speelt namelijk golf met de kat en de kat zin aan het de pijl vast. Probeer dus met de pijl aan het einde van het level te komen.

8 / 10
Tokkun

Tennis en blikgooien. Een mooie combinatie die je vrijwel nergens vindt. Maar Tokkun op spelletjesoverzich.nl heeft het!

7.7 / 10
Tweety Saves The Day

Tweety moet de aarde rond rennen om medicijnen te halen voor zijn vrienden. Pas op voor alle katten die je onderweg tegenkomt. Gooi eens een hamer.

8 / 10
Chocolate Cat

Help de kitten chocolade reepjes maken in de fabriek. Kun jij alles goed aan klikken en de bestelling binnen de tijd af krijgen?

8 / 10
Kat Kleurplaat

Maak deze kleurplaat van de kat. Geef hem een beetje mooie kleuren.

8 / 10
My Cute Kitty

Geef de kat een leuke outfit. Kies tussen wat leuke kleren en wat speelgoed. Bekijk uiteindelijk het resultaat.

8 / 10
Caring Cat Owner

Zorg goed voor de kat. Je moet de kat wassen en drogen en mooi maken. Kun jij ervoor zorgen dat deze kat weer helemaal prachtig schoon en verzorgd wordt?

8 / 10
Cat Around Asia

Klik de juiste dingen weg in het level zodat de ronde vorm de donut kan bereiken.

8.5 / 10
Flying Cat

Een vliegende kat zie je niet vaak. Vuur de kat af en kijk hoe hoog jij kan komen in het level.

7.3 / 10
Marisols Maze

Help de kat de weg naar zijn baasje te vinden. Leg de wegen neer en zorg dat die weg bij zijn baasje uitkomt.

8 / 10
Cat Fishing Dress Up

Deze kat is lekker wezen vissen. Geef de kat wat leuke nieuwe kleren en misschien nog wel wat andere extra dingen. Maak er wat leuk van!

8 / 10
Miss Cat

Deze kat, Mevrouw Kat, is een catwalk model. Help haar een mooie outfit the kiezen om te laten zien in de mode show! Je kunt ook mooie make up en gekleurde lenzen kiezen!

8 / 10
Ruby Adventure

Maak de deuren open met Ruby de onderzee kat zodat je door kun naar het volgende level. Dat doe je door de diamantjes te vinden en naar de magische poort te brengen.

8 / 10
Jollyjong Cats

Mahjong met katten! Speel alle tegeltjes weg door de identieke katten bij elkaar te zoeken. Kun jij elk level uitspelen? De katten verschijnen als de tegels speelbaar worden.

8 / 10
Sphynx Cat

Kun jij deze bijzondere kat goed verzorgen? Aai haar en speel met haar. Zorg ervoor dat de kat echt vertroeteld wordt. Veel plezier!

8.7 / 10
Vliegende Kat

Vlieg omhoog met je kat en verzamel de gouden bollen. Kijk uit voor de wolken, de regen, en de honden die je onderweg tegenkomt. Pak de hartjes om je energie op pijl te houden.

8 / 10
Castle Cat 2

Ga met je kat opweg en zorg ervoor dat je alles overleefd. Schiet vijanden neer en spring op de juiste dingen.

8 / 10
Black Cat In The Box

Probeer de zwarte kat op het platform te laten landen. Klik de blokken weg en laat de kat niet naar beneden vallen.

8 / 10
Cats Great Journey

Ga op pad met het katje. Zorg ervoor dat je alle levels doorkomt door op de juiste dingen te klikken.

8 / 10
Kitty Needs Owner

Kun jij het katje dat je in het park hebt gevonden helemaal schoonmaken en een nieuwe eigenaar voor haar vinden? org dat ze er op en top uitziet.

8 / 10
Pet Shop Management

Zorg goed voor alle katten en honden die naar je huisdieren pension komen. Kun jij zorgen dat ze allemaal snel gevoerd worden?

8 / 10
Hello Kitty Ear Doctor

Jij bent de dokter in dit spelletje. Hello Kitty komt naar jouw praktijk met een oorinfectie. Kun jij alle smurrie uit haar oor halen?

8 / 10
Vivo Kitty

Reageer snel en los ook alle puzzels op in de mini games die je in dit spelletje samen met de kat speelt. Af en toe wil de kat ook geaaid worden.

0 / 10
Kitty Care

Zorg goed voor deze lieve kat. Geef de kat te eten en kam haar vacht mooi glad. Zorg ervoor dat ze heel blij en gezond blijft.

9 / 10
Fanny's Pet Shelter

Kun jij goed zorgen voor alle huisdieren die bij je worden afgezet door hun baasjes. Zorg dat ze zich goed vermaken zodat je ze ook weer blij kan terug geven aan het einde van de dag.

6 / 10
Tasha's game

In Tasha's Game kun je Tasha met het keyboard en haar magische kat met de muis besturen. Red al hun vrienden die ontvoerd zijn door een mysterieuze zwarte tentakel. Pak de platform symbooltjes en gebruik de kat om je op de juiste plaats neer te zetten om Tasha verder te helpen. Echt teamwork dus! En die regenboog, probeert die je nou aan te moedigen of hoe zit dat...?

8 / 10
Maze Cat

Zorg dat de 2 katten bij elkaar komen zonder dat ze dood gaan. Alleen als jij de ene kat beweegt zal de andere ook gaan. Dus let goed op wat je doet!

8 / 10
Persian Cat Care

Kun jij goed voor de Perzische kat zorgen in dit spelletje? Haal ale bladeren uit zijn lange haren en maak hem mooi schoon.

8 / 10
Feed the Kitty

Voer de kat allerlei lekkere hapjes. Binnen de tijd moet je er genoeg gegeten hebben, dus klik steeds op het juiste moment het juiste hapje aa. Reageer snel!

10 / 10
Groom That Kitty

Kun jij de zwerfkat in dit spelletje weer helemaal schoonmaken? Mep eerst alle vlooien die in de kamer rondspringen dood. Was de kat daarna helemaal schoon en kleed hem lief aan.

10 / 10
Mittens Hotdog Hideaway

Help Mittens de kat de hotdogs uit de hotdog kar te pakken en ze in het winkelwagentje te gooien. Zo kun je ze later allemaal op eten. Hoeveel hotdogs kun jij pakken? Laat ze niet vallen!

0 / 10
Cat Cat Watermelon

Maak een zo een hoog mogelijk toren van katten en watermeloenen. Klik boven in beeld en daarna kan je de kat of de watermeloen verplaatsen.

8 / 10
Blucat

Pak de beesten bovenin beeld en schiet ze op een andere plek weer terug. Sommige beesten zullen elkaar opeten. Zo eet de kikker de vliegen op en de vogel eet de kikkers op. De bom zal alles eten.

8 / 10
Cure My Baby Animals

Kun jij goed voor alle zieke baby diertjes zorgen? Maak ze weer beter door steeds de juiste medicijnen en spulletjes te pakken.

8 / 10
Christmas Cat

Ren over de daken en lever alle cadeautjes af totdat de teller op nul staat. Lukt het jou zonder te vallen? Kijk uit voor de andere katten, die duwen je soms weg.

8 / 10
Virtual Pet Challenge

Kies een kat en zorg er goed voor. Je zal zien dat er nogal veel zorg bij komt kijken met deze katten. Sommige katten zijn oom makkelijker dan anderen...

8 / 10
KittenZ

Help Oma haar katten terug te krijgen. Ze hebben in je laboratorium iets fouts gedronken. Gooi het tegengif tegen ze aan.

8 / 10
Cute Care Kitten

Zorg goed voor deze kat. Dit poesje is leuk, maar ook wel een beetje stout. Was de kat mooi schoon, kam haar vachtje, en speel samen.

8 / 10
Cosmic Cat

In Cosmic Cat zitten er katten op de rollen die elk symbool vervangen.

0 / 10
Kat Puzzel Stukjes

Zet de katten op de juiste plaats. Je ziet hoe de katten staan of zitten en er zijn lege figuren die die plek hebben. Hoe snel kan jij alle katten naar de juiste plek slepen.

0 / 10
Sushi Sprint

Ren met het beestje door het level en je moet proberen alle vierkanten in jouw bezit te krijgen. Ren door het level maar kijk uit voor andere figuren. Als je ergens rent krijg je witte vakjes achter je! Als je er nog een keer overheen rent gaan ze weer weg. Probeer een vierkant omringt met witte vakjes te krijgen en dan worden de vakjes rood en blijven ze staan.

0 / 10
Rather

Drijf katten bijeen op het tapijt, spijker een jelly pudding aan de muur, en stop tandpasta terug in de tube. Dit zijn de drie vreemde en onbegonnen taken die je moet ondernemen. Ontdek hoe goed jij had kunnen omgaan met het geclown in een herenclub als die in de Wodehouse boeken. Ben jij rather superb of rather abysmal?

0 / 10
Jumping Cat

Spring met de kat en ga opzoek naar de vis. Je kan de kat lekker laten springen en zelf de snelheid en de richting bepalen.

0 / 10
Castle Cat 4

Alweer de 4de versie van castle cat. Schiet alles en iedereen neer en bereik het einde van het level.

0 / 10
Kamikaze Cat

Klik om de juiste poppetjes om de kamikaze kat te laten aanvallen en zo iedereen te slopen.

0 / 10
Cats Astronauts

Schiet de katten zo hoog mogelijk de lucht in. Klik elke keer op de kat om hem hoger te krijgen.

0 / 10
Cat Around the World 1

Reis met de kat de wereld rond en vind allerlei lekker eten. Kun jij het allemaal naar de kat toe rollen door de blokken weg te klikken?

0 / 10
Hello Kitty Clouds

Kun jij deze leuke Hello Kitty puzzel helemaal netjes afmaken? Schuif de stukjes op de goede plek zodat het plaatje weer klopt.

0 / 10
Kitten Grooming

Kun jij goed zorgen voor de katten in jouw salon. Til ze op en verzorg ze goed zodat hun baasjes ook weer blij zijn.

0 / 10
Kitty's Candies

Kitty wil haar snoepjes niet delen met de muizen. Schiet de ballonnen met de lollies zodat de muizen er niet bij kunnen komen.

0 / 10
Kitty Walks

De schuwe kat loopt rond. Vermijd alle andere beesten. De stekelvarkens en de vogels. Hoe lang hou jij het vol?

0 / 10
Meow Meow Dress Up

Kleed deze lieve kat mooi aan. Kijk naar alle kleertjes die je kunt uitproberen! Zoek jouw favoriete kleding en accessoires uit en probeer ze allemaal aan!

0 / 10
Wedding Dress Kitties

De twee katjes gaan trouwen. Kun jij mooie kleren voor ze uitzoeken voor de trouwfoto? Kies uit allerlei mooie kostuums. Welke vind jij het schattigsts?

0 / 10
Catalance

Stapel alle gekke katten netjes op. Ze komen in allerlei vormen en maten. Zorg dat ze goed blijven staan en niet vallen terwijl je de sterretjes pakt.

0 / 10
Cat Pet Salon

Kun jij goed voor deze kat zorgen en het beestje lief aankleden. Je kunt kiezen uit allerlei gekke, schattige, en grappige accessoires.

0 / 10
Fat Cat

Vlieg met de dikke kat door de lucht en pak alle lekkere hapjes. Help de uil de kat verplaatsen en schiet de monsters uit de weg.

0 / 10
Furry Fights 2

In dit spelletje wordt een eeuwen oude strijd beslecht: de katten tegen de honden. Kun jij je eigen team samenstellen, bewapenen met nieuwe aanvallen, en upgraden?

0 / 10
Cat Around Africa

Rol de granaatappel naar de kat. Klik de blokken op strategische wijze weg en kijk uit voor de spinnen die de granaatappel tegenhouden!

0 / 10
Pug vs Nightmare

Het mopshondje Pug heeft last van nachtmerries. Versla de nachtmerrie om er vanaf te zijn. Gooi de bal tegen de katten aan en pak de dingen in de bubbels.

0 / 10
Doc McStuffins Stray Kitten Caring

Dokter McStuffins was in de tuin aan het spelen toen ze een verdwaalde kitten vond. Het katje is gewond. Kun jij dit lieve huisdiertje weer helemaal beter maken?

0 / 10
Fly Kitty Fly

De kat met vluegels vliegt steeds recht omhoog. Kun jij de blokken uit de weg lopen. Laat de blokken de sterren niet raken, maar pak wel alle sterren met de kat.

0 / 10
Grab a Cat

Pak de katten snel en plaats ze ergens anders in het level. Zorg dat de stapels niet te hoog worden. Vorm rijtjes van drie om ze weg te spelen.

0 / 10
Cats n Fish 2

Gebruik de trampoline om de kat naar de bak met vissen te laten stuiteren. Kun jij onderweg ook de gouden visjes pakken?

0 / 10
Injured Tom

Tom de pratende kat heeft een vervelend ongeluk gehad. Kun jij Tom weer beter maken in dit spelletje? Jij bent nu de dierenarts. Verzorg alle wondjes zodat Tom weer gezond wordt.

0 / 10
3 Cats Kitty Care

De drie lieve katjes zijn allemaal een beetje ziekig en liggen samen op bed. Jij bent de dierenarts. Kun jij goed voor je kleine patiƫntjes zorgen?

0 / 10
Twin Cat Warrior

Werk goed samen met de twee katten. Help elkaar door de juiste poorten te openen zodat je alle muntjes kunt pakken en samen door het level kunt komen.

0 / 10

Leuke, lieve, en grappige katten

Leuke verzameling katten en poezen spelletjes. Vind jij de kat of poes een van de leukste huisdieren? Speel hier dan een spelletje met een katachtige in de hoofdrol. Lekker geaait worden, kattenvoer eten en achter de muizen aan!

Dit vinden wij de leukste spellen:Indy Cat, Tabby Island, World Basketball Championship, Talking Tom Ambulance, Chat Noir, Hit or Knit, Fleabag vs. Mutt, Virtual Pet Game, Castle Cat 3, Cat Care