Tags >

Kermis

Roller Coaster 3

Probeer de kermis een beetje draaiend te houden door bijvoorbeeld een achtbaan te bouwen of een simulator. Huur mensen in en maak reclame. Vergeet alleen niet genoeg geld achter te housen om de rekeningen te betalen.

7.7 / 10
Coin Pusher Mania

Iedereen kent dit spelletje natuurlijk van de kermis. Gooi de muntjes erin en zorg dat er weer zoveel mogelijk uitkomen, met hopelijk een paar punten erbij.

8.1 / 10
Rollercoaster Rush

Maak de rit van de dag in dit achtbaan spelletje. De achtbanen staan gave steden. Jij bestuurt de remmen op deze achtbanen. Zorg ervoor dat de mensen in het karretje de achtbanen leuk vinden, maar ze moeten ook weer niet zo hard gaan dat ze crashen.

8 / 10
Rollercoaster Creator

Ontwerp je eigen rollercoaster in dit achtbaan spelletje. Zorg dat je alle muntjes te pakken krijgt door je achtbaan zo te bouwen dat het karretje er langs komt.

8.1 / 10
Top Shot 2

Gooi de ballen op de kermis en probeer veel punten te halen. Zorg ervoor dat je de dingen die voorbij komen goed raakt. Na een tijdje heb je door wat veel punten oplevert!

8.1 / 10
Toy Claw Machine

Wat voor prijs win jij? Toy Claw Machine is jouw kans om lekker thuis prijzen te winnen!

8 / 10
Wheel of Fun

Stop de klanten in de draaimolen. Laat ze lekker draaien. En als ze het naar hun zin hebben gehad krijg je punten als je ze er uit haalt! Maar let op, ze kunnen ook misselijk worden!

8 / 10
The Amusement Park

Bouw je eigen pretpark en zorg ervoor dat iedereen het naar zijn zin heeft. Zet de personen in de attracties waar ze zelf in willen.

8.1 / 10
Thrill Rush 3

Thrill Rush 3 is terug! Dit keer ook weer met een achtbaan die uit elkaar valt terwijl jij er nog in zit! Weet jij dit avontuur te overleven? Ontwijk de vallende voorwerpen en zorg dat je niet uit het karretje valt!

6 / 10
Carnival Challenge

Bouw zo snel mogelijk je eigen pretpark met alles er op en er aan. Hoe snel kun jij alle attracties en upgrades kopen? Zorg ervoor dat je de dagelijkse doelstellingen haalt.

7.8 / 10
Kermis Gokkast

Deze speelautomaat speelt zich af op de kermis, met suikerspinnen, een reuzenrad en de achtbaan.

8.3 / 10
Carnival Shoothout

Schiet alle bordjes in the vormen van dieren in dit kermis spelletje, maar schiet niet de dieren met de witte vlaggen. De dieren met de gouden vlaggen mag je wel schieten.

8 / 10
Thrill Rush 1

In Thrill Rush 1 wordt een ritje op de achtbaan ineens een maf avontuur wanneer de achtbaan uit elkaar begint te vallen net als jij er in zit! Spring en buk om te zorgen dat je niet uit het karretje wordt gestoten door vliegende fragmenten van de rails en uit elkaar vallende decoorstukken!

8 / 10
Harry Quantum Cheese Carnival

Er is iets niet pluis op de kermis. Help Harry de speurneus ontdekken wat er aan de hand is. Gebruik je camera om bewijsmateriaal te verzamelen.

7.2 / 10
Darker Ride Escape

Kijk goed rond en vind al de spullen die je nodig hebt om uit deze griezelige kermis attractie te ontsnappen. Kun jij dit spelletje oplossen?

7.3 / 10
Virtua Pikey

Knokken op de kermis in Virtua Pikey. Vergeet niet je verdediging hoog te houden.

8 / 10
Thrill Rush 2

Achtbanen die door water gaan zijn fantastisch! Duik met een razend hoge snelheid recht het water in in Thrill Rush 2! Zo wordt de dodelijke thrill rush achtbaan nog even net iets gevaarlijker!

2 / 10
Thrill Rush 4

Rij het karretje van de achtbaan op en neer, maar pas op voor explosies in Thrill Rush 4!

4.7 / 10
Fair Play

Speel de gokkast fair play en probeer veel geld te verdienen. Zorg voor 3 dezelfde plaatjes op een rij.

8.2 / 10
Monster Corp

Maak monster in je laboratorium. Vind allerlei handige ingredienten en koop de rest op de monstermarkt. Stel je creaties tentoon in je monstermuseum!

7.9 / 10

De kermis is er weer!

We zijn allemaal wel eens op de kermis geweest! Op een kermis staat een snoepkraam, een reuzenrad, een schiettent, een kop van jut en natuurlijk mag de achtbaan niet ontbreken. Een kermis komt van een jaarmarkt af die vroeger werd gehouden voor een heilige (kermis komt dan ook van kerk-mis af!). Speel hier een van onze kermis spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Roller Coaster 3, Coin Pusher Mania, Rollercoaster Rush, Rollercoaster Creator, Top Shot 2, Toy Claw Machine, Wheel of Fun, The Amusement Park, Thrill Rush 3, Carnival Challenge