Klaverjassen

Klaverjassen met andere liefhebbers. Nu ook in breedbeeld versie!

9.8 / 10
Klaverjassen 2

Lekker klaverjassen in deze flash-game. Troeven tellen en pitten halen!

8 / 10
Amsterdams Klaverjassen

Wederom een klaverjas spel, nu met de Amsterdamse regels. Je hoeft je maat dus niet te troeven! als het inloggen niet lukt klik dan op help. Via de link die in een nieuw venster opent kun je de oorzaak makkelijk achterhalen.

8.1 / 10
Rotterdams Klaverjassen

Online klaverjassen tegen andere kaart-spelers, met de Rotterdamse regels. Je bent partners met de persoon tegenover je. Als het inloggen niet lukt klik dan op Help. Je kunt via de link die opent in een nieuw venster vrij makkelijk de oorzaak vinden.

7.9 / 10
Gratis Klaverjassen

Speel klaverjassen tegen mensen uit de hele wereld en laat zien dat Nederland de beste is! Met mooie chat functie, rankings en speelgeld.

8.5 / 10
VIP Belote

Belote is een soort Klaverjas en is heel erg populair in Frankrijk. Speel Belote alvast online in dit mooie multiplayer kaartspel en je bent klaar om ook op vakantie deze zomer kaarten te spelen op de camping! Kun jij samen met de speler tegenover je de twee andere spelers er uit spelen? Veel plezier met dit troefkaarten spelletje!

8 / 10
Kraken

Kraak je tegenstander als je meer punten denkt te kunnen halen maar pas op voor de contrakraak!

8.3 / 10
KlassiekJassen

De klassieke versie van klaverjassen. Je kunt zelfs met robots spelen.

7 / 10
Klaverjassen 3

Speel klaverjassen tegen andere spelers. Schrijf je in en krijg een leuke welkomst bonus.

8 / 10
Klaverjassen GameDuell

Speel het gezellige kaartspelletje klaverjassen met andere online gamers van over de hele wereld. Kun jij iedereen er uit spelen?

8 / 10
Schoppen Dubbel

Een andere variant van klaverjassen. Als schoppen troef is tellen de punten dubbel!

0 / 10

Klaverjassen, een echt Nederlands kaartspel

Wie houdt er niet van een spelletje klaverjas? Het kaartspel is beroemd in Nederland en vele cafe\'s organiseren klaverjas-avonden en zelfs klaverjas-marathons. Het kaartspel wordt gespeeld door vier spelers, waarbij de spelers tegenover elkaar een team of koppel vormen. In het buitenland bestaan soortgelijke spellen onder de namen Belote en Tarbish. Er bestaan twee versies van het spel: Amsterdams klaverjassen en Rotterdams klaverjassen. Bij Amsterdams klaverjassen hoef je niet in te troeven of te overtroeven als de slag aan je maat ligt, terwijl dit bij Rotterdams klaverjassen altijd moet. Er bestaat ook een spelvariant waarin je kan \'bieden\' tegen elkaar, die versie wordt Leids klaverjassen genoemd.

Online klaverjassen: Altijd een maat in de buurt!

Online klaverjassen doe je op SpelletjesOverzicht.nl! Kun je geen maat of drie andere spelers vinden, dan kun je online klaverjas spelen. Waar je voorkeur ook ligt: Amsterdams klaverjassen, Rotterdams klaverjassen, kraken of schoppen dubbel; hier vind je het kaartspel dat jij het liefst speelt.

Dit vinden wij de leukste spellen:Klaverjassen, Klaverjassen 2, Amsterdams Klaverjassen, Rotterdams Klaverjassen, Gratis Klaverjassen, VIP Belote, Kraken, KlassiekJassen, Klaverjassen 3, Klaverjassen GameDuell