Tags >

Kleurplaat

Paasei Schilderen

Paaseieren schilderen is een van de allerleukste dingen aan pasen. Nu kun je alvast oefenen voor je paasei door online een paasei te beschilderen.

8 / 10
Vlinder Inkleuren

Geef de vlinder wat mooie kleuren. Bijna alle vlinders hebben wel weer andere kleuren dus je kan vaak veranderen van kleur en de leukste kleuren uitkiezen.

8 / 10
Imagine Artist

Geef de kleurplaat precies dezelfde kleuren als het voorbeeld. Let goed op en kleur de kleurplaat helemaal in.

8 / 10
Mandala Stars Coloring

Speel dit geweldige inkleur spel als je lekker zin hebt in een kleurplaat, maar er niet eentje hebt. Dit inkleur spel heeft meer dan 25 kleuren om uit te kiezen!

7.8 / 10
Dora Online Kleurplaat

Vind jij Dora the Explorer ook zo leuk? Dan is deze kleurplaat echt wat voor jou! Kleur Dora in een mooie prinsessen jurk in. Je kan haar net zo in proberen te kleuren als in de tekenfilm, maar je mag natuurlijk ook helemaal nieuwe kleuren gebruiken!

8 / 10
Sonic Kleurplaat

Geef Sonic the Hedgehog een mooi gekleurde outfit.

8 / 10
Spiderman Kleurplaat

Kleur jij Spiderman zoals hij is of geef je hem nieuwe kleuren?

8.3 / 10
Harry Potter Kleurplaat

Maak 1 van de 3 mooie kleurplaten van harry potter en zijn maatjes. Geef hem de juiste kleur of juist iets origineels wat misschien wel veel leuker is. Ron en Hermelien zijn er ook bij.

8 / 10
Paaskleuplaat

Kleur deze paaskleurplaat in met de kleuren die jij wilt gebruiken! Het maakt niet uit hoe gek je het kunt bedenken.

8 / 10
Mickey Mouse Kleurplaat

Kleur de Mickey Mouse en Minnie Mouse kleurplaat zo mooi mogelijk in. Geef ze ook wat extra's zodat ze er alle mooi uit zien.

8 / 10
Bloemenjurk kleurplaat

Geef het meisje een mooi gekleurde bloemetjesjurk, maar vergeet de rest van de kamer niet...

8 / 10
ArtPad

Schilderen als een schilder. Maak een mooi schilderij, kies een lijst en hang het in een gallerij.

8 / 10
Auto's Inkleuren

Kleur de auto in hoe je zelf wilt. Maak er een mooie en leuke auto van. Misschien maak je een rode auto maar het mag ook een groene zijn. Let ook de kleine stukjes van de auto.

8 / 10
Donald Duck Painting

Online kleurplaat van Disney's Donald Duck en Mickey Mouse. Er zijn drie vellen vol kleuren. Gebruik de kleuren die Disney ook gebruikt, of verzin nieuwe kleuren om te gebruiken. Jij mag het helemaal zelf bepalen!

8.1 / 10
Seven Dwarfs

Kleur deze kleurplaat zo mooi mogelijk in van de 7 dwergen. Maak er iets leuks van.

0 / 10
Aap Inkleuren

Geef deze aap wat leuke kleuren. Je mag zelf kiezen welke kleur je hem geeft. Laat jij hem op een echte aap lijken of een fantasie aap?

8 / 10
Coloring Book - Animals

In Coloring Book - Animals ben jij een kunstenaar die allerlei dieren alle kleuren van de regenboog kan verven. Kies de konijntjes, puppy's, beren, en andere knuffelbare die je wilt inkleuren. Verf ze de kleuren die jij het mooist vindt. Je kan de plaatjes ook downloaden en bewaren als je klaar bent.

0 / 10
Lily Paint Magic

Maak een mooie kleurplaat. Je mag zelf kiezen wat je tekent en in welke kleur je dat doet. Maak er wat moois van.

8 / 10
Auto kleurplaat

Geef de auto een mooie kleur in deze online kleurplaat.

8.1 / 10
Donald Kleurplaat

Met dit leuke Disney kleurplaat spelletje kan je Donald Duck en zijn neefjes Kwik, Kwek en Kwak inkleuren zoals jij dat wilt. Wie van de neefjes is wie? Dat bepaal jij?

8 / 10
Hond Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van de hond zo mooi mogelijk in en zorg dat het wel een beetje lijkt op een echte hond... of niet natuurlijk!

8 / 10
Grote Kleurboek

In dit inkleur spelletje kun je kiezen uit allerlei mooie kleurplaten van Sinterklaas en Piet. Kleur de Sint en Pieten in met het penseel. Je mag zelf kiezen welke kleuren je gebruikt. Veel plezier met tekenen!

8 / 10
Mickey And Friends Painting

Kleur deze leuke kleurplaat van mickey en zijn vriendjes in. Zo staan pluto en donald duck er ook op. Als je met de muis over de kleurplaat gaat dan krijg je bovenin een som. Rechts staan de antwoorden en dan weet je wat welke kleur moet hebben. Dus reken goed.

8 / 10
Bos Kleurplaat

Er leven wat dieren in het bos en jij moet ervoor zorgen dat die dieren weer wat meer kleur terug krijgen in het bos. Geef alles een leuk kleurtje.

8 / 10
Sneeuwwitje Kleurplaat

Geef sneeuwwitje en de 7 dwergen de juiste kleur in deze mooie kleurplaat.

8 / 10
Pony Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van de pony mooi in! Je hebt verschillende kleuren pony's! Hoe maak je die van jou?

8 / 10
Op Weg Naar School

In dit Japanese spelletje kun je een jongetje en een meisje inkleuren die voor de school op het schoolplein staan. Kies leuke kleuren en kleur alles mooi in. Druk op de gele knop om te beginnen.

0 / 10
Leeuw Inkleuren

Geef deze leeuw een leuke kleur. Je kan natuurlijk voor de echte kleuren gaan maar ook voor fantasie kleuren. Maak er wat moois van.

8 / 10
Kerstman Inkleuren

Geef de Kerstman en de rest van de kleurplaat wat leuke kleurtjes. Het moet er allemaal natuurlijk weer vrolijk uitziet. Want met kerst is het bijna altijd wel gezellig.

8 / 10
Kleur De Bruiloft

Geef deze bruiloft een leuk kleurtje. Ze zijn net getrouwd dus daar horen natuurlijk wat vrolijke kleuren bij. Je mag het allemaal helemaal zelf weten.

0 / 10
Halloween Kleurplaat

Hier een leuke kleurplaat van halloween. Geef de hele tekening een mooie kleur. Je mag zelf alle kleuren kiezen.

8 / 10
Lopen Naar School Kleurplaat

Deze 2 kinderen lopen lekker naar school maar ze hebben weinig kleur. Kan jij deze kleurplaat leuk inkleuren? Gebruik de kleuren die je zelf leuk vind.

8 / 10
Paarden Kleurplaat

Kleur jij het paard mooi in? Geniet ook van het muziekje op de achtergrond!

8 / 10
Kleur Mij

Geef dit meisje wat leuke kleuren. Ze kijk vrolijk dus misschien leuk om haar ook wat vrolijke kleuren te geven.

8 / 10
Amazing Wedding Cake

Hoe ziet jouw verjaardagstaart eruit? Of jouw bruiloftstaart? Is het de taart der taarten? Ontwerp hem hier en laat aan je ouders zien hoe jouw taart eruit moet zien!

8 / 10
Avatar Kleurplaat

Maak de kleurplaat van avatar. Je kan zelf kiezen welke kleuren je geeft. Je weet dat ze normaal blauw zijn, wat maak jij ervan?

8 / 10
Cars Kleurplaat

Kleur deze kleurplaat in van de film bekende Cars. Maak er een mooie kleurplaat van en probeer te zorgen dat ze de originele kleuren krijgen.

8 / 10
Spring of Love

Loop door de grijze stad en fleur de boel maar lekker op, zodat dit weer lekker kleurrijk is. Zoek de powerups voor hulp. De pijltje maken je sneller, en de tuinier helpt je de gebouwen weer kleur te geven.

8 / 10
Graffitis

Zorg dat de juiste kleuren op het beeldscherm terrecht komen. Je kan alle bolletjes kapot laten knallen en dan komt er verf vrij! Als je meerdere kleuren verf over elkaar heen doet mengen de kleuren zich en krijg je andere kleuren?

8.3 / 10
Fairly Odd Parents kleurplaat

Kleur jij de Fairly Odd Parents van de tekenfilm mooi in?

8 / 10
Kat Kleurplaat

Maak deze kleurplaat van de kat. Geef hem een beetje mooie kleuren.

8 / 10
Jungle Kleurplaat

Kies mooie kleuren uit om dit jungle plaatje mee in te kleuren. Kleur alle jungle planten, en alle leuke beetjes mooi in op deze online kleurplaat.

8 / 10
Twilight Coloring

Kleur deze kleurpaat van Bella, Edward en de familie Cullen van de Twilight films zelf in hoe je wilt. Maak er wat moois van.

8 / 10
Olifanten Kleurplaat

Maak de kleurplaat van de olifanten. Geef ze allemaal dezelfde kleur of juist niet!

8 / 10
Carrera Inkleuren

Geef deze race baan plus de race auto's wat mooie kleuren. Je kan kiezen voor de echte kleuren of maak er iets van wat jij helemaal leuk vind.

8 / 10
Maan Kleurplaat

Een stelletje zit op de maan. Geef jij ze mooie kleuren?

6 / 10
Lente Kleurplaat

Een kleurplaat voor de kleintjes; een peuter in de lente. Kies de kleuren uit die jij het mooiste vindt en maak er een mooi plaatje van.

8 / 10
Barbie Taart Kleuren

Maak deze kleurplaat van barbie. Geef alles een leuke kleur en probeer het ook nog een beetje overzichtelijk te houden.

8 / 10
Tuinmeisje kleurplaat

Geef alle kleding van het meisje een mooie bijpassende kleur. Succes!

8.7 / 10
Aladdin Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van Aladdin, Prinses Jasmijn en Geestje in hoe je zelf wilt. Je kan gewoon lekker de kwast gebruiken en je gang gaan.

8 / 10
Stuart Little Kleurboek

Kleur het kleurboek van stuart little in. Je kan kiezen uit veel verschillende kleurplaten. Kies de leukste en geef het een leuk kleurtje.

8 / 10
Dream Painter

Als je van schilderen houd dan is Dream Painter iets voor jou! Met Dream Painter maak je in een hand omdraai de meest mooie schilderijen. Portretten, stillevens je wist niet dat je het in je had!

8 / 10
Huis Kleurplaat

Maak de kleurplaat van het huis. Het zonnetje schijnt dus maak er wat moois van!

7.3 / 10
Theepot kleurplaat

Geef jij de theepot mooie kleuren?

8 / 10
Plantje Kleuren 3

Geef het plantje een leuke kleurtje. Zorg ervoor dat het echte kleuren worden. Maar natuurlijk mag je er ook wat moois van maken.

9 / 10
Bad Inkleuren

Het meisje zit lekker in bad en jij mag haar inkleuren. Geef haar wat leuke kleurtjes en zorg ervoor dat alles leuk ingekleurd is.

8 / 10
Sharky Inkleuren

Kleur deze haai in en je mag zelf de kleuren kiezen. Natuurlijk weet je de echte kleur van een haai maar het mag ook een hele andere kleur zijn. Geef de omgeving van de haai ook een leuk kleurtje. Als je klaar bent kan je hem uitprinten.

8 / 10
Shrek Inkleuren

Geef shrek een kleur waarvan jij denk dat dat mooi staat. Iedereen weet natuurlijk dat hij groen is maar geef jij hem ook die kleur of heel wat anders? Maak deze leuke kleurplaat van shrek en zijn maatjes.

8 / 10
Ballerina kleurplaat

Geef de ballerina een mooie gekleurd pakje. En de hond natuurlijk ook!

8 / 10
Peter Pan Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van peter pan zo mooi mogelijk in. Als je de tekening kleur geeft zal ook steeds duidelijker worden wat er nou eigenlijk allemaal op de kleurplaat staat.

8 / 10
Monster Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van het monster in. Hoe zie jij het monster voor je? Geef hem de kleur waarvan jij denkt dat die er zo uitziet.

8 / 10
Curious George Kleurplaat

Maak de kleurplaat van George. Geef hem kleur kleuren en zorg dat het er een beetje gezellig uitziet. Wat is jou lievelingskleur? Gebruik die lekker vaak!

8 / 10
Nessi Coloring

Kleur het monster van loch ness in. Ze noemen hem ook wel Nessi. Geef hem een leuk kleurtje. Je mag helemaal zelf weten welke kleur je hem geeft. Maak er wel wat leuks van.

8 / 10
Creepy Coloring

Kleur de kleurplaat in hoe je zelf wilt. Je kan kiezen uit verschillende kleurplaten en veel kleuren. Kan jij er iets leuk van maken? Elke kleurplaat heeft wel iets griezeligs.

8 / 10
My Umbrella

Geef deze paraplu wat leuke kleren. Je kan uit van alles kiezen en mag hem helemaal naar je eigen smaak inkleuren.

8 / 10
Battle Paint

Schiet alle kleuren kapot en probeer zelf niet geraakt te worden. Ga over de kleuren heen voor een mooi effect en punten.

8 / 10
Gekke Groenten Kleurplaat

Kleur de gekke groenten in hoe je zelf wilt. Iedere kleur mag, dus je kan helemaal uit je dak gaan met deze kleurplaat. Maak het zo gek als je wil.

2 / 10
Heroes Kleurboek

Maak het kleurboek van de heroes helemaal af. Geef elke plaatje wat mooie kleuren en zorg ervoor dat je het helemaal mooi vind.

2 / 10
Speelgoed kleurplaat

In deze kleurplaat kun je de teddybeer, strandbal en de klok inkleuren.

0 / 10
Asterix Kleurplaat

Kleur Asterix in deze kleurplaat. Asterix is natuurlijk bekend van de strip Asterix en Obelix.

0 / 10
Nijlpaard Inkleuren

Kleur het nijlpaard in en geef hem een leuk kleurtje. Je mag zelf kiezen wat je kleurt en welke kleur je het geeft. Veel plezier!

0 / 10
Safari Coloring

Kleur deze leuke safari tekening in. Er staan veel verschillende dieren op uit de jungle. Kan jij ze de juiste kleur terug geven of maak je er juist iets geks van.

0 / 10
Incredebles Kleurplaat

Maak een leuke kleurplaat van The Incredebles. Geef ze de kleuren die ze normaal ook hebben of verzin juist weer eens heel wat anders.

0 / 10
Kleine Verliefde

Geef het jongetje en het meisje wat samen zit een leuk kleurtje. Volgens het plaatje zijn ze verliefd dus zorg ervoor het ook een beetje vrolijke kleuren krijgt.

0 / 10
Cololor

Geef deze kleurplaat wat mooie en echte kleuren. Probeer er wel voor te zorgen dat alle vakjes worden ingekleurd.

0 / 10

Kan jij mooi binnen de lijntjes leuren? Heb jij een oog voor kleur?

Hier vind je veel online kleurplaten! Pak je viltstiften, kwast, penseel of kleurpotloden met je muis. Verf of kleur al de tekeningen en kleurplaten in zoals jij wil!

Dit vinden wij de leukste spellen:Paasei Schilderen, Vlinder Inkleuren, Imagine Artist, Mandala Stars Coloring, Dora Online Kleurplaat, Sonic Kleurplaat, Spiderman Kleurplaat, Harry Potter Kleurplaat, Paaskleuplaat, Mickey Mouse Kleurplaat