Tags >

Koken

Burger Restaurant 2

In dit tweede deel van Burger Restaurant kan je je winkeltje in een keten veranderen door steeds na elk level een nieuwe plek op de kaart te veroveren. Bedien je klanten zo snel mogenlijk om ze tevreden te houden en zo je dagelijkse doelen te behalen.

8.1 / 10
Papa's Taco Mia

Papa Louie heeft weer een nieuw restaurant geopend. Dit keer werk je in een taco bar. Kun jij heerlijke tacos voorbereiden voor al je klanten? Kijk goed naar de bestellingen.

8.1 / 10
Papa's Pancakeria

Bak heerlijke pannekoeken voor je gasten in Papa's pancakeria. Kun jij alle ingredienten netjes in de pannekoeken verwerken en ervoor zorgen dat je alleen maar blije klanten hebt? Je kunt allerlei leuke extra's winnen met de kaartjes die je spaart met extra fooigeld.

8.3 / 10
Papa's Cupcakeria

Papa Louie heeft weer een idee voor een nieuwe zaak. Dit keer kun je allerlei mooie cupcakes maken voor je klanten. Spaar steeds meer mooie versiersels en maak de allerlekkerste cupcakes!

8 / 10
Cake Mania

Help Jill het winkeltje van haar grootouders terug te kopen van de groothandelaren. Vraag je klanten welke cakes ze willen en bak en versier dan de juiste cakes.

8.4 / 10
Cooking Show Pizza

Maak een lekkere pizza. Maak eerst alle ingredienten klaar en zorg er daarna voor dat de pizza de oven in gaat.

8 / 10
Family Restaurant

Het familie restaurant was eerst een drie sterren tent, maar nu moet jij het koken overnemen en zorgen dat het restaurant niet ten gronde gaat. Leer de maaltijden voorbereiden en doe het snel en precies genoeg zodat iedereen tevreden blijft.

8 / 10
Easter Cookies

Paaskoekjes bakken is naast het eieren zoeken en verven een van de leukste dingen om te doen met Pasen. Maak eerst het deeg klaar. Laat het deeg koelen zodat je er makkelijker vormpjes in kunt drukken met de koekjesvormpjes. Schuif de koekjes in de oven en bak ze goudbruin. Nu kun je de koekjes mooi versieren om er echte Paaskoekjes van te maken.

0 / 10
Ayla Cook Christmas Menu

Een heel kerstmis menu koken. Kan jij de uitdaging aan en allemaal lekkernijen op tafel zetten?

0 / 10
Tosti Maken

Kan jij heel goed tosti's maken? De eerste keer staat aangegeven wanneer je wat moet doen en daarna mag je het zelf proberen. Doe de juiste ingredienten in de pan en bakken maar.

7.7 / 10
Cooking Show Chicken Fried Rice

Maak hier lekker kip met rijst. Kies de juiste ingredienten en zorg ervoor dat het erg lekker wordt.

5 / 10
Pizza Cafe

Gratis pizza maken in je eigen cafe, wie wil dat nu niet? Start met het maken van de lekkerste pizza's in je eigen Pizza café!

0 / 10
Donuts Cooking Games

Meng alle ingredienten bij elkaar in de kom. Zo kun je heerlijke donuts maken. Versier ze ook mooi met een lekkere laag glazuur.

0 / 10
Papa's Wingeria

Papa Louie heeft nog een restaurant geopend. Kun jij allerlei lekkere gegrilde kippenvleugeltjes klaarmaken voor je klanten? Marineer de in de juiste saus en leg alles mooi neer op de bordjes met alle juiste extra's erbij. Met je fooiengeld kun je allerlei goodies winnen in de bonusspelletjes tussen elk level.

8.1 / 10
Pizza Margarita 2

In dit spelletje leer je je eigen pizza margarita maken. Het is niet moeilijk! Kies eerst de juiste ingredienten uit, en volg daarna de aanwijzingen.

4 / 10
Sisi's Pizza

Maak de juiste pizza's. Alle ingrediënten liggen klaar, het enige wat jij hoeft te doen is alles op de pizza doen.

8 / 10
Pizza Buns

Maak in dit spelletje je eigen pizza broodjes. Volg de aanwijzingen en leer hoe je alle ingredienten goed klaar maakt.

8 / 10
Strawberry Shortcake

Maak je eigen lekker aardbeien cake. Zorg dat alle ingredienten aanwezig zijn en maak er iets moois en lekkers van.

8 / 10
Dora Cooking

Wil jij Dora the Explorer helpen een paar heerlijke maaltijden klaar te maken in dit kook spelletje? Maak maisbrood, rijst met boontjes, en nog veel meer lekkere gerechten. Kijk goed naar het recept en vind de juiste gerechten met Dora!

8 / 10
Pizza Rolls

Leer heerlijke pizza rolletjes maken in dit leuke kook spelletje. Maak de pizza klaar, rol hem op, en bak de rolletjes in de oven!

8 / 10
Pizza With Bacon

Leer in deze keuken hoe je een lekkere pizza met stukjes spek kan maken. Kijk goed en volge de instructies in dit kook spelletje.

8 / 10
Papa's Pastaria

Papa Louie is terug met een hele nieuwe winkel. Dit keer kook je pasta in Venetie, en heb je zelfs bediening in je zaak! En er zijn ook veel nieuwe personages en recepten, en allerlei nieuwe minigames!

8 / 10
Homemade Pizza For My Boyfriend

Maak een lekkere pizza voor je vriendje. Maak eerst de bodem, snij de ingredienten en doe de pizza in de oven. Hopelijk vind je vriendje hem lekker!

8 / 10
Sushi Swap

In dit bejeweled spelletje ben je een sushi chef, maar kun jij snel genoeg de sushi in rijtjes van drie of meer bij elkaar zoeken voordat de hoofdchef een woede aanval krijgt?

8 / 10
Burger Restaurant

Beheer een hamburger restaurant en zorg dat je klanten tevreden blijven.

8 / 10
Pappas Pizzeria

Run de pizza winkel van je vader. Er komen klanten met een bestelling binnen en jij moet alles proberen te regelen.

8 / 10
Baby Cupcakes

Maak samen met dit kleine meisje lekkere baby cupcakes. Kunnen jullie samen alle aanwijzingen goed volgen?

8 / 10
Rainbow Sugar Cookies

In dit spelletje kun je leren hoe je regenboog koekjes kan maken. Koekjes met alle kleuren van de regenboog en met zoete versiersels en suiker er op.

8.7 / 10
Falafel King

Maak broodjes Falafel, maar schiet op voordat je klanten boos worden.

8 / 10
Sara's Cooking Class

Maak zweedse gehaktballetjes in de keuken. Hoe goed kan jij ze maken? Kies de ingrediënten en koken maar.

8.2 / 10
Scramble Kitchen

Pak de juiste ingredienten uit het rijtje. Ze zoefen wel snel voorbij, dus reageer vlug. Wat ga je ermee koken samen met de twee meisjes?

0 / 10
Bubu Family Eat Time

Eet met de familie en zorg ervoor dat je precies te eten geeft wat ze vragen. Bak de juiste dingen en leg alles bij elkaar.

8.5 / 10
Pastry Passion

In dit spel kun je cakes maken door de juiste ingredienten in het bejeweled spel te verzamelen. Wissel de ingredienten om zodat ze rijtjes van drie vormen. Gebruik de ingredienten voor de cakes. Klik op de cake als hij af is.

8 / 10
Valentine's Day

maak je eigen valentijnsdag koekjes. Doe erop wat je lekker vind. Chocola of aardbeien. Veel plezier met koekjes maken.

8 / 10
Poffertjes Bakken

Maak nu poffertjes. Gooi de poffertjesmix in de pan laat ze even bakken en haal ze optijd er weer uit anders heb je verbrande poffertjes.

8 / 10
Bakers Shopping

Loop door de supermarkt en probeer zo snel mogelijk de ingredienten te verzamelen voor de bakker. Kijk goed rond en vind alles wat op je lijstje staat.

8 / 10
Banana Crumb Muffins

In dit spelletje leer je heerlijke muffins te maken met banaan. Het meisje dat in de keuken staat geeft je aanwijzingen.

0 / 10
Elsa Apple Pie

Maak samen met prinses Elsa van de Disneyfilm Frozen een mooie appeltaart. Je bent in de keuken van Elsa's ijspaleis. Kun jij de ingrediënten goed klaarmaken?

8 / 10
Grilled Cheese

In dit spelletje leer je je eigen pizzabroodjes te maken. Gebruik lekker veel kaas om in de oven te smelten op de broodjes.

9 / 10
Crab and Shrimp Cocktail

Bereid alle ingredienten goed voor in dit kookspelletje en maak allerlei lekkere cocktail hapjes met krab en garnalen.

0 / 10
Fish Sticks

Leer lekkere vissticks te maken in dit spelletje. Je maakt ze met echte vis! Je kunt ze frituren om het krokante hapje af te maken.

8.3 / 10
Pizza Making Extravaganza

Lekkere pizza beleggen in dit spelletje. Hou het tempo erin de volgende bon / bestelling komt eraan.

8 / 10
Pumpkin Pie

Maak een heerlijke pompoentaart in dit leuke kookspelletje. Kun jij eerst de pompoen voorbereiden? De ingredienten zien er realistisch uit!

8 / 10
Salad Bar

In dit spelletje ben je een chef in je eigen mooie salade restaurant. Maak mooie en gezonde gerechten klaar voor je klanten. Verdien genoeg geld iedere dag en probeer te spren voor leuke upgrades om het restaurant nog mooier te maken.

8 / 10
Freezy Ice Cream

In dit spelletje leer je hoe je een heel lekker en mooi ijsje kunt maken. Dit ijsje is groot en er zit ook veel zoete saus bij!

0 / 10
Apple and Berry Oaty Crumble

Kijk goed en leer in dit spelletje hoe je een heerlijke kruimeltaart maakt met appel en havermout. Voer alles in de goede volgorde uit.

0 / 10
Flan

Doe het examen koken en probeer voor alle onderdelen te slagen.

8 / 10
Cooking Ninja Sushi

In dit spelletje kun je allerlei mooie en lekkere sushi leren maken. Begin met de rijst en het snijden van de ingredienten, en rol daarna alles mooi bij elkaar.

0 / 10
Pizza Buonissima

Maak in dit spelletje een heerlijke pizza. Maak het deeg en leg daar allerlei lekkere ingrediënten op om de pizza prachtig te versieren. Smakelijk eten!

8 / 10
Mia Cooking Ice Cream Banana Split

Help Mia in de keuken. Ze wil een lekker toetje maken. Een banan split met ijs. Kun jij de juiste spullen in de keuken wilden, en dan de ingrediënten goed snijden en bij elkaar doen.

2 / 10
Mad Burger

Maak een burger en maak er mensen blij mee. Je staat op de camping dus uiteraard bak je op een bbq. Hoe ver krijg jij de burger?

8 / 10
Vaderdag Gebak

Bak een taart voor vaderdag. Mama en de baby willen een verrassing voor papa maken. Meng alle ingrediënten bij elkaar en versier de taart heel mooi.

0 / 10
Abattis Pizza

Maak zo snel mogelijk de pizza voor Nanette Manoir uit de series Angela Anaconda klaar in dit spelletje. Angela, Gina en Gordy moeten helpen de pizza te maken, maar kijk uit voor de spinnen en de ratten. Zorg ook dat Gina de ingredienten niet op eet en dat Gordy er niet overheen niest.

0 / 10
Perfect Hamburger

Maak in dit spelletje de perfecte hamburger klaar. Braad het vlees aan en doe er lekker zoet en peper op. Beleg het hamburger broodje met sla, tomaat, en kaas, en leg het vlees er tussen!

0 / 10
Chocolade Koningstaart

Bak een lekkere taart voor de koning. Chocola is het hoofd ingredient. Pak de juiste spullen en bak de lekkerste taart die er is.

8 / 10
Cooking Academy 2

Leer koken in cooking academy 2! Er wordt je geleerd om een goede kok te zijn. Zoek de juiste ingredienten bij elkaar en maak het klaar zoals staat beschreven. Wordt jij de beste kok?

8 / 10
Pou Kitchen Slacking

Pou hoort eigenlijk aan het koken te zijn, maar hij doet liever andere dingen. Kun jij Pou daarbij helpen? Zorg wel dat je niet betrapt wordt terwijl je loopt te niksen!

8 / 10
Kids Apple Pancake

In dit spelletje leer je samen met de kinderen een pannekoek met stukjes appel er in te maken. Lekker fris en zoet tegelijk!

0 / 10
Italiano Restaurano

Kies de juiste ingredienten en maak al de lekkere gerechten klaar voor je klanten in dit spelletje. Kun jij optijd iedereen bedienen en de ingredienten bijbestellen?

8 / 10
Whats For Dinner 2

Speel hier nu de 2de versie van whats for dinner. Kies een nieuw gerecht en zoek daarna alle ingredienten bij elkaar om het gerecht klaar te maken.

8.5 / 10
Chocolate Banana Muffins

Kun jij heerlijke chocolade en bananen muffins klaarmaken in dit leuke kookspelletje? Het is heel makkelijk! Volg de instructies goed op en je leert het zo!

0 / 10
Fluff Fluff Away

Help het meisje pannekoeken bakken. Eerst moet je het beslag mixen, daarna moet je de pannekoeken mooi gaar bakken, en daarna mag je ze versieren met allerlei lekkere dingen.

8 / 10
Cocoa Ripple Cake

Bereid alle ingredienten goed voor zoals de chef zegt en leer zo een prachtige chocolade taart te maken in dit spelletje. Eerst moet je de juist ingredienten van de plank pakken.

0 / 10
Cookie Cutter

Maak nu koekjes. Wat je moet doen is de vormen uitsnijden maar het moet wel allemaal passen. Steeds krijg je een vorm en een aantal en zal die allemaal uit de grote vorm moeten snijden.

8 / 10
Burger Rush

Speel bejeweled en verzamel de juiste ingredienten voor je burgers. Maak ze snel klaar voordat je klanten hun interesse verliezen. Verzamel de muntjes zodat je nieuwe recepten kunt kopen.

8 / 10
Strawberry Ice Cream

Snij alle aardbeien en mix alle ingredienten goed door elkaar in de kom. Zo maak je heerlijk aardbeien ijs met een mooie roze kleur en een lekkere zoete smaak!

8 / 10
Burger Island

Zorg ervoor dat je de klanten het eten geeft wat ze willen. Klik op de ingrediënten en maak het klaar.

10 / 10
Delicious Fruit Smoothie

Leer een lekkere fruit smoothie maken. Kun jij alle ingredienten uit de koelkast bij elkaar zoeken? Snij al het fruit goed in stukjes voor je de smoothie maakt.

8 / 10
Kitchen Brigade

Neem de bestellingen op van de klanten en breng dan het eten naar de koks of maak het zelf. Daarna mag je de klanten bedienen en zorg dat ze het naar hun zin hebben.

8 / 10
Spaghetti Surprise

In dit spelletje leer je een lekker gerecht met spaghetti te maken. Kijk goed hoe het moet en bereid alle ingredienten goed voor.

0 / 10
The Great Kitchen Escape

Zoek overal om objecten te vinden die je kunt gebruiken om uit deze keuken te ontsnappen. Lukt het jou om uit te vogelen hoe je weg kunt komen? Wees creatief en zoek overal.

8 / 10
Cooking Dash

Zorg ervoor dat je lekker kookt en alle klanten te eten krijgen.

8 / 10
Easy Bake Cookies

Vind alle ingredienten in de keuken. Zoek alles bij elkaar en ga daarna aan de slag met het bakken van deze lekkere koekjes.

0 / 10
Banana Cream Pie

Kun jij de bananen-slagroomtaart snel klaarmaken? Zorg dat alles af is voordat de wekker afgaat. Snij om te beginnen de bananen vlug in plakjes. Wees snel!

8 / 10
Pizza Reallife Cooking

In Pizza Reallife Cooking kun je een poging wagen een van de lekkerste snacks ter wereld klaar te maken: pizza! Snijd alle ingrediënten in stukjes zodat je ze op de pizza kunt leggen. Doe de pizza in de oven en kijk hoe mooi hij gaar bakt. Als je pizza uit de oven komt kun je er kruiden zoals basilicum en peterselie op doen.

0 / 10
Berry Parfaits Cooking

Je staat in de keuken en kan van alles maken. Je begint om iets lekker te maken in de blender. Snij de ingredienten en gooi het in de blender.

8.1 / 10
Pie Realife Cooking

Pie Realife Cooking is een leuke manier om een mooie taart te bakken zonder dat de keuken een grote kliederboel wordt. Snijd het fruit in stukken - je hebt behoorlijk veel fruit nodig voor deze speciale taart - en leg de stukken in het deeg. Zet de taart in de oven en bak hem gaar. Daarna kun je lekkere versieringen uitkiezen om op de taart te doen, zoals chocolade, snoepjes en slagroom.

0 / 10
Tiramisu

Maak een tiramisu klaar in de keuken. Probeer de stappen juist te volgen.

8 / 10
Puppy Pizza

Het hondje Darling zal je helpen een pizza te leren maken. Darling wil natuurlijk wel een hapje van deze puppy pizza.

0 / 10
Paneer Roll

Jij staat in de keuken en moet ervoor zorgen dat alles goed verloopt. Wat je gaat maken daar kom je vanzelf achter.

8 / 10
Happy Cooking

Zoek alle juiste ingredienten bij elkaar en stop ze in de beslagkom om heerlijke cakejes en koekjes te maken in Happy Cooking. Het lijstje ingredienten is al klaar, je moet ze alleen nog vinden.

2 / 10
Ratatouille Pizza

In dit spelletje kun je een lekkere pizza maken met allerlei toppings die je ook een een ratatouille zou gebruiken. Een ratatouille pizza dus!

10 / 10
Pan It Up

Kan jij de lekkerste pannenkoeken maken? Volg alle aanwijzingen wat je moet doen en je zal merken dat het dan allemaal best wel goed gaat.

8.3 / 10
Doll House Cake Cooking

Speel Doll House Cake Cooking, een leuk Meiden spelletje nu gratis!

0 / 10
Pepper Steak Cooking

Kook een lekker biefstuk. Eerst snijden en dan bakken. Natuurlijk ook wat lekkere ingredienten erbij. Kan jij zorgen dat het biefstuk perfect wordt?

8 / 10
Cooking Frenzy Ice Cream

In dit spelletje kun je een heerlijk ijsje maken. Maak deze prachtige ijscoupe door de aanwijzingen goed op te volgen.

8 / 10
Homemade Beauty Secrets

In dit spelletje kun je allerlei beauty producten maken met natuurlijke ingredienten die je heel makkelijk zelf in huis haalt.

0 / 10
Dora's Taco

Leer samen met Dora the Explorer lekkere taco's bakken. Leer hoe het moet door de aanwijzingen te volgen in dit leuke kookspelletje.

4 / 10
Voedingsadvies geven

Een beginnende veganist komt naar jou toe voor voedingsadvie. Kun jij hem goed adviseren? Adviseer de juiste producten, zodat de veganist voldoende vitamines, vetten en metalen eet. Maar zorg dat je geen producten selecteert die de veganist niet mag eten!

7.8 / 10
Pumkin Dessert

Maak een lekker dessert. Pak de juiste spullen en koken maar.

2 / 10
Cheesburger Cooking

Snij alle ingredienten en bak het vlees gaar om deze heerlijke cheesburger met allerlei extra's te maken. Volg de aanwijzingen en leer je eigen burgers maken!

8 / 10
Easy Bake Pop Cake

In dit spelletje kun je drie mooie cake pops maken. Je kunt kiezen uit drie vormen en allerlei mooie verziersels en kleuren glazuur.

8 / 10
Burgers Maken 2

Je moet alle burgers klaarmaken voor de klanten. Maak de juiste combinaties zodat de klanten tevreden weer weggaan.

8 / 10
Pizza Bakken 2

Bak je eigen pizza. Doe erop wat je lekker vind en leg hem in de oven.

8 / 10
Paninilicious

Maak de meest heerlijke panini's met het spel Paninilicious. Hou je klanten tevreden door zo snel mogelijk de lekkerste Panini's te maken!

8 / 10
Whats Cooking

Een gokkast wat met koken te maken heeft. 5 dezelfde producten en je hebt een mooie prijs.

9.3 / 10
High Protein Pumpkin Pancakes

Maak lekkere kleine oranje pannenkoekjes met pompoen. Deze gezonde pannenkoekjes hebben lekker veel proteïne er in, dus goed voor je spieren.

0 / 10
Chocolate Fudge Cupcakes

Meng alle ingrediënten bij elkaar in de kommetjes. Zo maak je het beslag voor heerlijke fudge en chocolade cupcakes! Bak ze in de oven en versier ze daarna met allerlei mooie en kleurrijke strooisels!

6 / 10
Kitty Biscuit Factory

Katten, Koekjes en Koken: wat wil je nou meer? Wij zouden het niet weten, maar wat we wel weten is dat je alle drie kan vinden in Kitty Biscuit Factory. Maak je eigen Koekjes!

7.9 / 10
Christmas Cake

Maak samen met het meisje een heerlijke kerst cake. Ze staat al in de keuken in haar rode kerstjurk om je te helpen. Volg de aanwijzingen en meng alle ingredienten goed bij elkaar.

8 / 10
Hotdog Hotshot

Maak hotdogs voor alle klanten. Doe het snel en goed en zorg dat iedereen tevreden is.

4.7 / 10
Bar B Que

Je werkt in een restaurant en moet ervoor zorgen dat iedereen lekker te eten krijgt. Je krijgt eerst wat uitleg voordat je moet beginnen. De uitleg gaat over hoe je alles klaar moet maken.

8 / 10
Maak je eigen groentesoep!

Hoe maak je eigenlijk een heerlijke rundvlees-groentesoep? Is het de volgorde, de ingredienten of toch gewoon de moeite die de kok er in steekt? Ontdek het met behulp van dit leuke spel!

8 / 10
Noodle Shop

Je werkt in een bar en moet voor iedereen maken wat ze bestellen. Maar het blijft een noodle shop dus dat is wat je veel moet maken.

7.8 / 10
Taco Salad

Maak een heerlijke salade. Snij alle ingrediënten en volg alle stappen om tot een perfecte salade te komen.

8 / 10
Pizza Pronto

Bereid de pizzas voor je klanten voor met de juiste ingredienten. Stop ze in de oven en als ze gebakken zijn gaan ze in de doos en kun je ze aan je klant overhandigen. Probeer genoeg geld te verdienen de de juiste ingredienten bij te bestellen als ze op raken.

7.8 / 10
Top That Deux

Maak jij de lekkere salades die je klanten willen hebben? Zoek de juiste groentes erbij uit.

8 / 10
Ice Cream Sandwiches

Kun jij lekkere ijssandwiches maken als toetje of als snack? Volg de aanwijzingen in dit kookspelletje en leer snel hoe het moet!

8 / 10
Cake Machine

Gebruik de machines on de juiste taarten te maken. Kies de juiste kleur, vorm en versieringen voor de taart. Je krijgt er helemaal zin van een echte taart te gaan bakken!

8 / 10
Meal Masters 3

Leer koken in dit culinaire spel. Wordt een meesterchef en leer hoe je veel verschillende heerlijke drankjes en hapjes kunt maken in de keuken.

8 / 10
Didi House Cooking 32

Kook in het huis van didi en zorg ervoor dat je alleen maar lekkere dingen maakt.

0 / 10
Chicken Pot Pie

Kan jij een lekkere kip pot pie maken? Snij alle ingredienten en roer alles door elkaar. Aan het eind kan je kijken hoe goed het gelukt is!

8 / 10
Chef Trainee School

Kies wat jij wilt klaarmaken en snij de ingredienten en zorg dat je alles lekker kookt.

8 / 10
Hot Dish

Maak spaghetti of lasagna of andere gerechten. Zorg ervoor dat je alles lekker snel klaarmaakt en dat alles nog goed lukt goed. Snij de juiste ingredienten en gooi alles bij elkaar.

8 / 10
Big Apple Pie

Maak een appeltaart. Maak vlug alle appels, citroenen en andere ingredienten klaar om in de taart te gaan. Doe het snel, voordat de kookwekker afgaat!

8 / 10
New York Pizza

Maak een lekker pizza. Snij de ingrediënten en zorg ervoor dat de pizza er goed uit ziet en goed gebakken is.

8 / 10
Whats For Dinner

Kies een gerecht en probeer alle ingredienten te onthouden. Daarna staat er een koelkast en een kast klaar met alle ingredienten en dan moet je alle ingredienten kiezen. Snij daarna alles netjes en bak of kook het op de juiste manier.

8.1 / 10
Cupcake Time

Het is tijd om Cupcakes te bakken met Molly het meisje en haar kat Cleo. Kun jij alle ingrediënten goed bij elkaar mengen en het beslag in de vormpjes lepelen. Als je de cupcakes hebt gebakken mag je ze prachtig versieren!

8 / 10
I Love You Scones

Leer hoe je een heerlijke Valentijn's scone kunt maken met Mickey en Minnie Mouse. Misschien een leuk idee voor 14 februari...?

7.6 / 10
Alone In The Kitchen

Je staat alleen in de keuken en moet proberen van alles te maken. Je kiest wat ingredienten, doet het in de blender, en mixen maar! Kan jij alles netjes maken?

8 / 10
Mac and Cheese

Help Barbie macaroni met kaas te maken. Zoek eerst alle ingredienten bij elkaar en snij en rasp ze. Daarna ga je alles bij elkaar mengen en het gerecht klaarmaken zodat het in de oven kan. Volg de aanwijzingen.

8.3 / 10
Homeade Pizza

Maak een pizza voor je vriendje! Maak eerst de bodem en dan de ingredienten maken, tomatensaus erop en doe de ingredienten erop. Pizza in de oven en kijk wat je vriendje ervan vind!

8 / 10
Sushi School

Maak heerlijke sushi in dit kookspelletje. Kun jij de instructies goed volgen en alle ingredienten precies snijden? Leer hoe je sushi maakt.

8.4 / 10
Burger Run

Maak lekkere hamburgers klaar op het strand. Zorg dat je de bestelling juist voorbereid en dat je je klanten snel bedient. Probeer genoeg producten te verkopen om niet failliet te gaan.

8.2 / 10
Meal Masters 2

Leer in dit spelletje een lekkere maaltijd van drie gangen maken. Met een lekker gezond bekertje sinaasappelsap erbij ben je helemaal klaar voor heerlijk eten.

8 / 10
Mushroom Soup

Maak een lekkere soep van paddestoelen. Snij eerst alle ingredienten en stop het daarna allemaal bij elkaar voor een lekker soep!

8 / 10
Chef Training

Leer koken. Jij kan de beste chef worden maar daarvoor moet je wel even in training.

8 / 10
Meal Masters

Altijd al willen koken maar nooit gevraagd of nooit tijd genomen ervoor? Leer nu heerlijke gerechten maken in deel 1 van Meal Masters.

8.4 / 10
Hot Dish 2

Maak in Hot Dish 2 ook weer de lekkerste gerechten. Een leuke uitbreiding op het eerste spel waarbij je nu ook weer voorgerechten, hoofdgerechten en toetjes moet maken.

8 / 10
Perfect Date

Kies een date en zorg ervoor dat hij het perfect vind. Kies de juiste kleding en zorg ervoor dat de tafel gedekt is en maak het juiste eten voor hem. Let dus goed op de tekst aan het begin als je je date kiest.

8 / 10
Perfect Pizza

Maak de pizza zo goed mogelijk na en wordt de pizzakoning in perfect pizza.

8 / 10
Stylish Cupcakes

In dit spelletje maak je je eigen prachtige cupcakes. Kijk good naar de aanwijzingen en maak jouw cupcakes supermooi!

0 / 10
Barbie Burgers

Koken met barbie. Maak alles klaar voor een overheerlijke hamburger met alles erop en eraan.

8 / 10
Cakemaker Deluxe

Maak de leukste cakes klaar. Je kan zelf kiezen welke kleur cake je maakt en wat je er allemaal op kan doen. Je kan hem ook nog eens versieren met wat je zelf allemaal lekker vind.

8 / 10
Birthday Cake Chef

Maak een lekkere taart. Kies de kleur en leg er op wat jij lekker vind. Je kan het natuurlijk altijd nog veranderen.

8 / 10
Find The Numbers 2

Dit is een van de minder moeilijke Find The Numbers spelletjes. Vind alle nummers in deze rommelige keuken en klik ze aan voor je tijd om is.

8 / 10
Muffin Madness

Maak een muffin. Je hebt alle ingredienten om die te maken. Lukt het jou om een mooie muffin te maken? Probeer het nu!

8 / 10
Cooking Show Roast Turkey

Maak hier een heerlijke kalkoen klaar. Eerst maak je de vullig en laten mag je de kalkoen dan ook echt gaan vullen. Veel plezier.

8 / 10
Cookie Kitchen

Bak wat lekkere koekjes en zorg ervoor dat alles erin zit en de koekjes in de oven zijn geweest. Daarna mag je het koekje versieren.

8 / 10
Black Forest Cake

Maak een lekkere cake! Zorg ervoor dat de juiste ingredienten erin zitten zodat die wel lekker smaakt aan het einde.

8 / 10
Cupcakes

Maak hier de lekkerste cakjes die je ooit gemaakt hebt. Zorg dat je alle goed voorbereid zodat er niks meer mis kan gaan in de keuken.

7.8 / 10
Dragon Sushi Roll

Sushi is een gerecht dat er altijd prachtig uitziet en ook nog eens lekker en gezond is. In dit spelletje leer je hoe je sushi kun rollen.

0 / 10
Lamb With Fruity Stuffing

Laar in dit spelletje een heerlijke rollade te maken met lamsvlees en gevuld met lekker fruit. Kijk goed naar de aanwijzingen.

0 / 10
Pizza Margarita

Maak een pizza margarita. Volg de stappen die je moet volgen zodat je een mooie en lekkere pizza kan maken.

8.3 / 10
Pappas Pizza

Beleg de pizza in dit spelletje. De bestelling bij Pappas Pizza moet nauwkeurig gemaakt worden, maar ook erg snel. Voor elke pizza die je af krijgt en in de oven stopt (klik op de spatel) win je weer wat extra tijd, maar de klok loopt hard door. Hoe lang kun jij de pizzeria open houden?

8 / 10
Cooking Show Cheese Cake

Maak in dit spel een overheerlijke cheesecake. Zoek alle ingredienten, snij het goed en stop de cake in de oven.

8 / 10
Cooking Show Chocolate Brownie

Hou jij ook zo van chocola? Maak hier dan je eigen heerlijk brownie. Kies de ingredieten en stop het precies lang genoeg in de oven.

8 / 10
Easter Cake

Maak in dit spel een heerlijke cake. Zorg er ook voor dat hij de juiste vorm en smaak heeft natuurlijk.

8 / 10
Chicken Nuggets and French Fries

Leer hoe je echte chicken nuggets maakt met echte stukjes kip die je in kruimels rolt en frituurt. Maak er ook nog lekkere patatjes bij!

8.4 / 10
Chili Con Carne Chef Barbie

Leer van Barbie hoe je het lekker pittige gerecht chili con carne maakt. Vind eerst alle ingredienten in de keuken en kijk dan goed naar de aanwijzingen. Maak alle ingredienten goed klaar en doe ze bij elkaar.

8.5 / 10
Chef Barbie Chicken Ramen

Kook samen met Barbie een heerlijk gerecht met kip en ramen noedels. Lekker koken en dan genieten. Kun jij alle ingredienten in de keuken perfect voorbereiden?

8 / 10
Cooking Show Chicken Noodle Soup

Maak een lekker noudle soep. Zorg ervoor dat alle ingredienten netjes gesneden zijn zodat ze zo de soep in kunnen. Probeer het wel een beetje op tempo te doen.

8 / 10
Cooking Show Steak

Maak een lekker stukje vlees. Je kan ook zelf de saus erbij maken. Kies voor de rest de ingredienten en snij die allemaal goed. Veel kook plezier.

8 / 10
Grandmas Kitchen

Je staat in de keuken van je oma en mag helpen! Kook wat lekkere dingen en volg de aanwijzigen van oma!

8 / 10
Create A Cake

Versier de taart en zorg dat die er lekker uit ziet! Je kan er wat kleurtjes van maken en kersen of aardbeien op leggen. Maak je eigen taart.

8 / 10
Chief Training 2

Leer koken. Je krijgt les en moet zo snel mogelijk alle gerechten maken. Natuurlijk met een beetje hulp.

8 / 10
Fish Pizza Cooking

Maak een lekker vis pizza. Pak alle ingredienten die je nodig hebt en maakt de pizza.

8 / 10
Chocolate Cat

Help de kitten chocolade reepjes maken in de fabriek. Kun jij alles goed aan klikken en de bestelling binnen de tijd af krijgen?

8 / 10
Tasty Cherry Cake

Kijk eens wat een prachtige chocolade kersentaart. In dit spelletje kun je leren deze mooie taart te bakken, met heerlijke kersen, chocolade, en zoete siroop.

0 / 10
Cake Making Line

Maak lekkere taartjes en cakejes! Bovenin beeld staat hoe je ze moet maken en probeer dat elke keer zo goed mogelijk na te doen!

7.3 / 10
Best Brunch

Kun jij een lekkere brunch klaarmaken in dit spelletje? Kijk goed naar de aanwijzingen om er achter te komen wat je met de verschillende ingredienten moet doen.

7.5 / 10
Sandwich With Bacon

Maak een heerlijk broodje met bacon. Bak de bacon en haal het op het juiste moment uit de pan en leg de bacon op het broodje!

6 / 10
Pancake Breakfast

Leer in dit spelletje een lekker ontbijtje maken met opgebakken worstjes en pannekoeken. Kun jij alle ingredienten klaarmaken en koken?

6 / 10
Nutty Orange Flap Jacks

Leer snel deze heerlijke nutty Orange Flap Jack koekjes maken. Volg de instructies en maak de koekjes. Vergeet niet het gas uit te doen.

8 / 10
Cooking Show Lasagna

Maak een overheerlijke lasagna. Zorg ervoor dat alle ingredienten lekker en goed zijn gesneden en dat je de lasagna lekker kan maken.

8 / 10
Barbecue Chef

Je bent vlees aan het maken op de bbq. Zorg ervoor dat je het vlees niet laat aanbranden. Haal het op tijd van de bbq en leg het op het bord.

8 / 10
Make Cheese Omelets

Maak een kaas omelet. Zorg dat alle ingrediënten erin zitten en dat je een lekker eitje kan maken.

8 / 10
My Superb Lasagna

Zorg dat je alle ingrediënten netjes snijd en gooi daarna alles op de juiste manier bij elkaar om lasagne te maken.

8 / 10
Tasty Buffet

Zorg dat je alle klanten helpt met het eten dat ze willen. Kijk goed wat ze willen en maakt het klaar. Geef daarna het juiste eten mee.

8 / 10
Chocolate Cupcakes

Maak lekkere chocolade cupcakes met echte chocolade en lekker extra cacao. Kun jij alle ingredienten goed snijden en door elkaar roeren? Zet ze in de oven en dan kun je ze mooi versieren!

8 / 10
Maple Salmon Cooking

Leer een heerlijk gerecht te maken met zalm en zoete maple siroop. Sarah laat je zien hoe het moet. Kun jij alle instructies goed opvolgen in Sarah's keuken?

8 / 10
Steak and Mushroom Cooking Game

Kook een lekker gerecht met biefstuk en champignons. In dit spelletje leer je hoe je het maakt. Maak alle ingredienten klaar en doe ze bij elkaar om deze heerlijke maaltijd te maken.

8 / 10
Super Sushi

Maak een mooie rol sushi. De ingredienten zijn lekker, maar wel een beetje ongebruikelijk: ham en kaas. Snij ze goed en rol ze daarna mooi bij elkaar.

8 / 10
Tomato Seafood Soup

Leer een soup maken met tomaten en vis en schelpdieren. Maak alle ingredienten klaar. Hak ze fijn en kook ze in de soep.

8.5 / 10
Happy Crepes

Maak allerlei lekkere pannekoeken voor je klanten. Het zijn Franse crepes die je maakt. Kies de juiste versiersels uit en laat je crepe niet aanbranden!

8 / 10
Cod With Steamed Fennel

Kook een heerlijke maaltijd met kabeljauw en venkel. Kun jij alle ingredienten goed klaarmaken? Snij ze allemaal netjes fijn en doe d juiste ingredienten bij elkaar.

9 / 10
Pad Thai Cooking

Leer hoe je pad thai moet koken. Ga eerst naar de supermarkt en verzamel de nodige ingredienten. Daarna kom je in de keuken. Volg de aanwijzingen.

7.5 / 10
Chocolate Chip Cookies

Volg de aanwijzingen en leer hoe je lekkere koekjes kunt bakken in dit kookspelletje. Je bakt heerlijke koekjes met grote stukjes chocolade er in.

8 / 10
Make Chocolate Cheesecake

Leer in dit spelletje een heerlijke cheesecake maken met veel chocolade. Zo'n cheesecake vult wel, maar is dan ook ontzettend lekker!

8 / 10
Make Chicken Yakitori

Maak heerlijke yakitori spiezen. Snij alle ingredienten en meng ze bij elkaar. Marineer de kip er in, en rijg de stukjes dan met bosui aan de spiezen.

8 / 10
Seafood Pasta

Leer hoe je dit lekkere pasta gerecht kunt maken met allerlei verschillende schelpdieren er in. Kijk goed naar de aanwijzingen.

8 / 10
Cheese Chicken Balls

Maak kaas-kip balletjes en zorg ervoor dat de juiste ingredienten erin zitten. Zet de pan op het vuur en volg de aanwijzingen om de cheese-chicken balletjes te maken.

6.5 / 10
Run Lil Broccoli

Ren met de broccoli en zorg dat de kok je niet te pakken krijgt. Je kan de kok laten uitglijden door bananen neer te leggen.

6.5 / 10
Strawberry Rhubarb Pie

In dit spelletje kun je een heerlijke taart maken van aarbeien en rabarber. Snij alle ingredienten in stukjes en doe alles in de goede volgorde bij elkaar.

8.7 / 10
Strawberry Short Cakes

Maak een mooie taart met de aardbeien. Klik de juiste dingen aan en maak zo de taart. Wees wel snel, want de ingredienten staan niet stil. Hoeveel cakes kan jij binnen de tijd maken.

8 / 10
Ultimate Sweets Maker

Maak een lekkere taart of juist een lekker ijsje. Je kan nog veel meer dingen maken. Pak de ingredienten en laat het er lekker uitzien. Veel keus uit dingen om erop te doen.

6 / 10
Cooking Show Sushi Rolls

Maak een lekkere sushi roll klaar. Weet je niet hoe dat moet? Hier krijg je uitleg van het begin tot het eind. Daarna mag je zelf een keer proberen alle ingredienten te snijden en alles klaar te maken.

8 / 10
Cooking Show Banana Pancakes

Maak een lekkere bananen pannenkoek. Volg de aanwijzingen en zorg ervoor dat alle ingredienten erin zitten.

8 / 10
Cooking Show Cheese Fondue

Laat hier zien dat je een heerlijke kaas fondue kan maken. Zorg ervoor dat alle ingredienten aanwezig zijn.

8 / 10
Cooking Show Russian Salad

Maak hier een heerlijke russische salade. Mix alle ingredienten bij elkaar en je zult zien wat het eind resultaat is.

8 / 10
BBQ Challange

Hoe goed ben jij met een BBQ? Maak alles perfect en draai het vlees op het juiste moment. Laat het vooral niet te lang liggen maar ook niet te kort! Vergeet niet te drinken want het is warm achter de BBQ!

8 / 10
Sweet Cakes Cooking

Hoe goed kan jij koken? Laat dat hier maar eens zien en zorg voor een lekker gerecht op tafel. Je gaat in dit spel namelijk een heerlijke cake bakken...

8 / 10
Cake Of Fun

Maak de juiste cakes. Zorg ervoor dat je precies die cake maakt die gevraagd wordt. De juiste vorm, kleur en versiering natuurlijk.

8 / 10
Make Butter Biscuits

Je gaat lekkere koekjes maken. Ga de keuken in en zorg dat je alles perfect doet om de beste koekjes te maken.

8 / 10
Make Onion Ring

Je gaat uien ringen maken. Kook het op de juiste manier! Volg de stappen en dan kom je vanzelf aan het einde.

8 / 10
Garlic Pepper Shrimp

Je staat in de keuken en moet klaar maken wat je gevraagd word. Snij de ingrediënten en zorg dat het er aan het einde netjes uit ziet.

8 / 10
Panini

Maak een lekke Panini klaar. Snij de ingrediënten en bakken maar. Kijk goed wat je nodig hebt.

6 / 10
Meat Loaf

Maak een lekkere meatloaf in de keuken. Volg alle stappen en maak een mooie maaltijd voor jezelf in dit leuke kook spelletje.

8 / 10
Barbie Cake Decoration

Help Barbie in dit spelletje een grote taart van drie lagen versieren. Kies voor elke laag iets moois en zorg dat het er lekker uitziet.

8 / 10
Kruidige Kippenvleugeltjes

Maak lekkere kippen pootjes. Kruiden zijn belangrijk want daar moeten ze naar smaken.

8 / 10
Love Cakes

Iedereen met cupcakes natuurlijk lekker. Maak hier je eigen cupcakes door de juiste stappen te volgen.

8 / 10
Lasagna Soup

in dit spelletje leer je lasagne soep maken. Kun jij je er niet zoveel bij voorstellen? Volg de instructies en je zal zien hoe dit gerecht uiteindelijk wordt.

8 / 10
Strawberry Pie

Bak een mooie aardbeientaart. Volg de aanwijzingen en pak de juiste ingredienten. Kun jij ook zo'n lekkere taart bakken?

8 / 10
Cookies for Santa

Bak een hele hoop koekjes voor de kerstman. Het is zijn favoriete eten. Kun jij goed de aanwijzingen volgen en het deeg maken en dan bakken?

8 / 10
Nutella Cupcakes

In dit spelletje leer je heerlijke chocolade cupcakes maken met wat nutella er in. Je versiert ze met een laagje zoet pinda beslag.

8 / 10
Crunchy Hawaiian Chicken Wrap

In dit spelletje leer je hoe je een lekker knapperige wrap maakt met kip, rode ui, knoflook en spinazie. Kijk goed naar de aanwijzingen.

8 / 10
Fudge Brownie Design

Kun jij een lekkere brownie maken met veel chocolade en heerlijke zachte fudge? In dit spelletje leer je hoe je deze zoete snack klaarmaakt.

8 / 10
Sweet Chocolate Doughnuts

In dit spelletje leer je lekkere donuts te maken. Versier de donuts met een dikke laag heerlijk chocolade glazuur voor een onweerstaanbare snack.

8 / 10
World Class Chef Japan

Je staat in een keuken en moet een japanse chef helpen. Kies de pannen en ingredienten. Je kan naar een andere scherm toe voor de koelkast en meer en dat doe je door rechts onderin op het rode pijltje te klikken.

7.3 / 10
Make A Great Burger

In dit spelletje kun je de hamburger van je dromen maken. Kies uit allerlei mooie stukjes vlees en groente om tussen de broodjes te stoppen. Welke hamburger is het allermooiste?

6 / 10
Cooking Show Carrot And Lentil Soup

Maak een lekker soep klaar. Je staat in de keuken en moet alles klaarmaken. De ingredienten komen voorbij alleen die moet je nog even snijden. Veel kook plezier.

8 / 10
Cooking Show Cheeseburger

Hou jij van een cheeseburger? Die kan je hier nu helemaal zelf maken. Mix de ingredienten goed en bak de hamburger. En vergeet natuurlijk het plakje kaas niet om het helemaal af te maken.

8 / 10
Grandma's Kitchen 2

Maak wat lekkers te eten of drinken in de keuken. Je begint met een lekker chocolade milkshake te maken. Kook met oma en probeer alles in de juiste volgorde te doen.

8 / 10
Sweet Pies

Pak in elk level de juiste ingredienten voor op de taart en maak de taart precies zoals het voorbeeld.

8 / 10
Doli Pie Factory

Maak zo snel mogelijk alle taarten voor je klanten. Je ziet precies wat voor taart ze willen dus maak snel de juiste taart.

8 / 10
Mud Puddles

Maak lekkere chocolade cupcakejes! Eerst moet je de juiste ingredienten uitzoeken. Daarna moet je ze in de goede volgorde bij elkaar doen en goed in stukjes snijden. Kun jij de instructies goed volgen? Cakejes maken is super makkelijk en leuk!

8 / 10
Rainbow Cupcakes

Leer heerlijke cupcakes bakken. Dit spelletje laat je zien hoe je deze lekkere regenboog cupcakes kunt maken. Volg de aanwijzingen.

8 / 10
Sarah's Pizza Burger

In dit spelletje leer je een hamburger te maken met al je favoriete pizza ingredienten. Sarah gaat het je leren. Volg de aanwijzingen.

8 / 10
Chocolate Waffles

Een heerlijk ontbijt voor in het weekend! Een lekker grote stapel heerlijke wafels met aardbeien, slagroom, en chocolade saus.

8 / 10
Creamy Cupcakes

Kun jij heerlijk en mooie cupcakes maken. In dit spelletje leer je ze maken met prachtige en zoet glazuur er op!

8 / 10
Sizzle Fist

Mep de hamburgers, hotdogs, en andere gerechten met je vuurvuist. Kun jij ze goed gaar bakken zonder de boel compleet aan te branden?

8 / 10
Pan Man

Je bent een arme man met een groot talent: pannekoeken gooien! Gooi ze op en zorg ervoor dat ze niet aanbranden. Maak er een grote show van. Zo word je nog eens beroemd!

0 / 10
Didi House Cooking 15

Hoe goed kan jij koken? Kies je recept en ga aan de slag.

8 / 10
Christmas Pies

In dit spelletje kun je een hele mooie kersttaart bakken. Kun jij de ingredienten goed door elkaar mengen? Kijk goed hoe het moet.

8 / 10
Pou Thanksgiving Day Slacking

Pou moet de kalkoen klaarmaken voor het grote Thanksgiving diner. Daar heeft Pou natuurlijk weinig zin in. Help hem lekker nietsen in de keuken, maar zorg dat je niet betrapt wordt. Als er iemand de keuken in loopt moet je natuurlijk snel doen alsof je hard aan het werk bent.

8 / 10
Tessas Pizza

Maak een lekkere pizza. Zorg dat alles erop zit. En stop de pizza vooral niet te lang in de oven. Snij alle ingredienten eerst.

5 / 10
Greedy Guts

Eet jezelf tonnetje-rond zodat je de tijd tot de volgende level kunt overleven. Niet te veel lopen want daar val je weer van af. Zorg ook dat je het juiste eten pakt.

8 / 10
Sandwich

Maak een sandwich. Doe het wel in de juiste volgorde anders klopt er niks meer van. Kan jij de lekkerste sandwich maken?

8 / 10
Andys Pizza Shop

Kies de juiste ingredienten voor een lekkere pizza. Bovenin beeld staan de ingredienten al in beeld je hoeft alleen de juiste dingen aan te klikken.

8 / 10
Min Mie Hot Plate Noodle

Probeer een lekker gerecht te maken. Denk logisch na in welke volgorde je alles moet doen en probeer uiteindelijk een smakelijk gerecht op tafel te zetten.

8 / 10
Garlic Bread

Maar een garlic bread. Stop alle ingredienten bij elkaar, zorg dat het brood gesneden is en de knoflook ertussen gaat. De oven in en eten maar.

4 / 10
Egg Salad Sandwich

Je gaat een eiersalade maken en moet ervoor zorgen dat je elke stap goed uitvoert zodat je tot een lekkere salade komt.

8 / 10
Cheese Cake Cooking

Maak een lekker cheese cake in de keuken. Mix de juiste dingen bij elkaar.

8 / 10
Make Stuffed Mushrooms

Leer in deze keuken hoe je lekkere gevulde champignons maakt. Een vegetarische versie met parmezan, broodkruimels en kruiden, en een versie met uitjes en kippenlevertjes. Smullen!

8 / 10
Bacon Lettuce Tomato

Maak zoveel mogelijk sandwiches van spek kaas en tomaat. Pak de juiste ingredienten om het te maken.

8 / 10
Beef Taco Lasagna

Maak een lekkere lasagne met rundvlees en taco ingredienten. Heerlijk! Speel dit spelletje en leer hoe je het kunt klaarmaken.

8 / 10
Ice Cream Cake Mania

Maak een lekker ijstaart! Meng alle ingredienten bij elkaar om dit heerlijke toetje te maken. Kijk goed naar de instructies en volg ze precies op.

8 / 10
Jessy Heart Cookies

Kun jij goed de aanwijzingen volgen en lekkere koekjes bakken samen met het meisje Jessy? De koekjes hebben de vorm van kleine hartjes. Versier ze ook mooi.

8 / 10
Pumpkin Muffins

Volg de aanwijzingen in dit leuke kookspelletje en leer hoe je muffins maakt met pompoen er in. Kijk goed naar de plaatjes.

8 / 10
Chocolate Christmas Cookies

Bak voor de kerst allerlei lekkere chocolade koekjes. Meng alle ingredienten volgens de aanwijzingen goed door elkaar om het deeg te maken.

8 / 10
Make Vanilla Cupcakes

Maak een hele boel lekkere vanille cupcakes. Kun jij er een hele hoop maken? Volg de stappen en aanwijzingen van dit recept en doe het in een keer helemaal goed.

8 / 10
Almond Coconut Cake

In dit spelletje kun je een lekkere cake maken met kokos en amandelen. Een bijzondere combinatie en het ziet er ook nog eens mooi uit!

8 / 10
Princess Castle Cake

Bak een mooie taart. Je kunt in dit spelletje een gigantische taart bakken in de vorm van een roze prinsessenkasteel!

8 / 10
Star Jello

Maak in dit spelletje een lekker toetje klaar. Sterretjes met gelei met ingedikte melk. Je kunt ze maken met leuke kleurtjes.

8 / 10
Super Bowl Chicken Wings

Maak heerlijke knapperige en malse kippenvleugeltjes om als snack op te dienen. In dit spelletje leer je hoe je ze kan maken.

8 / 10
Squash Pancetta Soup

Kun jij in dit spelletje een lekkere soep maken. Volg de aanwijzingen en maak dit originele recept helemaal goed na.

8 / 10
Surprise Pie

In dit spelletje wil je een taart bakken als verrassing. Doe als er iemand langskomt alles weg en doe alsof je een beetje in de keuken aan het dweilen bent. Bak tussendoor snel de taart.

8 / 10
Minestrone Soup

In dit kookspelletje leer je een grote kom heerlijke minestrone soep maken. Volg alle aanwijzingen en doe de ingredienten in de juiste volgorde in de pan.

8 / 10
Ice Pop Maker Multi-Color

In dit spelletje leer je regenboog ijsjes te maken met echt fruit. Kun jij alle lagen van het ijsje mooi opbouwen?

8 / 10
Baby Around the World: Russia

Reis met de baby over de wereld en leer over allerlei gerechten. In deze aflevering leer je in Rusland Russische koekjes maken.

8 / 10
You Picnic

In dit spelletje kun je je eigen picnic mandje voorbereiden. Kies wat voor eten je mee wilt nemen en wat er het leukste staat als je het in de mand stopt.

8 / 10
Wonder Soup

Klik de juiste blokjes weg en zorg ervoor dat de ingrediënten naar beneden rollen en de grote kookpot in vallen om de soep te maken.

8 / 10
Grandma's Kitchen 3

Koken met oma. Je kan verschillende gerechten maken en oma zal je daarbij helpen. Van smoothies tot iets lekker uit de pan.

6 / 10
Delicious Baklava Cooking Frenzy

In dit spelletje leer je zelf een heerlijke baklava bakken. Volg de aanwijzingen. Er staat precies welke ingredienten je nodig hebt en hoeveel!

6 / 10
Cooking Ginger Biscuits

In dit spelletje kun je lekkere koekjes bakken met gember er in. Eerst moet je alle ingredienten klaarmaken en bij elkaar doen. Daarna maak je koekjes en bak je ze af.

0 / 10
Sort Dinner Table

Zet al het eten op de juiste plaats. Je krijgt de tafel te zien met alles op tafel maar daarna is de tafel leeg en moet jij hem weer vullen.

2 / 10
Pancake Day

Het is pannekoeken dag. Kies de juiste ingredienten en maakt de aller lekkerste pannekoek.

2 / 10
4 Kazen Pizza

De tijd loopt! Kun jij snel een pizza bakken? Maak zo snel als je kan een heerlijke pizza klaar met wel vier verschillende soorten kaas!

2 / 10
Monster Cupcake

Maak je eigen cupcakes voor Halloween. Met allerlei mooie Halloween versiersels zijn ze monsterlijk mooi. Je kunt er vanalles mee maken. Veel plezier!

2 / 10
Super Supper

Je gaat een heel gerecht maken. Volg de aanwijzingen en maak alles netjes klaar. Snijden en koken is wat je veel moet doen.

0 / 10
Barbecue Roasted Salmon

Maak zalm op de bbq. Natuurlijk eerst even lekker wat dingen erbij en daarna bakken maar.

0 / 10
Pot Au Feu

Maak een heerlijke franse maaltijd, pot au feu. Met lekker vlees, groenten, en aardappelen. Vol de instructies en koken maar.

0 / 10
WCC Russia

Bak de lekkerste russische gerechten en laat zien wat jij kan in de keuken.

0 / 10
Beef in Guinness

Maak dit heerlijke gerecht met biefstuk in een lekkere Guinness saus. Snij alle ingredienten op maat en meng alles in de goede volgorde door elkaar. Let op de instructies.

0 / 10
Banana Cake with Cream Cheese

Volg de aanwijzingen in het spel en bak een heerlijke taart met bananen en kwark. Kun jij alle ingredienten goed voorbereiden en door elkaar mengen?

0 / 10
Crispy Onion Rings

Leer lekkere ringetjes van gefrituurde ui maken met een heerlijk knapperig korstje en ook nog eens smakelijk gekruid. Bereid de ingredienten voor, maak de mix, haal de uienringen er doorheen en frituur ze! Smullen!

0 / 10
Cute Baker

Verzamel eerst alle ingredienten en andere benodigdheden. Daarna moet je ze allemaal goed voorbereiden voor je de bij elkaar doet. Kijk goed naar de hints in dit leuke kook spelletje.

0 / 10
Chicken Pad Thai

In dit spelletje kun je leren hoe je een heerlijk gerecht maakt. Pad Thai met stukjes kip! Kijk goed naar wat je moet doen en volg de aanwijzingen.

0 / 10
Chocolate Rice Crispy Squares

In dit spelletje leer je heerlijke vierkante koekjes maken van chocolate rice crispies. Je gebruikt coco pops en chocolade voor de laag bovenop!

0 / 10
Fresh Berry Pie

Leer in dit spelletje hoe je een mooie taart kunt bakken met allemaal heerlijk vers rood fruit. Kijk goed naar de hints en maak deze bessentaart mooi na.

0 / 10
Baking Cake Pops

Leer in dit spelletje heerlijke mini cakejes op een stokje maken. Zulke cakejes heten cake pops. Ze zijn heel lekker en zien er ook mooi uit!

0 / 10
Pony Birthday Cake

Maak een mooi cake in de vorm van een pony. In dit spelletje leer je deze grappige verjaardagstaart maken! Kijk goed naar de aanwijzingen.

0 / 10
Funny Square Cake

Bak een mooie taart voor een verjaardag of een ander feestje. Deze taart heeft een grappige vierkante vorm. Leer hoe het moet.

0 / 10
Super Nachos

Volg de aanwijzingen goed op in de keuken en leer in dit spelletje hoe je een grote portie heerlijke nacho's maakt!

0 / 10
Vegetarian Chilli

In deze keuken kun je een heerlijke vegetarische chilli leren maken. Kijk goed naar de plaatjes en doe alles goed na.

0 / 10
Ice Cream Cake Maker

In dit spelletje kun je een prachtige en lekkere taart maken met ijs, chocolade, en aardbeien. Kun jij de taart mooi versieren?

0 / 10
Precious Spaghetti

In dit spelletje wordt er niet gekookt. Wel kun je een eigen bord spaghetti ontwerpen. Hoe moet jouw spaghetti schotel er uitzien?

0 / 10
Summer Grill

Maak al het groente en vlees klaar. Snij alles mooi op maat zodat je het heerlijk gaar kunt grillen op de barbecue.

0 / 10
Wedding Cake Deco

Volg de aanwijzingen en bouw een hele hoge bruiloftscake. Deze mooie cake mag je vervolgens ook prachtig versieren!

0 / 10
Chocolate Cookie Maker

In dit spelletje leer je chocolade koekjes maken. Maak eerst het deeg en rol het tot platte schijfjes. Daarna bak je ze in de oven.

0 / 10
Easy Bake Cookie

Deze koekjes zijn lekker en makkelijk om te maken. Kun jij het meisje helpen alle ingredienten goed door elkaar te mengen?

0 / 10

Houd je van lekker koken?

Dan is een van deze online kook spelletjes ook wel wat voor jou. Deze games zijn ook wel praktisch als je graag wil leren koken, je hoeft immers zelf niet alles op te eten.

Dit vinden wij de leukste spellen:Burger Restaurant 2, Papa's Taco Mia, Papa's Pancakeria, Papa's Cupcakeria, Cake Mania, Cooking Show Pizza, Family Restaurant, Easter Cookies, Ayla Cook Christmas Menu, Tosti Maken