Tags >

Konijn

Rabbit Race

Zorg dat jouw konijntjes als eerste bij de grote wortel zijn in Rabbit Race.

8.1 / 10
Klondike the lost expedition

Bouw in dit spelletje je eigen boerderij en probeer een goed leven op te bouwen. Je woont in het midden van de natuur. Kun jij je boerderij in stand houden?

8 / 10
Konijn operatie

Oh nee! Het konijntje Fred heeft een muiscursor in zijn buik die meteen verwijderd moet worden. Voer deze chirurgische ingreep uit met precisie en beleid, maar doe het wel voor je tijd om is. Volg de instructies nauwkeurig.

8 / 10
Vecht Konijn

Ga op weg met het vecht konijn en probeer iedereen uit te schakelen en neer te slaan. Doe het snel want het worden er meer. Bedenk een goede tactiek en vecht met het konijn.

8 / 10
Bunny Invasion Easter

Je zit in een slonzig hotel als de killer bunnies ineens aanvallen. Hou ze op afstand met zoveel mogelijk vuurkracht en koop tussendoor grotere en gevaarlijkere wapens.

8.1 / 10
Gold Bunny Hunt

Kam de steden af om de gouden konijntjes te vinden. Vind ook de schaduwen van de konijnen voor bonus punten, en voor elk konijn dat je opspoort krijg je een quizvraag waarmee je nog meer extra punten kan verdienen.

7.9 / 10
Tovernaar Droom

Probeer het einde van het level te bereiken. Je kan onderweg in dieren veranderen en zal dat nodig hebben om de levels uit te spelen.

8 / 10
Easter Bistro

Run de bistro met pasen. Zorg goed voor de klanten en speel alle levels uit.

8 / 10
Panik In Bubble Trouble

Schiet met een konijn alle bubbles kapot.De bubbles zullen steeds kleiner worden en zorg dat je ze allemaal kapot schiet. Word niet geraakt en ontwijk alle bubbles.

8 / 10
Demons Down Under

Help het konijn de ondergrondse grotten te doorzoeken en de andere konijntjes te redden. Verzamel wapens en versla alle monsters.

10 / 10
Konijntjes ijssalon

Maak lekkere ijsjes met de konijntjes. Kies een mooi hoorntje en drie lekkere smaken ijs. Je kunt alles heel mooi versieren met strooisels, siroop. en meer!

8.1 / 10
Bunny Catch Those Eggs

Vang met je grijphaak zoveel mogelijk vallende eieren, maar zorg dat je niet per ongeluk een van de rotte eieren meepakt. Die herken je aan de kleur en geur.

8 / 10
Bunny Pop

Help het konijntje match3 combo's te maken met de verschillende paaseitjes. Kun jij alle paaseieren wegschieten in deze Paas-editie van bubble shooter?

0 / 10
Alice in Clumsy Land

Help Alice door Clumsy Land heen te reizen. Als eerste moet je haar helpen het zakhorloge naar het konijntje toe te rollen. Laat het horloge niet naar beneden vallen!

0 / 10
Panda Uprising

De panda's komen de magische snacks van de konijnen stelen uit het konijnendorp. Hou ze tegen met je konijn. Blijf boven de poort en raak de panda's zodat ze niet door de dorpsmuren komen.

8.5 / 10
Bunny VS World

Probeer om met jou konijn de wereld te verslaan. Leuk spel maar ook lastig. Probeer het zo lang mogelijk vol te houden.

8 / 10
Acid Bunny 2

Acid Bunny is terug voor een nieuw avontuur. Hij was lekker aan het volleyballen tone hij tijdens een acid flashblack panda kapot schopte. Kun jij panda weer netjes aan elkaar rijgen? Verzamel naald en draad?

8 / 10
Breeder

Probeer een zo groot mogelijke konijnen familie te maken. Je kan dat doen door de mannetjes en vrouwtjes bij elkaar te zetten dan zullen er kinderen komen. Let wel goed op voor de rest.

8 / 10
Bugs Bunny's Hopping Carrot Hunt

Yosemite Sam en zijn creepy handlanger hebben het wortelconvooi onderschept. Verzamel al de gestolen wortels in dit platform spel met Bugs Bunny de Looney Tunes haas.

8 / 10
Bugs Bunny Mad Dash

Win de race van Cecil de Schildpad met Looney Toon Bugs Bunny. Makkelijk zou je denken, want Bugs is een haas, maar Cecil hoeft niet over allerlei obstakels heen te springen...

8 / 10
Madison Rabbit

Kleed dit konijn aan voor een bruiloft, een middeleeuwen festival, of een ander feestje. Kies uit verschillende kleren en versiersels.

8 / 10
Baby Hazel Pet Care

Baby Hazel heeft een mooi wit konijntje. Helaas springen al haar huisdieren wel eens in de modder, zo ook dit mooit beestje. Kun jij het lieve konijntje wassen, drogen, en weer helemaal mooi maken?

8 / 10
Hare 4 Dare

Begeleid de haas veilig naar beneden. Zorg ervoor dat hij geen arm breekt tegen een boom! Verzamel punten onderweg!

8 / 10
Konijnen Meppen

In dit spel ben je een elf die aangevallen wordt door killer konijnen. Verzamel de muntjes en koop bij de checkpoints betere wapens om de konijnen mee te bestrijden. Kijk uit voor alle verschillende soorten konijnen en paaseieren.

8 / 10
Bunny Invasion 2

Mr Frost is wederom in de buurt als de konijnen weer aanvallen. Hou ze uit de buurt van de pub. Koop nieuwe ammunietie en betere geweren om de killer konijnen op afstand te houden.

7.3 / 10
Rabbit Punch

Schiet alle konijntjes tussen de gaten door. Mik wel goed en mis niet te vaak want dan ben je af.

8 / 10
Imbossible

Zorg ervoor dat je met het konijntje aan het einde van het level komt. Sommige levels lijken onmogelijk maar het kan altijd. Er zal in elk level een extra moeilijkheidsgraad zijn.

8 / 10
Stop GMO 2

Schiet de gemuteerde wortels en ander groente en fruit overhoop met het konijn. Je kunt ook sparen voor allerlei handige upgrades om steeds verder te komen.

8.5 / 10
Running Riot

Sla alle konijnen dood en zorg ervoor dat je zelf overleefd. Kijk goed uit dan de konijnen zijn boos en willen jou niet hebben.

8 / 10
Bunny Boom

Er komen allemaal groene konijnen op je wortels af. Typ zo snel mogenlijk de letters die boven de konijnen staan in om van ze af te komen. Als al je wortels zijn opgegeten is het afgelopen.

8 / 10
Konijntjes Doolhof

Probeer met het konijntje uit de doolhof te komen. Ga opzoek naar ze vriendjes, maar daarvoor moet je opzoek naar de juiste weg in de doolhof.

8 / 10
Mushbits

Klik en sleep de konijntjes naar de paddestoelen van dezelfde kleur. Ze moeten wel goed samenwerken, want ze kunnen alleen lopen op de vakjes die dezelfde kleur zijn.

8.7 / 10
Mushbits 2

Je kan springen op de kleur die je zelf ook bent. Kan jij ze op de juiste plek uit laten komen?

8.7 / 10
Blastoff Bunnies

Schiet de konijnen de lucht in en probeer zo hoog mogelijk te komen. Na elke keer schieten kan je upgrades kopen.

8 / 10
Easy Joe 2

Joe het konijn wil op ontdekkingsreis. Kun jij Joe helpen voorbij de obstakels te komen en elk level uit te spelen? Klik op dingen in het level om Joe vooruit te helpen.

8 / 10
Easter Bunny Land

Rol de konijntjes door het level en probeer alle sterretjes te pakken. Pak als laatste de wortel. Kun jij zorgen dat de konijntjes de juiste kant op rollen?

8 / 10
Fanny's Pet Shelter

Kun jij goed zorgen voor alle huisdieren die bij je worden afgezet door hun baasjes. Zorg dat ze zich goed vermaken zodat je ze ook weer blij kan terug geven aan het einde van de dag.

6 / 10
Rabbit Wants Cake

Zorg dat het konijntje bij zijn eten komt door boven in beeld de juiste dingen neer te zetten en daarna op play te drukken. Zodat het konijntje lekker zijn gang kan gaan en jouw aanwijzingen opvolgt.

8 / 10
Bunny Killer 3000

Vecht met het konijn en versla iedereen. Pak bonussen of extra level en ga de strijd aan.

8 / 10
Curte Rabbit VS Monsters

Schiet met het konijn alle dingen uit de lucht. Hoe sneller je dat doet hoe meer punten je krijgt.

5.3 / 10
Fluffy Runner

Ren door de velden met het konijntje en probeer zoveel mogelijk eten te pakken. Je kan punten verzamelen voor upgrades. Des te meer eten je weet te pakken, des te langer je energie hebt om te blijven gaan.

8 / 10
Gem Catcher

Vang de edelstenen op met het konijn. Beweeg goed en snel en laat niks op de grond vallen.

6 / 10
Mr Walters Grand Excursion 2

Zorg ervoor dat je met het konijn zoveel mogelijk wortels verzameld en het levels uitspeelt! Het konijn kan hard rennen dus hou hem in de gaten!

8 / 10
Ribbit

Spring met het konijn door het level. Je kan hoger springen door op zijn hoofd te landen. Maar let op hoe je neerkomt want dan hij kiest een kant die die op springt.

8 / 10
Jetpack Rabbit

Laat het konijn naar de jetpack rollen. Gebruik de voorwerpen om je heen.

8 / 10
Acid Bunny

Uit het nest ben jij het enige konijntje dat niet aan de drugs verslaafd is. Tijdens een psychotische flashback heb je alleen wel beertje onthoofd. Gelukkig kun je hem, als je genoeg naald en draad kan vinden, weer aan elkaar naaien. Dan moet je alleen eerst wel langs al je drugsverslaafde broers en zussen komen.

8 / 10
The life of a Hero

Je ooit eens afgevraagd hoe het voelt om een konijnenheld te zijn? Ja? Nou, dan is dit nu DE kans om het te ervaren! Bevreid alle panda's van gevangenschap en stop de vogels!

2 / 10
Bunny Flags

Schiet met het konijntje iedereen neer en bescherm te vlag. Er komen een hoop beestjes aanvallen, dus koop ook snel nieuwe wapens.

0 / 10
Jet Bunny

Stuur het konijntje de luncht in een raket op zijn rug. Probeer zo hoog mogelijk te komen.

0 / 10
Bunny Cannon

Schiet de konijntjes naar beneden en krijg ze in de juiste manden. Raak je een ander kleurtje zullen er meer konijntjes komen.

0 / 10
Flitter Flatter

Verplaats jezelf door het level en probeer door het gras te gaan en uit te vinden hoe je het level uitspeelt.

0 / 10
Easy Joe 3

Help het konijntje Joe naar het einde van het level te komen. De obstakels haal je uit de weg door alles in the juiste volgorde aan te klikken in dit grappige point-and-click spelletje.

0 / 10
Go-Under

Vind een weg langs alle hindernissen. Soms kun je er niet overheen springen, dus dan moet je er onderdoor! In dit spelletje kun je namelijk zover op de vloer als er onder door lopen!

0 / 10
Laboratory Escape

Probeer met de twee konijntjes uit het laboratorium te ontsnappen. Kijk goed wat je doet, want de konijntjes bewegen tegelijkertijd!

0 / 10
Grav Escape

Ontsnap uit het laboraturium met het roze konijn. Kun jij langs alle hindernissen komen? Pak de muntjes. Spring op de boze kippen en val niet in de bodemloze putten.

0 / 10

Online Konijnen Spelletjes

Een konijn is een lief dier met een zachte vacht. Een konijn is een zoogdier dat hoort tot de orde van de hazen (haasachtigen). Thuis heb je misschien een konijn als tam huisdier gehad, maar er lopen ook wilde konijnen rond in de natuur. Speel hier een van de spelletjes waarin Konijnen de hoofrol hebben!

Dit vinden wij de leukste spellen:Rabbit Race, Klondike the lost expedition, Konijn operatie, Vecht Konijn, Bunny Invasion Easter, Gold Bunny Hunt, Tovernaar Droom, Easter Bistro, Panik In Bubble Trouble, Demons Down Under