Tags >

Leger

Battle Gear 2

Stuur je manschappen het slachtveld op om de tegenstander in de pan te hakken. Kies uit diverse speciale en minder speciale eenheden en sloop de basis van de vijand!

8 / 10
Stalingrad 2

Verdedig Stalingrad tegen de Nazi's in dit Tower Defense spelletje. Bouw torens en fabrieken en stuur taniks de weg op om de Nazi's te verslaan!

8 / 10
Battles for Darkness

Huur steeds meer monster in en versla met jouw leger alle soldaten van het koninkrijk. Je kunt je monsters ook upgraden en tijdens het vechten van plaats laten wisselen.

8.4 / 10
Jungle Siege

Loop door het level en schiet alle andere soldaten. Kun jij iedereen uit de weg ruimen en zelf niet geraakt worden? Goed mikken en in een keer raken is hoe je het doet!

8.5 / 10
Battle Cry: Age of Myths

Stuur je leger goed aan in de juiste formaties en win zo alle veldslagen tegen de orcs en andere vijandelijke legers.

8.5 / 10
Swords And Sandals Crusader

In deze versie van Zwaarden en Sandalen hoef je niet steeds rond die zelfde oude arena te hangen maar ben je vrij om zoveel mogelijk land te veroveren. Ga voort en overwin!

8 / 10
Age of War 2

Investeer in de juiste upgrades en technologische innovaties en versla met je leger al je tegenstanders door de eeuwen heen.

8.7 / 10
Strategy Defense 3

Speel met de juiste strategie in het derde deel van Strategy Defense. Bouw een machtig leger op om het vijandelijke kasteel aan te vallen en beveilig je eigen kasteel met kanontorens.

8.1 / 10
Feudalism 3

Ga als ridder op monsterjacht, of probeer alle steden en landen om je heen te verslaan. Kun jij vrede brengen door iedereen te overheersen in deze middeleeuwse oorlog?

8.4 / 10
Strategy Defense 4

Versla je tegenstander door torens en soldaten te bouwen in Strategy Defense 4.

7.9 / 10
Battle Gear

Verover land van de vijand, door de oorlog te winnen in dit uitgebreide strategie spel. Stuur je troepen er op uit om het bolwerk van je vijand te veroveren, gebruik grondtroepen en luchtaanvallen.

8.1 / 10
Shadez

In dit castle defence spel moet je je leger strategische inzetten. Je begint met alleen maar soldaten, maar al snel kun je upgrades kopen, zoals tanks en helikopters, die je vervolgens ook kunt inzetten.

8.1 / 10
Bit Battles

Kies de tegenstanders die je wilt verslaan. Duw je terug en steek de vijandige grens over om te winnen. Kun jij alle monsters verslaan?

8.1 / 10
Island Clash

Op het eiland moet je alle vijanden verslaan en de baas die het eiland wil veroveren. Kun jij torens bouwen om iedereen van de weg af te blazen?

9.3 / 10
Dead Convoy

Je moet de brug opblazen. De soldaten moeten naar beneden vallen, maar de dokters moeten allemaal veilig de overkant bereiken. Waar kun je dan het beste het dynamiet plaatsen?

8.1 / 10
Strategy Defense

Het eerste spel in de Strategy Defence reeks. Bouw een leger op en stuur ze vooruit om je vijand te verslaan. Kan jij de juiste strategie aanhouden om het vijndelijke kasteel te verslaan?

8.1 / 10
Strategy Defense 2

Bewijs dat je een grote strateeg bent in het zeer uitgebreide Strategy Defense 2.

8.1 / 10
Carveola Files

In dit spelletje moet je met een team soldaten de barricade beschermen. Zorg dat ze zombies er niet doorheen komen. Kijk uit, want sommige zombies kunnen ook terugschieten!

8 / 10
Demonic Flower

Als koning moet je ten strijde trekken, omdat je vier dochters, de prinsesjes, nogal hebberig zijn. Zet je leger slim in en versla de monsters.

7.7 / 10
Tank Storm 3

Rij rond met de tank. Overal liggen vijanden op de loer. Schiet ze allemaal neer, en zorg ook dat je tank aan flarden wordt geschoten. Kun jij elk level overleven?

8 / 10
Strategy Defense 5

Lukt het jou een leger op te bouwen en te onderhouden dat sterk genoeg is om je vijand te verslaan door het kasteel te vernietigen? Vergeet niet een oogje op je eigen kasteel te houden.

8.1 / 10
Mini Commando

Red je familie van de commando's! Pak in het begin je wapen en speel je veilig langs alle mannetjes.

8.1 / 10
Solandia Uprising

Versla alle vijandige legers and maak je eigen leger steeds sterker. Je kunt ook geheime aanvallen winnen gedurende het spel.

8.1 / 10
Alexander Dawn of an Empire

Leid je leger naar de overwinning. Samen met Alexander de Grote en de Macedoniers ga je er op uit om alle andere legers te verslaan en al het land op te eisen.

7.5 / 10
Mainlands Wars

Verplaats je troepen strategisch van land tot land. Kun jij je vijand in het nauw drijven en vervolgens volledig van het bord af spelen? Probeer alle landen te overwinnen.

9.1 / 10
I Will Survive

Bouw je eigen basis en versla je tegenstander. Bouw genoeg huizen en een leger om je tegenstander de baas te zijn.

8 / 10
Shell Shock

Probeer je eigen kanon te beschermen tegen iedereen die je komt aanvallen. Richt goed en schiet de vliegtuigen en de boten kapot.

8.2 / 10
Renegades

In dit spelletje moet je de soldaten helpen de vijanden en de zombies te verslaan. Kun jij ze allemaal neerschieten? Koop tussendoor upgrades.

8 / 10
War Elephant

Trek ten strijde met de oorlogs olifant en leid je leger naar het vijandelijke kasteel. Schiet en ram iedereen uit de weg en overwin alle kastelen.

8.2 / 10
Rambo The Revenge

Verschuil je in het bos. De vijandige soldaten proberen je aan te vallen. Kun jij ze allemaal neerschieten met Rambo? Goed mikken en snel schieten!

8 / 10
Decision 2: New City

In dit vervolg van Decision moet je weer zien te ontsnappen uit een stad vol zombies. Kun jij ook dit keer overleven en genoeg wapens en ammunitie vinden?

0 / 10
Commando 3

Stel je eigen leger samen en bepaal allerlei opties zoals wat er beschikbaar wordt gesteld tijdens de veldslag en hoeveel geld jij en je tegenstander kunnen besteden. Probeer de juiste strategie te vinden om te winnen.

8 / 10
Jet Game

Aliens hebben op de aarde allerlei schade toegericht en zelfs van alle boerderij dieren vechtlustige monsters gemaakt. Schiet zoveel mogelijk alles neer wat je tegenkomt.

8 / 10
Sparta: War of Empires

Welkom in Sparta! Je moet je leger leiden tegen de machtige krijgers van Xerxes en het Perzische rijk. Kun jij met behulp van Leonidas het legendarische Spartaanse leger klaar maken voor de grote strijd? Gebruik verschillende strategieën om je vijanden te verslaan!

0 / 10
Zombie War

In dit strategie spelletje moet je de zwerm zombies zo lang mogelijk op afstand houden met je kleine legertje. Je kunt hulptroepen oproepen, muren bouwen, mijnen planten, en nog veel meer.

8 / 10
Monster Town Defence

Bouw een dorp voor je monsters. Bouw huisjes, maar ook fabrieken en een plek om soldaten op te leiden. Zo kun je je dorp ook goed verdedigen.

8.3 / 10
Insectonator Zombie Mode

Loop als reus door het veld en maak alle zombies af. Er zijn een hele hoop wapens om te verzamelen, en je kunt ook de doelen van het volgende level steeds aanpassen zodat je het net weer iets anders moet spelen.

8 / 10
Warlords

Selecteer het type vechters dat je wil gebruiken en zet ze op de juiste plaatsen in het veld neer. Versla je vijanden door middel van strategie in Warlords.

8 / 10
Legion of Red Wolves

In dit spelletje ben je een geheim agent. Je zoekt een ondergrondse bunker. Kun jij de bunker binnendringen en de vijandige soldaten neerschieten? Verzamel de nuttige voorwerpen om verder te komen.

8 / 10
Special Ops

Als Special Ops moet je de terroristen over heel de wereld aanpakken! In allerlei verschillende locaties moet je de terroristen wegsnipen. Goed kijken en reageer snel!

8 / 10
Nords

De Ijskoningin is terug om het dorp Shingård te terroriseren. Koning Björn de Geweldige heeft jou verkozen tot de leider van het bonte gezelschap dat de vijanden van Shingård moet verpulveren. Leid je helden door allerlei magische en prachtig ontworpen landschappen om je vijanden te vinden en verslaan in allerlei spannende battles en veldslagen. Ook kom je geregeld indrukwekkende eindbazen tegen! Kun jij de Ijskoningin en haar leger monsters verslaan?

0 / 10
Seahawk

Vlieg met je helikopter over het water. Schiet helicopters en vijandelijke schepen neer en red je eigen troepen uit de zee! Ze zijn namelijk eerder aangevallen en dobberen rond in hun reddingvesten.

7.9 / 10
Airbone Wars

Probeer in dit spel steeds de vijandelijke basis in te pikken. Kun jij je tegenstanders uit de basis drijven? Stuur je soldaten en vliegtuigen er op af!

8.1 / 10
Creative Kill Chamber

In dit spelletje moet je de bewakers doden en uit de cel proberen te ontsnappen. Gebruik de spullen die je kunt vinden. Er liggen genoeg wapen in de leger basis.

7.9 / 10
Swat Team Overkill

In dit spelletje moet je snel reageren en alle SWAT agenten neerschieten die op je af komen rennen. Schiet ze snel, want als ze hun positie hebben bereikt beginnen ze terug te schieten!

8.7 / 10
Paladog

Help Paladog om alle slechterikken te verslaan. Kun jij ze allemaal achteruit drijven met je leger en de vijandige basis vernietigen?

8.6 / 10
Age of Defence

Probeer door de eeuwen heen al je vijanden te verslaan. Je begint met een stel holbewoners als je leger, maar al snel kun je betere krijgers ontgrendelen.

7.3 / 10
Colony Age Robot Outbreak

Rij rond in je tank en schiet alle robots kapot die het Kronis schip aanvallen. Kun jij het schip verdedigen tegen de vijand?

8.9 / 10
Temple Guardian

Bouw torens en andere faciliteiten om te zorgen dat de vijandelijke troepen hun weg naar jouw tempel niet kunnen aflopen zonder aan flarden te worden geschoten. Hou de vijand op afstand, maar gebruik je geld wel strategisch...

8 / 10
Heroestick

Zet je leger stokpoppetjes in om al je vijanden te verslaan. Kun jij de soldaten voorbij komen en het kasteel met de grond gelijk maken?

8.8 / 10
Save The Fallen

Red de gevallen soldaten van de zombies en de bommen. Vind ze en draag ze terug naar de tent. Kijk uit voor de bommen, zombies en mijnen. Tussen de levels door kun je upgrades kopen om je overlevingskansen te verbeteren. Wanneer je leert te teleporteren kan dit ook erg veel helpen.

8.1 / 10
Airborne Wars 2

Laat je soldaten uit de lucht komen vallen met het vliegtuig. Parachuteer naar beneden op de basis en zorg dat jij alle gebouwen in handen krijgt.

8.3 / 10
The Sniper

In dit spelletje ben je een scherpschutter bij het leger. Kun jij alle vijanden vinden met je scope en ze snel uitschakelen? Kijk goed, want je moet goed zoeken op de landkaart. Kijk vooral uit voor de vijandige snipers, want die kunnen jou ook spotten en raken.

8 / 10
Warzone Tower Defense

Verdedig je eigen toren. Zorg dat je hoofdgebouw niet wordt geraakt door de aanvallende tanks en vliegtuigjes. Bouw genoeg kanonnen en andere dingen om de aanvallen af te slaan.

7.9 / 10
Left to Die

Je bent door je team achter gelaten. Nu moet je in je eentje alle zombies op afstand weten te houden. Spaar punten voor allerlei handige upgrades en wapens!

8.4 / 10
Commando 2

In dit spel van miniclip moet je je wapens selecteren en dan zo veel mogenlijk vijanden vernietigen. Speel de lange levels uit voor meer wapens.

8.1 / 10
Advanced Assault Sniper

In dit spelletje moet je alle soldaten neerschieten als ze uit hun schuilplek komen en rennen. Met je sniper rifle kun je ook inzoomen.

10 / 10
Zombo Buster

Stel een team samen om de zombies tegen te houden. Kun jij ze allemaal verslaan? Schiet ze dood voor ze door de deur naar buiten weten te komen! Vergeet niet je team te upgraden.

10 / 10
Crystallium Wars TD

Verdedig het pad met jouw torens en het vliegende ship. Eerst moet je rondvliegen en torens bouwen en repareren met het schip. Begin daarna de waves.

0 / 10
Royal Warfare

Het rijk wordt overrompeld door zombies. Help de koning en zijn leger zich te verdedigen tegen ze zombies terwijl je op de hulptroepen wacht.

8 / 10
The Peace Keeper

Schiet alles en iedereen neer wat op je af komt. Kies je gun en knallen maar.

8.2 / 10
Skirmish Paintball

Skirmish paintball telt veel tegenstanders... gebruik daarom extra levens en schilden!

8 / 10
Tower Breaker 2: Across the Seas

Help de jonge prins een nieuw land te vinden voor zijn onderdanen. Kun jij tijdens je reis alle vijanden uit de weg schieten met het kanon? Vergeet je kanon niet te upgraden.

8.2 / 10
Cobra Squad Rescue

Zet de cobra squad in en zorg dat ze de strijd winnen. Zorg dat er genoeg backup is en dat je mannen goed bewapend zijn.

8 / 10
Blackbeard Down

Je zit in de Golf van Aden bij Somalie en je kunt kiezen of je de marine van de Verenigde Staten of de Piraten speelt in Blackbeard Down: US Navy vs Pirates. Kun jij de piratenplaag tegen gaan en hun schepen tot zinken brengen of speel je liever zo'n piraat zelf?

8 / 10
Spartans VS Goblins

Probeer de tegenstander te verslaan. Bedenk een strategie en voer hem uit.

8 / 10
Army Car Team

Kun jij alle vlaggen naar de safe zone brengen met de legerauto's. Pak de vlaggen en drop ze in de groene cirkel. Wissel snel tussen de verschillende auto's in je team.

8.7 / 10
Battlefield General

Leid een leger in het oude China. Trek met je mannen ten strijde en onderneem de nodige missies om ervoor te zorgen dat jouw kasteel veilig blijft en zich kan uitbreiden.

8 / 10
Army Sharpshooter

Schiet alle vijandige soldaten neer die tevoorschijn komen en langsrennen. Kun jij ze allemaal raken? Vergeet niet te herladen!

8.1 / 10
Mechanical Soldier

Ren rond met je soldaat. Schiet al je tegenstanders. Ze liggen voor je op de loer. Kun jij het heelhuids naar het einde van elk level halen?

7.9 / 10
Strike Force Kitty

Stuur je legertje katten er op uit om wapens en wapenrustingen te winnen. Kun jij alle andere katten verslaan? Word steeds sterker.

9 / 10
Intruder Combat Training 2x

In dit schietspelletje kun je kiezen welke game modus je wilt spelen. Altijd is het doel toch min of meer hetzelfde: blijf in leven en schiet al je tegenstanders neer.

8.5 / 10
Road of Fury

Breng het convooi helemaal door het vijandelijke terrein naar het einde van de weg. Kun jij andere auto's erbij kopen en zo meer wapens tot je beschikking stellen?

7.7 / 10
Sharp Storm

In dit spelletje ben je de rest van je elite battalion kwijt geraakt in de vijandelijke basis. Probeer de uitgang te vinden. Kijk uit voor de mijnen en ook voor de vijandelijke soldaten natuurlijk!

8 / 10
Endless War 3

Kies een missie en leid je compagnie tegen een vijandelijke macht. Je zal andere soldaten moeten neerschieten, maar ook mutanten en alien monsters.

8 / 10
Temple Guardian 2

Bouw een ondoordringbare verdediging roundom je tempel om je vijanden te vernietigen voordat ze het centrum van jouw stad kunnen verwoesten. het is belangrijk om je vijanden aan gort te schieten, maar het is ook belangrijk een welvarende stad rond je tempel to bouwen zodat je een bron van inkomsten hebt om wapens te kunnen bouwen. De tutorial is in het spel ingebouwd. Veel plezier.

8.1 / 10
Heli Attack 2

In dit spel ben je een soldaat. Je bent gecrasht en moet zoveel mogelijk vijandelijke helicopters afschieten voordat ze je ondersteboven schieten. Verzamel weapon upgrades en ren voor je leven.

8.1 / 10
Artillery Rush

Speel een worms spelletje met soldaten waarin je met je kanon goed moet schieten. Mik goed zodat je alle gebouwen kunt omschieten en iedereen tegelijk kan verslaan.

8.1 / 10
FWG Island

In dit tower defence spel bewoon je met je leger een eiland wat je moet beschermen tegen alle vijandelijke legers die er op af stormen. Veel succes!

8.1 / 10
Sea Of Fire

Volbreng allerlei missies on de vijnadelijke troepen uit te schakelen en hun basis te vernietigen in dit uitgebreide leger spel. Bouw een leger basis en val je vijand aan. Speel de missies uit om door te mogen naar de volgende totdat al je vijanden zijn verslagen en er weer vrede is.

7.9 / 10
Earth Taken

De aarde is veroverd door aliens. Overal hangt gifgas in de lucht en er zijn nog maar weinig overlevers. Vind ze, dood de aliens, en vind de bunker waar je kunt schuilen.

8.5 / 10
IndestructoCopter

Schiet alle andere helicopters neer voordat ze uit het zicht verdwijnen. Koop tussen de levels door upgrades om je helicopter beter te bewapenen.

8 / 10
Trooper Assassin

Schiet er op los en zorg dat je zelf niet geraakt wordt in die mooie schietspel. Probeer goed te mikken en snel te reageren. Vergeet niet te herladen!

7.7 / 10
Expendables 3

Je wordt aan alle kanten aangevallen! Rij rond met je tot tank omgebouwde legerjeep en verdedig jezelf!

8.8 / 10
Army of Ages

De aliens vallen aan. Ze hebben hun basis gebouwd, dus maak die zo snel mogelijk kapot. Vecht door de eeuwen heen en wordt steeds sterker. De aliens evolueren ook, dus blijf ze voor!

7.9 / 10
Battalion Commander

Loop door het veld en schiet je vijanden neer. Verzamel zoveel mogelijk manschappen en versla iedereen. Er zijn 100 missie om te volbrengen!

9 / 10
Storm Ops 4

In dit spelletje ben je een sniper in het leger. Schiet alle soldaten neer die jouw bunker komen aanvallen. Koop tussendoor goede upgrades.

8.5 / 10
Battalion Commander 2

Scoor punten en pak geld om jouw soldaat en je vrienden je upgraden. Bevrijd andere soldaten en zorg ervoor dat je de vijanden uit de weg schiet.

8.9 / 10
Deadly Venom Secret Agent

Sluip met de geheim agent door het complex en schakel alle soldaten uit. Kun jij allerlei spullen verzamelen en de uitgang vinden?

6.6 / 10
Stealth Hunter 2

Kun jij heelhuids wegkomen uit de haven? Eerst moet je met je geheim agent rondsluipen om te ontdekken wat er daar allemaal gebeurt. Verzamel bewijzen, en sluip daarna weer naar buiten.

9.3 / 10
Pandemonium

Op zoek naar de Gouden Muffin stort ineens de tempel in en word je van het ene hysterische level naar het andere geteleporteerd. Ontwijk alle vallende objecten, mijnen, giftige muffins, en ren niet van de rand van het platform af. Pak wel de goede muffins voor extra leven. Je zal het nodig hebben.

8 / 10
Army Driver

Rijd over de verschillende landschappen en schiet met jou legerwagen alle andere wagens kapot. Let wel goed op dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.

8 / 10
Tower Battle

Lat de aanvallers je toren niet slopen. Bouw geweren en kanonnen op je toren om ze allemaal tegen te houden. Kun jij ze stoppen voor ze de toren bereiken?

9 / 10
The Horde 2

Drijf de bloeddorstige horde Orks terug met jouw kleine leger. Kun jij alles strategisch opzetten en je dorp terigwinnen?

9 / 10
SAS Zombie Assault 3

De zombies vallen aan en ze zijn overal. Kun jij in dit spel alle zombies neerknallen en zelf in leven blijven? Overleef de zombie apocalypse!

6.8 / 10
Metal Slug Brutal

Schiet alle vijnadelijke soldaten aan flarden in dit oorlogsspel. Vind de weg door dit dorp en schiet iedereen die je tegenkomt neer. Kijk uit! zij hebben wel granaten en jij niet!

8 / 10
Iron Ladies

Ga op stap in de oorlogszone met de iron ladies. Schiet alle vijanden neer en verzamel het geld. Koop hiermee allerlei upgrades om je vijanden de baas te blijven.

7.3 / 10
Operation Mumbai

Schiet met de militairen alle terroristen in Mumbai neer. Rijd en vaar door de stad en schiet iedereen met een geweer overhoop. Vergeet niet te herladen!

8 / 10
D Fence

Bescherm je kasteeltje tegen de schutters in D Fence!

8 / 10
Tower Machines

Je moet zorgen dat er geen enkele vijandige truck het einde van de weg bereikt. Bouw allemaal torens op strategische plekken langs de weg om alle wagens er af te knallen!

6 / 10
5strike

Je burgers zijn het boerenleven helemaal beu. Gooi die koolrapen en schepjes weg en grijp je wapens! Schiet alles om je heen helemaal kapot en blaas van alles op met je team van 5 doorgedraaide soldaten. Ben jij even helemaal klaar met al die ziekelijk zoete boerderij spelletjes? Sloop alles met je soldaten in 5strike! Alles draait om wapens, oorlog, en tactiek in dit gave MMO strategie spelletje!

0 / 10
Frontline Defender

Ren van de ene kant van de barricade naar de andere en verdedig jezelf tegen alle indringers. Kijk goed uit, want ze komen dus van beide kanten op je af!

6.5 / 10
Modern Tactics 3

Versla je vijanden door de beste strategie te bedenken voor deze missie. Stuur je mannetjes door het slagveld en schiet je vijanden zonder dat je team sneuvelt.

8 / 10
Star Dominion

Bouw een militaire basis en breid je terrirorium uit in de richting van je vijand om zijn basis te vernietigen en ze het land uit te drijven. Je kan wel het beste eerst even de instructies aan het begin van het spel lezen.

8 / 10
Stealth Bound

In dit spelletje kun je op allerlei creatieve manieren langs de bewakers komen. Sle ze neer en gooi ze in de vuilnisbak, of steel hun kleren en vermom je als een bewaker!

8 / 10
Tainted Kingdom

Train je soldaten en zet ze in tegen een gekozen doelwit. De eerste paar levels laten je al spelende zien hoe je dit moet doen. Op die manier kun je allerlei landen binnenvallen en veroveren totdat de kwade machten verslagen zijn.

8 / 10
Soldiers Inc

Er is een machtsstrijd uitgebroken in Zandia. Kun jij allerlei black ops opdrachten uitvoeren? Blijf jij je werkgevers trouw of bouw je een eigen leger op? Werk samen met andere belangrijke figuren, maar vertrouw niemand in de gewetenloze wereld van Soldiers Inc.

8 / 10
Gun Nomads

Je bent een huursoldaat in het uiteengevallen Amerika van de toekomst in dit uitgebreide spel. Val rebellen kampen aan en roof geld voor nieuwe wapens. Zorg dat je reputatie groeit door succesvolle aanvallen uit te voeren.

7.9 / 10
Commando

Deze commando neemt het in zijn eentje op tegen hordes Duitsers! Verzamel ammunitie en schiet de soldaten, tanks, helicopters en nog veel meer in Commando!

8 / 10
Metal Slug Brutal 2

In dit deel van Metal Slug Brutal heb jij ook eindelijk granaten om je vijanden mee op te blazen. Schiet de vijandelijke soldaten en en hun tanks en helikopters neer. Probeer heelhuids het einde van elk level te bereiken in dit brute schietspel.

8 / 10
Battlefield 2

Zorg ervoor dat je alle vijandelijke soldaten besluipt en uit de weg ruimt. Kijk uit dat ze je niet zien, anders schieten ze jou overhoop.

0 / 10
Battle of Heroes

Leid je leger de oorlog in met de zombie demonen en de Sun Empire. Kun jij je tegenstander verslaan? Pak het goud om aan geld te komen.

8.5 / 10
Road of the Dead 2

Rij rond en schiet zoveel mogelijk zombies. Je kunt ze ook met je auto aanrijden, maar soms klimmen ze dan op de auto! Stop ook her en der op upgrades en voorraden op te pikken.

8 / 10
Flash Fodder

Rondlopen en knallen, dat is wat je moet doen in Flash Fodder.

8.2 / 10
Crusader Tank

Dring zo diep mogelijk door in het terrein van een duistere militante sekte en schiet al hun tanks, uitkijktorens, en olie voorraden overhoop.

8 / 10
Castle Guard

Bewaak je eigen kasteel door de juiste mannetjes het veld in te sturen en te vechten.

8.2 / 10
Modern Tactics 2

In dit spel moet je weer je team er op uit zenden om de vijnad te verslaan. Leid ze door het slagveld en knal de vijand weg terwijl je er voor zorgt dat jouw team niet het onderspit delft.

8 / 10
Ultimate Army 2

Ben jij steeds je tegenstanders te slim af? Probeer alle gebouwen te veroveren met je leger. Je hebt het level gewonnen als elke basis op de kaar van jou is. Jij bent het blauwe leger.

8.1 / 10
Behind The Enemy

Ontwijk met je eigen leger mannetje alle bommen te ontwijken. Hou het lang genoeg vol en speel zo het level uit. Kijk goed naar de bommen om te zien hoe vaak ze stuiteren. Speel: Behind The Enemy!

8 / 10
Mex

Vecht de strijd uit met allerlei robots. elke robot heeft zij eigen speciale aanvallen. Linksboven zie je meer details over wat deze doen.

8 / 10
Control Craft 3

Drijf alle vijanden uit de torens met jouw soldaten totdat alle torens in de levels van jou zijn. Pak het strategisch aan.

8 / 10
Combat

Kom aan het eind van het level door niet te veel geraakt te worden en niet naar beneden te vallen. Schiet zelf alle tegenstanders neer.

8 / 10
One Soldier

In One Soldier moet je je tegenstanders beschieten zonder zelf geraakt te worden.

8 / 10
Super Energy Apocalypse

Aanvallen is de beste verdediging in dit zombie spel. Bouw een basis en breid langzaam uit om de hordes zombies aan te kunnen. Bouw fabrieken en upgrade je kanonnen om te overleven.

8 / 10
Robots vs Zombies 2

Bescherm je basis tegen de zombies. Bouw stations en een sterke verdedigingslinie. Stuur je soldaten in mechanische pakken er op uit om de zombies tegen te houden.

8.5 / 10
Snake Squad

In dit spelletje ren je rond en moet je soldaten verzamelen. Kijk uit dat de politie je niet te pakken kijgt. Ze zitten achter je aan. Als je af bent, kun je upgrades kopen voor de volgende beurt.

8 / 10
Little Soldiers

Ga met je leger mannetje aan de slag en kom aan het einde van het level. Pak de voorwerpen om verder te komen in de levels. Hoe verder je komt met hoe meer mannetjes je moet samenwerken om een level uit te spelen.

8 / 10
Run Soldier Run

Ren met je soldaten en ontwijk de bommen en granaten. Soms voegt zich na een tijdje een nieuwe soldaat toe, maar je moet er altijd minstens eentje over hebben.

8 / 10
Modern Tactics

Denk goed na over de juiste zetten om zo de vijand te verslaan in dit strategie spel. Je hebt vier mannetjes en je mag maar een bepaald aantal passen nemen voor je schiet of een granaat gooit. Zorg ervoor dat je leider niet sneuvelt.

8 / 10
Control Craft 2

Probeer alle torens te veroveren met je soldaten totdat alles van jou is. Drijf je vijanden uit door met de juiste hoeveelheden op het juiste moment aan te vallen.

8 / 10
Paintball Shootout

Een Russische paintball game... maar je begrijpt vast wel wat de bedoeling is. Klik op de bovenste optie in the menu om te beginnen. Ben je game over, klik dan niet op OK maar op de MENU knop links onder om terug te gaan naar het menu en nog een keer te spelen.

8 / 10
Kingdom of Liars 3

Ga weer op een nieuw avontuur met de Hernessian Guards. Ook dit keer moet je op onderzoek uit om een mysterie op te lossen. Zoek goed naar aanwijzingen.

8 / 10
Army Stacker

Maak een hoge toren met de bokken. Als laatste moet je de soldaat er bovenop zetten. Zorg dat alles stevig staat en niet omver wankelt.

0 / 10
Gunmaster Onslaught 2

Knal de tegenstanders die van alle kanten op je afkomen met je geweer, mijnen en een rocketlauncher. Des te verder je komt, des te groter het geschut dat op je af komt. Soldaten met grotere wapens, maar ook helicopters en tanks.

8 / 10
Ondergronds Lab

Loop door het ondergrondse lab en probeer alles op te lossen. Plaats mijnen en schiet goed om te overleven.

8 / 10
Decision 3

Je hebt eindelijk in een nieuwe stad meer overlevenden gevonden. Nu kun je hun basis gebruiken als je uitvalsbasis in jouw strijd tegen de zombies!

0 / 10
Steel Torrent

Schiet met je tank alle tegenstanders kapot. Leg ook mijnen voor je tegenstanders neer. Ontwijk wel de kogels die op je afkomen.

8 / 10
Eat Rockets

Schiet je raketten af en probeer met zo min mogelijk zoveel mogelijk zombies uit te schakelen. Je zal de raketten kundig en snel met je muis moeten besturen.

0 / 10
Zombo Buster Rising

In dit spelletje heb je de leiding een team zombiekillers. Gebruik je wapens om de zombies te schieten die de schuilplaats van de mensen aanvallen, maar zorg dat je de vluchtende soldaten niet per ongeluk raakt. Spaar punten voor mooie upgrades.

7.6 / 10
Lt Fly versus the Spiders

Een mix van 2 spellen: links moet je de blokjes wegspelen, rechts de spinnen bestrijden.

8 / 10
Pocket Ninja

Ren rond met de pocket ninja's en versla alle vijanden. Je kunt de ninja's samenvoeren tot grotere en sterkere krijgers, om ze opsplitsen zodat je er meer hebt.

8.4 / 10
Ultimate Army

Verover met je leger alle gebouwen in het veld. Drijf alle vijanden uit en zorg dat elke basis van jou wordt om het level te winnen. Soms heb je meer dan een vijand om het tegen op te nemen.

8 / 10
City Siege 4

Koop en upgrade je manschappen en trek er op uit om de mensen die door aliens ontvoerd zijn te redden. Kun jij alle aliens neerschieten en de mensen uit hun gevangenschap bevrijden?

8 / 10
The Great Conquest

Haal de papyrus des wijsheid terug. Hij is gestolen! Kun jij je vijanden najagen en dorpen en uitkijktorens bouwen om je kasteel strategisch te ondersteunen in de strijd?

8 / 10
Rise of the Titans 2

Door vervuiling en uitbuiting van de aarde gaat de wereld ten onder. De oerreuzen staan op om de mensheid te stoppen. Maak alle huizen, wapens, en legers van de mensen kapot.

8 / 10
Sector 71

Je bent ingesloten in een legerbasis die verlaten is omdat er een giftig monster rondwaart. Omdat jij binnen bent en de rest van het leger buiten, ben jij de enige die het serum kan vinden en naar buiten kan krijgen. Vind het serum en de uitgang!

8.7 / 10
Ziel Verlosser

Schiet goed en probeer alles op te lossen in elk level. Ga het avontuur aan in ziel verlosser.

8 / 10
Control Craft

Probeer in dit spel te zorgen dat alle torens in jouw handen vallen door je soldaten er op uit te sturen totdat alles van jou is.

9 / 10
Urban Shootout

Schiet iedereen die tevoorschijn komt neer voor je jou kunnen raken. Je zal snel moeten reageren en daarbij ook nog eens precies moeten mikken!

2 / 10
Training Night

Ga op training en daarna de strijd aan. Kan jij de soldaten door de levels leiden? Pak de sterren, maar kijk uit voor al de staven dynamiet!

0 / 10
X Redhorn

Ge er op uit in je bewapende mecha-suit. Je hebt assistentie in de vorm van de robots die om je heen vliegen. Kun jij je vijanden opsporen en uitschakelen?

0 / 10
Planet Wars

In dit spelletje moet je jezelf beschermen tegen de aliens. Ze vallen je allemaal tegelijkertijd aan! Kun jij ze neerschieten voor ze jou doden?

0 / 10

Online leger spelletjes

In deze spelletjes maak je als soldaat of militair onderdeel uit van het leger. Heel defensie komt langs in deze leger spelletjes; luchtmacht, landmacht en marine. Vecht met jouw troepenmacht de strijd uit!

Dit vinden wij de leukste spellen:Battle Gear 2, Stalingrad 2, Battles for Darkness, Jungle Siege, Battle Cry: Age of Myths, Swords And Sandals Crusader, Age of War 2, Strategy Defense 3, Feudalism 3, Strategy Defense 4