Tags >

Lego

Signal Switch

Kijk goed naar de volgorde waarin de gekleurde lampen flitsen, en trek dan in de juiste volgorde aan de hendels om een nieuwe kar aan de trein vast te maken. Je hebt wel een goed geheugen nodig voor dit spelletje.

8 / 10
Lego Racer

Wordt de kampioen van alles racers door alle drie de rondes te winnen in deze lego race. Ontwijk de obstakels die op de weg liggen en pak de hulpstukken en boosters. Veel succes!

8 / 10
Lego Jack Stone

Los met Jack Stone en zijn helikopter de problemen op in legoland!

8 / 10
Lego Junkbot 1

Help de Lego Junkbot bij de vuilnisbakken te komen door bruggen en trappen te bouwen zodat de robot langs de hete platen, water, gearbots en allerlei andere obstakels kan komen.

7.9 / 10
Lego Expeditie 1

Leid alledrie je legomannetjes naar het geheim van de Golden Dragon!

8 / 10
Lego Junkbot 2

Nog veel meer levels om bruggen en trappen te bouwen zodat de Lego Junkbot erlangs kan om het vuilnis op te halen. Help de robot langs alle obstakels komen zoals de hete platen, het water, en de gearbots.

7.9 / 10
Lego Zombie Verdedigen

Er komen steeds golven van lego zombies aan. Vernietig dat allemaal door een sterke verdedigings linie op te bouwen in dit Tower Defence spelletje. De lego zombies worden steeds sterker, maar gelukkig verdien jij ook steeds meer geld voor nieuwe wapens.

8 / 10
The Lego Treasure Hunt

Vind een weg door het doolhofachtige kasteel en verzamel de muntjes. De munjes kun je gebruiken om handige hulpstukken te kopen die je kunnen helpen bij het vinden van de vier puzzels die je moet oplossen om de schat te bemachtigen. Veel succes!

8.1 / 10
Lego Expeditie 3

Help Johnny Thunder en zijn vrienden het mystery van de mummy op te lossen. Los de verschillende puzzels op en vind de mummy!

8 / 10
Lego Expeditie 2

In deze Great Mountain expedition moet je het team in de hetelucht ballon naar de top van de berg begeleiden. Zorg dat je niet geraakt wordt door de vliegtuigen, pijlen, bliksem of vogels.

8 / 10
Dragons Mountain

Ontdek de geheimen van de draak in dit lego spel. Verzamel de objecten en zet ze op de juiste plaatsen in. Speel onderweg allerlei korte spelletjes om obstakels te overkomen.

8 / 10
Castle Battles

Schiet met je kanon op het lego-kasteel van de tegenstander totdat je de schat weet te raken!

8 / 10
Toyroom

Rijd met je afstandbestuurbare autotje over de vloer. Rijd tussen alle legoblokken en ander speelgoed door en verzamel de paars-blauwe sterren.

8 / 10
Alpha Team

Race over het ijs en door de sneeuw met het Alpha Team van Lego. Schiet de reuze insecten neer, en kijk uit voor de afronden en bommen. Transformeer naar Alpha Mode om door het ijs te breken.

7.7 / 10
Lego Skater

Neem het op tegen Brickster met de skater Pepper. Haal allerlei stunts uit en zorg dat jij de beste bent. Als je Bricktser verslaat moet hij terug naar de gevangenis.

8.1 / 10
Lego Hockey Challenge

Speel ijshockey in dit Lego Spelletje. Kies het type slag dat je wilt spelen en stel je snelheid en precisie in. Je krijgt niet alleen punten voor het scoren van een goal, maar ook voor het gebruiken van verschiilende soorten slagen.

7.9 / 10
Treasure Trench

Vaar door de zee met je legomannetje in een onderzeer en schiet te slangen en andere zeemonsters. Als ze in aparte legoblokjes zijn gebroken moet je ook de blokjes schieten, anders zetten ze zichzelf weer in elkaar. Pak de schat voordat je doorgaat naar het volgende level.

8 / 10

LEGO, wie heeft er niet met deze Deense legosteentjes gespeeld?

Lego is bekend geworden met de gekleurde kunstof blokjes, waarmee je van alles en nog wat kunt bouwen. De blokjes zijn op heel veel verschillende manieren te combineren, waardoor iedereen naast de standaard legosets ook zijn eigen legobouwwerk kan maken. Lego is zelfs uitgeroepen tot speelgoed van de eeuw! Wist je dat er ook attractie- of themaparken geheel van lego zijn? Legoland.

Speel nu ook online met lego in een van deze legospelletjes!

Lego-en kun je nu ook op je computer in een van deze vele Lego spelletjes. Zo kun je bijvoorbeeld met een legotrein of lego-auto spelen of je kunt op lego expeditie. Veel plezier met de legosteentjes in een van deze games!

Dit vinden wij de leukste spellen:Signal Switch, Lego Racer, Lego Jack Stone, Lego Junkbot 1, Lego Expeditie 1, Lego Junkbot 2, Lego Zombie Verdedigen, The Lego Treasure Hunt, Lego Expeditie 3, Lego Expeditie 2