Tags >

Magie

Dream Chronicles

Help Faye om de toverslaap op te heffen in Dream Chronicles.

8 / 10
Min Hero Tower of Sages

In dit spelletje heb je een soort pocket monsters. Ga op zoek naar andere monster trainers en versla ze allemaal. Je hebt alle medailles nodig om de eindbaas aan te kunnen! Ga dus op zoek naar al je tegenstanders!

8 / 10
Harry Potter Mastermind

Mix een toverdrankje in Professor Sneep's les in dit mastermind spel. Probeer de juiste volgorde van de ingredienten te vinden door ze in de weegschaaltjes boven de toverketel te hangen. Een witte pin betekent dat een van de ingredienten op de juiste plaats ligt, terwijl een zwarte pin betekent dat een van de ingredienten die je hebt gekozen wel in de toverdrank moet maar op de verkeerde plaats ligt.

8 / 10
Spirit Fencer

Wandel met je ridder door het bos en versla alle monsters die je tegenkomt. Kun jij door het magische bejeweled spel punten sparen voor goeie aanvallen?

0 / 10
Catch The Pixies

De ontdeugende blauwe Cornish Pixies uit Harry Potter en de Geheime Kamer zijn weer ontsnapt. Kan jij ze met je toverstaf terug de kooi in schieten? Mik op de pixies en schiet ze zodat ze terug de kooi in gaan in dit prachtige 3D spel.

8 / 10
Cursed Treasure 2

Zorg ervoor dat niemand je diamanten kan stelen. Schiet ze allemaal van de weg met je magische torens. Bouw je op de juiste grond en vergeet ze niet te upgraden. Je krijgt ook enkele magische aanvallen om in te zetten.

8.7 / 10
Rune Raiders 2

Kies je helden uit. Iedere held heeft zijn eigen unieke krachten. Kun jij door het koninkrijk reizen en alle monsters verslaan?

0 / 10
Goochelaars

Een lastig spelletje, maar wel heel gaaf! De tovenaar heeft een aantal klonen van zichzelf die richting precies de tegenovergestelde kant bewegen. Kun jij ervoor zorgen dat de tovenaar de kaarten pakt, en de kloon de schakelaar omzet om de deur te openen? Kijk uit voor de vallen!

2 / 10
Elements of Arcadia

Verzamel aanvalspunten in het bejewelen spel om tegen de monsters te vechten. Je kunt nieuwe wapens kopen, de schuld van je kansloze tovenaar-mentor afbetalen, en de schatten die je onderweg vindt kun je in de winkel verkopen.

0 / 10
Mighty Knight

Schiet alle monsters dood met je helden. Kun jij op een reis door het hele koninkrijk het Doom Castle bereiken en de slechterik doden?

8.5 / 10
Must Escape The Wizards Castle

Kan jij het tovernaars kasteel onstappen door de juiste dingen te pakken en de weg te vinden.

8.3 / 10
Doras Magical Garden

Heb jij een beetje groene vingers? Help Dora haar magische tuintje te onderhouden. Zaai zaatjes en geef de tuinpotten water en voeding in Dora The Explorer Magical Garden.

8 / 10
Samsara Room

Waar ben je? Kun jij een manier vinden om uit deze vreemde magische kamer te komen? Kijk goed rond en vind nuttige voorwerpen om te gebruiken.

8 / 10
Staircase Game

Je bent een leerling in Zweinstein maar je bent na bedtijd nog op en niet in de slaapzaal. Ren de magische trap op voordat je door de hoofdmonitor wordt gepakt. Kijk uit voor alle magische obstakels zoals de valluiken!

8 / 10
Magic Mahjong

In dit mahjong spelletje kun je de tovenaar helpen alle speelbare mah-jongg stenen weg te spelen. Blaas ze op met je magische krachten en verzamel mooie power-ups!

0 / 10
Magic Pinball

Pinball kennen we natuurlijk allemaal, een beetje magie erin en soms 3 ballen, veel plezier!

8 / 10
Sin Mark

Haal de runestones uit de pilaren en schiet dan de portal waar de demonen doorheen komen om ze te stoppen. Het level is pas afgelopen als alle portals zijn opgeblazen en alle demonen zijn neergeschoten.

8 / 10
Magic Smash Hammer

Gebruik de hamers om het kasteel te verdedigen. Ram alle magische monsters ermee de grond in. Je kunt ook kleinere hamers naar ze gooien.

9 / 10
Dragon Slayer

Help deze heldin de weg vinden door het donkere, ondergrondse doolhof. Kun jij alle monsters en draken verslaan? Pak ook het geld.

8 / 10
Plantasia

Help Holly haar training als magische fee afmaken door de vergeten tuinen weer op te knappen. Zorg goed voor de magische plantjes en verdien met de bloemen genoeg punten om nieuw gereedschap en nieuwe zaadjes te kopen, en de oude standbeelden weer op te poetsen. Ruim de rotsen en stenen uit de weg, houd de insecten op afstand, en maak de hele tuin weer mooi.

8 / 10
Hands Of War 3

Een mooi strategy spelletje waarin je de vrede in het koninkrijk moet herstellen na de oorlog. Reis rond en versla de vijanden van de vrede!

8.1 / 10
Gandy's Quest

Gandalf is zijn pijp kwijt. Zoek in de bossen en de grotten en pak onderweg de muntjes zodat je ook tabak kan kopen als je de pijp eenmaal terug hebt gevonden.

0 / 10
My Little Army Mythballs

In dit spelletje moet je je eigen mini leger opstellen. Win gevechten en ga op missies om nieuwe krachten te ontgrendelen. Kun jij iedereen verslaan?

8 / 10
Harry Potter 2

Vlieg op je bezem met Harry Potter en vang de verschillende ballen om je voor te bereiden op een grote Zwerkbal wedstrijd. Eerst moet je golfballen en geheugenstenen vangen voordat je achter de gouden snaai aan mag gaan. Kijk out voor de uilen.

8 / 10
Famaze

Probeer de koolrapen en de uitgang te vinden in dit doolhof. Bovenin zie je een kaart, en onderin zie je je ridder. Hou ze allebij in de gaten!

0 / 10
House Of Potions

Verzamel de magische drankjes in het veld door ze naar de bodem van het grid te laten zakken. Meng ze allemaal samen tot een krachtige magische formule en win in elk level een nieuwe schitterende magische edelsteen.

8 / 10
King's Island 2

Ontsnap met de ridder uit de onderwereld. Kun jij alle skeletkrijgers doden en de magisch spullen verzamelen die je nodig hebt om te ontsnappen?

0 / 10
Nelly 2: Episode 1

Nelly moet door het donkere bos komen. Kun jij haar helpen de weg te vinden? Kijk uit voor de grote beesten. Help haar beestjes te vinden die haar kunnen helpen.

8.3 / 10
Heks Aankleden

Kleed dit lieve jonge heksje mooi aan. Kies de jurken en kapsels die jij het mooist bij elkaar vind passen.

7.8 / 10
The Last Alchemist

Ga op zoek naar de verloren voorwerpen in het woud. Je bent op zoek naar een magische formule. Kun jij alle levels uitspelen? Goed kijken!

0 / 10
Meganic Wars

Speel met speciale kaarten en win. Kies de juiste kaart in de juiste beurt om de tegenstander te verslaan.

0 / 10
Spectromancer Gathering Of Power

Iedere tovenaar heeft een magische scherf van een machtig toverobject gekregen, maar ze worden er langzaam corrupt door. Jij moet alle scherven terughalen. Natuurlijk willen ze de scherven niet opgeven, dus moet je ze in een toverduel met magische kaarten verslaan.

8 / 10
Fight The Death Eaters

Help Harry Potter zichzelf tegen de Dooddoeners te verdedigen in het Ministerie van Toverkunst net als in de film Harry Potter en de Orde van de Feniks. Schiet de Dooddoeners weg met je toverstaf.

8 / 10
The Keeper of 4 Elements

Zorg dat er geen indringen langskomt! Gebruik de vier elementen om de iedereen te verslaan en de magische manuscripten te bewaken!

8 / 10
Harry Potter - Cats

Help Harry de katten op de betoverde borden van Dolores Umbridge te bevrijden. Schiet ernaar met je toverstok. Richt op het bordje met de gloeiende cirkel eromheen en click lang genoeg op de muis om de juiste hoeveelheid kracht te selecteren.

8 / 10
Might & Magic Heroes Online

Verken de adembenemende fantasiewereld van het gratis MMO spel Might & Magic Heroes Online. Geniet van de spectaculaire graphics en het mooie ontwerp van alle personages, en vecht mee in spannende veldslagen. Leid je held en bende vrienden door allerlei avonturen en battles. Stap de arena in in coöp gamemode en vecht voor roem en prijzen met een team spelers van over de hele wereld. Veel plezier met spelen!

0 / 10
William and Sly 2

Zoek overal in het level met de vos en vind de stukjes van William's dagboek terug. De gnomen hebben het helemaal verscheurd. Kun jij ook de andere problemen en raadsels oplossen?

0 / 10
Potion Panic

Maak zoveel mogelijk combinaties met de zelfde magische drankjes. Zorg ervoor dat jouw tovenaar de wedstrijd wint. Speel tegen allerlei andere spelers!

0 / 10
Witch Hunt 2

Help Lucrea, een hebberige heks die bovendien makkelijk op d'r teentjes is getrapt, door het koninkrijk te reizen. Versla de goblins en verander ze in goud. Spaar goud om upgrades te kunnen kopen.

10 / 10
Elements and Magic

Gebruik je manschappen om strategisch het pad te verdedigen. Kun jij alle orcs en andere monsters tegenhouden? Gebruik ook boerderijen om voedsel te verbouwen en graaf tegelijkertijd ook magische kristallen op.

8.4 / 10
The Great Indian Magician

Speel allemaal snelle kleine spelletjes met de indian magican. Je krijgt steeds in beeld wat je moet doen en de tijd staat in beeld. Speel de kleine spelletjes snel en goed.

8 / 10
Mira Magia

Kies je eigen figuurtje en ga het fantasy spel in. Een beetje magie komt er wel bij kijken.

8 / 10
Tales of Terratos

Gebruik het bejeweled spelletje om punten te sparen om magische wezens op te roepen. Zo kun je de monsters verslaan en de strijd winnen!

0 / 10
Champions of Chaos 2

Ga op pad en reis door de verschillende landen om de koningen te overtuigen aan jouw zijde te vechten in de oorlog. Hoe doe je dat? Door al hun beste strijders en de koning zelf te verslaan. Je kunt ook aan de llama wedstrijden meedoen, en in de plaatselijke kroeg vechten met helden op doorreis.

8 / 10
Little Protector Planes

Reis naar een nieuwe wereld en kies helden uit om mee samen te werken. Versla monsters en verzamel geld voor betere wapenuitrustingen.

8 / 10
Sin Mark 2

Probeer alle monsters neer te schieten met de pijl en book en de poort waar ze doorheen komen moet je ook kapot maken. Verzamel de runen uit de stenen met de magische tekens.

8 / 10
Wizard Hult

Tover met de tovenaar blokken, bruggetje en trappen voor jezelf om door alle kamers van het kasteel te komen. Haal jij het einde?

8 / 10
War Goddess

Ontwerp in dit spelletje je eigen oorlogs godin. Kies uit allerlei verschillende helms, kleren, en natuurlijk wapenuitrustingen.

8 / 10
Click Battle

Klik op de tovenaars om combinaties te maken. Zo vliegen ze er op uit om de vikings tegen te houden! Des te meer tovenaars, des te meer kracht.

0 / 10
Arzea

Ren en spring door het level en en verzamel alle magische sleutels en spreuken. Schiet ook alle slijmpjes en beestjes met je vuurballen.

0 / 10
De Eenzame Koning

Het koninkrijk is vervloekt. Iedereen die er komt verdwijnt, dus de koning is altijd eenzaam. Kun jij de magische hoorn vinden en de vloek verbreken? Veel leuke levels om uit te spelen!

2 / 10
Fancy Wizard

Help de tovenaar langs de monsters en de obstakels te komen. Gelukkig kun je een hulpje tevoorschijn toveren om je vooruit te helpen.

0 / 10
Light Quest

Probeer je gestolen hond terug te krijgen. Pak onderweg de munten en kijk goed waar de hond is.

0 / 10
The Golem

Help de golem de weg te vinden door de verschillende levels. Kun jij ontdekken hoe de golem een mens kan worden? Los alle puzzels op in dit spelletje.

0 / 10
Once In The Cave

Help de tovenaar door het level te komen. Verzamel alle muntjes en raak alle trollen met je vuurballen en andere magische aanvallen in dit platform avontuur!

0 / 10
Adorith The Stolen Crystal

Help het poppetje alle kristallen terug te vinden die uit het dorp zijn gestolen. Pak de kristallen en spring door de poort. De poort gaat pas open als je alle kristallen hebt gepakt.

0 / 10
Last Legacy

Dit is je laatste avontuur, want eigenlijk was je als held al met pensioen. Gebruik de kristallen bollen en je superkrachten om blokken te verwijderen of te creeren. Ren en spring door de vele levels!

0 / 10
Underworld

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als jij een machtige strijder was in een duistere, magische wereld? In Underworld ontdek je het zelf. In dit klassieke fantasy spelletje ontmoet je allerlei vreemde personages en kun je missies van ze aan nemen. Durf jij het aan?

0 / 10
The Everloom

Je bent in een magische droomwereld beland. Maar hier is het onrustig! De wereld zit vol vreemde mensen, en staat op instorten. Kun jij ontdekken wat er aan de hand is? Praat met de mensen en zoek de juiste objecten.

0 / 10
The Great Bazooki

Laat alle ballonnen knallen door met de Great Bazooki kaarten te gooien. Je moet wel goed mikken, want zoveel kaarten heb je niet meer over!

0 / 10
Click Battle Madness

In dit spelletje heb je een leger tovenaars. Je moet het kasteel zien te beschermen tegen de vikings. Klik op de kleurencombinaties om de tovenaars te laten schieten.

0 / 10
Magical Glory

Schiet met je krijger en je tovenaar alle monstertjes neer die er aan komen. Ze willen je kasteel kapot maken! Hou ze tegen!

0 / 10
Eat Rockets 2

Kun jij heel snel de vuurbal door het level sturen en het monster raken? Wees wel snel, en raak de stenen niet, anders gaat je vuurbal uit.

0 / 10
Alchemist

Verzamel alle ingredienten die je nodig hebt om magisch licht te maken en het dorp te redden. Kijk uit voor alle schaduw monstertjes en vind andere tovenaars die kunnen helpen.

0 / 10
Tower of the Archmage

Versla alle beesten en tovenaars in de toren van de magiers. Verzamel de runen en maak je eigen toverspreuken om je vijanden te verslaan.

0 / 10
Adventure Duel

Speel een duel met magische kaarten tegen de computer. Er komt wat geluk bij kijken, maar je moet ook strategisch je kaarten kiezen.

0 / 10
DPS

In dit fantasy spelletje kun je het opnemen tegen monster. Upgrade zodat je meer punten kan verdienen door sterkere monsters te verslaan.

0 / 10
How to Be a Magician

Dit meisje wil graag meedoen aan een goochelshow. Eerst moet je haar dus mooi opmaken en een beuty behandeling geven. Kleed haar daarna mooi aan in een toepasselijk kostuum.

0 / 10
Caravan Beast

Arche will graag een Beast Master worden. Reis naar de Beast Academy en kies je magische dier uit. Zorg goed voor je beestje en verzamel onderweg allerlei handige voorwerpen.

0 / 10

Houd jij van magie en toverkunst?

Speel dan een van deze magische spelletjes met moeilijk verklaarbaarbare dingen erin. Heksen, tovernaren en andere magschische figuren in deze magie games.

Dit vinden wij de leukste spellen:Dream Chronicles, Min Hero Tower of Sages, Harry Potter Mastermind, Spirit Fencer, Catch The Pixies, Cursed Treasure 2, Rune Raiders 2, Goochelaars, Elements of Arcadia, Mighty Knight