Tags >

Management

Burger Restaurant 2

In dit tweede deel van Burger Restaurant kan je je winkeltje in een keten veranderen door steeds na elk level een nieuwe plek op de kaart te veroveren. Bedien je klanten zo snel mogenlijk om ze tevreden te houden en zo je dagelijkse doelen te behalen.

8.1 / 10
Diner Dash

Manage je restaurant goed door de klanten snel te bedienen. Als je eenmaal je dagelijkse goal hebt behaald dan mag je het restaurant stukje bij beetje gaan opknappen.

8 / 10
Papa's Pancakeria

Bak heerlijke pannekoeken voor je gasten in Papa's pancakeria. Kun jij alle ingredienten netjes in de pannekoeken verwerken en ervoor zorgen dat je alleen maar blije klanten hebt? Je kunt allerlei leuke extra's winnen met de kaartjes die je spaart met extra fooigeld.

8.4 / 10
Happy Mart

Bouw je eigen winkelcentrum. Kun jij ervoor zorgen dat jouw winkels populair blijven en veel geld verdienen? Hippe winkels zijn belangrijk, maar ook security en hoe schoon het er is.

9.2 / 10
Youda Marina

Youda Marina is een simulatie van een jachthaven. Aan jou de taak om de alledaagse problemen in de haven op te lossen. Houd alle bezoekers tevreden en bouw met het verdiende geld nieuwe winkels en restaurant.

8.1 / 10
Youda Farmer 2

Je eigen boerderij beheren kan in Youda Farmer 2. Koop spullen, zorg voor de dieren en zorg dat alles soepel verloopt.

8.1 / 10
Perfume Shop

Kun jij deze parfumwinkel goed managen? Help de klanten hun keuze afrekenen en koop nieuwe parfums in zodat je voorraad niet op raakt.

8.2 / 10
Airport Madness

Kun jij een vliegveld leiden? Laat veel vliegtuigen landen en opstijgen zonder problemen. Zorg dat je wel uitkijkt voor de taxiende vliegtuigen. Die kunnen alles wel goed in de war sturen.

8 / 10
I Want To Be A Billionaire

Koop allerlei verschillende bedrijven, bouw alles snel op, upgrade je gebouwen, en verdien veel geld! Je moet alleen wel de politie en de belastingdienst te vriend zien te houden...

8.1 / 10
Oiligarchy

Zoek olie, zet de juiste boortorens neer en wordt de Oliegigant van de wereld. Gooi geld tegen de verkiezingen aan om te winnen en je toegang tot de geheime plannen van the White House op te kopen. Ga gewetenloos te werk in Oiligarchy.

8 / 10
Cinema Time

Verdien lekker veel geld door in de bioscoop te werken. Verkoop tickets, drankjes en popcorn aan de klanten. Koop ook nieuwe films in, anders raken mensen verveeld.

8.1 / 10
Theme Hotel

Bouw je eigen hotel. Zorg dat je genoeg mensen in huurt, genoeg kamers hebt, en genoeg voorzieningen. Zo wordt je reputatie steeds beter en verdien je meer sterren. Ontgrendel nieuwe kamers en andere voorzieningen voor je hotel! Kun jij er een succesvolle zaak van maken?

8.1 / 10
Mafia Battle

In dit spelletje zit je bij de maffia en moet je je eigen maffia koninkrijk opbouwen in de stad. Er gebeuren allerlei illegale dingen. Kun jij zorgen dat iedereen een deel van hun winst aan jou afstaat? Rust niet voordat de hele stad in jouw macht is!

0 / 10
Youda Camper

Bouw een mooie camping en hou de bezoekers tevreden in Youda Camper.

8 / 10
McDonalds Videogame

Bouw je eigen hamburger-imperium op in het uitgebreide spel McDonalds The Videogame.

8 / 10
Beauty Resort

Run je eigen beauty salon. Hou je klanten tevreden door alles schoon te houden en te zorgen dat ze snel bediend worden. Let er ook op dat je bij sommige levels nieuwe spullen krijgt. Werk door totdat je de mooiste salon hebt.

8 / 10
Cosmetic Store

In dit spelletje ben jij de eigenaar van een drogisterij. Kun jij extra personeel inhuren en ervoor zorgen dat je klanten kunnen kopen wat ze nodig hebben?

4.4 / 10
The Farmer

In tuinen werken in de tuin van deze boerderij. Plant gewassen en zorg dat ze groeien als kool.

8 / 10
Blocky Farm

Betreed de charmante wereld van Blocky Farm, waar je voor schattige huisdieren en dieren kunt zorgen, ze kunt opmaken met coole gadgets en liefde van ze terug kan terugkrijgen. Beheer je land, bezorg goederen aan de stad met de tractor en creëer vriendschap met burgers!

0 / 10
Red Cross ERU

In dit Rode Kruis spel moet je een Emergency Response Unit leiden. Breng voorraden aan mensen in nood, zorg voor medische hulp en bouw kampen om in te schuilen. Maak de wegen vrij en help de mensen die door rampen hun huis kwijt zijn geraakt en moeten vluchten.

8 / 10
Carnival Challenge

Bouw zo snel mogelijk je eigen pretpark met alles er op en er aan. Hoe snel kun jij alle attracties en upgrades kopen? Zorg ervoor dat je de dagelijkse doelstellingen haalt.

7.8 / 10
Ratatouille

Serveer de gasten in het restaurant uit de Disney film Ratatouille zo snel als je kan om je dagelijkse doelen te behalen. Let niet teveel op het gescheld van de maitre d' terwijl je probeert te werken...

8 / 10
Lisa's Sports Store

Maak van Lisa's sportwinkel een succes. Ze heeft een groot pand, maar nog niet zoveel om te verkopen. Verdien geld om in je zaak te investeren.

7.6 / 10
Virtual Farm

Bouw je eigen virtuele boerderij in Virtual Farm. Door steeds betere contracten af te sluiten word je rijker.

8 / 10
Amuse Park

In dit spelletje moet je een mooi pretpark bouwen. Zorg dat je bezoekers allemaal weer tevreden het park verlaten. Als ze verveeld raken zul je nieuwe attracties moeten bouwen, of de bestaande attracties moeten upgraden.

8.1 / 10
Airport Manager

Zorg dat alles in jouw vliegveld goed blijft lopen en dat iedereen via jouw vliegveld blijft reizen. Investeer in de juiste faciliteiten en PR.

7.9 / 10
Factory Rush

In dit spelletje heb je een fabriek. Bouw machines en opslagplaats en verstuur zoveel mogelijk pakketjes. Probeer zo snel mogelijk 1 miljoen te verdienen.

0 / 10
Airport Tycoon

Heb jij het marketing en management inzicht om een vliegveld te runnen. Beslis waar je je miljoenen in investeert om je vliegveld beter te laten draaien.

8 / 10
Youda Farmer

Run een goedlopende boererij online in Youda Farmer. Koop nieuw vee, nieuwe kassen, en nieuwe producten om te planten. Maak je boerderij productiever en breng je producten het dorp in met je truck. Verkoop hier vanalles en gebruik je geld om weer verder uit te breiden. Des te meer producten jij verkoopt des te meer winkeliers een winkeltje in het dorp openen.

8 / 10
Ranch Rush

Een leuk boerderij spelletje waarin je zo veel mogelijk producten moet verbouwen en verkopen om je boerderij uit te breiden en meer klanten te krijgen.

8 / 10
Anno Online

Anno Online is de browser versie van het populaire MMO strategie spel Anno. In dit spel moet je bij het managen van je eiland goed aan je strategie werken. Wees diplomatisch, drijf handel met andere eilanden, en verklaar de oorlog aan buurtlanden wanneer dat nodig is. Je moet strategisch te werk gaan bij het oorlogvoeren en in de handel om de economie van je rijk draaiende te houden. Een oorlogsblunder en slechte investeringen kunnen je eiland de das om doen. Werk samen met andere spelers, of trek tegen ze ten strijde in dit leuke strategie MMO spel!

0 / 10
Cake Shop

Bedien al je klanten met de juiste cakes en wordt rijk met je cake winkel. Wees snel en zorgvuldig en zie hoe het geld binnenstroomt!

8.1 / 10
Mini City

Bouw je eigen stad en zorg ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Bouw een woonwijk of fabrieken, zodat de mensen in je mini stad werk hebben. Laat de bevolking van je mini city groeien en zorg dat ze werk hebben in de omgeving binnen je gemeente. De niveaus van je gebouwen kun je later upgraden.

8 / 10
Plan It Green

Maak een eigen wijk maar hij moet wel goed worden aangepast en zo groen mogelijk zijn. Alles moet gerecycled worden. Pas alle huizen goed aan en zorg ervoor dat alles goed blijft lopen!

8 / 10
Jane's Hotel 2

In het tweede deel van het leuke horeca spelletje Jane's Hotel moet je opnieuw je gasten proberen op hun wenken te bedienen. Probeer iedereen tevreden te houden en voorzie je hotel van steeds meer luxes.

8 / 10
Grand Prix Racing Online

Wordt de manager van een Grand Prix raceteam in dit management sim spelletje! Maak slimme investeringen in auto technologie en huur de beste autocoureurs in om de wedstrijden te winnen!

10 / 10
SkyRama

Ben je ready voor take-off? Bouw je eigen virtuele vliegveld!
Luchtverkeersleiders, managers, en bodempersoneel - bij Skyrama ben je verantwoordelijk voor ze allemaal! Bouw en beheer je eigen vliegveld; je passagiers hebben veel noten op hun zang.

10 / 10
Airport Frenzy

Run je eigen afdeling op het vliegveld. Help de bezoekers door het poortje en de ticket controle, en breng ze naar de juiste gate. Doe het wel vlug, want anders worden ze boos en lopen ze weg. Koop nieuwe spullen in de SHOP.

7.7 / 10
Marina's Jewelry

Help Marina haar juweliers zaak uitbouwen en tot een succes maken. Bedien de klanten vlug en zorg dat je de juwelen die ze willen kopen op voorraad hebt.

8.4 / 10
Jane's Hotel

Houd de klanten tevreden door de juiste dingen aan te bieden in Jane's Hotel.

8 / 10
Corporation Inc

In dit spelletje kun je je eigen bedrijf runnen. Je moet het alleen wel eerst helemaal zelf opbouwen. Maak een kantoor en huur mensen in. Koop upgrades en bouw uit!

8.1 / 10
Nightclub Tycoon

In dit spelletje ben je de eigenaar van een discotheek. Kun jij zorgen dat jouw tent hip blijft en dat het een succesvolle zaak wordt?

7 / 10
The Apprentice

In de Amerikaanse televisie serie The Apprentice zoekt zakenman Donald Trump naar mensen om aan te nemen voor een flink goed betaalde baan. Laat zien dat ook jij die apprentice kan zijn door dit restaurant goed te managen.

8 / 10
Wendy's Wellness

Wendy heeft een eigen wellness en fitness zaak en moet er voor zorgen dat alle klanten het naar hun zin hebben. Zet ze op de juiste apparaten en laat ze daarna de dingen doen die ze willen.

8 / 10
Fashion Designer New York

Kom naar de stad en ga aan het werk bij een design bureau. Kies je modellen uit en kleed ze aan. De designer laat je weten wat hij of zij ervan vindt zodat je nog veranderingen kunt aanbrengen voordat de modeshow begint.

7.9 / 10
Bed And Breakfast 1

Zorg dat jouw hotel goed blijft lopen. De klanten moeten tevreden blijven, want zo betalen ze je het beste. Upgrade the faciliteiten en spaar voor uitbreidingen voor je hotel.

8.1 / 10
Gazzolini

Help alle klanten bij je benzinepomp en zorg dat ze als tevreden klanten weer wegrijden. Upgrade ook je tankstation door bijvoorbeeld een nieuwe pomp te kopen..

7.9 / 10
Papa's Taco Mia

Papa Louie heeft weer een nieuw restaurant geopend. Dit keer werk je in een taco bar. Kun jij heerlijke tacos voorbereiden voor al je klanten? Kijk goed naar de bestellingen.

8.1 / 10
Bellboy Hotel Manager

Breng de gasten in je hotel naar de juiste kamers met de lift. Zorg dat de liften zo staan dat ze door naar hun kamer kunnen lopen voordat hun geduld op raakt.

8 / 10
Fashion Run

Run je eigen kledingbedrijf. Begin in New York en werk je weg door allerlei andere mode steden. Kleren kopen in leuk en makkelijk, maar hoe zal het jou aam de andere kant van de kassa vergaan?

8 / 10
Farm Frenzy Pizza Party

Manage deze dierrijke boerderij en verbouw alles wat nodig is om een pizzarestaurant te runnen. Maak dan met je eigen ingredienten heerlijke pizzas.

8 / 10
Papa's Cupcakeria

Papa Louie heeft weer een idee voor een nieuwe zaak. Dit keer kun je allerlei mooie cupcakes maken voor je klanten. Spaar steeds meer mooie versiersels en maak de allerlekkerste cupcakes!

8 / 10
Supermarkt Manager

Maak de juiste beslissingen voor je supermarkt. Koop producten in, breid je supermarkt uit, gebruik marketing strategieën en zorg dat je klanten vanalles kopen.

8 / 10
My Sunny Resort

In My Sunny Resort kun je je eigen luxe vakantiepark en zomer paradijs oprichten. Bouw de meest luxe zomer huisjes en zorg dat er in het park van alles te doen en te zien is voor je gasten. Zorg dat alles in het park goed verloopt en dat je klanten het goed naar hun zin hebben. Kijk eens naar alle gave dingen die je kunt bouwen om van jouw park een 5-sterren vakantieoord te maken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Frenzy Clinic

Kun jij iedereen helpen die jouw kliniek binnen komt? Het is behoorlijk druk in je eentje, dus huur ook personeel in zodat je alles een beetje kunt bijbenen.

8.1 / 10
Create A Mall

Maak een winkelcentrum en haal de doelen die onderin beeld staan. Je kan veel verschillende winkels doen. Geef de klanten wat entertainment en genoeg keuze aan winkels!

8.1 / 10
Farm Frenzy 2

Run je eigen boerderij. Zorg dat de kippen blijven leven en eieren leggen zodat je die weer kan gaan verkopen.

8 / 10
Shop Empire 2

Bouw je eigen winkelcentrum! Zet wat winkels neer en huur schoonmakers en beveiliging in. Je kunt je winkels upgraden, nieuwe en duurdere winkels bouwen, liften bouwen en allerlei andere belangrijke faciliteiten. Hoe populair zal jouw winkelcentrum worden?

8.1 / 10
Valentijn's winkel

Run de valentijn's winkel in dit spelletje. Zorg dat al je klanten blij blijven, en als je niet snel genoeg bent, paai ze dan met snoepjes. Kijk uit, want de ruitjes en vierkantjes chocolade ziet er heel erg hetzelfde uit.

7.9 / 10
Merchant

Ruil olie om voor geld en koop daarmee mijnen om je dorp te beschermen tegen de slijm monsters. De prijs van de olie is niet stabiel, dus let goed op en zorg dat je een goede deal krijgt. De rode cirkels geven een hoge kans aan dat je bedrogen zal worden...

8 / 10
Factory Kingdom

Bouw je eigen kledingfabriek. Je kunt werkplekken bouwen en de juiste medewerkers inhuren. Zorg dat alles goed loopt. Er zijn 45 opdrachten om uit te voeren.

8.3 / 10
Family Restaurant

Het familie restaurant was eerst een drie sterren tent, maar nu moet jij het koken overnemen en zorgen dat het restaurant niet ten gronde gaat. Leer de maaltijden voorbereiden en doe het snel en precies genoeg zodat iedereen tevreden blijft.

8 / 10
Burger Tycoon

Wordt manager van een burger keten en bouw je imperium op. Wees zo harteloos als nodig is om de omzet te verhogen. Slacht dieren, verniel het milieu, corrumpeer politici en dietisten om de wereld te veroveren.

8 / 10
Familie Hut

Kun jij Teena helpen haar bungalow hutten camping lopende te houden? Zorg dat de bezoekers drinken bij je kunnen bestellen, en stuur ook de schoonmaakster langs and de hutten niet schoon zijn.

0 / 10
Frenzy Salon

Was en knip de haren van je klanten. Zorg ook voor koffie en een leuk blaadje om te lezen. Sommige klanten willen ook nog eens een massage. Je bent maar in je eentje, dus huur ook wat personeel in!

8 / 10
Horzer

Hou jij ontzettend veel van paarden en zou je het liefst paarden, een pony of schattige veulentjes willen verzorgen? In Horzer kan het allemaal. Adopteer allerlei verschillende paardenrassen, maak paren om veulentjes te krijgen, en chat online met een hele club paardenliefhebbers!

8 / 10
Fever Frenzy

Er is een vreemd virus uitgebroken in de stad. Je bent net dokter geworden, maar je mag nu al beginnen met een moeilijke taak: het genezen van de patienten en het uitvinden van een nieuw vaccin. Veel succes!

8 / 10
Crash Town

In deze stad rijdt iedereen als een gek. Kun jij ervoor zorgen dat er geen mensen gewond raken door de nodige verkeersregels te introduceren?

8 / 10
Zoomumba

Speel Zoomumba de knotsgekke dierentuin. Bouw je eigen dierentuin en koop natuurlijk dieren. Laat maar eens zien dat jij best een dierentuin kan maken en beheren.

8 / 10
Burger Bustle

Help Addy haar bijbaantje bij de hamburger tent zo goed mogelijk uit te voeren zodat ze genoeg geld verdient om een mooie jurk voor het bal te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk. Begroet ze als ze binnenkomen en wijs ze naar een tafel. Klik steeds op de tafel om ze te bedienen, een bestelling op te nemen, en af te ruimen.

8.1 / 10
Pizza Cafe

Gratis pizza maken in je eigen cafe, wie wil dat nu niet? Start met het maken van de lekkerste pizza's in je eigen Pizza café!

0 / 10
Fever Frenzy 2

Iedereen is ineens ernstig ziek geworden. Kun jij ze goed verzorgen in het ziekenhuis? Zorg dat je iedereen weer beter maakt. Je krijgt bonus punten als je patienten sorteert op de kleur van hun pyjama en bed.

8 / 10
Farm Frenzy

Zorg voor degelijk management op deze boerderij en verkoop bij elk level de juiste spullen.

7.9 / 10
Papa's Wingeria

Papa Louie heeft nog een restaurant geopend. Kun jij allerlei lekkere gegrilde kippenvleugeltjes klaarmaken voor je klanten? Marineer de in de juiste saus en leg alles mooi neer op de bordjes met alle juiste extra's erbij. Met je fooiengeld kun je allerlei goodies winnen in de bonusspelletjes tussen elk level.

8.1 / 10
Farm Mania

Koop zaadjes en dergelijke om fruit en groeten in je tuin te laten groeien. Koop boerderij dieren om wol en eieren te verkopen. Op die manier verdien je geld om je boerderij uit te breiden.

8 / 10
Generation RX

In dit spel ben je een apotheker. Loop naar de klant toe, neem het recept aan. Loop naar de juiste kant en pak het medicijn, loop terug en geef het juiste medicijn aan de juiste klant. Laat de rijen niet te lang worden. Als ze de deur bereiken is het voorbij.

8 / 10
Goodgame Empire

Bouw je dorp, pak de zwaarden en overwin! Dat is alles wat je moet doen in de goodgame empire.

8 / 10
Idle Web Tycoon

In this game you have to get the right upgrades to keep your website running and gaining more and more cash while you wait.

8 / 10
Oil Strike

In dit olie management spelletje moet je olie raffinaderijen bouwen en winst maken. Als je de vragen over olie productie goed beantwoord krijg je korting bij de productie en het transport.

8.3 / 10
Family Flights

Zorg dat de luchtvaartmaatschappij blijft bestaan door alles op alles te zetten als steward(es). Vliegtuig vluchten kunnen erg lang en saai zijn, dus zorg ervoor dat je passagiers zich helemaal op hun gemak voelen.

8 / 10
Rocket Valley Tycoon

Rocket Valley Tycoon is een leuk management strategie spelletje waarin je al je fabrieken en treinstations slim moet plaatsen om allerlei stoffen en producten te vervoeren. Het doel is om uiteindelijk genoeg materialen te hebben om raketten te bouwen!

0 / 10
Burger Restaurant

Beheer een hamburger restaurant en zorg dat je klanten tevreden blijven.

8 / 10
Greedy Gods

Greedy Gods is een leuk spelletje waar het rad van fortuin bepaalt wie wint! Verzamel muntjes, bliksemschichten, en schilden. Je hebt ze allemaal nodig om je eiland te beschermen en andere spelers aan te vallen!

0 / 10
The Bar

Kan jij snel genoeg de juiste drank inschenken? Schenk in wat de klant wil hebben en zet het voor ze neer op de bar. Je moet snel zijn, want anders staat er binnen de kortste keren een veel te lange rij.

8 / 10
Zombie Mart

In dit spelletje ben jij de baas van een supermarkt speciaal voor zombies. Hou je klanten tevreden, want wie weet hoe het afloopt als ze niet krijgen wat ze willen...!

7.8 / 10
Monster Corp

Maak monster in je laboratorium. Vind allerlei handige ingredienten en koop de rest op de monstermarkt. Stel je creaties tentoon in je monstermuseum!

7.9 / 10
Tower Up

Bouw je eigen flat in een druk deel van de stad. Zorg ervoor dat alles er in goed blijft lopen. Zorg voor bewoners en medewerkers.

8.1 / 10
My Little Farmies

In My Little Farmies ontwerp je je eigen boerengemeenschap. Bouw een mooi dorp voor de Farmies om in te wonen, en een mooie boerderij om op te werken. Je kunt allerlei mooie producten maken zodat je Farmies fijn van het land kunnen leven.

0 / 10
Vacation Mogul

Bouw alles wat je nodig hebt om het spel uit te spelen. Kijk goed en bouw mooie dingen. De mensen gaan op vakantie en willen natuurlijk wel een beetje luxe.

8 / 10
Dogzer

Hou jij ontzettend veel van honden? Misschien wil je wel heel graag een hond maar mag of kan dat niet. Geen zorgen! Bij Dogzer kun je allerlei verschillende honden adopteren. Kies uit verschillende rassen, train je honden, en haal allerlei certificaten. Ook kun je veel leren en lezen over verschillende honden, en chatten met andere hondenliefhebbers! Veel plezier!

8 / 10
Kizi Town

Bouw alle kavels die je op kunt kopen snel vol in het leuke idle spelletje Kizi Town. Je kan alle huizen upgraden om in minder tijd meer geld te verdienen. Zo nu en dan vliegt er ook een vliegtuigje of een zeppelin over. Klik erop om snel bij te verdienen!

10 / 10
Groententuin Beheren

Oogst zoveel mogelijk aarbeien, wortels en frambozen in je tuin. Die kun je in de winkel omruilen voor bananen en appels. Die heb je namelijk nodig om smoothies te maken voor de klanten in je winkel. Kun jij drie dingen tegelijk doen in dit spel?

7.9 / 10
Goodgame Farm

Maak je eigen boerderij en zorg dat alles goed loopt! Geef je dieren te eten, pluk al het fruit en zorg dat alles netje wordt onderhouden in Goodgame Big Farm!

8 / 10
New Island Dolphin Park

Zorg voor je eigen dolfinarium. Kun jij al je klanten tevreden houden en genoeg geld verdienen om je park uit te breiden met allerlei nieuwe, leuke attracties?

7.8 / 10
Celtic Village

Zorg dat jouw dorpelingen materiaal verzamelen en huizen bouwen om het dorp uit te breiden en kinderen te krijgen. Probeer je groeiende bevolking wel in stand te houden door te zorgen dat er genoeg eten is. Kies taken voor je dorpelingen, zoals houthakken, het land verbouwen, of stenen hakken. Als ze af en toe ook bidden kan je leuke bonussen krijgen zoals langer leven of sneller werken.

8 / 10
Sim Lemonade Millionaire

Maak van je limonade tentje een miljoenen industrie. Vind het perfecte recept voor je limonade, koop voorraden in, adverteer in de krant op op tv en upgrade je kraampje. Vergeet je recept af en toe niet aan het weer aan te passen.

8 / 10
Building Rush

Kun jij aan alle verschillende bouwprojecten snel genoeg alle spullen afleveren? Rij met je vrachtwagens. Later moet je ook de competitie te snel af weten te zijn.

8 / 10
Slurpy Derpy

Een nucleaire oorlog heeft weinig leven over gelaten op aarde in Slurpy Derpy. Alleen de Goden en de Derps zijn nog over. Kun jij als de Godin Vita de Derps aan het werk zetten om zich verder te ontwikkelen als levensvorm?

2 / 10
Beach Cafe

Help al de gasten in je strandtent en voorzie ze van drinken en eten. Klik op een klant om hun bestelling te nemen, ga daarna naar de strand tent en klik de juiste voorwerpen aan in de eten en drinken menus. Pak de bestellingen op en draag ze naar de klant. Als je de tafels af hebt geruimd kun je de vieze glazen en borden in de groene bakken kwijt.

8.1 / 10
UnitedGP

In United GP ben jij de manager van een nieuw race team. Zorg dat je in alle juiste dingen investeert, innovatieve technologie, goede auto's en goede coureurs, zodat jouw team steeds wint!

8 / 10
Ashtons Family Resort

Run het familie park en help alle bezoekers. Help ze schoonmaken, Verhuur schaatsen of snowboards. Upgrade je dingen om meer geld te ontvangen.

8 / 10
Tiny Town

Bouw een stadhuis, fabrieken, winkels, en energiecentrales in het leuke spelletje Tiny Town. Het doel is om van je kleine dorpje een grote stad te maken. Om nieuwe bewoners aan te trekken zal je voor goede banen en diensten moeten zorgen.

0 / 10
Ice Cream Heaven

Probeer de zaak goed lopende te houden in deze ijsjes tent in dit management spelletje. Bedien de klanten zo snel als je kan. Neem de juiste bestelling en zet het zo snel mogelijk op tafel.

8 / 10
Frenzy Baby Sitter 2

Je bent een baby sitter. Kun jij goed voor de kindjes zorgen? Kijk goed en ontdek wat de kinderen nodig hebben, en help ze daar dan mee. Kun jij de drukke dagen in de creche bijbenen?

8.5 / 10
Goalunited Legends

Kun jij een voetbal team in goede banen leiden? In dit spel ben jij de manager van een voetbal team. Kies de trainingen uit, kies je wedstrijden, en kies steeds de juiste strategieën om te winnen!

8 / 10
Go Kart Manager

De titel zegt al genoeg. Je bent een manager van de Go Kart. Beheer de wagens en racen maar.

8.1 / 10
Tutti Cuti Ijscoman

Maak allerlei lekkere ijsjes en drankjes klaar in de Tutti Cuti Ijscowagen. Kijk goed naar wat je klanten willen en hou je te vriend door de bestelling zo snel mogelijk te maken. De inwoners van Cutesville zijn helaas niet zo heel erg bekend met het concept geduld, dus misschien heb je meerdere pogingen nodig om het spel in de eerste ronde uit te vogelen.

8.3 / 10
Merchant Banker

Je bent een bankier van 20. Kun jij je geld zo investeren dat je met je 30ste op pensioen kan gaan? Beklim zo snel mogelijk de sociale ladder om de beste zaken te doen.

8 / 10
Lemonade Stand

Jij hebt je eigen limonade kraampje. Kijk goed naar de weersvoorspellingen en besluit hoeveel je voor je limonade wil vragen en hoeveel glazen je klaar wilt maken. Vergeet ook niet af en toe een advertentie te plaatsen.

8 / 10
7 Seas Estates

Heb jij altijd al veel geld willen verdienen als makelaar? Oefen nu met 7 Seas Estates. Koop huizen op en verkoop ze op het goede moment, voordat de prijs keldert.

8 / 10
Zwaarden en Toverdrankjes

In dit spelletje heb je een eigen winkel. Huur mensen in en maak spullen om te verkopen aan je klanten. Je kunt steeds meer mensen huren en spullen maken.

6 / 10
Shop Empire 3

In dit spelletje bouw je niet zomaar een winkelcentrum, maar een winkelhof in de middeleeuwen. Kun jij de juiste zaken bouwen om ook in dit middeleeuwse koninkrijk succes te behalen met je zaken?

8.9 / 10
Multishop Tycoon

In dit spelletje moet je meerdere winkels bouwen en veel geld verdienen. Kies wat je bouwt en waar. Zorg dat je voorraden altijd goed aangevuld zijn.

10 / 10
Game Corp

In dit spelletje ban je de baas van een games productie studio. Kun jij goeie werknemers inhuren en de beste games maken. Versla de andere studios bij de gaming awards. Zorg er ook voor dat je studio niet vreselijk blut raakt.

7.7 / 10
Chocolatier 2

Ga opzoek naar de beste ingrediënten voor je chocolade repen. Verkoop de repen voor een mooie prijs.

8 / 10
Trillion Dollar Bailout

Je hebt een biljoen dollar om in naam van Barack Obama de Economie van de VS te redden. Deel geld uit aan de burgers die het verdienen, en mep met de hand de rijke zakenlui weg die je proberen af te zetten.

8 / 10
Big Bucks

Probeer het spel te winnen door de juiste dingen te doen. Koop de dingen en verplaats ze goed.

8.4 / 10
Windfall

Probeer genoeg stroom op te wekken door windturbines in de buurt van de stad te bouwen. Pas wel op dat je hierdoor niet teveel van je populariteit in de stad verliest.

8 / 10
Fishtopia Tycoon

Vang de vissen in het meer en breng ze naar je aquarium. Kun jij de allermooiste vissen vangen zodat je een beetje een redelijke prijs kan vragen voor entreekaartjes?

7.8 / 10
Honey Bees

Probeer zoveel mogelijk geld te verdienen met Kirsten om schoolboeken te kopen voor iedereen. Mak zo veel honig als je kan en vul de orders in. Probeer elke kaar genoeg geld te verdienen en koop upgrades om productiever te worden.

8 / 10
Frontier

In dit spelletje ben je een handelaar. Koop waren in en reis naar nieuwe steden om goederen tegen een gunstige prijs te verkopen en te kopen. Kijk onderweg wel goed uit voor rovers! Probeer befaamd en rijk te worden!

6.3 / 10
My Free Zoo

In dit spelletje ben je de manager van een nieuwe dierentuin. Bouw zelf de dierentuin van je dromen, met alle dieren die jij het leukst en het mooist vindt. Zorg dat je veel bezoekers krijgt, en dat je dierenparken heel mooi zijn. Blije dieren zorgen ervoor dat je bezoekers ook weer blij naar huis gaan!

0 / 10

Ben jij een geschikte manager?

Laat zien dat jij een goede bedrijfsleider of manager bent in een van deze management spelletjes. Zorg dat je bedrijf, winkel of instelling goed draait, de klanten tevreden zijn en dat je misschien zelfs winst maakt. Veel succes!

Dit vinden wij de leukste spellen:Burger Restaurant 2, Diner Dash, Papa's Pancakeria, Happy Mart, Youda Marina, Youda Farmer 2, Perfume Shop, Airport Madness, I Want To Be A Billionaire, Oiligarchy