Tags >

Miniclip

Big Catch

Heb je er even behoefte aan te relaxen? Pak dan je hengel en ga vissen in dit prachtige vis spel. De omgeving is erg mooi. Net alsof je echt aan een rustgevend meer zit te vissen!

8 / 10
Pizza Hot

Bezorg de pizza bij de klant in dit spelletje. Scheur door de stad op je brommer en zorg dat de pizza nog warm is tegen de tijd dat je aankomt. Kijk uit voor de autos en busjes, en ook voor de politie!

8.3 / 10
Heli Attack 2

In dit spel ben je een soldaat. Je bent gecrasht en moet zoveel mogelijk vijandelijke helicopters afschieten voordat ze je ondersteboven schieten. Verzamel weapon upgrades en ren voor je leven.

8.1 / 10
The Pharaoh's Tomb

Doorzoek de Pharaoh's Tomb, maar pas op voor wat je vindt. Verzamel onderweg de magische drankjes en kijk uit voor de klassieke valstrikken... en misschien ook wel enge mummies!

8 / 10
Mahjong Shanghai

Speel hier het aloude oosterse denkspel Mahjong.

8.1 / 10
Boom Boom Volleyball

Speel snel de bal af in dit strandvolleybal spel. Speel de bal steeds terug over het net en zorg dat jij er niet mee opgezadeld zit in dit zon en strand spelletje.

7.9 / 10
Red Beard

Red beard verzamelt gekleurde balletjes en gaat dan op zoek naar het goud.

8 / 10
Snowboard Madness

In deze mooie snowboard game race je tegen drie andere snowboarders in een slalom toernooi. Wees senl, want als je als laatste over de finish komt mag je niet door naar het volgende level, maar probeer wel alle poortjes te halen.

8 / 10
Pengapop

Schiet de gekleurde ballen bij elkaar en raak de chips!

8 / 10
Deep Freeze

Help de kerstman met door de slechteriken te bevriezen in Deep Freeze. Als je ze eenmaal goed bevroren hebt, geef ze dan een duw zodat ze naar beneden rollen en in stukken breken. Vergeet niet de cadeautjes te verzamelen die ze gestolen hebben voor power-ups.

8 / 10
Silversphere

Rol de bal over de tegels in het veld. Schuif kisten en ijsblokken rond om een pad naar de blauwe vortex te maken. Kijk uit voor de gouden ballen, en zorg dat je niet in het water valt. Duw ook kisten naar de X vormige klauwen om de vortex te laten verschijnen. Duw ijsblokken naar de blauwe klauwen.

8 / 10
Battle Pong

De klassieker Pong in een nieuw jasje: Battle Pong!

8 / 10
Ping Pong

Houd het balletje hoog met je tafeltennis batje in Ping Pong. Kijk uit dat het balletje niet alle kanten op gaat!

7.2 / 10
Viking Defense

Bewapens jezelf tegen de plunderende Vikings, vliegende monsters en zeemonsters in dit tower defence spelletje. Ontgrendel nieuwe wapens als je verschillende uitdagingen hebt volbracht.

8 / 10
Heli Attack 3

Uitgebreide game waarin je met verscillende wapens op pad gaat als marinier.

8.1 / 10
Canyon Glider

Spring eerst door snel de pijltjes voor en achter af te wisselen en vlieg dan door de ringen! Kun jij genoeg vaart maken om het ver te schoppen?

8 / 10
Crypt Raider

Plaats de blauwe ballen in de transporter en ontsnap uit elk level. Soms heeft de transporter meer dan een bol nodig om te werken. Kijk uit voor de mummies en de giftige insecten!

8.4 / 10
Miniclip Sudoku

Iedere dag nieuwe sudokus in 3 verschillende niveaus met Miniclip Sudoku.

8 / 10
Tennis Grand Slam

Dit is een heel mooi tennis spel. Kies je ondergrond: gravel, gras, synthetisch, of hardcourt. Kies ook of je een Grand Slam toernooi wilt spelen, of een enkele wedstrijd. Veel plezier!

8 / 10
Superbike GP

Kun jij op je motor blijven zitten op topsnelheid? Probeer goed in balans te blijven terwijl je de bochten door scheurt in deze motorrace.

8.1 / 10
Commando 2

In dit spel van miniclip moet je je wapens selecteren en dan zo veel mogenlijk vijanden vernietigen. Speel de lange levels uit voor meer wapens.

8.1 / 10
Alex in Danger

Alex is in gevaar. Kan jij hem helpen veilig naar boven te klimmen? Kijk uit voor de stekelvarkens! Je kunt ze wegschieten met je laser geweer.

8 / 10
Rocketman

Vlieg met Rocketman door de levels heen. Spring met behulp van je raket van platform naar platform en verzamel de bonus items. Red de prinses! Het is eigenlijk wel Little Rocketman :-).

8 / 10
Sushi Go Round

Maak de juiste sushi op tijd klaar en houd de klanten tevreden.

8 / 10
Trapshoot

Schiet in dit schietsport spelletje op kippen of andere doelen.

8 / 10
Presidential Paintball

De presidentskandidaten hebben voor een nieuwe strategie gekozen voor de verkiezingen. Dit keer geen dure campagnes: een paintball battle in the White House moet de uitkomst bepalen!

8.1 / 10
Rural Racer

Race 1 op 1 tegen de computer of in multiplayer modus op een racebaan in het platteland. Kun jij je tegenstander voor blijven en als eerst de finish lijn passeren?

8 / 10
Alphattack

Voor de snelle typers onder ons: test je typ-kunsten. Bescherm je stad door de vallende bommen te vernietigen door de juiste letters te toetsen.

8 / 10
Monkey Kick Off

Even aan je timing denken en geef die bal een loeiharde trap. Zorg ervoor dat hij zo ver mogelijk komt en zie vervolgens of je je eigen record kan verbreken in Monkey Kick Off.

8 / 10
Tennis Ace

Na een beetje oefenen kan je met deze game al snel een leuk balletje tennis slaan & niks geen zweet!

6.4 / 10
Santa Snowline

Wijs de kerstman de weg langs alle cadeautjes naar de finish! Maak een mooie sneeuwbaan om er heen te komen, maar maak die niet te hobbelig of scheef...

8 / 10
Most Wanted

Schiet alle bandieten neer in dit mooie cowboy schietspel. Hou je 3D omgeving goed in de gaten en schiet de bandieten die verstopt zitten voordat ze een kans krijgen op jou te mikken.

7.8 / 10
Baseball

Heel mooi Honkbal Spelletje van Miniclip. Speel levensecht baseball in een bomvol stadion. Het is het eind van de negende inning en nog maar 3 uit te gaan.

8 / 10
Commando

Deze commando neemt het in zijn eentje op tegen hordes Duitsers! Verzamel ammunitie en schiet de soldaten, tanks, helicopters en nog veel meer in Commando!

8 / 10
Nordic Chill

Doe de biathlon in Nordic Chill. Langlaufen en schieten dus!

8 / 10
Surf's up

Hoe goed kan jij surfen? Laat je mooiste sprongen maar zien! Blijf op je plank staan en val niet in de zee. Kun jij goed je balans bewaren in dit surf spelletje?

8 / 10
Final Ninja

In dit leuke ninja spel moet je geld verzamelen en een ninja grootmeester worden. Slinger aan touwen, klim het touw op een neer, en wordt onzichtbaar in stealth mode.

8 / 10
Batting Champ

Speel baseball in de major of minor league.
Je knuppel bedien je met de muis om de honkbal te raken

8 / 10
Reel Gold

Haal het goud binnen met Reel Gold. Probeer de doffe stukken goud en de rotsen niet te raken, dan raak je namelijk je goud kwijt. Je kan alleen het goud dat glittert grijpen met je haak.

8 / 10
Gravity

Vlieg rond de planeet en volbreng een aantal missies. Je kunt best ver vliegen, maar de zwaartekracht trekt je altijd terug naar de planeet Generica. Probeer up de platformpjes te landen.

8 / 10
Ski Doo TT

Race met je sneeuwscooter door het winter landschap. Wintersport in de sneeuw. Probeer het in arcade mode of time trial mode.

8 / 10
Stan skates

Stan Skates kan nog niet zo goed skaten... help jij hem voordat hij uit elkaar valt in dit spel? Spring over de obstakels en verzamel de icoontjes voor extra hoge sprongen en stunts. Deze icoontjes werken alleen maar een keer per icoontje, dus pas op!

8 / 10
Zed

Laat Zed de levels doorzoeken en vind zoveel mogelijk goud. Pak de sleutels om de deuren open te maken

7.5 / 10
Monkey Lander

Laat je Monkey netjes landen met het ruimteschip. Verzamel onderweg ook de bananen, maar pas op dat je niet hard tegen muren of het platform aanknalt!

8 / 10
Rally

Kies uit drie wagens (die van Monkey, Zed, of de 3 Foot Ninja) en drie circuits. Pak de bonusses en versnellingen mee in een race tegen de tijd. Haal jij de finishlijn?

6.5 / 10
3 Foot Ninja 2

De 3 Foot Ninja is terug in een nieuwe game met 5 nieuwe chapters. Versla nieuwe vijanden, verzamel objecten, en red de Princess van de Dark Lord en zijn handlangers.

8 / 10
Cable Capers

Loop door de levels van Cable Capers en schiet met X! Klim via de ladders de platforms op en af en schiet alles wat je schade zou kunnen brengen. Haal jij het einde van de levels?

8 / 10
Ice Slide

Schiet het beest zo ver mogelijk weg met de katapult in Ice Slide.

8 / 10
Samurai Warrior

Keuze uit zes characters en verschillende vechtplaatsen... Be Your Samurai! Kies de beste plaats en oefen even je skills voordat je ten strijde trekt in dit vechtsport spelletje.

8 / 10
Stress Paintball

Verveeld op kantoor? Even lekker paintballen in Stress Relief Paintball.

8 / 10
King of the Hill

Verdedig je kasteel tegen de tanks met je katapulten.

8 / 10
Alien Attack

Knal de aliens en pas op dat je de bevriende schepen (de blauwe) niet raakt in Alien Attack.

8 / 10
Wheels Of Salvation

Spring van het ene draaiende wiel naar het andere draaien wiel en spring naar de top. Kijk goed uit wanneer je klikt, anders val je naar beneden, de lava in.

8 / 10
Acid Factory

Verzamel de batterijen en teleporteer naar het volgende level in Acid Factory.

2 / 10
Pressure Shot

Speel matchplay in de Ryder Cup. Je start dit golf spel vanuit de bunker, gebruik dus een wedge.

2 / 10
Balance

Houdt je racket in balans terwijl je de ballen probeert te ontwijken. Alleen de tennisballen mag je raken, want dat zijn power-ups.

0 / 10
Hunter

Verwijder de aliens uit de mijn al vliegend of rijdend in Hunter.

0 / 10

Miniclip spelletjes

De spellen van de makers van Miniclip zijn hier te vinden. Miniclip staat bekend om zijn browser-based games, ze maken veelal flash spelletjes. Een groot aantal verschillende Miniclip spelletjes; games die ook vaak door andere online gamers goed worden gewaardeerd. De meeste Miniclip spelletjes zien er mooi uit en het zijn grote spellen met veel levels. Als je een uitdaging zoekt speel dan zeker 1 of meerdere Miniclip spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Big Catch, Pizza Hot, Heli Attack 2, The Pharaoh's Tomb, Mahjong Shanghai, Boom Boom Volleyball, Red Beard, Snowboard Madness, Pengapop, Deep Freeze