Tags >

Misdaad

Kan jij elke misdaad oplossen?

Speel als misdadiger in een van deze misdaad spelletjes. Pleeg misdaden en deins niet terug voor geweld! Probeer de politie te ontwijken zodat je niet gezien wordt of ga er juist als een speer vandoor, maar blijf wel uit handen van de politie in deze misdaad games. Want iedereen weet wat er gebeurd met mensen die gepakt worden door de politie! Die belanden in de gevangenis!

Dit vinden wij de leukste spellen:Castle, The Rats, Street Burglar, Andy Law, Dress Paris In Jail, Shoplifter Defence, Jail Break, Detective Grimoire, 007 Charles 2, Vintage Carbon

Castle
In dit mooie spel help je detectiveschrijver Richard Castle uit de TV serie Castle met het oplossen van allerlei misdaden. Een nieuwe misdaad is gepleegd, en de politie heeft jouw hulp nodig om de moordenaar te vinden en vangen. Zoek in New York met behulp van de NYPD detective Kate Beckett naar allerlei aanwijzingen . Kun jij Castle en de politie van New York helpen deze zaak tot een goed einde te brengen? Veel plezier met spelen, detective!
10 / 10
The Rats
De toekomst is duister voor de ratten. Kaas is nu een schaars goed geworden. Jij bent de leider van een groep ratten. Kun jij met jouw ratten meer kaas stelen dan alle andere rattenfamilies? Bedenk snode plannen en strategische aanvallen om alle kaas te bemachtigen. Probeer alle andere ratten in het spel te slim af te zijn. Veel plezier met het grimmige en geinige MMO spel The Rats!
0 / 10
Street Burglar
Ga op je skates opweg en ontwijk alles om er overheen te springen of te bukken. Verzamel zoveel mogelijk geld om het level uit te spelen. Kijk wel uit voor de politie.
8 / 10
Andy Law
In deze shooter moet je eerst een team samenstellen en daarna ten strijde trekken tegen het militaire bedrijf dat zombies aan het produceren is.
8.3 / 10
Dress Paris In Jail
Ze zeggen dat je in horizontale strepen zwaarden lijkt, maar daar is niets aan te doen, want Paris zit in de gevangenis. Kleed haar aan in wat aangepaste pakjes.
8 / 10
Shoplifter Defence
Bewaak de winkel tegen dieven door de mensen die dingen stelen neer te schieten met pijl en boog. Kijk met de beveiligingscamera of mensen onschuldig of verdacht ("shifty") zijn.
8 / 10
Jail Break
Ontsnap uit de gevangenis zonder dat de bewakers je weten te pakken. Kijk uit voor de bewakers, de camera's, en de laserstralen. Vind de sleutels om de deuren te openen en ga door naar de volgende ruimte.
8 / 10
Detective Grimoire
Loop round op de kermis waar een moord is gepleegd en verzamel bewijs met Detective Grimoire. Praat met de getuigen en probeer te ontdekken wat er aan de hand is. Sluip de afgesloten attracties in en vind bewijsstukken.
8 / 10
007 Charles 2
Prince Charles is be nieuwe 007. Bescherm President Obama tegen een terroristische aanval door al je James Bond moves in te zetten en de slechterikken overhoop te schieten. Vergeet niet zo nu en dan je geweer te herladen.
8.1 / 10
Vintage Carbon
Je bent een dief en je doel is om klassieke auto's te stelen in Vintage Carbon.
8 / 10
The Bank Robber
Probeer de bank te beroven door de juiste uitrusting te kiezen in The Bank Robber.
8 / 10