Tags >

Monopoly

Monopoly spelletjes

Monopoly is natuurlijk een van de bekenste gezelschapspellen. Naast het bordspel is het nu ook mogelijk om online monopoly te spelen. Speel dit spel alleen of tegen iemand anders en kom de dingen tegen zoals: Kanskaarten, algemeen fonds, de kalverstraat, ga terug naar af of: ga direct naar de gevangenis, indien u langs start komt... Veel monopoly plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Monopoly, Dice Mogul, Het Begrotingsspel, Monopoly Roulette

Monopoly
Monopoly, wie kent het niet. Speel in deze variant tegen de computer. Kun jij iedereen er uit spelen en zoveel mogelijk geld en hotels verzamelen? En bij deze leuke online versie hoef je na afloop niet eens op te ruimen!
7.9 / 10
Dice Mogul
Dobbelen en kopen, daar draait het om in de monopoly variant Dice Mogul.
8 / 10
Het Begrotingsspel
Kun jij het land besturen als minister van financien in dit bord begrotingsspel? Het spel is een beetje zoals Monopoly, alleen is het moeilijker iedereen tevreden te houden. Beslis over de uitgaven als Minister van financien en probeer iedere keer als je langs start komt herkozen te worden.
8.1 / 10
Monopoly Roulette
Speel monopoly en roulette tegelijk. Het heeft ook allemaal nog eens met elkaar te maken. Als je op een straat komt kan je hem kopen. Maar je moet natuurlijk wel geld hebben en dat win je met roulette. Veel succes.
8 / 10