Tags >

Monsters

Monster Mahjong

Speel alle grappige monstertjes en wormen in paren weg in dit leuke Mahjong spelletje. Vind alle monsters die bij elkaar passen en klik de speelbare stenen aan!

0 / 10
Battles for Darkness

Huur steeds meer monster in en versla met jouw leger alle soldaten van het koninkrijk. Je kunt je monsters ook upgraden en tijdens het vechten van plaats laten wisselen.

8.4 / 10
Hordes and Lords

In dit spelletje moet je de orcs, skeletten, spoken en andere monsters verslaan met je leger. Verzamel de munten en koop ook upgrades voor al je manschappen.

8.2 / 10
Frankentory

Kun jij het monster van Frankenstein helpen ontsnappen uit de Frankentory, her Frankenstein laboratorium? Kijk goed rond om nuttige voorwerpen te vinden en te gebruiken.

8.2 / 10
Guard of the Kingdom

In dit spelletje moet je de koning beschermen door kleine monstertjes in het kasteel te plaatsen. Zorg ervoor dat alle aanvallers het niet tot de koning halen. Upgrade je monsters ook om ze sterker te maken.

8.5 / 10
Monster Battle

De prins is ontvoerd door het monster! Kun jij Assepoester helpen alle monsters te verslaan en de prins te redden? Speel het match-3 bejewelled spelletje om allerlei magische aanvallen op de monsters los te laten! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Baronsgate 2

Reis door het land van de ene ondergrondse dungeon naar de andere. Kun jij daar alle schatten vinden en de monsters verslaan met je pijlen en je boog?

0 / 10
Monster Town Defence

Bouw een dorp voor je monsters. Bouw huisjes, maar ook fabrieken en een plek om soldaten op te leiden. Zo kun je je dorp ook goed verdedigen.

8.3 / 10
Circus Level Pack

Kun jij dit monstertje allerlei grappige stunts laten doen in het circus? Klik op de juiste dingen en sleep ze naar de juiste plek.

9 / 10
Insectonator Zombie Mode

Loop als reus door het veld en maak alle zombies af. Er zijn een hele hoop wapens om te verzamelen, en je kunt ook de doelen van het volgende level steeds aanpassen zodat je het net weer iets anders moet spelen.

8 / 10
Merchant

Ruil olie om voor geld en koop daarmee mijnen om je dorp te beschermen tegen de slijm monsters. De prijs van de olie is niet stabiel, dus let goed op en zorg dat je een goede deal krijgt. De rode cirkels geven een hoge kans aan dat je bedrogen zal worden...

8 / 10
Atomic Creep Spawner

In dit spelletje ben je niet de held maar de dungeon master. Kun jij de helden die jouw schatten komen stelen van kant maken met monsters in de kerker?

0 / 10
Dungeon Blocks

Dit spelletje lijkt op tetris, maar je moet juist het tegenovergestelde doen. Geen lijnen maken maar gaten laten zitten om je monsters in te bewaren.

8 / 10
Critter Kingdom

Bescherm het koninkrijk en hou stand op het pad voor de poort. Kun jij met je kleine leger alle monsters verslaan? Vergeet niet je manschappen te genezen en upgraden.

7.7 / 10
Evolution Time

Speel de ingredienten weg en maak er eten mee als je genoeg verzameld hebt. Voer dit eten aan je monstertjes om ze te laten groeien en evolueren.

0 / 10
Bit Dungeon

Zoek de weg door de kerkers en vind de schatten en upgrades. Onderweg kom je veel monsters tegen die je moet verslaan in dit grappige pixel rpg spelletje.

8 / 10
Monster Temple

Schuif de monstertjes door het grid en maak allerlei combinaties om ze weg te spelen en de tegels er onder in gras te veranderen! Kun jij alle tegels tot gras maken en langs alle hindernissen heen spelen?

4 / 10
Knight Shift

Kun jij Kelsey de Ridder helpen het kasteel van Mylan de Magier door te komen. Het fort zit vol monsters en magische en technologische obstakels.

6 / 10
The King's Rider

Ga er op uit met de ridder om vrede in het koninkrijk te behouden. Hou de rovers, trollen, en poepende zwijnen tegen en verdien zo geld voor upgrades.

8.2 / 10
Brainy's Haunted House

Kijk goed rond in het spookhuis van Brainy. Kun jij alle handige voorwerpen en aanwijzingen vinden? Verzamel wat je nodig hebt om te ontsnappen!

8 / 10
Evil Forest

Probeer de weg te vinden door de vele mini levels van het kwaadaardige bos. Kun jij alle monsters doden met je zwaard en de andere wapens die je onderweg vindt?

0 / 10
Town of Fears

Je reist als detective naar een afgelegen dorp waar vreemde dingen gebeuren. Er verschijnen monsters en zombies. Kun jij ontdekken waarom en het kwaad tegenhouden?

8.7 / 10
Rogan the Swordmaster

In dit spelletje ben je Rogan de Meester Zwaardvechter. Versla al je vijanden en verzamel genoeg muntjes om je harnas en je wapens te upgraden totdat je iedereen kan verslaan.

9.5 / 10
Monster Corp

Maak monster in je laboratorium. Vind allerlei handige ingredienten en koop de rest op de monstermarkt. Stel je creaties tentoon in je monstermuseum!

7.9 / 10
Deep Sea Hunter

Ga met de onderzeeër onderwater en probeer zover mogelijk te komen met de lucht die je hebt. Verzamel muntjes en goud om in te wisselen voor een aantal handige upgrades.

8.1 / 10
Cut The Rope

Het snoepje hangt in elk level aan allerlei touwtjes. Kijk goed en ontdek welke touwen je moet doorknippen om het snoepje bij het monstertje te krijgen. Je zal de touwen ook in de juiste volgorde moeten doorknippen zodat het snoepje steeds de juiste kant op zwaait.

8 / 10
Urbex Adventure

Je heb met iemand afgesproken bij een oud industrie complex, maar hij komt maar niet. Ga op onderzoek uit, maar kijk uit! Er sluipt daar iets rond dat zowel boosaardig als gevaarlijk is!

7.3 / 10
Demon Destroyer 2

Mik het kikkervisje vanuit de circel het level in en stoot alle demonische blokken van de platforms af. Pak ondertussen ook alle drie de doodshoofden. Niet alle blokken hoeven te vallen, maar je krijgt er wel meer punten door.

8 / 10
Mummy Busters

Kun jij zorgen dat de ondode monster nu echt dood blijven? Lok de zombies in de val door er op het juiste moment mee van plaats te wisselen.

0 / 10
Finger vs Axes

Probeer met de grote vinger het monstertje te meppen en door het level te slingeren. Maar kijk uit, want het beestje is gewapend en vecht ook terug!

0 / 10
Nightmares 4 The Adventures

Deel 4: The Stolen Souvenirs of Rob R. Kun jij Rob R helpen zodat hij uit je dromen verdwijnt? Los de puzzels op, maar zorg ervoor dat Viktor niet wakker wordt van de schrik!

0 / 10
Bubble Bobble 2

Schiet met jou mannetje alle tegenstanders in een bubbel die jij schiet. Maak daarna de bubbles kapot en pak wat eruit komt. Speel iedereen weg voor het volgende level.

8 / 10
Monster Evolution

Kies een monster en zorg dat ie voldoende eet en evolueerd tot een ongeloofelijk sterk monster. Evolueer net zo lang door totdat je alles in de stad kunt vernietigen.

8 / 10
Nightmares The Adventures

Deel 1: Broken Bones Complaint. Help Viktor zijn nachtmerries overwinnen. Los het spelletje op voordat hij wakker wordt. Bij elke misstap wordt hij een beetje meer wakker, dus klik er niet onbedachtzaam op los! Goed kijken!

8.7 / 10
Like Vampire Like Son

De andere vampieren in het vampieren dorp hebben ontdekt dat je een mens bent. Nu ben je in gevaar. Trek er op uit om een oplossing te vinden.

8 / 10
Steppen Wolf 24

Reggie Donovan heeft het serum genomen en is gemuteerd tot een monster. Nu is het tijd voor de laatste confrontatie met Steppenwolf. Ben jij het monster te slim af?

2 / 10
Death Worm

Graaf een tunnel onder de grond en kom dan ineens omhoog met je killer worm om alles en iedereen kapot te maken!

6.8 / 10
Van Helsing vs Skeletons

Schiet met Abraham van Helsing alle skeletten neer. Je moet ze met zo min mogelijk kogels proberen allemaal uit de weg te ruimen.

0 / 10
Feed Us 4

In dit spelletje ben je een ontsnapte monsterlijke vis. Eet zoveel mogelijk mensen op en probeer genoeg bloed te verzamelen om jezelf te upgraden.

8 / 10
Laser Cannon 3

Probeer alle monsters in het level te schieten met je laser kanon. Beweeg het kanon langs de rails en mik goed om zoveel mogelijk monsters met een schot te raken.

7.3 / 10
Feed Us Pirates

De vleesetende killer vis is terug in deze speciale pirateneditie. Kun jij alle piraten aanvallen en op bloederige wijze levend verslinden?

8.2 / 10
Vortex Point 4

In Vortex Point is altijd wel iets vreemds aan de hand. Ook nu is er weer een nieuwe zaak om op te lossen. Kun jij de drie detectives helpen? Is het een gewone misdaad of is er toch iets paranormaals aan de gang?

8 / 10
Roly Poly Cannonbomb 2

Mik goed met je kanon om alle Roly Poly monsters overhoop te schieten. Kun je ze niet direct raken dan kun je ze misschien wel opblazen!

8 / 10
Roly-Poly Monsters

In dit spel dien je alle monsters op te blazen met bommen. Maar let op! Je hebt maar een beperkte hoeveelheid bommen en je kan niet overal even makkelijk bij!

8 / 10
Demons Down Under

Help het konijn de ondergrondse grotten te doorzoeken en de andere konijntjes te redden. Verzamel wapens en versla alle monsters.

10 / 10
Cursed Dungeon

Je bent bij een magische toren vol monsters gekomen. Versla alle monsters en klim naar de top. Ga naar het dorp om upgrades te kopen.

0 / 10
Empire Defender

Kun jij alle monsters op afstand houden en het kasteel verdedigen? Gooi grote stenen en andere zware voorwerpen naar alle monsters en stoot ze om!

0 / 10
The Enchanted Cave 2

Vind de weg door de betoverde grot en versla allerlei monsters. Zoek schatten en nuttige voorwerpen die je sterker maken. Hoe lang hou jij het vol?

10 / 10
Mummy's Path

In dit spelletje moet je het mummy-hoofd helpen zijn lichaam terug te vinden. Kun jij alle diamanten en gouden munten onderweg raken?

6 / 10
Pact

Ga met de helden op pad en vorm een team, ondaks hun verschillende achtergronden. Kun jij alle monsters die je onderweg tegenkomt verslaan?

0 / 10
You Slime!

In you slime is het de bedoeling om alle mensen zoveel mogelijk mensen onder het slijm te spugen. Eet paddestoelen om slijmballen te krijgen en verdien genoeg punten om naar het volgende level te gaan!

8 / 10
Smashy City

Smashy City is een mooi spelletje waarin je monsters kan vrijspelen en de stad kunt slopen. Ren door de stad en sla en trap alle gebouwen om. Daar krijgt je monster energie van om door te draaien en nog meer schade aan te richten!

10 / 10
Cardinal Quest 2

Reis met je ridder door de bossen en vreemde dorpen. Verzamel spullen en goud en versla alle rovers en monsters die je onderweg tegenkomt.

8 / 10
Monster Safe

Probeer in elk level de monsters te vinden. Ze zitten verstopt en moet eerst wat dingen oplossen voordat je ze kan zien.

8 / 10
The Last Ninja

In dit leuke puzzelspel ben je een ninja. Je kunt alleen in recht lijnen langs de muren roetsjen. Weet jij alle gemuteerde monsters te raken?

0 / 10
Sacrifire

De mensen willen geen koeien meer opofferen aan de vuurgod. Stuur daarom je handlangers er op uit om de koeien te ontvoeren. Iedere handlanger heeft een eigen speciale truuk.

0 / 10
Loot Hero

Verdien geld door de monsters uit de weg te rammen, en koop dan allerlei handige upgrades. Aan het eind van elk level moet je een baas verslaan.

8 / 10
Dwarf Mine

Duik met je mijnmachine zo diep mogelijk de grond in. Versla de monsters, want zo verzamel je brandstof en kan je een tijdje blijven gaan. Spaar punten om handige upgrades te kopen tussen je pogingen door. Hiermee kom je steeds verder!

8 / 10
Monster High

Geef het vrouwelijke monster een outfit die jij leuk vind. Kies haar kapsel en natuurlijk een mooie of lelijke jurk.

8 / 10
Dungeon Defender

Verdedig de grot tegen de indringers. Plaats bewakers langs de kant. Je hebt allerlei orcs en andere monsters tot je beschikking. Kun jij iedereen buiten houden?

0 / 10
Monstercraft

Maak je eigen monsters en stel je eigen team samen. Kun jij alle andere monsters in de arena verslaan? Elke keer kom je weer sterkere tegenstanders tegen.

8 / 10
My Monster Ex's

Het is uit met je monsterlijke vriendin. Ze smijt allerlei spullen naar je door het raam. Sommige zijn van jou, dus probeer die te pakken. Anderen zijn van haar, dus kijk uit dat je die niet aanraakt!

8 / 10
Vampires Crypt

Je moet proberen in het begin om vrij te komen. Je hang onderste boven en bent vast gebonden. Hoe snel kan jij vrij komen en daarna beginnen met het spel.

8 / 10
Huje Tower

Help de Hujes uit het riool te ontsnappen. Plak deze grappige beestjes aan elkaar en maak een stevige toren. Hou rekening met de wind en maak de toren zo hoog mogelijk!

8 / 10
Ghosts Stole My Puppy

Ga op spoken jacht en probeer ze allemaal te vangen. Je loopt door het level met een soort van stofzuiger op je rug en moet daarmee alle spoker opzuigen.

8 / 10
Horror Plant 2

In dit spelletje ben je een dodelijke mensen-etende plant. Eet iedereen op, maar zorg er wel voor dat ze je niet zien aankomen. Kun jij er achter komen hoe je het voor elkaar krijgt.

7.5 / 10
No Mutants Allowed

Schuil achter je verdedigingsmuur en probeer alle monsters neer te schieten die op je afkomen. Laat ze niet te lang aan je muur zitten, want ze proberen hem te slopen!

0 / 10
Tentacle Beast

Vlieg door het level en verzamel zoveel mogelijk muntjes. Er komen wel monsters uit het water dus reageer snel en goed.

8 / 10
Zombotron 2

Je bent met je ruimteschip neergestort op een wereld vol zombies. Kun jij ze allemaal overhoop schieten om zo te overleven in dit leuke platform spelletje?

8 / 10
Witch Hunt 2

Help Lucrea, een hebberige heks die bovendien makkelijk op d'r teentjes is getrapt, door het koninkrijk te reizen. Versla de goblins en verander ze in goud. Spaar goud om upgrades te kunnen kopen.

10 / 10
The Forgetten Dungeon

Ga er op uit om een sterkere krijger te worden. Des te groter je reputatie, des te meer opdrachten je krijgt van het dorp om monster te gaan verslaan die het dorp in gevaar brengen.

8 / 10
The Last Prince Of Egypt

Help Akil de prins van het oude Egypte te worden. Reis door de stad en vind een manier om overal langs te komen. Verzamel objecten die handig van pas kunnen komen en kom er achter hoe je ze moet gebruiken.

8 / 10
Monsters TD 2

In dit tower defence spelletje moet je torens bouwen om de monsters op afstand te houden. Kies de beste torens en vergeet ze niet te upgraden om de monsters uit de buurt van de portal te houden.

8 / 10
Willy Likes Cookies

Het monstertje Willy houdt nogal van koekjes. Roll alle koekjes naar hem toe door de blokken van ijs te breken. Kun jij alle koekjes naar Willy krijgen?

0 / 10
Monsterland One More Junior

In dit spelletje moet je proberen Papa Monster steeds wakker te maken door er bovenop te vallen. Klik andere monsters en voorwerpen uit de weg.

8 / 10
Monsters' Den Book of Dread

In deze uitgebreidere versie van Monsters' Den kun je uit meer karakters kiezen voor je spelers. Je kunt de originele Monsters' Den queeste overnieuw spelen, maar er zijn ook twee hele nieuwe queestes bij gekomen in dit spel. Een is wederom een dungeon quest, en de ander is een survival spel.

8 / 10
Mummy And Monsters

Zorg dat in elk level de mummy en het monsters bij elkaar komen. Je zal dingen moet laten draaien of verwijderen om het level uit te spelen.

8 / 10
Family Rush

Schiet alle monsters overhoop en red alle ontvoerde familieleden. Kun jij alle monsters verslaan? Des te meer familieleden je red, des te groter je reddingsbrigade!

8.8 / 10
Haunted School 2

Red je familie van de spoken in het griezelige gebouw. Ze hebben je vader, moeder en je kat ontvoerd. Probeer ze allemaal te redden. Verzamel onderweg spullen die handig van pas kunnen komen om de spoken op afstand te houden. Als je ergens een spook ziet, probeer er dan achter te komen wat je kunt doen om dat spook af te leiden.

8 / 10
Haunt The House

Help het spook alle ongewenste gasten het huis uit te werken. Zweef rond door het huis en jaag iedereen de stuipen op het lijf tot je naar buiten rennen. Dan heb je weer rust. Des te banger mensen worden, des te meer macht je krijgt.

8 / 10
Sentry Knight

Bescherm je kasteel met je pijl en boog tegen de monsters die er aan komen. Schiet ze neer, maar kijk uit dat je de transportschapen niet raakt.

8.7 / 10
Feed Me Moar 2

Schiet de paarse gelei op de alien monstertjes af om ze te voeren. Kun jij alle aliens in het ruimteschip te eten geven?

0 / 10
Take The Monster Home

Help het monster om thuis te komen. Leg de bochten zo neer zodat het monster de goede kant op gaat. Let wel op, Ga altijd langs de bloem!

8 / 10
Slimey's Lunch Time

Je bent een monster en moet zoveel mogelijk mensen opeten. Sla op de grond en zorg ervoor dat ze daardoor omhoog vliegen. Vang ze op met je mond.

8 / 10
Flu Sweeper

Zorg dat je ontsnapt aan het grote monster en iedereen uitschakelt. Je kan makkelijk van verdiepingen wisselen met de pijltjestoetsen.

8 / 10
Dark Soul Path Of Awakening

Loop door de ondergrondse tunnels en schiet alle monsters neer. Je kunt punten sparen voor upgrades. Gebruik ook de Rage om de monsters te doden.

8 / 10
Madness Hanks Nemesis

Hank is doorgedraaid, dus heeft een boosaardige wetenschapper klonen gemaakt om hem te stoppen. Jij bent daar een van, maar voor je achter Hank aan kan, zul je eerst de beproevingen moeten overleven om de sterkste kloon uit te kiezen.

8 / 10
Rise of the Titans 2

Door vervuiling en uitbuiting van de aarde gaat de wereld ten onder. De oerreuzen staan op om de mensheid te stoppen. Maak alle huizen, wapens, en legers van de mensen kapot.

8 / 10
Monster Match

Trek een lijn over dezelfde monsters die aan elkaar zitten om ze weg te spelen. Zorg ervoor dat je geen andere monsters raak anders zal de lijn weggaan.

6.5 / 10
Sector 71

Je bent ingesloten in een legerbasis die verlaten is omdat er een giftig monster rondwaart. Omdat jij binnen bent en de rest van het leger buiten, ben jij de enige die het serum kan vinden en naar buiten kan krijgen. Vind het serum en de uitgang!

8.7 / 10
James the Deep Sea Zebra

James de Zebra is terug, dit keer met een snorkel. Zwem omhoog en pak de zeesterren. Kijk wel uit voor de vallende rotsen en blijf uit de buurt van het grote zeemonster.

8 / 10
Ubergrounds

Probeer alle mannetjes neer te schieten die je komen aanvallen maar het belangrijkste is om het grote monster boven je dood te maken.

8 / 10
Monster Castle

Bescherm het kasteel door in het hele kasteel mannetjes te plaatsen. De mannetjes moeten iedereen uitschakelen die het kasteel wil binnen dringen.

8 / 10
Red Extinction

Versla alle rode cellen. Zweef rond en raak ze met je wapens. Verzamel DNA punten voor nieuwe wapens en upgrades. Hoe ver kun jij komen?

8 / 10
Vortex Point 3

De detectives van Vortex Point zijn weer terug voor een nieuw avontuur. Kun jij de verdwenen man terugvinden, of is hij echt opgegeten door het monster van Vortex Meer?

8 / 10
Nightmares 2 The Adventures

Chapter 2: Who Wants to Frame Hairy deBully? Kun jij het oplossen en ervoor zorgen dat Hairy Viktor's dromen niet meer eng maakt? Maak niet te veel foute stappen, want dan wordt het Viktor te eng en wordt hij wakker. Je moet het spel oplossen zodet dat hij wakker wordt!

0 / 10
Mortanoid

In deze sinistere versie van arkanoid zijn je balletjes schedels en is je betje gemaakt van botten. Je kunt zelfs je betje verlengen met twee skelet-armen als je de juiste power-up weet te vangen. De power-ups zien er in dit spel uit als flesjes toverdrank. Kijk uit voor de helse monsters en geesten in het veld.

8 / 10
Monsters' Den

Een ontzettend verslavende role playing game. Ga in de kerkers op zoek naar allerlei geheime kamers vol schatten en monsters. Kies je personages uit en geef ze de beste wapens. Dien wanneer nodig de juiste drankjes toe en probeer de weg te vinden naar het volgende level.

8 / 10
Monsters

De marshmallow monsters in je ontbijtgranen zijn tot leven gekomen. Lok ze de plas groene snot in om ze om te brengen voordat ze je weten te bijten.

8 / 10
Monster Bash

Monster bash is een eenvoudig spelletje waarbij je met monsters op de juiste kleppen moet springen.

8 / 10
Monsters Schieten

Schiet alle monster die uit de lucht komen neer. Je moet namelijk een hele stad beschermen en dat kan je alleen met dat ene kanon.

8 / 10
Enola Prelude

Probeer uit te vinden hoe je de monster moet verslaan. Pak je zwaar en ga op pad.

8 / 10
Human Chop

Plet de kleine monsters met de blokken met daarop de slechtste menselijke neigingen en emoties. Hak het touw door zodat de blokken op het juiste moment vallen.

8 / 10
DV8 Exile

Je bent nu in Whitespire. Het is de toekomst en de wereld is een angstaanjagende plek geworden. Creativiteit wordt niet geduld door de boosaardige mods. Jij bent bestempeld als Deviant, afwijkend, en moet hard vechten om deze wereld te bevrijden. Ben jij er klaar voor?

8 / 10
The Visitor Returns

De killer Alien uit The Visitor is terug. Kun jij allerlei dieren en mensen bespringen en doden om zo verder te muteren tot een vreselijk monster?

8 / 10
Bit Dungeon 2

In dit spelletje ben je een ridder. Kun jij de weg vinden door de kerkers vol monsters? Versla ze allemaal en verzamel schatten en betere wapens en schilden.

0 / 10
Spookiz

Spookiz is een spookachtig spelletje waarin je de monsters op de goede manier moet stapelen. Krijg je drie op een rij of meer dan verdwijnen ze en krijg je bonus punten!

4 / 10
The Adventures of Veronica Wright

Veronica wordt achterna gezeten door vreemde monsters. Verschuil je in het huis en probeer te ontdekken hoe je deze kwaadaardige wezens kunt verslaan!

6 / 10
Little Phobia

Vind de weg naar de WC in het enge donkere huis. Als er spoken of andere enge wezens aankomen kun je je ogen dicht doen zodat al je angsten weg gaan.

0 / 10
Tales of Terratos

Gebruik het bejeweled spelletje om punten te sparen om magische wezens op te roepen. Zo kun je de monsters verslaan en de strijd winnen!

0 / 10
Monster Sumo

Sumo worstelen met monsters, ook nog eens lekker in het zwembad, dat kun je in dit spelletje: Monster Pool Side Sumo!

8 / 10
It's A Monster

Eet en gooi met het monster en probeer idereen in het level daardoor uit te schakelen.

8 / 10
Meejees Target Practice

Richt en schiet goed en snel om alles en iedereen te raken. Schiet goed en probeer de beste te worden.

8 / 10
Monster Gevecht

Vecht met het monster. Het monster komt naar je toe en je moet hem proberen te verslaan. En alles mag!

8 / 10
Knightmare Tower

Probeer de toren te beschermen en de vrouwen die erin zitten te redden.

8 / 10
Frozy And Fred

Vind de weg door de magische wereld achter de spiegel. Pak de ballonnen en de snoepjes. Pak ook de puzzelstukjes om nieuwe werelden mee te ontgrendelen.

8 / 10
Accurate Boy

Schiet de monsters en trek ze met het touw uit de toren. Zo krijg je je bootje uiteindelijk weer terug. Kun jij ze allemaal raken met Accurate Boy?

8 / 10
Monster Castle TD

Kun jij de monster prinses beschermen tegen alle soldaten? Hou ze allemaal tegen en laat ze er niet langskomen! Vergeet je monsters ook niet te upgraden!

8 / 10
Gift Rush

Gebruik je spinneweb om met het stofmonstertje door het level te slingeren. Kun jij alle cadeautjes naar de andere stofmonstertjes slepen?

8 / 10
Sin Mark 2

Probeer alle monsters neer te schieten met de pijl en book en de poort waar ze doorheen komen moet je ook kapot maken. Verzamel de runen uit de stenen met de magische tekens.

8 / 10
Infinite Monsters

De paarse box stuurt allerlei monsters achter je aan, en ze worden steeds sterker. Kun jij dat paarse ding naarschieten, en alle monsters natuurlijk!

8 / 10
Trolls in the Box

Kleed de twee trolletjes grappig aan. Ze hebben al een doos aan als trui. Je kunt allerlei kleding uitproberen en je kunt hun kapsels veranderen.

8 / 10
Moonster Safe

Kun jij alle monsters verzamelen? Ze zitten in de kluisjes verstopt. Los de puzzels op en haal de hendel over om de code de kraken en de kluis to openen.

2 / 10
Monster In Love

Vang alle vallende hartjes die naar beneden komen op en zo worden de monsters verliefd op elkaar.

0 / 10
Mummy Tombs

Schiet zoveel mummies neer als je kan. Verzamel de EHBO dozen, want wapen-upgrades koop je met je eigen Hit Points in dit spelletje. Kijk uit voor de mummies met speciale krachten!

0 / 10
Deadly Monsters

Schiet alle monsters neer voordat ze jou aanvallen. Zorg dat goed richt en schiet je wapens lekker veel.

0 / 10
One vs Many

Jij bent in je eentje en iedereen valt jou aan. Je hebt wel een wapen om je te beschermen. Zorg dat iedereen die jou aan wil vallen het niet haalt omdat ze neergeschoten worden.

0 / 10
Death VS Monstars 2

Probeer alle monsters te verslaan. Koop upgrades en probeer de beste te worden in elk level. Reageer goed en ontwijk alles.

0 / 10
Frankenstein

Wat een griezelige gokkast! Help jij de dokter met het monster van Frankenstein in elkaar zetten?

0 / 10
Bloody Chase

Je bent een vampier in dit spel. Pak zoveel mogelijk bloed en probeer te overleven door goed te springen en te vliegen.

0 / 10
Feed Starvy Challenge

Het monster heeft honger. Jij moet hem helpen met eten te geven, hoe je dat moet doen daar kom je snel genoeg achter.

0 / 10
Demon Shift

Probeer elk level door te komen. Pak de juiste dingen en ga opzoek naar de uitgang.

0 / 10
Portals

Laat de monstertjes van dezelfde kleur tegen elkaar aanstoten. Hiervoor kun je de magische poortjes gebruiken. Kijk goed in welke righting de poortjes openen.

0 / 10
Sewerage Rebellion

Vul alle blokken met monsters die je uit de monsterkanonnen schiet. Om alle blokjes vol te krijgen zul je wel steeds alle kanonnen in het level in de juiste volgorde moeten afvuren, dus kijk goed!

0 / 10
Puzzle Monsters

Laat de monsters tegen elkaar botsen en zorg ervoor dat ze allemaal het level verlaten, behalve 1.

0 / 10
Monster Legions

Monster monsters en monsters. Ga de strijd aan en win.

0 / 10
Mono Caves

Ren door het doolhof en probeer alle sleutels te pakken. Schiet de monsters voordat ze je te pakken krijgen. Kijk uit, want sommige monsters schieten terug!

0 / 10
Monster Hill

Klik de juiste monsters aan en probeer er veel bij elkaar te krijgen. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Teddies & Monsters

Schiet alle monsters uit het level en laat de teddyberen leven. Zo simpel is het!

0 / 10
Pocket Creatures PVP

Kun jij allerlei monsters verzamelen en de gevechten winnen. Upgrade je monsters door ze vaak te voeren en door upgrade gems te kopen het de punten die je bij de gevechten kunt winnen.

0 / 10
Dungeon Deadline

Ren zo snel je kan door de levels. Je moet binnen zeer korte tijd zoveel mogelijk schatten proberen te vinden zodat je upgrades kan kopen. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Drod King Dugan's Dungeon 3

Help Drod de bewaker de puzzels oplossen om in elk level de killer kakkerlakken en andere monsters die in de kerkers van koning Dugan wonen uit te roeien. Kun jij steeds je zwaard gebruiken om deze lastige puzzels op te lossen?

0 / 10
Paper Chain Angry Monsters

Knip de ketting door en zorg ervoor dat de kogel de monsters raakt. Je moet alle monsters uitschakelen om te winnen in dit spelletje.

0 / 10
Carrot Fantasy 2: Desert

Schiet de monsters die over het pad komen lopen. Kun jij ze allemaal tegenhouden? Laat ze er niet langs, anders eten ze de wortel op, en die moet jij juist beschermen!

0 / 10
Dungeons of Kong

Versla alle monsters in het doolhof. Probeer ook speciale wapens en drankjes te vinden. Kun jij het kwaadaardige beest dat onderin de kerker woont uitroeien?

0 / 10
Mummy Mojo

Vlieg door de tempel en vind de schatten. Verzamel muntjes voor upgrades en verdedigingen tegen de mummies en de magische vallen.

0 / 10
Sweet n Bad

Ren rond op het kerkhof en probeer al het snoep te pakken. Kijk uit voor de monsters. Zorg dat ze je niet te pakken krijgen!

0 / 10
Spiters Annihilation 2

Laat steeds de rotsen op de monsters vallen. Plet ze of stoot ze om zodat ze als nog doodgaan. Kun jij ze allemaal uit de weg ruimen?

0 / 10
Devil's Leap

Spring rond met de duiveltjes en stoot alle engeltjes om. Je kunt kiezen tussen twee type levels: denken en rammen. Speel ze allebei allemaal uit!

0 / 10
Run Jeff

Ren met Jeff het monster door deze grotten. Ontwijk alle doodshoofden, maar pak wel alle schatten en de sleutels voor extra punten.

0 / 10
Saws Storm

In dit spelletje komen en allemaal cirkelzagen op je af. Eerst komen ze alleen uit een hoek, maar al snel komen ze uit alle vier de hoeken van de kamer! Ontwijk ze allemaal!

0 / 10
Eat Rockets 2

Kun jij heel snel de vuurbal door het level sturen en het monster raken? Wees wel snel, en raak de stenen niet, anders gaat je vuurbal uit.

0 / 10
Alchemist

Verzamel alle ingredienten die je nodig hebt om magisch licht te maken en het dorp te redden. Kijk uit voor alle schaduw monstertjes en vind andere tovenaars die kunnen helpen.

0 / 10
Wolf Girl Dress Up

In dit spelletje kun je een wolf-vampier meisje aankleden in allerlei monster pakjes. Kies zelf wat voor monster je ervan maakt.

0 / 10
Monster Skin Problem

Help het monster meisje haar huidproblemen aan te pakken. Het zijn er monsterlijk veel, maar uiteindelijk kun je alles mooi maken.

0 / 10
Dragon Princess

Ren door de levels heen met de drakenprinses en schiet vuurballen tegen de monsters aan. Kun jij ook alle helpers vinden en meenemen?

0 / 10
Steppen Wolf 20

Je hebt Pedro terug gevonden, maar de kwaadaardige sekte gebruikt hem om de Chupacabra te lokken! Help alle drie de helden aan het monster te ontsnappen.

0 / 10
Creepy Adventure

Je bent alleen in het donker. Allerlei vreemde monsters vallen je aan. Hoe lang kun jij stand blijven houden tegen het bovennatuurlijke?

0 / 10
Inner Demon

De demoon kan alleen in rechte lijnen rennen. Kun jij alle diamanten pakken en de mensen naar ds poort laten lopen?

0 / 10
Demons Took my Daughter

Demonen hebben je dochter ontvoerd. Bouw allemaal torens die de demonen kunnen schieten en lok ze dan met kinderspeelgoed. Kun jij ze allemaal verslaan?

0 / 10
Punisher

Vind de weg langs alle vijanden. Reis door het land van de doden en versla je ninja's, samurai en de monsters met de kung fu meester. Kun jij de geheime geschriften terug halen?

0 / 10
Halloween Monsters

Schiet alle monster neer met de wetenschapper. Ze komen allemaal op je af. Kun jij ze neerknallen voordat ze je kunnen grijpen in dit halloween spelletje?

0 / 10
Go Go Goblin 2

Lanceer de goblin zo ver mogelijk. Verzamel de muntjes en probeer zoveel mogelijk afstand te overbruggen. Met het geld dat je verdient kun je betere upgrades kopen om nog verder te vliegen.

0 / 10
Taptastic Monsters

Schiet alle monsters met je kanon en blijf upgraden! Je kunt beter wapens kopen, en ook bondgenoten die je helpen de monsters te beschieten!

0 / 10
Undermaster

Graaf diep onder de grond en maak je eigen luxe kerker waar je veel ondergrondse wezens kunt aantrekken en vangen. Van trollen tot tovenaars en vampieren. Leg een complex netwerk van tunnels en kamers aan. Je kunt zelfs verschillende verdiepingen bouwen waar je trollen en orcs kunnen leven en werken. Verlicht de prachtige kamers met toortsen en zet je werkers aan de slag als de Undermaster in dit mooie dungeon spel!

0 / 10
Honey They Froze Our Kids

Je kindje zijn allemaal in ijsblokjes bevroren! Gelukkig kun jij vuur blazen om ze allemaal te ontdooien. Zorg er wel voor dat je vuur-adem de juiste kant op vliegt! Veel succes!

0 / 10

Speel de verschillende monster spelletjes

Een monster is over het algemeen een angstaanjaagend wezen. Je hebt veel verschillende monsters. Veelal zijn monsters ook vijandig en kan je ze maar beter uit de weg gaan. Je hebt vast wel een beeld bij een monster? Misschien zit jou monster hier wel tussen en kan je hem voor altijd verslaan! Speel hier een van de monster spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Monster Mahjong, Battles for Darkness, Hordes and Lords, Frankentory, Guard of the Kingdom, Monster Battle, Baronsgate 2, Monster Town Defence, Circus Level Pack, Insectonator Zombie Mode