Tags >

Newgrounds

The Impossible Quiz

Legendarisch; The Impossible Quiz! Een quiz waar je lastige vragen moet beantwoorden, soms moet je even doordenken voor het antwoord, maar niets is onmogelijk...toch? Veel succes met The Impossible Quiz 1!

8 / 10
CantankerousTank

Schiet je een weg door gebouwen, auto's en helicopters met je aggressieve tank. Kun jij overal een weg langsbanen en door alles heen rammen? Stuur en schiet goed!

8 / 10
The Impossible Quiz 2

Deel 2 van deze absoluut legendarische spellen. Vond je The Impossible Quiz 1 al haast onmogelijk, dan is dit zeker weer een nieuwe uitdaging. Pas op want als je begint stop je niet meer. Succes met de vragen!

8.1 / 10
Swag

Speel een crimineel in dit point and click adventure. Kun jij van huis naar huis lopen, inbreken en wat waardevolle spullen meenemen? Kijk goed rond.

8 / 10
IndestructoTank

Je bent een onverwoestbare tank. Je kan gewoonweg niet kapot, maar je kunt wel vanalles slopen! Gebruik de bommen om op te spingen en maak combo's.

8 / 10
Film Legpuzzel

Kies je favoriete film van de drie: Lord of the Rings, The Matrix, or Pirates of the Caribbean. Je mag kiezen uit verschillende niveaus: makkelijk, middel, moeilijk, en extra moeilijk. Veel plezier met deze leuke, uitdagende puzzels.

8 / 10
Pac Pong

Stuiter het beroemde gele happertje het veld door en pak alle puntjes. Jij betsuurt beide betjes, maar pas op! Ze gaan in tegenovergestelde richtingen. Het ene betje doet precies wat jij intoetst, maar het andere betje doet precies het tegenovergestelde.

8 / 10
Staggy The Boy Scout Slayer II

Hak alle boy scouts in stukken met Staggy. Je kunt tussen de levels door weer je health bijwerken, maar je kunt ook steeds brutere wapens aanschaffen!

8 / 10
Riddle School 5

In dit Riddle School avontuur ben je, samen met een aantal klasgenoten uit de nablijf klas, door aliens ontvoerd. Kun jij goed zoeken naar een manier om te ontsnappen?

8.4 / 10
Powerfox

Verkijk je niet! Je kleine Fox krijgt de allergrootste wapens! Loop rond en schiet alles wat je tegenkomt overhoop in dit spelletje.

8 / 10
Crazy Shuttle

Pik de studenten op en zet ze weer af. Doe het wel voor de tijd om is. Kun jij ze znel genoeg oppikken en droppen? Voor voetgangers hoef je niet te remmen.

8 / 10
Murloc

In dit mooie RPG spel je Murk, een soort amfibie uit Wow, die opdrachten moet uitvoeren voor zijn stam. Vecht met wolven in het bos en verzamel items. Spaar geld om je wapenrusting te verbeteren en sterker te worden. Vergeet niet, als je een level up hebt behaald, om naar je aanvalsmenu te gaan een een aanval te kiezen die je wil gaan gebruiken.

8 / 10
Staggy The Boy Scout Slayer

Staggy the boy scout slayer is een wat gruwelijk spelletje waar je jongens van de scouting slacht. Je kunt wel upgrades van korte duur winnen, maar in deze versie kun je ze niet kopen.

8 / 10
Etherena

Verslavend vechtspel waarbij je vele extra's kunt unlocken. Je kunt het ook met 2 mensen spelen.

8 / 10
Meat Boy

Je speelt in dit grappige spelletje een stuk vlees. Het vriendinnetje van Meat Boy, het pleister meisje Bandaid Girl, is ontvoerd. Vind haar in elk korte leveltje weer terug. Probeer langs alle obstakels te komen en snel van muur naar muur omhoog te klimmen.

8 / 10
Actionpals

Probeer met de poppetjes waarmee je rent zoveel mogelijk te ontwijken het einde van het level te halen. Ieder heeft een andere speciale aanval.

8 / 10
Luis Launch

Help Luis de ruimte in lanceren. Verzamel bonen zodat je scheten kan laten om langer in de lucht te blijven. Des te langer je in de lucht bent, des te meer punten je verzamelt. Met die punten kun je upgrades kopen om nog hoger te komen.

8 / 10

Newgrounds games

Speel hier verschillende games waarvan de topper toch wel de impossible quiz is. Ook zijn er games met tanks en legpuzzels over een film. Newgrounds van Tom Fulp is een website die Macromedia flashanimaties beheert. Hier vind je een groot aantal Newgrounds spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:The Impossible Quiz, CantankerousTank, The Impossible Quiz 2, Swag, IndestructoTank, Film Legpuzzel, Pac Pong, Staggy The Boy Scout Slayer II, Riddle School 5, Powerfox