Tags >

Ninja

Shuriken

Ben jij een werpster master? Bewijs het in Shuriken!

8.5 / 10
Number Ninja

Besluip met de cijfer ninja de andere cijfers. Kun jij de juiste reken symbooltjes naar ze gooien om ze te verslaan en tot het juiste getal te komen?

8 / 10
Straw Had Samurai

Speel elk level uit door op de juiste plekken toe te slaan met je samurai zwaard. Loop rond en versla all je tegenstanders om het land terug te winnen van het vijandige leger.

8 / 10
Advanced Ninja

Probeer je ninja naar de deur aan het einde van elk level te krijgen door langs alle vallen te rennen, springen en slingeren. Vind de hendels en knoppen om deuren te openen wanneer dat nodig is. Zorg ook dat je niet van al te hoog naar beneden valt, want dat overleeft je ninja ook niet.

8 / 10
Sift Renegade

Weer een geweldig stickman avontuur. Voormalig gang-lid Kiro zint op wraak voor de moord van zijn broer. Help hem alle gangsters op bloederige wijze uitmoorden.

8.1 / 10
The Perfect Fighter

In dit spelletje doe je mee aan een vechtwedstrijd. Kies je vechter en probeer met coole trappen en stoten al je vijanden te verslaan!

7.3 / 10
Ninjago: Skybound

Ninjago: Skybound is een spannend ninja Lego spelletje. Ninjago Eiland wordt bedreigd door de boosaardige Djinn Nadakhan. Je moet de andere ninja’s snel bevrijden, zodat je samen deze slechterik kan verslaan!

10 / 10
Ninja Aankleden

Kleed deze ninja aan in allerlei coole en spectaculaire outfits in dit aankleed spel. Zorg dat hij er goed uitziet als hij ten strijde trekt.

8 / 10
Pirates vs Ninjas

Je hebt wel al je 20 levens nodig in dit piraten vs ninjas seplletje. Steek alle piraten neer met je ninja zwaard voordat je jou in stukken hakken. Niet te lang alleen maar blokken, want dan word je weer een eind terug geduwd.

8 / 10
Sticky Ninja Academy

Spring met de ninja door het level en schakel je tegenstanders uit. Er zijn plakkerige oppervlakten waar je op kunt staan, maar ook gladde waar je vanaf glijdt, en andere daar kets je weer vanaf.

8 / 10
Forbidden Arms

In dit spelletje ben je een samurai krijger met een vervloekt zwaard. Dood de ninja's voordat ze jou doden. Als je niet genoeg vechtlust opwekt zal ook je eigen zwaard zich tegen je keren!

0 / 10
Ninja Or Nun 2

Kan jij alle ninja's vinden in elk level. Klik niet de verkeerde aan en doe het zo snel mogelijk om door te kunnen naar het volgende level.

8 / 10
Teenage Mutant Ninja Turtles

Vecht met alle vier de ninja turtles tegen Shredder en zijn handlangers de Foot Clan. Verzamel de pizzas om je health weer op te laden, en de klokken om meer tijd te winnen. In het laatste level moeten alle turtles samenwerken om Shredder te verslaan.

8 / 10
Binga

Probeer elk level op te lossen. Hoe sneller je het doet hoe meer punten. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Ninja Rampage

Kruip in de huid van een Ninja in Ninja Rampage. Voorkom dat je opgemerkt wordt!

8.1 / 10
Ninja Training

Probeer de ninja te trainen en ervoor te zorgen dat je zolang mogelijk blijft leven. In het begin moet je veel dingen ontwijken, hoelang hou jij dat vol?

0 / 10
Ragdoll Ninja

Hak alle ragdolls die door het level worden geslingerd door midden. Zorg dat je ze allemaal raakt, want je mag er maar twee missen. Bij de derde ben je af. Probeer ook de bommen niet te raken.

0 / 10
Grapple Cat

Ren over het strand met de kat. Zorg dat je niet ingehaald wordt door de grote golf. Slinger over de hindernissen heen met je ninja touw. Mik goed en mis niet!

8 / 10
Spring Ninja 2

In dit spelletje moet je se andere ninja raken door er met jouw ninja op te springen. Raak ook de vijandige vlag. Zrog er voor dat je niet op de stekels valt!

9 / 10
Buster mc Thundersticks

Kan jij alle ninjas vinden in dit leuke klik en vind avontuur. Los de puzzels op, kijk naar aanwijzingen en vind alle 33 ninjas.

8 / 10
N

In dit gave ninja platform spel moet je alle muntjes verzamelen om de deur naar het volgende level te openen. Spring rond, des te meer vaart je hebt des te hoger je kunt springen. Probeer uit te vogelen hoe je alle muntjes kunt pakken.

8 / 10
Ninja Miner

Schiet als een ninja door de mijnen heen en probeer elk level zo snel mogelijk te halen. Kun jij de pikhouwelen en de sleutels vinden? Kijk uit voor de vallen en verzamel alle edelstenen en sterren!

8 / 10
Ninjas Never Die

Draai het level zo dat de ninja door het level kan rollen om alle muntjes te pakken. Kijk wel uit voor de spinnen, stekels, en andere dodelijke hindernissen. Daarna moet je ook nog de uitgang bereiken!

0 / 10
I Am the Ninja 2

In I Am the Ninja 2 heeft je meester, de Sensei, een serie verschrikkelijk gevaarlijke hindernissen voor je gemaakt. Het is de bedoeling dat jij bewijst dat je alle uitdagingen aankunt als ninja. Sensei stelt hoge eisen, en maakt af en toe nogal honende opmerkingen, maar laat je niet afleiden! Blijf langs de obstakels duiken en over de vallen heen springen om de eindstreep te bereiken.

0 / 10
Nunchuck Charlie

Help Nunchuck Charlie alle vreemde beestjes verslaan en zijn ontvoerde teddybeer terug te vinden. Kun jij deze grappige levels overleven?

0 / 10
Black Bit Ninja

Kijk uit voor de dodelijke vallen in elk level! Spring met je ninja overal langs en probeer alle rode ninja's te doden met je zwaard!

0 / 10
Leave me Alone

Je bent een ninja en je staat in het midden van een kruispunt. Kun jij alle monsters uit de weg rammen? Ze komen van vier verschillende kanten op je af, en het gaat steeds sneller! Kijk uit!

0 / 10
O-Shaped Ninjas

Kun jij met de ninja alle andere ninja's verslaan. Je kunt ze van het platform af stoten. De blauwe ninja's kun je direct aanvallen.

0 / 10
The Last Ninja

In dit leuke puzzelspel ben je een ninja. Je kunt alleen in recht lijnen langs de muren roetsjen. Weet jij alle gemuteerde monsters te raken?

0 / 10
Abyss Walker Lost Island

In dit spelletje ben je een ninja. Je bent verbannen door je eigen clan. Reis door de dorpen en versla alle dodelijke mensetende planten en monsters.

0 / 10
Ninja Twins

Je speelt steeds met twee ninja's tegenlijk. Ze bewegen steeds dezelfde kant op, maar ze mag maar een paar passen doen om de schat te pakken. Zorg ook dat ze niet tegen elkaar op botsen!

0 / 10
Cube Ninja

Ren en spring met de cube ninja! Ren over de muur of ondersteboven over het plafond. Wissel steeds snel als ere en hindernis op je pad verschijnt. Hoe ver weet jij het te schoppen met je ninja?

0 / 10
Naruto and Friends Dress Up

In dit spelletje kun je de helden van de serie Naruto aankleden in allerlei bekende kostuums. Kleed Naruto Uzumaki, Sasuke Uchiha, en Sakura Haruno aan.

8 / 10
Sift Renegade 3

De 3de versie alweer, Pak je zwaard en speel ook dit spel uit.

8.1 / 10
Ninja Miner 2

Ren door de mijn met je ninja en zoek alle diamanten en gouden sterren bij elkaar. Kijk uit voor de vleermuizen en het water. Zoek ook naar handig gereedschap.

8 / 10
Sushi Ninja Dash

Spring met de ninja door het level en ontwijk alle werpsterren. Zorg dat de shurikens je niet raken en probeer alle sushi te pakken! Veel succes!

0 / 10
Battle of Heroes

Leid je leger de oorlog in met de zombie demonen en de Sun Empire. Kun jij je tegenstander verslaan? Pak het goud om aan geld te komen.

8.5 / 10
Taco Fu

Bescherm je taco restaurant tegen deze vechtersbazen gebruik Q en E en let op de hete saus meter. De hete saus kun je gebruiken om even alle slechterikken om te gooien. Bestek kun je met een rake trap ontwijken.

8 / 10
Final Ninja

In dit leuke ninja spel moet je geld verzamelen en een ninja grootmeester worden. Slinger aan touwen, klim het touw op een neer, en wordt onzichtbaar in stealth mode.

8 / 10
Ninja Showdown

Kies je ninja en hak er op los met je zwaard in Ninja Showdown.

8 / 10
Attack of the Massacre Ninjas

Val met Chuck Norris op bloederige wijze het ninja leger aan. Je kunt hun harten er uit rukken en op eten voor meer health points. Je kunt op hum hoofden springen en voetballen met hun hersenen. Lekker vies dus.

8 / 10
Ninja Defense

In dit spelletje moet je met je ninja's de dorpen en torens beschermen. Kun jij de vijandelijke krijgers op het pad stoppen? Bouw allerlei verdedigingen op.

0 / 10
Super Ninja Strike

Sla messen uit de lucht met je zwaard, sluip door tuinen en paviljoenen, en vermoord je vijanden met werpsterren. Kruip in de huid van een ninja in Super Ninja Strike.

8 / 10
Ninja Ballers

Leid de Ninja Bal eerst naar de sleutel en dan door naar de deur door lijnen te tekenen waar de bal op kan stuiteren. Soms zul je lang kleine aanpassingen moeten maken aan je lijnen, omdat de bal net niet de goede kant op stuitert. Let goed op en teken je lijnen in de juiste plaats in dit uitdagende line rider spelletje.

8 / 10
The Malibu 9

Bestuur de pinguins en leid ze langs alle gevaren.

8 / 10
Pacman Fight

Speel als Pacman-Ninja door de levels. Eet onderweg de pillen op zoals dat hoort bij pacman, en vraag om instructies bij pacman's chagrijnige ninja meester.

8 / 10
The Ninja Game

Spring met de ninja door het level en bereik het einde veilig. Kijk uit voor obstakels en tegenstanders en gebruik de muren goed om te springen.

8 / 10
CycloManiacs 2

Kun jij alle Cyclomaniacs verslaan in dit gestoorde fietsrace spelletje? Verzamel upgrades en ontgrendel nieuwe levels op de kaart door wedstrijden goed te rijden. Er zijn in je thuisbasis ook leuke minigames om te spelen.

8.7 / 10
Ninja 1

Versla met je ninja iedereen die je tegenkomt. Je hebt veel verschillende opties en moet er voor zorgen dat je niet dood gaat. Versla alle andere ninja's en win!

8.2 / 10
SAS Zombie Assault 2

Overleef elke wave en kom zo verder in het level. Barricades helpen je dus blijf die ook repareren. Verder kan je kiezen uit heel veel wapens, Dus wacht niet te lang en spelen maar.

8 / 10
Run Ninja Run 2

Ren met de ninja door het dorp. Je komt onderweg allerlei obstakels tegen die je moet ontwijken. Ook vijanden moet je ontwijken of aanvallen. Kom jij in een stuk het dorp uit?

8 / 10
Naruto Online

Ga op avontuur in de Naruto wereld! Ga gevechten aan, sluit vriendschappen en blijf jezelf verbeteren om je weg te kunnen vervolgen.

2 / 10
Ninja Rinseout

Probeer ongezien alle bewakers in elk veld dood te steken. Besluip ze en sluip even snel weer weg. Aan het einde van het spel moet je de prinses redden.

8.2 / 10
Ninja Hunter

Sla met je ninja iedereen neer en zorg ervoor dat niemand langs je komt. Verplaats jezelf goed en zorg voor wat mooie acties.

8 / 10
Benjo Ninja

Probeer je tegenstander te verslaan in dit vechtspel. Alles wat je hebt is een zwaard en je handen. Probeer te winnen en zo door te gaan.

8 / 10
Swat Awesome Edition

Probeer alle ninjas te raken op het gebouw. Je bent zelf een stickman poppetje en je hebt een geweer. Probeer ook goed op te letten en de kogels te ontwijken.

8.2 / 10
3 Foot Ninja 2

De 3 Foot Ninja is terug in een nieuwe game met 5 nieuwe chapters. Versla nieuwe vijanden, verzamel objecten, en red de Princess van de Dark Lord en zijn handlangers.

8 / 10
3 foot Ninja

Gebruik je zwaard om je als 3 foot ninja een weg te vechten langs vele tegenstanders. Verzamel onderweg alle drankjes en artifacts die je kunt vinden. Haal jij het naar het einde?

8 / 10
Final Ninja Zero

Je missie is verkeerd gegaan, en nu ben je opgesloten in een donker gebouw. Kun jij met de ninja ontsnappen? Gebruik de werpsterren, eet de sushi, en vind de uitgang.

8 / 10
The Lone Ninja

Een eenzame ninja neemt het op tegen het wrede heerschappij van de shogun. Sluip rond met de Lone Ninja en bekogel iedereen die je tegenkomt met je werpmessen.

8 / 10
The Night Of The Ninja

Voor dit spelletje moet je je webcam aansluiten. Als je dat hebt gedaan krijg je meer uitleg.

8 / 10
Ovcata Ninja Reincarnation

Verdrijf met dit ninja schaap al de bizarre wezens van het weiland. Hoewel het een grappig spel is wordt het wel een beetje eentonig op den duur.

8 / 10
Ninjaman

Versla je vele vijanden in dit spelletje en vind de weg door de verschillende levels. Je krijgt er steeds meer interessante tegenstanders bij.

8 / 10
Pocket Ninja

Ren rond met de pocket ninja's en versla alle vijanden. Je kunt de ninja's samenvoeren tot grotere en sterkere krijgers, om ze opsplitsen zodat je er meer hebt.

8.4 / 10
Ninja Air Combat

Versla als vliegende ninja alle vijanden, inclusief de eindbazen.

8 / 10
Ninja Quest

In dit ninja spelletje moet je alle slechterikken verslaan met je werpmessen en zwaarden. Vecht een weg langs je vele vijanden en bevrijd de prinses.

8 / 10
Swordless Ninja

Speel het level uit met de ninja. Onderweg kom je mannetjes tegen die je kapot willen maken. Spring er bovenop en gooi ze weg. Spring er verder lekker op los en haal zoveel mogelijk munten en speel het level uit.

8 / 10
Mountain Showdown

Versla alle ninja's! Pak betere wapens, sla ze neer en overwin. Verplaats jezelf goed zodat je niet geraakt wordt.

8 / 10
The King Of Fighters Wing

Een vrij snel en moeilijk te verslaan vechtspelletje. Kies een personage en vecht je weg langs een serie tegenstanders. Check de speciale aanvallen in het menu dat je tijdens de gevechten kan aanklikken.

7.2 / 10
Arcane Weapon

Vecht met je ninja tegen de robots. Kun jij ze allemaal uitschakelen? Verzamel speciale aanvallen en wapen om iedereen te verslaan!

8.5 / 10
Digi Ninja

In dit platform spel ben je een Ninja en met je samuraizwaard moet je je tegenstanders verslaan!

8 / 10
Sewer Fever

Zorg dat je in elk level de uitgang vind. Maak dingen kapot en verzamel de pizza punten.

8 / 10
Shuriken Challange

Vecht als een echt ninja met werpsterren. Elke keer als je een vijand tegenkomt moet je hem uitschakelen met deze speciale ninja wapens.

7.5 / 10
Kane the Ninja

De prinses is ontvoerd! Help Ninja Kane haar te redden. Sluip door het donkere landschap en versla al je vijanden met je zwaard en je werpsterren in dit ninja spelletje.

8 / 10
Naruto Battle Grounds

Loop met de ninja Naruto door dit level. Vecht met alle vijanden van je dorp, Konoha, en dood ze. Spring, ren, en teleporteer door het level.

8 / 10
House Of Dead Ninjas

Verplaats door het huis van de ninja's en probeer veilig aan het einde te komen. Spring goed en kijk uit want het is donker.

8 / 10
Squarish Ninja

Los de mini puzzel op in elk level door in de juiste volgorde de juiste dingen aan the klikken. Zo help je de ninja goed op weg de ontvoerde blokjes te redden!

8 / 10
Ninja Referee

Snij de juiste sport attributen door midden met je ninja style.

4.4 / 10
Revenge Dojo

Je rent door het level en moet alle muntjes pakken. Spring langs alle hindernissen en gebruik je ninja zwaard om alle slechterikken uit de weg te maaien.

0 / 10
Ninja Kid

Verdedig jezelf met ninja-sterren! Want daar komen de vijandige ninja's al aan! Kun jij ze allemaal uitschakelen? Mik goed en raak ze allemaal!

8 / 10
Ninja Assault

Een heel eenvoudig ninja spelletje. Je loopt vanzelf door het level, en moet alleen een beetje mikken en je aanvallen met goede timing inzetten om niet geraakt te worden. Koop in de winkel extra wapens.

8 / 10
Ninja Spirit

Speel de gokkast Ninja Spirit en probeer zoveel mogelijk dezelfde plaatjes op een rij te krijgen voor veel geld.

8 / 10
Ninja vs Zombies

Vermoord alle zombies in dit spelletje met de ninja. Tussen de levels door kun je met de puntendie je scoort nieuwe skills kopen.

8 / 10
Red Warrior

Je vrienden zijn ontvoerd door ninja's. Klim en spring door de levels om ze te redden. Pak de sterren en de diamanten. Draai het level om om verder te komen.

8 / 10
How Dare You

Hoe ver kun jij komen met de geit terwijl je achter de vis robot aan gaat? Versla al je vijanden onderweg en probeer alle upgrades te verzamelen.

8 / 10
Leap of the Ninja

Spring van blad naar blad en probeer zo hoog mogelijk te komen in Leap of the Ninja.

8 / 10
Too Many Ninjas

De ninjas vliegen je om de oren. Verdedig jezelf tegen al hun aanvallen. Mep met je zwaard de werpsterren terug en neem zoveel mogelijk ninjas te grazen.

8 / 10
Super Ninja Sack Attack

Zorg ervoor dat je alles oplost met de ninja! Begin en ga op en pad.

8 / 10
Hot Ninja Moon Moon

Probeer in elk level het einde te halen. Let op de obstakels en de dingen die gevaarlijk zijn. Kun jij overal langskomen en de gestolen objecten bemachtigen?

8 / 10
Ninja Cradle

Een boosaardige ninja baby heeft de liefde van je leven gekidnapt! Snel er achteraan met je eigen ninja baby dus! Spring over obstakels, ontwijk de dodelijke shurikens, en klouter over muren en plafonds!

8 / 10
Rico Ninja

Ga met de ninja door het level en probeer het te helpen om thuis te komen. Gebruik alles krachten onderweg.

8 / 10
Run Ninja Run 3

Ren door het level met de ninja, versla iedereen en kom binnen de tijd aan het einde.

8 / 10
Blade Rush

Ren rond met de ninja en versla al je tegenstander. Spring bovenop ze en val aan voor ze het door hebben! Je moet wel snel zijn en goed springen.

8 / 10
Super Shogun Ninja

Ren door de levels steeds verder naar beneden. Versla alle monsters in elk level om verder te kunnen. Wees snel, of het grote spook komt achter je aan.

0 / 10
Ninja Kid 2

Loop door de levels en vecht tegen de monsters. Kijk uit voor de gaten in de weg en voor de vliegende ogen van de cyclopen.

0 / 10
Shadow Of The Ninja

Het is nacht en je bent een ninja, je zal er snel achter komen wat je allemaal moet doen.

0 / 10
Kungfu Special Trainer

Sla al het fruit kapot wat op je afkomt. Hoog laag, time goed, trappen en slaan maar.

0 / 10
Id Like To Be The Captain

Probeer de kapitein van alle piraten te worden. Je moet wel alle muntjes verzamelen en al je vijanden verslaan. Versla je rivalen, de monster en ook de ninjas in elk level!

0 / 10
Ninja Cannon

Schiet met de ninja en het kanon en probeer alle vijanden in het level uit te schakelen.

0 / 10
Shadow of the Ninja 2

De ninja is terug! Ook in dit spelletje moet je weer ongezien langs alle bewakers zien te komen om de gevangenen te bevrijden. Gaat het je lukken?

0 / 10
Be Ready

De koning en de koningin zijn ontvoerd door een bende schurken. Kun jij de kleine alien ninja helpen ze te redden? Je zal snel moeten reageren op de vijanden die ineens uit verborgen plekken komen springen!

0 / 10
Furtive Dao

Help het wasbeertje Dao geld verdienen om het weeshuis mee op te knappen. Je moet het stelen van de slechterikken, dus zorg dat ze je niet zien aankomen!

0 / 10
Ninja Revenge

De oude ninja meester is plotseling aangevallen en gedood! Ga snel met de ninja's de dader achterna en wreek de meester!

0 / 10
Tofu Ninja

Help de tofu ninja de weg vinden door de verschillende levels. Kun jij alle sterretjes pakken? Heis ook de vlaggetjes als save points.

0 / 10
Ninja Cannon Power

Probeer alle demonen te raken met de ninja's uit jouw ninja kanon. Goed mikken, want des te minder ninja's je gebruikt des te beter.

0 / 10
Punisher

Vind de weg langs alle vijanden. Reis door het land van de doden en versla je ninja's, samurai en de monsters met de kung fu meester. Kun jij de geheime geschriften terug halen?

0 / 10

Kan jij vechten als een ninja?

Vecht dan nu al een echte Ninja in een van deze spelletjes. Een ninja is een van oorsprong Japanse krijger die de vechtsport buitenegewoon goed beheerst. De krijgskunst van de Ninja wordt ook wel Nin-Jutsu genoemd. Als je niet weet wat dat is kom je er snel genoeg achter door 1 van deze leuke games te spelen. Veel game plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Shuriken, Number Ninja, Straw Had Samurai, Advanced Ninja, Sift Renegade, The Perfect Fighter, Ninjago: Skybound, Ninja Aankleden, Pirates vs Ninjas, Sticky Ninja Academy