Olympische spelen speel je hier!

De Olympische spelen worden om de twee jaar gehouden, niet zo gek vaak dus. Gelukkig kun je nu in deze online games van de olympische spelen genieten. Winter of zomer spelen; zoek een sport dat jij leuk vind. En je weet...meedoen is belangrijker dan winnen! Maar het is natuurlijk altijd leuk om een gouden plak mee naar huis te nemen!

Dit vinden wij de leukste spellen:The First Olympic, Olympclicks 2008, World Strongest Man, High Dive Hero

The First Olympic
Stapel alle kannen juist in elkaar. Je kan alleen kannen stapelen als het cijfer eronder 1 lager is dan de eigen kan. Steeds als je iets oplost zal het plaatje weer beter worden.
8 / 10
Olympclicks 2008
Klik de doelwitten zo vaak mogelijk aan in Olympclicks 2008. Probeer het met bewegende doelwitten, teleporterende doelwitten, stuiterende en stilstaande doelwitten. Win jij een medaille?
8 / 10
World Strongest Man
Ben jij de sterkste man van de wereld? Laat dat dan nu zien! Je kan veel verschillende onderdelen doen en als je er klaar voor bent kan je de wedstrijd beginnen.
8 / 10
High Dive Hero
Kun jij zo goed mogelijk schoonspringen op de olympische spelen? Spring van de springplank en maak zoveel mogelijk draaien en stunts voor je het water raakt.
7.9 / 10