Tags >

Oorlog

Six O Clock High

Vlieg rond in je vliegtuig en schiet al de vijandige vliegtuigen neer. Kun jij levend terugkeren van deze gevaarlijke missie?

9.8 / 10
Wolfenstein 3D

Speel het legendarische spel Wolfenstein 3D. Ontsnap uit het donkere kasteel Wolfenstein. Het is een doolhof vol Nazi's en valse waakhonden die je af moet schieten. Kijk uit voor de SS-leden, verzamel ammunitie en medicijnen.

8 / 10
Phosphor Beta

Loop rond en schiet al je vijanden in deze mooie shockwave shooter. Het is net alsof je een compleet spel hebt geinstalleerd. Je kun zelfs gewoon kijken voor je lol door de bot count naar 2 te zetten.

8 / 10
Age of War 2

Investeer in de juiste upgrades en technologische innovaties en versla met je leger al je tegenstanders door de eeuwen heen.

8.7 / 10
Swords And Sandals Crusader

In deze versie van Zwaarden en Sandalen hoef je niet steeds rond die zelfde oude arena te hangen maar ben je vrij om zoveel mogelijk land te veroveren. Ga voort en overwin!

8 / 10
Stalingrad 2

Verdedig Stalingrad tegen de Nazi's in dit Tower Defense spelletje. Bouw torens en fabrieken en stuur taniks de weg op om de Nazi's te verslaan!

8 / 10
Hordes and Lords

In dit spelletje moet je de orcs, skeletten, spoken en andere monsters verslaan met je leger. Verzamel de munten en koop ook upgrades voor al je manschappen.

8.1 / 10
War Elephant

Trek ten strijde met de oorlogs olifant en leid je leger naar het vijandelijke kasteel. Schiet en ram iedereen uit de weg en overwin alle kastelen.

8.2 / 10
Bug War

Probeer alle insecten de juiste kant op te sturen en zo het level uit te spelen. Probeer zoveel mogelijk mierenhopen te coloniseren en zo je vijanden uit te roeien.

8 / 10
Warfare 1917

Herleef de Eerste Wereldoorlog met de loopgraaf gevechten in Warfare 1917.

8 / 10
Battle Gear

Verover land van de vijand, door de oorlog te winnen in dit uitgebreide strategie spel. Stuur je troepen er op uit om het bolwerk van je vijand te veroveren, gebruik grondtroepen en luchtaanvallen.

8.1 / 10
Feudalism 3

Ga als ridder op monsterjacht, of probeer alle steden en landen om je heen te verslaan. Kun jij vrede brengen door iedereen te overheersen in deze middeleeuwse oorlog?

8.4 / 10
Warfare 1944

Win de oorlog. Stuur troepen op de tegenstanders af en win. Let wel goed op het aantal punten wat je hebt want anders kan je alleen de mindere mannetjes sturen.

8 / 10
Finish Bin Laden

Probeer Bin Laden in alle 4 de missies te verslaan. Kies je wapen en begin het spel om Bin Laden te doden.

8 / 10
Shadez

In dit castle defence spel moet je je leger strategische inzetten. Je begint met alleen maar soldaten, maar al snel kun je upgrades kopen, zoals tanks en helikopters, die je vervolgens ook kunt inzetten.

8.1 / 10
Alexander Dawn of an Empire

Leid je leger naar de overwinning. Samen met Alexander de Grote en de Macedoniers ga je er op uit om alle andere legers te verslaan en al het land op te eisen.

7.5 / 10
Speel het coole .io spel Mechar.io gratis online!

Mechar.io is een gaaf teamspel met vechtrobots! Je wordt bij een team ingedeeld en moet op zoek gaan naar tegenstanders om samen of alleen uit te schakelen. Zoek naar de EHBO-koffers, betere wapens, en vijanden om neer te knallen en uit te schakelen!

10 / 10
Masked Forces 3

Betreed de multiplayer arena in Masked Forces 3 en baan je een weg door de verlaten en vervallen stad die half in puin ligt. Zorg dat je niet wordt neergeschoten. Probeer de Ability Boosters te vinden zodat je in een confrontatie met andere spelers de overhand hebt. Sluip door de steegjes en wacht het juiste moment af om plotseling toe te slaan. Andere spelers verschijnen als rode stippen op je radar, maar vergeet niet dat ze zich ook bovenop de containers, noodtrappen, en daken kunnen bevinden!

0 / 10
Battlefield General

Leid een leger in het oude China. Trek met je mannen ten strijde en onderneem de nodige missies om ervoor te zorgen dat jouw kasteel veilig blijft en zich kan uitbreiden.

8 / 10
Light Year Wars

Pik in dit leuke strategie spel alle cirkels in. Vlieg door de ruimte en vul de cirkels met jouw kleur. Volle cirkels genereren extra troepen om in te zetten. Drijf al je vijanden uit om het spel te winnen!

0 / 10
War in Iraq

Bizar spelletje waarin je je adviseurs kunt kiezen en het eigenlijk sowieso een zooitje wordt. Maakt niet uit wat je doet of wiens advies je volgt. Wat een drama!

8 / 10
Battle Cry: Age of Myths

Stuur je leger goed aan in de juiste formaties en win zo alle veldslagen tegen de orcs en andere vijandelijke legers.

8.5 / 10
Tanki Online

Speel nu het toffe tank spelletje Tanki Online en knal alle andere tanks kapot!

0 / 10
Rocket Soldiers

Schiet de raket of bommen af en probeer je tegenstander te raken. Jullie schieten om en om dus dood hem snel voordat hij jou raakt.

8.1 / 10
Age of Vikings

Stuur je Vikings er op uit om de Romeinen terug te dringen en uit je kamp te houden. Kun jij stand houden totdat de versterking er is? Zorg voor goede upgrades tussen de veldslagen in.

8 / 10
Airbone Wars

Probeer in dit spel steeds de vijandelijke basis in te pikken. Kun jij je tegenstanders uit de basis drijven? Stuur je soldaten en vliegtuigen er op af!

8.1 / 10
New World Empires

Verken de Nieuwe Wereld en bouw over de eeuwen je eigen rijk in dit gratis empire-building MMO Strategie spel. Bouw kolonieën, drijf handel met bondgenoten, of trek in allerlei uitdagende omstandigheden ten strijde voor nieuw land.

0 / 10
Warlords: Epic Conflict

Probeer alle andere landen te veroveren. Kies je leger en kijk met welke provincie je de oorlog aan wilt gaan. Kun jij iedereen verslaan?

8.4 / 10
Army Sharpshooter

Schiet alle vijandige soldaten neer die tevoorschijn komen en langsrennen. Kun jij ze allemaal raken? Vergeet niet te herladen!

8.1 / 10
Mechanical Soldier

Ren rond met je soldaat. Schiet al je tegenstanders. Ze liggen voor je op de loer. Kun jij het heelhuids naar het einde van elk level halen?

7.9 / 10
Battle Over Berlin

Vlieg in een WOI vliegtuig en ervaar het luchtgevecht in zijn puurste vorm. Geen straaljagers, geen computers, heen hittezoekende raketten. Alleen de wind en de knallende machinegeweren.

8 / 10
Bomber at War 2

Vlieg met je vliegtuig over de doelwitten. Laat er bommen op vallen en maak alles kapot. Kijk uit voor vijandige vliegtuigen. Schiet ze allemaal neer!

8.3 / 10
Heroes Empire

Verover de wereld, begin bij land 1 en ga de strijd aan met alle andere landen.

8 / 10
World of Tanks

Kies een tank en ga ervoor. Een oorlog avontuur van staal op staal. Je kunt samenwerken of tegen elkaar de strijd aan gaan!

0 / 10
Endless War 3

Kies een missie en leid je compagnie tegen een vijandelijke macht. Je zal andere soldaten moeten neerschieten, maar ook mutanten en alien monsters.

8 / 10
World Domination II

Behaal World Domination in deze zeer uitgebreide Turn Based Strategy game. Versla al je vijanden door steeds de juiste propaganda, wapens, of technologie in te zetten.

8 / 10
Desert Rifle

Verdedig gedurende 6 dagen je fort in de woestijn tegen vijandige soldaten. Verdien geld door ze neer te schieten en gebruik dat geld om betere wapens en kogels te kopen.

8 / 10
Sea Of Fire

Volbreng allerlei missies on de vijnadelijke troepen uit te schakelen en hun basis te vernietigen in dit uitgebreide leger spel. Bouw een leger basis en val je vijand aan. Speel de missies uit om door te mogen naar de volgende totdat al je vijanden zijn verslagen en er weer vrede is.

7.9 / 10
IndestructoCopter

Schiet alle andere helicopters neer voordat ze uit het zicht verdwijnen. Koop tussen de levels door upgrades om je helicopter beter te bewapenen.

8 / 10
Sparta: War of Empires

Welkom in Sparta! Je moet je leger leiden tegen de machtige krijgers van Xerxes en het Perzische rijk. Kun jij met behulp van Leonidas het legendarische Spartaanse leger klaar maken voor de grote strijd? Gebruik verschillende strategieën om je vijanden te verslaan!

0 / 10
Armed Invasion

Verdedig je basis tegen de binnenvallende militairen. Pas op voor de snipers en breidt de basis uit.

8 / 10
Army of Ages

De aliens vallen aan. Ze hebben hun basis gebouwd, dus maak die zo snel mogelijk kapot. Vecht door de eeuwen heen en wordt steeds sterker. De aliens evolueren ook, dus blijf ze voor!

7.9 / 10
Battalion Commander

Loop door het veld en schiet je vijanden neer. Verzamel zoveel mogelijk manschappen en versla iedereen. Er zijn 100 missie om te volbrengen!

9 / 10
Nords

De Ijskoningin is terug om het dorp Shingård te terroriseren. Koning Björn de Geweldige heeft jou verkozen tot de leider van het bonte gezelschap dat de vijanden van Shingård moet verpulveren. Leid je helden door allerlei magische en prachtig ontworpen landschappen om je vijanden te vinden en verslaan in allerlei spannende battles en veldslagen. Ook kom je geregeld indrukwekkende eindbazen tegen! Kun jij de Ijskoningin en haar leger monsters verslaan?

0 / 10
King's Rush

Rol met de koning in zijn oorlogskar de paden over. Knal allerlei gebouwen omver en spring over de hindernissen. Hoe ver kun jij komen met steeds meer nieuwe upgrades?

9 / 10
Order To Go

Schiet iedereen neer die je ziet. Richten en snel schieten dat is wat je vooral moet doen in dit spel. Kan jij laten zien hoe goed je daarin bent?

8 / 10
Tank Wars HD

Probeer zo veel mogelijk medailles te winnen terwijl je je tanks door de doolhoven van Tank Wars HD leidt! Verdedig de vlag tegen de vijandige tanks. Je kan de bakstenen muren kapotschieten om een doorgang te maken, of ze laten staan zodat je je erachter kan verschuilen. Pas op voor tanks die met bommen zijn bewapend!

0 / 10
Storm Ops 4

In dit spelletje ben je een sniper in het leger. Schiet alle soldaten neer die jouw bunker komen aanvallen. Koop tussendoor goede upgrades.

8.5 / 10
Balloon Invasion

Schiet de balloons uit de lucht met het kanon in Balloon Invasion. Doe ook de specials links onderin.

8 / 10
World of Warships

Speel nu gratis mee in de grootste zee oorlogen in World of Warships! Download nu de gratis client voor deze massive online multiplayer game!

0 / 10
Desert Fire

In dit spel vlieg je in een helikopter en moet je een humanaire missie leiden. Verdedig je voorraden en de vluchtelingen tegen gewapende aanvallen vanuit je helikopter.

8 / 10
Season Of War

Probeer de oorlog te winnen en alle tegenstanders uit te schakelen. Soms komen ze met veel tegelijk en zal je snel moeten handelen.

8 / 10
Bit Battles

Kies de tegenstanders die je wilt verslaan. Duw je terug en steek de vijandige grens over om te winnen. Kun jij alle monsters verslaan?

8.1 / 10
Intruder Combat Training

Ga de strijd aan en speelt elk level uit door goed te reageren en te schieten.

8.4 / 10
Pandemonium

Op zoek naar de Gouden Muffin stort ineens de tempel in en word je van het ene hysterische level naar het andere geteleporteerd. Ontwijk alle vallende objecten, mijnen, giftige muffins, en ren niet van de rand van het platform af. Pak wel de goede muffins voor extra leven. Je zal het nodig hebben.

8 / 10
Naval Fighter

Kies voor elke missie eerst een gevechtsvliegtuig uit. Hiermee moet je alle vijandelijke vliegtuigen, boten, onderzeeers, zeppelins en meer kapotschieten.

8 / 10
The Sniper

In dit spelletje ben je een scherpschutter bij het leger. Kun jij alle vijanden vinden met je scope en ze snel uitschakelen? Kijk goed, want je moet goed zoeken op de landkaart. Kijk vooral uit voor de vijandige snipers, want die kunnen jou ook spotten en raken.

8 / 10
James Bond 007

Schiet iedereen neer die je tegen komt. Je staat ergens op een terrein en er zullen veel tegenstanders te voor schijn komen. Zorg ervoor dat je iedereen raakt.

8 / 10
Age Of Kingdom

Bouw je eigen dorpje en de soldaten om de tegenstander te verslaan. Bouw goed en val aan.

8 / 10
Sharp Trigger

Ga op weg met de mannen en ga het avontuur aan. Pak de wapens en stap in de helikopter. Vecht goed en speel het spel uit.

8 / 10
Age of Warriors

Versla de Romeinen met je Vikingstam. Kun jij ze allemaal verslaan en steeds sterker worden? De levels beginnen makkelijk maar worden steeds moeilijker. Hou de Romeinen weg bij jouw mijnwerkers.

8 / 10
Metal Slug Brutal

Schiet alle vijnadelijke soldaten aan flarden in dit oorlogsspel. Vind de weg door dit dorp en schiet iedereen die je tegenkomt neer. Kijk uit! zij hebben wel granaten en jij niet!

8 / 10
Raid Gaza

Verdedig je basis tegen raketaanvallen uit Gaza. Bouw een legerbasis en ontdek op welke wapens en politieke bondgenoten je allemaal beroep kan doen.

8 / 10
Arcade War

Ga de oorlog aan. Bouw dingen en probeer alles zo als mogelijk te beschermen. Denk aan je geld en bouwen maar.

7.9 / 10
The Peace Keeper

Schiet alles en iedereen neer wat op je af komt. Kies je gun en knallen maar.

8.2 / 10
Iron Ladies

Ga op stap in de oorlogszone met de iron ladies. Schiet alle vijanden neer en verzamel het geld. Koop hiermee allerlei upgrades om je vijanden de baas te blijven.

7.3 / 10
Cobra Squad Rescue

Zet de cobra squad in en zorg dat ze de strijd winnen. Zorg dat er genoeg backup is en dat je mannen goed bewapend zijn.

8 / 10
Survival Red Storm 2

Maak alles in elk level kapot. Koop wapens en schiet goed. Kan jij de beste worden en overal iedereen en alles verslaan?

8 / 10
Cloud Soldier

Je bent uit de gevangenis ontsnapt. Nu moet je uit de basis zien te ontkomen door te vluchten in een oud vliegtuig. Zorg dat je niet neergeschoten wordt, en schiet en ontwijk de vijandelijke vliegtuigen.

8 / 10
Siege Of Troy

Bescherm je eigen toren. Doe het goed want anders zal die omvallen.

8 / 10
Warlords 2

Probeer te winnen in warlords 2. Kies je mannetjes, je aanval en versla de tegenstander.

8 / 10
The Strangers 4

Kies het juiste wapen en schiet iedereen neer. Het is een groot avontuur en hoe verder je komt hoe meer je kan doen.

7.8 / 10
Brothers in Arms

Schiet er lekker om los in brothers in arms! Je speelt dus in de oorlog en moet zoveel mogelijk mensen neerschieten. Hoelang kan jij blijven leven?

8 / 10
5strike

Je burgers zijn het boerenleven helemaal beu. Gooi die koolrapen en schepjes weg en grijp je wapens! Schiet alles om je heen helemaal kapot en blaas van alles op met je team van 5 doorgedraaide soldaten. Ben jij even helemaal klaar met al die ziekelijk zoete boerderij spelletjes? Sloop alles met je soldaten in 5strike! Alles draait om wapens, oorlog, en tactiek in dit gave MMO strategie spelletje!

0 / 10
Divine Generals

In dit strategie spelletje moet je een stad opbouwen en de omliggende stukken land veroveren om een militaire macht te worden. Begin met huizen en werkplaatsen op het land net buiten de stad en bouw als je voorraden het toestaan daarna uit tot een handelstad met een groot leger.

8 / 10
Frontline Defender

Ren van de ene kant van de barricade naar de andere en verdedig jezelf tegen alle indringers. Kijk goed uit, want ze komen dus van beide kanten op je af!

6.5 / 10
Modern Tactics 3

Versla je vijanden door de beste strategie te bedenken voor deze missie. Stuur je mannetjes door het slagveld en schiet je vijanden zonder dat je team sneuvelt.

8 / 10
Sea Of Fire 2

Bouw je eigen militaire basis en stuur je leger er op uit om de wapens en gebouwen van je vijanden te vernietigen. Verover al de landen om je heen en volbreng de missies om degenen die je willen dwarsbomen te verslaan.

8 / 10
Metal Slug 3

De waardige opvolger van Metal Slug 1 en 2. Nog meer schieten en nog mooier. Knal al je vijanden overhoop en kijk uit dat je zelf niet teveel geraakt wordt, alhoewel je wel een stootje kan hebben.

8 / 10
Flash Strike

Schiet in dit spel zo veel mogelijk Counter Terrorists neer met je Desert Eagle, M4 of Sniper Rifle! Kun jij ze allemaal uitschakelen? Mik goed en snel!

8 / 10
Commando 3

Stel je eigen leger samen en bepaal allerlei opties zoals wat er beschikbaar wordt gesteld tijdens de veldslag en hoeveel geld jij en je tegenstander kunnen besteden. Probeer de juiste strategie te vinden om te winnen.

8 / 10
Robot Factory

Bouw snel robots met behulp van de 5 verschillende onderdelen zodat je de vijand kan verslaan. geef niet te snel al je geld uit aan upgrades, want je moet ook nog genoeg geld hebben om tijden het spel robot onderdelen in elkaar te zetten!

7.9 / 10
Tainted Kingdom

Train je soldaten en zet ze in tegen een gekozen doelwit. De eerste paar levels laten je al spelende zien hoe je dit moet doen. Op die manier kun je allerlei landen binnenvallen en veroveren totdat de kwade machten verslagen zijn.

8 / 10
Soldiers Inc

Er is een machtsstrijd uitgebroken in Zandia. Kun jij allerlei black ops opdrachten uitvoeren? Blijf jij je werkgevers trouw of bouw je een eigen leger op? Werk samen met andere belangrijke figuren, maar vertrouw niemand in de gewetenloze wereld van Soldiers Inc.

8 / 10
Gun Nomads

Je bent een huursoldaat in het uiteengevallen Amerika van de toekomst in dit uitgebreide spel. Val rebellen kampen aan en roof geld voor nieuwe wapens. Zorg dat je reputatie groeit door succesvolle aanvallen uit te voeren.

7.9 / 10
Metal Slug Brutal 2

In dit deel van Metal Slug Brutal heb jij ook eindelijk granaten om je vijanden mee op te blazen. Schiet de vijandelijke soldaten en en hun tanks en helikopters neer. Probeer heelhuids het einde van elk level te bereiken in dit brute schietspel.

8 / 10
Infantry

Leuke worms variant, waarbij je met je soldaten met verschillende wapens de soldaten van het andere team kunt schieten. Met wapen-drops.

8 / 10
Spectromancer Gathering Of Power

Iedere tovenaar heeft een magische scherf van een machtig toverobject gekregen, maar ze worden er langzaam corrupt door. Jij moet alle scherven terughalen. Natuurlijk willen ze de scherven niet opgeven, dus moet je ze in een toverduel met magische kaarten verslaan.

8 / 10
B.L.A.C.K 2

Beschiet je vijanden met 11 verschillende wapens in de top-down shooter B.L.A.C.K. 2

8 / 10
Trojan War

Verdedig je kasteel tegen de troepen die aanvallen. Je kunt allerlei verschillende torens langs de weg bouwen om ze tegen te houden. Hou jij het vol?

8 / 10
Battle of Heroes

Leid je leger de oorlog in met de zombie demonen en de Sun Empire. Kun jij je tegenstander verslaan? Pak het goud om aan geld te komen.

8.5 / 10
Dark War Strategy

Een uitgebreid fantasy strategie spel waarin je de duistere machten uit het land moet verdrijven. Kies een kant in de oorlog en help jouw personages hulp te vinden en het kwaadaardige leger te verslaan.

8 / 10
Smileys War

Het is oorlog tussen de smileys! Probeer elke smiley neer te schieten en zelf te blijven leven. Je krijgt steeds wat betere wapens.

8 / 10
Apocalypse Warrior 3D

Kies en level en schiet iedereen neer. Je kan omhoog komen en dan boven de banden iedereen kapot schieten. Kies je wapen en zorg dat je zelf niet geraakt wordt.

8 / 10
Crusader Tank

Dring zo diep mogelijk door in het terrein van een duistere militante sekte en schiet al hun tanks, uitkijktorens, en olie voorraden overhoop.

8 / 10
SAM-site

Red je stad door met je SAM-site alle missiles uit de lucht te schieten! Je zal snel moeten mikken en schieten, want je hebt weinig tijd. Ben jij scherp genoeg?

8 / 10
Modern Tactics 2

In dit spel moet je weer je team er op uit zenden om de vijnad te verslaan. Leid ze door het slagveld en knal de vijand weg terwijl je er voor zorgt dat jouw team niet het onderspit delft.

8 / 10
Ultimate Army 2

Ben jij steeds je tegenstanders te slim af? Probeer alle gebouwen te veroveren met je leger. Je hebt het level gewonnen als elke basis op de kaar van jou is. Jij bent het blauwe leger.

8.1 / 10
Magi Wars

Schiet iedereen in je omgeving neer. Ze willen jou aanvallen dus zorg dat je niet geraakt wordt.

8 / 10
Mex

Vecht de strijd uit met allerlei robots. elke robot heeft zij eigen speciale aanvallen. Linksboven zie je meer details over wat deze doen.

8 / 10
Snake Squad

In dit spelletje ren je rond en moet je soldaten verzamelen. Kijk uit dat de politie je niet te pakken kijgt. Ze zitten achter je aan. Als je af bent, kun je upgrades kopen voor de volgende beurt.

8 / 10
Where The Rose Is Blooming

Kies je mannetje, train hem en ga de strijd aan met alles en iedereen.

7 / 10
Major Masher

Loop door de levels en zorg ervoor dat je iedereen neerschiet en nieuwe wapens koopt.

8 / 10
Modern Tactics

Denk goed na over de juiste zetten om zo de vijand te verslaan in dit strategie spel. Je hebt vier mannetjes en je mag maar een bepaald aantal passen nemen voor je schiet of een granaat gooit. Zorg ervoor dat je leider niet sneuvelt.

8 / 10
Beast Warriors

Ga de strijd aan met het beest en alle warriors. Kies het beest en vechten maar.

8.3 / 10
Gummy War

Ga de oorlog aan tegen kauwgum. Het komt uit de lucht vallen en je moet daarvan alles kapot schieten. Let er goed op dat je niet geraakt wordt want je kan niet eeuwig blijven leven.

8.2 / 10
Deadthmatch Mayhem

Probeer alle tegenstanders te verslaan. In het begin heb je alleen nog maar een mes maar probeer andere wapens te krijgen en zo nog beter te zijn.

8 / 10
Hell City

Kan jij uitvinden wat er is gebeurd? Klik door het level en vind de juiste dingen.

8 / 10
War Machine

Schiet al je tegenstanders die op je afkomen neer en probeer zelf niet geraakt te worden. Je speelt met een robot. Win de oorlog.

8 / 10
Not Your War

Probeer de oorlog te voorkomen. Speel de missies uit en zorg dat je iedereen de baas bent.

8 / 10
Osama's Revenge

Osama vecht terug. Het is een geest nu, maar hij komt je aanvallen. Probeer hem te verslaan met je geweer.

8 / 10
Tank Storm 2

Rij door de levels met de tank en schiet alle vijandige soldaten, jeeps, en tanks. Jouw tank kan best wel wat hebben, maar word niet te vaak geraakt, anders explodeert je tank!

8 / 10
WWII Zombie Attack

Kijk uit voor de Nazi zombies uit de tweede wereld oorlog. Schiet ze allemaal overhoop en open tussen de aanvallen door de deuren om uit het gebouw te ontsnappen!

8 / 10
Anti Zombie Bunker

De zombies vallen je zombie bunker aan! Kun jij ze allemaal overhoop schieten voordat ze je bunker weten te slopen? Tussen de levels door kun je upgrades kopen met het geld dat je verdient! Veel succes!

8.5 / 10
Black Ops Training Simulator

Kies en missie en schieten maar. Het is een training dus haal het beste in je naar boven.

7.3 / 10
Bee Wars

Kan jij alle bijen verzamelen en ze naar de juiste plek in elk level brengen?

8.4 / 10
Total Domination

In dit spelletje heb je je eigen prive leger. Bouw je basis in het niemandsland en vecht tegen alle vijanden die je durven aanvallen.

8 / 10
Barbarians

Huur en train je krijgers en bouw een hele stad op. Vecht veldslagen tegen computer tegenstanders en andere spelers en win goud en bouw materialen om je koninkrijk uit te breiden. Wordt jij de leider van de meest machtige Barbarenstam?

0 / 10
Neon Battle Tank

Zorg dat de andere tanks niet bij je neon blauwe generator in de buurt kunnen komen in het tank spelletje Neon Battle Tank! Verdedig de generator en schiet de andere tanks kapot. Je moet een bepaald aantal tanks vernietigen om ieder level uit te spelen. Je eigen tank kan maar een keer geraakt worden. Vang je een tweede shot op, dan raak je een leven kwijt!

0 / 10

Oorlog spelletjes speel je hier op deze site!

Vecht de strijd uit in een van deze oorlog spelletjes. Veldslagen, burgeroorlogen en wereldoorlogen kom je tegen in deze oorlog spellen. Gelukkig zijn deze online oorlogen slechts spellen en geen werkelijkheid. Zodat je gewoon lekker kan afreageren en net doen alsof je er midden in zit!

Dit vinden wij de leukste spellen:Six O Clock High, Wolfenstein 3D, Phosphor Beta, Age of War 2, Swords And Sandals Crusader, Stalingrad 2, Hordes and Lords, War Elephant, Bug War, Warfare 1917