Tags >

Operatie

Skin Surgery

Het meisje heeft bij het voetballen een ongeluk gehad. Nu heeft ze een huidtransplantatie nodig. Jij bent de chirurg, maar je krijgt wel aanwijzingen. Doe goed je best voor de patient.

8.1 / 10
Heart Surgery 2

Kun jij als chirurg een operatie uitvoeren? Het is een lastige hartoperatie. Zorg dat je patient de operatie overleeft en goed herstelt. Ga precies te werk!

8.2 / 10
Totale Knie Operatie

Realistisch en informatief artsen spelletje, waarbij operief een knie prothese geplaatst moet worden. Heb jij altijd al een chirurg willen zijn? Dit is je kans om eens te kijken in een orthopedische operatie kamer in het ziekenhuis. Je kunt meteen de patient een totale knieprothese te geven.

8 / 10
Baby Elsa Skating Accident

Prinses Elsa heeft een ongelukje gehad bij het schaatsen, en ze is heel hard gevallen. Jij bent de dokter die haar kan helpen.

0 / 10
Dark Cut

Genees je patienten zonder ze al te veel pijn te doen in dit iewat duistere chirurgie spelletje. Je eerste opdracht is om een pijl uit iemand's been te halen. Zorg dat er niemand dood gaat.

8 / 10
Extreme Makeover

Dit meisje wil een dramatische makeover waar zelfs plastische chirurgie aan te pas komt. Reis de stad door en ga alle klinieken af.

8 / 10
Fever Frenzy

Er is een vreemd virus uitgebroken in de stad. Je bent net dokter geworden, maar je mag nu al beginnen met een moeilijke taak: het genezen van de patienten en het uitvinden van een nieuw vaccin. Veel succes!

8 / 10
Konijn operatie

Oh nee! Het konijntje Fred heeft een muiscursor in zijn buik die meteen verwijderd moet worden. Voer deze chirurgische ingreep uit met precisie en beleid, maar doe het wel voor je tijd om is. Volg de instructies nauwkeurig.

8 / 10
Talking Ginger at the Doctor

In dit spelletje ben je een dierenarts. Kun jij de splinter verwijderen en de wondjes van Ginger de pratende kat mooi laten genezen?

7.3 / 10
Oog Operatie

Help de chirurg de lens van de patient vervangen met een artificiele lens. Weet jij welke chirurgische instrumenten je moet gebruiken overal voor? Zorg dat de operatie een succes wordt!

8 / 10
Arm Surgery 2

Opereer een hand. Kies eerst de juiste spullen en bereid je voor op de operatie.

8.1 / 10
Dokter's Operatie

Kun jij dokter Bibber assisteren? Kijk uit, want je moet niet teveel trillen en rillen en bibberen, want dan loopt het niet goed af met je patient! Probeer goed te bewegen.

8 / 10
Arm Surgery

De patient heeft een ernstige botbreuk en en moet geopereerd worden. Kun jij de arm operatie uitvoeren en het bot mooi recht laten helen? Je krijgt gelukkig wel aanwijzingen.

8.1 / 10
Elsa Frozen Brain Surgery

Prinses Elsa van de Disneyfilm Frozen heeft hersenchirurgie nodig. Kun jij haar helpen alle spulletje die in haar hoofd zitten er uit te halen?

5.6 / 10
Dark Cut 2

Het is 1863, jij bent een dokter en je moet de gewondde soldaten behandelen tijdens de Amerikaanse Burgeroorlog. Sit is Dark Cut 2, en het is bloederig. Erg bloederig. Geef je patient eerst whiskey, en maak daarna de wond schoon en begin de operatie. Je moet snel en nauwkeurig te werk gaan. Er zijn meer chirurgische procedures om te volbrengen in dit tweede Dark Cut spel.

8 / 10
Injectie spel

In dit spel moet je probrene een injectie te zetten bij je patienten, maar ze trillen en bewegen het hele scherm door. Wees zo snel mogelijk en probeer goed te mikken zonder een speldenkussen van je patient te maken.

8 / 10
Operatie Spel

Je eerste operatie in dit spel is een pastij-ectomie. Kan jij het pastijtje verwijderen zonder de patient dood te laten bloeden? Wees voorzichtig zoals een echte chirurg ook te werk zou gaan. Daarna krijg je te maken met een borstelverwijdering, en er zijn nog veel meer vreemde medische gevallen om je op te verheugen.

8 / 10
Big Foot Doctor Game

In dit spelletje hebben het jongetje en het meisje bij het voetballen hun voet flink pijn gedaan. Kun jij alle wonder schoonmaken en verzorgen, en de gebroken teen rechtzetten?

9.2 / 10
Escape the Health Center

Ontsnap uit het ziekenhuis in dit Escape the Room spel. De zuster is over 5 minuten terug, dus je moet snel te werk gaan. Loop door de kamers en gangen en vind objecten. Ontdek hoe je deze kunt gebruiken om te ontsnappen.

8 / 10
Eye Surgery

Opereren aan het oog is gevaarlijk, kan jij de patient helpen en zorgen dat alles goed verloopt?

8 / 10
Talking Tom Ambulance

Voer alle taken op je lijstje goed uit in de ambulance. Kun jij de kat Talking Tom zo weer beter maken? Kijk goed wat je allemaal moet doen.

8.5 / 10
Botten Dokter

Oh nee! Alle botten liggen door de operatie door elkaar! Kan jij ze weer op de goede plek in het lichaam zetten? En kan je dat ook als de patient in allerlei rare posities ligt?

8 / 10
Elsa Eye Doctor

Elsa, de prinses uit de Disney film Frozen, heeft last van haar ogen. Jij bent een oogarts in dit spelletje. Kun jij haar helpen?

9.3 / 10
Dora Bee Sting Doctor

Dora houdt van nieuwe dingen ontdekken. Maar van de bijenkorf in het bos werd ze iets te enthusiast, en jaagde ze de bijen op. Nu is ze gestoken door allemaal bijen! Kun jij haar goed verzorgen?

8.7 / 10
Wtf Doc

Probeer de binnenkant van het lichaam weer schoon te krijgen. Haal alles eruit wat er niet thuis hoort. Je bent een dokter dus dat moet lukken.

8 / 10
Amateur Surgeon 2

Amateurchirurg Alan Probe is terug. 51 jaar later is hij met pensioen gegaan nadat zijn garagepraktijk om veiligheids redenen gesloten is door de overheid. Maar verleerd is hij het nog niet helemaal, en met wat nieuwe klanten kan hij zo weer aan de slag!

8 / 10
Totale Heup Operatie

Vervang een heup in deze operatie game. Help de arts, verpleegkundige, anesthesist en de patient tijdens deze chirurgische ingreep; een totale heup operatie. Pak je scalpel, vervang kundig de heup, en maak de patient weer helemaal blij! Veel succes, dokter!

8 / 10
Poke a Muscle

Een leuk en leerzaam anatmoie spelletje. Eerst krijg je de spiergroepen te zien. Klik daarna zo snel mogelijk de juiste aan.

6 / 10
Cavity Search

De cartoon figuren hebben allerlei vreemde voorwerpen ingeslikt. Doe een operatie en verwijder heel voorzichtig de gevaarlijke objecten.

8.6 / 10
Vampire Nose Doctor

Deze vampier heeft een nare infectie aan haar neus. Jij bent de dokter in dit spelletje. Kun jij haar neus genezen?

0 / 10
Lets Operate

Je hebt wel heel vreemde patienten in dit operatie spelletje. Er zitten allerlei dingen in hun lichaam die er niet horen, zoals klokken, sinaasappels, borstels... en die mag jij er allemaal uit gaan halen. Zorg dat je netjes binnen de lijntjes snijdt.

8 / 10
Open Heart Surgery

Help het hart chirurgie team een succesvolle open hart operatie uitvoeren. Voor deze ingewikkelde procedure moet je eerst goed alle informatie lezen, en dan met vaste handen te werk gaan. Let ook op de andere leden van het team en of ze alles wel goed doen.

8 / 10
McStuffins Fixing Lambie

Lammetje is onderweg naar jouw huis aangevallen door een gemene hond. Help Dr. McStuffins Lammetje weer beter maken. Daarna kun je lammetje mooi aankleden.

8.2 / 10
Fairy Ear Doctor

Deze fee heeft een oorinfectie, en er zitten allemaal beestjes en smurrie in haar oor! Kun jij haar oor weer helemaal schoonspoelen?

6.8 / 10
Cleaning the Doctor's Office

Het is een ontzettende bende in het kantoor van de arts. Kun jij alles snel weer opruimen voordat de tijd om is? Ontdek snel waar alles hoort.

6.8 / 10
Doc McStuffins Lamb Healing

Lammetje is heel erg ziek. Help Dokter McStuffins om lammetje weer helemaal beter te maken. Voer alle instructies van de dokter uit.

8.7 / 10
Amateur Surgeon

Opereer iemand terwijl je niet helemaal in een goede staat bent. Kan jij de persoon helpen? Je krijgt veel verschillende mensen en met iedereen is wat anders mis.

8 / 10
Virtual Knee Surgery

Een knie opereren, daar moet je een goede arts voor zijn. Hier kan je oefenen, hoe goed ben jij?

8.1 / 10
Nose Doctor Game

Dit meisje heeft een nare infectie aan haar neus, en het ziet er niet bepaald goed uit. Kun jij een kleine operatie uitvoeren en alles weer beter maken?

8 / 10
Justin Bieber in the Hospital

Justin Bieber heeft een ongeluk gehad. Hij voelt zich niet goed en moet snel naar het ziekenhuis. Jij bent de dokter. Kun jij hem weer beter maken?

9.6 / 10
Frankie Stein Hand Doctor

Oeps, Frankie Stein's hand is er af gevallen en tussen de lockers op de vloer geknald. Dat gebeurt wel eens als je met naald en draad aan elkaar gehecht bent. Kun jij haar hand weer beter maken?

0 / 10
Crazy Brain Doctor

Maak dit meisje weer beter. Je bent een beroemde hersenchirurg, en je moet alle vreemde bacteriƫn en beestjes uit haar hersens halen.

0 / 10
Heart Surgery

In dit chirurgie spelletje ben je een arts en moet je een hart transplantatie uitvoeren. Kun jij alle instrumenten goed gebruiken? Gelukkig krijg je wel wat advies van de assistente.

8 / 10
Monster Ear Paramedic

Draculaura heeft een oorinfectie! Er zit allerlei viezigheid in haar oor. Jij bent de arts, kun jij al die troep er uit halen?

0 / 10
Dark Cut 3

Dark Cut 3 is wel het meest bloedige dokter-spel ooit. Alleen voor spelers met een stalen maag. Je bent door een futuristische computer geupload en moet je genetische lijn redden door chirurgie uit te voeren rond de wereld. Je eerste operatie is op een hand die zwaargewond is. Verwijder granaatsplinters en verzorg de wond. Ga snel en nauwkeurig te werk.

8 / 10
Doc McStuffins Heal Friends

De vriendjes van Doc McStuffins zijn allemaal ziek of hebben een ongelukje gehad. Kun jij bij de allemaal langsgaan en ze weer beter maken?

9.3 / 10
Zoe Nail Surgery

Zoe heeft haar voet pijn gedaan. Vooral haar kapotte teennagel heeft medische aandacht nodig, want die ziet er echt niet goed uit.

6.8 / 10
Drawn Together: Cavity Search

In dit vrolijke operatie-spel kun je allerlei vreemde problemen van je patienten verhelpen. Wat hebben ze allemaal lopen inslikken, moet je je afvragen. Ben jij een talentvolle chirurg of kan je beter in een slachthuis gaan werken? Kom er achter in Drawn Together.

8 / 10
Girl in the Ambulance

Dit meisje is heel ziek en moet mee met de ambulance. Onderweg voor het ziekenhuis moet jij goed voor haar zorgen. Gaat het je lukken?

8 / 10
Clawdeen Wolf Foot Doctor

Clawdeen, de weerwolf uit Monster High, heeft haar voet heel hard gestoten. Haar teen is gebroken en ze heeft zich ook gesneden. Kun jij haar arme voet goed verzorgen? Daarna kun je haar teennagels mooi lakken en versieren met juwelen.

8 / 10
Lady Gaga Ear Care

Lady Gaga heeft een druk leven, en daarom heeft ze te lang met een oorinfectie rondgelopen. Kun jij haar ook beter maken voor het helemaal uit de hand loopt?

8 / 10
Soccer Doc

In dit spelletje ben je een chirurg voor een nogal low-budget voetbal team. Althans, je was eigenlijk schoonmaker, maar de arts is op vakantie. Voer met je minimum budget instruments operaties op de spelers uit. Zorg dat ze niet doodgaan!

8 / 10
Broken Nail Doctor Care

Deze teennagel is helemaal kapot, en ook nog eens geinfecteerd geraakt! Grijp snel in en maak de teen goed schoon, anders moet hij straks nog geamputeerd worden!

0 / 10
Justin Bieber Nose Surgery

Justin Bieber voelt zich niet zo goed, en de oorzaak is dat er iets aan de hand is met zijn neus. Kun jij een kleine operatie uitvoeren om Justin's neus beter te maken?

8.7 / 10
Hello Kitty Ear Doctor

Jij bent de dokter in dit spelletje. Hello Kitty komt naar jouw praktijk met een oorinfectie. Kun jij alle smurrie uit haar oor halen?

8 / 10
Draculaura Hand Doctor

Draculaura, de vampier die je maar al te graag de oren van je hoofd kletst, heeft haar hand bezeerd. Kun jij de hand van Draculaura goed verzorgen en weer beter maken?

8 / 10

Surgery of operatie spelletjes

Hier vind je surgery games ofwel operatie spelletjes. Niet alleen interessant voor de geneeskunde student om te leren opereren. Help de chirurg, arts of operatieassistent bij de operatie; niet alleen snijden, denk ook aan de verdoving/anesthesie. Pak de scalpel ter hand en opereer de patient in deze operatie spellen.

Voorzichtig opereren, want het is maar een spelletje...

Zorg dat tijdens de procedure niet al het bloed in het rond spat, maar wees beheerst in de operatiekamer, geef de patient de juiste medicijnen/geneestmiddelen en maak er een mooi schouw-spel van. Het is immers maar een online spelletje!

Dit vinden wij de leukste spellen:Skin Surgery, Heart Surgery 2, Totale Knie Operatie, Baby Elsa Skating Accident, Dark Cut, Extreme Makeover, Fever Frenzy, Konijn operatie, Talking Ginger at the Doctor, Oog Operatie