Tags >

Paarden

De Springruiter

Mooi Paarden Spelletje. Je bent amazone / springruiter, spring met je paard over de hindernis. De pijlen geven de volgende hindernis aan. Veel succes!

8 / 10
Pony Farmer

Zorg goed voor alle paarden totdat ze groot genoeg zijn om te verkopen. Je kunt je boerderij uitbreiden en heel groot maken.

8.1 / 10
Pony Creator

Ben jij een groot fan van My Little Ponies? Maak in dit leuke ponies spelletje je eigen pony. Kies je favoriete pony en geef hem of haar wat leuke dingen.

8.1 / 10
My Little Pony Puzzle

Maak de puzzel van de pony. Leg de stukjes op de juiste plaats en zorg dat je dat zo snel mogelijk doet.

8 / 10
Horse Dress Up

In dit leuke paardenspelletje kun jij je eigen paard helemaal mooi uitdossen zoals jij dat het leukst vind staan! Kies uit allerlei mooie paarden accessoires!

8 / 10
Paarden Kleurplaat

Kleur jij het paard mooi in? Geniet ook van het muziekje op de achtergrond!

8 / 10
Zingende Paarden

Laat deze paarden lekker zingen met je muis. Ieder paard zingt anders. Kan jij ze zo ver krijgen een deuntje te zingen dat valt aan te horen?

7.9 / 10
Pony Kinder Garden

Verzorg de pony's en geef ze alles waar ze om vragen! Kan jij zorgen dat de pony's het de hele tijd naar hun zin hebben.

7.8 / 10
Horzer

Hou jij ontzettend veel van paarden en zou je het liefst paarden, een pony of schattige veulentjes willen verzorgen? In Horzer kan het allemaal. Adopteer allerlei verschillende paardenrassen, maak paren om veulentjes te krijgen, en chat online met een hele club paardenliefhebbers!

8 / 10
Horseland Dressup

In dit Paarden Spelletje kun je je favouriete paard van de Horseland tekenfilm aankleden! Kies je favo paard en veel plezier!

8 / 10
Paardenshow

In dit spelletje moet je eerst het paard mooi wassen en borstelen. Kies daarna mooie accesoires uit, en kleed ook de ruiter leuk aan.

8.7 / 10
Anna Royal Horse Caring

In dit spelletje kun je Prinses Anna van de Disney film Frozen helpen goed te zorgen voor haar lieve witte paard met de zwarte manen.

7.7 / 10
Horse Care and Riding

Dit meisje doet met haar paard mee aan een paardrijd wedstrijd. Maar, oh jee! Het paard is helemaal vies en modderig geworden! Wat nu? In Horse Care and Riding kun je haar helpen het paard te wassen, te borstelen, en in een mooi tuigje te steken voor de wedstrijd.

0 / 10
Penny's Ride

Ren met het paard door het level en spring over alle obstakels heen. pak onderweg het eten voor veel punten.

8 / 10
Robot Unicorn Attack: Heavy Metal

Ren over de platforms en val niet naar beneden. Ren niet tegen de muren aan. De sterren kun je wel kapot maken met een sprint.

8 / 10
Virtual Horses

Zorg ervoor dat je op de juiste paarden wed. Probeer veel geld te winnen door de winnaar van te voren aan te wijzen.

8 / 10
Premier Trotting

Racen met wagens achter de paarden. Probeer geld te verdienen door je geld op de juiste paarden te zetten.

7.7 / 10
Golden Derby

Zet in op het juiste paard en kijk naar de spannende race. Welk paard wint?

8 / 10
Pony Run

Ren met de pony door het level en spring over de hekjes heen om het einde van het level te bereiken. Val niet want dat kost je elke keer een leven.

8 / 10
Horse Show Jumping

Rijd met paard als springruiter over dit spring parcours. Kijk wel uit, want als je tegen de hindernissen aan loopt ben je meteen gediskwalificeerd. Alleen Hans IJsvogel ontbreekt nog.

8 / 10
Jigsaw Puzzle Horses

Kun jij deze puzzel helemaal maken? Kijk goed naar het plaatje van de paarden. Kun jij alle stukjes weer op de juiste plaats leggen?

8.6 / 10
Horse Rancher

Paardenrace spelletje. Koop je eigen paard en zorg er goed voor; hij zal dan sneller rennen. Maar met trainen alleen kom je er niet. Zorg ook dat je genoeg geld verdient om betere paarden te blijven kopen!

8 / 10
Paarden Hoogspringen

Ren met je paard en spring over alle obstakels heen. Time je sprongen goed. De rode lijn geeft het einde van het level aan.

8 / 10
The King's Rider

Ga er op uit met de ridder om vrede in het koninkrijk te behouden. Hou de rovers, trollen, en poepende zwijnen tegen en verdien zo geld voor upgrades.

8.2 / 10
Animals Hangman

Kun jij alle woorden raden? Raad welke letters er in het woord zitten totdat je het woord weet. Raad alleen niet te vaak verkeerd, want dan ben je af.

8.3 / 10
The Most Wanted Bandito 2

Iemand probeert het land van je familie af te pakken. Wordt bankrover en overval koetsen en treinen die geld transporteren. Zo kun je geld verdienen om het land te houden en wordt je zo berucht dat niemand het meer zal durven stelen.

8 / 10
Sulky Riders

Rijd als Jockey over de renbaan. Je kunt je paard kiezen en ook je jockey. Rijd een volle ronde in een zo scherp mogelijke tijd.

8 / 10
Twilight Sparkle Makeover

Twilight Sparkle heeft bij het spelen nogal door de modder gerold. Kun jij haar helpen door haar vacht schoon te wassen? Geef Twilight ook meteen een mooie makeover.

0 / 10
Amerigo Verzorgen

Geef Amerigo, het paard van Sinterklaas, te eten en aai en borstel hem!

7.9 / 10
Sweet Pony

Zorg goed voor deze lieve pony. Eerst samen een stukje rennen om je spulletjes op te halen, en daarna kun je beginnen met het wassen en kammen.

7.8 / 10
The Last Winged Unicorn

Ren met het paard en spring op de juiste momenten. Val niet naar beneden.

8 / 10
Penny's Courageous Ride

Felicity's vriend Ben is tijdens het vechten in de oorlog gewond geraakt en heeft zich in het bos verstopt van de mannen die hem willen arresteren. Help Felicity en haar paard Penny hem op tijd te vinden.

8 / 10
Avea Trotter Dress Up

Kun jij Avea Trotter van Monster High leuk aankleden? Avea is half mens, half paard. Je kunt kiezen uit allerlei mooie kleren en accessoires!

0 / 10
Horse Jump

Probeer met je paard over alle hindernissen heen te springen in dit paardenspel. Het paard springt niet zo hoog, dus of je het parcours zonder fouten kan aflopen ligt helemaal aan hoe goed jouw timing is.

8 / 10
Derp Till Dawn

Kijk goed rond in het donker en help Derpy de pony alle briefjes vinden die door het bos verspreid aan de bomen hangen.

9.1 / 10
Pony Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van de pony mooi in! Je hebt verschillende kleuren pony's! Hoe maak je die van jou?

8 / 10
Horse Racing

Zet in op een paard en win. Je kan op van alles inzetten. Laat je het paard winnen of denk je dat die op de 4de plaats komt. Alles kan en mag en probeer veel geld te verdienen.

8 / 10
Horse Barrels

Loop met je dressuur paard en goede kuur in de bak. De paardenroute is te vinden onder de help knop. Gelukkig kan dit paard ook in z'n achteruit, voor het geval je even de verkeerde kant op bent gegaloppeerd.

8.1 / 10
Derby Day Horse Racing

Zet in op paarden races en probeer het beste paard te kiezen en te winnen.

8 / 10
Horsey Racing

Paardrijden met twee paarden. Spring over de hindernissen en laat je paard wat appels van de bomen eten. De kracht en energie die je paard daarvoor krijgt is wel nodig voor de hogere sprongen.

8 / 10
Baby Barbie Pony Present

Baby Barbie is op bezoek bij de boerderij van haar opa en oma. Kun jij haar helpen allerlei taakjes uit te voeren, zoals goed voor de paarden zorgen?

8 / 10
Pony Care

Maak eerst de stallen goed schoon. Ruim alle hooi een paardenpoep op. Kies daarna je eigen verzorgpony. Je kunt je pony wassen, borstelen, voeren, en meer!

8.1 / 10
My Cute Pony

Help goed voor deze pony te zorgen. Kun jij samen met de pony rennen, het paard wassen en drogen, en de juiste dingen aanklikken? Zorg voor dit mooie paard met paarse manen.

8 / 10
Summer Delivery

Help Addy en Pappa het eten afleveren aan hun klanten. Het is heet, en een paard en wagen heeft geen ijskast, dus moeten ze met gewoon ijs hun eten vers houden. Zorg dat het ijs niet smelt door de wolk boven de wagen te houden. Zorg ook dat de de obstakels op straat wegruimt voor het paard er tegenaan botst.

8 / 10
Racehorse Tycoon

Leuk paardenrace spelletje waar je ondermeer zelf je jockey en paardentrainer kiest. Kies ook het beste paard, paardenvoer, transport, en de meest geschikte stal, en kijk hoeveel winst jij bij de races kan binnenslepen.

8 / 10
Frankies Fantastic 7

Zet in op een paard en kijk of jouw paard de finish haalt. De kaarten die getrokken worden bepalen welk paard vooruit mag. Met een joker ligt je paard echter uit de race. Een spannend gokspelletje!

8 / 10
Shaaldi Barbaardi

Je rijdt op je paard en moet proberen zoveel mogelijk punten te verzamelen. Kijk wel uit voor andere dingen want dat kost je levens.

8 / 10
STD Horse Racing

Rijd met je jockey een klassiek paardenrace spelletje. Kies een paard en kijk hoe ver je komt in deze race. Spring over de hindernissen en kijk bij welke kansen je nog het meest kan winnen.

8 / 10
Samurai Defense

Rijd rond op je paard als een Samurai en ga de strijd om de macht aan. Koop een leger om je kasteel te verdedigen. Klik op de gebouwen naast je kasteel voor de upgrade menus om je leger sterker te maken!

8.1 / 10
Retro Unicorn Attack

Ren met de eenhoorn over het gras en pak alle mini eenhoorns. Kijk uit dat je niet valt en nergens tegenop knalt. De sterren kun je kapot rammen met een sprint.

10 / 10
Enjoyable Horse Racing

Wed op een paard. Kies ook een baan, kies het aantal paarden en dan racen maar! Grafisch beperkt.

8.1 / 10
Little Pony Skin Care

Deze My Little Pony heeft een beetje last van huidproblemen. Kun jij het paardje een mooie schoonheidbehandeling geven?

8 / 10
Her Little Pony Dress Up

Geef deze pony wat leuke kleren en andere dingen. Je kan ook kiezen uit wat kleurtjes of wat andere accessoires.

8 / 10
Sweet Baby Pony

In dit spelletje kun jij je eigen My Little Pony maken. Kies de kleuren uit voor de vacht, staart en de manen. Kies mooie vleugels, accessoires, en kleertjes uit.

8 / 10
Pina Pony

Ren met de pony door het level en probeer veilig het einde te halen.

8 / 10
Flappy Little Pony

Fladder door de lucht met de My Little Pony. Je moet in dit spelletje steeds door de openingen tussen de groene pijpen door vliegen.

0 / 10
Pony Care 2

Zorg goed voor het mooie paardje. Je kunt jouw paardje ook prachtig versieren met allerlei mooie harnassen en tuigjes.

8.3 / 10
Necrorun

Ren met het paard door het level. Je zit zelf op het paard en moet ze allebei besturen. Spring goed en versla iedereen.

8 / 10
Where's Derpy

Kijk in elk plaatje goed of je Derpy van de My Little Ponies kunt vinden. Kun jij ook de drie muffins in elk level bij elkaar zoeken?

7 / 10
Pretty Pony Day Care

Zorg goed voor deze lieve pony. Kies de kleuren uit die jij het leukst vindt voor de manen en de vacht, en pak ook de mooiste accessoires.

8 / 10
Little Pony Adventure

Vlieg rond met een paardje uit de my littly pony tekenfilms en verzamel alle sterretjes. Kijk wel uit voor de vliegende rotsblokken. Pak de magneetjes als power up.

8 / 10

Mooie paarden rijden!

Rijd jij wel eens op een paard? Paarden zijn hoefdieren en worden al sinds de prehistorie door mensen gehouden als rijdier en trekdier. Ook werden de paarden in het leger gebruikt: dat heet de cavalerie. Je hebt hengsten, merries, veulens en wilde paarden en pony\'s. Wist je dat paarden trouwens in het Latijn Equus caballus heten en dat ze 18 of 20 tanden hebben?

Paarden spelletjes?

Hier vind je het Paarden Spelletje dat jij wil spelen. Wil je paardrijden als amazone of een jockey? Hou je van springen of juist van dressuur of wil je liever gewoon een paard of pony verzorgen? Je kunt ook Carrousel doen met 12 of 16 paarden, polo of ringsteken, want we hebben alle paardenspellen voor je bij elkaar gezet! Voor het paard van Sinterklaas kijk je uiteraard bij onze sinterklaas spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:De Springruiter, Pony Farmer, Pony Creator, My Little Pony Puzzle, Horse Dress Up, Paarden Kleurplaat, Zingende Paarden, Pony Kinder Garden, Horzer, Horseland Dressup