Tags >

Pacman

Pacman Classic

Speel het klassieke spel Pacman, een oude arcade favoriet. Verzamel de puntjes en ontwijk de vier spookjes, Blinky, Pinky, Inky en Clyde. Als je een power-pellet pakt (de grotere stipjes) dan worden ze tijdelijk donkerblauw en kan je ze pakken.

8.1 / 10
Pacxon

Pacxon; een van de all-time klassiekers! Steek het veld over zonder door spookjes geraakt te worden en vul een zo groot mogelijk deel van het open veld om door te gaan naar het volgende level.

7 / 10
Pac-Xon Deluxe

In Pac-Xon Deluxe speel je het bekende figuurtje PacMan en moet je de spoken happen. Gebruik de pijltjes om door het veld te bewegen. Hap stukken van het veld weg. Je moet 75% van het scherm bemachtigen in dit Chomp spelletje.

7.3 / 10
Burgertime

Burgertime, bak hamburgers maar pas op voor de worsten en gebakken eieren. Pepper ze!

8 / 10
Phatman

Al die stipjes eten, dat kan niet goed zijn voor je taille. Vandaar dat je in dit Pacman spel steeds groter wordt naarmate je meer eet. Vrees niet! Als je even ophoudt met eten dan krimp je langzaam weer. Kijk uit voor de spookjes. Verzamel de power-pellets om ze tijdelijk kwetsbaar te maken.

8.1 / 10
Ms Pacman

Speel met Miss Pacman in deze bekende happertjes klassieker. Pacman's vrouwelijke tegenhanger heeft een iewat mindere deal gekregen met dit spelletje: haar tegenstanders zijn een stukje sneller. Ontwijk de vier spookjes Blinky, Pinky, Inky en Clyde en hap alle puntjes weg. Pak de power-pellets om de spookjes tijdelijk kwetsbaar te maken.

8 / 10
Virus

In dit spelletje bestuur jij het rode antivirus en moet je het virus pakken dat er uitziet als een kever. Kijk uit voor de elektrische bollen. Als je die raakt dan kost dat je levenspunten. Probeer zoveel mogelijk virussen te vangen.

8.7 / 10
Slackman

Probeer alle snoepjes en drankjes op kantoor te pakken, maar zorg er wel voor dat de baas en de chef je niet betrappen en pakken!

0 / 10
Pac Adventure

Versla dracule als pac-man in Pac Adventure: Dracula's Castle!

8 / 10
Pacman Platform 2

Een leuke variant op pacman. Spring door het level heen en probeer het einde te bereiken. Misschien eerst slim om de training te doen en daarna voor het echt te beginnen.

8 / 10
Pacman Classic 2

Speel pacman en probeer alle balletjes te pakken terwijl je je door het doolhof verplaatst. Zorg dat je de suntjes opeet zonder door de andere poppetjes te worden opgegeten.

8 / 10
Pac Pong

Stuiter het beroemde gele happertje het veld door en pak alle puntjes. Jij betsuurt beide betjes, maar pas op! Ze gaan in tegenovergestelde richtingen. Het ene betje doet precies wat jij intoetst, maar het andere betje doet precies het tegenovergestelde.

8 / 10
Sir Coinsalot

Ren met de ridder door het doolhof. Om de levels uit te spelen moet je Sir Coins A Lot helpen alle muntjes te pakken. Kijk uit voor de spookjes. Met de zwaarden wordt je tijdelijk sterker dan de spoken!

8 / 10
Monkey Pacman

Pacman met aapjes. Pak alle dingen die je moet halen voordat de andere poppetjes je te pakken krijgen.

0 / 10
Ghost Man

Verplaats jezelf goed en probeer alle gele puntjes te pakken met pacman.

8 / 10
Pacman Advanced

Een Pacman spel met allerlei nieuwe levels. Verzamel al de puntjes om naar het volgende level door te gaan, zoals gewoonlijk. Kijk uit voor de spookjes. Het zijn niet de oude bekende rode, roze, blauwe en oranje figuurtjes, maar de zelfde regels gelden: Pak de rode power-pellets en ze kunnen je even niets doen.

6.5 / 10
Paper.io

Snij de andere spelers af terwijl ze jouw land proberen weg te happen in Paper.io. Zorg alleen wel dat je zelf niet wordt afgesneden. Pas op, want er verschijnen steeds nieuwe spelers in de arena!

8.9 / 10
Ms Pacman 2

Ms Pacman is terug in de originele versie van Neave. Verzamel de puntjes en het fruit. Kijk uit voor de spoken, maak ze tijdelijk donkerblauw met de powerpuntjes, en eet ze op als je de kans krijgt.

8.2 / 10
Valentijn Pacman

Stuur de jongen door het doolhof om alle hartjes te verzamelen. Kijk uit voor de koudhartige ijshartjes. Verzamel ook de Valentijn's cadeaus voor extra punten en kans op liefde.

7.3 / 10
Splatman Mini

In Splatman kun je de spookjes met je hamer helemaal platslaan! Heerlijk! eindelijk eens wraak voor al die keren dat ze je in Pacman gepakt hebben en je weer overnieuw moest beginnen. Wraak is zoet!

8 / 10
Kero Poursuite

Help het schattige kikkertje Keroro de boosaardige Giroros te ontwijken in dit pacman spelletje. Leid Keroro door het doolhof en verzamel alle sterren, maar laat de Giroros je niet pakken!

8 / 10
Extreme Sketch Pack

Leuke pacman-versie dat zich op een getekend kladblok afspeelt. Pak alle stipjes. Kijk uit voor de spookjes, die in deze versie soms ook bommen gooien. Pak de tandjes om ze op te eten.

8 / 10
Pacman Fight

Speel als Pacman-Ninja door de levels. Eet onderweg de pillen op zoals dat hoort bij pacman, en vraag om instructies bij pacman's chagrijnige ninja meester.

8 / 10
Perfect Pitch

Maai het veld om de ruimte waar de mollen in kunnen graven steeds kleiner te maken. Kijk uit voor de andere items die zich ook tegen je keren. Snijd elke keer weer een stukje van het veld af zonder dat de mollen je pad raken.

8 / 10
Spotted

Loop door het doolhof met dit lieveheersbeestje en verzamel de bladluizen waar lieveheersbeestjes zo dol op zijn. Maar kijk uit, de mieren beschermen de bladluizen en hebben dus in deze versie van Pacman de rol van de spookjes op zich genomen.

8 / 10
Snow Maze

Verzamel met je langlaufer zoveel mogelijk sterretjes maar kijk uit dat je niet geraakt wordt door de sneeuwpoppen. Het lijkt verdacht veel op pacman maar dan net wat anders.

8 / 10
3D Pacman

De titel zegt het al. Je speelt Pacman, maar dan in 3D. Kan jij het level in 1 keer uitspelen? Het is op deze manier wel iets moeilijker.

7 / 10
Insane Orb

Dit pong spelletje is net iets moeilijker. Met negatieve en positieve zwaartekracht velden gat de bal ineens helemaal de verkeerde kant op, of komt hij ineens weer met een boog terug. Ook Pacman komt binnen vallen, en je kunt met je paddle schieten!

8 / 10
Burger Man

Speel Pac-man met Ronald McDonald en de maker van Super Size Me.

0 / 10
Suicide Hunter

Je bent een rat op zoek naar kaas in een groot doolhof met teleporters. Maar pas op er zijn vijanden in de vorm van ijsberen en velociraptoren die je willen doden!

0 / 10
The Simpsons Pacman

Speel pacman met de simpsons. Probeer alle donuts te pakken maar kijk uit voor de rest van de familie want die willen jou pakken.

0 / 10
Pie Theft Pacman

Probeer het het dier alles te verzamelen in deze versie van pacman. Kijk uit voor de vijanden want die willen je pakken en dan gaan er levens af.

0 / 10
Fruitopia

Probeer zo snel mogelijk al het fruit op te eten met het beestje.

0 / 10

Pacman games en varianten

Speel met pac-man in een van de spelletjes die gebaseerd zijn op deze klassieker; pacman. Je speelt met een happertje waarmee je al de muntjes in het level te pakken moet krijgen. Pas wel een beetje op voor de spoken. Uiteraard zijn er hiervan genoeg varianten en we hebben er ook een aantal op onze site staan. Je ziet al snel genoeg aan het plaatje welke anders is. Leuk om is te proberen en niet de gewone pacman game te spelen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Pacman Classic, Pacxon, Pac-Xon Deluxe, Burgertime, Phatman, Ms Pacman, Virus, Slackman, Pac Adventure, Pacman Platform 2