Tags >

Paintball

Verf schieten en paintballen

Paintballen hoeft niet langer met masker en een speciaal pak. Je kunt nu ook online paintball spelen, zonder blauwe plekken te krijgen. Er zijn een aantal speltypen in het paintball: Total elimination, Capture the flag, Central flag, Presidentenspel. Schiet met verf kogels in een van deze games. Kijk goed wie je raakt en schakel je concurrenten uit door er maar genoeg verf op te knallen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Color Tanks, Dyehard Paintball, Axis Paintball, Mousebreaker Paintball, 2D Paintball, M&M Paintball, Paintball Shootout, Skirmish Paintball, Office Paintball, Presidential Paintball

Color Tanks
Ga er op uit met je tank en schiet de andere tanks overhoop met je paintball kanon. Kun jij alle medailles verzamelen? Vergeet ook de handige upgrades niet!
8 / 10
Dyehard Paintball
Zorg dat je iedereen neer schiet met paintball. Richt goed en schieten maar. Duik ook weg als het nodig is voor de kogels die op je afkomen.
8 / 10
Axis Paintball
Een paintball spelletje van bovenaf, pak de vlag maar pas wel een beetje op. Als je tegenstander jouw vlag te pakken krijgt, schiet hem dan voordat hij terug kan naar zijn eigen basis, en pak je vlag terug.
8 / 10
Mousebreaker Paintball
Paintball 1 tegen 1 of speel tegen 3 anderen tegelijk... veel succes!
8 / 10
2D Paintball
Schiet - tussen al je collega's door - op de smileys in 2D Pinball. Schiet er zo snel mogenlijk zoveel mogenlijk, want je hebt wel een bepaalde score nodig om door te mogen naar het volgende level!
7.2 / 10
M&M Paintball
Mik goed op alle gekleurde M&M's... want ze schieten ook op jou in deze paintball game! Vergget niet de emmers verf te verzamelen, anders ben je binnen de kortste keren weerloos!
0 / 10
Paintball Shootout
Een Russische paintball game... maar je begrijpt vast wel wat de bedoeling is. Klik op de bovenste optie in the menu om te beginnen. Ben je game over, klik dan niet op OK maar op de MENU knop links onder om terug te gaan naar het menu en nog een keer te spelen.
8 / 10
Skirmish Paintball
Skirmish paintball telt veel tegenstanders... gebruik daarom extra levens en schilden!
8 / 10
Office Paintball
Ga op pad met je paintball geweer en schiet alle smileys die in het kantoor opduiken. Je collegas lijken er niet zo heel veel van mee te krijgen...
8 / 10
Presidential Paintball
De presidentskandidaten hebben voor een nieuwe strategie gekozen voor de verkiezingen. Dit keer geen dure campagnes: een paintball battle in the White House moet de uitkomst bepalen!
8.1 / 10
Stress Paintball
Verveeld op kantoor? Even lekker paintballen in Stress Relief Paintball.
8 / 10