Tags >

Parkeren

Fire Truck Mobile

Het staat helemaal stampvol slecht geparkeerde auto's op de parkeerplaats. De brandweer wagen staat klem en er is brand! Kun jij de auto's zo verschuiven dat de brandweer er uit kan rijden?

6.4 / 10
Bombay Taxi

Kies een taxi en parkeer deze op de juiste plek in de drukke parkeerterreinen van Bombay. Je parkeerplaats wordt per level moeilijker om zonder brokken te bereiken.

8 / 10
3D Valet Parking

In dit spelletje werk je voor een hotel. Rij voorzichtig alle auto's van de gasten naar de verschillende parkeerplaatsen. Zorg dat je ze niet beschadigd!

7.8 / 10
Parking

Parkeer je auto binnen de tijd op de juiste plek. Let wel goed op dat je niet teveel schade hebt en dat je voor 90% op de juiste plek staat anders krijg je niet genoeg punten!

8 / 10
Parking Panic

In Parking Panic moet je langs alle geparkeerde auto's zien te komen. Het parkeerterrein staat helemaal stampvol auto's en vrachtwagens. Probeer ze allemaal opzij te schuiven om een weggetje naar de uitgang vrij te maken zodat jij met je rode sportauto het drukke parkeerterrein uit kunt rijden.

0 / 10
Caravan Parking

Rij met je caravan naar de juiste parkeerplek en probeer hem er zo netjes mogelijk op te zetten voordat je tijd om is.

8 / 10
Parking Dash

Zorg ervoor dat alle auto's op de parkeerplaats op de plek staan. Geef ook op tijd weer de auto's terug.

8.1 / 10
Heavy Tow Truck 2

Rij rond met de grote truck en probeer niets te raken. Kun jij hem netjes inparkeren als je op het parkeerterrein bent aangekomen? Kijk wel goed uit.

8.1 / 10
Skilled Parker

Heb jij de benodigde skills om je auto netjes in het vakje te parkeren? Test je talenten met dit leuke parkeerspel Skilled Parker!

7.8 / 10
Catch The Train

Zet de auto in elk level op de trein. Stuur goed en maak geen botsingen.

8.2 / 10
Boot Parkeren

Probeer steeds je boot in een drukke haven in Venetie te parkeren. Kijk wel uit dat je nergens tegenaan botst, anders zinkt je boot zeker weten!

7.9 / 10
Snowy Car Parking

Probeer je auto netjes in alle parkeer plaatsen te zetten. Kijk uit voor de andere auto's. Hard rijden gaat ook niet echt, want het heeft hevig gesneeuwd!

8 / 10
Park My Car

Je hebt de autosleutels kregen van rode loper celebrities. Parkeer hun autos netjes in de juiste parkeerplaatsen. Kijk uit voor obstakels zoals andere autos en honden op de parkeerplaats.

8 / 10
Drivers Ed Gt

Speel elk level uit door de auto de juiste kant op te rijden. Probeer je goed aan de regels te houden en nergens tegen aan te botsen.

8 / 10
Big Rig Driving School

Probeer tussen de pilonnen door te rijden met je vrachtwagen. Raak de pilonnen niet en rijdt over de groene pijltjes om het level uit te spelen.

8 / 10
Frolic Car Parking

Als je alvast wilt oefenen met het inparkeren van je auto, probeer dan het spelletje Frolic Car Parking! Deze parkeerplaats ligt vol oude autobanden, en degene die de ruimtelijke indeling heeft bedacht had misschien ook wat beter kunnen nadenken over al die muurtjes en bomen die overal in de weg staan. Kun jij er met je auto omheen rijden om bij het nauwe parkeervakje te komen? Bravo als je goed weet in te parkeren, maar kun je je auto ook zonder blikschade weer uit het vakje rollen?

0 / 10
Expert Parking

Parkeer je auto op de juiste plaats. Zorg ervoor dat je niks raakt en dat je de auto zo snel mogelijk parkeert. Soms zal je een paar keer moeten steken om de juiste kant op te kunnen.

8 / 10
Parking Perfection

Rij met je auto langs de parkeer plekken en zet de auto keurig neer op de juiste parkeerplaats. Manoeuvreer met beleid tussen de andere autos en glijd de parkeerplek in.

8 / 10
Parking Fury

Speel Parking Fury, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Super Car Parking

Kijk uit voor de andere auto's en de rond rijdende politiewagen. In de tussentijd moet je je auto een paar keer achter elkaar netjes weten te parkeren.

8 / 10
SuperCar Parking 2

Kun jij in dit parkeer spelletje je auto steeds netjes in het parkeervakje rijden? Zorg dat je nergens tegenaan knalt!

2 / 10
Boten Parkeren

Vaar met de boot naar de juiste plek. Stuur goed en varen maar. Zorg wel dat je nergens tegen aan botst, want anders is het meteen afgelopen!

8 / 10
Koerier Parkeren

Rij met de koerier door het level en probeer hem op de juiste plaats te parkeren.

8 / 10
Docking Perfection

Even inparkeren... maar dan met een speedboot! Zorg dat je de pier en de boeien niet raakt, en probeer ook de andere boten heel te laten.

8 / 10
Park My Convertible

Parkeer je cabrio elke keer zonder te botsen. Je mag zo vaak draaien en keren als je zelf wilt als die maar in het goede vak komt te staan. Let ook wel een beetje op de tijd.

8.1 / 10
Valet Parking

Parkeer de autos van je gasten in met deze iewat elf-achtige piccolo. Het is wel even lastig met een automaat. Vergeet niet te schakelen!

8 / 10
Parking Perfection 2

Nog meer parkeeruitdagingen in dit vervolg op Perfect Parking. Rij met je auto langs de parkeerplaatjes en parkeer hem keurig in het juiste vakje.

8 / 10
Park Your Ride Vegas

Parkeer een aantal auto's een voor een achter elkaar. Voor elke auto die je parkeert verschijnt een nieuw parkeer vlak. Manoeuvreer je auto zo snel mogelijk het vakje in. Kan jij alle auto's parkeren voor je tijd om is?

8 / 10
Bombay Taxi 2

Deel 2 van Bombay Taxi. Laat zien dat je goed kunt rijden in dit Taxi Spelletje. Kies een taxi en parkeer hem op de juiste plek in steeds drukker wordende parkeerterreinen.

8 / 10
Parking Game

In dit spel moet je drie parkeer-uitdagingen volbrengen. Parkeer in een vakje, parkeer parallel, en parkeer een caravan in het juiste vakje in dit parkeer spel. Veel succes!

8 / 10
Maze Game Play 7

Parkeer je auto aan de andere kant van het doolhof. Rij binnen de tijdslimiet door het doolhof heen en vind de juiste weg naar het parkeerterrein.

8 / 10
Park Your Ride Shanghai 2

In dit parkeer spelletje moet je per level meer dan een auto parkeren, dus wees snel. Zet de auto op de juiste plek neer zonder de auto te beschadigen en zonder de mensen die langslopen aan te rijden.

8 / 10
Muscle Car Parking

Rij wel een beetje voorzichtig, want het zijn dure en hele snelle auto's die je steeds moet parkeren. En je wil ze niet kapot maken.

8 / 10
Caravan Parking 2

In dit vervolg op Caravan Parking moet je weer je caravan netjes in een parkeerplaats proberen te zetten voordat de timer afloopt.

8 / 10
Super Parking World

Parkeer je auto op de juiste plaats. Zorg dat je dat binnen de tijd doet en niet teveel botst. Stuur goed en rij de auto naar de juiste plek.

8 / 10
Mission:Imparkable

Scheur door Amsterdam en vind een goeie parkeerplek!

8 / 10
Rijlessen 9

Ontdek nu hoe goed (of verschrikkelijk) jij bent in het inparkeren van een auto in dit rijles spelletje. Probeer je auto zonder al teveel botsingen in het vakje te krijgen.

8 / 10
Parking Fury 2

Beschadig je auto niet in het uitdagende online parkeerspelletje Parking Fury 2. Volg de gele pijlen naar het gele parkeervakje en bots onderweg nergens tegenaan. Kun jij je auto precies in het vakje parkeren?

9.3 / 10
Rush Hour Bus

In dit spelletje bestuur je een schoolbus vol kinderen. Kun jij ze steeds veilig bij de school afzetten? Kijk goed uit voor andere auto's en rij niet over de stoep.

0 / 10
London Cabbie

Leuk Spelletje waar je een taxichauffeur bent in London. Je klant komt pas tevoorschijn als je netjes geparkeerd staat. Kijk uit voor wegversperringen en passerende autos.

8 / 10
Park a Lot

Kun jij de auto's op de juiste plaats parkeren? Vind de juiste parkeer plek en rij je auto er netjes in. Zorge ervoor dat je niets of niemand raakt onderweg!

8 / 10
Park My Car 2

Parkeer alle auto's op de juiste plaats in het parkeerterrein. Stuur goed en bots nergens tegen aan. Kijk uit voor de honden en de mensen die er rondlopen.

8 / 10
Emergency Vehicles

Parkeer alle voertuigen. De voertuigen zijn allemaal hulpdiensten, dus doe het snel en goed.

8 / 10
Park My Big Rig 2

parkeer jou auto of truck elke keer op de juiste plaats. Stuur goed en zorg dat je precies goed staat in elk level.

8 / 10
Caravan Achteruit

Simpel parkeer spelletje. Rijd met je caravan of vouwwagen en parkeer deze op de camping.

8 / 10
Parking Lot

Parking Lot is een parkeerspel klassieker. Parkeer je auto op de juiste plaats voordat je tijd om is.

8 / 10
Parking Perfection 3

De eerste twee delen van de Parking Perfection serie waren ter oefening voor deze uitdaging: haal je parkeer examen in dit derde deel! Veel succes!

8 / 10
Parking Zone

Zorg dat alle auto's in hun eigen vak komen te staan. Je kan het herkennen aan de kleur. Klik op de auto om hem naar het lege vak te laten rijden.

8 / 10
Parking Lot 2

Rij rond op de parkeerplaats en zet je auto keurig op de juiste plek voordat je tijd om is. Veel succes!

8 / 10
Car Line

Teken een lijn van je auto naar de parkeerplaats en klik op GO. Wees voorzichtig met het tekenen van je lijn en kijk uit voor de andere autos.

7.8 / 10
Gangster Runner

Ga op weg met de gangster runner. Parkeer de auto en vlucht voor de politie is een klein onderdeel van wat je allemaal moet doen.

8 / 10
Parking Frenzy

Parkeer je auto lekker snel en zonder te botsen. Hoe snel kan jij alle levels uit spelen?

8 / 10
Glamour Parking

In dit spel ben je de ongelukkige portier die alle autos van de celebrities die in het hotel verblijven moet parkeren. Maak geen enkel krasje op de autos, anders ben je je baan kwijt.

7.9 / 10
18 Wheeler Challenge

In dit spel ben je een leerling trucker, en moet je je Texaanse truck in het juiste parkeervakje weten te krijgen. Maak scherpe bochten en voer lastige manoeuvres uit, en doe dit allemaal binnen de tijdslimiet.

8.1 / 10
Park Master

Stuur de auto naar de parkeerplek die staat aangegeven. Zorg dat je geen andere auto's raakt en de auto perfect parkeert.

8 / 10
Parking Mania

Parkeer de auto's precies op juiste plek. Doe het snel en stuur goed.

8 / 10
Truck Stop Parking

Parkeer alle vrachtwagens zo snel mogelijk zonder ergens tegenaan te botsen. Kun jij een voertuig zo groot als een vrachtwagen parkeren?

7.9 / 10
Mafia Driver

In dit spel moet je de mafia infiltreren door als chauffeur aangenomen te worden. Laat je kundigheid met de auto in de parkeerplaats zien door alle X tekens te raken binnen de aangegeven tijd.

8 / 10
South Beach Parking

Parkeer je auto op het juiste deel van het strand. Dat deel staat aangegeven. Hoe snel kan jij het?

8 / 10
Park Master 2

Parkeer de auto op de juiste plaats en zorg ervoor dat je nergens tegen aan botst. Stuur goed en laat zien dat jij de beste bent.

8 / 10
Park Master 3

Parkeer de auto op de juiste plaats. Ontwijk de andere auto's en bots nergens tegen aan om veilig het parkeervak te bereiken.

8 / 10
Mafia Driver Killer

Na de gebeurtenissen in Mafia Driver zijn de zaken uit de hand gelopen. Rijd de nodige getuigen grofweg over terwijl je de bull's-eye icoontjes door de stad volgt. Als je er even geen ziet, blijf dan gewoon de weg volgen.

8 / 10
Dockyard Shift

Probeer overal de kisten op de juiste plaats te zetten. Rij in de heftruck en pak alles op en zet het weer neer. Je mag nergens tegenaan botsen.

8 / 10
Parking Perfection 4

Oefen je parkeerkunde in dit Mousebreaker spelletje. Parkeer je auto netjes in. Zorg dat je in de vroege levels ook steeds goed je best doet, want het wordt steeds moeilijker.

8 / 10
Blue Harbor Parking

Parkeer je boot zo snel mogelijk. Er zijn ook obstakels die het moeilijker maken, Probeer die te ontwijken. Hoeveel boten kan jij parkeren in 90 seconden?

8 / 10
Park a Lot 3

Vind het juiste parkeervakje en zet de auto's netjes binnen de lijnen in het gratis spelletje Park a Lot 3! Zorg dat je de auto's niet beschadigt, anders zou je nog wel eens je baan als parkeerbediende kunnen verliezen! Rij zo snel als je kan!

10 / 10
Parking Super Skills

Kun jij de auto in alle parkeervakken parkeren voor de tijd om is? Je moet snel zijn, maar ook goed sturen. Beschadig de auto niet te veel, anders ben je af!

0 / 10
Ballet Parking

In dit spel ben je The Red Guy uit de tekenfilm serie Cow and Chicken. Gebruik jouw auto om de andere autos de juiste parkeervakjes in te rammen.

8 / 10
Gravity

Vlieg rond de planeet en volbreng een aantal missies. Je kunt best ver vliegen, maar de zwaartekracht trekt je altijd terug naar de planeet Generica. Probeer up de platformpjes te landen.

8 / 10
Mini Parking 3D

Kun jij alle auto's goed parkeren in de drukke straat? Kijk goed en vind de juiste parkeerplaats. Kun jij je auto er zonder al te veel schade mooi inparkeren?

8 / 10
Super Car Parking 2

Probeer de auto achter elkaar goed in te parkeren. Je moet een aantal vakjes in beslag hebben genomen voor de tijd om is. Probeer de auto's niet al te veel te beschadigen.

8 / 10
Basketball Court Parking

Rij langs alle basketbal velden in de stad en scoor er een goede worp om verder te kunnen. Voor je je auto kunt parkeren moet je alle ballen pakken. De auto moet ook precies goed in het parkeervakje staan.

8 / 10

Parkeer je auto of boot

Heb jij zonder problemen je rijbewijs gehaald? Dan kun je vast ook heel goed inparkeren. Parkeer de auto netjes in het parkeervak. Niet op de stoep, maar netjes tussen de lijnen. Kijk ook in je spiegels naar het overige verkeer in deze parkeren spelletjes. Maar je kan natuurlijk met veel meer dingen parkeren en zo zijn er ook uitbreidingen van boot parkeren en meer. Wil je weten wat... Kijk dan snel in de spelletjes hieronder. Alles gaat over parkeren. \'De nieuwste uitdaging is zelfs met een vrachtwagen\'

Dit vinden wij de leukste spellen:Fire Truck Mobile, Bombay Taxi, 3D Valet Parking, Parking, Parking Panic, Caravan Parking, Parking Dash, Heavy Tow Truck 2, Skilled Parker, Catch The Train