Tags >

Pinguin

Flamingo Drive

Sla de pinguin zo ver mogelijk op verschillende parcours in Yetisports 5 - Flamingo Drive.

8.1 / 10
Seal Bounce

Derde spel van Yetisports, gooi de pinguin zo ver mogelijk omhoog. Laat op het juiste moment los, en als je goed mikt dan helpen de zeeleeuwen je zelfs mee!

8 / 10
Albatros Overload

Vierde versie van Yetisports: laat de pinguin zo ver mogelijk meevoeren met de albatros. Lanceer de penguin en time dan de beste momenten voor de albatross om met zijn vleugels te flapperen.

8.1 / 10
Pingu Throw

Het legendarische eerste spel van de Yetisports serie. Sla de pinguin zo ver mogelijk weg!

8 / 10
Pingu Blood

Als je iets tegen pinguins hebt, speel dan Pingu Blood! In dit spelletje sneuvelen wel erg veel pinguins...

8 / 10
Conquer Antarctica

Schiet de pinguins van de tegenstander van hun ijsberg af in Conquer Antarctica.

7.9 / 10
Pingu

Leekr op de slee racen met Pingu en zijn lieve vriendjes Pinga en Robbie. Kies een racebaan en een moeilijkheidsgraad uit. Vang de vissen maar ontwijk obstakels zoals de sneeuwmannen en ijspegels.

8.1 / 10
Learn to Fly Idle

Schiet met de pinguin en het kanon tegen alle objecten van sneeuw en ijs aan. Daar krijg je punten voor om nieuwe upgrades mee te kopen.

8.5 / 10
Penguin Diner 2

Bedien iedereen in het restaurant met de pinguin. Geef mensen een plekje aan de tafel en bezorg daarna hun eten en drinken!

8 / 10
Snowball Olympics

Sneeuwbal Olympische Spelen... je kunt pinguins om bowlen, rollen als een sneeuwbal, meedoen aan een race met sneeuwscooters, en meer!

7.9 / 10
Penguin Dash

Neem een aanloop met de pinguin en glij over het ijs heen. Zorg ervoor dat je veel dingen pakt en goed op let voor obstakels.

7.6 / 10
Turbocharged Pinguins 2

Schiet de pinguin de lucht in en zorg ervoor dat die steeds hoger komt. Dat kan je doen door op de pinguin te klikken. Pak onderweg ook wat turbo's!

8 / 10
Penguin Diner

Help Penny de Pinguin genoeg geld verdienen om weer naar huis te kunnen gaan. Verdien genoeg geld om de dag door te komen door je klanten snel te bedienen. Met het geld dat je verdiend hebt kun je ook upgrades kopen om iedereen in het drukke restaurant tevreden te kunnen houden.

8.1 / 10
Turbocharged Pinguins

Hoe hoog kan jij jouw penguin laten springen? Elke keer als hij weer naar beneden komt tuimelen moet je er snel op klikken zodat hij nog hoger gaat. Pak de turbocharges on nog grotere sprongen te maken.

8 / 10
Penguinz

Versla alle andere pinguins door ze neer te schieten. Blijf opletten want ze hebben het allemaal op jou gemunt!

8.1 / 10
Snowboard Free-Ride

Zevende deel van Yetisports. je krijg punten voor elke penguin die je ondersteboven board, voor elke sprong die je maakt, en als je als eerst over de finish komt!

8 / 10
Rocket Flight

Vlieg met de pinguin door het level en probeer een grote afstand af te leggen tussen het ijs.

8 / 10
Penguin Puzzle

Los de pinguin puzzel zo snel mogelijk op. Verplaats de blokken naar de juiste plek, waar dat heen is kom je snel achter.

6 / 10
Crazy Penguin Katapult

Eerst moet je je pinguin torpedo leger bijelkaar krijgen. Schiet de pinguins door de opening door ze op het juiste moment te raken. Des te meer je erdoor schiet des te meer pinguins je hebt om de beren mee te torpederen. Klik om een pinguin torpedo de afdaling te laten maken.

8 / 10
Final Split

Deel 9 van Yetisports. Spuug met je lama alleen op de pinguins en nergens anders op! Je verliest punten voor elk ander dier dat je raakt.

8 / 10
Orca Slap

Tweede spel van Yetisports, waarin je de pinguins op het grote dartbord moet schieten. De orca gooit je voor je omhoog, en jij moet de penguins met sneeuwballen raken om ze tegen het bord aan te schieten.

8.1 / 10
Maze Game Play 4

Het doolhof is niet zo heel moeilijk om uit te vogelen, je moet er alleen wel erg vlug doorheen zien te komen! Kun jij de penguin familie weer bijeen brengen door de baby penguin door het doolhof te leiden?

7 / 10
Peter De Pinguin

Peter de Pinguin moet door Antarctica reizen om global warming tegen te gaan. Help hem op weg door de obstakels uit de weg te ruimen in dit point en click puzzel spel.

8 / 10
Pingifish

Probeer de pinguin bij de vis te laten komen door de voorwerpen op de juiste plaats te laten vallen.

0 / 10
Avalanche A Penguin Adventure

Spring met de pinguin over de hindernissen en val niet door de gaten in het pad naar beneden. Kun jij de pinguin helpen de lawine voor te blijven?

8 / 10
Happy Feet

Swem in de oceaan rond Antarctica om vissen te vangen met de penguin van Happy Feet. Probeer de vissen te vangen voor extra punten, maar het meest belangrijke is naturrlijk om niet tegen een ijsberg aan te zwemmen.

8.2 / 10
Penguin Rescue Game

Kun jij alle pengiuns uit de gekleurde ijsblokken bevrijden? Schuif de rijen door om combinaties te maken en de penguins uit het ijs te halen.

8 / 10
Spaced Penguin

Schiet de pinguin Kevin naar het doel, maar pas op voor zwarte gaten, versnellers, vijanden en meer! Zorg dat Kevin zijn doel bereikt en niet de verkeerde kant op vliegt.

8 / 10
Yetisports Stagedive

Probeer zo ver mogelijk van het podium af te komen in het tiende deel van de legendarische Yeti Sports spelletjes. Je mag tien keer keer met de muis klikken.

8 / 10
Penguin Jump

Klik op het juiste moment op de pinguin zodat ze op het ijs belanden en niet in het water duiken. Wacht niet te lang, want als je te dicht bij de rand komen dan gaan ze vanzelf springen.

8 / 10
Smiley Penguin Dinner

Probeer al je gasten in het restaurant te eten te geven. Kun jij iedereen tevreden houden? Het gaat best snel allemaal, dus probeer het allemaal bij te benen.

8 / 10
Fancy Diver 3

Breek de gekleurde blokken. Onder de blokken zitten duikers klem. Kun jij alle blokken in combinaties wegspelen zodat de duikers omhoog kunnen drijven?

2 / 10
Poor Penguin

Probeer de pinguin met het ijs om hem heen naar het vuur te laten gaan. Je kan de blokken steeds verplaatsen door er op te klikken maar dan moet er wel een open ruimte zijn.

8 / 10
Learn To Fly

Vlieg met je pinguin zo ver mogelijk. In het begin zal het lastig zijn en zal je niet ver vliegen. Maar elke keer verdien je geld en kan je jezelf upgraden. Doe dit dan ook en vlieg zover mogelijk.

8 / 10
Penguins Attack 4

De pinguins vallen aan. Zorg dat je ze er niet door laat. Zet allerlei torens neer ter verdediging. Des te verder je komt, des te meer soorten torens je kan bouwen. Vergeet je torens niet te upgraden.

8.7 / 10
The Malibu 9

Bestuur de pinguins en leid ze langs alle gevaren.

8 / 10
Crazy Penguin

Zorg dat de pinguin veilig in het wak valt. Plaats alle dingen precies goed zodat die zodat de pinguin in het water valt.

8 / 10
Penguin Skate 2

Snowboard van de berg af en pak de zuurstokken, Pinguin!

8.2 / 10
Mumble Puzzel

Maak de puzzel van Mumble. Mumble is een pinguin en zwemt in deze puzzel onder water. Leg alle stukjes op de juiste plek.

8 / 10
Icicle Climb

Deel 10 van Yetisports. Maak een ladder voor de pinguin en probeer zo hoog mogelijk te komen.

8 / 10
Penguin Massacre

Schiet alle pinguins neer die je komen aanvallen. Zorg ervoor dat je goed richt en alle pinguins zo snel mogelijk neerschiet.

8 / 10
Ice Treasures

Je bent een pinguin en moet zorgen dat alle ijsblokken verdwijnen. Er rolt een mooie grote sneeuwbal en die moet jij steeds tegenhouden en weer terug kaatsen het spel in.

8 / 10
Daring Ride

In Daring Ride bestuur je een speedboat langs alle hindernissen, verzamel bonus punten door te schieten en scoor! Let op de wapen upgrades omdat het anders na een tijdje behoorlijk lastig kan worden!

8 / 10
Going Down

Probeer met de pinguin steeds verder naar beneden af te dalen. Let op de punten want die vind de pinguin niet leuk. Pak verder veel dingen die je kunnen helpen.

8 / 10
Legendary Penquin

Schiet met de pinguin de jager wakker. Je schiet sneeuwballen en moet goed richten. Kan jij alle levels uitspelen?

6.7 / 10
Penguins Attack 2

Probeer alle pinguins neer te schieten die naar het einde van het level willen. Zet alle kanonnen op de juiste plaats en zorg dat je elke pinguin neerschiet. Ze kunnen ook via de lucht komen!

8 / 10
Sliding Penguins

Laat de pinguin glijden en probeer hem aan het einde van het level te laten komen. Sommige ijsblokken kan je verwijderen.

8 / 10
Me and the Key 2

Vind steeds in elk level de sleutel. Klik dingen aan en kijk wat er gebeurt. Experimenteer om de sleutel te vinden. Waar zou die verborgen zijn?

8 / 10
Big Wave

Zesde deel van Yetisports. Probeer al surfend de pinguins te pakken, maar surf niet het scherm uit!

8 / 10
Dancing Penguin Couple

In dit spelletje kun je twee schattige pinguins aankleden in allerlei leuke kleertjes. Welke kleren vind je het liefst staan? Probeer vanalles aan te trekken.

8 / 10
Iced Boom

Klik de ijsblokken weg zodat de pinguin bij de sterren kan. Je moet ze wel in de juiste volgorde wegklikken, anders haalt hij het niet altijd, dus kijk goed voor je begint!

8 / 10
Penguin Skate

Speel met je eigen pinguin. Vind je weg over het ijs en ga door alle poortjes heen. Zorg dat je niet tegen een ijsberg aanbotst of in een wak valt.

8 / 10
Ice Climber Penguin

Spring met de pinguin en kom zo hoog mogelijk! Zorg ervoor dat je goed springt en de dingen pakt die je nodig hebt. Doe het snel want er komt een balk omhoog.

8 / 10
Save The Penguin

Probeer de pinguin in elk level te redden. Zorg ervoor dat je alle voorwerpen goed stapelt zodat de helikopter met bommen de pinguin niet raakt.

8 / 10
Jungle Swing

Deel acht van Yetisports. Swing jezelf door de jungle heen, pak de kanarie! Takken veranderen van kleur en buigen na verloop van tijd door...

8 / 10
Me and the Key 3

Kun jij steeds de sleutel vinden en door gaan naar het volgende level? Probeer steeds overal op te klikken en te kijken of er iets gebeurt. Zo vind je de sleutels!

8 / 10
Penny En Paul

Probeer aan het eind van het level te komen. Maar je stopt alleen met glijden als je tegen de muren aankomt of wordt afgeremd door het gras.

8 / 10
Egg Defender

Bescherm het ei met de pinguin. Je kan het ei beter beschermen als je erop zit maar je zult ook af en toe een vis moeten eten.

0 / 10
Alice Penguin

Probeer elke pinguin die het level in komt het level uit te beuken. Verplaats jezelf goed en win van alle pinguins.

0 / 10
Save The Penguin 2

Probeer de pinguin in elk level te redden van de bommen die uit de helikopter vallen. Plaats de ijsblokken en bescherm de pinguin.

0 / 10
Colorful Penguins

Kun jij ervoor zorgen dat de pinguins op de juiste gekleurde stenen terecht komen. De kleur van de pinguins moet overeenkomen met de kleur van het platform.

0 / 10

Pinguins in de sneeuw spelletjes

Spellen met in de hoofdrol Pinguins vind je hier! Vrolijk waggelende vogels die ondanks dat ze niet kunnen vliegen veelal in de lucht te vinden zijn. Op het zuidelijk halfrond kun je zo nu en dan ook een ijsbeer treffen. Je kan echt alles doen met de pinguins doen, Al is het ze wegslaan of juist lekker bommen afvuren op mensen, Niks is te gek voor de pinguins. Naast Yetisports spelletjes ook veel andere pinguin games.

Dit vinden wij de leukste spellen:Flamingo Drive, Seal Bounce, Albatros Overload, Pingu Throw, Pingu Blood, Conquer Antarctica, Pingu, Learn to Fly Idle, Penguin Diner 2, Snowball Olympics