Tags >

Platform

Paashazen

Je hoeft alleen maar te springen, en de paashaas huppelt vanzelf verder. Verzamel onderweg zoveer mogelijk paaseieren, en knal nergens tegenaan.

8.3 / 10
Jungle Siege

Loop door het level en schiet alle andere soldaten. Kun jij iedereen uit de weg ruimen en zelf niet geraakt worden? Goed mikken en in een keer raken is hoe je het doet!

8.1 / 10
Papa Louie 2 When Burgers Attack

Help Papa Louie's medewerkers de hamburgers en op hol geslagen ingredienten te verslaan. Ze zijn in een parallel universum tot leven gekomen en hebben je collega's ontvoerd! Kun jij ze redden?

8.8 / 10
Star Island

Rol door de levels en verzamel sterren op Star Island.

8 / 10
Max Damage 3

Schiet in het 3de spel van Max Damage in elk level genoeg schade aan de apparaten om door te gaan.

0 / 10
Lego Junkbot 1

Help de Lego Junkbot bij de vuilnisbakken te komen door bruggen en trappen te bouwen zodat de robot langs de hete platen, water, gearbots en allerlei andere obstakels kan komen.

7.9 / 10
Water Buboy

Help de brandweerman de brandjes te doven. Mik met het water op de brandende huisjes. Kijk uit, want je hebt niet oneindig veel water, dus mik in een keer goed!

8 / 10
Red Ball 1

Help de rode bal langs alle vallen, stekels, bijlen, en bewegende platforms. Als je het einde van het level weet te bereiken dan wordt de vlag gehesen.

8 / 10
Commander Keen

Deel een van de legendarische series spelletjes van Commander Keen is eindelijk beschikbaar als flash spelletje. In dit deel van deze geweldige reeks platform spelletjes moet Commander Keen, die met zijn schip gestrand is op Mars, de onderdelen van zijn ruimteship terug vinden die de Vorticons hebben gestolen.

7.3 / 10
Lego Expeditie 1

Leid alledrie je legomannetjes naar het geheim van de Golden Dragon!

8 / 10
Papa Louie When Pizzas Attack

De kwaadaardige pizza's hebben al je medewerkers ontvoerd. Kun jij ze allemaal terugvinden en bevrijden met Papa Louie?

8.6 / 10
Jungle Eggventure

Mr Whiskers raakt telkens de tien eieren van Mama Croc kwijt. Vind ze in elk level terug, maar kijk uit voor de andere jungle dieren. Verzamel het fruit voor punten en de hartjes om je weer gezond te maken.

8 / 10
Don't Touch the Spikes

Raak in elk level de stekels niet aan. Een simpel concept, en juist daarom een leuk en uitdagend spelletje. Val niet op de stekels en wordt niet geraakt door vliegende stekels.

0 / 10
Tamale Loco 2

De Mexicaanse Tamale Loco is terug voor een tweede burrito avontuur in dit spelletje. Verzamel alle ingredienten die je nodig hebt, maar kijk uit voor de vele vijanden.

8.4 / 10
Paashaas

Help de paashaas wraak te nemen op de kip die zijn eieren heeft gestolen. Vind eerst het machinegeweer en een paar kogels, en dan kun je de kip onder handen nemen. (Je kunt er natuurlijk ook op springen, maar schieten gaat sneller.)

8.1 / 10
Pou Back Home

Pou maakt een wandeling door het bos. Help hem steeds weer terug te komen bij het huisje. Loop en vlieg door het level om langs alle hindernissen te komen. Veel plezier!

10 / 10
Vex 3

In deze nieuwe verzameling levels wachten er weer veel uitdagingen. Kun jij de vallen ontwijken en het eind van het level bereiken?

5 / 10
Lego Junkbot 2

Nog veel meer levels om bruggen en trappen te bouwen zodat de Lego Junkbot erlangs kan om het vuilnis op te halen. Help de robot langs alle obstakels komen zoals de hete platen, het water, en de gearbots.

7.9 / 10
Fancy Pants 1

Ren door het level en spring over de platformen heen om het einde van het level te halen. Let goed op de beesten die er rondlopen.

8 / 10
Bob The Robber 4

Bob The Robber 4 is een grappig spelletje waarin je Bob moet helpen in te breken en te ontsnappen met de buit. Dit keer is Bob in Frankrijk, maar hij blijft natuurlijk een boef en is binnen de kortste keren alweer druk bezig een inbraak te plannen. Help hem langs alle beveiliging te sluipen. Zorg dat hij niet wordt gesnapt!

10 / 10
Jungle Book

Help Mowgli uit de Disney versie van Jungleboek fruit verzamalen. Kijk uit voor de gevaarlijke tijger Shere Khan, en ook voor Kaa de slang. Let op, want Mowgli kan niet zo hoog of ver springen.

8 / 10
Tamale Loco

Probeer eten te verzamelen zodat je zoveel mogelijk burritos kunt maken. Maar kijk wel uit voor de katten, slangen, cactussen, gaten in de weg, stieren... noem maar op! Het is erg gevaarlijk op de Mexicaanse vlakte!

3 / 10
The Adventures Of Balley

Het doel van het spel is om in elk level de banaan te halen om het level uit te spelen.

8 / 10
Heli Attack 2

In dit spel ben je een soldaat. Je bent gecrasht en moet zoveel mogelijk vijandelijke helicopters afschieten voordat ze je ondersteboven schieten. Verzamel weapon upgrades en ren voor je leven.

8.1 / 10
Qubed Mysterious Island

Kies je mannetje en klik een deel van het eiland aan om te beginnen. Kan jij het hele eiland uitspelen.

8 / 10
Jelly Cannon 2

Schiet alle gele jellies tegen elkaar zodat ze samensmelten. Probeer het met zo min mogelijk schoten voor elkaar te krijgen. Goed mikken!

8 / 10
Madness Haphazard

Ren door het doolhof en schiet iedereen die je tegenkomt overhoop. De deuren gaan in elke kamer steeds dicht. Ze gaan pas open als al je tegenstanders uitgeschakeld zijn.

8 / 10
Runaway Thief

De politie zit achter je aan en jij moet proberen nog even zoveel mogelijk geld te verzamelen voordat je gepakt wordt door de politie.

7.7 / 10
Duck Hop

Spring van het ene stukje land naar het andere met het kleine gele eendje, en pak alle smileys. Breek de blokken en kijk uit dat je niet valt. Het wordt steeds uitdagender. Hoe ver kom jij?

8 / 10
Zombie Trapper

Leg in het level allerlei vallen neer voor de zombies en schiet ze ook neer met je pistool. Bescherm het altaar en kijk uit als ze van meerdere richtingen komen!

8 / 10
The Sun for the Vampire 2

Help de vampier het kasteel door. Je moet de heks vinden zodat ze je kan helpen de zon een keer te zien. Pak de gouden munten en de sleutel om door de poort te kunnen.

9 / 10
A Werewolf Thriller

Maak alle wolven dood die je tegenkomt. Zorg ervoor dat je zelf niet geraakt wordt. Ren door het level en spring op de dieren. Hoever kan jij komen?

9 / 10
Skatelander

Speel Skatelander, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
Robot Unicorn Attack: Heavy Metal

Ren over de platforms en val niet naar beneden. Ren niet tegen de muren aan. De sterren kun je wel kapot maken met een sprint.

8 / 10
Little Britain

Ga op pad en voer al je opdrachten uit met de hopeloos gestoorde personages van de comedy series Little Britain zonder door andere mensen geraakt te worden. Speel alle levels uit die er zijn.

8 / 10
Hardcore Pawn

In dit spelletje ben je een schaakpion. Vind de weg door de platform levels en versla alle schaakstukken van het andere leger. Kun jij je muntjes pakken en de andere pionnen bevrijden?

9 / 10
Pivot

Vind alle schatkisten in dit grote doolhof. Kijk goed en probeer bij de kisten te komen door het level te draaien. Raak alleen niet de weg kwijt!

0 / 10
Plazma Burst

Schiet al je vijanden neer in die platform spel dat zich in de toekomst afspeelt. Bewapen jezelf en vooral bepantsering kopen is zeer belangrijk. Je vijanden schieten elkaar ook af als je ze in verwarring weet te brengen. Maak er gebruik van!

8 / 10
Shin Chan

Een eenvoudig platformspel met de ontdeugende Shin Chan. Verzamel de snoepjes en het speelgoed, maar kijk uit voor de spinnen en het gezonde eten dat Shin-chan niet wil.

0 / 10
Use Boxmen

Speel alle levels met je mannetje uit. Je kan extra mannetjes maken om je te helpen bij het level uit spelen. Zo kan je als je in de lucht bent een nieuw mannetje maken om verder te springen.

8 / 10
Scattered Bolts

Verzamel alle verloren schroeven om je ruimteschip weer te kunnen repareren. Kijk uit voor de verdwijnende platformen en de stekels in het gras.

8 / 10
Pick And Dig 3

In elk level kun je drie munten en een diamant vinden. Je moet er alleen wel bij kunnen. Spaar de munten op om nieuwe skills te leren die je daarbij zullen helpen in dit leuke puzzel spelletje.

8 / 10
The Vampires Crypt

Ontsnap uit de boeien en zorg er daarna voor dat je alle levels uit speelt. Je krijg vanzelf aanwijzingen waar je naar toe moet en wat je moet doen.

6.6 / 10
Super Julio 5

Verzamel op dit futuristische eiland de rode blokjes met Super Julio het leeuwtje. Kijk wel uit voor de monstertjes! Pak de power-ups om ze te verslaan!

0 / 10
Red Beard

Red beard verzamelt gekleurde balletjes en gaat dan op zoek naar het goud.

8 / 10
Vex 2

In dit spelletje zijn er weer een hoop nieuwe levels en uitdagingen bijgekomen. Kun jij alle dodelijke vallen ontwijken en het eindpunt vinden?

10 / 10
Fireboy and Watergirl

Probeer steeds met de vuurjongen en het watermeisje het level uit te spelen. Je hebt elkaar nodig in het level en kan daarom ook met allebei tegelijk lopen. Raak met het watermeisje geen vuur aan en andersom natuurlijk ook niet!

8.3 / 10
Red Ball 4

De grijze vierkanten willen de wereld vierkant maken! Help de rode bal ze tegen te houden. Kun jij in elk level voorbij de obstakels komen?

7.6 / 10
Bomb Jack

Spring jezelf met spatie de levels door! Zorg dat je van platform naar platform komt zonder te vallen en pak alles wat je nodig hebt in elk level. Hoe ver kom jij met Bomb Jack?

8 / 10
Shatterbot

Bescherm de mensheid tegen de kwaadaardige robots. Vlieg rond met de Shatterbot en schiet de drones en spybots kapot. Je kunt punten sparen voor allerlei upgrades.

8.3 / 10
The Mind Bender

Gebruik je telekinetische gaven om de levels op te lossen in the mind bender.

8 / 10
Goodgame Mafia

Je bent een gangster, maak je eigen poppetje en ga om met andere gangsters. Kun jij iedereen er uit spelen en de absolute baas worden?

8 / 10
Fireboy And Watergirl 2

Verplaats het watermeisje en de vuurjongen in de nieuwe versie. De lichtstralen helpen je in het level en let goed op want raak met water geen vuur aan en met vuur geen water.

8 / 10
Vampire Skills

Je bent een vampier. Kan jij alles uitspelen door zo snel mogelijk te reageren en de juiste dingen te doen?

7.8 / 10
Super Pixel Knight

In dit leuke spelletje reis je met je ridder door het land. Kun jij helemaal bij het monster kasteel komen? Versla onderweg alle monsters en verzamel nieuwe wapens.

8.8 / 10
Labscape

Maak blokken en cirkels om langs de hindernissen in elke kamer van het lab te komen. Kun jij het steeds halen naar de deur?

0 / 10
Dash Dash

Ren met het vogeltje door het level en pak alle muntjes. Je kunt ze niet allemaal alleen pakken. Daarvoor moet je spraken voor extra personages met ieder z'n eigen talenten.

0 / 10
Steam Rogue

Vind de weg door de mini-levels en pak steeds de schat. Je kunt je stoom motor alleen aan zetten, en dan moet je goed reageren en springen.

0 / 10
Puzzle Farter

Gebruik de kracht van je scheten om richting de deur naar het volgende level te vliegen. Bedenk hoe je het beste bij de deur kunt komen, en ontwijk alle dodelijke obstakels in Puzzle Farter.

8 / 10
Ninja Training Worlds

Ren door de levels en probeer alle muntjes te pakken. Of je ze allemaal hebt of niet, als de de rode diamant pakt is het level afgelopen. Je kan wel altijd via het menu terug naar vroegere levels.

0 / 10
Sparkman Stop World

Verzamel de ringen en ga dan naar het einde van het level. Er zijn drie ringen in elk level. Kun jij ze steeds alle drie verzamelen en de poort aan het eind van het level bereiken?

8 / 10
Snail Bob 3

Bob de Slak zit weer eens in de problemen. Dit keer is hij door een magische poort naar het oude Egypte gezapt. Kun jij hem helpen ontsnappen? Kijk uit voor alle vallen. Klik op Bob om hem te laten stoppen met lopen. Verzamel ook de sterren als dat lukt.

8.1 / 10
Cookie Needs Jam

Rol langs alle hindernissen heen en breng het koekje bij de jam. Klik de platformpjes weg die in de weg hangen. Zowel het koekje als de jam kunnen rollen.

0 / 10
Willy Likes Cookies 2

Rol alle koekjes naar Willy het monstertje toe. Onderweg moet je ook proberen alle sterren te pakken. Gaat het je lukken?

0 / 10
Graffiti Time

Ren rond in de stad en zet op allerlei dingen jouw graffiti tags. Zorge er alleen wel voor dat de politie je niet ziet en oppakt!

7.5 / 10
Platform Racing

In Platform racing kun je een aantal basic meer wel leuke race spelletjes spelen tegen spelers van over de hele wereld. Je kunt ook lekker in de chat meekletsen. In de races kun je upgrades halen, en weer een level up scoren. Zo ontgrendel je ook verder races waar je aan kunt meedoen.

8 / 10
Toki

Je bent een aap en moet er voor zorgen dat je het einde van het level haalt. Je kan schieten en springen met de aap. Let goed op want boven je vliegen ook vijanden.

8 / 10
Candy Crusher

Pak onderweg de snoepjes en haal veilig het einde. Candy Crusher is leuk en uitdagend.

8 / 10
Zubo Zurfing

In Zubo Zurfing gebruik je trillingen om je Zubos naar de andere kant te krijgen. Verzamelen alle sleutels en pas op voor hindernissen in dit spel.

6 / 10
Gun Fox vs Monster Boss

Ren rond met GunFox en schiet alle hulpjes van Monsterboss. Probeer helemaal bovenin de toren te komen. Daar zul je Monsterboss zelf moeten verslaan.

0 / 10
Xevos

Kies je held en ren door het level. Kun jij alle monsters en andere tegenstanders verslaan die je in elk level tegenkomt? Hoe ver kun jij komen in Xevos?

4 / 10
Stealth Bound Level Pack

Stealth Bound is terug met allemaal mooie nieuwe levels! Sluip door het complex zonder dat de soldaten je zien. Pak de voorwerpen, open de deuren, en vermom jezelf.

8 / 10
Avatar Trials of Serpent's Pass

Bouw de Slangen Pas weer goed op met de aardstuur krachten van Toph. Zorg dat het pad geleidelijk loopt zodat al haar vrienden het naar de overkant kunnen halen.

8 / 10
Agent Platformer 2

Vind de weg door deze platform levels en verzamel zoveel mogelijk muntjes met Agent Platform en zijn jet pack rugzak. Je kunt een korte tijd vliegen. Wacht dan even om je jet pack zich weer op te laten laden.

0 / 10
Gyro Ball

Zorg ervoor dat de bal onder aan het level terecht komt. Val niet van de baan af met de bal.

8 / 10
Cheese Hunt

In dit leuke platform spel moet je een vriendelijke muis helpen bij het vinden van lekkere stukjes kaas. Vind de weg door een aantal levels. Kijk uit voor de vallen, en val niet in het water.

8 / 10
Kill Castle

Loop door het kasteel en vind de verborgen wapens. Kun jij alle soldaten verslaan en de dodelijke vallen ontwijken?

6 / 10
Mr Walters Grand Excursion

De koning heeft all je worteltjes gestolen. Vind een weg door alle levels heen en pak zoveel wortels op als je kan. Vind de koning om te rest terug te vragen.

8 / 10
Bier monster

Pak alle blikjes bier en zorg dat je niet op de stekels of in andere vallen tuimelt. Meer hoeven we jou vast niet uit te leggen over deze platform game!

8 / 10
Sugar Sugar

Probeer elke keer de suiker in de kopjes te laten lopen. Kijk goed welke kleur in welk kopje moet en trek de lijnen. Hoe schuiner de lijn, hoe sneller de suiker zich verplaatst. Goed spel met maar liefst 30 levels.

7.7 / 10
Sleutel Bemachtigen

Probeer elke keer de sleutel te krijgen en dan zo aan het eind van het level te komen. Je kan de tonnen verplaatsen maar verplaats ze wel goed zodat je lekker door kan lopen.

5 / 10
Extreme Safari

Reis de wereld over om fotos te maken van mythologische beesten. Maak kliekjes van het Loch Ness monster, lever bewijs voor het bestaan van de Yeti, leg de Fenix op film vast, en meer. Als onverschrikbare avonturier verzamel je muntjes, camera lenzen, en natuurlijk fotos.

7.8 / 10
Indiana Jones Lost Treasure Pharao

Ren en spring met actieheld Indiana Jones langs alle hindernissen om de verborgen schat van de Pharao te pakken te krijgen!

0 / 10
Reptile Warrior

Klim en spring over de platforms en versla alle beestjes met je houten zwaard. Kun jij zonder zelf te vaak geraakt te worden het einde halen?

0 / 10
Box 2

Loop door de levels en vind de weg naar de deur. Kun jij langs alle hindernissen komen en van het ene blok naar het andere reizen? Zet kratten neer om langs de hindernissen te komen.

0 / 10
Avontuur Van Anubis

Probeer in elk level de deur naar het volgende level te vinden. Versla ook iedereen die je tegenkomt en ga het avontuur van anubis aan.

8 / 10
Strike Force Commando

In dit spelletje krijg je een aantal missies om uit te voeren. Schiet de andere soldaten en verzamel nieuwe wapens en geld om de missies te kunnen volbrengen.

8 / 10
Noobies Invasion

In dit spelletje moet je voorkomen dat de groene ballen, de Noobies, het einde van het level bereiken. Verwijder de gele blokken om ze te blokkeren en in de val te lokken.

0 / 10
Cut The Rope 2

In dit grappige spelletje moet je de snoepjes aan het groene monstertje voeren. Hak de touwen in de juiste volgorde door en speel alle verschillende level uitdagingen uit!

7 / 10
King of Thieves

Kijk uit voor alle gevaarlijke vallen die je in dit platform spelletje tegenkomt. Ren en spring met je dief, pak alle edelstenen en schatten, en loop niet in de val!

0 / 10
Jumping Bananas

Help het kleine aapje alle bananen en munten verzamelen. Kijk uit voor de giftige slangen en spinnen. Pak de spring icoontjes om grotere sprongen te kunnen maken.

8.3 / 10
Super Julio 2

Ren rond op het Halloween eiland in het tweede deel van de Super Julio serie. Kijk uit voor alle monsters. Pak de muntjes en de power-ups.

0 / 10
Jumpar.io

Ga in het platform level op zoek naar andere spelers op te pletten in Jumpar.io. In dit .io spelletje kun je andere pletten door er van hoog bovenop te springen. Zorg ook dat er niemand bovenop jou springt!

0 / 10
Spiderman City Raid

Slinger je Spiderman ragdoll van het ene platform naar het andere. Schiet je web op het juiste moment en blijf vooruit zwaaien. hoe ver kan je jouw Spiderman laten slingeren voor hij een dodelijke duik neemt?

8 / 10
Hamster Go Home

Help de hamster in de hamsterbol de weg het huis in te vinden. Rol over de platforms en pak alle sterretjes. Uiteindelijk moet je door de schoorsteen rollen om thuis te komen!

2 / 10
Stolen Sword

In dit spelletje moet je met de ridder door het kasteel komen om het gestolen zwaard terug te vinden. Je hebt daarom geen zwaard, dus kijk uit!

0 / 10
Number Ninja

Besluip met de cijfer ninja de andere cijfers. Kun jij de juiste reken symbooltjes naar ze gooien om ze te verslaan en tot het juiste getal te komen?

8 / 10
Super Karoshi

Probeer in elk level om karoshi dood te maken. Je bent het poppetje zelf. De eerste levels zijn nog makkelijk maar daarna wordt het een stuk moeilijker.

8 / 10
Frizzle Fraz 4

Red in dit spelletje alle kleine Frizzles met het grotere Frizzle Fraz beestje. Kun jij alle stuiterende beestjes naar de poort krijgen?

0 / 10
Money Movers 3

Speel nu de derde game van de geld schuivende boeven!

9 / 10
Adventure Story

Een leuk avontuur spelletje door de makers van de Epic Battle Fantasy serie. Kun jij Matt helpen zijn vriendin terug te vinden? Door zoek alle levels naar schatten en HP punten. Scoor EXP, en ontdek geheime levels met allerlei bonus items. Elk level heeft 100 muntjes en 10 schatkisten. Vind ze allemaal!

0 / 10
Donkey Bomb

Ontwijk de bommen van de ezel door op de ladders te klimmen of door er overheen te springen. Verzamel alle sterren, maar je moet je wel in de juiste volgorde verzamelen. Van onder naar boven.

8 / 10
Pacman Platform 2

Een leuke variant op pacman. Spring door het level heen en probeer het einde te bereiken. Misschien eerst slim om de training te doen en daarna voor het echt te beginnen.

8 / 10
Box Clever

Zorg dat het blauwe balletje aan het eind van het level komt. Je kan jezelf verplaatsen en op dingen klikken. Kijk uit voor de groene beestjes die mag je niet raken.

0 / 10
Knight Shift

Kun jij Kelsey de Ridder helpen het kasteel van Mylan de Magier door te komen. Het fort zit vol monsters en magische en technologische obstakels.

6 / 10
Pretentious Game 2

Speel elk level uit met het blauwe blokje om opzoek te gaan naar het roze blokje.

8 / 10
Let It Glow 2

Verplaats de blokken en rol de onderdelen op de goeie plaats om de electricitiet van de generator naar de gloeilamp te krijgen zodat deze lang genoeg blijft branden.

8 / 10
Advanced Ninja

Probeer je ninja naar de deur aan het einde van elk level te krijgen door langs alle vallen te rennen, springen en slingeren. Vind de hendels en knoppen om deuren te openen wanneer dat nodig is. Zorg ook dat je niet van al te hoog naar beneden valt, want dat overleeft je ninja ook niet.

8 / 10
Snail Bob 4: Space

Probeer de slak aan het einde te krijgen. Maak zijn weg vrij en speel met de zwaartekracht.

8 / 10
Super D

In dit spelletje moet je Dicedoom Tower beklimmen en de gevangen dobbelstenen bevrijden. Verzamel de sleutels om de deuren te openen en verzamel ook de gezichten. De handlanger dobbelstenen die je verslaat worden ook aan je verzameling gezichten toegevoegd. Verzamel de letters van de woorden YOU WIN! voor een grote bonus.

8 / 10
Oldschool

Verplaats je door het level en zorg dat je niet naar beneden valt. Kan jij aan het eind van het level komen en veel punten verzamelen?

0 / 10
Blockoomz 2

Probeer de boze blokken op te blazen en van het platform af te stoten. De grijze blokken kun je niet opblazen, maar je moet ze wel van de platforms af weten te krijgen. Alleen de gele moeten blijven liggen.

0 / 10
Evil Forest

Probeer de weg te vinden door de vele mini levels van het kwaadaardige bos. Kun jij alle monsters doden met je zwaard en de andere wapens die je onderweg vindt?

0 / 10
Goochelaars

Een lastig spelletje, maar wel heel gaaf! De tovenaar heeft een aantal klonen van zichzelf die richting precies de tegenovergestelde kant bewegen. Kun jij ervoor zorgen dat de tovenaar de kaarten pakt, en de kloon de schakelaar omzet om de deur te openen? Kijk uit voor de vallen!

2 / 10
Basket & Ball

Basket en Bal zijn heel erg verliefd op elkaar. Help Bal in elk level langs alle hindernissen naar de basket te stuiteren. Gooi Bal steeds door de hoepel!

0 / 10
Papa Louie

Killer pizza monsters hebben je vrienden en klanten ontvoerd! Help Papa Louie de pizzabakker ze te redden. Gebruik peper bommen en je bakplaat om de monsters te verslaan. Verzamel de pizzadozen en gebruik die om je klanten te redden.

7.9 / 10
The Sun for the Vampire

Zorg ervoor dat de vampier uit het kasteel kan ontsnappen. Pak alle muntjes en open de poorten om steeds bij de deur te komen. Je kunt ook een beetje vliegen, maar niet heel goed.

6 / 10
The Great Gatsby

Help Nick Carraway the Great Gatsby the vinden. Kijk uit voor de dronken feestgasten, de obers, en de dansende flappers. Ook de gangsters van Meyer Wolfsheim komen achter je aan. Gooi met je hoed om ze omver te stoten.

0 / 10
Uber Commando

Ren door de levels met de soldaat. Schiet de monsters en de robots neer. Scoor genoeg punten om handige upgrades mee te kopen.

0 / 10
Walking on the Shadows

Beweeg de voorwerpen door het level en zorg dat de juiste schaduwen in het level vallen. Je kunt over de schaduw heen lopen. Vind zo de weg naar de deur.

10 / 10
Cactus McCoy 2

Ga er samen met Cactus McCoy op uit om de schat-zoeker die jou eerder gered heeft te redden. Kun jij alle bandieten verslaan en alle verborgen schatkisten onderweg vinden? Kijk goed, want als je vijanden wapens laten vallen kun je die ook oppakken. Vaak zitten er verborgen delen in de levels, dus kijk goed rond!

9.3 / 10
Sonic Skate Glider

Sonic op een skatebord, en jij moet hem besturen. Pak onderweg alles wat je nodig hebt en blijf op je skateboard staan.

8 / 10
Shine

Het magische licht is uit de vuurtoren gestolen. Kun jij de Lucia helpen een nieuwe magische bol naar de bovenste verdieping van de toren te brengen? Laat hem nergens tegenaan botsen!

0 / 10
On the Toys Trail

In dit sidescroller avontuur is het de bedoeling om zo veel mogelijk speelgoed te verzamelen. Maar niet al het speelgoed is van plan om hier aan mee te werken! Blijf uit de buurt van de opwind gorilla!

8 / 10
Vex

Ren en spring met het mannetje door het level. Je moet allerlei hindernissen ontwijken. Kun jij het halen tot het eindpunt?

0 / 10
Run Hopy Run

Ren door het level met het kleine draakje Hopy. Probeer al het fruit te pakken maar kijk uit voor alle monsters die je onderweg tegenkomt!

8 / 10
Fruit of Pirate King

Help Monkey D. Luffy en Franky van de mange en anime serie One Piece alle stukjes van de schatkaart te vinden. Kun jij de sleutels pakken en de slechterikken ontwijken of verslaan?

0 / 10
Yin Vindt Yang

Probeer in elk level ervoor te zorgen dan Yin en Yang elkaar vinden. Klik dingen weg op het juiste moment en in de juiste volgorde.

8 / 10
Rick Dangerous

Kun jij Rick door het gevaarlijke doolhof helpen? Kijk goed uit, want het doolhof zit vol vallen en andere gevaarlijke obstakels. Weet jij er langs te komen?

8.2 / 10
Robo Run

Loop of ren door het level heen en probeer elke keer het einde van het level te bereiken. Zorg ervoor dat je veel punten haalt en vergeet niet het level om te draaien want dat heb je hard nodig!

6.7 / 10
Physics Cup Playoffs

Verwijder de juiste figuren in elk level om een goal te maken.

8 / 10
Dino Shift 2

Probeer met de dinosaurus langs alle blokken te komen. Onderweg moet je de blokken allemaal verzamelen. Kun jij ze allemaal pakken?

8.6 / 10
Jumping Monkey

Spring met je aapje zo hoog mogelijk. Time goed en spring van platform naar platform. Je kunt ook leuke combos behalen.

8 / 10
Robbers in Town

Help de twee dieven te ontsnappen door over de daken te rennen in Robbers in Town. De platte daken liggen vol met kratten en andere hindernissen. Zorg ervoor dat beide dieven steeds overal overheen springen om het tot de finish te halen. Grijp onderweg de zakken met geld.

0 / 10
Monkey Wizard

Gebruik de magische poep van de Monkey Wizard om verder in het level te kijken, stenen te laten zweven, en andere dieren te laten doen wat jij wilt. Vind steeds aan het einde van elke level de tros bananen.

8 / 10
Demon Destroyer 2

Mik het kikkervisje vanuit de circel het level in en stoot alle demonische blokken van de platforms af. Pak ondertussen ook alle drie de doodshoofden. Niet alle blokken hoeven te vallen, maar je krijgt er wel meer punten door.

8 / 10
Wanna Oranges

Voer de panda de lekkere sinaasappels. Laat het fruit door het level rollen en pak onderweg naar de panda ook alle sterren op.

0 / 10
Random Heroes

In dit grappige platform avontuur kies je je eigen held. Ze zijn allemaal een beetje willekeurig gekozen, maar dat ik juist het grappige.

8 / 10
Snail Bob 8: Island Story

Ga weer op avontuur met Bob de slak. Dit keer moet je Bob veilig door de jungle loodsen. Kun jij onderweg ook alle sterretjes vinden en verzamelen? Kijk uit voor de vele gevaren op Bob's pad.

8 / 10
Gravity Soccer

Gravity Soccer is een uitdagend spelletje waarin je het tempo er goed in moet houden. Werk de voetbal met je juiste timing richting het doel. Blijf de bal in beweging houden, want als je te veel vaart verliest krijg je de bal niet meer op gang. Des te verder je komt, des te meer materiaal je vrij kunt spelen.

0 / 10
Mr Pig's Platform Diet

Meneer Big wil maar niet aan zijn dieet beginnen. En nu heeft zijn vrouw er genoeg van. Ze stuurt hem er op uit om eens goed te gaan rennen en springen.

0 / 10
Blob Thrower

In dit spelletje moet je de gele blobs naar elkaar toe duwen. Gebruik daarvoor de plakkerige zwarte blobs die je kunt gooien met het blobkanon.

0 / 10
Strike Force Kitty

Stuur je legertje katten er op uit om wapens en wapenrustingen te winnen. Kun jij alle andere katten verslaan? Word steeds sterker.

9 / 10
BooBoo Spidrix

Laat de druppels vallen en probeer ervoor te zorgen dat je iedereen raak en vrij laat. Laat ze de juiste kant op bewegen.

0 / 10
Hopper 3

Pak onderweg alle rode balletjes en zorg ervoor dat je uit eindelijk de ster bereikt. Kijk onderweg wel goed uit voor je tegenstanders.

8 / 10
Intruder Combat Training 2x

In dit schietspelletje kun je kiezen welke game modus je wilt spelen. Altijd is het doel toch min of meer hetzelfde: blijf in leven en schiet al je tegenstanders neer.

8.5 / 10
Captain Blox Lost Coins

Pak de sleutel in elk level en vind de deur die je naar het volgende level brengt.

8 / 10
Mummy Busters

Kun jij zorgen dat de ondode monster nu echt dood blijven? Lok de zombies in de val door er op het juiste moment mee van plaats te wisselen.

0 / 10
Mr Pig's Great Escape

Probeer van de boerderij te ontsnappen met Meneetje Big. Kun jij er wegkomen? Het zit helemaal vol dodelijke hindernissen. Kun jij ze allemaal heelhuids voorbij komen?

5 / 10
Blob Thrower 2

Schiet met het kanon the zwarte blobs door het level. Zo kun je de gele blobs door het level duwen. Kun jij de gele blobs bij elkaar krijgen zodat ze samen een grote blob worden?

0 / 10
Sharp Storm

In dit spelletje ben je de rest van je elite battalion kwijt geraakt in de vijandelijke basis. Probeer de uitgang te vinden. Kijk uit voor de mijnen en ook voor de vijandelijke soldaten natuurlijk!

8 / 10
Eskimo

Help de eskimo zijn iglo te bereiken. Maak slim gebruik van de ijsblokken. Bouw er trappen mee om over obstakels heen te klimmen en naar de ingang van de iglo te komen.

7.5 / 10
Dora Adventure

Dora en Boots waren aan het spelen. Toen werd Boots ontvoerd door de grote beer, en Dora werd in een baby veranderd. Red Boots in dit leuke platform spelletje.

8.7 / 10
Bubble Bobble 2

Schiet met jou mannetje alle tegenstanders in een bubbel die jij schiet. Maak daarna de bubbles kapot en pak wat eruit komt. Speel iedereen weg voor het volgende level.

8 / 10
Dragon Slayer

Help deze heldin de weg vinden door het donkere, ondergrondse doolhof. Kun jij alle monsters en draken verslaan? Pak ook het geld.

8 / 10
Hobo 7 Heaven

Hobo Hobo. Deel 7 alweer, hoever kom jij dit keer? Loop langs de hemelpoort en vecht met alle mensen en engels die daar rondhangen en je aanvallen.

8.2 / 10
Oerwoud Avontuur

Ga op avontuur met dit ninja schaap. Zwaai van liaan naar liaan, en spring van platform naar platform. Verzamel power ups, sterren, en andere items. Vind de verborgen levels. Kijk uit voor de andere dieren.

7.4 / 10
Earth Taken

De aarde is veroverd door aliens. Overal hangt gifgas in de lucht en er zijn nog maar weinig overlevers. Vind ze, dood de aliens, en vind de bunker waar je kunt schuilen.

8.5 / 10
Sneaky Dex

Pak de muntjes met de robot Dex. Het zijn er drie in elk level. Pak daarna de sleutel om de poort te openen en spring door de poort heen.

8 / 10
Bucket Cop

In dit spelletje moet je alle boeven vangen. Elke boef heeft zijn eigen superkracht, maar ook elke boef heeft een zwakheid. Kun jij ontdekken wat het is en hem in de val lokken?

0 / 10
Bob the Robber

Bob is net als Robin Hood een dief die de rijken berooft. Help Bob de corrupte rijkelui in de stad beroven. Kun jij ongezien door de panden sluipen?

8 / 10
Skinny 2

Help Skinny de robot de batterijen en cyborgs vinden voor Mama. Ze beloont je met nieuwe krachten, maar heeft Mama wel het beste met Skinny voor? En wie zijn Felix en de andere kinderen?

8 / 10
Pou Goes Home

Help Pou terug bij zijn huisje te komen. Hou je adem in om te vliegen. Kun jij alle kratten en schuifdeuren zo verplaatsen dat Pou er steeds langs kan?

8 / 10
Solar Rift

Je bent neergestort op een vreemde alien planeet. Je schip is kapot, dus om te ontsnappen moet je op onderzoek uitgaan met je astronaut.

0 / 10
Happy Hero

Ren door de deuren en gangen en probeer een pad langs alle gevaren te vinden. Kun jij dit doolhof kasteel uitkomen? Kijk goed rond!

2 / 10
Adam and Eve 4

In Adam and Eve 4 is de listige holbewoner Adam zijn steken nog steeds niet verloren en probeert hij weer eens bij Eva weg te sluipen. Kun jij alle hindernissen die zich tijdens Adam's vreemde reis voordoen uit de weg ruimen zodat hij erlangs kan? Klik op de verschillende voorwerpen en dinosaurussen in deze prehistorische puzzels en kijk wat er gebeurt. Kun jij ontdekken in welke volgorde je de rotsen en dieren aan moet klikken om ze te verplaatsen zodat Adam door kan naar het volgende level?

6 / 10
Colorful

Schuif het blokje door het level en vind de bakken verf. Verf de juiste blokken de juiste kleur. Je kunt kleuren ook combineren. Als het fout gaat kun je op R drukken om overnieuw te beginnen.

8 / 10
Robo Battle

In Robo Battle moet je de robot veilig door de platform levels loodsen. De vijandige basis wordt bewaakt door boosaardige robots en allerlei dodelijke vallen. Schiet de andere robots neer, spring over de stekels en de cirkelzagen, en glip door de laserpoorten heen!

0 / 10
The Cursed Knight

Deze arme ridder is vervloekt. Overal waar hij loopt verschijnen grote houten kratten. Dat is niet handig als je in een nauwe toren zit opgesloten. Weet jij toch steeds te ontsnappen?

0 / 10
Sticky Ninja Academy

Spring met de ninja door het level en schakel je tegenstanders uit. Er zijn plakkerige oppervlakten waar je op kunt staan, maar ook gladde waar je vanaf glijdt, en andere daar kets je weer vanaf.

8 / 10
Aurorarae

Ren en spring door de stad met je neon stickman en probeer de weg te vinden. Je moet steeds de save points proberen te halen. Zo hoef je niet steeds bij elk ongelukje opnieuw te beginnen.

2 / 10
Gandy's Quest

Gandalf is zijn pijp kwijt. Zoek in de bossen en de grotten en pak onderweg de muntjes zodat je ook tabak kan kopen als je de pijp eenmaal terug hebt gevonden.

0 / 10
The Choice

Breng Jack naar Lily, zijn grote liefde. Je moet niet alleen over de obstakels heen springen, maar ook de bezopen vrienden ontwijken. Stel Lily niet teleur!

8 / 10
Kogama Cat Parkour

In Kogama Cat Parkour zijn de vlaggetjes de checkpoints. Als je in dit 3D parkour spelletje de voxels van groen slijm raakt ga je dood en moet je overnieuw beginnen vanaf het laatste vlaggetje dat je hebt aangeraakt.

10 / 10
Alex in Danger

Alex is in gevaar. Kan jij hem helpen veilig naar boven te klimmen? Kijk uit voor de stekelvarkens! Je kunt ze wegschieten met je laser geweer.

8 / 10
Mushroomer

Verzamel in elk level alle paddestoelen om de deur naar het volgende level te openen. Spring overal heen en neem de trappen om door het level heen te komen.

8 / 10
Binga

Probeer elk level op te lossen. Hoe sneller je het doet hoe meer punten. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Alien Transporter

Vlieg door het level met de alien taxi. Haal de passagiers op en zet ze netjes af op de juiste plek. Pak de muntjes, en vlieg op het einde van elk level door de magische poort voor je brandstof op raakt! Crash niet, en probeer je taxi heel te houden!

10 / 10
Duck Dodgers Mission 5

Missie vijf is meteen ook een moeilijke. Ga achter Marvin the Martian aan en zet hem klem. Zap hem dan met je laser geweer. Kijk uit voor alle portals die hij voor je heeft neergelegd.

8 / 10
Moedige Tomaat 2

Speel nu dit groente schieter spelletje: Moedige tomaat 2!

0 / 10
Platform Racing 2

Race tegen andere spelers van over de hele wereld in dit spelletje. Het concept is hetzelfde als in deel 1, maar het ontwerp van het spel is beter en de speler opties zijn duidelijker weergegeven. Kies de races waaraan je wilt meedoen en win!

8 / 10
Ben 10: Ultimate Alien Rescue

In dit spelletje ben je Ben Tennyson als Swampfire. Kun jij de bewakers verslaan, transformeren tot Ultimate Swampfire, en de andere aliens vinden en redden?

8 / 10
Wolverine vs X-Men

Help Wolverine door het gebouw te sluipen en alle andere X-men te vinden. Kun jij ze allemaal bevrijden uit de cel? Gebruik je mutanten superkracht om langs alle vijanden en obstakels te komen!

9 / 10
Alien Attack Team 2

In dit spelletje ren je door het level. Schiet de aliens en vind de grote robot mechasuits om de aliens allemaal te verslaan. Vlieg met je robot en schiet.

8 / 10
A Pixel Adventure Vol 2

Ga op reis door een nieuwe serie gevaarlijke kerkers A Pixel Adventure Vol 2! Gebruik de schatkaart om de kerkers te verkennen en de verborgen schatkamers te vinden. Kijk uit voor de steeds sterkere monsters die zomaar tevoorschijn kunnen springen!

0 / 10
Badland

Badland is een heel mooi gemaakt spelletje. Je bent met je uiltje gestrand geraakt op een mysterieuze planeet vol vervallen tunnels en machines. Kun jij alles ontwijken en bij de magische poort komen?

0 / 10
Tricky Rick 2

De robot Tricky Rick is weer eens gecrasht. Kun jij hem helpen energie te verzamelen voor de batterijen van zijn schip? Kijk uit voor de andere robots.

0 / 10
Bob The Robber 4: Season 3

Dief Bob is weer een nieuwe serie roofovervallen aan het plannen in Bob The Robber 4: Season 3. Dit leuke platform spelletje speelt zich af in Japan, waar Bob wederom waardevolle voorwerpen aan het stelen is. Ontwijk de securitycamera's, de bewakers, en de detective. Spaar voor handige gadgets en coole nieuwe kostuums!

0 / 10
G Switch

Ren met het mannetje door het level en probeer het einde te halen. Het enige wat je kan veranderen in het level is de zwaartekracht! Dus loopt hij ondersteboven of gewoon normaal!

8 / 10
Red De Aardbei

Red de aardbei! Zorg dat de aardbei aan het einde van het level komt. Val onderweg nergens in en ga voorbij alle obstakels.

8 / 10
Mara

In dit spelletje moet je in de verschillende de blauwe icoontjes pakken om glazen blokken te kunnen plaatsen. Gebruik deze blokken om bij alle gouden icoontjes te kunnen komen.

0 / 10
Bob The Robber 4: Season 2

In het spelletje Bob The Robber 4: Season 2 heeft Bob de Dief zijn zinnen gezet op de schatten van Rusland. Vind de weg door de verdiepingen van het gebouw en ontwijk de gespierde bewakers. Zoek naar verborgen geld en documenten terwijl je langs alle beveiligingscamera's rent. Vind de geheime codes en breek de sloten om de deuren te openen. Wees wel snel, want anders weet de detective je op te sporen en te arresteren!

0 / 10
Papa Louie 3

In dit leuke Papa Louie platform avontuur moet je de andere medewerkers van Papa Louie's restaurant redden. Kun jij alle kwaadaardige gemuteerde sundae ijsjes verslaan?

8 / 10
Rampage Rex

In dit spelletje ren je met de dino door het museum en moet je alle kunststukken kapotkauwen. Zorg wel dat niemand je ziet toeslaan.

7.6 / 10
Nelly 2: Episode 1

Nelly moet door het donkere bos komen. Kun jij haar helpen de weg te vinden? Kijk uit voor de grote beesten. Help haar beestjes te vinden die haar kunnen helpen.

8.3 / 10
Pyro Kid

In dit spelletje heb je speciale krachten en kun je van alles met je blote handen in de fik steken. En dat moet ook, want anders kun je niet langs alle hindernissen komen. Kijk alleen wel uit dat je zelf niet in de fik vliegt!

0 / 10
Smiley Ball

Speel Smiley Ball, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Adam and Eve: Zombies

Help Adam te ontsnappen in het grappige spelletje Adam and Eve: Zombies! Dit keer wordt Adam tijdens zijn zoektocht naar Eva achternagezeten door een horde kattenzombies. Steeds moet je de hindernissen uit te weg ruimen zodat Adam niet te lang stil staat. Kijk goed wat er allemaal in het level ligt en gebruik de voorwerpen in de juiste volgorde om een pad voor Adam vrij te maken!

0 / 10
Going Nuts

Het eekhoorntje moet nootjes verzamelen voor de winter. Tuimel door het pachinko pinball level en probeer alle nootjes te raken. Je hebt maar een paar eekhoorns, dus zet ze slim in om de doelen te halen!

0 / 10
N

In dit gave ninja platform spel moet je alle muntjes verzamelen om de deur naar het volgende level te openen. Spring rond, des te meer vaart je hebt des te hoger je kunt springen. Probeer uit te vogelen hoe je alle muntjes kunt pakken.

8 / 10
Hidden

Zoek overal de verstopte dingen. Loop door het level en zorg dat je de juiste dingen pakt.

0 / 10
The Magnetic Cat

Kun jij de metalen kat met behulp van de magneten door het level verplaatsen? Kijk uit voor de vallen! En pas op, des te meer magneten je inzet tegelijkertijd, des te minder sterk ze zijn!

8 / 10
Fancy Pants Adventure Remix

Ren door de levels en spring over de hindernissen in deze mooie remake van Fancy Pants. Vind de weg door alle deuren en verzamel de sleutels. Kijk uit voor de spinnen!

2 / 10
Penguin Quest

In Penguin Quest moet jij de pinguïn helpen zijn eitje door de bevroren landschappen te rollen en terug te brengen naar het nest. Vleermuizen hebben het ei gegrepen en ergens ver van huis achtergelaten. Help de pinguïn het eitje voorzichtig terug te duwen. Je mag het eitje natuurlijk niet laten breken!

0 / 10
The only level Too

Er is in dit spel maar 1 level om uit te spelen: breng je olifantje van de ene kant naar de andere kant. Maar let op, elke keer is er weer een variatie op de manier waarop je het level uit kunt spelen. Probeer het zo snel mogelijk en met zo min mogelijk verspilde levens.

8 / 10
Hospital Admin

Zorg dat alle patienten naar de juiste kamers gaan. Je gaat achter het bed staan en rijd ze de lift in. Bepaal welke verdieping en rij ze zo de juiste zaal in. Ga snel terug voor de volgende patient.

8 / 10
Rolly Birds

Wat een schattige vogeltjes! Ze zijn zo mollig dat het net balletjes zijn. Kun jij ze door het level rollen zodat ze goed uitkomen?

0 / 10
Make Friends Don't Bake Them

Beweeg snel van de ene deur naar de andere voordat alle lichten helemaal uitgaan. Je moet de weg in het donker vinden, maar zorg dat niet al het licht uitgaat.

0 / 10
Marbleous Missions

Probeer in elk level alles te halen en het level uit te spelen met toy story 3.

8 / 10
Black Bit Ninja

Kijk uit voor de dodelijke vallen in elk level! Spring met je ninja overal langs en probeer alle rode ninja's te doden met je zwaard!

0 / 10
Blockstachio

Ren door het level met het amnnetje en verzamel allerlei handige power ups. Kun jij de monsterjes en de eindbazen verslaan?

0 / 10
Red Ball 3

Je vriendinnetje is ontvoerd! Kun jij de rode bal helpen op de kidnapper achterna te gaan. Spring van het ene platform naar het andere en pak de sterren.

7.1 / 10
O-Shaped Ninjas

Kun jij met de ninja alle andere ninja's verslaan. Je kunt ze van het platform af stoten. De blauwe ninja's kun je direct aanvallen.

0 / 10
Faraon

Faraon is een grappig platform spelletje waarin je een soort Indiana Jones figuurtje bent. Je moet je vriendinnetje redden. Ze is door de Farao de piramide in gelokt en opgesloten! Ontwijk de stekels en de schorpioenen!

0 / 10
Alfy

Het boselfje Alfy wil zich bewijzen aan zijn vader, de geest van het bos. Kun jij Alfy helpen door alle puzzelachtige platform levels te komen? Pak steeds de magische bloem! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Stealth Bound

In dit spelletje kun je op allerlei creatieve manieren langs de bewakers komen. Sle ze neer en gooi ze in de vuilnisbak, of steel hun kleren en vermom je als een bewaker!

8 / 10
Reverse Boots

Elke keer als je springt veranderen er dingen in het level. Kan jij de sleutel pakken en het einde halen?

8.5 / 10
Wheely 3

Ga met Wheely op zoek naar benzine. Zijn vriendinnetje heeft er nog zo om gevraagd, maar de benzine lijkt overal op te zijn... Hoe kan dat?

8 / 10
Puke The Pirate

Een leuk platform spelletje met een grappig ontwerp. Spaar muntjes met de piraat, maar kijk wel uit voor allerlei gevaarlijke krabbetjes en andere beestjes op het eiland.

8 / 10
Abyss Walker Lost Island

In dit spelletje ben je een ninja. Je bent verbannen door je eigen clan. Reis door de dorpen en versla alle dodelijke mensetende planten en monsters.

0 / 10
Ice Age 3

Help het beestje zijn eikeltje te vinden. Het kan afentoe best lastig zijn. Het ijs is glad en er zijn veel obstakels. Probeer er toch langs te komen en je doel te bereiken.

7.9 / 10
Ninja Twins

Je speelt steeds met twee ninja's tegenlijk. Ze bewegen steeds dezelfde kant op, maar ze mag maar een paar passen doen om de schat te pakken. Zorg ook dat ze niet tegen elkaar op botsen!

0 / 10
Zombies vs Penguins 4

In Zombies vs Penguins 4 help je de bewapende pinguin alle zombies dood te schieten. Je moet goed mikken. Kun jij alle zombies neerknallen zonder kogels te verspillen? Kijk goed!

0 / 10
Legendary Warrior Goblin Rush

Neem het op tegen de monsters in Legendary Warrior Goblin Rush en probeer alle 63 levels van dit leuke boogschieten spelletje uit te spelen. Gebruik je pijl en boog om te mikken en laat je pijlen op het juiste moment door de lucht suizen om alle springende en bewegende monsters te raken. Kun jij in elke ronden de perfecte score neerzetten?

0 / 10
Go Robots

Probeer de juiste robots op de juiste plekken in de levels te krijgen. Gebruik de muis om dingen te veranderen zodat de robot door kan.

8.3 / 10
Gift Rush 3

Help deze spin de stukken cake aan de baby spinnen voeren. Slinger met je spinnendraad door het level en duw en versleep de stukken taart.

0 / 10
Acid Bunny 2

Acid Bunny is terug voor een nieuw avontuur. Hij was lekker aan het volleyballen tone hij tijdens een acid flashblack panda kapot schopte. Kun jij panda weer netjes aan elkaar rijgen? Verzamel naald en draad?

8 / 10
Airbender

Laat de wind hard waaien en klik de blokken weg om zo de gekke monstertjes te verslaan. Kijk goed en ontdek in welke volgorde je alles moet doen.

0 / 10
Beneath the Trolls

Help je mannetje steeds van platform naar platform springen en de kristallen pakken. Klim de grot van de trollen uit.

0 / 10
Frizzle Fraz

Spring, rol, en zwem door de levels in Frizzle Fraz. Help de grote paarse Frizzle de kleinere Frizzles te redden en de sleutels te verzamelen. Kijk uit voor de slechterikken. De manier waarop je je voorbeweegt is afhankelijk van je omgeving. In het water wissel je automatisch naar zwem-modus, en op schuine oppervlakten wissel je automatisch naar rol-modus.

8 / 10
Monster Baby

Klim zo hoog je kan en maak het level af zodat je kan wakker worden uit je door computerspelletjes geinspireerde droom en de baby kan pakken voordat ze schade aanricht. Vind bovenin ieder level de schakelaar.

8 / 10
Adventure Factory

Altijd al eens je eigen game willen maken als een echte game designer? Dit is je kans om zelf je avonturen spelletje te maken en hem vervolgens zelf te spelen. Je kunt hem natuurlijk ook door je vrienden laten spelen. Veel game plezier in Adventure Factory!

8 / 10
Acorns Big Adventure

Speel een omgekeerde eikel speelt! Grappig! Kun jij de weg vinden door alle levels in dit platform spelletje?

8 / 10
Gun Mayhem

Schiet je tegenstanders steeds overhoop met al je wapens in elk level. Zorg dat hij van het platform valt en al z'n levens verliest. Pak de upgrades om te winnen.

8 / 10
Tricky Rick

Tricky Ricky, Kan jij het einde van het level halen? Neem risico's om dat te bereiken. Kijk uit voor de slechterikken. Weet jij hoe je er langs kan komen?

8 / 10
Oppdrag Asgard

Vecht tegen de vijanden en spaar de ducaten in dit grote viking platform spel.

8.1 / 10
Eieren Verzamelen

Verzamel in elk level zoveel mogelijk eieren met de struisvogels. Breng ze ook daarna veilig naar het einde toe. Vlieg kleine stukjes dat maakt het soms makkelijker.

8 / 10
A Different Color

Je bent eenzaam. Want je bent geen kleur. Kan jij vriendjes maken en dat blijven?

0 / 10
Final Ninja

In dit leuke ninja spel moet je geld verzamelen en een ninja grootmeester worden. Slinger aan touwen, klim het touw op een neer, en wordt onzichtbaar in stealth mode.

8 / 10
Adam and Eve: Sleepwalker

Adam wandelt de laatste tijd wat af in zijn slaap in het spelletje Adam and Eve: Sleepwalker, en in de prehistorische wereld is dat behoorlijk gevaarlijk. Kun jij alle dodelijke hindernissen van zijn pad ruimen zodat Adam weer veilig bij Eva thuiskomt? Veel succes!

0 / 10
Island Adventure

Op een eiland moet je je zien te redden: pas op voor spinnen en andere dieren. Hoe lang overleef jij op een onbewoond eiland vol gevaren?

8 / 10
Slime Quest

Probeer in elk level de uitgang te vinden. Verplaats jezelf en let op de aanwijzingen. Probeer steeds genoeg fruit en ander eten op te peuzelen om door het laatste platform te breken.

8 / 10
Poesje-Miauw Ninja Avontuur

In het spelletje Poesje-Miauw Ninja Avontuur is jouw kleine kat een echte ninja. Ren en spring door de levels om het einde te bereiken zonder in het water te vallen of geraakt te worden door de monstertjes. Als een monstertje geen stekel op zijn hoofd heeft, kun je er bovenop springen om hem te pletten!

0 / 10
Vampires Crypt

Je moet proberen in het begin om vrij te komen. Je hang onderste boven en bent vast gebonden. Hoe snel kan jij vrij komen en daarna beginnen met het spel.

8 / 10
Little Life

Het diertje is ongelukkig, want het is veel kleiner dat alle andere beestjes. Help het zich gelukkiger te voelen door... geld te verzamelen? Precies!

8 / 10
Frizzle Fraz 3

In dit spelletje moet je met het Frizzle Fraz monstertje alle kleine Frizzles redden en de muntjes pakken. Spring op je vijanden en van platform naar platform.

8 / 10
Combat

Kom aan het eind van het level door niet te veel geraakt te worden en niet naar beneden te vallen. Schiet zelf alle tegenstanders neer.

8 / 10
Fancy Pants Adventure

Spring, buk en rol in deze leuk vorm gegeven adventure met soepele animatie. Verzamel punten en pas op voor de spinnen! Kun jij het spelletje uitspelen?

8 / 10
Space Bounty

Volbreng een aantal missies met een soort Lara Coft-achtig personage in deze mooie shooter. Schiet alle robots neer voor ze jou weten te schieten. Schiet de grijze dozen kapot om nuttige objecten te vinden.

8 / 10
Operatie Pijn

Probeer zoveel mogelijk schade aan het poppetje toe te brengen. Gooi hem door het level en probeer genoeg punten te halen.

8 / 10
Shift 2

Dit spelletje is echt een aanrader. Wissel met de shift toets tussen de witte en de zwarte gedeelten van het veld. Als je het slim doet dan kun je voorbij alle hindernissen komen en de levels uitspelen.

8 / 10
Bugs Bunny's Hopping Carrot Hunt

Yosemite Sam en zijn creepy handlanger hebben het wortelconvooi onderschept. Verzamel al de gestolen wortels in dit platform spel met Bugs Bunny de Looney Tunes haas.

8 / 10
Sunny Boom

Probeer de zon aan het einde van het level te laten komen. Plaats de voorwerpen goed en zorg ervoor dat de goed kan rollen.

8 / 10
Pacman Fight

Speel als Pacman-Ninja door de levels. Eet onderweg de pillen op zoals dat hoort bij pacman, en vraag om instructies bij pacman's chagrijnige ninja meester.

8 / 10
Cube Me

Verplaats het mannetje en probeer aan het eind van het level te komen. Onderweg zal je ook zelfs in een tank kunnen veranderen.

8 / 10
The I of It

Vind met de I van het woordje IT een weg langs alle hindernissen om de T die je heeft verlaten terug te winnen. Kun jij ontdekken hoe je de levels kunt oplossen?

10 / 10
Chaos Faction

Vecht in elk level een paar rondes tegen een nieuwe tegenstander. Door te winnen ontgrendel je speciale wapens, maar zorg dat je vijand ze niet te pakken krijgt!

8 / 10
Sleepless Assassin: Fortress Escape

In dit spelletje speel je Lucy, een krijgslustige prinses die van haar troon beroofd is en is opgesloten. Op een dag weet ze een bewaker te vermoorden. Nu moet je haar helpen uit het fort te ontsnappen en haar geboorterecht op te eisen.

8 / 10
Heart Box

Klik de blokken weg om het hartendoosje in de rode bak te laten vallen in Heart Box. Soms moet je zorgen dat de hartendoos precies goed in de U-vormige bak landt, en in andere levels moet je weer een beetje buiten de hokjes denken om de bak over het hartendoosje heen te leggen.

0 / 10
Strikeforce Kitty 2

Versla het leger van de vossen. Ren met je team katten door het level en versla alle vijanden onderweg. Je kunt upgrades verzamelen van de vijanden die je verslagen hebt. Pak ook de visjes.

10 / 10
Save The Kitty

In dit spelletje moet je de kat redden die boven in het huis vast zit. Vind een weg door de vele levels in dit brandende huis om bij het katje te komen en het diertje te redden.

8 / 10
Omniludicon

Een leuk spelletje waarin je zelf levels kunt maken en ze dan kunt spelen. Maak het zo moeilijk of zo makkelijk als je zelf wilt. Als je inspiratie zoekt kan je ook een paar levels spelen die door andere mensen gemaakt zijn.

8 / 10
Kleurloze Wereld

Haal zoveel mogelijk punten en het einde van het level. Zorg ervoor dat je de bloemen pakt en de juiste weg neemt. Je kan uit veel verschillende levels kiezen.

8 / 10
William and Sly 2

Zoek overal in het level met de vos en vind de stukjes van William's dagboek terug. De gnomen hebben het helemaal verscheurd. Kun jij ook de andere problemen en raadsels oplossen?

0 / 10
Deep Lift 2

Vind de verloren schat in de zee. Eerst moet je wel langs alle platforms komen waar giftige zee-egels en haaien zitten. Spring van platform naar platform en zorg dat je zuurstof niet op raakt!

8.4 / 10
Bugbug in Sky Tower

Spring met de robot Bugbug van platform naar platform en los alle levels op door de sleutels te vinden en alle robot onderdelen terug te halen.

8 / 10
Love Trail

Leid deze jonge man door alle levels van dit platform spel. Hij is verschrikkelijk verliefd, dus help hem alle hartjes en cupido's verzamelen. Kijk uit voor de slangen, duiveltjes, en de vleermuizen. Pak aan het eind van elk level het blauwe icoontje om door te gaan naar het volgende level.

8 / 10
Jump Jim, Jump!

In dit platform spel moet je Jim helemaal naar boven zien te krijgen. Jim werkt namelijk aan de toren. Hij is alleen ook zijn moersleutels vergeten, vergeet die dus niet te verzamelen! Pas op voor gevaarlijke werksituaties!

8 / 10
Another Planet

Kan jij op de andere planeet ook de weg vinden? Ga met het paarse mannetje op pad. Gebruik je laser om de blokken door te hakken en de diamanten te vinden.

8 / 10
The Crystal Temple

Alweer een nieuwe versie van dit spel. Breng het rode mannetje en blauwe vrouwtje naar het einde.

10 / 10
Super Adventure Pals

Speel een grappig avonturen spelletje met veel levels. Kun jij ze allemaal ontdekken? Probeer je huisdier te redden van de slechterik en ook de diamanten en andere edelstenen te pakken.

8 / 10
Fancy Pants Adventure 2

Uitgebreid vervolg van het Fancy Pants Adventure Spelletje met verschillende mooie levels. Fancy Pants is terug om het overnieuw op te nemen tegen de reuzespinnen en slakken. Veel nieuwe levels en dezelfde mooie graphics.

8 / 10
Achievement Unlocked

In dit spel moet je 100 opdrachten uitvoeren. De enige hints die je krijgt zijn de titels van de opdrachten in de sidebar. Maar wat die titels inhouden zul je zelf moeten ontdekken. Loop rond, experimenteer met de toetsen, spring, val, sterf, probeer vanalles uit en wie weet heb je voor je het doorhebt al een aantal opdrachten uitgevoerd...

8 / 10
Dummy Never Fails

Schiet de dummy's weg en probeer het einde van het level te bereiken. Het wordt steeds een stukje moeilijker dus probeer goed te blijven schieten.

8 / 10
Zombotron 2

Je bent met je ruimteschip neergestort op een wereld vol zombies. Kun jij ze allemaal overhoop schieten om zo te overleven in dit leuke platform spelletje?

8 / 10
The Viking

In dit heel erg simpele Viking spelletje loop je rond en verzamel je geld door vijandelijke ridders te doden. Kijk uit voor de kanonskogels. De ham maakt je weer gezond.

8 / 10
Zayo 2

dit keer moet Zayo het opnemen tegen de ondergrondse monster torren terwijl hij de groene duiveltjes koning probeert te achtervolgen. Laat je niet afleiden door de vliegen.

Spel laadt het beste in Firefox.

8 / 10
Soccer Balls 2 Level Pack

Schiet de voetballen in de goals en tegen de scheidsrechters om de levels uit te spelen.

8.3 / 10
Cable Capers

Loop door de levels van Cable Capers en schiet met X! Klim via de ladders de platforms op en af en schiet alles wat je schade zou kunnen brengen. Haal jij het einde van de levels?

8 / 10
Jelly Escape

Probeer de Jellies te helpen ontsnappen. In de arcade game worden ze toch alleen maar afgeslacht. De Jellies willen maar een ding: vrijheid in het beloofde Jelly paradijs.

9.1 / 10
The Slob

Probeer met de slob aan het eind van elk level te komen zonder iets te raken of naar beneden te vallen.

0 / 10
The Lost Mini's

Verzamel de mini M&M's in M&M's: The lost Mini's.

6.9 / 10
Final Ninja Zero

Je missie is verkeerd gegaan, en nu ben je opgesloten in een donker gebouw. Kun jij met de ninja ontsnappen? Gebruik de werpsterren, eet de sushi, en vind de uitgang.

8 / 10
Indiana Jones Zombie Terror

Wandel door de grotten op zoek naar schatten met actieheld Indiana Jones. Kijk uit, want het zit er vol met zombies! Mep ze neer met je zweep!

0 / 10
Escalade

Spring jezelf een weg naar boven. Leuk, ook als je er langer dan 5 minuten over doet. Sommige stukjes zijn wel erg frustrerend, vooral als je weer naar beneden valt. Kom jij er wel langs?

8 / 10
The Lone Ninja

Een eenzame ninja neemt het op tegen het wrede heerschappij van de shogun. Sluip rond met de Lone Ninja en bekogel iedereen die je tegenkomt met je werpmessen.

8 / 10
Marblet

Zorg dat de knikker bij het eind van het level komt zonder te vallen. Je kan de knikker besturen en pak onderweg de bonussen om meer punten te halen.

8 / 10
Prince of Persia

De legendarische Prince of Persia is terug, nu in flash vorm!

7.4 / 10
Humbug 2

Je moet een beetje buiten de hokjes denken om met deze dief uit de gevangenis te ontsnappen. Je kan allerlei truukjes uithalen om de bewakers te omzeilen.

8 / 10
Bravebull Pirates

Red in elk level het meisje. Kun jij haar bereiken? Gebruik de springveren en de boren om de stier in elk level de juiste kant op de duwen en stuiteren!

0 / 10
Matrix Rampage

Kruip in de huid van Neo en ga het gevecht aan met de agenten uit de Matrix. Ondertussen sloop je door het vechten het hele flatgebouw, wat ook best leuk is. Wissel van wapens als een van de agenten een betere laat vallen.

8 / 10
Sugar Power Program

Spring van platform naar platform met het meisje en probeer zonder te vallen zo hoog mogelijk te komen! Het spel klinkt in iedergeval wel alsof iemand teveel suiker op heeft.

8 / 10
Big Time Fame

Help de 4 jongens de dag door. Regel alles wat ze moeten doen. Maak ze wakker en breng ze overal heen. Let goed op het programma.

8 / 10
Bouncing Crimlet

Het rode balletje springt op en neer. Jij moet hem besturen en alle muntjes pakken. Denk goed na voordat je beweegt want het balletje blijft springen.

8 / 10
Nieuwjaars Rush

Leg de platformen zo neer dat je met je mannetje naar het einde van het level kan gaan.Haal ook de sleutel onderweg om het level uit te kunnen spelen.

0 / 10
Ton Reloaded 1

Geheime overheids experimenten hebben One Ton gecreeerd: een boze, bewapende gorilla. One Ton is vervuld van haat voor zijn makers. Help de gorilla uit het militaire complex ontsnappen.

8 / 10
Ninjaman

Versla je vele vijanden in dit spelletje en vind de weg door de verschillende levels. Je krijgt er steeds meer interessante tegenstanders bij.

8 / 10
Hero in the Ocean

Vaar door het doolhof van grotten met je gele onderzeeer. Kun jij alle verloren duikers vinden? Probeer ook in elk level alle drie de sterren te vinden.

0 / 10
Viktor the Nth

Help generatie na generatie Viktors door het level heen. Gooi allerlei knoppen om en versla de monsters. Zo kom je met iedere nieuwe Viktor steeds iets verder.

8.4 / 10
Amberial Nebulosa

Krijg de bal naar het eindpunt en ontwijk de gevaren in Amberial Nebulosa!

8 / 10
Seppukuties

Los met de SeppuKuties alle levels op door goed samen te werken. Soms is een opoffering nodig, maar je kunt altijd terug gaan naar een eerder level om doden the besparen. Op die manier houd je er ook bij de latere levels weer genoeg over.

8 / 10
Ninja Quest

In dit ninja spelletje moet je alle slechterikken verslaan met je werpmessen en zwaarden. Vecht een weg langs je vele vijanden en bevrijd de prinses.

8 / 10
Closure

Een geweldig spel! Wat je niet direct ziet, dat bestaat ook niet in Closure. Draag daarom de gloeilampen met je mee, en zet ze op strategische plaatsen neer om langs muren te komen. Probeer steeds in ieder level de deur te vinden.

8 / 10
Jetix Aventura Magica

Help Timmy van Fairly Odd Parents om veel snoep te verzamelen en genoeg toverstokken te vinden (tien) of Cosmo en Wanda te bevrijden in dit Jetix platform spelletje.

8 / 10
Shift 3

Weer een gaaf Shift spelletje. Je weet al hoe het werkt. Wissel met de shift toets tussen de zwarte en de witte velden en vind zo een weg langs alle obstakels. Veel succes!

8 / 10
You Have to Burn the Rope

Aan het einde van de tunnel is een baas. Geen wapen zal deze baas verslaan, maar er is EEN manier. Raad eens wat dat zal zijn...

8 / 10
Wiggi World

Springen en rennen maar. Bereik elke keer het einde van het level. Doe het snel voor meer bonus punten. Gebruik de muren om hoger te kunnen springen.

8 / 10
Frost Jump

Je bent ergens waar veel ijs ligt en je moet proberen om je vriendinnetje te bereiken. Verzamel onderweg de hartjes en val niet in het water. Let goed op hoe de platformen bewegen zodat je er rekeningen mee kan houden.

8 / 10
Swordless Ninja

Speel het level uit met de ninja. Onderweg kom je mannetjes tegen die je kapot willen maken. Spring er bovenop en gooi ze weg. Spring er verder lekker op los en haal zoveel mogelijk munten en speel het level uit.

8 / 10
Kill H1N1

Michael heeft een wondermiddel uitgevonden om de H1N1 griep te genezen. Help hem zijn geliefde Marianna te redden. Onderweg kom je allemaal mensen tegen die ook genezen moeten worden. Stuur de blauwe wondermiddel cellen op de zieke cellen af.

8 / 10
Acorn Factory

Probeer het nootje elke keer naar het geel/zwarte platformpje te krijgen. Zo speel je het level uit. Time goed en blijf nadenken.

8 / 10
Adam en Eva: Adam het Spook

Holbewoner Adam kan heel hard brullen en enge gezichten trekken. Kun jij de toeristen, nonnen, kinderen, en andere personage goed laten schikken in Adam en Eva: Adam het Spook? Help Adam zijn prooi te besluipen door alle hindernissen uit zijn weg te ruimen in dit leuke zoek en klik spelletje.

0 / 10
Fire's Revenge

In dit spelletje moet je proberen zoveel mogelijk planken in de fik te zetten met de rollende vuurbal. Kijk goed hoe je de meeste vuurschade kan aanrichten.

8.5 / 10
Steak and Jake Delivery

Help het vogeltje en de koe. Ze moeten de flessen melk veilig afleveren. Speel bejeweled om de kleur van het vogeltje te veranderen en verwijder zo de gekleurde hindernissen.

0 / 10
Duck Dodgers Mission 3

In dit deel van de Duck Dodgers missie moet je met Duck Dodgers proberen de plannen van Marvin the Martian te dwarsbomen, maar dan moet je hem wel eerst vinden...

8 / 10
Weirdville

Doel van Weirdville is om bij de rode pijl te komen door te springen, blokken te duwen en meer.

8 / 10
Rainbow spider

De rainbow spider moet zo ver mogelijk komen door spinnedraden te schieten.

8 / 10
Western Craft

In dit pixel spelletje speel je een bankrover in het Wilde Westen. Spring en klauter over alle obstakels in dit platform spelletje en verzamel al het goud en schiet de bewakers.

8 / 10
Jet Pac Stan

Vlieg door het level heen en pak alle sleutels. Daarmee kan je de deur naar het volgende level openen. Gebruik niet teveel brandstof, Dan krijg je meer punten.

8 / 10
Twin Shot 2

Schiet al je tegenstanders in elk level neer. Als je dat gedaan hebt kan je door naar het volgende level. Schiet er lekker op los en speel alle levels uit.

8 / 10
Harvey Tumblestump

Help Harvey Tumblestump along his way through the caves and other fun levels in this platform game. Collect coins, but watch out for the spiky traps and the bats.

8 / 10
Flu Sweeper

Zorg dat je ontsnapt aan het grote monster en iedereen uitschakelt. Je kan makkelijk van verdiepingen wisselen met de pijltjestoetsen.

8 / 10
Gum Drop Hop

Probeer met het poppetje in elk spel het einde van het level te bereiken. Zorg dat je niet in het water valt en alle muntjes verzameld.

8 / 10
Cut And Shine

Probeer het hout en de touwen op de juiste plaats door te snijden om het balletje aan het einde van het level te krijgen.

8 / 10
Good Daddy

Help Papa Blok het kindje veilig naar school te brengen. Kun jij voorbij alle obstakels komen en het pad veilig maken? Pak ook alle sterren voor extra punten.

8 / 10
Fjong

Spring de juiste kant op met het wezen en probeer het einde van het level te halen!

8 / 10
Super Sub Hero

Ga op pad met de eskimo en probeer alle levels uit te spelen om je opa terug te vinden. Die is namelijk weggetoverd door een boze tovenaar!

8 / 10
Snail Bob 6: Winter Story

Ga met Snail Bob op zoek naar de Green Monster. Hij heeft de kerstslak ontvoerd en dus ook jouw cadeautjes in beslag genomen. Dat kan natuurlijk niet!

8 / 10
Robo Trobo

Een andere robot maakt steeds dingen stuk, maar jij moet ze met je robot repareren. Alles moet eerst gefixt worden voor je er langs kan.

7.5 / 10
I Saw Her Across the World

Kies welk poppetje je speelt en jaag je geliefde achterna. Je moet de hele wereld over, maar dat heb je er voor over. Onderweg verschijnen er ook wat hints.

0 / 10
Tiny Little Robot

Je speelt met je robot en moet elke keer het gele blokje in het level halen om het level uit te spelen. Er zijn ook platformen die bewegen en blokken die je moet verplaatsen om verder in levels te komen. Let goed op wat er uitgelegd staat.

5.6 / 10
Labyrinth Secrets of Shadow Haven

Ren en spring door het kasteel met het draakje. Vind alle toverbollen en maak ze kapot om het land te beschermen tegen de duistere monsters.

7 / 10
Snail Bob 7

Help Snail bob de weg naar huis te vinden. Hij is terug gegaan in de tijd. Kun jij hem langs alle hindernissen laten kruipen?

0 / 10
Rescue The Totems

Red de totempalen door opdrachten uit te voeren en zo de sleutel te vinden en je vriendjes te bevrijden. Probeer alle spullen te pakken en op de juiste plek te gebruiken.

4.3 / 10
Mass Mayhem 2099 AD

Het is het jaar 2099, en aangezien het toch een totale chaos is, maakt het niet uit als je er nog een schepje bovenop doet door vanalles overhoop te schieten.

8.7 / 10
Sector 71

Je bent ingesloten in een legerbasis die verlaten is omdat er een giftig monster rondwaart. Omdat jij binnen bent en de rest van het leger buiten, ben jij de enige die het serum kan vinden en naar buiten kan krijgen. Vind het serum en de uitgang!

8.7 / 10
Steampunk Odyssey

Klik en vind. Probeer de juiste dingen te pakken en dingen te verplaatsen zodat jij het einde van het level kan halen.

8 / 10
Doctor Acorn

Kan jij de noot aan het einde van elk level krijgen. Druk de juiste knoppen in en gebruik de bommen.

8 / 10
Go Home Ball 2

Zorg dat in elk level de bal veilig aan het einde komt. Zet van alles neer in de levels en zorg dat de bal het einde haalt en de obstakels goed gebruikt.

4 / 10
Naruto Battle Grounds

Loop met de ninja Naruto door dit level. Vecht met alle vijanden van je dorp, Konoha, en dood ze. Spring, ren, en teleporteer door het level.

8 / 10
Rover Archer

Schiet alle monster dood met je pijl en boog. Maar rust wel af en toe even uit. Des te minder energie je hebt des te minder schade je pijlen toebrengen.

8 / 10
Malle Lenny Tentacle Spectacle

Help Malle Lenny zijn beste vriend te redden van de kwaadaardige Dr Purple Squid. Verplaats kisten, spring over de vallen, en sla kratten en vijanden met je hamer. Soms, als je niet bij een vijand kan komen, moet je ja hamer slim gebruiken.

8 / 10
Zayo

De konijnen zijn gevangen, in kooien opgesloten, en worden door de groene monsters mishandeld. Ontsnap met Zayo, het konijn dat terug vecht. Verzamel de wapens en schiet alle groene duiveltjes overhoop.

8 / 10
Zayo 3

De queeste van Zayo gaat verder. Probeer met je vlot naar het eiland te komen. Kijk uit voor de killer vogels en de zeemonsters.

Spel laadt het beste in Firefox.

8 / 10
Eggy Easter

Help de paas haas de paas eieren aan de kinderen in het dorp geven. Verzamel zoveel mogelijk eieren en vind de gouden wortel. Kijk uit voor alle wormen en ratten en andere beesten.

8 / 10
Deep Lift

Haal telkens het einde van het level door van platform naar platform te springen. Goed mikken en probeer zoveel mogelijk levens en andere bonussen te halen.

8 / 10
Scoregamites

In dit spelletje is een groepje werknemers ontvoerd. Je begint met Joel. Red er in ieder level eentje. Als je ze eenmaal hebt bevrijd kun je ze ook besturen. Werk samen als een team om de gele portal te bereiken.

8 / 10
Ricochet Kills

Probeer iedereen neer te schieten met zo een min mogelijk kogels. Er staan altijd weer mannetjes en altijd op een andere plek. De kogel zal lekker lang door blijven gaan. Kan jij elk level iedereen neer schieten?

8 / 10
Puru Puru

Zorg ervoor dat je met het puru puru mannetje aan het einde van het level komt. Het einde van het level kan je bereiken. Je kan blokken weg halen zodat er dingen gaan vallen het het poppetje het einde kan halen.

8 / 10
Fancy Pants 2

Ren door het level heen en probeer het einde te halen. Spring van platform naar platform en ren lekker snel. Let wel op de spinnen en andere dieren.

8 / 10
Exit Path

Probeer aan het einde van het level te komen en ervoor te zorgen dat je door niks geraakt wordt. Spring goed en time goed!

8 / 10
Lucky Tower

Loop door het level heen en probeer het einde te halen. Je loopt door een toren en sla iedereen neer die je tegenkomt.

8 / 10
Black Cat In The Box

Probeer de zwarte kat op het platform te laten landen. Klik de blokken weg en laat de kat niet naar beneden vallen.

8 / 10
Front To Back

Probeer de uitgang van het level te bereiken. Draai het level en verander de blokken waar je op kan staan. Spring goed en win.

8 / 10
Oranje & Blauw

Bestuur het oranje en blauwe balletje tegelijk. Als je naar links gaat zullen ze daar allebei heen gaan. Probeer veilig aan het einde te komen met allebei de balletjes.

8 / 10
King Of Sweden 2

Verdien veel geld met de auto door alles te slopen. Bestuur het auto, rij overal tegen aan en verdien geld voor upgrades.

8 / 10
Rolling Hero 2

Draai het level zo zodat je met jou icoontje aan het einde van het level komt. Kijk goed en draai dan snel of juist langzaam.

8 / 10
Oil Delivery

Plaats de dingen zo in het level zodat de olie veilig naar het einde kan.

8 / 10
Dangerous Treasures

Verplaats jezelf door het level, pak de munten en probeer zo het einde van het level te halen.

8 / 10
Next Please

Verplaats de mannetjes voor het level. Pak de kaart en bereik het einde. Je kan onderweg hulp gebruiken door ze in steen te veranderen zodat je een extra opstapje hebt.

8 / 10
GravX

In dit uitdagende spelletje moet je de hele tijd de zwaartekracht veranderen. Maar kijk uit voor de andere robots. Die vallen ook mee! En je mag ze niet aanraken, anders is het afgelopen met je!

8 / 10
Dr Acorn Birdy Level Pack

Kun jij Dokter Acorn helpen door het bos te komen zodat hij de vogels kan helpen? Ontwijk alle stekels en pak alle pilletjes die je onderweg ziet. Haal alle checkpoints.

8 / 10
I Quit, Must Dash

Aliens hebben je werkplek verpest, en nu ben je er grondig klaar mee. Je kapt ermee! Maar nu moet je nog het gebouw uit zien te komen. Kun jij langs alle dodelijke hindernissen en bewakers komen?

8 / 10
3 Pandas in Brazil

De 3 panda's werden ontvoerd maar wisten te ontsnappen. Nu zijn ze ergens in Brazilië verdwaald. Kun jij ze helpen de weg naar huis te vinden?

8 / 10
Shot Firer

Pak alle diamantjes. Je zal ze met je dynamiet uit de muren en de vloer moeten blazen. Kun jij de ladders beklimmen, de monsters ontwijken, en de weg uit de mijn vinden?

8 / 10
The World's Hardest Game 4

Kun jij de weg vinden door het doolhof in dit leuke behendigheidsspel? In The World's Hardest Game 4 moet je het rode blokje langs allerlei hindernissen weten te sturen. Kijk uit voor de blauwe stippen, de zwarte gaten in de weg, het water, de bewegende platforms, en nog veel meer! Kun jij alle deuren openen door de grijze sleutels te pakken? Verzamel onderweg zo veel mogelijk muntjes!

7.3 / 10
A Ghostly Journey

In dit spelletje moet je zielen redden met het spookje. Kijk uit voor de lampen! Soms zul je mensen en dieren even moeten "lenen" om ergens langs te komen.

0 / 10
Gingerman Rescue

Gingerman Rescue is een klassiek platform spelletje met een zoete twist! Je bent een gemberkoekje en je wilt de grote ijsschurk vinden die je dropjes heeft gestolen. Bewapend met een dodelijk zuurstok en een vastberaden blik, moet je alle levels van zijn IJsrijk halen voordat je oog-in-oog komt te staan met je grote vijand. Ben jij taai genoeg koekje om de klus te klaren?

0 / 10
Jelly Escape Online

In Jelly Escape Online moet de de uitweg vinden. Zoek in de verschillende platform levels naar alle bliksemschichtjes. In elk level zitten er drie verstopt. Spring over de vlammen en vermijd de vijandige jellies!

0 / 10
GlutenFree Grab

Pak met het groene beestje zo veel mogelijk glutenvrije symbooltjes. Kijk hoeveel je er per level moet verzamelen. Kijk uit voor de broodmonstertjes. Je kunt er bovenop springen om ze te verslaan.

0 / 10
Revenge Dojo

Je rent door het level en moet alle muntjes pakken. Spring langs alle hindernissen en gebruik je ninja zwaard om alle slechterikken uit de weg te maaien.

0 / 10
Control Craft

Probeer in dit spel te zorgen dat alle torens in jouw handen vallen door je soldaten er op uit te sturen totdat alles van jou is.

9 / 10
Fractured 3

Kun jij de weg vinden door de verschillende levels met de jongen en het meisje? Je kunt niet alles even goed zien, want het level is in stukken geknipt en alles ligt door elkaar en ondersteboven. Kijk goed en wees voorzichtig!

9 / 10
Starbound

Spring van platform naar platform als vrolijk sterretje in Star Bound.

8 / 10
Onomastica 2

In dit mooie vervolg van Onomastica kun je weer met de stukjes van woorden spelen om zo langs alle hindernissen te komen. Kijk goed naar de letters. Snap jij de hints?

0 / 10
Shift

Los de verschillende levels op met spring en vlieg werk in shift!

8 / 10
Tasha's game

In Tasha's Game kun je Tasha met het keyboard en haar magische kat met de muis besturen. Red al hun vrienden die ontvoerd zijn door een mysterieuze zwarte tentakel. Pak de platform symbooltjes en gebruik de kat om je op de juiste plaats neer te zetten om Tasha verder te helpen. Echt teamwork dus! En die regenboog, probeert die je nou aan te moedigen of hoe zit dat...?

8 / 10
Agent Platformer

Agent Platformer is een klassieker onder de platform games. Vind de weg door de levels en verzamel zoveel mogelijhk muntjes. Je hebt een jetpack, dus je kunt korte afstanden vliegen. Je jetpack laadt zich automatisch weer op na een vlucht.

8 / 10
Whooly 2

Probeer je ruimteschip terug te krijgen. Help Whooly met het verzamelen van sterren en het ontwijken van alle tegenstanders.

8 / 10
Shift 4

Probeer aan het einde van elk level te komen, Maar in dit spel kan je het hele level draaien zodat je in 1 keer in een hele andere wereld terecht komt. Maak van die functie goed gebruik om aan het einde te komen.

8 / 10
Bacterie Slijm

Probeer zoveel mogelijk slijm te verzamelen voor dat je het einde van het level bereikt. Kijk wel goed uit voor je vijanden en voor het licht, daar verdamp je van.

8 / 10
Bango Puzzel

Loop over alle blokken heen. Als je eenmaal over de blokken hebt heen gelopen zullen de blokken verdwijnen. Kan jij zorgen dat er 1 overblijft en dat jij daarop staat?

8 / 10
Rescue Mission

Verzamel zoveel mogelijk munten en andere punten en haal dan het eind van het level. Je kan lekker blijven kleven aan de muren en daardoor makkelijk verplaatsen.

8 / 10
Gerla Deadly Revenge

Ren door de levels heen en probeer het einde te bereiken. Onderweg kan je wel dingen gooien en je hebt een zwaard bij je. Een leuk trucje is dat als je al in de lucht bent je nog een keer kan springen dus extra hoog kan!

8 / 10
The Vegan zombie Tofu

In 'The Vega Zombie Tofu' speel je een vegetarische zombie met een queeste. Ga op zoek, maar let er op dat je, je tofu bij je houdt anders wordt je een echte zombie!

8 / 10
Tough Love

Je bent neergestort op de liefste planeet die er bestaat. Alleen, jij bent helemaal niet lief. Jij haat lieve beestjes! Brand de schattige beestjes af met je vlammenwerper!

8 / 10
Evil Minion

Probeer zoveel mogelijk mannetjes te verzamelen in je zak, maar kijk uit dat je niet gepakt wordt.

8 / 10
James Replay

Probeer in elk level de sleutel te halen en daarmee de schatkist te openen. Je kan je mannetje laten bevriezen en dan doorgaan met een nieuw mannetje. Je zal elkaar dus moeten helpen!

8 / 10
Heart Of The Planet

Probeer het einde in elk level te bereiken. Zorg dat je niet naar beneden valt en iedereen neerschiet onderweg.

8 / 10
Shine Wars

Zorg elke keer dat de maan bij de zon komt. Denk logisch na en probeer ervoor te zorgen dat het nacht wordt in plaats van dag.

8 / 10
Black And White

Zorg ervoor dat het zwarte en witte mannetje aan het einde van elk level komen. Alleen als je verplaatst gaan ze allebei bewegen.

8 / 10
Boundaries Of Truth

Probeer in elk level alle letters te vinden want je wilt naar bed. Je hebt al lang niet geslapen en moet de steden door opzoek naar de dingen.

8 / 10
Dex Maverick

Vind je weg en speel het spel uit. Kijk goed wat je onderweg moet doen en verzamel alles wat je nodig hebt.

8 / 10
Vision By Proxy

Loop met het mannetje door het level en ontdek wat er allemaal moet gebeuren. In het begin zie je nog niet veel maar dat gaat beter worden.

8 / 10
Spy One B

Loop door het level. Probeer veilig het einde te halen. Spring goed en pak alles wat je nodig hebt.

8 / 10
Donkey Sean

Probeer met alle drie de dieren aan het einde van het level te komen. Help elkaar goed onderweg.

8 / 10
Rogue Soul

Probeer de beste dief van alles te worden. Schakel iedereen uit en steel zoveel mogelijk.

8 / 10
Rail Of Death

In dit spelletje it je in een karretje dat over de rails de mijn door ratelt. Probeer alle goudstukken en diamanten te pakken, maar val niet in de gaten en spring ook over de rotsen heen.

8 / 10
Retriever

In dit spelletje ben je een crimineel die is ingehuurd om geheime informatie te stelen. Kun jij de koffers vinden en de beveiliging neerschieten? Schiet ook de beveiligings camera's en de alarm bel!

8 / 10
Bazooka Boy

Je hebt een bazooka. Loop door het level, schiet de juiste dingen kapot en speel het level uit.

8 / 10
Mustached Driller

Loop door de mijnen en ga op zoek naar dingen die je kunt verkopen. Kolen, maar ook silver en goud. Diep onder de grond kun je zelfs waardevolle edelstenen vinden!

8 / 10
CP 6

Probeer met CP6 altijd het einde te halen. Haal onderweg de 3 gele blokjes. Rood zorgt dat je kleine wordt.

8 / 10
Ode To Pixel Day

Ga op weg en breng een ode aan de pixels. Kijk goed wat je onderweg allemaal tegen komt.

8 / 10
Diamond Craze

Plaats alle spullen op de juiste plaats en zorg dat ze alles pakt onderweg, de volgende taak is: Haal het einde!

8 / 10
Cheese Lab

Spring met de muis door het lab en verzamel alle stukken kaas. Kun jij alles pakken zonder dat de muis iets overkomt? Kijk goed!

8 / 10
Snail Bob 5: Love Story

Help Snail Bob de weg te vinden naar zijn date met een bekende zangeres. Onderweg zijn er veel gevaren. Kun jij hem overal veilig langs krijgen? Zijn vriend de mier helpt ook mee.

8 / 10
Zos

Reis het sterrenstelsel af om je planeet te redden. Je moet op elke planeet een speciaal, magisch voorwerp vinden. En natuurlijk de dodelijke beesten vermijden.

8 / 10
Red Warrior

Je vrienden zijn ontvoerd door ninja's. Klim en spring door de levels om ze te redden. Pak de sterren en de diamanten. Draai het level om om verder te komen.

8 / 10
Another Life

Een jongen en een meisje worden naar een andere dimensie getransporteerd. Kun jij als de ridder en de prinses goed samenwerken om alle sleutels te pakken zodat je weer naar huis kan?

8 / 10
Shifter

In dit spelletje moet je zorgen dat de knop is ingedrukt op de deur to openen. Daarna moet je zelf bij de deur zien te komen. Schuif de delen van de levels naar boven of naar onderen om alles op z'n plaats te krijgen.

8 / 10
Good Daddy 2

Help Papa Blok ervoor zorgen dat zijn zoontje veilig naar school komt. Kun jij alle gevaren op tijd spotten en de juiste vorm aannemen om het kindje er veilig langs te loodsen?

0 / 10
Crimson Momentum

Bereik het einde van het level zonder dat je doodgaat. Probeer uit te zoeken hoe je alle gouden munten kan verzamelen en zo de uitgang vrij speelt.In andere levels hoef je alleen de uitgang te bereiken. En in weer andere moet je lang genoeg zien te overleven. Dit wisselt elkaar al en maakt het spel interessanter.

7 / 10
Robobobby

Schakel steeds de andere robots en machines uit door ze te schieten met jouw robot. Kun jij de schroefjes verzamelen en de uitgang vinden?

10 / 10
Risen

Kan jij in elk level het einde halen. Kijk goed en probeer in 1 keer naar het einde te rennen. Soms moet je teleporteren. Gooi de gouden bal in de richting waar je heen wil gaan en klik op het juiste moment om te teleporteren.

0 / 10
Mercurial Story

Ga met de emotioneel instabiele robot op reis. Pak de pillen en reis door de wereld van blijdschap en de omgekeerde wereld van woede. Val niet op de stekels!

8 / 10
Dangerous Voyage

Probeer het einde van het level te bereiken door de astronauten wereld. Kijk wel uit voor de vele obstakels.

6 / 10
Kid Bunny

Verzamel alle sterren en taartjes en kom aan het eind van het level. Je speelt met een kind in een konijnenpak. Kan jij de levels uitspelen?

6 / 10
Little Phobia

Vind de weg naar de WC in het enge donkere huis. Als er spoken of andere enge wezens aankomen kun je je ogen dicht doen zodat al je angsten weg gaan.

0 / 10
Naked Viking

De stormwind heeft je kleren gestolen terwijl je aan het zwemmen was. Ga erachteraan met de naakte viking om ze terug te krijgen. Kijk uit voor de distels en andere stekelplanten. Die moet je uit de weg ruimen!

8 / 10
Super Lava Jumper

Probeer het lava voor te blijven wat supersnel omhoog komt. Spring snel en beweeg soepel in de lucht. Alleen zo kan je de lava voor blijven.

10 / 10
Gates Of Logic

Probeer in elk level het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je het level uitspeelt.

5 / 10
Sandwich VS Bagel

Kan jij de veel grotere bagel verslaan? Zorg dat je optijd springt en hem ontwijkt.

10 / 10
My Friend Pedro Arena

Ga weer op pad met pedro, zijn pistool, en zijn onzichtbare vriend de vliegende banaan. Schiet iedereen neer die je onderweg tegenkomt.

10 / 10
Volcania

Volcania is een vreemde planeet vol grappige puzzel levels. Kun jij er achter komen waarom je op Vulcania bent en wat er met alle andere Cellheads is gebeurd?

0 / 10
Bow Adventure

Probeer je weg te vinden door de levels van dit platform spel. Gebruik je pijl en boog om de slechterikken te schieten. Je schild weert ook af in de richting vann de muis cursor, dus let goed op bij meerdere tegenstanders.

8 / 10
Jungle Master

De kwaardaardige schildpadden hebben al het eten gestolen. Spring van platform naar platform om al het fruit te verzamelen. Spring op de schildpadden om ze te verslaan. Verzamel al het fruit voor je tijd om is.

8 / 10
Meat Boy

Je speelt in dit grappige spelletje een stuk vlees. Het vriendinnetje van Meat Boy, het pleister meisje Bandaid Girl, is ontvoerd. Vind haar in elk korte leveltje weer terug. Probeer langs alle obstakels te komen en snel van muur naar muur omhoog te klimmen.

8 / 10
Duck Dodgers Mission 1

Duck Dodgers heeft zijn sleutels op zijn onnodig gevaarlijke hoofdkwartier laten liggen. Help Porky Pig ze terug te vinden zodat de missie van start kan gaan.

8 / 10
Tweet Force

Probeer elke keer aan het eind van het level te komen. Dat kan je doen door bommen neer te leggen en dat te springen en zo wordt je omhoog geblazen. Veel meer kunnen we niet vertellen. Veel plezier!

8 / 10
Acrobats Playground

Speel elk level uit door acrobatische dingen uit te halen. Spring en slinger door elk level heen en probeer zo het level uit te spelen zonder dat je doodgaat. Speel de acrobaat.

8 / 10
Chute Defence

Verdedig je eigen platform. Er komen steeds mannetjes uit de lucht vallen en jij moet zorgen dat je ze allemaal neerschiet. Het liefst nog voordat ze geland zijn.

8 / 10
Rotat Spin

Bereik met je poppetje het einde van het level. Het zal steeds lastiger worden omdat het level ook gaat draaien. Laat je je daardoor niet teveel afleiden.

8 / 10
Humpty

Pak alle puzzelstukjes en ga naar het einde van het level. Kijk wel uit voor de spinnen die je onderweg tegenkomt.

8 / 10
Lint

Er zijn veel obstakels die je tegen komt tijdens je reis als een balletje pluis. Vind een weg door alle levels en ontwijk de projectielen, vallen, stekels, and verpletteraars.

8 / 10
Spartaman 2

Speel Leonidas in Spartaman 2. Dit hilarische spel is natuurlijk een verwijzing naar de fantastische film: "300". Gebruik je 'THIS IS SPARTA' Schreeuw en versla alle Perzen. En denk erom: "This is blasphemy! This is madness!".

8 / 10
Wake Up

Maak iedereen wakker en zorg er daarna zelf voor dat je lekker naar je bed kan. Sla ze wakker en spring op het juiste moment om je eigen bed weer te vinden.

8 / 10
The Orange Libary

Zoek de weg naar de uitgang. Zorg ervoor dat je alle sleutels hebt gevonden en dat je alle deuren kan openmaken! Misschien is er wel meer, daar zul je vanzelf achterkomen.

8 / 10
Fantasy XF

Loop met je mannetje door het level en zorg ervoor dat je het einde van het level elke keer haalt. Spring van platform naar platform en kijk uit voor de tegenstanders.

8 / 10
Hongerig Avontuur

Help het rare poppetje door het level to komen en onderweg zoveel mogelijk hamburgers te eten. Maar kijk uit! Het level zit vol stekels, kanonnen en vallen!

8 / 10
Wonder Grot

Loop door de grot heen en probeer elk level uit te spelen. Zorg ervoor dat je door niemand geraakt wordt en dat jij iedereen en alles uitschakelt.

8 / 10
Zwart Wit Avontuur

Zorg ervoor dat je elke keer aan het eind van het level komt. Je kan daarvoor in het zwart of in het wit spelen, en in sommige levels heb je het allebei nodig. Los het op en speel alle levels uit.

8 / 10
Money Seize

Verzamel in elk level genoeg munten om door te kunnen gaan naar het volgende level. Kies een deur en speel het level uit.

8 / 10
Lama Redden

Probeer alle lama's te bevrijden en te pakken. De lama's zie je niet zomaar dus je moet er wel naar opzoek.

8 / 10
Megan The Fox

Schiet alle beestjes neer die in het level lopen en zorg dat je alles pakt wat zij achterlaten. Zo kan je punten halen en levels uitspelen.

8 / 10
League Of Evil

Probeer steeds het mannetje aan het einde van het level een klap te verkopen om het spel uit te spelen. Spring goed en maak dubbele sprongen via bijvoorbeeld te muur.

8 / 10
Temple Glider

Verplaats jezelf door de tempel heen! Je kan vliegen en je komt er vanzelf achter wat je allemaal nog meer kan.

8 / 10
Shift 2 Mini Fan

Draai jezelf zo zodat je naar het einde van het level kan. Als je op shift drukt zal het level draaien en is het in 1 keer een heel ander level.

8 / 10
The Kid Spectre

Probeer alles te verzamelen in het level en ervoor te zorgen dat je veilig aan het einde komt. Let op de obstakels.

8 / 10
Super Fighters

Versla iedereen in elk level. Kies je level en je poppetje en probeer te winnen.

8 / 10
Georganism

Zorg ervoor dat alle jellies veilig aan het einde komen en probeer het verborgen wapen in elk level te vinden. Ontdek wat je moet doen met iedere jelly om het level uit te spelen.

8 / 10
Superfighters

Vecht tot je er bij neer valt. Probeer alles en iedereen zo snel mogelijk te verslaan.

8 / 10
Hot Ninja Moon Moon

Probeer in elk level het einde te halen. Let op de obstakels en de dingen die gevaarlijk zijn. Kun jij overal langskomen en de gestolen objecten bemachtigen?

8 / 10
Ninja Cradle

Een boosaardige ninja baby heeft de liefde van je leven gekidnapt! Snel er achteraan met je eigen ninja baby dus! Spring over obstakels, ontwijk de dodelijke shurikens, en klouter over muren en plafonds!

8 / 10
Meeblings Player Pack 1

De Meeblings zijn weer terug met allerlei nieuwe levels om te overwinnen. Klik op de gekleurde Meeblings die allemaal hun eigen superkracht hebben. Alleen de oranje Meeblings hebben geen speciale gaves. Probeer ze allemaal naar de uitgang te krijgen in elk level!

8 / 10
Gun Mayhem 2

Schiet alle tegenstanders neer in elk level. Wissel snel van wapens en schiet snel.

8 / 10
Reverie Revisited

Het level begint een beetje vaag, maar jij moet toch door. Kan jij ontdekken wat er allemaal aan de hand is?

8 / 10
Frozy And Fred

Vind de weg door de magische wereld achter de spiegel. Pak de ballonnen en de snoepjes. Pak ook de puzzelstukjes om nieuwe werelden mee te ontgrendelen.

8 / 10
Bearbarians

Je dorpje is aangevallen maar je hebt het overleefd! Ga op reis en vind teamgenoten. Je kunt nieuwe wapens kopen om je team te upgraden, en ook EXP scoren om je team sterker te maken.

8 / 10
Lazerman

Jij bent lazerman en moet het einde halen van elk level. Kijk goed en ga op pad.

8 / 10
Bottle On Head

Schiet alle flessen van de hoofden en zorg dat de hoofden in het level blijven.

8 / 10
The Other Side

Loop door de levels heen en probeer de deur te bereiken. Het is een beetje lastig maar je krijgt het vanzelf door.

8 / 10
Tree Of Life

Loop de juiste weg door het level en probeer dan zo snel mogelijk alle muntjes te pakken voor je bij het einde bent.

8 / 10
Kings Ascent

Ren door de levels en spring op de juiste momenten om zo het einde van elk level te halen.

8 / 10
Incursion 2 the Artifact

Ga de strijd aan en probeer te overleven. Pak de juiste dingen op de juiste momenten.

8 / 10
The Cursed Palace

Kan jij de uitgang vinden. Lees de borden goed en probeer zo het einde het halen.

8 / 10
Pursuit of Hat

Een geinig en creatief spelletje, en leuk geanimeerd. Je moet elke keer je hoed pakken. Je kunt zelfs je armen, benen, en je hoofd er af halen als dat nodig is om bij je hoed te komen!

8 / 10
Experimental Shooter 2

Rij rond met het kanonnetje en schiet alle witte bolletjes. Kun jij ze allemaal raken en elk level uitspelen? Er zijn veel nieuwe uitdagingen in dit leuke spelletje.

8 / 10
Gilmo: The Inner Self

Gilmo is in klei gevangen. Help hem door het level te springen en zwaaien en zich zelf uiteindelijk te bevrijden. Kun jij ook alle rode diamantjes pakken?

8 / 10
Acid Bunny

Uit het nest ben jij het enige konijntje dat niet aan de drugs verslaafd is. Tijdens een psychotische flashback heb je alleen wel beertje onthoofd. Gelukkig kun je hem, als je genoeg naald en draad kan vinden, weer aan elkaar naaien. Dan moet je alleen eerst wel langs al je drugsverslaafde broers en zussen komen.

8 / 10
Sweetland

Draai het level steeds zo rond dat je door het level rolt en alle sterretjes kan pakken. Kijk alleen wel uit dat je niet van het platform af valt! Soms moet je ook snoepjes en sleutels pakken. Als je alles hebt kun je door de magische poort.

8 / 10
Portal 2D

Ren door de levels en zet alle portals, de magische doorgangen, op de juiste plekken neer. Zo kun je door de anders gesloten ruimtes toch naar de uitgang komen. Je kan alleen op de lichtgrijze oppervlaktes een portal maken.

8 / 10
Gentle Gravity

Vind alle muntjes in elk level. Spring van blokje naar blokje en kijk uit voor de stekels en andere obstakels. Kun jij genoeg muntjes verzamelen om het losgeld te kunnen betalen en je vrouw te kunnen redden?

8 / 10
Lucky Crab

Help het krabbetje alle parels terug te vinden. Kijk wel uit voor de scherpe voorwerpen. Maak bubbles om mee te vliegen, en laat ze knappen als je weer naar beneden moet.

8 / 10
Marly the Epic Gecko

Help Marly the Gekko de weg door de levels te vinden. Kijk uit voor de monstertjes en val niet naar beneden. Verzamel de Gekko muntjes en vind de diamant op het einde.

8 / 10
Blade Rush

Ren rond met de ninja en versla al je tegenstander. Spring bovenop ze en val aan voor ze het door hebben! Je moet wel snel zijn en goed springen.

8 / 10
Underneath

Help de robot de weg te vinden door de grotten. Pak de diamanten en kijk uit voor alle dodelijke zagen, het lava, en de andere vallen.

8 / 10
Gift Rush

Gebruik je spinneweb om met het stofmonstertje door het level te slingeren. Kun jij alle cadeautjes naar de andere stofmonstertjes slepen?

8 / 10
Sky Panda

Kun jij met de Sky Panda op tijd thuis komen? Je had namelijk al thuis moeten zijn, maar was dronken in het veld in slaap gevallen. Spring langs alle hindernissen, en val niet naar beneden!

8 / 10
Electro Appliances

Sluit alle electrische apparaten aan. Kun jij ze zo op hun plek rollen dat ze van stroom worden voorzien. Leg de apparaten dicht bij de batterij neer.

8 / 10
Lumber John

Help de houthakken om langs alle hindernissen en monstertjes te komen. Pak de muzieknoten om de poort te openen en vind de prinses.

8 / 10
Technomania

Kun jij de robot langs alle hindernissen helpen komen? Klik de actieknoppen op het juiste moment aan. Je hebt er maar een paar in elk level!

8 / 10
Wizard Hult

Tover met de tovenaar blokken, bruggetje en trappen voor jezelf om door alle kamers van het kasteel te komen. Haal jij het einde?

8 / 10
Gravity Boy

Pak alle muntjes eerst, en daarna de blauwe stip. Je kunt het level draaien. Eerst moet je de levels uitspelen met zo min mogelijk draaien, daarna kun je het proberen op zo min mogelijk tijd.

8 / 10
Tomoo

Ren en spring door het level met het grappige beestje Tomoo. Kun jij alle drie de monster-tanden vinden in elk level? Kijk goed en pak ze allemaal.

8 / 10
Planet 161

Spring naar de magische poort om thuis te komen. Kun jij de wel vinden door alle kleine levels? Je bent naar een heel klein planeetje verbannen.

8 / 10
The Power

Je bent op een vreemde planeet beland, en een mysterieuze kracht die zichzelf 'The Power' noemt heeft het op je gemunt. Ontdek hoe je The Power verslaan kunt!

8 / 10
Heart Star

Help de jongen en het meisje goed samen te werken zodat ze bij het platform kunnen komen. Wissel tussen de twee werelden en kom samen langs alle hindernissen.

8 / 10
Boss Level Shootout

Schiet in elk level de eindbaas neer. Je hoeft alleen de baas te schieten in elk level. Het wordt steeds moeilijker, dus scoor genoeg punten voor handige upgrades!

8 / 10
Tio

Rol door de levels met het slijmerige plakmonstertje Tio. Rol door de poorten en wurm je door de openingen om het level steeds uit te spelen. Kun jij door het hele ruimteschip komen.

0 / 10
Acid Factory

Verzamel de batterijen en teleporteer naar het volgende level in Acid Factory.

2 / 10
Ding Dong

Kun jij alle bellen plakken in die platform spelletje. Kijk wel uit voor scherpe objecten zoals de stekelballen en de wespen.

6 / 10
Elevation

Bereik het einde van het level om links en rechts de lift in te gaan. Je mag de lift in het midden niet raken. Spaar punten om later in het spel extra levens te kunnen kopen.

3 / 10
Silver En Dragon

Speel elke keer weet het level uit. Klim de trap op en zorg dat je nergens door geraakt wordt. Zorg dat je de appel te pakken krijgt en zo het level uitspeelt.

2 / 10
Little Thing

Kan jij het kleine dingetje naar de uitgangen krijgen? Hij kan best veel: springen, rollen en zichzelf vermenigvuldigen! En dat is nodig ook, de obstakels die hij moet nemen zijn niet voor de poes!

2 / 10
Double Win

Probeer het einde van het level te behalen door samen met je vriend het einde van het level te halen.

4 / 10
Counter Terror

Ga op pad en probeer het einde te halen en iedereen neer te schieten.

4 / 10
Keep an Eye

Help deze mannetjes het oog door het level te verplaatsen en door de poort te krijgen. Het oog is wel erg delicaat en kwetsbaar, dus laat het niet vallen!

2 / 10
Super Shogun Ninja

Ren door de levels steeds verder naar beneden. Versla alle monsters in elk level om verder te kunnen. Wees snel, of het grote spook komt achter je aan.

0 / 10
Boondog

Ren door het level en spring van platform naar platform om elk level uit te kunnen spelen.

0 / 10
Ticket

Speel alle 15 levels uit om je prijs op te halen die je in de loterij hebt gewonnen.

0 / 10
Arzea

Ren en spring door het level en en verzamel alle magische sleutels en spreuken. Schiet ook alle slijmpjes en beestjes met je vuurballen.

0 / 10
Contra

In contra moet je alle vijandige troepen uitschakelen. Spring en duik om de kogels te ontwijken, en schiet alle soldaten en machines overhoop.

2 / 10
Rolling Turtle

Zorg dat je met je schilpad aan het einde van het level komt door te springen en te rollen. Gebruik de hoeken en hellingen om het schildpad goed te lanceren.

2 / 10
The life of a Hero

Je ooit eens afgevraagd hoe het voelt om een konijnenheld te zijn? Ja? Nou, dan is dit nu DE kans om het te ervaren! Bevreid alle panda's van gevangenschap en stop de vogels!

2 / 10
Flea 2

Probeer met de vlo aan het einde van elk level te komen. Je komt een hoop obstakels tegen maar gelukkig kan je veel springen en ook blijven springen in de lucht! Probeer het nu!

2 / 10
Xenos

Vlieg door het level. Je krijgt aan het begin uitleg, dus let goed op hoe je alles kan doen. Vecht met je mecha suit alle robots van je af en vernietig alle generators om de kwaadaardige alien heerser te verslaan. Verzamel de nieuwe wapens en

2 / 10
Doors 2

Kan jij Dave naar de uitgang krijgen zodat hij zijn baas kan ontlopen? Ren en spring door de levels and ga de deuren door om het level een slag of twee te draaien zodat je bij de uitgang kan komen. Zal het je lukken?

2 / 10
Up To The Roof

De weg naar het dak zoeken. Ga door de juiste deuren en pak de sleutels die je nodig hebt.

2 / 10
Adam 2

Kan jij de weg vinden en de juiste dingen aanklikken. Probeer snel door het level te gaan.

2 / 10
The Little Who

Help het wezentje het einde van elk level te halen. Duw blokken, maak trappetjes en bruggetjes, en plet er de monsters mee. Haal jij het steeds naar het lampje?

2 / 10
Money Kickers

Je hebt geld gestolen en moet het veilig naar je vriend brengen. Plaats de pijltjes op de juiste plek.

2 / 10
De Eenzame Koning

Het koninkrijk is vervloekt. Iedereen die er komt verdwijnt, dus de koning is altijd eenzaam. Kun jij de magische hoorn vinden en de vloek verbreken? Veel leuke levels om uit te spelen!

2 / 10
Banana Bounce

Lanceer jezelf door het level en stuiter langs de kratten en dozen en andere obstakels. Kun jij uiteindelijk binnen zo min mogelijk sprongen bij de bananen komen?

2 / 10
Jim Loves Mary

Jim en Mary zijn verliefd op elkaar, maar Mary's ouders willen er niets van weten. Probeer langs de ouders te komen, verzamel de hartjes, en breng het stelletje bij elkaar.

2 / 10
Twin Bots

Vind een manier om met de robot bij de uitgang te komen. Je begint met maar een robot, maar daarna heb je er meer. Soms hoef je er maar eentje door de uitgang te krijgen, maar soms ook twee.

2 / 10
One-Legged Man

In dit spelletje ben je een man met een been. Kun jij toch met sprongetjes langs alle hindernissen komen?

2 / 10
Nick in Hell

Nick was nog zo overtuigd dat hij een goed mens was, toch is hij in de hell beland. Kun jij hem helpen ontsnappen? Pak de ringen en ontwijk de duiveltjes.

2 / 10
Gold Glutton

Het zwarte bolletje zit vast aan een elastiekje. Zo slinger je snel door het level. Pak de gouden muntjes, maar raak de stekels niet!

2 / 10
Stick Freak

Laat de stok precies lang genoeg groeien om naar de volgende rots te kunnen lopen en ontwijk alle obstakels onderweg om te kunnen overleven.

0 / 10
Ninja Kid 2

Loop door de levels en vecht tegen de monsters. Kijk uit voor de gaten in de weg en voor de vliegende ogen van de cyclopen.

0 / 10
Kumkang

Help Kumkang de wasbeer door alle levels heen te komen door alle schoenen te verzamelen. Kijk uit voor de opgerolde egels en de andere beesten in dit spelletje.

0 / 10
Prison of Industry

De Industry heeft allerlei vreselijke machines gebouwd, en jij moet ze tegenhouden. Vernietig de machines en kijk uit voor klonen en andere vijanden.

0 / 10
Mr. Mothball

Ga door alle levels heen met Mr Mothball en verzamel zoveel mogelijk punten. Als je een vijand raakt, raak je punten kwijt.

0 / 10
Leap Of Faith

Ren voor je level naar beneden. Spring van platform naar platform om alle stekels te ontwijken. Val ook niet naar beneden.

0 / 10
Pongnop

Probeer om het blauwe en het rode balletje aan zijn eigen kant te houden. Je bent zelf het balkje in het midden en die moet je elke keer zo verplaatsen zodat je de balletjes raakt en ze niet naar de andere kant gaan.

0 / 10
Oran

Verzamelen met je oranje poppetje alle balletjes en dan zal de uitgang verschijnen. Let goed op voor alle obstakels en dat je niet in de punten valt.

0 / 10
Striped Escape

Help het gestreepte mannetje te ontsnappen. Verplaats jezelf, Pak alle muntjes en zorg dat je zelf blijft leven. Haal het einde van het level.

0 / 10
Rooftop Runner

Ren lekker over het dak heen en verzamel zoveel mogelijk munten. Vergeet ook niet te slingeren om zo verder te komen in het level.

0 / 10
Ping Ping Hamster

Pak met de hamster alle kersen en zorg dat je daarna bij het einde van het level komt. Je kan alleen slingeren met de hamster dus moet er goed voor zorgen dat die niet te hard valt!

0 / 10
Droids

Zorg ervoor dat je aan het einde van het level komt. Je zal moeten schieten en zweven en uit moeten kijken voor andere dingen.

0 / 10
Vliegend Varkentje

Vlieg met het beestje door het level heen en zorg dat je nergens tegen aan botst. Je kan alleen sturen als je in de lucht bent. Veel succes!

0 / 10
Prince F Thommond

Ren met het poppetje wat je bent door de levels en probeer alle tegenstanders uit te schakelen. Zorg ervoor dat je niet geraakt wordt en dat je alle bonuspunten pakt.

0 / 10
Beerbarf Blastoff

Na een avondje stappen heb je iets te veel gedronken. Om thuis te komen moet je de politie ontwijken door middel van projectiel kotsen!

0 / 10
Fly me the moon

In dit uiterst originele spel moet je je muis naar de bovenkant van het level brengen. Maar pas op, als je te lang twijfelt dan valt het doek!

0 / 10
Stu's Coin Quest

Stu's Coin Quest gaat helemaal om het verzamelen van munten. Als je harder met de boot gaat, gaat stu omhoog en ga je langzamer dan gaat Stu omlaag. Ontwijk de vissen en verzamel munten dat is de kern van dit spel.

0 / 10
Droplet

Verplaats met het blokje en probeer aan het einde van het level te komen. Je valt naar beneden maar val niet te snel, dus stuur goed.

0 / 10
Paradox Avontuur

Loop door het level heen en zorg ervoor dat je het einde van het level vind. Onderweg zal je wel wat sleutels moeten verzamelen.

0 / 10
Babe Rescue

In dit spel is het de bedoeling dat je alle vrouwen red. Je rent door het level heen en moet er voor zorgen dat iedereen die je moet redden ook blijft leven.

0 / 10
One Piece

Probeer het einde van het level te bereiken en daar het mannetje neer te slaan. Val onderweg niet in een gat of op de punten.

0 / 10
Plastic Attack

Probeer met de superheld elk level uit te spelen. Je rolt door het level en moet proberen uit te zoeken wat je moet uitschakelen.

0 / 10
Chromatic

Probeer elke keer aan het einde van het level te komen maar je zal regelmatig van kleur moeten veranderen om alles te halen.

0 / 10
Way To Rainbow

Verplaats de blokken zo zodat het meisje naar de regenboog kan lopen. Pak onderweg wel alle aardbeien om het level uit te spelen.

0 / 10
Orton And The Princess

Probeer in elk level veilig bij de princess te komen om haar te kunnen zoenen. Let op dat je niet te pletter valt of op stekels terrecht komt.

0 / 10
The Rocketeer

Probeer elke keer aan het einde te komen met het raket mannetje. Als je op de grond schiet kan je een stukje vliegen dus maak daar gebruik van.

0 / 10
Forest Of Echoes

Zorg dat je elke keer veilig aan het eind van het level komt. Je moet naar het gouden ei toe. Maak een kloon en help elkaar om bij het ei te komen.

0 / 10
Joe The Alien

Zorg dat je met joe de alien veilig naar beneden gaat. Spring van platform naar platform en blijf een beetje zweven. Val niet te ver naar beneden.

0 / 10
Varkensgriep Vaccin

Probeer met het varkentje bij de vaccins te komen zodat die kan blijven leven. Zorg dat je het snel doet want anders is het te laat.

0 / 10
Tower Of Heaven

Probeer in elk level die deur naar het volgende level te bereiken. Je zal goed moet springen en dat ook nog allemaal binnen de tijd.

0 / 10
Neverland Treasure Hunt

Verplaats jezelf door het level en verzamel alle diamanten. Let goed op waar je springt en ontwijk vijanden.

0 / 10
Legend Of The Wu Sisters

Ga op weg met de 2 dieren en zorg ervoor dat je de bovenste verdieping bereikt. Je zal elkaar moeten helpen en zorgen dat je door niks geraakt word.

0 / 10
Mega Tank Man

Probeer het einde van het level te bereiken maar let op tegenstanders. Schiet ze neer of spring er overheen maar zorg dat je niet naar beneden valt.

0 / 10
Ebul

Ga op weg met de krokodil en het vogeltje om alle spullen te zoeken in het level die je nodig hebt om je vliegtuig weer te maken. Verplaats de blokken zo zodat ze je helpen.

0 / 10
Kung Fu Aanval

Schop en sla iedereen neer en beweeg je goed door het level heen. Spring goed en ontwijk de aanvallende mannetjes.

0 / 10
Wellington

Ga op weg en volg de dromen lezer. Hij geeft je aanwijzingen en die moet je opvolgen om het spel uit te kunnen spelen.

0 / 10
Hostage Crisis

Probeer iedereen te bevrijden in elk level. Loop rond, zoek de weg en kijk uit voor obstakels en poppetjes.

0 / 10
Telenaut

Probeer elk level uit te spelen door het einde veilig te halen. Teleporteer jezelf om obstakels te ontwijken.

0 / 10
Gino's Splatform

Ga op pad en schakel alle mannetjes uit. Spring boven op ze en val hard naar beneden om ze uit te schakelen.

0 / 10
Epic Charlie

Ga op pad met charlie en speel elk level uit. Spring goed, klim tegen de muren en schiet alle tegenstanders en obstakels neer.

0 / 10
In The Bucket

Plaats de voorwerpen goed zodat als je de ballen weg schiet ze precies op de juiste plek terecht komen. Kijk goed en plaats de voorwerpen.

0 / 10
Diamond Hallow

Pak alle diamanten en zorg ervoor dat de beestjes je niet raken. Jij kan ze neer schieten. Spring goed en ga op pad.

0 / 10
Mr Runner 2

Probeer in het level zoveel morgelijk munten te verzamelen. Verder moet je goed springen en de muren opklimmen.

0 / 10
One In Space

Probeer van te voren goed na te denken hoe je alle sterren in het level gaat verzamelen. Het level kan draaien door over de rode knoppen heen te lopen. Vind ook de verborgen vlaggen.

0 / 10
Catch The Meatball

Vang de gehaktballen. Gooi de speer door het level en rijg er zoveel mogelijk aan.

0 / 10
Goime 500

Probeer alle opdrachten te halen. Kijk goed rond, pak muntjes en switch van levels om de 100 procent te halen.

0 / 10
Myosotis Chapter 1

Probeer uit te zoeken wat er aan de hand is. Je begint in de regen en moet opzoek naar dingen.

0 / 10
Fancy Wizard

Help de tovenaar langs de monsters en de obstakels te komen. Gelukkig kun je een hulpje tevoorschijn toveren om je vooruit te helpen.

0 / 10
Demon Shift

Probeer elk level door te komen. Pak de juiste dingen en ga opzoek naar de uitgang.

0 / 10
Deepak Fights Robots

Een leuk office spelletje, maar dan met robots. Kan jij elk level uitspelen en alles halen wat je moet halen?

0 / 10
Pheus And Mor

Niet is wat het lijkt! Kan jij elk level uitspelen door de juiste dingen te doen.

0 / 10
Two Pipes

Help de beestje van de ene pijpleiding naar de andere te komen. Soms zul je van kleur moeten veranderen om langs de obstakels te komen. Weet jij hoe je bij de uitgang kan komen?

0 / 10
Tribot Fighter

Help de tribot iedereen verslaan. Je kunt in drie verschillende robots veranderen en je kunt alleen de twe vijandige robots verslaan die niet dezelfde kleur hebben als de jouwe. Anders halen je aanvallen niets uit.

0 / 10
Square Survival Guide

Bedenk een manier om deze levels vol valstrikken uit te spelen. Soms is de oplossing niet bepaald wat je zou verwachten!

0 / 10
Jarbot

Kun jij de enige overgebleven kloon redden van de warbots? Verdedig de basis en zorg dat de andere robots niet binnen komen!

0 / 10
Spini

Probeer elk level uit te spelen. Draai het level en pak alle muntjes. Kun jij het slim doen en alles pakken zonder in de vallen te tuimelen?

0 / 10
My Undead Neighbors 2

Probeer te overleven. Loop de juiste kant op en pak de juiste spullen.

0 / 10
Spike A Love Story Too

In dit spelletje moet je het vallende stekelblok juist niet ontwijken. Je bent het namelijk zelf! Kun jij alle passerende mensen en monstertjes verpletteren en je baan behouden?

0 / 10
Georganism 3

Help de blokken door alle levels. Er zijn leuke dingen die je kan doen, kan jij alles uitspelen?

0 / 10
Gunbrick

Schiet een pad door het level met de gunbrick, een steen met een geweer aan een kant. Schiet jezelf omhoog, rol, en schiet door de muren om steeds naar het einde van het level te komen. De achterkant van de gunbrick is kogelvrij.

0 / 10
Noitcelfer 2

Ren naar het einde van elk level. Sommige vallen en platforms zullen verborgen zijn. Je kunt ze in het level zelf niet zien, maar wel in het spiegelbeeld van het level. Goed kijken dus!

0 / 10
Ode To Pixel Days

Hans heeft issues. Help hem op een avontuur zodat hij vindt wat hij nodig heeft in het leven. Een pixel puzzel waarin je steeds kleiner wordt.

0 / 10
Ms Vision By Proxy

Je bent een beetje een wazige zwarte vlek. Hoe ver kan jij komen?

0 / 10
Split Man 2

Probeer het einde van het level te halen met split man. Als je op de cirkelzaag land heb je 2 mannetjes die elkaar kunnen helpen.

0 / 10
Splitman 2

Haal het einde van het level. Als je op een zaag gaat staan vermenigvuldig je jezelf. Gebruik de klonen om het einde van elk level te bereiken!

0 / 10
Vatican Quest

Jij bent de nieuwe paus en moet laten zien wie de baas is. Schakel iedereen uit.

0 / 10
Drawscape

Help het magische poppetje door het level heen. teken de lijnen, want die heeft ze zeker nodig.

0 / 10
Give Up

Wanneer geef jij het op, is het in level 4 of haal je zelfs level 20? Er komt een moment dat je opgeeft!

0 / 10
Training Night

Ga op training en daarna de strijd aan. Kan jij de soldaten door de levels leiden? Pak de sterren, maar kijk uit voor al de staven dynamiet!

0 / 10
Button x20

Probeer 20x de button te activeren voordat de straal weggaat en je de sleutel kan pakken.

0 / 10
Solid Blocks

Kan jij de bal aan het einde van het level laten komen? Zorg ervoor dat je muis de juiste vlakken vult.

0 / 10
Mr Tart

Zorg ervoor dat je het einde haalt met Mr Tart! Pak de sleutel en bestuur het andere mannetje, want die kan dingen die jij niet kan.

0 / 10
Persist

Haal het einde van elk level door goed op te letten en je vijanden te ontwijken.

0 / 10
Flip And Go

Draai elke keer het level om, om zo op de juiste plekken te kunnen komen en je vriendinnetje te vinden.

0 / 10
New Splitter Pals

Snij het hout op de juiste plekken door, en probeer alle sterren te halen met het gezichtje.

0 / 10
Id Like To Be The Captain

Probeer de kapitein van alle piraten te worden. Je moet wel alle muntjes verzamelen en al je vijanden verslaan. Versla je rivalen, de monster en ook de ninjas in elk level!

0 / 10
Canvasser

Kan jij je eigen personage maken en daarmee door de levels gaan?

0 / 10
Fated

Plaats de juiste spullen in het level zodat je het mannetje naar de andere kant kan brengen. Let op de personen onderweg.

0 / 10
Spare Pieces

Loop door de wondere wereld en ontdenk van alles. Praat met mannetjes en open deuren.

0 / 10
The Terraspheres

Spring van stukje land naar stukje land, schiet de gevaarlijke dingen neer en ga naar het einde van het level.

0 / 10
Color Theory

Spring door de kleurrijke levels en probeer het einde te halen. Je kan kleuren wegspelen door het kleine bolletje te pakken.

0 / 10
Day Marecat

Kan jij je weg vinden door dit rare avontuur. Pak de juiste spullen en probeer het einde te halen.

0 / 10
Ending

Verplaats jezelf en maak alles kapot wat je onderweg tegenkomt. Verplaats hokje voor hokje maar kom niet tegelijk in botsing.

0 / 10
Rot Gut

Schiet onderweg al je vijanden neer in dit platform spel. Verplaats jezelf goed en haal het einde zonder geraakt te worden.

0 / 10
Thing Thing Arena Pro

Ga het gevecht aan en overwin. Pak de juiste wapens en knal alles wat op je afkomt neer.

0 / 10
Comic Book Cody

Pak de stripboeken en verander in een superheld. Met de superkrachten kan je levels uitspelen.

0 / 10
Eraticator

Kan jij de juiste weg vinden. Zorg dat je de juiste spullen pakt en via wat obstakels de uitgang vind.

0 / 10
The Circular Blot

Probeer de bal aan het einde van het level te krijgen. Beweeg de grote bal met de muis.

0 / 10
The Gentleman

Ga zo snel mogelijk naar het einde van elk level. Beweeg goed en ontdek wat the Gentleman wel kan dat normale mensen niet kunnen.

0 / 10
Catch The Star

Vang de ster. Dat is alles wat je moet doen. De levels zijn in het begin makkelijk, maar later..

0 / 10
Light Quest

Probeer je gestolen hond terug te krijgen. Pak onderweg de munten en kijk goed waar de hond is.

0 / 10
Night Lights

Je leeft bij nacht. Ontdek de geheimen ingangen en gebruik blokjes om je te helpen. Alles ziet er heel anders uit als de lampen aan of uit staan in dit leuke puzzel spelletje!

0 / 10
Pretentious Game 3

Probeer je liefde te bereiken. Er zijn soms geheimene doorgangen of de besturing werkt anders.

0 / 10
Soom

Ben je nou dood of niet? Pak alle sterren in elk level en probeer erachter te komen wat er aan de hand is.

0 / 10
Zombie Crypt 3

Spring van platform naar platform met Gerald en Ronald. Help elkaar door het level heen door deuren te openen en goed samen te werken. Daarnaast moet je ook alle zombies dood maken.

0 / 10
Once In The Cave

Help de tovenaar door het level te komen. Verzamel alle muntjes en raak alle trollen met je vuurballen en andere magische aanvallen in dit platform avontuur!

0 / 10
Adorith The Stolen Crystal

Help het poppetje alle kristallen terug te vinden die uit het dorp zijn gestolen. Pak de kristallen en spring door de poort. De poort gaat pas open als je alle kristallen hebt gepakt.

0 / 10
Fault Line

Een leuk platform spelletje. Kun jij het halen naar het einde van elk level? Je kunt delen van het level langs bepaalde "fault lines" wegvouwen zodat je erdoor kan.

0 / 10
Shadow of the Ninja 2

De ninja is terug! Ook in dit spelletje moet je weer ongezien langs alle bewakers zien te komen om de gevangenen te bevrijden. Gaat het je lukken?

0 / 10
Greed For Coins

Klik de blokken weg en laat zo het poppetje vallen of rollen. Zorg dat je langs alle muntjes komt om ze allemaal te verzamelen!

0 / 10
Last Legacy

Dit is je laatste avontuur, want eigenlijk was je als held al met pensioen. Gebruik de kristallen bollen en je superkrachten om blokken te verwijderen of te creeren. Ren en spring door de vele levels!

0 / 10
Teenage Mutant Ninja Turtles Double

Spring van platform naar platform, versla alle slechterikken en haal het tot het einde van elk level. Kies jouw team van twee turtles voor elk level. Welke TMNT kies jij? Michelangelo, Donatello, Leonardo of Raphael?

0 / 10
Broken Robot Love

Ga samen met de robot op zoek naar de jongen die je heeft weggegooid om zijn liefde terug te winnen. Bou bruggen en muurtjes met je blokken en klim overal snel langs voordat je blokjes weer verdwijnen. Misschien vind je onderweg wel iets waardevollers...

0 / 10
Rolling Ghosts

Kwaadaardige magie heeft de blobs in spoken veranderd. Verander ze terug en duw tegelijkertijd met de blobs de slechte blobs het level uit!

0 / 10
The Friends Escape

Werk samen om te ontsnappen uit elk level. Duw kisten, druk knopjes in, en spring naar de uitgang. Kun je telkens beide vriendjes het einde helpen te halen?

0 / 10
Slime Rescue Adventure

Red de Slijmpjes door de kooitjes weg te halen. De kooien verdwijnen als je je aura er op zet, maar dan gaat de tijd ook lopen, dus blijf niet te lang zonder aura hangen. Pak de Slijmpjes en haal je aura weer snel terug!

0 / 10
Lemonade Land

Je hebt een limonade tentje. Kun jij lekker limonade maken en genoeg verkopen om een beetje winst te maken?

0 / 10
Escape from Nightmare

In elk level moet je de drie sterren pakken en het einde van het level halen. Klinkt makkelijk, maar je moet er wel voor zorgen dat je nooit in het donker komts te staan. Pak vuurvliegjes en laat ze op het juiste moment vrij. Maar kijk uit! Hun lichtjes zullen ook na een tijdje doven. Haal jij het op tijd tot de checkpoints en de uitgang?

0 / 10
Gem Cave Adventure

Ga elke keer een deur in. Deze deuren leiden je naar steeds een nieuwe grot. Pak elke keer de kristal, maar kijk uit! Als je de kristal hebt gepakt gaan ook alle vallen in het level af. De terugweg is dus altijd een stuk lastiger dan de heenweg!

0 / 10
Escape From Puppy Factory

Zoek overal in de puppy factory en red alle puppies die daar verstopt zitten. Gebruik je swap ray om jezelf met andere voorwerpen om te wisselen. Zo kom je de lasers en andere hindernissen voorbij.

0 / 10
Headless Zombie

Carl was ooit een rijke man van adel. Nu is hij een zombie. Help hem toch genoeg muntjes te verzamelen om zijn kasteel terug te kopen. Kijk uit voor de dorpelingen, want die zullen niet vriendelijk voor je zijn nu je een zombie bent. Je kunt je hoofd er af halen en gebruiken om de juiste knopjes en dergelijke in te drukken in elk level.

0 / 10
Snailiad

Help Snaily wapens en eten te vinden. Kijk uit voor de monstertjes. Je kunt als een slak langs de muren omhoog klimmen, maar je kunt springen en schieten!

0 / 10
Elf Story

Je bent door je spelcomputer naar binnen gezogen. Nu moet je een weg vinden door de spelcomputer wereld als elf. Kun jij alle geheime voorwerpen vinden en alle vijanden verslaan die je uit het niets aanvallen in dit mooi gemaakte spelletje?

0 / 10
Enough Plumbers 2

Voor elk muntje dat je pakt krijg je er een loodgieter bij. Beetje druk af en toe, maar zo heb je wel meer kansen het level af te kunnen maken. Er hoeft er namelijk maar eentje bij de vlag te komen.

0 / 10
Johnny Upgrade

Koop upgrades om Johnny verder te helpen. Eerst kom je niet zo heel ver, maar geleidelijk aan kun je steeds meer bereiken. Kun jij de muntjes verzamelen, je geweer vinden, en de eindbaas verslaan?

0 / 10
Totems Awakening 2

Gooi de bal over en tegen de totem aan om het standbeeld wakker te maken. Als je snel genoeg bent kun je ook nog de gouden sterren winnen, maar dan moet je wel goed samenwerken.

0 / 10
Toilet Success

In dit ontzettend dwaze spelletje moet je nodig naar de WC. En dan bedoelen we ook echt heeeel nodig. Kun jij het optijd halen? Niet alles is wat het lijkts, dus kijk goed. De titels van de levels bevatten vaak ook hints. Kraak ze voor de nood te hoog wordt!

0 / 10
Sweet Floyd

Floyd is een zoetekauw. Kun jij hem helpen al het snoep te pakken door hem met de machines en knoppen in het level door de lucht te lanceren zodat hij alles kan oppeuzelen?

0 / 10
Colorful Penguins

Kun jij ervoor zorgen dat de pinguins op de juiste gekleurde stenen terecht komen. De kleur van de pinguins moet overeenkomen met de kleur van het platform.

0 / 10
Final Charge

Help de robot alle bakens aanzetten. Zoek goed en vind ze allemaal. Kijk uit voor de dodelijke vallen in alle verschillende sectoren. Kijk op de kaart om te zien waar je heen moet.

0 / 10
I'm Sticky

Kun jij met het plakkerige beestje en zijn bijzondere manier van voortbewegen langs alle grappige obstakels komen? Een geinig spel!

0 / 10
Tape Hunter

Kun jij het mannetje steeds bij de film projector krijgen? Ren door de levels en ontdek steeds de verborgen trappetjes door de kleur van elk level te veranderen.

0 / 10
2D World

Rol de groene bollen naar de groene platen toe. Je mag overal gebruik van maken, zo lang de bollen maar niet uit het level vallen of rollen! De witten bollen kun je met de muis besturen.

0 / 10
Astroback

Kun jij de weg naar huis vinden met de astronaut? Er zijn veel verschillende manieren waarop het spel afloopt. Kun jij alle alternatieve eindes vinden? Een grappig ruimte avontuur.

0 / 10
Jim Loves Mary 2

Jim en Mary zijn verliefd, maar hun ouders zijn er tegen. Daarom zijn ze weggerend. Kun jij ze door het bos helpen komen? Verzamel de hartjes en vind een manier om naar elkaar toe te komen.

0 / 10
Rejoin

Je bent van je ziel gespleten. Breng de demoon en zijn ziel weer samen om elk level goed af te sluiten. Ze bewegen tegelijk!

0 / 10
Blitzer

Ren rond en kijk uit voor je vijanden. Je moet ze overhoop schieten voor ze jou kunnen raken. Elke keer komt er een extra vijand bij.

0 / 10
Box Jumper

Reageer snel en spring met de robot van het ene platform naar het andere. Kun jij ervoor zorgen dat je niet valt? Kijk uit voor de hele kleine en de bewegende platformen.

0 / 10
Ninja Revenge

De oude ninja meester is plotseling aangevallen en gedood! Ga snel met de ninja's de dader achterna en wreek de meester!

0 / 10
Pause Ahead

In dit spelletje is niet alles wat het lijkt. Door slim gebruik de maken van de pauze knop kun je langs zelfs de moeilijkste obstakels komen.

0 / 10
Spiters Annihilation 2

Laat steeds de rotsen op de monsters vallen. Plet ze of stoot ze om zodat ze als nog doodgaan. Kun jij ze allemaal uit de weg ruimen?

0 / 10
Tiny Dangerous Dungeons

Ontwijk alle rare beetjen in de kerker en vind de uitgang. Pak de sleutels en andere voorwerpen en zoek naar de juiste deur.

0 / 10
Bubble Pop 3

Ren rond en probeer alle bubbles te pakken. Kijk wel uit voor de spoken. Pak de hartjes om van de schrik te bekomen. Er zijn ook andere tijdelijke power-ups.

0 / 10
Devil's Leap

Spring rond met de duiveltjes en stoot alle engeltjes om. Je kunt kiezen tussen twee type levels: denken en rammen. Speel ze allebei allemaal uit!

0 / 10
Go Repo

In dit spelletje moet je allerlei spullen in beslag nemen van mensen die ze niet hebben afbetaald. Elke repo man of vrouw heeft een speciale superkracht. Gebruik ze allemaal.

0 / 10
Super Belly Boarder

Spring van het ene platform naar het andere met het gekke mannetje. Pak alle muntjes, maar kijk uit voor de stekelvarkentjes die in de bosjes verstopt zitten!

0 / 10
Crash TV

In dit spelletje moet je de TV voorbij alle obstakels en naar de uitgang krijgen zonder dat hij breekt. Je krijgt onderweg dan wel nieuwe skills, maar dan moet je ze ook nog goed leren gebruiken...

0 / 10
Nog

Kun jij het halen naar het einde van het level met het vreemde beestje in deze alien wereld. Spring van het ene platform naar het andere en mis niet! Zorg dat je niet naar beneden valt.

0 / 10
Santa Run 2

Kun jij de kerstman helpen om ondanks alle hindernissen toch nog optijd bij de speelgoedfabriek te komen? Ren en spring precies over alle platforms en blokken.

0 / 10
Frosty's Adventure

Kun jij met het hoofd van Frosty de Sneeuwman stuiteren en rollen en zo alle sterren in het level weten te pakken? Heb je ze alle drie, keer dan terug naar je lichaam!

0 / 10
Transmyter

De Transmyter is een alien die allerlei vormen kan aannemen. Kijk goed rond, want tijdens je reis zul je verschillende vormen moeten kiezen om verder te komen!

0 / 10
Go-Under

Vind een weg langs alle hindernissen. Soms kun je er niet overheen springen, dus dan moet je er onderdoor! In dit spelletje kun je namelijk zover op de vloer als er onder door lopen!

0 / 10
Attack of the Cake Munchers

Hou alle monsters tegen die je grote cake willen opeten! Ze komen er aan, maar gelukkig zit het level vol vallen die je kunt laten afgaan!

0 / 10
Disposabot

Probeer met de robot bij de uitgang te komen in elk level. Soms zul je de robots moeten opofferen om een pad te maken voor de volgende robot. Verspil er zo min mogelijk.

0 / 10
One Arrow

Schiet steeds in elk level de monsters met je pijl en boog. Het worden er in elk level steeds maar, maar je hebt maar EEN pijl. Haal hem dus steeds weer snel op!

0 / 10
Two Pipes 2

Spring door het level en glip steeds door de pijp naar de volgende ruimte. Soms moet je met behulp van de gekleurde bubbels van kleur veranderen om langs blokkades te komen.

0 / 10
Friendly Wormholes

Klik de blokkades weg zodat de aliens naar het wormgat kunnen rollen. Kun jij alles in de juiste volgorde wegklikken? Kijk goed?

0 / 10
Parallel Levels

Elke keer als je een level uitspeelt schuift de boel door en komt er een nieuw level bij. Je poppetjes bewegen tegelijkertijd, dus hou alles goed in de gaten!

0 / 10
Verge

Kun jij in deze magische wereld de monstertjes verslaan en de uitgang vinden? Kijk wel uit, want als je per ongeluk doodgaat kom je in een andere wereld terecht, en daar moet je niet te lang blijven rondhangen!

0 / 10
Pandesal Boy

Kun jij de jongen helpen al het pandesal af te leveren bij de huizen? Pak eerst het brood, en breng het dan naar de huisjes, maar zorg dat je niet valt!

0 / 10
Risen Level Pack

Door de magische bol door het level te gooien kun je met de zoon van horus bij de uitgang komen. Gooi de bal en transporteer jezelf er achteraan!

0 / 10
Green Liquid

In dit spelletje moet je met het vreemde monstertje door de poort rollen. Pak wel eerst alle drie de gloeiende icoontjes voor de volle punten.

0 / 10
Kyra's Revenge

Een ander meisje heeft Kyra beroofd van haar notities! En het ging net zo goed op school! Vind alle bladzijden met Kyra's aantekeningen terug!

0 / 10
Anacondas

Spring van platform naar platform en klim de ladders op en af. Kun jij alle bloemen verzamelen? Kijk wel uit voor de anaconda's!

0 / 10
A Bit of Fun 2

Kun jij met het poppetje het einde van het level halen? Zorg ervoor dat je alle hindernissen en vallen voorbij komt en niet naar beneden valt. Je poppetje kan ook in een stuiterbal veranderen!

0 / 10
Once Upon a Life

Kun jij opa helpen alle foto's te verzamelen die uit het plakboek zijn losgeraakt en door de stad zijn gewaaid? Voor zo'n oude bejaarde met maar liefst twee wandelstokken ben je nog bijzonder atlethisch...

0 / 10
Floaty Jump

In dit spelletje moet je proberen over alle zwevende groene blokken en springen. Maar kijk uit, want ze zweven alle kanten op!

0 / 10
Tiger and Monster Hassle

Kun jij de beste vrienden Tijger en Monster bij elkaar brengen? Rol ze of laat ze de goeie kant op tuimelen. Gebruik de blokken en kettingen.

0 / 10
Super Julio

Ren en spring langs alle monsters met Super Julio de leeuw. Haal jij het helemaal tot het einde van het level? Verzamel de muntjes en de power-ups.

0 / 10
Goat Guardian

Kun jij Steven helpen zijn geitje te redden? De stenen zitten bijna allemaal los, en vallen snel naar beneden. Pak ook de gouden appels en de edelstenen!

0 / 10
Lucas's Quest Backwards

Lucas is een mens uit de verre, verre toekomst. Hij wil terug in de tijd reizen om te ontdekken hoe het was voor mensen vroeger. Kun jij de dodelijke Chovoks en lasers ontwijken en de proeven van de mensen doorstaan?

0 / 10
Super Julio 3

Vind de weg op het Kerst Eiland met de leeuw Super Julio. Kun jij alle muntjes pakken en met de power-ups alle monstertjes verslaan?

0 / 10
Pretentious Game 4

In dit spelletje moeten de broertje en zusje blokjes goed samenwerken om langs alle hindernissen te komen. Zusje kan hoog springen en broertje is sterk. Werk slim samen!

0 / 10
Ghostly Me

Help het kleine spookje een lange reis af te leggen. Verzamel de witte stipjes en ontwijk de felgekleurde stippen en de monsters.

0 / 10
Harmony of Elements

In dit spelletje moet je steeds bij de magische poort komen zonder naar beneden te vallen of vast te komen te zitten. Gebruik de elementen en de elementale monsters!

0 / 10
Rescuenator

In dit spelletje moet je alle mensen in de ambulance krijgen. Red ze uit het brandende gebouw door een veilig pad te maken langs alle gangen en trappen.

0 / 10
Shadowscape

Kun jij de weg naar de poort vinden in de schaduw wereld? Klim en spring langs alle hindernissen maar val niet naar beneden en word niet geplet!

0 / 10
Shy Bot

Je bent door de andere robots verstoten en op een vreemde nieuwe planeet beland. Hier wonen ook robots, maar zijn ze ook alemaal even vriendelijk?

0 / 10
Think Up

Spring omhoog en klim alsmaar hoger in dit spelletje totdat je de toren uit bent geklommen. Kijk uit voor het vuur, de vallende rotsen en andere gevaren!

0 / 10
Tofu Ninja

Help de tofu ninja de weg vinden door de verschillende levels. Kun jij alle sterretjes pakken? Heis ook de vlaggetjes als save points.

0 / 10
Ziva

In dit spelletje kun je verschillende gekleurde blokken kopieren en plakken. Kun jij er achter komen hoe je steeds het mannetje bij de kristallen kunt krijgen?

0 / 10
Awesome Mushroom Hunter

Zoek in elk level de paddestoelen bij elkaar. Kun jij ze allemaal vinden? Zorg dat je op alle platformen springt en niet valt.

0 / 10
Doors 2: Dave's New Job

Op je eerste werkdag neemt een collega je flink in de maling, en nu zit je ergens boven in het flatgebouw vast. Kun jij via de verschillende deuren de uitweg vinden?

0 / 10
Droids Steal for Me

Vind in elk level de weg naar de deur. Pak alle muntjes met de dief, en zorg ervoor dat de robots gaan waar jij ze hebben wilt!

0 / 10
Planet Adventure

Pak de edelstenen en de sleuetels en rol met de alien naar de magische poort. Je kunt jezelf zwaarder of lichter maken.

0 / 10
Spiderling

Gebruik je spinneweb en leer langs alle obstakels heen te slingeren met het spinnetje. Kun jij je vriendje terug vinden en ontsnappen uit de grot?

0 / 10
Steak and Jake 2

Gebruik het bejeweld spelletje om de vogel van kleur te laten veranderen. Zo kun je de verschillende gekleurde objecten aanpassen. Kun jij ervoor zorgen dat de koe steeds overal langs kan?

0 / 10
Block Hopper

Plaats blokken in het level om bij het einde te komen. Kun jij het doen zonder op de stekels te vallen met de robot? Des te sneller je bent, des te beter!

0 / 10
Change Type

Ren door het level en pak de muntjes die overal liggen. Om bij de uitgang en alle muntjes te komen zul je ook andere voorwerpen in de levels moeten plaatsen.

0 / 10
Intervention

Help de robot uit het lab ontsnappen en ontdekken hoe hij daar is gekomen. Kun jij het steeds langs alle hindernissen tot de gele deur halen?

0 / 10
Alchemist

Verzamel alle ingredienten die je nodig hebt om magisch licht te maken en het dorp te redden. Kijk uit voor alle schaduw monstertjes en vind andere tovenaars die kunnen helpen.

0 / 10
Cathode Raybits

Dit spelletje is lekker druk en hectisch, met een klassieke layout. Kun jij het met de soldaat helemaal tot het einde halen?

0 / 10
Leave Me A Clone

Ren door het level met het beestje. Soms kom je hindernissen tegen waar je niet in je eentje langs kan. Laat een bevroren kloon achter om je de volgende beurt verder te helpen.

0 / 10
Pursuit of Hat 2

Pak in elk level je hoed. Soms moet je door nauwe gangen kruipen, dus maar goed dat je je benen, armen, en hoofd er af kunt halen!

0 / 10
Spy 2

In dit spelletje moet je met je spion proberen het gebouw in te komen en het geheime wapen van de slechterikken te stelen.

0 / 10
Whooly and the Lost Treasures

Kun jij Whooly de vos helpen door alle levels te komen? Pak eerst al de sterren en ga dan door de juiste deur.

0 / 10
The Adventure of Two

Probeer langs alle hindernissen te komen met de twee aliens. Je moet goed samenwerken om in elk level bij het HERE bordje te komen.

0 / 10
Zombies in Space

Ren en spring door de ruimtebasis met je astronaut. Er lopen allerlei zombies rond die je allemaal moet neerschieten. Pak ook de zuurstof tanks.

0 / 10
Pigs Will Fly

Laat de varkentjes naar de toverdrankjes vliegen door de hindernissen uit de weg te halen en ze met de pijltjes te verslepen.

0 / 10
Chasing Raisin

Je favoriete rozijntje rolt er vandoor. Ga er snel op je eenwieler achteraan maar zorg er wel voor dat je niet naar beneden valt!

0 / 10
Adventure Planet

De aliens hebben een noodlanding moeten maken op een vreemde planeet. Rol over het pad en gebruik je speciale krachten. Verzamel de sleutels en open de poorten.

0 / 10
Steppen Wolf 14

Schakel de gewapende bende uit en vind een manier om te ontsnappen uit de hut waar jij en Olaf gevangen worden gehouden.

0 / 10
Gemollection Level Pack

Rol in elk level de edelsteen zo over alle planken dat hij in de schatkist valt. Soms kun je ook voor extra punten de gouden munten verzamelen.

0 / 10
Piggy in the Puddle

Pak met het varkentje alle eikeltjes en rol dan de bak modder in. De andere dieren op de boerderij kunnen ook helpen.

0 / 10
Dream Hopper

Pak alle muntjes terwijl je de weg zoekt door deze vreemde droom. Spring over de wolken en raak de andere beestjes niet aan.

0 / 10
Gift Rush 2

De spin wil een mooi cadeautje aan zijn vriendinnetje geven. Pak steeds de vlieg met je spinneweb en stop hem in a cadeaudoos.

0 / 10
Rainbow Game

Ren door het level. Pak alle magische potten met kleur om het grauwe zwart-wit level weer kleurrijk te maken. Pak ook alle sterretjes.

0 / 10
Epic Revenge

Vind de weg door het level. Je kunt ook onderwater ademhalen en schieten. Kun jij alle monsters ontwijken en raken met je lasers?

0 / 10
Crazy Old Man

Kom steeds bij de deuren met de gekke man. Je bent ook in slechte gezondheid, dus geef jezelf af en toe een hart infarct om ook je geest te kunnen gebruiken om de puzzel levels op te lossen.

0 / 10
Darktopia

Lorraine en Dom zijn twee astronauten die op een vreemde planeet zijn gecrasht. Kun jij Lorraine helpen uit de grotten te ontsnappen en Dom te redden?

0 / 10
How to Bird

Dit vogeltje kan niet zo goed vliegen en wil daarom een vliegtuigjes bouwen. Kun jij alle zeskantige moertjes verzamelen in alle levels?

0 / 10
Legends of Kong

Overal in de stad lopen zombies rond. Kun jij ze allemaal verslaan of ontwijken? Zoek de overlevenden en pak zoveel mogelijk geld om upgrades te kopen.

0 / 10
Laboratory Escape

Probeer met de twee konijntjes uit het laboratorium te ontsnappen. Kijk goed wat je doet, want de konijntjes bewegen tegelijkertijd!

0 / 10
Minerics

Werk goed samen met de verschillende mijnwerkers in dit spelletje. Kun jij samen alle kristallen pakken? Elke mijnwerker pakt zijn eigen kleur kristallen.

0 / 10
Pogostick

Spring met je springstok op de heuvels en pak alle sterretjes. Als je ze allemaal hebt kun je de grote ster ook pakken.

0 / 10
Jellydad Hero

De familie kwal ging op vakantie maar werd onderweg ontvoerd door piraten. Kun jij met papa kwal de weg vinden door het schip en de rest vande familie redden?

0 / 10
Minder

In dit spelletje ben je de geest van een monnik. Zweef door het level en probeer het verloren manuscript te vinden. Als je het hebt gevonden moet je snel terugkeren naar de poort.

0 / 10
Climbo

Loop met het beestje door de levels en pak alle muntjes. Kijk uit voor de stekels. Elke keer dat je over een rand loopt draait het level met je mee.

0 / 10
A Blob's Tale

Help de blob een reis maken om de wereld te redden. Ren en spring om door de levels te komen en verzamel voorwerpen. Deze kun je weer inruilen voor andere voorwerpen die je nodig hebt.

0 / 10
Alex

Alex het gele beestej krijgt van de arts te horen dat hij ALS heeft. Kun je Alex helpen terug thuis te komen van het boodschappen doen? Het wordt steeds moeilijker, want Alex verliest steeds meer kracht.

0 / 10
Snoring Before Time

Kun jij de andere dieren helpen de grote olifant wakker te maken? Ze moeten allemaal goed samenwerken, want je kunt de olifant alleen wakker krijgen door hem om te duwen.

0 / 10
Blob's Story 2

Slinger met de blob aan het touwtje. Knip de touwtjes steeds op het juiste moment door en rol door het level om de bloemen te pakken. Uiteindelijk moet je met alle drie de bloemen bij het meisje uitkomen.

0 / 10
Colormore

Hall met de gekleurde bolletjes alle blokken uit de weg, maar pak wel alleen de goeie. Met de pijltjes kun je omhoog of omlaag vliegen, maar mis ze niet als je springt!

0 / 10
Mr Splibox

Kun jij de held naar het einde van het level brengen? Stapel de Spliboxen onder je op zodat je hoog kunt klimmen. Pak in elk level ook de felgroene munt.

0 / 10
The Gentleman: A Soul Adventure

Ren 's avonds door de donkere stad met de mysterieuze gentleman. Volg de regels van de gentleman en versla alle ratten, de vleermuizen, en de eindbazen.

0 / 10
Die Hipster

Vind iets om de verveling en de apathie van deze vreselijke hipster te doorbreken. Ren en spring door de stad, maar als je stilstaat gaat hij toch weer klieren met zijn telefoon en zaniken.

0 / 10
Punisher

Vind de weg langs alle vijanden. Reis door het land van de doden en versla je ninja's, samurai en de monsters met de kung fu meester. Kun jij de geheime geschriften terug halen?

0 / 10
Alice in Funderland

Help Alice de weg te vinden door het vreemde Funderland. Spring op de kikkers en pak de muntjes en de toverdrankjes die je doen groeien.

0 / 10
Geote

Schiet alle rode blokjes aan diggelen met het grote blauwe blok. Kun jij ze allemaal raken? Hoe snel speel jij alle levels uit? Spring en mik goed!

0 / 10
Phoenotopia

Ga op reis naar een nieuwe planeet. De aarde is verdoemd, en de mensen zijn de ruimte in gevlucht. Kun jij een nieuwe thuisplaneet vinden in dit fantasy avontuur.

0 / 10
Prince and Princess Elope

De prins en de prinses rennen samen weg. Kun jij de gekleurde voorwerpen pakken en zo de hindernissen langskomen? Vind het houten hutje aan het eind van de levels.

0 / 10
Space Voyage

Kijk uit voor de gevaarlijke aliens en spring niet in het vuur. Stuiter met de astronaut van het ene platform naar het andere en bereik de poort aan het einde van elk level.

0 / 10
Twin Cat Warrior

Werk goed samen met de twee katten. Help elkaar door de juiste poorten te openen zodat je alle muntjes kunt pakken en samen door het level kunt komen.

0 / 10
Onomastica

In dit spelletje speel je met woorden. Loop er op of er onderdoor. Spring en op of er af. En los de hints op. Duw de letters de juiste kant op en vind een weg langs elke hindernis.

0 / 10
Chompy

In dit spelletje moet je alle levels zo snel mogelijk uitspelen met Chompy de krokodil. Kun jij in recordtijd alle gouden muntjes opeten?

0 / 10
Grav Escape

Ontsnap uit het laboraturium met het roze konijn. Kun jij langs alle hindernissen komen? Pak de muntjes. Spring op de boze kippen en val niet in de bodemloze putten.

0 / 10
Lollipoop

In dit spelletje is het snoep gemuteerd tot kleine monstertjes. Ren en spring door het level met de drol. Kun jij de snoepjes vinden en er op springen om ze te verslaan?

0 / 10
Headless Zombie 2

Carl de zombie heeft de tovenaar verslagen, maar is nog altijd een zombie gebleven. Zoek de tandwielen bij elkaar voor Nikola Tesla zodat hij Carl weer in een mens kan veranderen.

0 / 10
Land of Enki 2

Ren en spring door het level, beklim de ladders en verzamel de diamantjes. Gooi de bommen op de monstertjes en haal het eind van elk level in dit spelletje.

0 / 10
Slimey's Quest

Ren en spring door de levels met Slimey en probeer steeds op de knop te drukken. Als je de knop indrukt verandert het level. Alles wordt steeds een beetje moeilijker.

0 / 10
Green Saboteur

Saboteer de milieuvervuilende fabrieken door de belastende informatie van de computer te kopiëren. Zorg er wel voor dat de beveiliging je niet pakt.

0 / 10
Heroic Rooster

De superheld Rooster is door een slechterik in een haan veranderd! Help Rooster om de zaadjes te pakken zodat hij kan groeien. Uiteindelijk moet je weer mens zien te worden.

0 / 10
3 Pandas in Japan

Gebruik de unieke vaardigheden van iedere panda om door Japan heen te reizen. Kun jij door middel van teamwork langs alle hindernissen komen?

0 / 10
Piggy in the Puddle 2

Help het varkentje de teil met modder in te rollen. Je moet langs allerlei hindernissen komen, maar gelukkig kunnen de andere dieren je ook een beetje helpen.

0 / 10
Prophet

Ren en spring door de levels en pak alle drie de sterren. Je kunt van de muren af springen en op monsters om ze te doden. Kijk uit voor het gif en de gaten in de weg. Vind in elk level de deur.

0 / 10
The Crystal Man

Ren en spring door de levels om alle kristallen te verzamelen. De glazen platen breken alleen wel als je er overheen loopt, maar soms komt dat juist handig uit.

0 / 10
Qubed: New Adventures

Ren en spring door de levels met de kubus en pak alle sterren. Bovenin staat aangegeven hoeveel je er in elk level moet vinden. Je kunt jezelf ook opsplitsen in kleinere kubussen.

0 / 10
Perfect Pou Couple

Help Pou en Miss Pou elkaar te vinden. Kun jij Pou dichter bij haar brengen door naar haar toe te rollen en zweven? Pak onderweg de drie rode hartjes.

0 / 10
Vader Bevrijden

De twee boeven zijn uit de gevangenis ontsnapt! Eindelijk! Maar dan komen ze er achter dat hun vader ook in de gevangenis zit. Nu moeten ze bij de gevangenis inbreken om paps te redden. Kun jij ze daarbij helpen? Zorg dat ze goed samenwerken om langs alle hindernissen te komen.

0 / 10
Onperfect

Help in elk level de vader en zoon bij elkaar te brengen. In sommige levels moet je ook blokken schuiven, cadeautjes pakken, en langs hindernissen zien te komen!

0 / 10
Hover Jump

Probeer met je hover board over alle hindernissen heen te springen. Ontwijk de stekels en de gaten in de weg. Kun jij de muntjes pakken en de eindstreep bereiken? Vele succes!

0 / 10
Mixed World

Help de vierkantjes alle cirkels uit het level te werken door ze van het platform af te duwen. Ieder vierkantje heeft een speciale kracht. Laat ze goed samenwerken om alle cirkels weg te duwen.

0 / 10
Purple Mole

De paarse mol wil de prinses redden. Hij kan alleen niet zo goed zien waar hij heengaat. Kun jij allerlei spullen in de levels neerleggen om een veilig pad voor de mol te maken? Veel plezier!

0 / 10
Key and Shield

Ren door de levels en open alle kooitjes om je vrienden vrij te zetten. Kijk uit voor de monstertjes. Gebruik je schil om aanvallen af te weren en om te zweven.

0 / 10
Princess Goldblade

Help Prinses Goldblade de monsters te verslaan met haar gouden zwaard in dit leuke platform spelletje. In elk level moet je 22 gele gems en een geel met roze gem vinden. Veel succes!

0 / 10
Little Bouncing Guys

Spring door de levels met de stuiterballetjes. Spring van het even blokje naar het andere en pak alle sterretjes. Zorg dat je niet valt en dat je je stuiterballetje niet lek prikt!

0 / 10
Bullet Phaze

In Bullet Phaze ben je een pixel beestje. Op een dag opende er een vreemde poort en alle pixel beestjes werden naar binnen gezogen. Kun jij ale allemaal redden? Verander steeds van kleur om te hindernissen en kogels te ontwijken! Veel plezier met spelen!

0 / 10
The Big Pig Game

Het schattige dikke varkentje Big Pig houdt heel erg van eten! kun jij haar helpen alle lekkere hapjes te pakken? Maar sla de groenten over, want daar houdt Big Pig niet van!

0 / 10
Go Robots 2

Speel Go Robots 2, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
The Last Survivors

The Last Survivors is een leuk doolhof spel. De laatste twee overlevende mensen moeten na de Zombie Apocalypse door een serie puzzel levels zien te komen om te overleven. Kun jij ze helpen?

0 / 10
Icesters Trouble

Icesters Trouble is een uitdagend spelletje waarin je de torens moet afbouwen zodat de ijsklontjes netjes op het platform terechtkomen. Maar pas op: rode blokken exploderen, groene blokken rillen en trillen, en de oranje blokken schieten alle kanten op!

0 / 10
Don't Get Pinned

In Don't Get Pinned proberen de stalkerige donkerblauwe blokjes die 'pinners' heten je te achtervolgen en te pakken. Kun jij ze allemaal ontwijken terwijl je door een arena vol lava en andere hindernissen zoeft? Let goed op en reageer snel!

0 / 10
A Pixel Adventure Vol 1

In het platform spelletje A Pixel Adventure Vol 1 ga je op avontuur in een gevaarlijk doolhof van kerkers. Doorkruis de kerkers op zoek naar schatten en het monster dat zich Adenocarcinoma noemt. Vind en versla dit verschrikkelijke gedrocht!

0 / 10
Nimble Boxes

Nimble Boxes is het reactiespelletje waarin je een rollende vierhoek veilig moet houden. Spring zo behendig als je kan langs de draaiende obstakels en gaten in de weg. Kijk of je het doosje langs je persoonlijke record kan laten springen!

0 / 10
He Likes The Darkness

Breng je kleine spookje naar de magische poort in het platform avonturenspelletje He Likes The Darkness. Voordat je de poort kunt openen moet je eerst alle drie de sterretjes verzamelen. Spring van platform naar platform met je kleine schaduwspookje totdat je alle muntjes en sterren hebt gepakt. Kun jij bij de poort komen zonder in de afgrond te vallen?

0 / 10
Adventures of Flig

Speel een serie leuke mini-games om het wezentje Flig te helpen zoveel mogelijk punten te scoren in Adventures of Flig. Je kan door de mijnen racen in een karretje en alle rotsen ontwijken, de puck over het veld meppen in een airhockeywedstrijd, of een ingewikkeld doolhof uitspelen in dit leuke spel!

0 / 10
Mr. Journey Fox

Speel Mr. Journey Fox, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!

0 / 10
Super Neon Ball

Kun jij de bal in het spel houden in Super Neon Ball? Stuiter de bal over de platforms die door het level zweven. Je kan terugvallen op het onderste platform, maar let wel goed op: na elke stuiter verdwijnen de blokjes die je hebt aangeraakt. Kijk uit voor de dodelijke rode platforms. Als je die aanraakt dan raak je je balletje kwijt.

0 / 10
Adam and Eve: Love Quest

Adam is zijn streken nog lang niet verloren in Adam and Eve: Love Quest. Dit keer heeft hij een geniepig plannetje waar hij een liefdesdrankje voor nodig heeft, maar iemand heeft zijn hele voorraad door de goot gespoeld! Ga op zoek maar meer liefdesdrank met Adam de holbewoner en help hem alle levels door te komen door de hindernissen uit de weg te halen zodat hij er veilig langs kan.

0 / 10
Color Magnets

Ren door de levels in Color Magnets en probeer zowel het blauwe als het rode magneetje langs alle hindernissen en over de eindstreep te krijgen. In dit side-scrolling spelletje mogen de magneetjes niet achter de blokken en platforms blijven hangen want dan worden ze het level uitgeveegd. Probeer dus goed op beide magneetjes te letten en op het juiste moment over de wegversperringen heen te springen.

0 / 10
Hop Quest

Vind de weg door het kasteel in Hop Quest en loods je springende ridder over alle wankele platforms. Sommige platforms storten in als je erop blijft staan, terwijl er uit andere platforms ineens dodelijke stekels tevoorschijn schieten. Kun jij de vechtrobots verslaan en de goudstaven verzamelen om alle personages vrij te spelen? Hoe ver kom jij voordat alle moordlustige machines in dit kasteel je teveel worden?

0 / 10

Platform spellen

Platform spelletjes vormen een speciaal genre binnen de computerspelletjes. Je speelt een personage en springt veelal van platform naar platform. Vaak is er onder een platform wel een afgrond dus moet er goed worden gesprongen om niet te pletter te vallen. Je komt een hoop vijanden en obstakels tegen. Lekker schieten en lopen door de verschillende levels.

Dit vinden wij de leukste spellen:Paashazen, Jungle Siege, Papa Louie 2 When Burgers Attack, Star Island, Max Damage 3, Lego Junkbot 1, Water Buboy, Red Ball 1, Commander Keen, Lego Expeditie 1