Tags >

Politie

Rizzoli and Isles: The Masterpiece

Zoek goed op het plaats delict en ontdek wie de moord heeft gepleegd. Verzamel bewijzen, stuur ze naar het lab, en praat met collega's over de resultaten zodat je de zaak kunt oplossen!

9.6 / 10
Politie en Dief: De Achtervolging

In het leuke politie auto spelletje Politie en Dief: De Achtervolging scheur je in je politiewagen over de weg. In elk level krijg je een nog coolere en snellere wagen! Stop de dief!

8 / 10
Carbon Auto Theft

Probeer de autos uit de parkeerplaats te stelen zonder dat de politie het merkt. Haal de autos van het slot en rijd de parkeerplaats uit zonder de andere autos of de muren te raken.

8 / 10
El Emigrante

Ontwijk de politie... want zij willen je pakken! Spring met je fiets over hun auto's om ze voor te blijven. Hoe lang hou jij dit kat-en-muisspel vol?

8 / 10
Scania Driver

Rij met je vrachtwagen over de weg heen en kom zover je kan. Niet te veel botsen onderweg en zorg dat je niet elke keer te hard rijd want dan komt de politie achter je aan.

8 / 10
The Scene of the Crime 3

Er is een moord gepleegd, maar de FBI neemt je bewijsstukken in beslag. Dan moet het wel een erg interessante zaak zijn! Ga zelf op onderzoek uit!

8 / 10
Police Offroad Race

Race de weg over met je politie truck. Je moet als eerste bij de finish zien te komen. Kun jij alle andere wagens inhalen en voor blijven?

10 / 10
Vehicles 3: Cartoons

Zorg ervoor dat de auto's in de juiste vakken stoppen. Klik er een aan om te rijden, en klik weer op de auto om te stoppen. Laat de auto's niet te ver doorschieten!

8.2 / 10
The Science Of The Crime

Kan jij ontdekken wat er allemaal gebeurd is op het plaats delict. Klik je weg door de misdaad puzzel.

8 / 10
Bucket Cop

In dit spelletje moet je alle boeven vangen. Elke boef heeft zijn eigen superkracht, maar ook elke boef heeft een zwakheid. Kun jij ontdekken wat het is en hem in de val lokken?

0 / 10
WIppowop

Werk samen met de twee politiemannen om alle demonstranten omver te rammen. Loop over het koord en spring naar beneden om de demonstranten te raken.

8 / 10
Agent Smith

Het kantoor is overspoeld door allerlei criminele gangs. Help Agent Smith alle slechterikken neerschieten en de gijzelaar bevrijden. Ren naar de lift als je klaar bent. Zo ga je door naar de volgende verdieping.

8 / 10
Castle

In dit mooie spel help je detectiveschrijver Richard Castle uit de TV serie Castle met het oplossen van allerlei misdaden. Een nieuwe misdaad is gepleegd, en de politie heeft jouw hulp nodig om de moordenaar te vinden en vangen. Zoek in New York met behulp van de NYPD detective Kate Beckett naar allerlei aanwijzingen . Kun jij Castle en de politie van New York helpen deze zaak tot een goed einde te brengen? Veel plezier met spelen, detective!

10 / 10
Gangster Pursuit

Ren door de straten als een politie agent en maak alle gangsters onschadelijk voordat ze de kans zien om op jou te schieten. Kijk uit voor de drive-by's en fly-by's en ontdek wat jouw positie in de politie hiƫrarchie uiteindelijk wordt aan het einde van het spel.

8 / 10
Cop The Pursuit Game

Achtervolg de truck van de terroristen die er het stadshuis mee willen opblazen. Ram de truck om te terroristen te stoppen. Verzamel de politiesirenes om boosts op te sparen.

8 / 10
Sleepless Night

Het huis is beroofd. Kijk goed naar de beelden van de security camera. Kun jij alle bewijsstukken op je lijstje in de security camera plaatjes terugvinden?

6 / 10
Detective Grimoire

Loop round op de kermis waar een moord is gepleegd en verzamel bewijs met Detective Grimoire. Praat met de getuigen en probeer te ontdekken wat er aan de hand is. Sluip de afgesloten attracties in en vind bewijsstukken.

8 / 10
Team of Robbers

Iedere inbreker in je team heeft een speciaal talent. Sloten openen, zware dingen verplaatsen, hacken, en schieten met een geweer. Kun jij ze goed laten samenwerken en zo snel mogelijk alle waardevolle spullen in elk level stelen?

8.7 / 10
Zorro Team

Probeer zo snel mogelijk iedereen naar de politie te brengen die aan het inbreken is. Vang de boeven en sluit ze op.

8 / 10
The Scene of the Crime 2

In dit spelletje is er een moord gepleegd in een afgelegen rij huisjes. Jij bent de politie detective. Kun jij ontdekken wat er is gebeurd?

8 / 10
Agent K

Speel als Agent K en raak de targets, alvorens op missie te gaan.

8 / 10
Rizzoli and Isles: The Boston Butch

Los nog een moordzaak op met Rizzoli en Isles. Kijk goed rond en verzamel alle aanwijzingen. Zoek naar vingerafdrukken en ander bewijsmateriaal. Stuur het naar het lab, en vind de verbanden tussen de onderzoeksresultaten.

8.4 / 10
Emergency Vehicles

Parkeer alle voertuigen. De voertuigen zijn allemaal hulpdiensten, dus doe het snel en goed.

8 / 10
Road Crisis

Regel het verkeer in dit spel door aan de verkeerslichten te sleutelen. Zorg dat het verkeer blijft gaan en laat de autos niet te lang onnodig wachten.

8 / 10
Schietbaan

Lock and Load! Schiet in deze game op de schietbaan je tegenstanders kapot! Gooed mikken, voor ze jou weten te raken met hun kogels.

8 / 10
Jack The Fugitive

Probeer te ontsnappen uit de gevangenis. En dat is nog maar level 1. Je hebt een wapen dus je kan een heel eind komen. Schiet de bewakers neer en vind de juiste weg. Ontsnap daarna met de auto en probeer weer veilig thuis te komen.

8 / 10
Agent Heart

Probeer foto's te maken van verdachte. Haal genoeg punten en bewijs om de daders te pakken.

8 / 10
Killer Trucks

Race met de politie auto door het level. Maak onderweg alles kapot wat je tegenkomt en laat je eigen auto heel. Haal wel altijd het einde van het level.

7.9 / 10
Prison Bustout

Ontsnap uit de gevangenis. Je begint in je cel en moet veel levels uitspelen. Als je eenmaal uit de gevangenis bent pak je de auto en moet je alle bewakers afschudden.

8 / 10
Road Hunter GT

Je hebt net een taxi gepikt en moet nu naar de bank toe. Wat je daar moet doen daar zal je vanzelf achter komen. Let wel goed op en zorg goed voor je eigen leven!

8 / 10
Police Sniper Training

Schiet heel precies en reageer snel. In dit spelletje ben je een politie sniper in training en moet je proberen alle schietschijven te raken.

6.7 / 10
Fugitive Takedown

Houd de criminelen tegen in je politie auto met Sheriff John Bunnell, bekend als de overdreven presentator van World's Wildest Police Videos. Jaag de boeven op en rijd ze aan. Maakt niet uit als er een paar bijstanders slachtoffers van je autostunts worden.

8 / 10
Gangster Runner

Ga op weg met de gangster runner. Parkeer de auto en vlucht voor de politie is een klein onderdeel van wat je allemaal moet doen.

8 / 10
Rich Cars 3

Race door het level met de auto en probeer genoeg geld the verdienen om een betere wagen te kopen.

8.1 / 10
Jail Break

Ontsnap uit de gevangenis zonder dat de bewakers je weten te pakken. Kijk uit voor de bewakers, de camera's, en de laserstralen. Vind de sleutels om de deuren te openen en ga door naar de volgende ruimte.

8 / 10
Hell Cops

Rij met de politieauto zoveel mogelijk kapot en rij zoveel mogelijk mensen over. Haal punten en speel zo de levels uit.

8 / 10
Shoplifter Defence

Bewaak de winkel tegen dieven door de mensen die dingen stelen neer te schieten met pijl en boog. Kijk met de beveiligingscamera of mensen onschuldig of verdacht ("shifty") zijn.

8 / 10
Runaway Thief

De politie zit achter je aan en jij moet proberen nog even zoveel mogelijk geld te verzamelen voordat je gepakt wordt door de politie.

7.7 / 10
The Bank Robber

Probeer de bank te beroven door de juiste uitrusting te kiezen in The Bank Robber.

8 / 10
Adventures Of Jack

Ga de straat op en praat met de mensen. Het is niet erg moeilijk dit spel tot een goed einde te brengen.

8 / 10
Jail Break 2

Ontsnap uit de gevangenis in dit spelletje. Zorg dat je niet gezien wordt door de medewerkers. Loop rond en ontwijk de bewakers. Haal jij het naar de uitgang?

8 / 10
Police Chase Crackdown

Race met de politie achter de gangsters aan. Rij lang genoeg tegen de andere auto's op en arresteer zo de criminelen. Kun jij er per level genoeg aanhouden?

8 / 10
Run Batman Run

De politie begrijpt Batman niet. Zorg dat christian Bale de politie voorblijft. Spring over de obstakels heen en kijk ook uit voor de politiemannen die een springende tackle proberen uit te voeren. Ze halen al snel versterking erbij.

8.3 / 10
Fwg Pursuit

Blijf uit de handen van de politie en verzamel zoveel mogelijk zakken geld met je auto. Bots niet teveel en raak de politie wagen niet anders gaat je auto kapot en wordt je gepakt door de polite.

8 / 10
Street Burglar

Ga op je skates opweg en ontwijk alles om er overheen te springen of te bukken. Verzamel zoveel mogelijk geld om het level uit te spelen. Kijk wel uit voor de politie.

8 / 10
Graffiti Time

Ren rond in de stad en zet op allerlei dingen jouw graffiti tags. Zorge er alleen wel voor dat de politie je niet ziet en oppakt!

7.5 / 10
Shop Empire Rampage

In dit spelletje moet je met alle Shop Empire personages die ooit zijn ontslagen wraak nemen op alle winkels. Kun jij de zaken saboteren zodat ze allemaal moeten sluiten?

8.2 / 10
Escape 1

Ontsnap uit de gevangenis. Let wel goed op bewaker. Die mag net wat meer lopen dan jij. Lok hem in de val en ga naar de uitgang.

8 / 10
Vuvuzela Fever

Probeer de jongen met de vuvuzela elke keer te slaan zodat die stopt met op de vuvuzela blazen. Maar zorg dat de politie je niet ziet.

8 / 10
Red Flight

Je hoort bij de politie in deze futuristische stad. Schiet met je vliegende politiewagen alle slechterikken uit de weg.

8.1 / 10
Police Sniper 2

Probeer de doelen te raken vanuit je helicopter als Police Sniper.

8 / 10
Stack Da Police

Stapel Zoveel mogelijk blokken met politie mannetjes erin op elkaar. De politie probeert de toren kapot te maken, Dus zorg dat de toren stevig staat.

8 / 10
Searching For The Truth

Probeer elk level weer achter de waarheid te komen. Kan jij ervoor zorgen dat je weet wat er gebeurd is, volg dan de aanwijzingen en je komt erachter.

8 / 10
Mental Murder

Kan jij ontsnappen uit deze wereld. Stap in een auto, breng de poppetjes naar de juiste plaats en zorg ervoor dat je niet gepakt wordt door de politie.

8 / 10
Zombie Trapper

Leg in het level allerlei vallen neer voor de zombies en schiet ze ook neer met je pistool. Bescherm het altaar en kijk uit als ze van meerdere richtingen komen!

8 / 10
Funny Army

Zorg ervoor dat de 2 poppetjes om de juiste plek aankomen. Je kan naast ze klikken om ze de andere kant op te sturen. Kan jij ervoor zorgen dat ze alle poppetjes binnen de juiste tijd op hun plek hebt.

5 / 10
Theft Punk

Je kunt alleen rechtdoor lopen met de dief totdat hij ergens tegenaan botst. Krijg je het toch voor elkaar om steeds alle diamanten te pakken?

0 / 10
Zombie Riot

Help in dit spelletje de politievrouw alle zombies tegen te houden. Kies een plek op straat en laat de zombies er niet langs komen.

0 / 10

Speel hier veel verschillende politie spelletjes

Speel mee met \'de sterke arm\' en zorg als smeris dat de buurt weer veilig is. Je kan in elke functie gelijk instappen als politie en lekker aan de slag gaan. Je hoeft dus niet naar de politieacademie, ook hoef je niet aangesloten te zijn bij een regiokorps of bij een politiebureau; je kunt nu direct werken voor de politie in een van deze online spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Rizzoli and Isles: The Masterpiece, Politie en Dief: De Achtervolging, Carbon Auto Theft, El Emigrante, Scania Driver, The Scene of the Crime 3, Police Offroad Race, Vehicles 3: Cartoons, The Science Of The Crime, Bucket Cop