Tags >

Pool

Pool

Speel mee in een leuk pool toernooi tegen spelers van over de hele wereld. Speel wedstrijden en rematches! Scoor EXP om in de meest elite pool kamers van dit multiplayer pool spelletje mee te kunnen spelen!

8 / 10
Mini Pool

Eenvoudig biljart spel. Speel zo snel mogelijk alle biljartballen weg.

2 / 10
Penthouse Pool

Speel nu penthouse pool. Kies of voor normaal pool spelen of voor 9 ball en probeer alle ballen te potten.

8 / 10
Power Pool

Geen kinderachtig poolen, maar snoeihard power-poolen op een kleine tafel in power-pool. Met allerlei bonussen en speciale ballen om weg te spelen!

8 / 10
Blast billiards

Speel snel billiards en schiet de balls weg, want ze staan op springen! Als je ze niet op tijd in de pockets speelt explodeert de boel nog, dus mik goed met je keu en de witte bal!

8 / 10
9-Ball Pool GameDuell

Speel een spannend potje 9-ball pool met mensen van over de hele wereld. Je kan ook speelgeld of echt geld op jezelf inzetten. Zo kun je ook geld winnen door je tegenstanders te verslaan.

0 / 10
Pool Jam

Speel in dit pool spel binnen de tijd alle ballen van het laken. Een snel pool spelletje dus. Gebruik de muis om te stoten.

8 / 10
Blast Billiards Hustler

Schiet alle ballen binnen de tijd in de gaten. De ballen zijn ook bommen en ontploffen na 99 seconden. Schiet er probeer goed te richten.

0 / 10
WebPool

Een leuk potje pool kun je nu ook op je bureau spelen. Daag andere spelers uit en verbeter je rating door goed te spelen. Veel plezier!

8.5 / 10
Pool Practice

Richt en schiet goed en probeer zo snel mogelijk alle rode ballen te potten op de pool tafel.

6.7 / 10
Pandemonium Pool

Poolen op verschillende pooltafels. Speel zo snel mogelijk alle poolballen weg op tafels met allerlei leuke thema's.

8 / 10
Pool 8 Ball

Speel live een leuke pool wedstrijd met spelers van over de hele wereld. Je kunt met je vrienden spelen en met andere spelers. Kun jij alle ballen als eerste in de pockets spelen? Veel succes!

0 / 10
Blast Billiards Gold

In totaal 20 nieuwe levels van het bekende Blast Billiards. Geniet van de nieuwe biljart-beproevingen. Kun jij ze allemaal doorlopen? Probeer de save points te halen.

8 / 10
Super Billiards

Speel een leuk spelletje 8-ball of straight pool. Gebruik de keu om de witten bal te raken, en hiermee de andere ballen in de pockets te stoten. Lukt het jou om alles weg te spelen?

8 / 10
3D Pool Master

In dit pool spelletje kun je heel precies mikken en prachtige shots maken. Kun jij de computer verslaan door als eerste al jouw ballen en de zwarte 8 ball weg te spelen?

8 / 10
Pool Maniac

Probeer de juiste ballen te potten. Schiet met de keu en raak de ballen op de pool tafel op de juiste plek.

8 / 10
Turtle Pool

Kun jij in het zwembad alle gelijke schildpadden tegen elkaar aan laten zwemmen? Net als biljart! als het veld leeg is dan mag je naar het volgende level.

8 / 10
Real Pool

Pool spelen tegen de computer. Net als in het echt speel je dit spel met vijftien ballen en heb je ook goede controle over je keu.

8 / 10
Gameteam Pool

Probeer te winnen van de computer met pool. Schiet de bal en probeer de ballen te potten. Bovenin beeld kan je de snelheid kiezen en de bal stoten.

8 / 10
Pool Elite

Grijp je biljart keu en speel online pool tegen allerlei geweldige tegenstanders van over de hele wereld in dit mooie multiplayer pool spelletje. Speel alle ballen weg door ze in de gaten te stoten met je witte bal!

2 / 10
3D Pool

Loop rond de tafel alsof je echt in een poolhal bent in dit 3D pool spel. In 3D Pool heb je een goed zicht op de tafel.

8 / 10
Deluxe Pool

Speel een mooi spel snooker door alle ballen in de juiste pockets te stoten. De richting van de bal is voor elk schot aangegeven, maar ook welke kant to kuebal op zal gaan. Zo kun je erg precies te werk gaan.

8 / 10
Pool Online

In dit mooie multiplayer online pool spelletje kun je tegen spelers van over de hele wereld spelen. Probeer alle ballen in de pockets te schieten. De zwarte bal mag je pas helemaal op het laatst wegspelen. Win EXP en speel in alle verschillende pool rooms! Veel plezier!

8.3 / 10
Crazy Pool 2

Maak mooie trickshots in deze poolgame. Probeer zo precies mogelijk te mikken met de keu en de ballen goed te raken voor de beste shots.

8 / 10
Car Pool

Rij met je auto over de pooltafel heen en probeer alle ballen te potten. Doe het snel zodat je een hoge bonus krijgt. Soms zullen er obstakels liggen maar probeer die te ontwijken.

8 / 10
Impact Pool

De bedoeling is de ballen in de juiste pockets te krijgen!

8 / 10
Sheep Pool

De hond moet de schapen in het juiste gat krijgen, net als biljart. Schaap 1 moet dus in pocket 1, schaap 2 in pocket 2, etc.

8 / 10
Powerpool 2

Poolen op verschillende tafels. Pot alle ballen, behalve natuurlijk de witte. Hoe snel kan jij dat?

8 / 10
8-ball Slots

Eindelijk een combinatie van pool-ballen en een flipperkast: in 8-ball Slots moet je de ballen laten ronddraaien als in een gokkast. Probeer de nummers van de ballen op een rij te krijgen en win grote prijzen! Je kunt je registreren en voor echt geld spelen.

0 / 10
8-Ball Pool GameDuell

Speel pool met mensen van over de hele wereld. Speel een vriendschappelijk potje, maar je wil natuurlijk wel winnen, of je nou op je spelletje inzet of niet. Als je geld inzet kun je ook echt geld winnen.

8 / 10
Candy Pool

Speel een pool spelletje met snoep. Stoot met de witte kauwgombal tegen de andere snoepjes aan en laat alle identieke snoepjes tegen elkaar opbotsen om ze weg te spelen.

10 / 10
Pool Champions

Haal zo veel mogelijk punten door de ballen erin te schieten. Haal bonuspunten door meerdere ballen tegelijk te potten.

8 / 10
Uber Pool

Stoot de ballen in de pockets met de witte bal. Pak je keu vast en probeer de ballen op de ronde tafel in de gaten te krijgen.

8 / 10
Hit The Loser

Raak met de witte bal de oranje bal. Het is op een pool tafel en de oranje bal zal de witte bal proberen te ontwijken.

8 / 10
9 Ball Challenge

Schiet zo snel mogelijk alle ballen in de gaten op de pooltafel. Doe het wel in de juiste volgorde, van 1 t/m de 9.

6 / 10
Pool Fans

Hoe snel kan jij de pool tafel leeg spelen. Schiet de witte bal en probeer zo snel mogelijk alle ballen te potten.

0 / 10
Pool In 60 Seconds

Kan jij in 1 minuut heel de pooltafel leegspelen? Zorg dat je zwart als laatste pot.

0 / 10
Galaxy Guardians

Help de beertjes de aarde beschermen door in dit spelletje de aliens uit het veld te stoten en in de pockets te duwen. Daar worden ze gezapt, verbrand, of op een andere manier vernietigd. Zorg alleen dat je beertjes zelf niet in de pockets terecht komen!

0 / 10

Speel hier pool spelletjes.

Natuurlijk kent iedereen het spelletje pool wel. Je hebt een tafel en daar liggen wat ballen op en er zitten 6 gaten in de tafel. Die zitten in de 4 hoeken en 2 in het midden tegen de kant aan. De bedoeling is om de witte bal te stoten en met die bal de andere ballen in de gaten te krijgen. Je speelt het vaak met ze 2en. Probeer jou ballen eerder in de pockets te krijgen dat die van je tegenstander. Richt goed en kies de juiste snelheid om alle ballen weg te spelen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Pool, Mini Pool, Penthouse Pool, Power Pool, Blast billiards, 9-Ball Pool GameDuell, Pool Jam, Blast Billiards Hustler, WebPool, Pool Practice