Tags >

President

Presidenten en politieke spelletjes

Wat voor politieke voorkeur je ook hebt, het is leuk om deze President Spelletjes te spelen. Speel met de premier / minister president van verschillende landen. Bijvoorbeeld de voormalig president van de Verenigde Staten, George Bush, of Jan Peter Balkenende. Speel spelletjes varierend van vechten met een president tot een leuke puzzel maken. Er is voor iedereen die iets met presidenten of politiek wil doen wel een spelletje bij!

Dit vinden wij de leukste spellen:Obama Chess, Politiek Spel, Punch President Bush, Hot Dog Bush, 007 Charles 2, Falling Bush, Obama Borduren, Presidential Paintball, Obama Bubbles, Trillion Dollar Bailout

Obama Chess
Speel hier een schaakspel dat te maken heeft met Obama. Het is een leuk schaakspel en je kan spelen tegen de computer. De computer heeft 3 functies en dat is makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Ga nu online schaken tegen de computer.
8.1 / 10
Politiek Spel
Loods Balkenende door de levels. Ook voor niet politiek geinteresseerden.
6.8 / 10
Punch President Bush
Ben je het niet eens met wat voormalig president Bush heeft gedaan? Kan je je er flink woedend om maken? Dan kan je nu je revanche halen in dit spelletje.
8 / 10
Hot Dog Bush
Help Dubya met het maken van Hot Dogs en Hamburgers!
7.9 / 10
007 Charles 2
Prince Charles is be nieuwe 007. Bescherm President Obama tegen een terroristische aanval door al je James Bond moves in te zetten en de slechterikken overhoop te schieten. Vergeet niet zo nu en dan je geweer te herladen.
8.1 / 10
Falling Bush
Bekijk in dit immens populaire spelletje de val van voormalig president George Bush terwijl hij langs de bubbles naar beneden tuimelt. Als je wat meer actie wilt kan je hem ook met de muis heen en weer smijten. Het is bijna hypnotiserend.
8 / 10
Obama Borduren
Borduur het portret van de Amerikaanse President Barack Obama in dit leuke borduur spel. Hoe creatief ben jij met naald en draad?
8.2 / 10
Presidential Paintball
De presidentskandidaten hebben voor een nieuwe strategie gekozen voor de verkiezingen. Dit keer geen dure campagnes: een paintball battle in the White House moet de uitkomst bepalen!
8.1 / 10
Obama Bubbles
Help Obama in zijn strijd om het witte huis door Bubbles te schieten.
8 / 10
Trillion Dollar Bailout
Je hebt een biljoen dollar om in naam van Barack Obama de Economie van de VS te redden. Deel geld uit aan de burgers die het verdienen, en mep met de hand de rijke zakenlui weg die je proberen af te zetten.
8 / 10
Bush Shootout
Neem het als George 'Dubya' Bush op tegen de toeristen in Bush Shootout.
8.1 / 10
Wikileaks Game
Steel met Julian Assange alle geheime bestanden van Obama. Je wint als je genoeg documenten hebt gestolen en ze komen daarna natuurlijk op Wikileaks. Je kan de bestanden stelen als Obama even niet oplet, als Obama wel oplet moet je even schuilen onder het bureau.
8 / 10
Schoenen Gooien
Was je het al die jaren niet eens met de Bush administratie? Volg dan het voorbeeld van Muntadhar al-Zaidi in dit grappige spel. Trek je schoen uit en gooi hem naar de voormalige president van Amerika, George Bush.
8 / 10
Kung-Fu Election
Speel als een van de president kandidaten in Kung-Fu election.
8 / 10
Obama Spiderman Puzzel
Klik steeds op de rode knop voor een puzzelstukje en sleep het naar de juiste plaats om deze legpuzzel van Obama en spiderman compleet te maken.
8 / 10
White House Invasion
Probeer met George Bush weer in het witte huis te komen zonder gezien te worden. Ontwijk alle lichten en loop tussen de beveiliging van Obama door.
0 / 10