Tags >

Puzzel

Krismas Mahjong

Van Krismas Mahjong krijg je weer helemaal een Kerstgevoel! In dit klassieke bordspel moet je de gelijke stenen bij elkaar zoeken om combinaties te maken. In plaats van Chinese tekens hebben deze stenen leuke Kerstplaatjes. Ga snel aan de slag, want het zand stroomt al snel door de zandloper naar beneden!

10 / 10
Classic Backgammon

Kun jij je 15 damstukken als eerste naar je thuisbord krijgen in Classic Backgammon? Probeer je schijven te beschermen door steeds te zorgen dat er minimaal twee stukken op een punt liggen. De dobbelstenen bepalen weliswaar hoeveel stappen je mag nemen, maar je moet deze stappen wel strategisch verdelen en steeds de juiste damstukken uitkiezen om te verplaatsen.

0 / 10
Tetrollapse Light

Tetrollapse Light is een veelgespeeld Tetris spelletje. Het is niet te snel, maar nog altijd erg verslavend.

8 / 10
Vier op een rij

Speel 4 op een rij tegen de computer. Laat de fishes in de juiste rijen naar beneden vallen in het veld. Zorg dat je er vier op een rij krijgt, verticaal, diagonaal of horizontaal, voordat de computer er vier op een rij kan krijgen.

7.9 / 10
Deal Or No Deal 2

Deal Or No Deal, in Nederland bekend van de koffertjes-show van Linda de Mol. Kies de koffers die je open wil maken en besluit of je een aanbod aan wil nemen of toch door wilt spelen. Veel succes!

8 / 10
Mahjongg Candy

Zoek alle gelijke paren bij elkaar in Mahjongg Candy, een leuk mahjong puzzelspelletje met allerlei verleidelijke snoepjes. Maak paren met de lolly's, toffeetjes, chocolaatjes, tumtummetjes, en nog veel meer suikergoed. Kun jij alle stenen wegspelen voordat de tijd om is? Als je geen speelbare paren meer kunt vinden dan kun je de overgebleven stenen door elkaar schudden. Druk op de 'reshuffle' knop, maar bedenk je wel: je verliest daardoor 20 seconden op de klok!

0 / 10
Mahjong Shanghai

Speel hier het aloude oosterse denkspel Mahjong.

8.1 / 10
1010 Deluxe

Zet alle blokken slim neer in het grid in 1010 Deluxe. Je moet er steeds meer blokken tussen weten te passen, dus maak volledige rijen en kolommen on extra plek vrij te spelen. Veel succes!

0 / 10
Sokoban Original

Duw de kratten door het level. Kun jij alle kratten op de gele stippen zetten? Je kunt de kratten alleen duwen en niet trekken. Duw ze dus niet zonder na te denken de hoeken in, anders krijg je ze niet meer weg!

9 / 10
Monster Mahjong

Speel alle grappige monstertjes en wormen in paren weg in dit leuke Mahjong spelletje. Vind alle monsters die bij elkaar passen en klik de speelbare stenen aan!

0 / 10
Legendary Escape

In dit spelletje moet je de weg door veel verschillende kamers vinden om het huis uit te kunnen komen. Ontcijfer de hints en vind alle nuttige voorwerpen.

7.4 / 10
Jigsaw Puzzel

Maak deze leuke maar moeilijke jigsaw puzzel met stukjes net als een echte puzzel. Probeer hem binnen de tijd te maken of gewoon op je gemak.

8 / 10
Winter Mahjong

In Winter Mahjong moet je alle winterse stenen in paren zien weg te spelen. Vind de vrij liggende paren en verbind ze. De combo is geldig als de lijn tussen de stenen niet meer dan 2 bochten maakt.

0 / 10
Backgammon Go

Backgammon Go is de online multiplayer versie van de het bordspel backgammon! Speel met iemand die je kent in een privésessie of neem het op tegen een speler die de computer voor je selecteert. Gooi de dobbelstenen, verzet de schijfjes jouw kant op, en verwijder ze vervolgens van het bord voordat je tegenstander hetzelfde doet. Je hebt een beetje geluk nodig, maar strategisch te werk gaan helpt ook!

2 / 10
Bus Vol Koffers

De bus wordt helemaal vol koffers gepropt in het puzzelspelletje Bus Vol Koffers. Zorg ervoor dat de lading niet helemaal muurvast komt te zitten tot aan het platfond, want dan kunnen nieuwe passagiers hun spullen nergens meer kwijt. Schuif de koffers opzij om ze omlaag te laten vallen. Vul zo de gaten in de rijen op. Complete rijen koffers verdwijnen, zodat er meer plaats vrijkomt voor een nieuwe lading bagage. Voor elke zet die je maakt komt er onderin een nieuwe lading koffers bij, dus zorg dat je geen zetten verspilt!

0 / 10
Mahjong Dimensions 3D

Zoek snel alle paren bij elkaar en speel alle stenen weg in dit mooie 3D Mahjong spelletje. Draai de Mah Jongg kubus rond en vind alle vrijliggende stenen die je in paren kunt wegspelen totdat er niet meer over is. Des te sneller je de puzzels oplost, des te meer tijd je erbij kunt winnen. Hoe ver kun jij komen binnen 6 minuten? Veel plezier met spelen!

0 / 10
Super Collapse Puzzle Gallery

Probeer in elk level de puzzel op te lossen. Wat precies de bedoeling is daar kom je snel achter.

8 / 10
Jan van Haasteren Jigsaw

Kun jij alle puzzels oplossen in dit leuke legpuzzel spelletje? De tekeningen zijn allemaal gemaakt door Jan van Haasteren, en zitten vol subtiele grapjes. Je kan met wel 504 puzzelstukjes spelen!

0 / 10
Jewels of Arabia

Jewels of Arabia is een leuk match-3 spelletje. De regels zijn eenvoudig: laat twee juweeltjes die naast elkaar liggen van plek wisselen om rijtjes van drie of meer van dezelfde gems te maken!

6.4 / 10
Chinese Solitaire

Stapel alle kaarten weg in het patience spelletje Chinese Solitaire. In deze leuke versie van het kaartspel kun je hele rijen en kolommen verplaatsen. Kaarten die van aas tot koning weggelegd kunnen worden bewegen vanzelf opzij!

10 / 10
Fruit Connect

Verbind alle identiteke plaatjes van lekker fruit met elkaar in dit connect spelletje. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken worden weggeruimd?

10 / 10
Lost On Hidden Island

Help de man die er zit de voorwerpen terug te vinden die hij nodig heeft. Alleen zo kan hij overleven.

8.1 / 10
Gummy Blocks

Zet alle blokjes in de lege vakken in Gummy Blocks, een leuk 10x10 puzzelspelletje dat super verslavend is om te spelen. Pak de blokken die je hebt gekregen en leg ze alle drie in de lege vakjes van het bord. De blokken mogen niet op elkaar komen te liggen, maar als je een volledige rij of kolom legt dan knappen ze en maak je weer wat ruimte vrij. Hoeveel punten kun jij scoren voordat je de blokken er niet meer tussen kunt passen? Je krijgt pas drie nieuwe blokjes als je de vorige lading helemaal hebt weggespeeld. Als er niet meer genoeg plaats over blijft ben je af!

6 / 10
Grindcraft

In dit grappige Minecraft spelletje kun jij de grondstoffen verzamelen en van alles bouwen. Combineer de juiste voorwerpen om een heel wereld te bouwen. Je kunt steeds door verhuizen naar een nieuwe zone als je alle voorwerpen in de lijst hebt weten te maken. Veel succes!

8 / 10
Bubble Popper

Bubble Popper wordt gespeeld met verschillende soort kleuren ballen en je moet proberen om de kleuren bij elkaar te schieten zodat de kleuren wegvallen.

6.5 / 10
Clix

In clix is het de bedoeling om alle tetrisblokjes in het vak te krijgen. Dit is soms nog best wat puzzelen, maar je krijgt wat hulp door de 'Flip' en 'Turn' knoppen.

8 / 10
Blue Mahjong HD

Breek je eigen record in het mahjong solitaire spelletje Blue Mahjong! Er is een variatie aan borden waar je op kan spelen, en je kan zelfs je favoriete uitvoering steentjes uitkiezen! Race tegen de klok en probeer de “hint” knop te weerstaan! Hoe snel puzzel jij alle steenpaartjes bij elkaar?

0 / 10
Mahjong Digital

Remove the pixel tiles by making pairs with the identical ones. The tiles have to be free on at least one side, and the tine connecting them may make no more than two 90 degree turns!

0 / 10
Fitz!

Dit bejeweled spel blijft leuk omdat de vakjes in elk level een andere vorm hebben. Speel alle gekleurde vakjes weg door de symbooltjes in rijen van drie of meer te plaatsen.

8 / 10
10x10

Leg de blokken in het grid van 10x10 en probeer volle rijen en kolommen te maken. Als dat lukt dan verdwijnen die blokken en heb je weer wat ruimte om verder te bouwen. Zorg dat je steeds genoeg ruimte hebt om alle nieuwe blokken er bij te leggen. Hoeveel punten kun jij scoren?

8 / 10
Midnight Mysteries

Help met het zoeken van alle voorwerpen. De voorwerpen zijn verstopt maar je kan ze altijd voor een deel zien. Klik de juiste dingen aan en zorg er zo voor dat je naar het volgende level kan!

8 / 10
Legpuzzel Deluxe HD

De mooie legpuzzels van Legpuzzel Deluxe HD hebben 16, 36, 64, of 100 stukjes. Je mag zelf kiezen hoe moeilijk je het jezelf maakt. De stukjes kun je ook draaien. Dat betekent dat ze niet automatisch de juiste kant op gedraaid liggen! Zo worden de puzzels nog net even iets uitdagender!

10 / 10
Sudoku Classic

In dit sudoku spelletje kun je kiezen uit vier verschillende niveaus! Kun jij deze mooie puzzel uitspelen in elke moeilijkheidsgraad? Vul de cijfers van 1-9 in. Per rij, kolom, en vakje van 9 mogen de nummers maar 1 keer voorkomen!

0 / 10
Mahjong Adventure

In dit leuke connect spelletje hebben alle plaatjes op de mahjong stenen iets te maken met het bos. Kun jij de stenen combineren doormiddel van een lijn die maximaal twee bochten mag maken? Veel succes!

0 / 10
5 Brain Teasers

Probeer alle 5 de denk spelletjes uit te spelen om makkelijk, gemiddeld, en moeilijk niveau. Probeer goed na te denken, en de juiste beslissingen te nemen.

8.2 / 10
Jigsaw Puzzle: Bahama's

Los 16 prachtige nieuwe puzzels op in het spelletje Jigsaw Puzzle: Bahama’s. Kijk goed naar de zonnige vakantiefoto's voordat je op de shuffle knop drukt om de stukjes door elkaar te schuifelen. Kun jij je nog herinneren hoe het plaatje er uitzag terwijl je de stukjes op hun plek probeert te leggen? Kies met hoeveel puzzelstukjes je elke puzzel wilt spelen: 6x5, 8x6 of 12x10. Leg de stukjes op je gemak weer aan elkaar, of probeer de puzzels zo snel mogelijk uit te spelen om de driesterren-score te behalen.

0 / 10
Magic Puzzle

Maak de puzzels. Maar de naam zegt het al, het zijn magic puzzels. Kies een puzzel en zoek uit wat je moet doen.

6.5 / 10
Armor Picross 2

De nummers aan de zijkant geven het aantal gevulde blokjes in de rij of kolom aan. Let's Picross!

8 / 10
Fishdom

Zorg goed voor de vissen in het aquarium. Je moet zorgen dat de vissen groot worden en niet doodgaan. Geef ze genoeg eten en zorg voor een leuk aquarium. Hoeveel vissen kan jij handelen?

8 / 10
4 Images 1 Word

Speel 4 Images 1 Word, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
Hidden Expedition Titanic

Ga op expeditie naar de titanic en zoek nderweg alle spullen die op het lijstje staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd vinden en zo doorgaan naar de volgende levels!

8 / 10
Marblelicious

Draai de bolletjes zodat ze in de juiste rijtjes staan. Kun jij alle bolletjes goed plaatsen met zo min mogelijk keer klikken.

0 / 10
Puzzle Book

leg alle puzzel stukjes op de juiste plaats in het level. Draai de puzzel stukjes en reageer er snel op.

8 / 10
Shrink it

Shrink it is een leuk denk spel waarin je de smiley naar het doel moet krijgen. Dit doe je door 'massa' te herverdelen over het level.

8 / 10
Carnaval Puzzel

Een schuifpuzzel van carnaval.De foto's van de verklede mensen zijn in 15 stukken verdeeld en door elkaar geschud. Krijg jij ze weer in de juiste volgorde zodat het plaatje weer zichtbaar wordt?

8 / 10
CDX

Een mooi spel met allerlei creepy videoclips. Je bent betrokken geraakt bij een ongeluk. Als je wakker wordt lig je in een mysterieuze donkere kamer. Los het raadsel op van wat er precies gebeurt is. Probeer hulp te bereiken en te ontsnappen.

8 / 10
Maze Monster

Ben jij goed in het oplossen van doolhoven? Dan kun jij ons misschien helpen! In het spelletje Maze Monster liggen er snoepjes in het doolhof verstopt. Kun jij het hongerige monstertje naar alle snoepjes leiden? Kijk goed en kies steeds de juiste afslag.

0 / 10
Easter Pop

Easter Pop is een leuk match-3 spelletje voor de Paasdagen. Je doel is om alle paaseitjes binnen de tijd van het bord te spelen. Klik op combinaties van minimaal drie gelijke eieren om je weg te spelen. Des te groter de cluster eitjes, des te meer punten je verdient. Sommige eitjes leveren ook een bonus op: meer tijd op de klok, of extra punten.

0 / 10
Winter Holidays

Winter Holidays is een spannend match-3 spel waarin je steeds een opdracht moet uitspelen om het bejewelled level uit te spelen. Kun jij bijvoorbeeld binnen de tijd genoeg punten scoren met je combo’s?

0 / 10
Hapland 1

Best lastige puzzel, waarin je zelf bepaalt waar je begint... verslavend! Onderzoek het level, probeer wat dingen aan te klikken, en kom er achter in welke volgorde je alles moet doen om het spel uit te spelen.

8 / 10
Need a Hero Online

De prinses is ontvoerd door een draak! Kun jij haar redden? Help je held alle monsters verslaan in de verschillende match-3 levels van dit avontuurlijke spel. Kun jij zorgen dat je held genoeg voorraden bij elkaar weet te schrapen in de verzamel-levels? Ook kun je je vrienden uitdagen tot een spannend match3 duel! Veel plezier met spelen!

8.9 / 10
Mickey En Donald Puzzel

Maak een mooie puzzel van Mickey Mouse en Minnie Mouse. Ze zitten samen in een bootje en zorg ervoor dat alle stukjes op de juiste plek liggen. Donald en Katrien staan ook op de puzzel.

0 / 10
IQ Marathon

De koe moet naar de prijs toe. Leidt hem de weg!

8 / 10
Monkey Go Happy Easter

Kun jij met het aapje goed zoeken en alle verborgen paaseieren vinden? Om bij allezones te kunnen moet je ook de puzzels oplossen.

8 / 10
Frozen Winter Puzzle

Kun jij alle stukjes op de juiste plek leggen en deze puzzel van de film Frozen helemaal goed afmaken? Kijk goed!

8 / 10
Beaver Bubbles

Schiet de bubbels met de katapult en maak match-3 combo’s van drie of meer bubbels van dezelfde kleur. Zorg dat je niet te vaak mist, want dan verschijnen er nog meer bubbels bij!

2 / 10
Pixelosis

Maak zo snel mogelijk de puzzels. Maar het is lastig want de pixels zijn niet helemaal goed, alleen als je het stukje op de juiste plek legt kan je hem scherp zien.

8 / 10
Nim Master

Het doel van het spel is dat jij de laatste steen pakt. Probeer het zo te spelen zodat je wint. Je kan meerdere stenen tegelijk pakken, maar wel altijd uit dezelfde rij.

8 / 10
Word Cookies Online

Speel Word Cookies Online, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!

0 / 10
Tetroid

Leg de blokken in het grid en probeer zoveel mogelijk complete lijnen weg te spelen. Zo hou je ruimte voor nieuwe blokken. Zorg dat je steeds je nieuwe blokken kwijt kunt. Vell succes!

0 / 10
Frogtastic

Zorg dat de balletjes niet bij het einde van het pad komen in het zuma spelletje Frogtastic. Mik nieuwe balletjes de keten in om combo's te maken met drie of meer balletjes die dezelfde kleur hebben. Soms kun je de keten niet goed zien door de bomen en bladeren in de jungle! Blijf goed mikken en vind steeds het juiste moment om te schieten!

10 / 10
Puzzle Inlay

Leg de ontbrekende puzzel stukjes terug op hun plaats. Gebruik daarvoor de gereedschap spullen en andere hulp stukken.

8 / 10
Kiba and Kumba Puzzel

Kun jij alle stukjes van de Kiba en Kumba legpuzzels van plek laten wisselen totdat ze allemaal goed liggen? Veel plezier met puzzelen!

8 / 10
The Lost Kingdom Prophecy

Zoek alle voorwerpen in elk level. Kijk goed wat je nodig hebt en klik op de juiste dingen.

8 / 10
Sweety Mahjong

Wat is jouw favoriete zoete tussendoortje? Speel Sweety Mahjong en je vindt hem er vast tussen. Raak niet te veel afgeleid door al dat lekkers want de tijd tikt door. Kies uit 6 verschillende vormen voor jouw mahjongspel en zoek de paren bij elkaar.

0 / 10
Swap Job

Zorg dat je 3 gezichten op een rij krijgt. Gebruik de bommen en jokers ook goed!

9.3 / 10
Classic Hashi

Zet lijnen op de juiste plaats. Kijk wat de getallen betekenen. Kan jij zo elk puzzel oplossen?

8 / 10
Dora Puzzel

Kan jij deze puzzel van Dora the Explorer oplossen? Leg alle stukjes op de juiste plaats neer en maak het plaatje af. Veel plezier!

7.7 / 10
Master Gear

Klik om een ketting tussen de tandwielen te spannen. Kun jij alle tandwielen de juiste kant op laten draaien? Je mag maar een ketting gebruiken!

8 / 10
Mosaic

Probeer de hele puzzel te vullen met de figuren die links in beeld langs komen.

8 / 10
FGP Plumber Game

Okee, dus je bent misschien niet de allerbeste loodgieter ooit. Maar dat maakt in FGP Plumber Game niet uit: zo lang de eerste pijp en het laatste stuk maar met elkaar in verbinding staan komt alles goed. Kun jij het klaarspelen?

0 / 10
Must Escape the Temple

Om uit deze tempel te ontsnappen moet je de aanwijzingen en allerlei handige voorwerpen verzamelen. Kun jij alle gesloten poorten open krijgen?

7.6 / 10
Hurry and Escape the Lab

Ontdek snel wat je moet doen om de deur open te krijgen. Je hebt steeds maar weinig tijd om van de ene kamer naar de andere te komen. Kun jij het halen tot de uitgang?

9 / 10
Puzzel Freak 2

Speel het bord spel en elke keer als je ergens komt zal je een klein spelletje moeten spelen. Je komt er snel genoeg achter wat je moet doen.

8 / 10
Light-Bot

Bestuur de robot via instructies vooraf en laat hem het blauwe lampje naar geel veranderen. In sommige levels zul je in het hoofdprogramma niet genoeg vakjes hebben. Programmeer kleine segmenten en zet ze in je programma met de Functie1 en Functie2 icoontjes.

8 / 10
Zwaartekracht Raster

Draai het hele vierkant zo zodat de kleuren bij elkaar komen en verdwijnen. Zorg dat 3 van dezelfde kleur bij elkaar komen. Kun jij alle levels uitspelen?

0 / 10
40 x Escape

40 keer ontsnappen om het vogeltje vrij te laten. Kan jij in elk level de puzzel oplossen en een level verder gaan=

8 / 10
Bubble Shooter

Schiet de balletjes bij de juiste kleur en probeer er 3 of meer bij elkaar te krijgen om ze te laten verdwijnen.

8 / 10
Picross

Speel alle puzzels weg door op de juiste plaatsen te klikken. Als er een 5 staat betekend dat je er in de rij 5 blokjes moet neerzetten.

8 / 10
Words Family

Words Family is een combinatie van een uitdagende blokkenpuzzel en een woordspelletje. Pak de stukken met de letters erop en leg ze in het rooster. Alle blokken moeten goed passen. Kijk naar de letters. Kun jij er Engelse woordjes mee spellen? De letters helpen je de juiste positie van elk puzzelstukje te bepalen.

0 / 10
Solitaire Master

Speel klassiek patience met Solitaire Master. Je kan de kaarten wegspelen in drie verschillende (en allemaal zeer verslavende) versies van solitaire: klassiek patience, Freecell Solitaire, en Spiderette (een variatie op Spider Solitaire). Leg alle kaarten in de juiste volgorde en speel alle kaarten per kleur weg.

0 / 10
Necto

Probeer alle identieke vormpjes te verbinden met een lijn. Je hebt maar een bepaald aantal beurten, maar je kunt er meer bij scoren door de achievements te halen! Hoeveel punten kun jij in totaal scoren?

0 / 10
My Little Pony Puzzle

Maak de puzzel van de pony. Leg de stukjes op de juiste plaats en zorg dat je dat zo snel mogelijk doet.

8 / 10
Unblock It

Schuif het gele blok naar de uitgang in het schuifpuzzel spelletje Unblock It. De uitgang ligt recht tegenover het gele blokje, maar de weg wordt versperd door andere blokken. Kun jij ze opzijschuiven en een doorgang vrijmaken?

0 / 10
Age Of Japan

Probeer in dit spel age of japan de bejeweled zo snel mogelijk op te lossen. Zorg ervoor dat je steeds 3 of meer van dezelfde plaatjes op een rij krijgt. Je kan plaatjes die naast elkaar zitten wisselen.

8 / 10
Agatha Christie Death

Speel nu een versie van een zoek spel. Zoek alle voorwerpen die links op het lijstje staan en ga door naar het volgende level!

8 / 10
Minnie Mouse Puzzel

Minnie Mouse staat leuk op deze puzzel. Ze staat de bloemetjes water te geven en knabbel en babbel staan er ook op. Leg alle stukjes op de juiste plaats en maak de puzzel af.

8 / 10
Mahjong Connect Online

Probeer alle Mahjong stenen te verbinden in dit mooie Mahjong Connect spelletje. De lijn mag maar twee bochten maken. Als je geen paren meer kunt maken zal het spel automatisch de stenen door elkaar husselen.

0 / 10
Crystal Cubes

Kun jij alle kristallen blokken in het vakje proppen? Ze passen precies, maar alleen als jij ze ook goed weet neer te leggen.

0 / 10
Duck Pond Mahjong

Speel alle mahjong stenen in paren weg in dit mooie Mahjong spelletje met een eenden vijver thema. De stenen moeten aan een lange zijde vrij liggen om speelbaar te zijn. Veel succes!

7 / 10
Mahjong Dynasty

Mahjong Dynasty is een leuke en uitdagende online versie van het klassieke bordspelletje mahjong. Zoek de paren gelijke stenen bij elkaar en speel ze van tafel om punten te scoren. Je kan alleen de stenenwegspelen die vrij zijn om geselecteerd te worden. De klok loopt, dus ga snel aan het werk. Des te sneller je alle stenen wegspeelt, des te meer punten je scoort.

0 / 10
Hulk Puzzel

Maak de puzzel van de Hulk de Wolverine. De Hulk, ook wel bekend van TV, is boos. Kan jij de puzzel snel compleet maken?

8 / 10
Jigsaw Puzzle: Easter

Met de legpuzzels van het Paasspelletje Jigsaw Puzzle: Easter heb je alle Paasdagen plezier. Kies een puzzel uit en kijk goed naar de stukjes. Kun jij zien waar ze horen? Leg de hoekjes en randjes aan elkaar en probeer daarna het middelste deel van de legpuzzel in te vullen. Door de puzzels uit te spelen kun je nieuwe puzzels ontgrendelen.

0 / 10
Asteroid Burst

Speel nu het gratis spelletje Asteroid Burst, waarbij je bubbels schiet met een ruimteschip!

0 / 10
Noddy Puzzel

Maak de puzzel van Noddy. Noddy staat er met zijn vriendjes op en je moet ervoor zorgen dat alle stukjes weer op de juiste plaats komen te liggen.

0 / 10
Breek de code in Mastermind Online!

Bewijs dat je een geboren codekraker bent met het puzzelspel Mastermind Online! Vind de code door de gekleurde balletjes in precies de correcte volgorde te plaatsen. Het spel geeft je aanwijzingen, maar niet te veel! Zie je een grijs stipje? Dan heb je de juiste kleur gekozen, maar je hebt nog een eind te gaan. Een zwart stipje betekent dat je de juiste kleur en positie hebt geraden, dus je bent aardig op weg. Hoe sneller je het goed hebt, hoe hoger je score!

0 / 10
Tarzan Legpuzzel

Kan jij deze legpuzzel van Tarzan en Jane uit de Disney tekenfilm weer in elkaar zetten? Sleep de stukjes die bij elkaar horen naar elkaar toe. Als ze vast zitten kun je het hele stuk verplaatsen.

8 / 10
Transmover

Verslavend lastig spel. Pijltjes voor bewegen, WASD voor schieten en R om opnieuw te starten...

8 / 10
Shape Matcher

Shape Matcher is een leuk online puzzelspel. Jouw doel is om alle zwarte stenen weg te spelen en zo een level vooruit te komen. Laat stenen die naast elkaar liggen van plaats wisselen om combo’s van 3 te maken!

0 / 10
Ten Game

Ten Game lijkt een beetje op het puzzelspelletje 2048, maar met makkelijkere nummertjes: 1 t/m 10. Maak combo's met de gelijke blokken om steeds een blokje te maken dat een punt meer waard is. Kun jij ver genoeg komen om een 10 te maken? Des te meer verschillende blokken in je rooster van 4 bij 4 komen te staan, des te lastiger het wordt om de blokken goed te verschuiven. Na elke beurt verschijnen er weer nieuwe blokken.

0 / 10
Get 10

Kun jij aan 10 komen door steeds de stenen op te tellen in dit spelletje? Alle stenen met een 1 worden altijd een 2, alle 2en een 3, enzovoorts. Het wordt best moeilijk om aan tien te komen. Voor een combo heb je minimaal 2 gelijke stenen nodig. Veel succes!

10 / 10
Where is my Beard

Alle blokken die de baard aanraken krijgen er ook een. Kun jij ervoor zorgen dat alle blokken een mooie, wilde baard krijgen?

0 / 10
Floating 3D Mahjong

Speel alle blokken weg in dit mahjong spelletje. De blokken moeten gedeeltelijks vrijliggen voor je ze kunt wegspelen.

8 / 10
Flushed Away Puzzel

Maak de puzzel van flushed away. Hoe snel kan jij de puzzel maken?

8 / 10
Kahoots

Zorg er elke keer voor dat het poppetje aan het andere kant van het level komt. Je kan de blokken waar die op loopt verplaatsen en elk blok heeft zo zijn eigen betekenis.

0 / 10
Cube Escape: The Cave

Cube Escape: The Cave is het negende hoofdstuk van de populaire Cube Escape Series! Rusty Lake is een vreemd, spookachtig dorpje waar alleen een David Lynch fan graag zou verblijven. Verzamel aanwijzingen en voorwerpen en ontdek de geheimen van dit stille oord.

8.6 / 10
Jigsaw Deluxe

Los de puzzel op. Maar doe het wel snel anders verdwijnen de puzzelstukjes. Er zijn veel verschillende levels.

8.1 / 10
Hexa Blocks

Hexa Blocks is een verslavend 10x10 spelletje met zeshoekige stenen waarmee je horizontale en diagonale rijen kunt leggen. Gebruik de drie stenen die onder het bord klaarliggen en leg rijen van de ene kant van het bord naar de andere. De stenen verdwijnen en de rode meter bovenin vult zich langzaam op. In elk level heb je maar een klein aantal zetten. Kun je genoeg rijen leggen om de meter helemaal te vullen? Je krijg pas drie nieuwe stenen als je de vorige drie een plekje op het bord hebt gegeven. Des te minder zetten je gebruikt, des te hoger je score aan het einde van het level.

0 / 10
Word Crush

Gebruik de letters in het raster om de juiste woorden te spellen in het woordzoeker spelletje Word Crush. Vind de letters en verbind ze door een streep te trekken die in de juiste volgorde langs alle letters gaat. De letters die je hebt gebruikt zullen verdwijnen, en er komen nieuwe letters voor in de plaats!

0 / 10
Endice

Rol de dobbelstenen de vakjes in. Het getal op een dobbelsteen geeft aan hoeveel plaatsen je hem mag verzetten. Op het begin is het makkelijk, maar het wordt steeds lastiger. Succes!

2 / 10
Clumsy Robber

Er is een diamant uit het museum gestolen! Help de onhandige inbreker de diamant terug te stelen van de maffiabaas. Kun jij in het huis inbreken?

5 / 10
Woblox

Schuif de houten blokken door het krappe speelveld en probeer een paadje vrij te spelen voor het groene blokje. Kun jij het groene blokje naar de uitgang krijgen? Kijk goed en ontdek de juiste volgorde!

0 / 10
Funky Ball

Rol de Funky Ball door het level heen met de pijltjestoetsen en zorg dat je er niet afvalt.

8 / 10
1010 Animals

Probeer alle blokken met de schattige diertjes in het grid te passen. Je krijgt er steeds drie, en krijgt pas nieuwe blokken als je ze alle drie hebt weggespeeld. Als dat niet meer lukt ben je af! Maak volledige rijen om de diertjes weg te spelen en meer ruimte te maken.

8 / 10
Jigsawdoku

Sudoku en puzzelen in-een. Een simpele sudokuvariant in Jigsawdoku.

8 / 10
Parking Panic

In Parking Panic moet je langs alle geparkeerde auto's zien te komen. Het parkeerterrein staat helemaal stampvol auto's en vrachtwagens. Probeer ze allemaal opzij te schuiven om een weggetje naar de uitgang vrij te maken zodat jij met je rode sportauto het drukke parkeerterrein uit kunt rijden.

0 / 10
Gun Builder

Gun Builder is een stoer schietspelletje! Voor je kunt beginnen de doelwitten te beschieten met je kogels moet je eerst het geweer zelf in elkaar zetten!

0 / 10
Grow Cube

In Grow cube moet je er achter zien te komen welke items je eerst in het veld moet zetten. Als je de juiste volgorde kiest dan krijgen de items in het veld vanzelf een level up, maar de juiste volgorde vinden is niet altijd makkelijk...

8 / 10
Gasoline Stand

Verbind alle buizen zodat de brandstof naar de scooters can vloeien. Hoeveel scooters kun jij laten bijtanken voor de tijd om is?

0 / 10
Zeemeermin Puzzel

Maak de puzzel van zeemeermin. Klik op de rode knop en maak de puzzel zo snel als je kan. Iedereen kent zeemeermin wel en je snapt dat ook dat de puzzel iets voorstelt wat onder water afspeelt.

8 / 10
Tic Tac Toe Online

Drie-op-een-Rij, of Tic Tac Toe Online, is een leuk spelletje waarin je steeds een X of O in de lege vakjes mag zetten. Wie krijgt er als eerste drie op een rij? Probeer je tegenstander steeds te slim af te zijn. Kun jij elke ronde winnen?

0 / 10
Lost Trio

Je bent met Dinx en zijn vrienden opgesloten in een kerker. Ontdek hoe je kunt ontsnappen door steeds te wisselen tussen de drie vrienden en goed samen te werken.

0 / 10
Free Words

Free Words is een leuk woordenspelletje waarin je binnen 1 minuut zoveel mogelijk woorden moet leggen met de zes letters. Je kan dit spelletje in het Engels spelen, maar je kunt ook je Frans, Duits, Spaans, Italiaans, en Portugees oefenen!

0 / 10
Candy Match

Verbind de snoepjes in het spelletje Candy Match! Je doel is om telkens het juiste aantal snoepjes te verzamelen. Per level wordt het benodigde aantal in de balk bovenin aangegeven. Daar staat ook hoeveel zetten je nog over hebt. Sinds je niet oneindig combo's kunt maken moet je zorgen dat elke combo telt. Probeer de snoepjes slim te verbinden en grote combinaties te maken.

0 / 10
Lucky Blocks

Lucky Blocks is een leuk en uitdagend 10x10 puzzelspelletje. Versleep de blokken en leg ze op tafel. Probeer ze netjes naast elkaar te leggen om volledige rijen en kolommen te maken. De blokken zullen dan verdwijnen, zodat je weer ruimte vrij kan maken voor nieuwe blokken. Leg steeds alle drie de blokken in het rooster om nieuwe blokken te krijgen.

0 / 10
War Bears

Een bank is overvallen en de mensen binnen zijn gevangen genomen door de overvallers. Help the War Bears de mensen te bevrijden en de overvallers te overmeesteren. Maak de juiste beslissingen om de situatie op te lossen. Als het echt helemaal mis gaat kun je altijd overnieuw beginnen door rechtsboevn op Restart te klikken.

8 / 10
Hole in the Wall

Neem met het mannetje de juiste positie aan. De muur komt op je af. Zorg ervoor dat je precies door het gat in de muur glipt en niet van het platform geduwd wordt.

0 / 10
99 Balls Evo

Speel 99 Balls Evo, een leuk denken spelletje nu gratis.

0 / 10
Ace of the Pile

Speel een gratis spelletje kaart in Ace of the Pile!

0 / 10
Hidden In The Forest

Zoek alle voorwerpen in de natuur voordat de zon ondergaat of juist weer opkomt. Links in beeld staat aangegeven welke voorwerpen je moet zoeken. Kan jij het binnen de tijd?

8 / 10
Fire Truck Mobile

Het staat helemaal stampvol slecht geparkeerde auto's op de parkeerplaats. De brandweer wagen staat klem en er is brand! Kun jij de auto's zo verschuiven dat de brandweer er uit kan rijden?

5 / 10
Blockout

Zorg er voor dat je het bruine blokje bij het blauwe blokje krijgt in Blockout.

6.5 / 10
The Smurfs Mix Up

Maak elke keer de puzzel van de smurfen. Als het stukje eenmaal op de juiste plaats ligt kan je het niet meer verplaatsen dus dat maakt het steeds makkelijker.

8 / 10
Tom En Jerry Puzzel

Leuke tom en jerry puzzel waarbij je kan kiezen uit hoeveel stukjes de puzzel bestaat en ook nog eens 3 verschillende puzzels kan kiezen! Veel puzzel plezier.

0 / 10
Candy Time

Speel in Candy Time zoveel mogelijk snoepjes weg door combinaties te maken. Laat twee snoepjes die naast elkaar liggen van plaats wisselen. Tijdens elke beurt moet je minimaal 1 combinatie van drie of meer van dezelfde snoepjes op een rijtje leggen. Hoeveel punten kun jij scoren voor de tijd om is?

0 / 10
Cubis Creatures

Kun jij alle blokken in de mond van het Cubis monster wegspelen door kleuren combinaties te maken? Probeer alle blokken met sterretjes te pakken.

8 / 10
Guess The Kitty

Guess The Kitty is geen spel voor dierenvrienden en kattenliefhebbers. Terwijl het wel weer zo is dat je met je kattenkennis een droef noodlot kunt voorkomen, staat er voor de katten een zware straf op foute antwoorden. Speel je veel liever de geweld-vrije, kindvriendelijke editie van dit quiz spelletje, zoek dan op onze site naar het spel "Kitty Quiz".

0 / 10
Dieren Kubus

Dieren Kubus is een leuk mahjong spelletje waarin je paren moet maken met de vrolijke 3D kubussen met plaatjes van dieren er op. Er zijn wel 23 mooie mahjong puzzel levels om op te lossen!

0 / 10
Pixel Panic

Zorg ervoor dat je de pixel puzzel weer maakt. Leg alle stukjes zo snel mogelijk op de juiste plaats.

0 / 10
Geometry Fresh

Geometry Fresh is een leuk rekenspelletje dat hoofdrekenen combineert met vormpjes zoeken en optellen. Probeer de antwoorden op de sommetjes te berekenen. Elke som heeft geen cijfers maar vormpjes. Tel snel bovenin alle figuurtjes om te ontdekken welke cijfers je in de formule moet zetten om de oplossing te vinden. De klok tikt!

0 / 10
Hurry and Escape

Los in elke kamer snel de puzzel op en ga dan door. Je moet snel zijn want de tijd loopt! Kijk goed naar de hints en klik de juiste dingen aan.

0 / 10
Matchstick Puzzle

Los de puzzels met lucifers op in Matchstick Puzzle.

8 / 10
Link A Pix

Los elk veld met cijfers op. Je kan slepen en een bepaald aantal vakjes opschuiven. Uiteindelijk moet je alle cijfers met elkaar verbinden.

8 / 10
Farm Mahjong

Farm Mahjong is een leuk nikakudori spelletje met heel veel mooie en uitdagende mahjong connect levels. Zoek de gelijke stenen bij elkaar en speel ze allemaal in paren weg om de levels uit te spelen.

0 / 10
Mahjong Pyramid

Mahjong Pyramid speelt zich af in het Oude Egypte. Kun jij alle stenen wegspelen en de levels uitspelen in dit mooie mah-jongg spelletje? Vind alle paren en combineer ze!

0 / 10
Backgammonia

Speel het bordspelletje Backgammonia en versla je tegenstanders in een spel waar geluk maar zeker ook strategie aan te pas komt. Verplaats je stenen via de punten over het bord om bij het 'thuisvak' te komen. Het doel is om al je stenen in het bakje naast het thuisvak te krijgen. Pas op, want als een van je stenen als enkeling op een van de punten komt te liggen kan je tegenstander die steen van het bord proberen te slaan. Zorg dus dat je stenen altijd samenblijven, en verdeel ze slim over het bord om belangrijke posities bezet te houden en je tegenstander zo te dwarsbomen. Als een speler namelijk geen geldige stappen kan zetten met de ogen die hij of zij geworpen heeft dan gaat de beurt voorbij. Je kan tegen de computer spelen of een andere onlinespeler uitdagen.

0 / 10
Pick And Dig 3

In elk level kun je drie munten en een diamant vinden. Je moet er alleen wel bij kunnen. Spaar de munten op om nieuwe skills te leren die je daarbij zullen helpen in dit leuke puzzel spelletje.

8 / 10
Neon Words

Verbind de letters om alle woorden op de lijst te spellen in Neon Words. Kun jij de juiste woorden vinden en het maximale aantal sterren scoren? Je hebt de sterren nodig om de latere levels vrij te spelen. De woordjes worden steeds langer!

0 / 10
Isoblocker Master

Probeer in dit puzzel spelletje alle gekleurde blokken zo op het witte vlak te leggen dat ze allemaal passen. Je moet alle vlakken vullen en alle blokken gebruiken. Er mogen geen stukken uitsteken! Veel succes!

10 / 10
Hieroglyph Puzzle

Kun jij de woorden goed in hierogliefen vertalen? Kijk goed naar de voorbeeld letters onderin en sleep de juiste symbolen naar de vakjes uit het rijtje onder de lege vakjes.

0 / 10
Colored Bricks

In Colored Bricks moet je de gekleurde blokken in combo's wegspelen. Er moeten steeds twee of meer van dezelfde naast elkaar liggen. Het wordt steeds moeilijker, want de timer loopt steeds verder af terwijl er telkens meer kleurtjes bij komen!

0 / 10
Hexallin

Verschuif de atomen door het level om alle vormpjes compleet te maken. Sommige stukken kun je verplaatsen, andere niet. Onderdelen met een arm kunnen alleen worden verbonden met andere stukken met een arm. Hetzelfde geldt voor dubbele armen, etc. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Civi Balls

Zorg dat de juiste kleur ballen bij de juiste kleur vaas terecht komen. Je kan de ballen los laten en dan gaan ze rollen. Af en toe zal je even de juiste volgorde moeten zoeken.

8 / 10
Picross Madness

Kleur de juiste blokjes blauw om pixel plaatjes te tekenen. Kun jij met behulp van de cijfers uitvogelen welke blokjes de juiste zijn. Elk cijfer geeft aan hoeveel blokken per regel blauw moeten worden gekleurd.

8 / 10
Factory Balls

Pak de ballen en haal ze over de voorwerpen heen. Wat je verder moet doen kunnen we niet verklappen. Kan jij het zelf uitvinden?

8 / 10
Fruit Fall

Roteer het speelveld zodanig dat het fruit bij elkaar valt.

6 / 10
Captain McDice

Kom aan boord! Op de onderzeeër van Captain McDice speel je een leuk dobbelspelletje! Werp de dobbelstenen en kies de punten uit die je aan je scorekaart wilt toevoegen. De enige regel is dat je score steeds gelijk moet zijn aan je vorige worp of minimaal een punt hoger moet zijn. Kies daarom vooral aan het begin van het spel je score goed uit. Je hoeft niet alle dobbelstenen in te zetten. Rol de dobbelstenen en laat het spel van start gaan! Veel plezier!

0 / 10
Mahjong Bamboe

Mahjong Bamboe is een mooi mahjong spelletje met prettige pastelkleuren. Laat je niet verleiden tot totale ontspanning, want de klok blijft lopen! Door de levels uit te spelen kun je er tijd op de klok bijwinnen!

0 / 10
Jigsaw Puzzle XMas

In Jigsaw Puzzle Xmas kies je een leuk kerstplaatje uit. Kies ook in hoeveel stukjes je de puzzel wilt verdelen. Kun jij alle stukjes weer goed aan elkaar leggen? Ja kan tot wel 100 stukjes leggen!

10 / 10
Farm Blocks 10x10

Farm Blocks is een leuk puzzelspelletje waarin je de blokken in het 2020 grid moet laten passen. Maak rijen en kolommen om blokken te laten verdwijnen en vakjes in het grid vrij te spelen!

6 / 10
Adventure Safari

Voeg puzzel stukken toen aan de puzzel en draai ze op de juiste manier zodat de puzzel compleet is.

0 / 10
Minesweeper

In deze Minesweeper variant wordt het knaagdier boven op je veld opgeblazen als je het mis hebt. Klik op een vakje. Het nummer in een hokje laat zien hoeveel mijnen er in contact liggen met dat hokje. Als je denkt te weten waar een mijn ligt, zet dan een vlag op dat hokje. Als je een level uit hebt krijg je een groter veld met meer mijnen er in.

8 / 10
Knight Fall 2

De prinses is ontvoerd. Als ridder kun je haar alleen redden door onder de grond te reizen op zoek naar de schuilplaats van de demoon die haar heeft meegenomen. Los allerlei puzzels op om goud te verzamelen, en toverdrankjes. Klik op drie of meer identieke stenen naast elkaar om ze te laten verdwijnen. Draai het veld zodat jij of de spullen die je wil pakken de juiste kant op vallen. Pak de sleutel en ga dan naar de deur. Kijk uit voor de draken, tovenaars, minotaurussen, en slijmmonsters.

2 / 10
The Cursed Knight

Deze arme ridder is vervloekt. Overal waar hij loopt verschijnen grote houten kratten. Dat is niet handig als je in een nauwe toren zit opgesloten. Weet jij toch steeds te ontsnappen?

0 / 10
Box 2

Loop door de levels en vind de weg naar de deur. Kun jij langs alle hindernissen komen en van het ene blok naar het andere reizen? Zet kratten neer om langs de hindernissen te komen.

0 / 10
Gun Builder 2

Gun Builder 2 is het vervolg op het spelletje waarin je allerlei pistolen en geweren in elkaar kan zetten. Ontwerp ook je eigen schietwapens. De wapens die je in elkaar moet zetten worden steeds groter en ingewikkelder. Verzamel steeds meer onderdelen. Als je een geweer hebt gemaakt kun je het uittesten door op de schietschijven te mikken.

0 / 10
Jigsaw Puzzle: Christmas

Leg een serie prachtige puzzels in het spelletje Jigsaw Puzzle: Christmas. Alle puzzels in dit legpuzzel spelletje hebben mooie Kerstplaatjes, met foto's van vrolijk versierde kerstbomen, cadeautjes, en veel sneeuwpret. Kies of je de puzzels met 30 stukjes, 48 stukjes, of wel 120 stukjes wilt spelen. Gebruik de muis om de stukjes te pakken. Als je de juiste stukjes naast elkaar legt klikken ze aan elkaar vast. Als de stukjes eenmaal aan elkaar liggen kun je hele delen van de puzzel tegelijk verplaatsen.

10 / 10
Barbie Puzzel 5

Maak de barbie puzzel, blijf opletten want er zijn een hoop kleurtjes in de puzzel!

0 / 10
1000 Cookies

1000 Cookies is een grappig puzzelspelletje met koekjes. Leg alle koekjes in het veld en probeer de rijen en kolommen vol te bouwen. Volledige rijen en kolommen verdwijnen om plaats te maken voor nieuwe koekjes. Dat is maar goed ook, want als de stukken niet meer passen ben je af!

0 / 10
Jewel Explode

Jewel Explode is het leuke en uitdagende bejeweled spelletje waarin je doel is om steeds drie gelijke stenen op een rijtje te zetten. Zo laat je de stenen knappen. Maak langere combo's om meer punten te scoren en speciale bonus stenen te verdienen waarmee je grote lappen edelstenen kunt wegspelen. Behaal alle speldoelen om nieuwe levels vrij te spelen.

0 / 10
Cate West The Vanishing Files

Zorg ervoor dat alles weer terrecht komt. Los het mysterie op en vind de juiste voorwerpen. Klik ze aan om ze te pakken.

8 / 10
Grow Nano

In dit spelletje moet je het zieke mannetje alles in de juiste volgorde geven om hem weer helemaal beter te maken. Kun jij de beste volgorde ontdekken?

8 / 10
Auto Legpuzzel

Kan jij dit plaatje van een BMW Z8 weer in elkaar zetten? Dit van de Bond auto die in 1999 in The World Is Not Enough te zien was.

8 / 10
Blockoban

Schuif slim met de blokken in Blockoban en clear alle levels.

0 / 10
Magic Puzzle Harry Potter

Maak de magische puzzel van harry potter en zijn vrienden. Je weet nooit wat er is met de puzzel dus let goed op en leg de stukjes op de juiste plaats.

8.1 / 10
Doodle God: Rocket Scientist

Creëer nieuwe elementen in Doodle God: Rocket Scientist, dit keer met de nadruk op bouwkunde en wetenschap. Doorzoek je collectie elementen naar potentiële combo's. Des te meer nieuwe elementen je vrij speelt, des te moeilijker het wordt om alles bij te houden en de laatste combo's te vinden. Gebruik de hints als je het even niet meer weet!

0 / 10
Nightmares 3 The Adventures

Hoofdstuk 3: The Baron of Vermin Famine. Doorzoek de bibliotheek en los de problemen op. Zorg wel dat je niet te vaak fout klikt, anders wordt Viktor wakker uit zijn nachtmerrie. Kun jij de problemen van de Baron oplossen zodat hij Viktor's dromen niet meer in beslag neemt?

8 / 10
You Complete Me

Kun jij deze legpuzzel goed in elkaar zetten? Het is best lastig, want de stukjes kunnen ook draaien. Het is een plaatje van een verliefd koppeltje.

0 / 10
Halloween Puzzle

Kies een puzzel van halloween en probeer alle stukjes op de juiste plaats te leggen.

0 / 10
Christmas Bubbles

Schiet alle bubbles in kerstmis sfeer het level in en probeer er veel van dezelfde bij elkaar te krijgen om ze weg te spelen.

8 / 10
Team of Robbers

Iedere inbreker in je team heeft een speciaal talent. Sloten openen, zware dingen verplaatsen, hacken, en schieten met een geweer. Kun jij ze goed laten samenwerken en zo snel mogelijk alle waardevolle spullen in elk level stelen?

8.7 / 10
Light Asylum Escape Room 1

Ontsnap uit de kamer. Er worden af en toe wat aanwijzingen gegeven maar zorg ervoor dat je de dingen doet die je denkt dat je moet doen. Anders zal je hier nooit ontsnappen.

8 / 10
Home Sheep Home Lost  in Space

Kun jij alle schaapjes langs de obstakels heen krijgen op het alien schip? Je zal je goed moeten laten samen werken als je ze terug naar huis wilt zien te krijgen.

8.4 / 10
Jigsaw Puzzle: Snowy Scenes

Jigsaw Puzzle: Snowy Scenes is een leuk spelletje voor echte puzzelliefhebbers. Probeer de stukjes snel aan elkaar te leggen om veel punten te verdienen. Des te meer puzzels je op weet te lossen, des te meer puzzels je vrij kunt spelen. De puzzels worden steeds moeilijker want ze hebben steeds meer stukjes. Begin met de hoekjes en randjes, dat is het makkelijkst.

10 / 10
Witch Craft

Maak in dit leuke bejeweld spelletje combinaties met de gekleurde druppels. Zo kun je allerlei magische toverdrankjes maken met de heks. Kun jij alle leuke bejewelled levels van Witch Craft uitspelen? Match 3!

7.3 / 10
Patchworkz

Maak van alle voorwerpen 1 compleet geheel. Alles heeft een andere vorm en een andere grote maar toch past het allemaal in het grote vierkant. Kan jij de stukken op de juiste plaats leggen?

8.1 / 10
Archipelago

Je bent gestrand en moet zien te overleven in Archipelago.

8 / 10
1212!

Plaats de blokken clusters in het veld. Maak volledige rijen en kolommen om de blokken weer weg te spelen en te zorgen dat je genoeg plaats overhoudt voor de nieuwe lading blokken. Leg de flitsende blokken over de andere blokken om ze te laten verdwijnen!

0 / 10
Optellen

Speel alle genummerde stenen weg om the 50 levels uit te spelen in Optellen, een leuk rekenspelletje. Je moet steeds de cijfers op de stenen bij elkaar optellen om aan het getal op het schoolbord te komen.

0 / 10
Cover Orange Journey Pirates

Bescherm de sinaasappels tegen de dodelijke regen. Dit keer spele de levels zich af op een piratenschip! Bouw elke keer goed onderdak!

8 / 10
Bubble Pet

Laat de juiste bubbels knappen om alle dieren in rijen van drie of meer weg te spelen. Je hebt maar een paar kliks, dus kijk goed hoe je het aanpakt.

0 / 10
Alvin Puzzel

Maak de puzzel van alvin en zijn vriendjes. Klik op de rode knop om een nieuw stukje te krijgen en dan weer op de juiste plaatst te leggen.

0 / 10
Monkey Go Happy Marathon 4

Kun jij alle Monkey Go Happy puzzels in dit spelletje oplossen? Kijk goed en ontdek wat er in elk level moet gebeuren. Krijg jij het voor elkaar?

8 / 10
Duck Tales Puzzle

Maak de puzzel van Donald Duck en zijn drie neefjes Kwik, Kwek en Kwak die aan het surfen zijn in de zee. Lukt het jou?

0 / 10
Pinokkio Puzzel

Maak deze puzzel van pinokkio weer heel door de tegels op de juiste plek te leggen. Druk op de rode knop om een puzzelstukje te krijgen.

8 / 10
Sokoban HD

Het leuke spelletje Sokoban HD is van oorsprong een Japans puzzelspelletje. Het is jouw taak om de magazijnmedewerker te helpen een serie uitdagende puzzels op te lossen. Hij moet de zware kratten verplaatsen naar de plekken waar een groene stip staat. Maar de kratten zijn zo zwaar dat hij ze alleen kan duwen. Je kan ze niet trekken, en je kan er ook geen twee tegelijk verplaatsen. Veel succes!

0 / 10
Dora Mermaid Activities

In dit spelletje kun je allerlei korte microgames spelen met Dora. Kun jij ze allemaal uitspelen voor de tijd om is? Zo moet je bijvoorbeeld voorwerpen pakken, en cijfertjes in de juiste volgorde aanklikken.

6.5 / 10
Leaf Blower Madness

Je moet in dit spelletje alle bladeren van de tegels af blazen, het gras op. Zorg dat je de bladeren niet het water in blaast, en valt zelf ook niet in het water!

0 / 10
Guardian Rock

Probeer met je blok bij het einde van het level te komen. Onderweg kan je alle mannetjes nog kapot maken. Je zal af en toe best even moeten kijken hoe je aan het einde zal moeten komen.

8 / 10
Loops of zen 3

Verbind alle lijnen zo met elkaar zodat alles in verbinding staat. Het is een leuk spel, maar af en toe wel lastig. Kan jij het aan?

8 / 10
Frozen 10

Leg alle blokken in het zeshoekige grid en probeer zo complete rijen weg te spelen. Zorg dat de nieuwe blokken die je krijgt blijven passen door alles slim neer te leggen. Veel succes!

0 / 10
Christmas Breaker

Speel de blokken weg in Christmas Breaker! Tik de combinaties van twee of meer van dezelfde blokken aan. Overgebleven blokken kun je ook wegklikken, maar je verliest dan wel een van je 3 levens!

0 / 10
Slice Food

Het eten in gelijke stukken opdelen is lang niet zo makkelijk in het denkspelletje Slice Food. Je mag het eten namelijk maar een bepaald aantal keren snijden, dus het moet in een keer goed. Kijk goed en bepaal hoe je de wafels, taartpunten, en andere etenswaren het beste kunt snijden. Kun jij 100% scoren op de precisiemeter?

0 / 10
Jewel Curse

Verander alle stenen in goud om naar het volgende level door te mogen. Dit doe je door een combo over de stenen te maken met de gems. Schuif de gems door het grid om er 3 op een rij te krijgen. Kun jij met mooie combo's ook allerlei extra bonus gems vrijspelen? Veel plezier!

0 / 10
10x10 Hawai

In this fun 10x10 Hawai 2020 game you have to find a way to fit all of your blocks in the free cells of the grid. Make complete rows and columns to clear away the blocks and free up some space!

0 / 10
The Maze HD

Neem steeds de juiste afslag en ontdek hoe je het doolhof uitkomt in The Maze HD. Kijk goed en vind de juiste route. De tijd loopt, maar maak je geen zorgen want je hebt genoeg tijd om het naar de uitweg te halen. Begin met de kleine doolhoven en ga dan door naar de grotere puzzels.

8 / 10
Kids Puzzle Games

In deze kinderkamer kun je allerlei leuke kinderspelletjes spelen. Zoek verloren voorwerpen, of los een puzzel op.

2 / 10
Magneet Polen

Een militair experiment is aan de gang. Stuur het geheime wapen door de puzzel heen door gebruik te maken van magnetische velden. Zet de magneten aan of uit. Positief trekt de bal aan, nagetief stoot af.

8 / 10
Unpark Me

Je coole sportauto staat totaal ingebouwd door de andere auto's op het parkeerterrein in Unpark Me. Kijk goed naar iedere puzzel en ontdek hoe jij het snelste het terrein af kunt komen. Des te minder zetten je maakt, des te meer punten je scoort. Rol de andere auto's en de lange vrachtwagens opzij om een pad naar de uitgang vrij te maken.

0 / 10
Moedige Tomaat 2

Speel nu dit groente schieter spelletje: Moedige tomaat 2!

0 / 10
Neon Maze

Leuk spel waarbij je dezelfde kleur moet zijn als de muur wil je er doorheen kunnen. Pak de juiste kleur op en knal door de muren heen richting het einde.

8 / 10
Sliding Cubes

Kun jij alle stenen in de vakjes passen? Het past alleen als je ze op de juiste manier neerlegt. Kun jij deze puzzels oplossen?

0 / 10
Hannah Montana Jigsaw Puzzel

Maak de puzzel van hannah montana! Het leuke is dat je zelf kan kiezen uit hoeveel puzzelstukjes de puzzel bestaat. Maak het makkelijk of extra moeilijk voor jezelf.

0 / 10
Gold Mine Strike

Probeer alle blokken te breken in Gold Mine Strike! Gooi je pikhouweel tegen de combinaties van twee of meer van dezelfde blokken aan. De overige blokken vallen naar beneden, en zo ontstaan weer nieuwe combo's. In de schatkisten zitten handige bonussen verborgen waarmee je de moeilijkere levels kunt uitspelen! Zorg dat de blokken niet te dichtbij je karretje komen. Veel plezier met dit blokkenspel!

10 / 10
Village Story

Village Story is een lastig spelletje waarin je een manier moet vinden om de boer te helpen een lastige taak klaar te spelen: De tijger, het schaap, en de sappige wortel moeten ieder naar de overkant van de rivier worden vervoerd. Maar als de boer niet uitkijkt eet het schaap de wortel en de tijger het schaap op. Dat is niet de bedoeling! Kun jij uitvogelen hoe de boer de oversteek kan maken zonder zijn passagiers kwijt te raken?

0 / 10
Fancy Diver 3

Breek de gekleurde blokken. Onder de blokken zitten duikers klem. Kun jij alle blokken in combinaties wegspelen zodat de duikers omhoog kunnen drijven?

2 / 10
Christmas Match

In Christmas Match liggen alle kaarten met de plaatjes naar beneden op tafel. Draai er steeds twee om en kijk goed naar de plaatjes. Kun jij de gelijke paren vinden? Er komen steeds meer kaarten bij!

0 / 10
Multisquare

Leg alle blokken clusters in het veld. Kun jij zo combinaties maken van drie of meer blokken van dezelfde kleur die in een rijtje liggen? Speel ze weg en hou genoeg ruimte voor nieuwe blokken.

0 / 10
Tricky Rick 2

De robot Tricky Rick is weer eens gecrasht. Kun jij hem helpen energie te verzamelen voor de batterijen van zijn schip? Kijk uit voor de andere robots.

0 / 10
Tiles

Ruim alle stenen op door combo’s te maken en bommen te gebruiken. Als je goed kijkt, kun je de volgende laage stenen als zien. Maak slim gebruik van het kleine aantal bommen dat je hebt.

8 / 10
Fruit Crush Frenzy

In Fruit Crush Frenzy heb je 1 minuut om het maximale aantal punten te scoren. Trek een lijn om drie of meer identieke stukken fruit te verbinden. Er zijn ook verschillende bonus voorwerpen zoals bommen die je helpen nog meer punten te halen!

0 / 10
Ecto Harvest

Ecto's zijn blok-vormige spookjes van gekleurde gelei. Kun jij ze allemaal wegklikken. Doe het zo snel mogelijk en win punten voor mooie upgrades.

0 / 10
Make Me 10

Make Me 10 is een leuk spelletje waarin je de cijfers moet optellen. Probeer eerst steeds tien te maken door de nummertjes de cirkel in te schieten. Vijf tienen naast elkaar smelten samen en verdwijnen uit de cirkel.

0 / 10
Four Seasons

Four Seasons is een mooi match-3 spelletje waarin je in het grid vol zeshoeken combo’s van drie of meer kunt maken met de bloemen, sneeuwvlokken en blaadjes. Ga voor de beste combo kettingreacties!

0 / 10
Speed Math

Reken zo snel je kan in het leuke spelletje Speed Math! Voor elke som zijn er maar drie mogelijke antwoorden: 1, 2, of 3. Kan jij telkens het juiste antwoord uitrekenen voordat de tijd om is? De sommetjes worden steeds lastiger!

0 / 10
Snail Bob 3

Bob de Slak zit weer eens in de problemen. Dit keer is hij door een magische poort naar het oude Egypte gezapt. Kun jij hem helpen ontsnappen? Kijk uit voor alle vallen. Klik op Bob om hem te laten stoppen met lopen. Verzamel ook de sterren als dat lukt.

8.1 / 10
Mara

In dit spelletje moet je in de verschillende de blauwe icoontjes pakken om glazen blokken te kunnen plaatsen. Gebruik deze blokken om bij alle gouden icoontjes te kunnen komen.

0 / 10
Daily Sudoku

Daily Sudoku biedt je iedere dag weer een nieuwe sudoku puzzel aan! Met dagelijks een nieuwe puzzel op drie verschillende niveaus blijf je je sudoku vaardigheden trainen! Zet de cijfertjes 1 tot en met 9 in alle lege vakjes van de rijen en kolommen!

0 / 10
Zippy Pixie

Zippy Pixie is een leuk match-3 bubbleshooter spelletje waarin je het elfje moet helpen eten te verzamelen. Maak match-3 combinaties om alle hapjes weg te spelen. Laat de besjes en de nootjes niet tot onderin het scherm komen.

0 / 10
Super Robo Fighter 3

Bouw een robot in Super Robo Fighter 3 en vecht in de arena. Door gevechten te winnen kun je muntjes verdienen. Spaar genoeg munten op om nieuwe bouwplannen vrij te spelen en sterkere robots aan je collectie toe te voegen. Bouw de robots door de onderdelen naar de juiste vlakken op de bouwtekening te verslepen.

0 / 10
Icy Purple Head 2

In Icy Purple Head 2 moet je het paarse blokje steeds langs een serie schuine platforms omlaag werken totdat je het blokje in de krat kan laten vallen. Je maakt hierbij gebruik van de zwaartekracht, maar deze natuurwet is tegelijk ook je grootste vijand: je moet niet naast de krat mikken of over de verkeerde rand van de platforms vallen. Verander het blokje in ijs en laat het weer ontdooien om het te laten bewegen of stoppen.

0 / 10
Picnic Puzzle 2

Kijk goed en leg alle stukjes op de juiste plaats. Verplaats de stukjes en maak alles compleet.

0 / 10
Knorretje Puzzel

Maak de puzzel van knorretje. Je kan zelf kiezen uit hoeveel stukjes de puzzel mag bestaan. Zorg ervoor dat je alle stukjes op de juiste plek legt.

2 / 10
Shape Fold

Probeer het figuur weer heel te maken. Het is erg lastig, maar pak een stukje vast, vouw het totdat het goed zit en passen en meten maar.

0 / 10
IRO: Puzzle Game

IRO: Puzzle Game combineert de spelprincipes van match-3 en puzzelstrategie. Wat een verslavend puzzelspelletje! Draai de schijven goed rond en leg alle gekleurde stukken in het veld om steeds drie-op-een-rij te maken. Als je meerdere combo's tegelijk weet te maken kun je extra punten scoren en extra sterren winnen!

0 / 10
Going Nuts

Het eekhoorntje moet nootjes verzamelen voor de winter. Tuimel door het pachinko pinball level en probeer alle nootjes te raken. Je hebt maar een paar eekhoorns, dus zet ze slim in om de doelen te halen!

0 / 10
Doodle God: Good Old Times

Doodle God: Good Old Times is een nieuwe versie van de populaire serie die weer iets dichterbij het origineel ligt. Bestudeer de elementen die de beginselen van je universum vormen en kies voorwerpen waarvan je denkt dat je ze kunt combineren om iets nieuws te maken. Er zijn allerlei elementen, dieren, mensen, en aspecten van de voortgang van de mensheid die je kunt vrijspelen. Nieuwe elementen kunnen op hun beurt ook weer worden gebruikt om nieuwe ontdekkingen te maken en zo je universum verder uit te breiden.

0 / 10
Block Movers

Block Movers is een uitdagend puzzelspel met gekleurde blokjes. Elk blokje heeft een grappig gezichtje. Schuif de blokken door het level. Het groene blokje moet naar de X. Alle blokken bewegen tegelijkertijd!

10 / 10
Puzzel Pinball

Zet de onderdelen van de pinball machine op de juiste plek neer om de bal langs alle bonus symbooltjes te krijgen en door de exit te mikken. Lees de instructies door om te zijn wat elk pinball machine onderdeel kan doen.

0 / 10
Shape Fold 2

Vouw de figuurtjes om de scharnieren heen goed uit. Kun jij ervoor zorgen dat de witte vlakken helemaal bedekt zijn. Sleep de stukken de goede kant op.

0 / 10
Tabla

Klik op de blokken om ze te verplaatsen en zo een weg te maken voor het gouden blok om uit het level te vallen. Zal het jou lukken het gouden blok te bemachtigen?

2 / 10
Snakes and Ladders

Nu kun je het leuke bordspel Snakes and Ladders gratis online spelen met andere online spelers! Kun jij als eerste bij de eindstreep komen? De ladders zullen je daarbij helpen, maar pas op voor de slangen!

6 / 10
Cinderella Puzzel

Maak de puzzel van Cinderella. Kan jij de puzzel in 1 keer oplossen?

8 / 10
Blackbeard Island

De piraat Blackbeard heeft al zijn gouden muntjes op het strand laten vallen. Help hem ze allemaal op te rapen, maar kijk uit dat hij niet op een krab stapt of het level uit dwaalt! Veel plezier met spelen.

8 / 10
Porsche Puzzel

Maak de puzzel van de porsche. Je krijgt elke keer een ander plaatje en moet proberen steeds weer alle stukjes op hun plaats te leggen.

8 / 10
My Big Friend

Help de draak de kristallen te vinden zodat hij naar huis kan. Ze zijn verspreid over drie verschillende dimensies, de rode, de groene, en de blauwe! Verzamel ook de nuttige voorwerpen en los de mini puzzels op!

8 / 10
7x7 Ultimate

Schuif de blokken over het bord in 7x7 Ultimate en probeer combinaties van vier of meer van dezelfde blokken te maken. Je kan blokken wegspelen door horizontale, verticale en diagonale lijnen te leggen. Zorg dat je steeds genoeg ruimte overhoudt om blokken te verplaatsen, want blokken kunnen niet over andere blokken heen springen. Als de route naar een bepaald vakje wordt geblokkeerd, dan kun je er dus niet langs met je blokje. Na elke beurt verschijnen er bovendien nieuwe blokken op willekeurige plekken op het bord.

0 / 10
Pastime Puzzles

Maak zo snel mogelijk de puzzel. Leg alle stukjes op de juiste plaats in de makkelijke of moeilijke puzzels.

8 / 10
Splitter 2

Splitter 2 is een leuk en uitgebreid spel. Je moet proberen om de smiley naar het einde van het level te krijgen, Het einde van het level staat aangegeven met een rondje. Je kan het hout en touwen door midden snijden om zo de de smiley te verplaatsen. Kan jij alle 32 levels uitspelen?

8 / 10
2020 Reloaded

Leg al de blokken zo in het veld neer dat je volledige rijen en kolommen kunt maken. En complete rij of kolom verdwijnt, waardoor je weer plaats maakt voor nieuwe blokken. Kun jij alle puzzel levels uitspelen?

6.7 / 10
Head Spin

Zorg dat de tekening weer klopt en alles goed staat. Wat je verder moet doen mag je zelf uitzoeken!

8 / 10
My House

Zorg ervoor dat alle krabbetjes tegelijkertijd bij hun huisjes komen. Je bestuurt ze allemaal tegenlijkertijd. Gebruik de muren om de juiste afstanden tussen ze te creeren. Val niet in het zand.

8 / 10
Ark Of Treasure

Probeer in elk level de schat te vinden om ervoor te zorgen dat je door kan naar het volgende level. Verbind dezelfde kleuren met elkaar om dingen weg te spelen.

9 / 10
Halloween Party

In Halloween Party moet je een pad vrij maken zodat de pompoen helemaal naar beneden kan vallen. Verbind drie of meer gelijke Halloween plaatjes om de icoontjes te laten verdwijnen. Er vallen van boven nieuwe plaatjes het spel in, en de pompoen zakt steeds iets verder omlaag.

0 / 10
QbQbQb

QbQbQb is een leuk reactiespelletje waarin je de vallende strepen goed moet opvangen om kleurencombo’s te maken. Dit uitdagende match-3 spel heeft een grappige, ontspannende soundtrack.

0 / 10
Shaper

Verbind alle stukken met elkaar. In level 1 doen ze het 1 keer voor en kan jij het daarna in de volgende 39 levels. Erg lastig maar uitdagend spel.

0 / 10
Monsters Inc Puzzel

Druk op de rode knop voor een nieuw puzzelstukje. Leg ze allemaal op de goede plek en maak deze leuke puzzel van Monsters Inc helemaal af. Veel plezier!

6 / 10
O-Shaped Ninjas

Kun jij met de ninja alle andere ninja's verslaan. Je kunt ze van het platform af stoten. De blauwe ninja's kun je direct aanvallen.

0 / 10
The Last Ninja

In dit leuke puzzelspel ben je een ninja. Je kunt alleen in recht lijnen langs de muren roetsjen. Weet jij alle gemuteerde monsters te raken?

0 / 10
Cargo Bridge

Zorg dat de brug die je bouwt sterk genoeg is om alle vracht naar de overkant te laten brengen. Klik linksboven in beeld om een brug te bouwen. Je kan door het level kijken door je muis te verplaatsen.

8 / 10
Match Masters

Ben jij ook dol op match3 spelletjes? Doe er nog een schepje bovenop met Match Masters en speel mee in allerlei vriendelijke wedstrijdjes tegen andere spelers om je match3 talent op de proef te stellen. Je mag per beurt twee keer een icoontje van plaats laten wisselen om de beste combo's te maken. Probeer steeds grotere combo's en betere kettingreacties te creëren dan je tegenstander zodat je meer punten scoort. Verdien genoeg punten om in een hogere klasse terecht te komen. Des te hoger de spelersklasse, des te groter de beloningen die je kunt winnen. Word een internationale Match Master!

0 / 10
Barbie Puzzel 1

Maak de puzzel van barbie, leg alle puzzelstukjes op de juiste plaats. Het is lastig want je hebt geen voorbeeld.

0 / 10
Secret of The Carpets

Rol de tapijten in de juiste volgorde op. Er zitten allerei voorwerpen onder verstopt die je nodig hebt om de edelsteen te vinden en elk level uit te spelen! Veel plezier met dit originele puzzel spelletje!

0 / 10
Monster Go!

Monster Go! Dit is een connect spelletje en een leuke puzzel om je ruimtelijk inzicht te testen. Verbind de monstertjes op het bord. Je ziet steeds twee van elke soort op het bord. Verbind de paren met elkaar door lijnen te tekenen. Je moet alle vakjes bedekken, maar de lijnen kunnen elkaar niet kruisen.

0 / 10
Jelly Blocks

Fascinerende puzzel, waarin je alle hetzelfde gekleurde Jelly-blokken aan elkaar moet laten plakken. Als ze elkaar aanraken, zitten ze gelijk definitief vast. Je kunt echter alleen tegelijkertijd ALLE blokken verplaatsen, nooit eentje apart. Gebruik alle muren en andere objecten om je doel te bereiken in Jelly Blocks. Hoe ver kom jij in deze blokken-puzzel levels?

8 / 10
Pack it Up

Hoe kun je het beste alle spullen die je mee wil nemen op vakantie in de achterbak van je auto passen? Kijk goed, want het past allemaal maar net. Weet jij alles er toch in te werken?

0 / 10
Superman Jigsaw Puzzle

Kijk goed en sleep alle puzzelstukjes naar de juiste plek om het plaatje van Superman compleet te maken! Kun jij deze puzzel goed oplossen?

0 / 10
Candy Match Saga

Candy Match Saga is het match 3 spel met een timer element dat je scherp houdt! Verplaats de snoepjes en vorm rijen van minstens 3 dezelfde kleuren. Hou het tempo hoog, want anders staat de timer voor je het weet op nul!

0 / 10
Hex Zen

Hex Zen is een hexagon puzzel spel met een coole psychedelische look. Zorg dat de felgekleurde hexagon stukjes op precies de juiste manier in elkaar passen en haal je punten binnen! Je kan blijven chillen in de gemakkelijke stand, of voor een intensere ervaring gaan met een hogere moeilijkheidsintelling!

0 / 10
Barbie Puzzel 10

Lekker puzzelen! Maak de barbie puzzel en probeer zo snel mogelijk alle stukjes op de juiste plaats te leggen.

0 / 10
Sleutel Bemachtigen

Probeer elke keer de sleutel te krijgen en dan zo aan het eind van het level te komen. Je kan de tonnen verplaatsen maar verplaats ze wel goed zodat je lekker door kan lopen.

5 / 10
Bottle Cap Match

Zet de juiste flessendoppen horizontaal of verticaal op een rijtje en maak match-3 combo’s in dit bejewelled spelletje. Laat twee doppen van plaats wisselen om de combo’s te maken!

0 / 10
Ninja Twins

Je speelt steeds met twee ninja's tegenlijk. Ze bewegen steeds dezelfde kant op, maar ze mag maar een paar passen doen om de schat te pakken. Zorg ook dat ze niet tegen elkaar op botsen!

0 / 10
Simba Puzzel

Maak de puzzel van Simba. Simba kent natuurlijk iedereen. Dat is de kleine leeuw uit de lion king. Maak deze leuk puzzel en zorg dat alle stukjes op de juiste plaats liggen.

0 / 10
Hapland 3

De moeilijkste Hapland tot nu toe... durf jij de frustratie aan? Loop door het level en klik dingen aan om er achter te komen wat er gebeurt. Lukt het jou de juiste volgorde van acties te ontdekken? Het is niet makkelijk!

8 / 10
Bad Apple

Eet de appels in het veld. Als je een goede appel eet dan verschijnt er een nummer in het vakje wat aangeeft hoeveel slechte appels er omheen liggen. Probeer de slechte appels met de wormen er in te vermijden.

0 / 10
Puzzle Mania Pinocchio

Maak nu de puzzel van Pinnochio. Kan jij de puzzel in 1 keer maken of vind je het een lastige puzzel.

0 / 10
Muddy Business

Zet alle varkentjes in het veld. Kun jij steeds een plekje voor ze vinden? Maak rijen en kolommen vol om de varkentjes weg te spelen en meer ruimte te maken voor nieuwe blokken.

8 / 10
The Halloween Breaker

In The Halloween Breaker zie je een raster vol Halloween plaatjes. Vind de combo's van 2 of meer gelijke plaatjes en tik ze aan om ze weg te spelen. Kun jij alle spookjes, pompoenen, heksenhoeden, en andere plaatjes wegspelen? Er blijven maar nieuwe Halloween plaatjes bij komen!

0 / 10
Samorost

Samorost! Wie kent het niet? Het grote puzzel-avontuur spel Samorost won vele prijzen, en het is niet moeilijk te zien waarom. Een leuke, creatieve en uitdagende point-and-click puzzel. Weet jij hem op te lossen?

8 / 10
Animals Word Search

Kun jij alle woorden vinden in deze woordzoeker puzzel? Kijk goed naar alle lettertjes. Zie jij de woorden al staan? Onder het grid staan de woorden die je moet vinden.

8 / 10
Coral

Probeer de juiste cirkels op de juiste plekken te krijgen. Typ de juiste letters in om dat voor elkaar te krijgen.

0 / 10
World Mosaics 2

Leg de tegels op de juiste plaats. Zorg ervoor dat je goed naar de getallen kijkt en het juiste aantal tegels neer legt.

0 / 10
Elfen Mists

Elfen Mists is een op tetris gebaseerd spel waarbij je elven bevrijd door de tetris blokken op de bloemen te plaatsen en ze te verbinden met de verschillende knooppunten.

8 / 10
Let It Flow

Zorg dat het water bij de dieren en de planten kan komen door de buizen goed te zetten en te pompen!

8 / 10
Hoshi Saga 2

Als je Hoshi Saga leuk vond dan vind je dit vervolg vast nog leuker! Wederom moet je de ster vinden, maar die zit in de levels van dit spel op weer heel andere manieren verstopt.

7.9 / 10
Paper Blocks Hexa

Beleef uren puzzelplezier met het spelletje Paper Blocks Hexa! Kies de juiste puzzelstukken uit en zorg dat ze allemaal in het vormpje passen. Je hebt niet altijd alle stukjes nodig, dus zorg dat je alleen de juiste uitkiest en in het vormpje legt. Deze kleurrijke puzzels bestaan geheel uit zeshoekige stenen.

0 / 10
Hapland 2

Deel twee van de Hapland-serie. Een serie complexe en uitdagende point-and-click puzzels. Deze is ook flink lastig, maar wel heel erg leuk! Hoe ver weet jij te komen?

8 / 10
Block Block Online

In dit 3D Mahjong Connect spelletje speel je niet met Mahjong stenen maar met gekleurde blokken. Lekker simpel! Maak paren met de blokken die dezelfde kleur hebben en speel zo snel mogelijk alle blokken weg! Veel succes!

10 / 10
Diamonds Chase

Eerst moet je bij de oude mijn zien te komen. Kun jij bedenken hoe je langs de hindernissen komt? Kijk of je in de mijn diamanten kunt vinden!

8 / 10
Marble Smash

Je moet in dit spelletje alle knikkers in het veld weg spelen. Klik op combinaties van drie of meer. Vind de juiste volgorde zodat je op het einde nul knikkers over houdt.

0 / 10
Trump Sweeper

De Trumps die zich in het minesweeper grid hebben verscholen staan op springen. Raak er een aan en het is afgelopen! Kijk naar de cijfertjes om hun positie te bepalen en markeer ze met een rode vlag.

0 / 10
Adventure Craft

Adventure Craft is een match-3 spelletje voor de Minecraft liefhebber! Speel de voxels weg! Verbind drie of meer van dezelfde Minecraft blokken om punten te scoren en de levels uit te spelen!

0 / 10
Offs3t

In dit plaatje zijn er stukjes weggeknipt en gedraaid. Kun jij al deze stukken naar de juiste plaats slepen en goed draaien. Kijk goed en ontdek waar alles hoort.

0 / 10
3D Logic Cube

Draai de kubus rond en ontdek hoe je de gekleurde blokken met elkaar kunt verbinden. Op het begin is het makkelijk, maar het wordt al snel moeilijker. Kan jij in elk level langs de juiste banen leiden?

8 / 10
Christmas Gold Mine Strike

Raak de combinaties van twee of meer blokken met je zuurstok en help de Kerstman zijn slee te beschermen. Als je genoeg blokken hebt weggespeeld kun je de rest van de blokken met je slee uit de weg rammen.

6 / 10
Fly or Die

De wereld wordt overrompeld door een gigantische zwerm zombies in het vliegtuig spelletje Fly or Die. De enige manier om de mensheid te redden is om het gevaarlijkste gebied binnen te vallen met je oude oorlogsvliegtuigje en de broedkorf van de zombies op te blazen. Voor elke poging kun je geld voor upgrades verdienen!

0 / 10
Cha-Ching Lucky Draw

Speel match-3 in Cha-Ching Lucky Draw en maak lange ketens met gelijke icoontjes. Het zijn allemaal symbooltjes voor goed geluk, van klavertjes met vier blaadjes tot de koban muntjes van de Maneki Neko gelukskat.

0 / 10
Sea Party

Sea Party is een grappig match3 spelletje met allerlei kleine zeediertjes. Ook al loopt de klok, je krijgt best veel tijd voor elke ronde, dus voelt het spel niet gehaast of gestresst. Ontspan, speel, en kijk hoeveel punten jij kunt verzamelen.

0 / 10
2048 Cuteness Edition

In 2048 Cuteness Edition kun je combo's maken met de boerderijdieren om nieuwe diertjes vrij te spelen. Het is 2048, maar dan zonder de cijfertjes! Maak combo's met de identieke dieren en probeer altijd genoeg bewegingsruimte over te houden!

0 / 10
Moleculen Mengen

Zorg ervoor dat de moleculen de fles in rollen. Er liggen allerlei objecten in het veld. Verplaats deze om het pad van de moleculen aan te passen zodat ze de juiste kant op rollen.

8 / 10
Infectonator Christmas

Besmet zoveel mogelijk mensen met het zombie virus, verdien geld en verbeter je virus!

8 / 10
Lego Nexo Knights Puzzel

Sleep de puzzelstukjes over tafel en leg ze op de juiste plek om de plaatjes af te maken in Lego Nexo Knights Puzzel. Kun jij het plaatje al een beetje zien? In elk nieuw level komen er meer puzzelstukjes bij!

0 / 10
In Bloom

In Bloom is een vrolijk gekleurd puzzelavontuur. Maak combo's door de bloemen naar de juiste bloemenbedjes te verplaatsen. Speel alle leuke levels uit en sorteer de bloemen, blaadjes, en andere voorwerpen. In de spelmodus ZOMER (summer) moet je de bloemetjes op kleur sorteren. Speel alle zomerse levels uit om de andere twee spelvariaties vrij te spelen.

0 / 10
Temple Puzzle

Speel Temple Puzzle, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!

0 / 10
J Tubeus Steam Adventure

J-Tubeus de robot gaat op zijn normale ochtendwandeling, maar dan wordt hij ineens ontvoerd! Help hem uit de kamer ontsnappen!

0 / 10
Match Terror

In Match Terror, een speciale Halloween versie van match-3, moet je de juiste monsters wegspelen door de combo's van drie of meer aan te tikken. Des te minder beurten je gebruikt, des te meer punten je scoort aan het eind van elk level.

0 / 10
Burn Everything

Probeer met je lucifer alles in de fik te steken. Kijk goed hoe alles brand en hoe de wind staat. Zorg dat alles vlam vat en opbrandt.

9 / 10
Catastrophic Construction

Je krijgt een aantal vrolijk gekleurde blokken met grappige gezichtjes. Hiermee moet je een constructie bouwen waarmee het blauwe blok binnen de stippellijnen die een vierkantje vormen komt te rusten.

8 / 10
The I of It

Vind met de I van het woordje IT een weg langs alle hindernissen om de T die je heeft verlaten terug te winnen. Kun jij ontdekken hoe je de levels kunt oplossen?

10 / 10
Popopopop

Plaats de gekleurde ballen in het veld en blaas daarmee alle andere gekleurde ballen op. Probeer er achter te komen waar je het beste de bal kan plaatsen. Er zijn ook speciale ballen die geinige truukjes uithalen.

8 / 10
Jigsaw Puzzle: Halloweeny

Kun jij alle stukjes goed aan elkaar leggen en de enge Halloween plaatjes van het spelletje Jigsaw Puzzle: Halloweeny ontdekken? Los de puzzels snel op om een hoge score te behalen, of speel dit puzzelspel lekker op je eigen tempo. Je kan kiezen uit allerlei lekker griezelige plaatjes!

0 / 10
Heart Box

Klik de blokken weg om het hartendoosje in de rode bak te laten vallen in Heart Box. Soms moet je zorgen dat de hartendoos precies goed in de U-vormige bak landt, en in andere levels moet je weer een beetje buiten de hokjes denken om de bak over het hartendoosje heen te leggen.

0 / 10
Rhetundo Island

Soort interactieve Hapland, waarbij je door verschillende schermen heenloopt. Bekijk alles goed en probeer de juiste acties te ondernemen om verder te komen in dit puzzel spelletje.

8 / 10
Soccer Set Piece Superstar

Waan je als een manager van een engelse voetbal club en gebruik de juiste strategie om te scoren.

8 / 10
Roboflu

De robots zijn ziek! Maak woorden met de letters van de zieke cellen om de robots te genezen.

8 / 10
Interlocked

De blokken zitten in elkaar geschoven en je moet proberen ze helemaal uit elkaar te halen. Schuif de blokken en probeer tot een oplossing te komen.

8 / 10
Ancient Quest Of Saqqarah

Speel een versie van bejeweld. Er zit hier een heel verhaal om heen gebouwd. Kan jij erachter komen wat je precies moet doen?

8 / 10
Binga 3

Probeer elk level uit te spelen. Lees goed de instructies en denk na voordat je zomaar begint.

0 / 10
Cover Orange 2

Probeer elke keer de ronde mannetjes te beschermen tegen de regen! De regen mag ze nooit raken! Zet de constructie zo neer zodat ze allemaal droog zitten en door kunnen gaan naar het volgende level.

8.2 / 10
Monkey Go Happy Tales

Kun jij alle puzzels oplossen en zo de baby appjes terugvinden? Kijk goed rond en ontdek welke voorwerpen je moet verzamelen en gebruiken.

8 / 10
Elemental Balance

Probeer de bommen zo in elk level te plaatsen dat alle houten objecten in het vuur worden geblazen en in de fik vliegen. De stukken metaal in latere levels moeten juist in het water terecht komen.

8 / 10
Mumble Puzzel

Maak de puzzel van Mumble. Mumble is een pinguin en zwemt in deze puzzel onder water. Leg alle stukjes op de juiste plek.

8 / 10
My Halloween Items

Zoek de gelijke kaarten bij elkaar in het leuke geheugenspelletje My Halloween Items. Kijk goed naar de Halloween plaatjes op de kaarten en onthoud waar ze liggen. Hoeveel beurten heb jij nodig om alle kaarten in paren weg te spelen?

0 / 10
Twisted City

In Twisted City moet je de gebouwen in de stad met elkaar verbinden. De onderdelen van de weg liggen er al, ze liggen alleen verkeerd!

0 / 10
Turkcell Emocan

Turkcell Emocan is een leuk match-3 spelletje waarin je alle tegels blauw moet maken. Schuif de rijen en kolommen met emoji's de juiste kant op om bejeweled combo's van 3 of meer te maken. Tegels waar je een combo op zet veranderen van kleur.

0 / 10
Mountain Mind

Kan jij onthouden waar alle kaarten liggen in het gratis paren zoeken spelletje Mountain Mind? Draai twee kaarten om per beurt en zoek de verborgen paren bij elkaar. Je wint als je alle kaarten hebt weggespeeld. Speel dit spelletje met 4 - 24 kaarten.

0 / 10
Hoshi Saga

Het doel in elk level van deze serie microgames is om de ster te vinden, Kies een level en zoek in het scherm acther de objecten of figuren en breek de juiste blokken om het sterretje te vinden.

8 / 10
Collider

Plaats de ballen bovenin het scherm en laat de positieve en negatieve ballen elkaar doen verdwijnen. Soms zul je de volgorde moeten uitvogelen, maar soms komt het ook heel erg op timing aan.

8 / 10
Meeblings 2

Kan jij in alle levels de meeblings naar het einde van het level krijgen. Je kan met andere meeblings ze naar je toe trekken of juist laten schrikken... vind het uit wat je moet doen.

8 / 10
Cubitsu 2

Draai de rijen en zorg dat je 3 sterren op een rij krijgt. Pas op voor de skulls. Daarvan wil je er juist niet drie op een rij krijgen, dus kijk goed wat je doet!

8 / 10
Cover Orange

Er is een grote boze hagelstorm op komst. Zorg dat de sinaasappels goed afgedekt zijn voor het zover is. Je krijgt een aantal kisten, banden, en andere voorwerpen. Laat ze in het veld vallen op de juiste plek.

8 / 10
Time Bot

Los de levels op in Timebot. Kloon jezelf met spatie!

8 / 10
Mad Virus

Klik op de kleuren links en je virus verspreid zich naar alle aangrenzende cellen in die kleur. Probeer zo het hele veld door te komen, maar let wel op: je hebt maar een klein aantal beurten om dit voor elkaar te krijgen.

8 / 10
Hitstick 4

Kies je wapen, Speel de missie uit en overleef. Dat zijn de belangrijkste dingen bij hitstick 4. Zorg dat je niet geraakt wordt en alle tegenstanders neerschiet. Hoe ver kan jij komen?

8 / 10
Romance Of Rome

Probeer overal de voorwerpen te vinden die onder in beeld staan. Klik de locatie aan en vind de voorwerpen.

8 / 10
Unagi 16

Kun jij deze serie puzzeltjes oplossen? Kijk goed naar de plaatjes en naar wat er gebeurt als je ergens op klikt. Als je er echt niet meer uitkomt kun je altijd in het HINTS venster spieken.

8 / 10
Superheroes 1010

In het verslavende spelletje Superheroes 1010 moet je de blokken met de logo's van superhelden en superschurken in het rooster laten passen. Zorg dat het rooster niet te vol wordt! Ken jij de logo's van alle helden en schurken?

0 / 10
Rings

Stapel ringen in volgorde van grootte en maak sets. Vergeet niet te organiseren.

8 / 10
Hexiom

Zorg er voor dat alle zeshoeken geel worden in Hexiom.

8 / 10
Armor Picross

Maak figuurtjes door de juiste blokjes aan te klikken. De titel van het plaatje is al een hint, en de rest van de hints die je nodig hebt vind je in de cijfers die naast de rijen en boven de kolommen staan.

8 / 10
Little Farm

Verbouw de groenten en zorg dat de vrachtwagen volkomt. Hoe je dat moet doen is vierkanten maken en zorgen dat elke hoek gelijke groente heeft. Je mag zelf weten waar je het vierkant of rechthoek maakt en hoe groot!

8 / 10
Hidden expedition Everest

Ga op expeditie naar de mount everest en zoek nderweg alle spullen die op het lijstje staan aangegeven. Kan jij alles binnen de tijd vinden en zo doorgaan naar de volgende levels!

8 / 10
Pipeworks

Altijd al loodgieter willen worden? Dat komt goed uit! In dit spel dien je het water op ordentelijke wijze af te voeren. Pas op voor obstakels in het spelvak en probeer de bonus punten te verzamelen. Let alleen wel op de waterdruk als je te traag bent dan morst al het water over de vloer!

8 / 10
Humbug 2

Je moet een beetje buiten de hokjes denken om met deze dief uit de gevangenis te ontsnappen. Je kan allerlei truukjes uithalen om de bewakers te omzeilen.

8 / 10
Bravebull Pirates

Red in elk level het meisje. Kun jij haar bereiken? Gebruik de springveren en de boren om de stier in elk level de juiste kant op de duwen en stuiteren!

0 / 10
Paasschuifpuzzel

Schuif al de 8 stukjes rond tot het paas plaatje te zien is. Dan verschijnt ook het 9e stukje om het plaatje compleet te maken.

7.7 / 10
Matcheroo

Zorg ervoor dat 3 stenen van dezelfde kleur elkaar raken. Dat kan je doen er 1 op te pakken en dan naar de andere kant te slepen. Er zitten soms lastige obstakels in de levels, Maar probeer er voorbij te komen en toch alle levels uit te spelen. Hoe ver kom jij?

8 / 10
Color Infection

Zorg dat alle gele ballen bruin worden in het level. Het klinkt heel simpel maar het is af en toe best lastig! Je kan op de roze dingen klikken om ze weg te laten gaan. Laat de ballen botsen en ze zullen verdwijnen!

8 / 10
A Mazen Math

Ga met het rode vierkantje over de cijfers heen. Je moet proberen de puzzel op te lossen en het getal op 0 te laten eindigen. Probeer het nu!

8 / 10
Cyber Mice Party

Leid alle muizen naar de kaas door objecten te plaatsen in Cyber Mice Party!

8 / 10
Click Play Time 3

Vind in elke puzzel steeds de play-knop. Die moet je indrukken om naar het volgende level te mogen. Kun jij alle raadsels en puzzels oplossen en de codes kraken?

8 / 10
Zen Sudoku

Speel een mooi gemaakt sudoku spelletje. Kun jij de cijfers 1-9 per rij en per vak van 9 hokjes goed invullen? Zorg dat de cijfers nooit dubbel voorkomen binnen een rij en binnen een hokje.

0 / 10
Mixed Up

De puzzel stukjes liggen allemaal dwars door elkaar en jij moet ervoor zorgen dat alles weer op de juiste plaats komt.

5 / 10
Wooden Bridge 2

Verbind de twee oevers met de houten brug. Je moet wel een hele hoop andere blokken aan de kant weten te schuiven en opblazen. Kun jij alle puzzels oplossen?

8 / 10
Go To School Part 2

Help Carol naar school te komen. Onderweg komt ze allerlei mensen en hindernissen tegen. Kun jij iedereen helpen en de puzzels oplossen zodat je weer verder kan? Veel plezier!

0 / 10
BioMex

In BioMex zitten heel veel microgames. Allemaal verschillende leuke spelletjes en puzzels die je moet oplossen om diep in het hart van de supercomputer door te dringen.

8 / 10
Mental Showtime

Probeer deze puzzel op te lossen in het circus. Je moet alles in de juiste volgorde aanklikken zodat er reacties ontstaan en je zo weer andere dingen kan doen.

8 / 10
Evolver

De bedoeling bij dit spel is dat je door middel van klikken verder komt en zo het spel uitspeelt. Erg lastig spel maar het is zeker te doen. Probeer combinaties te vinden zodat je verder kan in het level!

8 / 10
Plant Pong Deluxe

Geef alle plantjes genoeg water en maak ze levend. Pak onderweg ook alle gouden zonnetjes voor de bonuspunten. De planten moeten meer keer water hebben om helemaal te vol groeien.

8 / 10
Take The Monster Home

Help het monster om thuis te komen. Leg de bochten zo neer zodat het monster de goede kant op gaat. Let wel op, Ga altijd langs de bloem!

8 / 10
Belle En Het Beest Puzzel

Maak de puzzel van belle en het beest. Iedereen kent ze natuurlijk wel en hier kan je er dus een leuke puzzel van maken. Klik op de rode knop voor een nieuw stukje puzzel.

8 / 10
Aladdins Quest

Jasmijn van alladin is ontvoerd. Jij moet ervoor zorgen dat ze weer wordt terug gehaald. Vlieg op je vliegend tapijt naar binnen en geef een juist antwoord op de vraag.

8 / 10
Being One: Episode 1

Je wordt wakker in een vreemde wereld. Wie ben je? Waar ben je? Waar is iedereen? Zoek het antwoord op deze vragen door puzzels op te lossen en rond te kijken.

8 / 10
Creatively Complicated

Loop door de kamer en pak objecten. Weet jij hoe je ze kan gebruiken? Los ook een paar puzzels op. Kan jij creatieve oplossingen vinden? Veel plezier!

8 / 10
Robin Hood Puzzle

Maak de robin hood puzzel! Iedereen kent robin hood wel van tv en nu is er eindelijk ook een puzzel van. Speel hem nu!

7.5 / 10
Fulfillment

Leg de stukjes zo neer dat ze het blok vullen.

6.5 / 10
Mushbits

Klik en sleep de konijntjes naar de paddestoelen van dezelfde kleur. Ze moeten wel goed samenwerken, want ze kunnen alleen lopen op de vakjes die dezelfde kleur zijn.

8.7 / 10
Mushbits 2

Je kan springen op de kleur die je zelf ook bent. Kan jij ze op de juiste plek uit laten komen?

8.7 / 10
Pull the Wire

Kijk goed en trek de juiste draad er uit. De draad die er uit moet is het draadje dat vast zit aan de C4 bom. Kun jij steeds de goede draad knippen? Kijk goed, want het wordt steeds moeilijker!

8.7 / 10
Cut the Rope Experiments

Cut the Rope Experiment is een uitdagend zwaartekracht spelletje. Het monstertje wil alle snoepjes opeten. Snij de touwtjes in de juiste volgorde door zodat snoepje eerst alle sterretjes raakt en dan in de mond van het monstertje terecht komt!

0 / 10
Ratatouille Puzzel

Maak deze puzzel van Ratatouille nu. Het is een leuke peuzel van een rat die uit moet kijken voor zijn leven. Kan jij de puzzel maken en daarmee zijn leven redden?

6 / 10
Block Champ

Probeer het donkere blok uit het veld te krijgen. Ben jij een echte Block Champ?

8 / 10
Aengie Quest

Bevrijd Aengie uit de doolhoven in Aengie Quest. Ben jij slim genoeg?

8 / 10
Prizma Puzzle

Vind de weg door de puzzel naar het einde. Klik steeds een vakje veder en zorg dat je genoeg energie houdt!

8 / 10
Pixel Patch

Maak de puzzels door de stukjes op de juiste plaats te leggen. Je kan makkelijke maar ook moeilijke puzzels spelen.

8 / 10
Red Flowers

Maak alle bloemen rood. Als je op een bloem klikt zal alles wat er aanvast de andere kleur krijgen.

8 / 10
Microsports

30 levels. Haal zo veel levels per spel. Maar pas op! Je hebt maar een paar seconden per spel om te bedenken wat je moet doen!

8 / 10
Being One: Episode 4

Deel vier van Being One: Ontsnap van het laboratorium door je weg te vinden naar het ruimteschip, maar pas op voor verassingen! Het blijkt nu namelijk dat jij niet het enige experiment van de mysterieuze Dr Rycroft bent geweest. Verre van, en vanavond is het een volle maan...!

8 / 10
Zoo Escape

Zorg ervoor dat alle dieren veilig aan het einde van het level komen. Het einde is de deur met het woord 'freedom'. Klik op de dingen om blokken te verwijderen en zo de beesten de juiste weg te laten gaan.

8 / 10
Doodle Devil

Na Doodle God is er nu ook Doodle Devil. Je raad het al. Nu de andere kant van het verhaal. Je moet allerlei duistere dingen en zonden de wereld in proberen te brengen. Combineer de elementen en kijk wat er uit komt.

8 / 10
Click Drag Type

Kun jij alle puzzels oplossen? Het is niet altijd makkelijk, maar het help om goed te kijken en je geluid aan te zetten. Soms zijn de hints geluidjes. Klik met de muis, versleep dingen, en typ de juiste code in.

8 / 10
Fruits

Het fruit in dit spel houdt ervan er op los te beuken. Knal ze hard tegen elkaar aan om fruitsap te maken. Kun jij zo alle stukken fruit wegspelen? Kijk goed naar de structuur van elk level.

8 / 10
Strand

Maak verbindingen van een punt naar een ander. Kijk goed naar de cijfers om te zien hoeveel je er moet maken. Soms moet je een paar verschillende dingen uitproberen.

6 / 10
Adam and Eve 2

Help Adam aan Eva the ontsnappen. Ze had hem in een kooi opgesloten. Hij's niet al te slim, maar kun jij hem toch helpen langs alle obstakels te komen?

8 / 10
Vivo Kitty

Reageer snel en los ook alle puzzels op in de mini games die je in dit spelletje samen met de kat speelt. Af en toe wil de kat ook geaaid worden.

0 / 10
Papa Beer

Het plaatje van papa beer en het kleine beertje ligt helemaal door de war. Verplaats de rijen en de kolommen om alles weer goed te leggen en het plaatje compleet te maken.

2 / 10
Compulse

Zet verschillende versnellers in het veld en zorg dat de bal bij de vier ringen komt. Des te minder versnellers je hiervoor gebruikt, des te beter.

7.3 / 10
Red Bugs Puzzle

Zorg dat het poppetje naar het oranje vlaggetje kan lopen. Haal alle obstakels weg die het mannetje tegenkomt zodat die door kan lopen

6.7 / 10
Why Am I Dead

Ga met de geest van de dode hotel eigenaar op pad en probeer te ontdekken waarom je bent vermoord. Pik de lichamen van andere gasten in en ga op onderzoek uit.

6.7 / 10
Connect It

Kijk goed hoe deze machine in elkaar steekt en zet de tandwielen en andere onderdelen op de juiste plek. Krijg jij dit ding steeds aan de praat?

0 / 10
Hexel

Kun jij het beginpunt verbinden met het eindpunt? Pak de juiste stukken met de energiepunten op de juiste hoeken en leg ze goed in de puzzel.

9 / 10
Fractured 3

Kun jij de weg vinden door de verschillende levels met de jongen en het meisje? Je kunt niet alles even goed zien, want het level is in stukken geknipt en alles ligt door elkaar en ondersteboven. Kijk goed en wees voorzichtig!

9 / 10
Detonator

Denk goed na voordat je een bom laar ontploffen, Walter Detonator moet wel heel blijven.

3.2 / 10
Cursor 10

Teamwork met... jezelf? Help jezelf verder met je eigen cursors in dit spelletje. Gebruik de cursors een voor een om knoppen voor je volgende cursors in te drukken, of om samen door blokken heen te klikken.

8 / 10
Stackopolis

Maak de puzzel na en leg de blokken op de goede plaats. Doe het wel binnen de tijd. Boven aan je beeld staat het voorbeeld om na te maken.

8 / 10
Shift 4

Probeer aan het einde van elk level te komen, Maar in dit spel kan je het hele level draaien zodat je in 1 keer in een hele andere wereld terecht komt. Maak van die functie goed gebruik om aan het einde te komen.

8 / 10
Clickplay

Los de puzzels op in deze mooi ontworpen zwart-wit minigames. Vind steeds de play knop en klik er op om naar het volgende level te gaan. Soms moet je goed zoeken, en soms is het eerder een kwestie van behendigheid. Veel succes!

8 / 10
Being One: Episode 3

Deel 3 van het spannende Science-Fiction puzzel spel. Nu je er achter bent wat er is gebeurd in het duivelse laboratorium van Dr Rycroft en nu je het wapen, de mysterieuze sanguine chalice, hebt bemachtigd kun je door met je ontsnapping.

8 / 10
Barbie Puzzel 8

Maak deze leuke barbie puzzel. Kan jij alle stukjes op de juiste plaats leggen? Laat dat hier maar eens zien dan.

8 / 10
Prizma Puzzle 2

Los de prizma puzzels op. Kijk goed wat er in beeld staat en ga volgens de juiste weg naar het einde.

8 / 10
Sieraad Sleutel

Leg alle stukjes van de sieraden en de sleutels op de juiste plaats. Bouw het in de goede volgorde om het level uit te spelen.

8 / 10
Puffball Hunter

Vang de balletjes stof die je uit de bomen kunt schudden. Zorg dat ze in de vallen teruchtkomen door dingen in het level te plaatsen zodat ze de goede kant op rollen.

8 / 10
Live Puzzle

1 van de moelijkste puzzels ooit, omdat het beeld beweegt. Kan jij de juiste stukjes op de juiste plek krijgen. Level 1 is nog wel te doen, maar level 10 is erg lastig.

8 / 10
Pyramids of Egypt Photo Search

Kijk goed naar de grote foto. Kun jij alle stukjes die er uit geknipt zijn terugvinden? Klik steeds precies het goede stukje aan op de grote foto.

8 / 10
How Smart Are You

Hoe slim ben jij? In dit spelletje kun je allerlei brain training puzzels proberen. Kun jij ze allemaal goed oplossen en het spel uitspelen?

8 / 10
Frozen Lake Sudoku

Speel een leuk Sudoku spelletje. De achtergrond is een prachtig plaatje van een mooi bevroren meer in Siberie.

8 / 10
Shifter

In dit spelletje moet je zorgen dat de knop is ingedrukt op de deur to openen. Daarna moet je zelf bij de deur zien te komen. Schuif de delen van de levels naar boven of naar onderen om alles op z'n plaats te krijgen.

8 / 10
Doctor Who: Brilliant Game

Badwolf is bezig de verschillende vormen van Doctor Who samen te brengen door de tijd heen. Kun je ontkomen aan de vele gevaren?

10 / 10
Myosotis Chapter 2

Rick z'n vrouw is overleden, maar een aantal wetenschappers vertellen hem dat hij haar terug kan krijgen als hij de puzzels oplost en de time box weet te gebruiken...

0 / 10
25 Bolas

Probeer alle ballen in dezelfde kleur te krijgen. Lastiger dan het lijkt!

6 / 10
Gimme Friction

Een beetje vaag maar wel leuk. Shiet de genummerde ballen totdat ze helemaal afgeteld zijn. Maar voorkom daarbij wel dat de ballen te ver terugkaatsen en tegen de stippellijn komen.

6 / 10
Circle Master

Speel alle levels uit door het mannetje naar het einde van het level te krijgen. Je kan cirkels maken maar meer kunnen we niet verklappen.

6 / 10
Help Papa Rob

Arme Papa Rob! Hij is uitvinder, en iemand heeft al zijn machines door elkaar geschud. Nu liggen alle stukjes verkeerd. Kun jij deze puzzels allemaal oplossen en de stukken op de juiste plek terugleggen?

0 / 10
Plumber Puzzle

Speel Plumber Puzzle, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
Puzzle Legends

Loop met je ridder door de levels en los alle puzzels op. Alleen op die manier kun je tot bovenin de toren klimmen. Pak de muntjes en de schatten.

10 / 10
Quebrix

Versleep alle stukken om de plaatjes compleet te maken. Kun jij zien hoe je alles in zo min mogelijk beurten recht kan trekken?

10 / 10
Volcania

Volcania is een vreemde planeet vol grappige puzzel levels. Kun jij er achter komen waarom je op Vulcania bent en wat er met alle andere Cellheads is gebeurd?

0 / 10
Hexagon Puzzle

Leg alle stukjes van de puzzel op de juiste plaats. Zorg dat het stukje precies goed ligt voordat je het volgende stukje neer kan leggen.

0 / 10
Samorost 2

Vind de weg over nog een alien planeet door allerlei dingen met je muis te laten gebeuren. Ontdek voor elk scherm hoe je de puzzel moet oplossen zodat je verder kan. Veel plezier!

8 / 10
TBA 2

Schiet de bal van het ene kanon naar het andere totdat je bij de rode komt. In het begin is het extreem makkelijk, maar na een paar korte levels moet je je schoten goed gaan timen en ontdekken hoe het level in elkaar zit.

8 / 10
Epsilon

Kun jij met de zwaartekracht omgaan? Verplaats de portals langs de muren en zorg dat de bal alle orbs raakt. Daarna moet je bij de ronde portal zien te komen.

8 / 10
Acrobats Playground

Speel elk level uit door acrobatische dingen uit te halen. Spring en slinger door elk level heen en probeer zo het level uit te spelen zonder dat je doodgaat. Speel de acrobaat.

8 / 10
Humpty

Pak alle puzzelstukjes en ga naar het einde van het level. Kijk wel uit voor de spinnen die je onderweg tegenkomt.

8 / 10
Puzzle Pup

De hond is af en toe een beetje ongelukkig maar jij kan hem gelukkig maken door het level uit te spelen. Elke keer moet je weer iets nieuws oplossen zodat de hond tevreden is. Dat varieert van zijn autootje maken of een visje vangen.

8 / 10
Exorbis 2

Kan jij alle levels uitspelen en voor zorgen dat alle ballen op de juiste plek zitten? Verschuif delen uit het vlak en zorg ervoor dat alles op de juiste plek komt!

8 / 10
Canufit

Zorg dat elke keer alle letters goed staan om door te kunnen naar het volgende level. Je kan de letters verplaatsen maar ook draaien! De letters zullen ook binnen de lijntjes moeten staan.

8 / 10
Spring Snow Fling

Schiet elke keer weer het hoofd van de sneeuwpop op zijn lichaam. Let wel goed op dat het hoofd ook hoort bij de juiste sneeuwpop anders blijft het hoofd niet zitten.

8 / 10
Benevolence

Maak het figuur na wat rechts onderin beeld staat. Je kan steeds op een blok klikken en dan zal die verplaatsen naar het lege vlak. Het blok moet dan wel aan het lege vak vastzitten. In hoeveel zetten kan jij deze vele levels uitspelen?

8 / 10
Biklo

Zorg ervoor dat de blokken met hetzelfde figuur erin tegen elkaar aan liggen. Alleen rechtsboven in beeld staat hoevaak je de blokken op mag schuiven. Je moet het dus binnen de moves doen die je nog over hebt.

8 / 10
Puzzle Mania Tweety

Maak een mooie puzzel van tweety! Kan jij alle puzzelstukjes op de juiste plaats leggen? Probeer het nu!

8 / 10
Scooby Doo Puzzel

Maak de puzzel van Scooby Doo. Klik op de rode knop om het volgende stukje te krijgen. Je kan pas het volgende stukje neerleggen als de andere op zijn plaats ligt.

8 / 10
Aladin en Jasmine Puzzel

Maak de puzzel van Aladin en Jasmijn. Leg de stukjes op de juiste plaats. Klik op de rode knop om een nieuw stukje te krijgen. Je zal zien dat de geest ook op de puzzel staat.

8 / 10
Fitting Pieces

Zorg ervoor dat alle blokken die onderin de balk staan in het blok passen. Je kan de blokken draaien en zorg er dan voor dat alles erin past.

8 / 10
Cube 3D

In dit leuk vormgegeven spel bestuur je een of meerder kubussen in een 3D veld. Probeer door gebruik te maken van alle blokken en objecten in het veld je kubussen de vlag te laten bereiken. Vaak moeten ze goed samenwerken wil dit lukken.

8 / 10
Qube

In het bovenste veld kun je de blokken naar links of naar rechts draaien. Laat ze vallen zodat ze met de juiste kleuren bij elkaar vallen. Drie of meer blokken van de zelfde kleur die elkaar raken verdwijnen en maken weer meer ruimte beschikbaar in het veld. Er gaat steeds meer tijdsdruk op staan.

8 / 10
Flood Fill

Kleur elke keer de vakken in en zorg ervoor dat je wat leuke kleuren krijgen. Je kan de levels uitspelen door de kleuren op de juiste plek neer te zetten. Waar de kleuren moeten staan mag je proberen zelf uit te zoeken.

8 / 10
The Orange Libary

Zoek de weg naar de uitgang. Zorg ervoor dat je alle sleutels hebt gevonden en dat je alle deuren kan openmaken! Misschien is er wel meer, daar zul je vanzelf achterkomen.

8 / 10
Barbie Puzzel 11

Puzzelen met barbie, is dat wat jij leuk vind? Leg dan nu alle stukjes op de juiste plaats.

8 / 10
Shape Drop

Verplaats de figuren in de juiste richting zodat ze in het juiste gat gaan. Het juiste gat is natuurlijk het gat wat dezelfde vorm heeft als het figuur.

8 / 10
Flower Power 2

Laat de rollen draaien en kijk of jij de winnende combinaties kan scoren. Je kunt op drie paylines wedden in dit drie rollen spel. Het flower power symbool telt als de joker.

8 / 10
Clickplay Quickfire 3

Kun jij alle 20 microgames in dit grappige spelletje oplossen? Klik en speel! Ontdek waar je op moet klikken en los de raadsels en de puzzels op.

8 / 10
8 Puzzle Hex

Probeer de puzzel in een rare vorm op te lossen door het plaatje na te maken wat rechts staat. Klik op de stukken op ze naar de open plek te laten schuiven.

8 / 10
Nono Sparks The Ark

Kan jij de blokken vullen? Klik precies het aantal blokjes aan in de puzzel hoeveel staat aagegeven. Je moet alleen zelf uitzoeken op welke plek dat is.

8 / 10
Planned

Verbind de dingen met elkaar van klein naar groot. Klik niet te veel en maak het snel in orde.

8 / 10
New York Photo Puzzle

Kun jij deze mooie plaatjes van New York in elkaar puzzelen? Elke keer weer een nieuwe, mooie foto. Zet de stukjes op de juiste plaats.

8 / 10
Pursuit of Hat

Een geinig en creatief spelletje, en leuk geanimeerd. Je moet elke keer je hoed pakken. Je kunt zelfs je armen, benen, en je hoofd er af halen als dat nodig is om bij je hoed te komen!

8 / 10
Beloved

Een simpel verhaaltje over de liefde. Kun jij de hartjes naar de uitgang brengen? Ze moeten er tegelijk op staan, maar ze bewegen ook allemaal tegelijk. Pak het slim aan!

8 / 10
Daymare Town 3

Een spannend escape puzzel spelletje. Je bent in een mysterieus ziekenhuis beland. Hoe kun je er weer uit komen? Want het lijkt er op dat ze je niet zomaar vrij zullen laten. Praat met de andere patienten en vind handige voorwerpen.

8 / 10
Copy Shot

In dit spelletje kun je delen van het level copieeren en verwisselen. Kun jij deze krachten slim gebruiken en steeds de ster en de sleutel pakken?

8 / 10
Intersection

Probeer zo veel mogelijk vlakken in te kleuren in drie of minder keer klikken. Je timing moet goed zijn. Raak de rode vlakken niet!

8 / 10
Heart Star

Help de jongen en het meisje goed samen te werken zodat ze bij het platform kunnen komen. Wissel tussen de twee werelden en kom samen langs alle hindernissen.

8 / 10
Lock n Roll 2

Rol de dobbelstenen en leg ze in het grid. Probeer veel combinaties te maken met de kleuren en de cijfers. Kijk in het infoblok voor een overzicht van alle mogelijke combinaties.

8 / 10
Spaceman Max 2

Deze kleine astronaut heeft jouw hulp nodig om veilig de ruimte door te komen. Klik de houten dozen een voor een weg maar doe dat wel in de goede volgorde anders komt hij het level niet door. Wees slim!

8 / 10
Circles: The Game

Speel het leuke puzzelspel Circles: The Game en probeer langs de rode cirkels te komen. Je mag ze niet aanraken. Ze worden groter of kleiner wanneer je beweegt. Kun jij langs de muren van cirkels glippen?

0 / 10
Funny Land Chomp

Hoeveel van de foto kan jij in beeld krijgen? Zorg ervoor dat je de vakjes compleet maakt maar wel uitkijkt de beestjes.

6 / 10
Supermarket Count

Pak de juiste blokken en tel op tot het getal bovenin. Je kan zoveel of zo weinig blokken gebruiken als je wil. Er komen steeds nieuwe blokken naar beneden vallen! Veel plezier met rekenen!

0 / 10
Peter Pan En Tinkerbell Puzzel

Maak de puzzel van Peter Pan en Tinkerbell. Leg de stukjes op de juiste plaats en zorg dat je de puzzel helemaal compleet maakt! Klik op de rode knop voor het volgende stukje.

4 / 10
Digitcrush

Wil jij razendsnel leren hoofdrekenen? Speel dan Digitcrush! Bovenin zie je een getal. Maak een lange keten door de juiste genummerde tegels te verbinden en bij elkaar op te tellen. Je hebt maar 44 seconden om de juiste combinatie te vinden. Er zijn meerdere combinaties mogelijk, maar je moet ze wel binnen de tijd weten te vinden!

0 / 10
Replica

Klik de juiste balletjes aan. Simpel in het begin maar al snel moeilijker.

2 / 10
Rings Of Color

Draai de ringen zo zodat elke kleur bij zijn eigen kleur ring zit. Als je op een ring klikt zullen er 4 ringen gaan draaien. Dus denk goed na voordat je ergens klikt.

2 / 10
Gravitime

Los allerlei minipuzzels op. De gekleurde blokken moeten allemaal weggespeeld worden door twee of meer van dezelfde kleur tegen elkaar aan te schuiven. Je kunt ze alleen maar verschuiven door de zwaartekracht te draaien, dus ze bewegen allemaal tegelijk. Kom jij er uit?

2 / 10
Picture Sequence

Onderin staan een aantal plaatjes in een bepaalde volgorde. Kijk naar het vak met allemaal verschillende plaatjes er in, en vind de juiste. Sleep dan je muis in de juiste volgorde eroverheen.

2 / 10
Banana Foot Fox Dog

Banana Foot Fox Dog is een lastig denk spelletje. Gebruik allerhande artikelen om de oogbal in het portaal te krijgen. Let hierbij op de obstakels en hulpmiddelen die verspreid zijn over het level.

2 / 10
Crystalix

Crystalix is een betoverend, op tetris gebaseerd, tover spel. Pak de figuren van onder en leg ze op de bijbehorende kleuren in het speelvlak boven. Let erop dat je alle blokken boven wegspeelt en er onder geen opstopping ontstaat. Gebruik je tover artikelen om je te helpen.

2 / 10
Barbie Puzzel 9

Hoe goed ben jij in puzzelen? Maak de barbie puzzel nu en laat zien dat je de beste puzzelaar bent!

2 / 10
Nevermore 3

Loop door het grote level heen en zorg ervoor dat je de uitgang kan vinden. Soms zal het moeilijk zijn om door te kunnen naar het volgende level. Maar zorg ervoor dat je dat probleem keer op keer oplost.

2 / 10
Hide Caesar 2

Probeer in elk level de oranje caesar te beschermen. Er komen steeds veel stenen naar beneden en jij moet zorgen dat die veilig ligt en niet geraakt word.

2 / 10
The Adventures of the Water Knight

Spring van eilandje naar eilandje met de water ridder. Val niet in het water, en kijk goed welke eilanden er op het punt staan te verdwijnen.

2 / 10
Moonster Safe

Kun jij alle monsters verzamelen? Ze zitten in de kluisjes verstopt. Los de puzzels op en haal de hendel over om de code de kraken en de kluis to openen.

2 / 10
Crossy Path

Schuif het blokje door het level door het met de muis in de juiste richting te slepen en swipen. Kun jij deze 3D doolhof puzzels oplossen? Kijk goed, want elk level is een optische illusie!

10 / 10
Text Twist 2

Probeer zoveel mogelijk woorden te leggen met de zes letters. Raad het zes-letter woord om door te gaan naar het volgende level. Je kunt het spel met of zonder tijdsdruk spelen. Veel plezier!

2 / 10
Day of the Cats: Episode 1

Speel Day of the Cats: Episode 1, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!

0 / 10
Sokolan

Duw de blokjes in de goede positie in Sokolan. Pas op voor de hoekjes.

0 / 10
Lights Out

Zorg dat je alle lichten uit krijgt in Lights Out.

0 / 10
Orbox B

Stuur wederom naar de rode exit unit in deel B van Orbox.

0 / 10
Kinetikz

Schiet de bal met de schijven naar het doel toe in Kinetikz.

0 / 10
Minima Lemmings

Deze blauwe lemmings moet je naar het eindpunt laten stuiteren. Plaats de juiste stuiterblokken op de juiste plaatsen in het doolhof. Laat ze niet te hard neerkomen na een hoge sprong, dan gaan ze namelijk dood.

0 / 10
CuberXtreme

Draai alle blokken zo dat de juiste kleuren bij elkaar liggen en dat de blokken verdwijnen.

0 / 10
Day Of Bobteds

Probeer alles te vernietigen met de ballen die je krijgt.Laat ze strategisch vallen en zorg dat de ballen de goede kanten op gaan.

0 / 10
De Simpsons Puzzel

Maak deze leuke puzzel van de gekke Simpsons familie af. Druk op de rode knop voor een nieuw puzzelstukje.

0 / 10
Picnic Puzzle

Los de puzzel sneller op dan de computer. Kijk of je alle levels kan uitspelen. De computer doet het tegelijk. Zorg dat je voor blijft.

0 / 10
Crazy Frog Puzzle

Maak de puzzel van crazy frog. Druk op de rode knop voor het volgende puzzelstukje. Maar dan moet het stukje ervoor wel op de juiste plaats liggen.

0 / 10
Save The Totem Village

Los alle puzzels op in het dorp en zorg dat je iedereen red. Zet alles zo neer zodat het klopt en alles in elkaar valt en zo het level uitspeelt.

0 / 10
Zafiro

Zorg het blauwe blokje naar het einde van het level komt door heel het speelveld te draaien. Het blauwe blokje moet naar het zwarte bewegende blokje toe en zo speel je het level uit.

0 / 10
Young Avengers Puzzel

Maak de puzzel af. Kan jij het snel doen of doe je het lekker rustig aan. Als je puzzelstukje goed ligt druk je op de rode knop voor het volgende stukje.

0 / 10
Flower Blast

Klik zoveel mogelijk beestjes weg. Je kan ze wegklikken als er meer dan 2 bij elkaar zitten. Kan jij in elk level alles weg krijgen.

0 / 10
Reactor

Let op waar het stukje moet liggen. Zorg dat je altijd een plekje over hebt voor een nieuw stukje. Hoe de kleuren moeten liggen waar ze kunnen dat mag je zelf gaan proberen.

0 / 10
Bug Box

Zorg ervoor dat de vlinder de uitgang kan bereiken. Verplaats de andere dieren zodat de vlinder een vrije doorgang heeft. Af en toe zal je best wel eventjes moeten puzzelen.

0 / 10
Drop Sum

Zorg dat je met de getallen in totaal 9 maakt. Elk getal kan in meerdere combinaties mee doen. Erg leuk spel! Probeer alles weer weg te spelen.

0 / 10
Poisonous Flower

Je krijgt een paar lastige puzzels en die moet je oplossen. Je helpt het mannetjes bloemen te verzamelen. Het kan gaan om rekenen of tellen of juist weer heel wat anders!

0 / 10
Exorbis

Zorg ervoor dat alle rode ballen geel worden door de blauwe vlakjes te verplaatsen. Er zullen wel dingen mee verplaatsen. Kan jij alle levels uitspelen?

0 / 10
Sylvester And Tweety Puzzel

Maak een mooie puzzel van Tweety en Sylvester met hun oma erbij! Ze zijn allemaal vrolijk dus probeer de puzzel ook helemaal op te lossen.

0 / 10
Minnie And Dolphin Puzzel

Maak de puzzel van Minnie Mouse en de dolfijn. Klik op de rode knop om een puzzel stukje te krijgen en leg hem dan op de juiste plek voordat je een nieuw stukje krijgt.

0 / 10
Line Bounder

Kan jij met jou lijntje aan jou kant van het level terecht komen? Je mag steeds een lijntje blijven zetten op een plek waar nog geen lijntje staat. Je mag doorgaan als jou lijntje die je neerzet ook eindigt bij een ander lijntje. Veel succes.

0 / 10
Lion King Puzzel

Maak de puzzel van lion king. Alle stukjes lekker dwars door elkaar maar zorg ervoor dat alles weer netjes op zijn plek komt te liggen. Zijn vriendjes Timon en Pumba zijn er ook bij.

0 / 10
Zeke Puzzel

Maak een puzzel van Zeke. Zeke is de tijger uit ice age. Hij heeft iemand gevangen en wil je weten wie ga dan snel kijken. Leg alle stukjes op de juiste plaats van de puzzel.

0 / 10
Kat Puzzel Stukjes

Zet de katten op de juiste plaats. Je ziet hoe de katten staan of zitten en er zijn lege figuren die die plek hebben. Hoe snel kan jij alle katten naar de juiste plek slepen.

0 / 10
Untangled

Zorg ervoor dat de lijnen niet meer over elkaar lopen. Zet de balletjes zo neer dat elke lijn gewoon van bal naar bal loopt en niet over elkaar heen loopt.

0 / 10
Magnetizr

Gebruik de magneten om de straal inkt uit het kanon te verbuigen door hem of aan te trekken of af te stoten. Probeer de straal zo te verbuigen dat hij het doelwit raakt.

0 / 10
Clix 2

In Clix 2 is het de bedoeling om bepaalde patronen te maken die links aangegeven staan. Als je dit goed genoeg doet dan verdwijnen de blokken vanzelf en raakt het veld weer leeg.

0 / 10
3 Kleuren Puzzel

Maak deze leuke puzzel. Je hebt een keuze uit 9, 100 of 144 stukjes. Kies ook of je het rustig aan wilt doen of binnen een bepaalde tijd. Veel puzzel plezier.

0 / 10
Fantasy Girl Puzzel

Los de fantasy girl puzzel op. Leg de stukjes snel op de juiste plaats en probeer steeds een snellere tijd neer te zetten.

0 / 10
Barbie Puzzel 2

Let de puzzelstukjes van de barbie puzzel op de juiste plaats en zorg ervoor dat je puzzel helemaal netjes ligt.

0 / 10
Barbie Puzzel 3

Lekker puzzelen kan hier! Maak de barbie puzzel en zorg ervoor dat alle stukjes op de juiste plaats liggen.

0 / 10
Barbie Puzzel 4

Even lekker puzzelen met barbie dat doe je hier. Leg alle stukjes op de juiste plaats en zorg ervoor dat het er mooi uit ziet.

0 / 10
Barbie Puzzel 6

Een barbie die muziek maakt, daar gaat de puzzel over. Kan jij alle stukjes weer op de juiste plaats krijgen? Probeer het nu!

0 / 10
Barbie Puzzel 7

Maak de 7de barbie puzzel! Leg alle stukjes op de juiste plaats. Best lastig zonder voorbeeld.

0 / 10
Barbie Puzzel 12

Puzzelen met barbie is best leuk! Op deze puzzel staan er wel heel veel, kan jij de stukjes op de juiste plaats leggen?

0 / 10
Barbie Puzzel 13

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk alle puzzelstukjes van de barbie puzzel op de juiste plaats neerlegt.

0 / 10
Barbie Puzzel 14

Puzzelen met barbie. Leg alle stukjes op de juiste plaats op de puzzel compleet te maken!

0 / 10
Barbie Puzzel 15

Leg alle puzzelstukjes van de barbie puzzel op de juiste plaats om zo te puzzel op te lossen.

0 / 10
Barbie Puzzel 16

Maak puzzel nummer 16 van de barbie puzzels. Leg alle stukjes op de juiste plaats en zorg ervoor dat je het ook een beetje snel doet!

0 / 10
Avatar Puzzel 2

Maak de puzzel van avatar. Je kan kiezen uit 3 verschillende puzzels en zelf kiezen uit hoeveel stukjes de puzzel bestaat. Kies ook nog eens uit 3 verschillende plaatjes.

0 / 10
Dig It

Pas alles zo in het vak dat de schatkist vrij komt. Je kan de blokken draaien en zorg ervoor dat alles wel weer past.

0 / 10
Starlight

Kan jij de sterren zo verplaatsen zodat je een mooi figuur krijgt. Je kan alleen alle sterren tegelijk verplaatsen en probeer dus de muis op het juiste punt te krijgen.

0 / 10
Photo Scramble

Maak deze puzzel zo snel mogelijk en met zo een min mogelijke zetten. Je kan alleen stukjes naar het open vakje schuiven. Die stukjes moeten dus wel aan het lege vakje vast zitten.

0 / 10
Starlight 2

Probeer van alle sterren het juiste figuur te maken. Dat kan je doen door je muis naar de juiste plek in het beeldscherm te verplaatsen.

0 / 10
Victoria Puzzle

Kies 1 van de 7 puzzels van victoria en zorg dat je alle stukjes op de juiste plaats legt.

0 / 10
Zac Efron Puzzle

Kies een puzzel van zac efron en maak de puzzel. Je kent de zac natuurlijk van high school musical!

0 / 10
Puzzle Vibes

Zorg ervoor dat alle plaatjes verdwijnen door ze op de juiste manier te draaien zodat er meer van dezelfde bij elkaar komen.

0 / 10
Saqqarah

Probeer het bord op te lichten door de juiste combinaties te maken. Als heel het bord licht geeft kan je door naar het volgende level.

0 / 10
Prizma Puzzel 3

Ook de 3de versie van de prizma puzzels. Probeer de puzzels op te lossen van het begin tot het einde.

0 / 10
Romantic Stories Of The Wild West

Maak de puzzel en speel de levels uit. Kijk goed en leg ze op de goede plaats. Draai de stukjes goed.

0 / 10
Tv Fixation

Maak het tv-beeld weer compleet. Leg alle stukjes op de juiste plaats in de tv.

0 / 10
World Jigsaw

Maak in elk level de puzzel zo snel mogelijk compleet. Je reist de hele wereld over dus je krijgt veel verschillende soorten puzzels.

0 / 10
Head Hunter

Probeer in elk level zo snel mogelijk de puzzel te maken. Kijk goed en verplaats de stukjes naar het open plaatsje om hem te veranderen.

0 / 10
Ben 10 Legpuzzel

Leg alle stukjes op de juiste plaats om het plaatje uit de televisie serie Ben 10 goed neer te leggen. Goed mikken met de stujes zodat ze goed op elkaar aansluiten!

0 / 10
Hexep

Probeer alle hexagonale vakjes in de juiste volgorde af te lopen en alles in te kleuren. Begin bij het gekleurde vakje. Sommige vakjes moet je twee keer aanraken. De vakjes met nummers moet je in de juiste volgorde langs. Lukt het jou steeds te puzzels op te lossen?

0 / 10
Ultimate Waterfalls

Probeer de figuurtjes te vullen met de kleuren die door het level schieten. Gebruik spiegels, teleporteer machines en andere gadgets om het gekleurde licht de goeie kant op te sturen.

0 / 10
Folds Origami

Kun jij alle origami papiertjes zo vouwen dat ze mooi in het vakje passen? Vouw precies langs de lijntjes met deze Japanse kuntsvorm.

0 / 10
Hexagonator

Kun jij alle gekleurde kanten van de zeshoeken met elkaar verbinden door ze van plek te laten wisselen? Kijk goed hoe je ze het beste kunt verplaatsen.

0 / 10
Renga Samurai

Probeer de laatste toetse te overwinnen. Snij de vormen met je samurai zwaard zodat ze in het vakje passen. Je mag maar een paar keer hakken!

0 / 10
Koutack

Probeer alles op te stapelen tot 1 stapel. Veel levels en het is erg lastig, hoe ver kom jij?

0 / 10
Piggy Wiggy

Zorg ervoor dat de varkentjes alles opeten in het level. Hang ze aan een touw en laat ze rollen.

0 / 10
New Splitter Pals

Snij het hout op de juiste plekken door, en probeer alle sterren te halen met het gezichtje.

0 / 10
3D Logic 2

Kan jij dezelfde kleur met elkaar verbinden in dit moeilijk rubix cube achtige spel?

0 / 10
Night Lights

Je leeft bij nacht. Ontdek de geheimen ingangen en gebruik blokjes om je te helpen. Alles ziet er heel anders uit als de lampen aan of uit staan in dit leuke puzzel spelletje!

0 / 10
London Photo Search

Kun jij alle knipsels uit de foto's van Londen op het grotere plaatje aanklikken? Kijk goed, want sommige zijn niet zo makkelijk!

0 / 10
Wrrrmz

Kruip met de rups van het ene holletje naar het andere. Onderweg moet je proberen alle paddestoelen goed aan te raken en de rups tot de juiste lengte te rekken.

0 / 10
Cheese Barn

Help de muis de kaas te pakken. Kun jij ervoor zorgen dat de muis er veilig bij kan komen en niet in de vallen terechtkomt? Kijk goed en schuif de kisten in de juiste positie.

0 / 10
Iron Man Puzzle

Leg alle stukjes op de juiste plek. Kun jij zo deze legpuzzel van Iron Man helemaal afmaken. Kijk goed naar het voorbeeld plaatje en vind de juiste stukjes.

0 / 10
Z-Rox

Kijk goed. Er komt steeds een letter of een figuurtje langs. Je kunt alleen steeds maar een klein deel ervan zien. Kun jij toch raden wat het is?

0 / 10
Just a Trim Please

Rij over het veld en maai het gras. Je kunt maar een keer over elk stukje gras heen rijden, anders maai je het helemaal kaal. Dus denk goed na voor je begint!

0 / 10
Clickplay Time

Speel allerlei leuke mini games. Kun jij steeds de puzzel oplossen? Ontcijfer de hints an klik de juiste dingen aan!

0 / 10
Wake Up The Box 2

Bouw in elke level een constructie, of bouw iets aan de bestaande constructie vast, om het blokje wakker te maken. Kun jij steeds de beste manier vinden

0 / 10
Drod King Dugan's Dungeon 3

Help Drod de bewaker de puzzels oplossen om in elk level de killer kakkerlakken en andere monsters die in de kerkers van koning Dugan wonen uit te roeien. Kun jij steeds je zwaard gebruiken om deze lastige puzzels op te lossen?

0 / 10
Signum

Probeer alle sterren te verbinden met de rondjes en de lijnen. Kun jij in elke level ontdekken hoe je dat kunt doen? Best lastig af en toe!

0 / 10
Aeolus Shift

Giet het zand in de juiste plakken in het level. Verplaats het door de zwaartekracht te veranderen. Vul de juiste vlakken. Soms moet je ook met gekleurd zand aan de slag.

0 / 10
Press X to Win

Klik steeds op de X om te winnen. Af en toe is de knop er niet en moet je een manier bedenken om toch verder te kunnen. En soms moet je eerst een taak afronden om de knop te kunnen indrukken.

0 / 10
Jungle Puzzle

Laat alle rondjes tegen elkaar botsen. Zo smelten ze samen en worden ze een. Verzamel zo alle rondjes. Schuif de laatste over de tafel naar het diertje toe.

0 / 10
Toilet Success

In dit ontzettend dwaze spelletje moet je nodig naar de WC. En dan bedoelen we ook echt heeeel nodig. Kun jij het optijd halen? Niet alles is wat het lijkts, dus kijk goed. De titels van de levels bevatten vaak ook hints. Kraak ze voor de nood te hoog wordt!

0 / 10
Clickplay Time 2

Kun jij alle puzzels oplossen? Klik op alle dingen in het level en kijk wat er gebeurt. Kun jij het Play icoontje vinden? Zo kun je verder naar de volgende puzzel. Hoe snel kun jij alle puzzels afmaken?

0 / 10
Smart Dicer

Rol de dobbelstenen en probeer ze in zo min mogelijk beurten naar het juiste vakje te rollen. Ze moeten ook met het juiste aantal ogen naar boven liggen.

0 / 10
Sudoku GameDuell

Speel een leuk potje sudoku. Met een Gameduell account kun je je meten tegen allerlei andere spelers van over de hele wereld. Ben jij goed in Sudoku puzzels? Speel het dan nu!

0 / 10
Gear and Chains Spin It 2

Laat alle onderdelen draaien door de tandwielen met een ketting met elkaar te verbinden. Kijk goed hoe het moet. Eerst is het nog makkelijk, maar daarna wordt het moeilijker.

0 / 10
Pencil Panic

Kun jij de metalen bal naar de uitgang rollen zonder de potloden te raken. Draai het level voorzichtig rond om het te halen.

0 / 10
Greedy Sheriffs

Kijk goed hoe ze moeten lopen en breng de juiste hebberige sheriff steeds naar de juiste gekleurde diamanten. Ze mogen elkaar niet in de weg lopen, en soms moeten ze zelfs samenwerken!

0 / 10
Disposabot

Probeer met de robot bij de uitgang te komen in elk level. Soms zul je de robots moeten opofferen om een pad te maken voor de volgende robot. Verspil er zo min mogelijk.

0 / 10
Hippie Phuzzle

Deze hippie moet langs alle blokkades komen. Kun jij ze wegklikken? Ze moet bij de ijzeren plaat komen, dan kan de alien haar ophalen in z'n UFO.

0 / 10
Adventures of Valentin the Viking

Valentin is een Viking. Correctie: Valentin wou dat hij een grote sterke Viking was. Red de prinses om je moed te bewijzen en erkenning te krijgen van de grote Viking krijgers.

0 / 10
Risen Level Pack

Door de magische bol door het level te gooien kun je met de zoon van horus bij de uitgang komen. Gooi de bal en transporteer jezelf er achteraan!

0 / 10
ClickPlay Time 4

In dit spelletje moet je steeds het Play symbooltje vinden. Het komt tevoorschijn als je de codes weet te kraken, of alles in de juiste volgorde aanklikt.

0 / 10
Dynetzzle

Deze puzzels bestaan uit allemaal uitgevouwen dobbelstenen bij elkaar. Sommige cijfers tussen de 1 en 6 zijn al gegeven. Kun jij de rest in de juiste vakjes invullen?

0 / 10
Tiger and Monster Hassle

Kun jij de beste vrienden Tijger en Monster bij elkaar brengen? Rol ze of laat ze de goeie kant op tuimelen. Gebruik de blokken en kettingen.

0 / 10
Colour Instinct

Gooi de balletjes van de ene cirkel naar de andere. Zo kun je de poortjes openen, van kleur wisselen, en het eindpunt bereiken.

0 / 10
Pretentious Game 4

In dit spelletje moeten de broertje en zusje blokjes goed samenwerken om langs alle hindernissen te komen. Zusje kan hoog springen en broertje is sterk. Werk slim samen!

0 / 10
Spin And Set Hulk Puzzle

Draai alle puzzelstukjes de goeie kant op totdat ze allemaal goed aansluiten. Kun jij dit plaatje van de Hulk en Iron Man compleet maken?

0 / 10
Harmony of Elements

In dit spelletje moet je steeds bij de magische poort komen zonder naar beneden te vallen of vast te komen te zitten. Gebruik de elementen en de elementale monsters!

0 / 10
Rescuenator

In dit spelletje moet je alle mensen in de ambulance krijgen. Red ze uit het brandende gebouw door een veilig pad te maken langs alle gangen en trappen.

0 / 10
Ziva

In dit spelletje kun je verschillende gekleurde blokken kopieren en plakken. Kun jij er achter komen hoe je steeds het mannetje bij de kristallen kunt krijgen?

0 / 10
Doors 2: Dave's New Job

Op je eerste werkdag neemt een collega je flink in de maling, en nu zit je ergens boven in het flatgebouw vast. Kun jij via de verschillende deuren de uitweg vinden?

0 / 10
Shape Shifter 2

Transformeer steeds in een van drie verschillende personages. Elk personage heeft een uniek talent. Welke kun je gebruiken om langs een hindernis te komen?

0 / 10
Dot Lock

Je moet bij de deur komen, maar eerst moet je ook een bepaald aantal stippen raken om de deur te openen. Des te meer stippen, des te beter. Maar blokkeer je eigen pad niet, en zorg dat je ook geen stippen tekort komt!

0 / 10
Myosotis Chapter 3

Rick heeft in de vorige twee hoofdstukken hard zijn best gedaan, maar de time box blijft hem te slim af. Het is nog niet voorbij! Los weer een hele verzameling nieuwe puzzels op!

0 / 10
Myosotis Chapter 4

Het vierde deel in de serie. Kun jij de puzzles oplossen en Rick's vrouw Lily dit keer echt redden? Is het nog niet te laat?

0 / 10
Johnny Finder

Ontdek met Johnny Finder hoe je in elk level langs de bewakers en andere hindernissen kunt komen om de magische voorwerpen terug te vinden.

0 / 10
Interactive Puzzle

Kies wat voor puzzel je wilt doen. Makkelijk of moeilijker. De plaatjes op de puzzelstukjes bewegen. Kun jij ze op de juiste plek neerleggen?

0 / 10
Pursuit of Hat 2

Pak in elk level je hoed. Soms moet je door nauwe gangen kruipen, dus maar goed dat je je benen, armen, en hoofd er af kunt halen!

0 / 10
The Adventure of Two

Probeer langs alle hindernissen te komen met de twee aliens. Je moet goed samenwerken om in elk level bij het HERE bordje te komen.

0 / 10
Dinx: Lost Treasure of Ergotten

Help Dinx de weg vinden door de mysterieuze tempel en vind de verborgen schatten. Kijk goed naar de aanwijzingen en los alle puzzels op.

0 / 10
Subtle Energy

Gebruik de vloeiende stroom gekleurde energie om de chakra punten te verlichten. Kun jij zorgen dat de energie de juiste kant op straalt?

0 / 10
Subtle Energy 2

In dit spelletje moet je de stroom kleuren die uit de bloemen komt goed naar de juiste plekken toe leiden. Zet de ogen goed neer en druk op Play.

0 / 10
Steppen Wolf 6

Je bent voorlopig ontsnapt aan de bende, maar ze zijn je weer op het spoor. Blijf ze voor en los de puzzels op om verder te komen.

0 / 10
Space Pets

Teleporteer alle Space Pets naar huis in zo min mogelijk beurten. Zorg er alleen wel voor dat je de katten en honden niet tegelijkertijd teleporteert.

0 / 10
Gemollection Level Pack

Rol in elk level de edelsteen zo over alle planken dat hij in de schatkist valt. Soms kun je ook voor extra punten de gouden munten verzamelen.

0 / 10
Blocks With Letters On

Probeer alle blokken met letters er op door het level te verplaatsen. Zet ze goed in the gele vakken neer zodat het woordje hetzelfde blijft.

0 / 10
Crazy Old Man

Kom steeds bij de deuren met de gekke man. Je bent ook in slechte gezondheid, dus geef jezelf af en toe een hart infarct om ook je geest te kunnen gebruiken om de puzzel levels op te lossen.

0 / 10
Droppy

In elk level moet je een klein puzzeltje oplossen om het jongetje verder te helpen. Kun jij steeds ontdekken hoe je het doet?

0 / 10
Animal Puzzle Mania

In dit spelletje kun je kiezen uit drie soorten dierenpuzzels met verschillende niveaus. Kun jij ze allemaal uitspelen?

0 / 10
Polar Puzzle Cubes

Gebruik het ijsbal en rol ermee over de vierkantjes. Zo kun je ze in ijsblokjes veranderen. Om het level te winnen moet je alle blokjes tot ijs maken.

0 / 10
Sliding Cubes 2

Kun jij alle blokken in het vakje krijgen? Je moet ze er wel precies goed in leggen, want anders past het natuurlijk niet.

0 / 10
Minerics

Werk goed samen met de verschillende mijnwerkers in dit spelletje. Kun jij samen alle kristallen pakken? Elke mijnwerker pakt zijn eigen kleur kristallen.

0 / 10
Operation Big Bang

Probeer de pijpleiding goed aan te sluiten van punt A naar B. Doe het voor de tijd om is, want als de vloeistof begint te stromen moet het wel af zijn!

0 / 10
In DRMZZZ

In dit leuke puzzelspelletje moet je steeds op de juiste voorwerpen klikken om berder te komen. Je gaat op droomreis in de ruimte.

0 / 10
Invert Selection

Maak de figuurtjes na. Pak de blokjes en zet ze in een keer op wit of blauw. Kun jij de lichtjes goed aanzetten en uitzetten?

0 / 10
Quantum of Light

Draai de onderdelen van het doolhof zodat de spiegels de lichtstralen de juiste kant op laten gaan. Kun jij ze de goede kant op draaien.

0 / 10
Prisma Puzzle 2

Verbind alle torentjes met elkaar om de stroom naar de juiste plek te krijgen. Verbreek de vergrendelingen en zorg ervoor dat je genoeg stroom hebt en niet vast komt te zitten.

0 / 10
X Raye

In dit spelletje moet je bij alle stipjes het lichtje laten branden. Dit doe je door alle stipjes met de sluetel te raken. Je kunt met de sleutel van stipje tot stipje zwaaien.

0 / 10
Colorize

In dit spelletje kun je het level met een kleur vullen door twee blokken met dezelfde kleur te combineren. Zorg dat je de kleur van de rand om het level als laatste overhoudt.

0 / 10
Gravijello

In dit spelletje moet je met de twee aliens proberen steeds alle slijmpjes weg te spelen als je er drie of meer van dezelfde kleur bij elkaar krijgt. Kun jij ze allemaal wegspelen?

0 / 10
Swap It Yet

Probeer alle tandwielen op de goede plekken neer te zetten om alles in beweging te krijgen. Kijk goed waar alles past en zet de tandwielen op de juiste pinnen.

0 / 10
Twin Cat Warrior

Werk goed samen met de twee katten. Help elkaar door de juiste poorten te openen zodat je alle muntjes kunt pakken en samen door het level kunt komen.

0 / 10
Light the Lamps

Verbind de plusjes en de minnetjes. Een voor een en van de een naar de ander. Kun jij steeds zien hoe de verbinding moet lopen om alle lampen aan te krijgen?

0 / 10
2048 Halloween

Speel een leuk potje 2048. Deze versie heeft geen cijfers maar leuke Halloween monstertjes. Kun jij de juiste paren samenvoegen zonder dat het bord vol raakt?

0 / 10
Plumber 2

Clifford het blauwe monster heeft heel erge dorst. Kun jij de stalen pijpen zo neerleggen dat het water naar hem toe stroomt. Doof ook de bommen met het water.

0 / 10
Light The Lamps 2

Kun jij alle blobs verbinden en het circuit steeds compleet maken? Kijk goed naar het patroon. Je kunt alleen plusjes met minnetjes verbinden en andersom.

0 / 10
Sushi Time

Speel alle sushi weg door zo veel mogelijk lang combinaties te maken. Kun jij de sushi die onderin op het lijstje staan allemaal verzamelen? Je hebt maar een vast aantal moves per level!

0 / 10
Perfect Pou Couple

Help Pou en Miss Pou elkaar te vinden. Kun jij Pou dichter bij haar brengen door naar haar toe te rollen en zweven? Pak onderweg de drie rode hartjes.

0 / 10
Pou Like Candy

Het snoepje zwaait steeds heen en weer aan een touwtje. Snijd alle touwtjes door en zorg ervoor dat het snoepje de juiste kant op vliegt. De snoepjes moeten steeds in Pou z'n mond vallen.

0 / 10
Moopzz

Moopzz is een leuk en uitdagend puzzelspelletje. De plaatjes in deze puzzels bewegen. Dat maakt het extra moeilijk. Kun jij toch nog alle stukjes van de legpuzzels op de juiste plaats leggen?

0 / 10
Power Jumper

De papegaai in dit spelletje kan niet zo heel goed vliegen. Springen kan hij wel, en als je het een beetje goed uitkient kun je zo toch nog alle sterren en het fruit pakken! Veel succes!

0 / 10
Lectro

Hoe ver kun jij komen in dit spelletje? Schiet steeds je stipje door naar de volgende positie. Kijk uit, want als je mist ben je af!

0 / 10
Blue Box

Spring met het blauwe blokjes door het level. Weet jij van het groene blok naar het rode blok te komen? Onderweg moet je alle andere blauwe blokken wegspelen door er op te stuiteren. Veel succes!

0 / 10
Snap the Shape Japan

Kijk goed en leg alle blokken in het grotere figuurtje. Kun jij alles zo neerleggen dan alle stukjes passen? Veel plezier met spelen!

0 / 10
Honey They Froze Our Kids

Je kindje zijn allemaal in ijsblokjes bevroren! Gelukkig kun jij vuur blazen om ze allemaal te ontdooien. Zorg er wel voor dat je vuur-adem de juiste kant op vliegt! Veel succes!

0 / 10
Beach Sudoku

Maak een mooie sudoku puzzel op het strand. Vul de cijfertjes 1 tot en met 9 goed in zodat ze maar een keer per blok, rij, en kolom voorkomen. Kun jij deze sudoku puzzel oplossen? Veel succes!

0 / 10
Sudoku Village

Sudoku is een echte klassieker en een handige manier om het brein scherp te houden. Elk blokje van negen moet de getallen 1 tot en met 9 bevatten. Klik op een nummer om te zien hoeveel je er nog moet invullen. Denk snel en verbreek je eigen highscores!

0 / 10
Discolors

Tik de kleuren aan en sleep ze in een lijn door de straatjes. Kun jij alle zeshoeken met de juiste kleuren vullen? Soms moet je kleuren mengen om de puzzel op te lossen. Veel succes!

0 / 10
Ojello

In dit puzzel spelletje moet je de gelei in stukken snijden zodat er in elke blob gelei maximaal 1 gouden muntje zit. Kijk goed, want je mag maar een bepaald aantal keer snijden!

0 / 10
Swipe Art Puzzle

Kijk goed waar alle stukken van deze schuifpuzzels horen en laat ze dan langs elkaar schuiven om het plaatje weer heel te maken. De puzzels worden steeds een beetje moeilijker. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Viking: Way To Valhalla

Kun jij met de Viking alle monsters in het bos verslaan? Ga de draak achterna die je vrouw heeft ontvoerd! Pak de bejewelled gems om allerlei aanvallen te gebruiken tegen je vijanden!

0 / 10
Moving Tiles

De gekleurde stenen komen langzaam omlaag. Vind de gelijke paren en tik ze snel aan om ze weg te spelen. Per level moet je een bepaald aantal stenen wegspelen om door te mogen!

0 / 10
Monster Hand

Het doel in dit spel is om alle monsters handjes te laten vasthouden. Draai ze rond zodat hun armen elkaar’s pad kruisen. Zo laat je ze elkaar de hand geven!

0 / 10
Da Box

Da Box is een soepel platform spelletje met een eenvoudig concept: land op het rode platform. Onderweg moet je de sterren pakken, en je pad zal ook bezaaid zijn met obstakels!

0 / 10
8 Gears

Verplaats in 8 Gears de smileys door het grid om een keten te maken. Zo kun je de stroom van de generator naar de machine leiden. Actieve smileys draaien en worden geel. Verbind ze allemaal!

0 / 10
Cubby Crypt

Verbind alle kamers en gangen van de kerker in Cubby Crypt en zorg dat de gangetjes ononderbroken van de ene naar de andere kant van het scherm reiken. Zo speel je de blokken weg en maak je weer ruimte vrij.

0 / 10
Match Drop

Match Drop is een leuk gem combo klikker spelletje. Kijk goed naar alle combinaties van drie of meer gekleurde gems in het grid. Probeer de beste combo’s weg te klikken om de juiste gems te verzamelen.

0 / 10
Easter Breaker

Speel het leuke connect spelletje Pasen Breker gratis met Pasen!

0 / 10
Cup and Ball

Cup and Ball is een grappige hindernissenbaan waarin je het balletje de prullenbak in moet mikken. Er ontbreken blokken uit het parcours. Pak ze en versleep ze om het balletje langs alle puntenslijpers te laten rollen.

0 / 10
Ninja Vital Treasure

Speel Ninja Vital Treasure, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
Icesters Trouble

Icesters Trouble is een uitdagend spelletje waarin je de torens moet afbouwen zodat de ijsklontjes netjes op het platform terechtkomen. Maar pas op: rode blokken exploderen, groene blokken rillen en trillen, en de oranje blokken schieten alle kanten op!

0 / 10
SCALE online

SCALE Online is een uitdagend chomp spelletje vol hindernissen. Laat steeds een blokje in het veld vallen. Er schieten lijntjes uit die een nieuwe grens vormen. Kun jij om alle obstakels heen werken?

0 / 10
Smash the Blocks Online

Kun jij alle blokken kapot schieten in Smash the Blocks Online? Ze zakken steeds een regel verder naar beneden. Breek te blokken voordat ze helemaal onderin komen! Scoor er zo veel mogelijk balletjes bij, want de blokken worden steeds steviger!

0 / 10
Plant Evolution

Denk voordat je plant in het uitdagende match-3 spel Plant Evolution! Zet 3 plantjes op een rij en ze zullen veranderen in 1 plant van hoger niveau. Verspreid de groentes zorgvuldig door je tuin totdat je alle plantjes hebt verzamelt en door mag naar de volgende level. Aubergine of niets!

0 / 10
Jungle Roller

Jungle Roller is een leuk puzzelspelletje! Ben jij goed in het oplossen van doolhof spelletjes? Draai het doolhof ondersteboven en laat de zwaartekracht haar werk doen. Het balletje rolt door de gangetjes, maar sommige paden zijn geblokkeerd. Druk de knoppen in en gebruik de magische poorten om alle hindernissen voorbij te rollen.

0 / 10
Bonbon Monster

Verzamel alle snoepjes zodat de blauwe monstertjes ze op kunnen eten in Bonbon Monster. In dit gratis online spelletje kom je allerlei grappige monstertjes tegen, en ieder heeft zijn eigen speciale talent. Laat ze goed samenwerken om elk level uit te spelen!

0 / 10
The Nest

In het gekke puzzelspelletje The Nest kan je Angry Bird in een blokje of een balletje veranderen om het 'nest' in te rollen of vallen. Laat de blokken in de juiste volgorde verdwijnen zodat de varkentjes op de grond vallen terwijl de vogel veilig in het nest terecht komt.

0 / 10
Qubika

Zorg dat alle blokken dezelfde kleur worden in het puzzelspelletje Qubika. Tik een blokje aan om het van rood naar blauw te laten veranderen, of andersom. De kleuren van de blokken die er direct aan grenzen zullen ook veranderen. Kun jij alle Qubika puzzels oplossen?

0 / 10
Flou

In het puzzelspelletje Flou moet je de kleuren door het level laten stromen. Zorg dat geen enkel tegeltje nog grijs is aan het einde van elke ronde. Swipe om de kleuren de juiste kant op te laten stromen zodat elke tegel geraakt wordt!

0 / 10
Sweet Jelly

De kleine snoepjes van gelei die je in het puzzelspelletje Sweet Jelly moet verplaatsen zijn heel erg glibberig. Geef ze een zetje en duw ze naar de tegeltjes met een sterretje er op. Kijk uit, want als niets hun pad blokkeert dan blijven ze gewoon glijden tot ze het level uit zijn geglibberd!

0 / 10
Cheese Route

Cheese Route is een grappig puzzelspelletje waarin je het muisje te eten moet geven. Muizen houden heel erg van kaas, dus vind steeds het stuk kaas en teken een lijntje naar de muis. Rol de kaas over het lijntje heen om bij de muis te komen.

0 / 10
Brain For Monster Truck

Om Brain For Monster Truck uit te spelen moet je niet alleen goed kunnen rijden, je moet ook kunnen plannen en tekenen. Teken een lijn van je truck naar de eindstreep en probeer er voorzichtig overheen te rijden. Je truck is beladen van vracht, en die mag je onderweg niet kwijtraken. Kun je ook nog alle sterretjes pakken?

0 / 10
Jungle Gems

In Jungle Gems moet je de edelstenen naar de juiste vakjes in de draaiende banden verslepen. De stenen hebben drie verschillende vormpjes. Pak ze op en pas ze in de juiste vakken. Als je alle vakjes in een band hebt gevuld stopt de band met bewegen.

0 / 10
Lost in Jungle

Je bent de weg kwijtgeraakt in een duister en mistig bos in het spelletje Lost in Jungle. Loop rond en kijk uit voor de monsters die door de nevel sluipen. Als je jouw beurt kunt gebruiken om de monsters aan te vallen, dan win je het gevecht. Maar in elke ronde ben je verplicht een zet te maken, en als je gedwongen wordt naast een monster te stappen, dan wordt je tovenaar aangevallen en opgegeten!

0 / 10
Plumber Soda

Help de kinderen de frisdrank van de ene fles naar de andere te pompen in het online loodgieter spelletje Plumber Soda. Draai de stukken pijp steeds om zodat er een leiding vormen van de ene naar de andere fles. Je hebt niet alle stukken nodig, dus verspil je beurten niet!

0 / 10
Doodle God: Fantasy World of Magic

In Doodle God: Fantasy World of Magic kun je weer een hele verzameling elementen vrijspelen om de wereld van legendes te bevolken. Nu je de werelden van de mensheid en de wetenschap hebt gecreëerd, is die van magiërs, elven, en demonen aan de beurt.

0 / 10
Swap Tycoon

Speel de stenen weg in het puzzelspelletje Swap Tycoon. Je kan twee stenen van plaats laten wisselen om drie-op-een-rij te leggen, of de rijen en kolommen stenen een vakje naar boven, onderen, links of rechts verschuiven. Probeer per beurt zoveel mogelijk stenen weg te spelen, want als het rooster te vol raakt ben je af!

0 / 10
Ninja Arena

In het slimme puzzelspelletje Ninja Arena, moet je altijd een afweging maken tussen aanvallen en verdedigen. Plaats je een werpster met hoge aanvalspunten op het bord dat richt je veel schade aan en kun je misschien wel veel andere werpsterren in een keer wegspelen. Maar de hoge aanvalskracht van deze ster, die je vervolgens ook weer van het bord moet spelen, komt overeen met een hoog aantal verdedigingspunten. Gebruik je sterren dus op efficiënte wijze om in het spel te blijven.

0 / 10
Crossword Scapes

Verbind de letters en vul alle rijen en kolommen in de kruiswoordpuzzels van het spelletje Crossword Scapes. Kun jij alle woorden vinden die met de letters in de schijf te spellen zijn? Verdien extra punten door woorden te vinden die niet in de kruiswoordpuzzel staan. Download de volledige app versie van dit spel online en speel nog grotere puzzels vrij!

0 / 10
Mini Muncher

Het kleine Mini Muncher monstertje heeft honger in dit schattige schuifpuzzel spelletje. Het kleine wezentje houdt van chocolade. Duw de blikken met vis uit de weg om ruimte te maken voor de chocoladereep. Kun jij de reep tussen de blokken door schuiven om bij het monstertje te komen?

0 / 10
Mr. Journey Fox

Speel Mr. Journey Fox, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!

0 / 10
Roam Maze

In Roam Maze moet je allerlei uitdagende doolhoven vol blokken zien op te lossen. Je doel is om de zwarte blokken geel te maken. Beweeg naar links, rechts, onder of boven en bots tegen de andere blokken op zonder ze te breken. Zorg ook dat je niet te ver uitschiet en het blok mist. Als je over de rand de afgrond in keldert ben je af!

0 / 10
Linker Hero

Linker Hero is een spannend avonturenspelletje waarin je ridder door het land reist en de monsters die het koninkrijk bedreigen moet verslaan. Verzamel de juiste aanvallen en verdedigingsmanoeuvres door in het connect-spelletje de gelijke icoontjes zo snel mogelijk met elkaar te verbinden.

0 / 10
E Switch

Test met E Switch hoe goed jij bent in pipeline puzzels. Pak de blokjes en versleep ze om ze van plaats te laten wisselen. Probeer de lampen die zich op het bord bevinden goed te verbinden via de kabeltjes. Klik twee keer op een stukje kabel om het te laten draaien. Kun jij alles goed aan elkaar leggen en alle levels vrijspelen?

0 / 10
Merge 2048

Merge 2048 is een leuke variatie op het originele 2048 spelletje. Dit keer mag jij de stenen plaatsen. Daartegenover staat wel dat je nu drie gelijke stenen moet combineren om de stenen samen te laten smelten. Kun jij ook in deze versie 2048 scoren?

0 / 10
Sushi Matching

In Sushi Matching moet je combo's proberen te maken met de lekkere stukjes sushi. Laat de sushi van plaats wisselen om rijen en kolommen van drie of meer gelijke stukjes te maken. Je moet binnen de tijd een bepaald aantal combo's maken om de levels uit te spelen. De sushi in een combo verdwijnt en en komen van bovenaf nieuwe stukjes sushi voor in de plaats.

0 / 10
Sweets Match 3

Laat de snoepjes van plaats wisselen in Sweets Match 3 en maak rijen en kolommen van drie of meer identieke snoepjes. Als je een kettingreactie weet te veroorzaken dan kun je in een klap veel extra tijd op de meter zetten. Je kan blijven doorspelen zo lang er roze vloeistof in de meter blijft. Hoeveel van de doorlopende levels kun jij uitspelen?

0 / 10
Magic Discs Puzzle

Speel Magic Discs Puzzle gratis online en los deze pittige rekenpuzzel op. Draai de laagjes van de schijf en zet de cijfertjes in de juiste kolommen. Als je alle cijfers in de kolommen optelt moet je voor elke kolom op hetzelfde aantal uitkomen. Wat dat aantal is gaan we natuurlijk niet verklappen. Daar moet je zelf achter zien te komen!

0 / 10
Geometry Tower

Versleep de blokken en laat ze vallen om een toren te bouwen in Geometry Tower. Je moet blijven bouwen totdat je de top bereikt. Onderweg passeer je verschillende 'checkpoints'. Als je deze tussenhaltes bereikt wordt je toren stabiel en verschijnt er bovenop een nieuw blok. Nu heb je weer even iets meer ruimte om verder te bouwen. Bedenk steeds een oplossing voor de vreemde en onhandige vormen die je af en toe krijgt.

0 / 10

Kan jij goed puzzelen? Laat dat hier maar eens zien!

Hier vind je een grote verzameling puzzel spelletjes. Denk goed na over een oplossing en puzzel je tot een goed einde. Waar je ook van houdt; woordpuzzels, legpuzzels, wiskundige puzzels of bijvoorbeeld bordspelpuzzels, hier vind je het spel dat jij wil spelen. Zo heb je natuurlijk genoeg puzzels met bekende stripfiguren of andere personages die bekend zijn van tv. Als je liever een mooie auto puzzel wilt maken staat de er uiteraard ook gewoon tussen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Krismas Mahjong, Classic Backgammon, Tetrollapse Light, Vier op een rij, Deal Or No Deal 2, Mahjongg Candy, Mahjong Shanghai, 1010 Deluxe, Sokoban Original, Monster Mahjong