Tags >

Quiz

1 Tegen 100

Speel nu 1 tegen 100! Iedereen kent denk het spel van tv wel. Jij in je eentje moet 100 spelers verslaan door de vragen te beantwoorden. Je hebt 3 escapes om je te helpen! Kan jij alle 100 tegenspelers verslaan?

7.9 / 10
Deal Or No Deal 2

Deal Or No Deal, in Nederland bekend van de koffertjes-show van Linda de Mol. Kies de koffers die je open wil maken en besluit of je een aanbod aan wil nemen of toch door wilt spelen. Veel succes!

8 / 10
The Impossible Quiz

Legendarisch; The Impossible Quiz! Een quiz waar je lastige vragen moet beantwoorden, soms moet je even doordenken voor het antwoord, maar niets is onmogelijk...toch? Veel succes met The Impossible Quiz 1!

8 / 10
Landkaart Quiz

Test je kennis van de wereld door aan te geven waar steden en bekende plaatsen liggen! Het spel laat je zien hoe dichtbij je zat (of hoe ver ernaast). Het spel begint met de hoofdsteden, maar het wordt al gauw moeilijker. Kan jij het halen naar level 12?

8.1 / 10
Famous Paintings Parody Quiz

In dit spelletje krijg je allemaal plaatjes te zien. Het zijn parodieën van beroemde schilderijen. Maar weet jij ook van welke schilderijen.

0 / 10
The Impossible Quiz 3

The Impossible Quiz is terug! Weer heel veel lastige strikvragen, dus makkelijk is het niet, maar wel heel erg leuk en verrassend!

7.9 / 10
Football Logo

Hoe goed ken jij shirtjes en logos van voetbalclubs uit europa? Doe de test.

8 / 10
The Impossible Quiz 2

Deel 2 van deze absoluut legendarische spellen. Vond je The Impossible Quiz 1 al haast onmogelijk, dan is dit zeker weer een nieuwe uitdaging. Pas op want als je begint stop je niet meer. Succes met de vragen!

8.1 / 10
The Map Quiz

Dit is een quiz over zes van de continenten op aarde. Kan jij alle tien vragen juist beantwoorden? Klik op wat jij denkt dat het juiste continent is.

8 / 10
Mijn Chemie

Beantwoord vragen over chemie en verdien elementen, die je kunt gebruiken om producten te vervaardigen in je fabriek.

7.8 / 10
Win A Million

De spelnaam zegt het al. Win een miljoen. Het is alleen wel een engels spel dus de vragen zullen in het engels zijn. Ben jij goed genoeg?

8 / 10
Google Smarty Pins

In het leuke trivia quiz spelletje Google Smarty Pins leer je allerlei boeiende weetjes over bekende personen en gebeurtenissen. Beantwoord de vragen door steeds een punaise in de landkaart te steken!

0 / 10
US Cities

Klik zo snel mogelijk de plaats of staat in Amerika aan die gevraagd word. Reageer snel en klik zo precies mogelijk voor veel punten.

8.5 / 10
Hair Quiz

In dit quiz spelletje kun je allerlei vragen beantwoorden. De computer bedenkt dan welk kapsel het beste bij jou zou passen? En klopt het een beetje?

8.1 / 10
Poke a Muscle

Een leuk en leerzaam anatmoie spelletje. Eerst krijg je de spiergroepen te zien. Klik daarna zo snel mogelijk de juiste aan.

6 / 10
World Cup Quiz

Weet jij veel over het WK? Probeer dan deze quiz en zie hoeveel antwoorden jij goed kunt geven voordat de tijd om is!

8.7 / 10
Welke Ramp Ben Jij?

Welke ramp ben jij? Vul je favoriete dingen in en kom erachter.

7.9 / 10
Paintings Quiz 5

Kijk goed naar alle grappig plaatjes. Kun jij raden op welke beroemde schilderijen ze zijn gebaseerd? Er zitten veel leuke woordgrapjes in deze plaatjes en multiple choice antwoorden verborgen!

7.3 / 10
4 Images 1 Word

Speel 4 Images 1 Word, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
The Impossible Quizbook Chapter 1

Er is weer een nieuwe Impossible Quiz! In dit spelletje vind je weer een grote verzameling gekke, grappige, en hele uitgekookte vragen. Hoe ver kun jij komen?

6 / 10
Test Your Patience

In Test Your Patience wordt je geduld op de proef gesteld. Kan jij alle vragen en testjes correct beantwoorden? Voordat je verder gaat: adem eerst diep in en diep uit.

7.7 / 10
Gold Bunny Hunt

Kam de steden af om de gouden konijntjes te vinden. Vind ook de schaduwen van de konijnen voor bonus punten, en voor elk konijn dat je opspoort krijg je een quizvraag waarmee je nog meer extra punten kan verdienen.

7.9 / 10
Guess The Kitty

Guess The Kitty is geen spel voor dierenvrienden en kattenliefhebbers. Terwijl het wel weer zo is dat je met je kattenkennis een droef noodlot kunt voorkomen, staat er voor de katten een zware straf op foute antwoorden. Speel je veel liever de geweld-vrije, kindvriendelijke editie van dit quiz spelletje, zoek dan op onze site naar het spel "Kitty Quiz".

0 / 10
Fluffy Egg

Doe een persoonlijkheidstest. Kies met het eitje de plaatjes die het beste bij je passen en die jij het mooist vindt. Zo ontdek je wat voor ei jij bent.

3 / 10
Handless Millionaire

Een nieuwe versie van weekend millionairs. Pak het geld door onder een hakbijl.

7.9 / 10
Idiot Test 3

Volg de aanwijzingen en klik steeds op de goede vormpjes en kleurtjes. Het spel velt harde oordelen, maar jij bent vast geen idioot.

8.9 / 10
Movie Stars Parodies

Denk goed na en zie of jij alle vragen kunt beantwoorden. Ken jij alle celebrities uit deze gekke filmquiz vol woordgrapjes?

2 / 10
Brain Thickening Game

De Brain Thickening Quiz is een grappige parodie van Brain Training. Zorg dat je alleen foute antwoorden geeft en probeer het diepst te zinken op de ranglijst. Letterlijk.

8 / 10
Famous Paintings Quiz 3

Kun jij steeds raden op welk beroemd schilderij de getekende parodien zijn gebaseerd? Een grappig spelletje over kunst!

8 / 10
The Impossible Quizbook Chapter 2

Kun jij weer alle strikvragen doorzien en oplossen in dit tweede deel van de nieuwe series van de Impossible Quiz? Veel plezier!

0 / 10
Haweye Gamer

Hoe goed ken jij je online flash games? Klik steeds op het juiste vakje, plaatje of vind de held. Kun jij steeds alles vinden in de games screencaps? Test je kennis!

0 / 10

Ben jij de beste in een Quiz?

Hier vind je quiz spelletjes. Een quiz of kwis is een voornamelijk op kennis gebaseerd spel waarbij spelers binnen een bepaald tijdsbestek vragen moeten beantwoorden, eventueel gecombineerd met andere opdrachten. Soms kan je met een quiz geld winnen. Zoals hier bij deal or no deal? Kan jij de beste deal maken? Of hou je juist meer van vragen en proberen dan zover mogelijk te komen. Probeer het nu allemaal hier bij de online quiz spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:1 Tegen 100, Deal Or No Deal 2, The Impossible Quiz, Landkaart Quiz, Famous Paintings Parody Quiz, The Impossible Quiz 3, Football Logo, The Impossible Quiz 2, The Map Quiz, Mijn Chemie