Tags >

Race

City Stunts

Race door de steegjes in het Ado spelletje City Stunts terwijl je zoekt naar de schansen en loopings die tussen de gebouwen verborgen zitten. In dit gave spelletje van de makers van Ado Cars Drifter en Ado Stunt Cars 2 kun je de meest gestoorde stunts uitproberen in een volgebouwde binnenstad. Spring over de vert ramps en vlieg boven de huizen uit. Probeer bovenop de gebouwen te landen en kijk hoever jij over de mansardedaken, schilddaken, en puntgevels kunt rijden. Zo hoog bovenin kun je precies zien welke loopings en schansen er allemaal in de buurt staan. Nu moet je er nog zien te komen. Test 8 coole voertuigen: 8 sportauto's, een jeep, en zelfs een bus!

7.3 / 10
Earn To Die

Koop je auto en rijden maar. Je krijgt punten door de poppetjes in het level aan te rijden. Verdien veel geld voor nieuwe auto's.

8.1 / 10
Hill Climb Racing

Kijk hoe ver je kunt komen met je auto in dit trail spelletje. Zorg dat je niet valt en dat je benzine niet op raakt. Tussen je pogingen door kun je upgrades kopen om je auto beter te maken. Veel succes!

9.5 / 10
Rollercoaster Rush

Maak de rit van de dag in dit achtbaan spelletje. De achtbanen staan gave steden. Jij bestuurt de remmen op deze achtbanen. Zorg ervoor dat de mensen in het karretje de achtbanen leuk vinden, maar ze moeten ook weer niet zo hard gaan dat ze crashen.

8 / 10
Baby Biker

Race met de baby door het level. Haal veilig het einde en probeer dat zo snel mogelijk te doen.

8 / 10
Sportsbike Challenge

Race op je motorfiets. Kun jij alle andere motorracers inhalen? Kom als eerste over de finish zonder ongelukken in dit mooie 3D race spelletje.

8.5 / 10
Lego Racer

Wordt de kampioen van alles racers door alle drie de rondes te winnen in deze lego race. Ontwijk de obstakels die op de weg liggen en pak de hulpstukken en boosters. Veel succes!

8 / 10
Gorillaz Racer

Gorillaz - misschien wel het lekkerste spel om gewoon even rond te racen. Het maakt niet uit als je bij een sprong, looping of scherpe bocht van de baan af vliegt. Gewoon terug rijden en nog een poging wagen!

8 / 10
X Trial Racing

In het motorcoureur spelletje X Trial Racing scheur je met je motor over de baan. Maak mooie stunts, maar kom niet op je hoofd terecht! Hou je balans en zorg dat je motor niet om slaat!

9.3 / 10
Sewer Run

Race in deze mooie game op je longboard tegen andere personen. Doe onderweg trucs en haal daardoor versnellingen. Probeer als eerste te eindigen.

7.8 / 10
Straal Vliegtuigen 3D

Vlieg met de straal vliegtuigen door het level en probeer als eerste over de finish te komen. Pak onderweg de dingen die je sneller laten gaan.

8 / 10
Rider Online

Speel Rider Online, een leuk Race spelletje nu gratis!

0 / 10
Zip Zaps

Geef plankgas in je op afstand bestuurbare wagen in Zip Zaps Street Race!

8 / 10
Braap Braap

Maak de mooiste jumps als motorcrosser in Braap Braap!

8.1 / 10
Tiger Cross

Rijd met je quad in dit mooie flash spelletje door de modder en over een ontzettend uitgebreid parcours met allemaal bruggen, sprongen, hoepels, tunnels, stuntparken, en andere leuke features.

7.7 / 10
Run Away Train

Probeer zo snel mogelijk met de trein het einde van het level te bereiken. Let op alle obstakels op het spoor en probeer alle wagons bij je te houden.

8 / 10
The Fast And The Furious

Probeer als eerste over de finish te komen. Race met de auto en schakel op het juiste moment om sneller te kunnen.

8.1 / 10
Taxi Driving

Rij met je taxi door de stad en zoek naar klanten. Als je iemand ziet die een taxi nodig heeft kun je ze ophalen en zo snel mogelijk afzetten bij hun bestemming.

8 / 10
Pizza City

Bezorg de pizza's en probeer alles binnen de tijd op de juiste plek te brengen. Rij de goede kant op en probeer niet te botsen.

8.2 / 10
Uphill rush 2

Speel nu uphill rush 2! Er zitten veel nieuwe dingen in zoals je eigen bestuurder zelf aankleden. Rijdt weer op verschillende voortuigen en haal het einde.

8.2 / 10
Politie en Dief: De Achtervolging

In het leuke politie auto spelletje Politie en Dief: De Achtervolging scheur je in je politiewagen over de weg. In elk level krijg je een nog coolere en snellere wagen! Stop de dief!

8 / 10
Bay Race 3D

Race met je auto over de weg en rij over de blauw met gele pijlen om sneller te gaan. Kijk wel uit voor de olievlekken! Probeer al je tegenstanders voor te blijven!

8 / 10
Jurassic Drive

Race door het level en probeer de dinosaurussen voor de blijven. Eerst mag je een level oefenen en daarna komt de dino achter je aan.

8.1 / 10
Audi 3D Racing

Race met je audi over het parcours heen en zorg dat je als eerste over de finish komt. Stuur goed en bots niet teveel want dan verlies je snelheid.

8 / 10
Pingu Crazy Sledging

Kies je pinguïn en het level en slee naar beneden! Ontwijk alle obstakels en pak alle bonussen. Kan jij alle levels uitspelen en zo die nieuwe slee kampioen worden? Probeer ook onderweg nog wat vissen te vangen!

7.3 / 10
Rex Racer

Race met rex door het level. Je zit met rex op de motor en moet het einde van het level halen. Race over de heuvels.

8 / 10
Demolition Dodge

Probeer met je auto alle andere auto's kapot te rijden. Zelf mag jou auto natuurlijk niet kapot gaan! Zorg ervoor dat je alle auto's sloopt.

8.1 / 10
Super Drift 3D

Race tegen een andere auto op een heel lastige baan vol bochten! Haal je tegenstander in en blijft voorop door strak door de bochten te driften!

8.3 / 10
Stunt Dirt Bike

Rijd lekker stabiel over het parcours en unlock nieuwe motors. Op een quad of een crossfiets door de moddel en over de obstakels. Klassiekertje!

8 / 10
Monster Race 3D

Race lekker met je monstertruck en probeer als eerst over de finish te komen.

8.1 / 10
3D Speed Driver

Race alle tegenstanders en obstakels voorbij in dit spelletje. Voer alle opdrachten en challenges uit en probeer muntjes en power-ups te pakken.

8 / 10
Coaster Racer 3

race over de baan heen en probeer iedereen in te halen. Stuur goed want alleen de eerste plaats telt.

8.4 / 10
Line Rider 2

In deze versie van Line rider heb je iets meer opties bij het ontwerpen van een been. Vond je het ergerlijk dat Line rider niet meer omhoog kon komen als hij eenmaal onderaan het scherm was? Met de rode lijn in Line Rider 2 kun je Line Rider weer omhoog laten rijden!

8 / 10
Superbike GP

Kun jij op je motor blijven zitten op topsnelheid? Probeer goed in balans te blijven terwijl je de bochten door scheurt in deze motorrace.

8.1 / 10
Buggy Simulator

Speel Buggy Simulator, een leuk Racing spelletje nu gratis!

10 / 10
Atomic Supercars

Race tegen de andere auto. Geef gas en schakel op het juiste moment. Kom snel op je top snelheid en speel alle levels uit.

7.9 / 10
Offroad Drive 3D

Offroad Drive 3D is een gaaf auto spelletje waarin je de verschillende auto’s kunt uittesten op zowel het asfalt als de zanderige paden in de bergen die direct om dit stadje heen liggen! Je kan gave stunts uithalen en allerlei auto’s en wagens testen!

9.6 / 10
Simpsons Bike Rally

Kies je favoriete Simpsons personage. Je kunt kiezen uit Homer, Marge, Lisa en Bart. Win de fietsrace en probeer onderweg ook de donuts te pakken.

8 / 10
Back To The Future Train

Race met de trein door het level en zorg dat je terug de tijd in gaat met de auto. Blijf wel op het spoor. En vergeet je lading niet in te laden aan het begin.

8 / 10
Motorcross Forest Challenge

Race door het bos op je motor en spring over alle hindernissen heen. Kun jij je twee tegenstanders steeds voor blijven en als eerste bij de finish komen?

8 / 10
Coasterracer 3

Race over het parcour en gebruik je nitro op als eerste over de finish te komen in de achtbaan racebaan.

7.3 / 10
Moto Run

Race op de snelweg met je motor in dit spelletje. Je moet de andere motorrijders inhalen, maar kijk uit dat je niet tegen een auto aanbotst!

8 / 10
Paarden Hoogspringen

Ren met je paard en spring over alle obstakels heen. Time je sprongen goed. De rode lijn geeft het einde van het level aan.

8 / 10
Shark Tale Race

Kan jij je achterstand inhalen in dit race spel gebaseerd of de Shark Tale film? Race als een zeepaardje in de Big Race en win!

8.1 / 10
FlatOut

Plankgas in Flatout. Vervul verschillende opdrachten met je auto.

8 / 10
Husky Racers

Race met husky-honden en je slee in de sneeuw! Tegen de pc of multiplayer! Glip niet weg over het ijs en blijf de anderen voor. Koud man die winter!

8 / 10
Scania Driver

Rij met je vrachtwagen over de weg heen en kom zover je kan. Niet te veel botsen onderweg en zorg dat je niet elke keer te hard rijd want dan komt de politie achter je aan.

8 / 10
Epic Coaster

Spring met de karretjes naar de banen van de achtbaan en val vooral niet naar beneden. Hou de linkermuisknop ingedrukt om hoger te kunnen springen.

8 / 10
Line Rider

Teken je eigen line rider baan en ontdek wat er gebeurt als je line rider er af laat rijden met zijn slee. Sommige ontwerpen kunnen grappige stunts en crashes veroorzaken. Veel plezier!

8 / 10
Formula Fever

Scheur over het circuit als een f1 coureur! Kun jij alle andere auto's voor blijven, de muntjes pakken, en als eerste over de finishlijn komen? Veel succes!

8 / 10
Zombie Dead Race

Zombie Dead Race is een mooie combinatie van een auto spelletje en een zombie spel. De zombies vallen je auto aan! Kun jij wegkomen zonder je auto in de prak te rijden? Speel meer auto’s en wapens vrij en blijf in leven!

0 / 10
Watercraft Rush

Hoe ver kom jij in het spannende waterrace spelletje Watercraft Rush? Probeer de finish te bereiken voordat de tijd afloopt. Probeer je jetski binnen de grenzen van de racebaan te houden. Als je buiten de boeien komt verlies je namelijk veel snelheid. Blijf dus binnen de lijnen!

0 / 10
Monster Racers

Kies een truck en race tegen andere monstertrucks. Je truck is best stevig, maar probeer hem niet te slopen voor de race voorbij is. Je begint met een race waarin je 6 rondjes moet rijden. Probeer als eerste te eindigen.

8 / 10
Ado Stunt Cars 2

Race door een gaaf 3D stuntpark in Ado Stunt Cars 2 en test je auto's op de verschillende schansen - gedraaide springschansen, vert ramps, quarter pipes met een balk om over te sliden - en de gigantische super loopings! Scheur het park door in allerlei verschillende auto's, van brute jeeps tot gelikte sportwagens, en probeer alle duizelingwekkende sprongen uit. Je kan op de vert ramps zoveel hoogte maken dat je over het hele park uit kunt kijken. Er zijn verschillende stuntparken om te verkennen en veel auto's om mee te experimenteren!

0 / 10
Dream Car Racing

Bouw je eigen auto en race er dan mee om punten te scoren voor upgrades. Je moet natuurlijk wel een auto bouwen die niet meteen uit elkaar valt!

8.6 / 10
Pirate Race

Andere piraten hebben ook de schatkaart gezien. Zorg dat je als eerste bij de schat bent in deze piraten race. Piraten zijn natuurlijk wel piraten, dus ze spelen niet gelemaal eerlijk. Je mag in deze race namelijk ook op elkaar schieten!

8 / 10
Motorcycle Racer

Race in dit spel over het circuit. Het is verder helemaal verlaten, dus je kan zo hard rijden als je wil, 180 km per uur of meer! Probeer alleen wel een beetje op de baan te blijven, anders houdt de race nooit op.

7.9 / 10
Angry Birds Crazy Racing

Verzamel alle sterretjes en biggetjes terwijl je van de heuvels suist. Kijk alleen wel uit dat je karretje niet omkiepert, want dat moet je overnieuw beginnen!

8 / 10
Neon Biker

Neon Biker is een gaaf motor spelletje waarin je een krankzinnige rit maakt door een felverlichte toekomst! Laat zien dat je de baas bent op de neon-baan door te gekke trucs uit te voeren. Gebruik de rechtermuisknop om te versnellen en hou hem ingedrukt om te draaien terwijl je motor door de lucht vliegt. Zorg er wel voor dat je je snelheid aanpast om weer op je twee wielen te landen! Hoe meer salto’s je maakt, hoe meer motorfietsen je kan uitkiezen. Hoeveel perfecte salto’s kun jij uitvoeren zonder brokken te maken?

3 / 10
Lego Batman Mighty Micros

Lego Batman Mighty Micros is een leuk achtervolging spelletje in de duistere straten van Gotham City. Help Batman Catwoman te vangen. Ze heeft allerlei diamanten gestolen! Pak de muntjes en Batarangs om punten te scoren en meer personages vrij te spelen!

10 / 10
Hummer Rally

Lekker crossen in je hummer! Gelukkig kan de hummer tegen een stootje.

8 / 10
Speedboats.io

In the multiplayer spel Speedboats.io moet je met je bootje langs de baai scheuren en alle andere boten laten zinken. Schiet ze allemaal lek om power-ups te winnen en de sterkste boot te worden!

7 / 10
Fire Truck

Probeer alle brandjes te blussen. Vul je truck met water, rij naar de brand en blus de brand. Verlies onderweg niet het water.

8 / 10
3D Motorbike Racing

Doe mee aan een motorrace op verschillende parcoursen in allerlei verschillende landen. Race tegen drie tegenstanders en kijk of jij de titel kan behalen.

8.1 / 10
Power Bike

Stap op je motor en probeer elk level weer uit te spelen. Val niet van je motor en ben de baas over alle obstakels.

6 / 10
Super Rally Extreme

Upgrade jouw auto door geld te verdienen in de verschillende race wedstrijden. Kun jij iedereen verslaan en je auto maximaal upgraden?

8 / 10
Back To The Future Reis

Race met de auto en ga back to the future. Overleef het level en kom veilig aan het einde.

8 / 10
Crazy Nannoths

Spring met je ingevroren mammoet over de andere heen en zorg dat je als eerste over de lijn komt. Je kan alleen springen en voor de rest moet je goed kijken of je er anders langs kan.

8 / 10
Fugitive Takedown

Houd de criminelen tegen in je politie auto met Sheriff John Bunnell, bekend als de overdreven presentator van World's Wildest Police Videos. Jaag de boeven op en rijd ze aan. Maakt niet uit als er een paar bijstanders slachtoffers van je autostunts worden.

8 / 10
Stunt Pilot

Speel hier nu stunt piloot. Vlieg door de ringen heen en zorg dat je nergens tegen aan botst. Er zijn veel levels en ze worden steeds moeilijker. Versnel ook voor meer punten.

8 / 10
Crazy Taxi

Eenvoudig Taxi Spelletje. Ontwijk andere auto's door van baan te wisselen, of door er overheen te springen. Ontwijk vooral de clusters van autos, want die zijn moeilijker, vooral als je lekker hard gaat.

8 / 10
Jaludo Biker

Probeer met de motor in elk level aan het einde te komen. Kan jij over alle obstakels heen zonder te vallen.

8 / 10
Thrill Rush 4

Rij het karretje van de achtbaan op en neer, maar pas op voor explosies in Thrill Rush 4!

4.7 / 10
Bike Madness

Cross over de parcours heen in Bike Madness.

8 / 10
18 Wheeler 3

Bezorg met je vrachtwagen elke keer de aanhanger op de juiste plaats. Pak met de truck de aanhanger en zorg ervoor dat je je vrachtwagen niet total los rijd.

8 / 10
Uphill Farmer

Rij met motor over de heuvels bij de boerderij. Pak onderweg al het geld en haal het einde van het level zonder van je motor te vallen.

8.1 / 10
Under Water Racing

Kies een vis en race onder water naar de finish! Kan jij als eerste de finish halen. Let goed op onderweg voor de haaien en pak de pepers voor een boost!

6.5 / 10
Sonic Moto

Rij met sonic en zijn motor door het level. Probeer er niet vanaf te vallen en het einde van het level te bereiken! Maak van salto's vooruit of achteruit om extra bonuspunten te verzamelen.

8 / 10
Rush Race

Knallen en racen, schiet op alles wat beweegt in Rush Race.

8 / 10
King Of Bikes

Verplaats jezelf over de daken heen met de motor. Val niet naar beneden en probeer onderweg ook nog is wat leuke trucs te doen.

8 / 10
V8 Muscle Cars 2

Race alle andere auto's voorbij in dit race spelletje. Er zijn ook nog andere auto's op de weg. Bots niet te vaak, want daardoor verlies je veel snelheid!

8 / 10
Sketch Ride

Race door het level met je motor en probeer veilig aan het einde te komen. Blijf zitten en racen maar.

8 / 10
Moto Rush

Race door het bos op je motor (of op een snowboard) en hall allerlei truukjes uit om een medaille te winnen en door te gaan naar de volgende race. Doe allerlei stunts, sprongen en saltos in dit motor spel.

8 / 10
Speed Biker

Probeer zo snel mogelijk het einde van het parcours te bereiken met je motor. Haal alle autos in, maar kijk uit, want ze lijken wel express in je weg te gaan rijden. Raak niet te gefrustreerd, en laat je niet inhalen.

8.1 / 10
Sonic Truck

Stap met sonic in de truck en probeer alle levels uit te spelen. Stuur goed en geef precies genoeg gas.

8 / 10
ATV Offroad Thunder

Rij op je quad en haal het einde van het level. Val niet om en race lekker door. Maak wat mooie stunts en salto's om meer punten te halen.

8 / 10
UPS Speed Racer

Stuur lekker overal tussen door. Raak niks en spring over de schans. Hoelang kan jij het op top snelheid volhouden?

8 / 10
Buggy Race

Let bij deze race game op je ondergrond, vooral in de bochten glij je er nog wel eens uit! Neem de bochten goed en zorg dat je al je tegenstanders voor blijft!

8.1 / 10
Grand Prix Go 2

Race met je wagen over het parcours. Scheur door alle bochten, haal iedereen in en blijf ze voor. Zet jij een mooie tijd neer in dit spelletje?

8 / 10
Bike Champ 2

Race met me motor door het level. Val er niet vanaf en kom veilig aan het eind van het level.

8 / 10
5 Miles 2 Go

Maak gebruik van de 'draft' van je tegenstanders in 5 Miles 2 Go! Probeer voor een andere auto te rijden om sneller te gaan of een andere auto voor te blijven.

8.1 / 10
Super Jump

Hoe verder je springt, hoe meer je wordt aangemoedigd in did motor stunt spelletje! Maak een gigantische sprong. Laat de muis op het juiste moment los!

8 / 10
Woestijn Motor

Race met de motor door de woestijn en probeer zo snel mogelijk zonder te vallen de finish te halen. Rij goed en probeer je balans te houden.

8 / 10
Neon Race

Race met de auto over de weg. Het is niet zomaar een auto maar een neon auto. Stuur goed en haal de finish.

8 / 10
Racing Toys

Verplaats jezelf door het level, stuur goed en win de wedstrijd.

0 / 10
Satellite Space Race

Race in dit Looney Tunes spel met twee ruimteschepen. Probeer als eerste over de finish te komen met Duck Dodgers. Marvin the Martian moet je voor blijven.

0 / 10
CubeField

Ontwijk de blokken in CubeField. High speed game!

8 / 10
Bike Mania Arena 2

Race met je motor door het level en probeer over alle obstakels heen te gaan. Balanceer goed en van niet van je motor.

8 / 10
Kizi Kart Racing

Met Kizi Kart Racing kun je testen of jij stalen zenuwen hebt. Race over een racebaan vol hindernissen en haal alle andere coureurs in. Verzamel alle beloningen die op de weg liggen zonder je autootje in de prak te rijden. Verzamel onderweg gouden muntjes en andere bonussen. Zorg dat je niet tegen de andere rijders aan knalt, want daardoor verlies je veel snelheid. Kom jij als eerste de eindstreep over?

0 / 10
Line Rider 3

Line rider is terug met zijn slee. Teken een spannende en spectaculaire baan voor Line Rider met versnellingslijnen en lekkere afdalingen en ontdek wat er gebeurt. Lukt het je een loeping er in te verwerken?

7.9 / 10
Thunder Cars

Race met je auto als eerste over de finish. Je kunt upgrades kopen met de punten die je scoort. Ben jij op het circuit het allersnelste?

8.4 / 10
Moto Trial Fest 2

Race met de motor door het level en haal veilig het einde.

8 / 10
Snow Truck

Rij met de sneeuw truck door de levels en probeer elke keer het einde van het level te halen. Zorg ervoor dat je niet omslaat en je truck kapot gaat.

8 / 10
3D Tunnel

Blijf zo lang mogelijk heel als je door de tunnel heen vliegt. Het lijkt makkelijk maar het is een stuk moeilijker. Hoelang kan jij heel blijven?

7.9 / 10
Street Race

Probeer in alle zes races als eerste over de eindstreep te komen. Met het geld dat je wint kun je je auto upgraden. Alle upgrades die je koopt gelden voor al je auto's!

8 / 10
Renegade Racing 2

Race over de heuvels en haal alle andere autos in deze race in. Kun jij alle muntjes pakken voor een korte turbo boost? Passeer als eerste de finish vlag.

8 / 10
Asphalt Speed Racing

Asphalt Speed Racing is een geweldig race spelletje. Kies je eigen auto en race over het circuit. Gebruik je nitro boosts om de andere auto's in te halen en achter je te laten. Laat de motor gieren in dit mooie 3D race spel vol prachtige auto's en circuits! Veel plezier met spelen!

6 / 10
Uphill Rush

In Uphill Rush moet je meerdere parcours per bike, truck, quad of skateboard afwerken.

8 / 10
Race Rush

Race rond met je autootjes en ontwijk alle andere auto's. Pak alle sterretjes en de power-ups. Als een andere auto je raakt, raak je je sterren kwijt!

0 / 10
Bumper Cars Demolition

Bots met je botsauto tegen de andere botsauto's aan om te zorgen dat je die kapot maakt. Neem een lekker vaartje en beuk er op los. Zorg wel dat je zelf niet geraakt wordt en dat je als enige overblijft!

8 / 10
Sling Drifter

Maak scherpe bochten in het autospelletje Sling Drifter door je kabels om de rode pillaren te werpen en zo je auto door de bocht te trekken. De échte truc zit 'm in het tijdig loslaten. Houd je te lang vast dan schiet je auto door en knal je tegen de muur. Maar als je te snel loslaat schiet je auto de bocht uit. Probeer in het midden van de weg te blijven om zoveel mogelijk geld te pakken.

0 / 10
Parking Fury

Speel Parking Fury, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Symphonic Bus Tour

Race met de bus over de heuvels en door het level heen. Je kan springen met de bus en moet veel bonuspunten pakken. Let er wel op dat de bus niet kapot gaat.

8 / 10
Stickman BMX

Rij met de stickman op een bmx en probeer veilig aan het einde van het level te komen. Let op de obstakels en blijf op je fiets zitten.

8 / 10
Lost Race

In dit spelletje moet je zoveel moegelijk ongelukken op de weg veroorzaken. Als je eigen auto er een beetje gehavend uitkomt maakt dat niet uit, zo lang je nog maar kunt blijven rijden!

8.1 / 10
Winter Rider

Probeer goed in balans te blijven in dit motor trail spelletje terwijl je door het winter landschap raast. Kan jij met je motor over alle huizen, autos en sneeuwscheppers heen komen zonder te vallen?

8 / 10
German Autobahn

Racen op de Duitse snelweg met een formule 1 Racewagen. Need I say more?

8 / 10
Ninja Turtles Sewer Race

Race met de Teenage Mutant Ninja Turles over de weg. In dit spelletje ben je Leonardo. Kun jij Michelangelo, Donatello, en Raphael inhalen? Pak de pizzas voor een speed boost.

8 / 10
Red Cart Racer

Racen met de kart. Je begint laatste en moet proberen als eerste over de finish te komen. Kun jij al je tegenstanders zonder ongelukken inhalen en de race winnen?

8 / 10
Super Bike Racer

Rij zo hard als je kan op je motor en probeer al je tegenstanders in te halen. Kun jij als eerste over de eindstreep racen?

0 / 10
Verzekerings Jager

Race met je auto over de weg en gaat voltooi de missie. Je kan slaan of schieten met de auto het licht er net aan welk level je bent. Ontwijk de rest van de auto's.

8 / 10
Max Dirt Bike

Probeer evenwicht te houden op je dirt bike terwijl je dit parcours probeert af te maken. Om naar het volgende level door te rijden moet je het donkere deel van het scherm in rijden.

8 / 10
DragRacer V3

Versie 3 van DragRacer. Auto kopen, pimpen, racen en het gewonnen geld uitgeven aan nog betere en snellere wagens. Kun jij alle wedstrijden winnen?

8 / 10
American Racing

Probeer steeds de race te winnen. Lees voo elke race the instructies, want soms zul je iets anders moeten doen dan alleen mensen inhalen. Vind een sponsor door vaak te winnen en upgrade je auto.

7.9 / 10
Monster Truck Curfew

Rij naar huis in je monstertruck. Waarom zou je moeilijk doen en andere autos keurig inhalen als je ze ook kan verpletteren? Plet de autos, busjes, en politiewagens. Je monstertruck is moeilijk kapot te krijgen, maar het kan wel!

8 / 10
Extreme 4x4 Racer

Race met de monstertruck door het level en probeer aan het einde te komen. Kan jij alle obstakels voorbij racen? Probeer het nu en stap in de truck!

0 / 10
RG Racer

Race met de auto over het parcours en blijf op de baan. Ga niet het gras in en probeer je rondjes zo snel mogelijk te rijden.

8 / 10
Road of Fury

Breng het convooi helemaal door het vijandelijke terrein naar het einde van de weg. Kun jij andere auto's erbij kopen en zo meer wapens tot je beschikking stellen?

7.7 / 10
StreetRace Fury

In dit streetracer spelletje moet je proberen al je tegenstanders voor te blijven. Schakel steeds op het juiste moment, als de meter in de groene zone ligt. Gebruik het prijzengeld voor upgrades aan je auto!

9.6 / 10
Smart Driver

Heb jij binnenkort je rijexamen? Test dan nu je rij-inzicht met behulp van Smart Driver! Denk er om: een slimme bestuurder rijd nergens tegen aan en niet te hard.

7.9 / 10
Xtreme Motor

Rij op je motor. Maak een mooie stunt en sta goed op de foto! Land daarna weer goed en zorg ervoor dat je nog heel bent. Hoe mooier je op de foto staat hoe meer punten.

6 / 10
Raccoon Racing

Lekker als een wasbeer racen in Raccoon Race. Vergeet niet je extra's te gebruiken.

8 / 10
Police Offroad Race

Race de weg over met je politie truck. Je moet als eerste bij de finish zien te komen. Kun jij alle andere wagens inhalen en voor blijven?

10 / 10
Drag Race 3D

In dit spelletje moet je met je auto race tegen allerlei straatracers. Kun jij de beste upgrades voor je auto kopen, of een betere auto? Versla alle andere auto coureurs!

0 / 10
Rockin Roadie

Race met rockin roadie en zijn motor vol muziek instrumenten door het level heen. Over de obstakels en kijk uit dat je niet omslaat.

8.2 / 10
Monster Truck Racing

Race met je monster truck door het level en zorg ervoor dat je als eerste de finish bereikt. Stuur goed en probeer niet teveel te botsen.

8 / 10
Avalanche A Penguin Adventure

Spring met de pinguin over de hindernissen en val niet door de gaten in het pad naar beneden. Kun jij de pinguin helpen de lawine voor te blijven?

8 / 10
Army Rider

Rij met de motor door het level. Het is wel een leger motor. Rij goed en val er niet vanaf.

8 / 10
Renegade Racing

Probeer met je auto zoveel mogelijk stunts op alle verschillende racebanen. Verdien punten en ontgrendel nieuwe autos om uit te proberen.

8.1 / 10
Maniac Truck

Race met je maniac truck door het level. Je hebt 3 keuze's uit 1 van de grote trucks en moet daarmee de levels uitspelen.

8 / 10
Mission:Imparkable

Scheur door Amsterdam en vind een goeie parkeerplek!

8 / 10
Icycle

Stap op de fiets en fiets over de sneeuw en het ijs heen om bij het einde van het level te komen!

8.7 / 10
Monster Truck Nitro

Spring met je monstertrucks over alles heen wat je tegenkomt. Ben alle obstakels de baas en speel elke level uit. Gebruik ook je nitro.

8 / 10
Kerst Line Rider

In deze kerstuitvoering van Line rider kun je je lijn versieren met allerlei kerstspullen en winterdieren, zoals wolven en beren. Zet kerstbomen met kerstmannen er naast of er in rond je baan, en laat het sneeuwen.

8.3 / 10
Cararena.io

In Cararena.io moet je de onschuldige smileys doodrijden met je auto om gavere auto’s vrij te spelen. Zorg dat je alleen de smiley raakt en niet de muren. Bij teveel schade gaat je auto kapot!

0 / 10
Transparker

Rij met je motor en je zijspan de goede kant op. Volg de weg en haal het einde van het level.

8 / 10
FMX Team

Haal allerlei stunts uit in 15 verschillende levels. Probeer genoeg punten te scoren door allerlei freestyle stunts uit te proberen. Je kunt wisselen tussen drie personage, en elke heeft zijn eigen stunts.

8 / 10
Dragonball Kart

Speel een kart race met Goku, Piccolo, Vegeta en Mr Satan. Race langs veel achtergronden die je zal herkennen uit de anime. Zap je tegenstanders met krachtige stalen.

8 / 10
Dune Bashing

Lekker door de duinen crossen met je quad in Dune Bashing in Dubai!

8 / 10
Max Machine 2

Maak je eigen motor maar kijk goed naar de hint. Als je een hint krijgt zal die zeggen op wat voor een parcours je rijdt. Dus let goed op en bouw je motor.

8 / 10
Red Bull Kart Fighter

Rij in je racewagen op de kartbaan en schuur al je tegenstanders voorbij. Zorg dat je iedereen voor blijft. Kom jij als eerste over de finish?

2 / 10
American Dragracer

Win de dragrace. Je kan elke keer je auto kiezen een andere kleur of wielen geven. Kan jij alle auto's verslaan die je tegenkomt?

8 / 10
Parking Fury 2

Beschadig je auto niet in het uitdagende online parkeerspelletje Parking Fury 2. Volg de gele pijlen naar het gele parkeervakje en bots onderweg nergens tegenaan. Kun jij je auto precies in het vakje parkeren?

9.3 / 10
Unicorn Rider

Een leuk motorrace spel waarbij je de tracks moet afmaken om nieuwe te ontgrendelen. In dit spel is sturen het makkelijkst met de muis.

8 / 10
Urban ATV Racing

Race met de Quad door het level, maak salto's en probeer het einde te bereiken.

8 / 10
3D Buggy Racing

Race in de buggy door de verschillende levels en zorg ervoor dat je wint. Blijf goed oppletten en rij niet het water in!

8 / 10
Motorcross FMX

Rij met je motor over het parcours en laat de beste trucs zien. Je kan kiezen uit 7 verschillende trucs en moet zoveel mogelijk punten verzamelen.

8.1 / 10
Mighty Motors

Scheur de straten over in het autorace spelletje Mighty Motors. De wedstrijd wordt in grote mate bepaald door hoe goed en nauwkeurig jij steeds van versnelling kunt wisselen. Je tegenstanders worden steeds sneller. Spaar prijzengeld om nieuwe auto's en onderdelen aan te schaffen.

0 / 10
Phineas En Ferb Race

Rij met je auto die je in het begin helemaal zelf kan maken over het parcours heen. Kies alle onderdelen en kleuren en race dan tegen 1 andere auto.

8 / 10
Skidoo TT

Race met je snowski over de sneeuwbaan. Ontwijk wel de obstakels op je weg! Je kunt de obstakels soms ok wegspelen door ze te raken met sneeuwballen...

8 / 10
Taxi Dubai

Rij met je taxi snel door de straten van Dubai. Probeer klanten te vinden om ergens heen te brengen. Haal je klanten op en zet ze af zonder ongelukken te veroorzaken!

8 / 10
Bumpercars Championship

Bots zo vaak als je kan tegen de bumpercar van je tegenstander totdat hij kapot gaat. Raak zelf alleen niet ingeklemd tussen meerdere botsautos.

8 / 10
Turbo Tanks

Ga op weg met je tank en race over het parcours heen. Verzamel onderweg sterren en zorg ervoor dat je tank niet kapot gaat. Je hebt maar een bepaald aantal levens.

8 / 10
Motocross FMX

Maak de vetste stunts op je motor in Motocross FMX.

8 / 10
Super Drift 2

Race het circuit over en scheur door alle bochten. Kun jij steeds je tegenstander voor blijven? Het is niet altijd even makkelijk bijsturen, dus let goed op bij het driften.

8.3 / 10
Kart On

Karten, dat is natuurlijk altijd super leuk! Laat zien hoe goed jij kan rijden en probeer als eerste over de finish te komen.

8 / 10
Bumpercars Demolition

In dit botsauto spelletje moet je de vijandelijke botsautos net zo lang wegrammen totdat ze breken en verdwijnen. Des te harder je op een autotje inrijdt, des te meer schade je veroorzaakt.

8 / 10
Quad Trials

Race mat je quad over het terrein. Je kunt springen, maar kijk uit dat je niet valt. En val ook niet in het water, want dan gaat je quad kapot!

0 / 10
Drunk Driver

Drunken Driver: HET spelletje om te checken of het nog wel een goed idee is om te gaan rijden! Ontwijk het verkeer en probeer in een rechte lijn te rijden.

8 / 10
Turbo Rally

Race zo snel mogelijk over het parcour en probeer de snelte tijd voor te zijn. Koop na je race upgrades.

8 / 10
Horsey Racing

Paardrijden met twee paarden. Spring over de hindernissen en laat je paard wat appels van de bomen eten. De kracht en energie die je paard daarvoor krijgt is wel nodig voor de hogere sprongen.

8 / 10
Truck Monsters

Race over de weg met je dino in een auto. Kun jij alle andere dinosaurussen inhalen? Van dingen breken krijg je extra nitro-boosts voor meer snelheid!

8.4 / 10
Toyroom

Rijd met je afstandbestuurbare autotje over de vloer. Rijd tussen alle legoblokken en ander speelgoed door en verzamel de paars-blauwe sterren.

8 / 10
Maserati Gran Turismo 2018

Maserati Gran Turismo 2018 stelt je talenten als coureur op de proef. Rijd in een van de beste sportauto's ter wereld en race langs als je tegenstanders. Zorg dat je niet van de eg schiet. Als je Maserati te veel schade oploopt door botsingen dan kun je de race niet uitrijden!

0 / 10
Super Stickman Biker

Je Super Stickman Biker moet een spannende trial race uitrijden waarbij het gevaar overal op de loer ligt. De draaiende wielen lanceren je de lucht in, de cirkelzagen snijden je banden aan flarden, en als je je balans verliest komt je motorrijder onder zijn vallende motor terecht. Versnel en leun goed voor- of achterover om je balans te bewaren. Verzamel de tandwielen om nieuwe motors vrij te spelen.

0 / 10
Steampunk Rally

Rij met je ouderwets voertuig over alle andere machines en machine onderdelen heen. Een hoop onderdelen bij elkaar maar zorg dat het heel blijft en dat je niet valt.

8 / 10
Sprint Club Nitro

Rij over de weg met je raceauto en haal al je tegenstanders in terwijl je door het bos, de stad, en de woestijn scheurt in dit leuke racing spelletje!

8 / 10
Pipe Riders

Race door de pijpen heen en probeer het einde te halen. Ontwijk onderweg alle obstakels en ga zo hard mogelijk.

8 / 10
Speed Racer

Race over het parcours met de auto. De auto zweeft net boven de baan maar zorg ervoor dat je wel boven de baan blijft.

8 / 10
Moto Xtreme CS

Moto Xtreme CS is een snoeihard race spelletje vol spanning en sensatie! Scheur over het bouwterrein en spring over de bouwmaterialen om stoere stunts te doen!

2 / 10
Stunt Tracks

Rij met je motor door het level en maak mooie stunts. Speel alle levels uit en probeer een mooie topscore neer te zetten.

8 / 10
Risky Trip

Risky Trip is een leuk en verslavend spelletje waarin je kunt kijken of jij een talent hebt voor stunt-rijden. Rijd over een hindernissenbaan vol gevaren en probeer bij de finish te komen om nieuwe levels vrij te spelen. Houd de juiste snelheid aan om de heuvels op te komen en over de ravijnen en stekels heen te springen. Als je timing niet goed is ga je onderuit!

0 / 10
Go Kart Manager

De titel zegt al genoeg. Je bent een manager van de Go Kart. Beheer de wagens en racen maar.

8.1 / 10
Furious Racing

Furious Racing is een rap autorace spelletje waarin je het opneemt tegen een grote groep andere auto's. Probeer het zonder ongelukken tot de finishlijn te halen. Rijd de andere auto's voorbij en zorg dat je niet botst. Van botsingen wordt je langzamer, of als je echt pech hebt wordt je van de baan geramd!

0 / 10
Forest Ride

Forest Ride is een leuk motor spelletje waarin je alle trails in het bos moet proberen uit te rijden op je motor. Kijk uit voor alle hobbels en stenen op het pad. Zorg dat je niet van je motor valt! De weg ligt vol rotsen en houten bruggetjes, dus het zal geen makkelijk ritje worden! Veel plezier met dit uitdagende motorspelletje!

0 / 10
Rage Truck 3

Rij rond met de rage truck en sloop alles dat je onderweg tegenkomt. Ram iedereen uit de weg, veroorzaak explosies en zorg voor absolute chaos in de stad.

8 / 10
Sim Taxi Amsterdam

Rij met je taxi door amsterdam heen en probeer zoveel mogelijk geld te verdienen. Pik klanten op en kom niet in de buurt van de politie.

8 / 10
Rural Racer

Race 1 op 1 tegen de computer of in multiplayer modus op een racebaan in het platteland. Kun jij je tegenstander voor blijven en als eerst de finish lijn passeren?

8 / 10
3D Urban Madness

Race met de auto door de straten en probeer alle objecten te ontwijken. Haal andere auto's in en finish als eerste.

8 / 10
Angry Birds Rush Rush Rush

In dit spelletje doe je een race met de Angry Birds tegen de Bad Piggies. Kies je personage en zorg dat je als eerst over de finish komt.

0 / 10
Grand Prix Racing Online

Wordt de manager van een Grand Prix raceteam in dit management sim spelletje! Maak slimme investeringen in auto technologie en huur de beste autocoureurs in om de wedstrijden te winnen!

10 / 10
Park a Lot

Kun jij de auto's op de juiste plaats parkeren? Vind de juiste parkeer plek en rij je auto er netjes in. Zorge ervoor dat je niets of niemand raakt onderweg!

8 / 10
Ultimate Drag Racer

Een ultiem drag race spelletje. De truuk is om op de juiste momenten van versnelling te wisselen. Als je dit niet doet dan win je de race niet.

8 / 10
Model Cars Racing

Rij met je mini auto's door het huis. Klik of je in je eentje of tegen de computer wilt racen. Kijk wel uit voor plakkerige jamvlekken!

8 / 10
Gun Express Courier

Race over de weg met je motor courier en schiet alle andere motors en de auto's om meer tijd te winnen, anders haal je het niet binnen de tijd naar de finish!

0 / 10
Speedy Boats

Kun jij ervoor zorgen dat je bootje heel blijft in Speedy Boats? Wissel van baan met je speedboot! In dit uitdagende behendigheidsspelletje bestuur je, afhankelijk van het spelniveau dat je hebt gekozen, 1, 2 of zelfs 3 bootjes tegelijk! Wijk uit om de boten te ontwijken die in beide vaarbanen langs de kant liggen. Pak de schilden om tijdelijk onverwoestbaar te worden.

0 / 10
Puppy Racing

Puppy Racing is een karting spelletje. Race met je puppy in een kart over de weg en zorg dat je alle anderen inhaalt. Kom als eerste over de finish!

8 / 10
Scoops Bestellingen

Pakketjes ophalen en bezorgen met Scoop, de vriend van Bob de Bouwer.

8 / 10
Back to Zombie Land

Ren met de zombie wel van de mensen massa. Ze zitten achter je aan. Kun jij ze doodmaken of ontwijken? Probeer zoveel mogelijk upgrades en power-ups te scoren.

10 / 10
Turbo Drifters

Kun jij alle andere autos verslaan in deze race? Haal iedereen in en rij als eerste het hele circuit uit. Kun jij als eerste over de eindstreep racen?

8 / 10
Swim Challenge

Kan jij winnen met zwemmen. Zorg ervoor dat je als eerst aan de overkant bent en vergeet geen adem te halen.

7.6 / 10
Speed Racer HD

Speed Racer HD is een leuk en spannend race spelletje waarin je over een lange weg rijdt die door een woestijnlandschap loopt. Kun jij alle andere auto's op de weg voorbij sjezen zonder op ze in te rijden? Voorkom ongelukken en probeer zo snel mogelijk zo veel mogelijk afstand af te leggen. Kijk ook uit dat je niet van de weg schiet.

0 / 10
Goud Karretjes

Pak al het goud met het goud karretje en zorg ervoor dat het goud veilig aan het einde van het level komt.

8 / 10
Stunt Master

Kan jij de echte stuntmaster worden. Kies je voertuig en zorg dat je het level overleeft. Zodat je bij de filmploeg komt en zo speel je het level uit.

8 / 10
Monkey Taxi

De snelste taxi chauffeur van Londen is een aap. Rijd als een malle met je auto door de stad en haal je passagiers op, maar kijk wel uit voor de politie. Die willen je namelijk van straat halen!

7.9 / 10
IndestructoTank

Je bent een onverwoestbare tank. Je kan gewoonweg niet kapot, maar je kunt wel vanalles slopen! Gebruik de bommen om op te spingen en maak combo's.

8 / 10
Ice Ride

Rij als Kerstman op je Quad en breng alle cadeautjes naar de andere kant van het level. Let wel goed op want je rijdt op ijs en dat kan nog wel eens glad zijn.

8 / 10
Boat Rush

Boat Rush is een leuk zeil spelletje waarin je zo hard mogelijk moet proberen te gaan. Zeil rond en probeer alle muntjes te verzamelen. Kijk uit dat je de rotsen, lasers, en piratenschepen niet raakt!

0 / 10
Milk Run

Probeer zoveel mogelijk melk naar de andere kant te krijgen. De melk ligt achterin de wagen dus let op dat je niet te hard over de hobbels gaat.

8 / 10
Ben 10 Kart

Race met de personages van de tekenfilm serie Ben 10 tegen elkaar in dit kart spelletje. Kun jij iedereen inhalen? Je hebt ook een laser om je tegenstanders tijdelijk still te leggen. Maar kijk uit, want zij hebben ook allemaal een laser kanon!

8.5 / 10
Offroad Madness

Race in je auto over het parcours heen. Pak onderweg genoeg extra tijd om zo bij het einde van het level te komen. Zorg dat je niet onderste boven terecht komt want dan ontploft je auto!

8 / 10
Strongest Truck

Rij met je truck over het parcours heen. Zorg ervoor dat je je lading bij je houdt terwijl je aan het rijden bent en ook niet omslaat of crasht met je vrachtwagen.

8 / 10
King Of Drift

Speel hier 1 van de beste drift spelletjes die er zijn. Je hebt keuze uit veel levels, auto's en niveaus. Het is een spel wat erg goed reageert op de besturing en waar je echt goed mee kan driften door de bochten.

8 / 10
Killer Trucks

Race met de politie auto door het level. Maak onderweg alles kapot wat je tegenkomt en laat je eigen auto heel. Haal wel altijd het einde van het level.

7.9 / 10
Custom Cars

Nog een pimp-my-ride game. Plaats een mooie spoiler op je wagen. Verander de kleur, de wielen, pas vanalles aan of van deze saaie bak een droomauto te maken!

8 / 10
Vredestein Racer

Kies de juiste banden en cross over de verschillende parcours.

8 / 10
Racehorse Tycoon

Leuk paardenrace spelletje waar je ondermeer zelf je jockey en paardentrainer kiest. Kies ook het beste paard, paardenvoer, transport, en de meest geschikte stal, en kijk hoeveel winst jij bij de races kan binnenslepen.

8 / 10
4 Wheel Madness

Race naar de finish en crush ondertussen wat auto's. Houd vooral ook rekening met het evenwicht van je wagen in 4 Wheel Madness.

8 / 10
3D Car Racing Deluxe

Race lekker met je zelf gekozen auto over de parcours heen. Mooi gemaakt spel waarbij je wel moet proberen je tegenstanders te verslaan. Probeer niet van de baan te raken.

8 / 10
Drag Race Demon

Doe mee aan de drag races om geld te verdienen zodat je je auto kunt opschroeven en pimpen met nieuwe banden en krachtige motoren.

8 / 10
Mountain Rescue Driver 2

Rij met de truck door de bergen en probeer iedereen te redden. Rij goed en laat de auto heel.

8 / 10
Rich Cars 3

Race door het level met de auto en probeer genoeg geld the verdienen om een betere wagen te kopen.

8.1 / 10
Total Drift

Drift met je auto over het parcours en haal in elk level genoeg punten om door te mogen naar het volgende level.

8 / 10
Moto X

Maak de mooiste sprongen in Moto X met je mini-bike! Wel goed sturen. Hard over de baan rijden en dan hoge sprongen maken. Lukt jou dat ook?

8 / 10
DragRacer V2

Koop een wagen, customize hem en race in een dragrace. Verdien geld voor betere wagens! Des te beter je wagen, des te meer geld er te winnen valt in de race.

8 / 10
Parking Frenzy

Parkeer je auto lekker snel en zonder te botsen. Hoe snel kan jij alle levels uit spelen?

8 / 10
Potty Racers

Stap in je wagen en race de heuvel af. Hoe verder en hoe hoger je komt hoe meer punten je krijgt om zo weer betere wielen te kopen of een betere uitlaat. Koop ook raketten om jezelf onderweg hoger te schieten. Doe onderweg mooie trucs om zo meer punten te halen.

8 / 10
Cyclomaniacs

Race op je fiets tegen 9 andere tegenstanders. Hoe hoger je eindigt hoe meer geld je krijgt en hoe betere fietsen je kan kopen. Koop ook bonussen voor op je fiets om sneller te gaan!

8 / 10
Finger Driver Neon

Rijd met je bus over het circuit en blijf precies tussen de twee neon lijnen in Finger Driver Neon. Je mag de zijkanten niet raken, want dat rijd je je bus in de prak. Pak onderweg zo veel mogelijk muntjes en de power-ups!

0 / 10
Stunt Pilot 2

Race tegen een ander vliegtuigje en haal de sterren die tussen de ringen zitten. Probeer het vliegtuigje in te halen en eerder alles te hebben gehaald!

8 / 10
Drag Race Demon Deluxe

Kan jij elke drag race winnen? Zorg dat je een snelle auto hebt en een goede coureur. Win de wedstrijden en upgrade je auto.

8 / 10
Mad Trucker 2

Rij met de truck door het level. Bots niet tegen andere auto's en zorg ervoor dat je genoeg benzine hebt terwijl je aan het rijden bent.

8.1 / 10
Hell Cops

Rij met de politieauto zoveel mogelijk kapot en rij zoveel mogelijk mensen over. Haal punten en speel zo de levels uit.

8 / 10
Bus Rampage Tour

Rij met je bus tegen het verkeer in maar ontwijk wel zoveel mogelijk tegemoet komend verkeer. Kijk ook uit voor de olievlekken want dan ga je slingeren. Hoe ver kom jij?

8.1 / 10
Ben 10 Motorbike

Race met je motorfiets door het level en pak alle Omnitrix icoontjes met Ben Tennyson van de populaire tekenfilm serie Ben 10. Zorg dat je niet je balans verliest en valt.

8 / 10
Rock Transporter

Pak alle edelstenen en vervoer ze met je truck naar de andere kant van het level. Daarmee verdien je geld en kan je je truck upgraden

7.8 / 10
Top Truck

Scheur met je monstertruck over deze trail. Verpulver de autos die je onderweg tegenkomt maar probeer wel enigzins in balans te blijven, want als je omslaat dan is het gadaan met je truck.

7.9 / 10
Mad Trucker

Rij met truck door de levels heen en probeer elk level uit te spelen. Je komt er snel genoeg achter wat de bedoeling is. Haal punten en verdien geld.

8 / 10
Safari Adventure

Spring met je auto en zorg ervoor dat je zoveel mogelijk sterren pakt. Maar elke auto heeft zijn eigen lijn met sterren dus klik steeds de juiste auto aan. Let op, je kan de auto ook naar links en rechts verplaatsen.

8 / 10
Robo Racing

Kies een transformer om de race mee te rijden. Kun jij alle andere auto's en motors neerschieten en genoeg geld verzamelen om nieuwe upgrades te kopen?

9.3 / 10
Monsta Truk

Lekker crossen in je Monster Truck. Pas op dat je niet crashed.

8 / 10
Free wheels

Crossen op je bike en de mooiste stunts maken, het kan allemaal in Free Wheels.

8 / 10
Ice Road Truckers

Race met je truck over het ijs en zorg ervoor dat je het einde haalt. Kijk wel uit dat je niet teveel botst! Pak onderweg ook extra benzine!

8.1 / 10
Coaster Racer

Race met je auto door het level. Gebruik de nitro om hoge snelheden te bereiken. Stuur om de andere auto's heen en bereik als eerste de finish.

8 / 10
STD Horse Racing

Rijd met je jockey een klassiek paardenrace spelletje. Kies een paard en kijk hoe ver je komt in deze race. Spring over de hindernissen en kijk bij welke kansen je nog het meest kan winnen.

8 / 10
Russische Truck

Ga met je truck op weg. Je mag de truck zelf maken. Jij bepaalt hoe zwaar die is en hoe groot de banden zijn. Probeer het wel goed aan te passen om het level en het einde te halen.

8 / 10
Drag Race Demon 2

In deze mooie drag racer moet je steeds je auto blijven upgraden om je tegenstanders voor te blijven. Kies wel de juiste upgrades en wissel op het juiste moment van versnelling.

8 / 10
Drift Online

Drift Online is een leuk spelletje waarin je het autootje een volle ronde over het circuit moet laten rijden. Drift de bochten door en blijf in controle. Dat ziet er misschien makkelijk uit, maar dat zal nog tegenvallen! Neem de bocht te scherp en je verongelukt, maar met een te wijde insteek schiet je ook van de baan...

0 / 10
Urban Stunts

Race met je motor door het level en zorg ervoor dat je het einde veilig haalt. Kan jij elk level uitspelen in urban stunts?

8 / 10
Rough Roads

Probeer zoveel mogelijk steden te bereiken met de auto. Leg een afstand van 1000 af om door te gaan. De auto geeft automatisch gas, je hoeft alleen maar te sturen. Verlies de bagage niet.

8 / 10
Police Chase Crackdown

Race met de politie achter de gangsters aan. Rij lang genoeg tegen de andere auto's op en arresteer zo de criminelen. Kun jij er per level genoeg aanhouden?

8 / 10
Create-A-Ride

Pimp allerhande wagens! Je kunt vanalles aan deze auto's veranderen. Andere wielen, wieldoppen, kleur, of misschien wel een compleet ander model? Jij mag het helemaal zelf bepalen!

8 / 10
Heat Rush

Racen met de auto. Rij op een mooi parcours en probeer binnen de tijd bij de finish te zijn. Als dat je lukt kan je andere levels vrijspelen. Lekker sturen en vergeet vooral je turbo niet te gebruiken!

8 / 10
Manic Rider

Stap op je motor en zorg ervoor dat je er niet meer vanaf valt. Race over de heuvels heen en springen maar. Blijf goed balanceren, ook in de lucht. Vergeet niet bonus punten te halen met mooie trucs.

8 / 10
Stunt Jump

Neem opa mee op de brommer en laat hem springen in Stunt Jump, want dit opaatje houdt van gevaar. Kijk wel uit dat dit oude opgevoerde motortje niet explodeert onder de druk.

8 / 10
Insurance Hunter

Verschillende wapens in verschillende racemissies. Help Stellios erdoorheen.

8 / 10
Batman Drift Smash

Race over de weg met Batman in de beroemde Batmobile. Kun jij alle kaarten en ander items op de weg pakken? Zorg er ook voor dat je binnen de tijd over de eindstreep komt.

0 / 10
Bust A Taxi

Rijd in dit taxi spelletje zoveel mogelijk mensen over. Repareer zo nu en dan je auto.

8 / 10
Jungle ATV

Rij op je quad door het level en probeer zo het einde van het level te halen. Je kan hard rijden maar pas wel goed op dat je niet over de kop slaat.

8 / 10
Car Eats Car 2 Mad Dreams

Upgrade je auto elke keer nadat je een race hebt gereden om zo de beste te worden.

8 / 10
Ho-Pin Tung Racer

Race in dit Formule 1 Spelletje tegen verschillende landen. Maak een pit-stop waar nodig. Lekker hard door de bochten scheuren. Hoe hoog eindig jij in the race?

8 / 10
Truckster 3

Vervoer alle blokken en dozen naar de andere kant van het level. Zorg dat de dozen er niet uitvallen en koop met het geld een betere truck.

8 / 10
Splash And Dash

Race in dit F1 Spelletje. Zet een snelle ronde op de klok, ook al start je niet van pole position. Lekker over het cirquit scheuren in Splash and Dash!

8 / 10
ATV 3

Race met je quad door elk level, spring over ravijnen en bedwing elke heuvel om de beste te worden.

8 / 10
Fwg Pursuit

Blijf uit de handen van de politie en verzamel zoveel mogelijk zakken geld met je auto. Bots niet teveel en raak de politie wagen niet anders gaat je auto kapot en wordt je gepakt door de polite.

8 / 10
Extreme Trucks II

Rijd met je monstertruck door de Amerikaanse staten in deel 2 van Extreme Trucks. In 9 levels scheuren met je monster truck.

8 / 10
Hemi Hurling

Geef gas en trap dan op de rem om auto's zo ver mogelijk te slingeren.

8 / 10
Monkey Kart

Racen tegen de verschillende tegenstanders met je aapje in dit race spel dat het uiterlijk van een trail spelletje heeft. Spring over de obstakels en gebruik de extras die je oppikt om je tegenstanders te dwarsbomen.

8 / 10
Supersonic Speeders

Race met de auto over het parcours heen en probeer als eerste te eindigen! Let er wel goed op dat je nergens tegen aan botst.

8 / 10
Grand Prix Challenge

Race over de baan en haal als je tegenstanders in. Lukt het jou om voorop te blijven rijden en als eerste de finish over te komen? Probeer het snel!

8 / 10
Big Truck 2

Race met je truck van boerderij naar boerderij naar boerderij en vervoer de spullen die je meekrijgt. Let op want het parcours kan hobbelig zijn en zo je lading verliezen.

8.1 / 10
Crazy Shuttle

Pik de studenten op en zet ze weer af. Doe het wel voor de tijd om is. Kun jij ze znel genoeg oppikken en droppen? Voor voetgangers hoef je niet te remmen.

8 / 10
Extreme Trucks

Rijd met je monstertruck over deze trails. Zorg dat je niet ondersteboven komt te liggen om klem komt te zitten. Vooral om op en langs de lift te komen vergt enige precisie.

8 / 10
Snow Drift Racing

Snow Drift Racing zorgt voor de ultieme drift experience! Waar anders dan in het sneeuw kan je zo goed driften? Maak te gekke bochten en scoor de beste tijd!

8 / 10
Enjoyable Horse Racing

Wed op een paard. Kies ook een baan, kies het aantal paarden en dan racen maar! Grafisch beperkt.

8.1 / 10
Highway Madness

In Highway Madness speel je een chauffeur die allerhande louche zaken moet opknappen. Verdien genoeg geld en verbeter je auto of koop een nieuwe!

8.4 / 10
Drag Racer

In dit Drag Race spelletje moet je alle andere autos voor blijven. Je doet dit door precies op het goede moment te schakelen. Des te dichter je op de witte SHIFT GEAR lijn zit des te sneller je auto zal rijden.

8.1 / 10
Winter Drift

Zoek de juiste parkeerplaats in de sneeuw. Je kan lekker driften met je auto en zorg ervoor dat je op de juiste plaats parkeert.

8 / 10
Mega Bus

Race met de bus over de weg heen. Je bent aan het racen tegen 1 andere bus en moet ervoor zorgen dat je eerder bij de finish bent. Stuur goed en raak geen obstakels.

8 / 10
Super Racer

Rijd alle trails helemaal uit in je monstertruck zonder te crashen of om te slaan. Elke missie is niet weer iets moeilijker, met stijlere heuvels en afdalingen, en meer kuilen om in te vallen.

8 / 10
Quad Racer Xtreme

Race razendsnel over dit bekende parcours in je quad. Verzamel de boosts en bonussen, maar ook de jerry cans en de moersleutels zodat je niet panne krijgt met je quad of zonder brandstof komt te zitten.

7.5 / 10
Dragsterday

Ga in een zeepkist de berg af en zorg dat je niet crashed!

8 / 10
Highway Drift Racing

Race zo snel mogelijk over het parcours zonder al te veel schade op te lopen bij het driften.

8 / 10
Line Boarder

In deze versie van Line Rider teken je een baan om Line rider af te laten snowboarden. Deze Line Rider is iets meer crash-tolerant, maar kan nog altijd op allerlei ongelukkige manieren aan zijn einde komen. Veel plezier!

8 / 10
Line Rider Zada

Experimenteer in deze versie van Line Rider met allerlei nieuwe tools. Teken reverslijnen en versnellingslijnen om Liner Rider nu met nog meer verve rond het scherm te lanceren.

8 / 10
Ambulance Rush

Probeer met je ambulance zoveel mogelijk mensen aan te rijden. Je rijdt over heuvels en langs huizen maar zorg ervoor dat je zoveel mogelijk raakt.

8 / 10
Chrome Missions

Race door het level en haal het einde. Ontwijk de dingen die op de weg liggen, reageer dus snel.

8 / 10
Speedway Challenge

Versla al je tegenstanders op de racebaan. Haal ze allemaal in en verdien genoeg geld om nieuwe, betere autos te kopen.

8 / 10
Crazy Mammoths

Glij als Crazy Mammoth naar beneden en probeer over de anderen heen te springen.

8 / 10
Crazy Mustang

Rijd in deze gepimpte mustang auto over de trails heen. Zorg dat je in balans blijft terwijl je over allerlei autos en trucks heen rijdt. Probeer een beetje vaart er in te houden, maar kantel niet om!

8 / 10
3D Deathrace

Rij op je motor door het bos en ontwijk alle bomen die er staan. Anders kan je wel raden wat er gebeurd. Het heet niet voor niets dodemansrit.

8 / 10
Motobots

Race door de levels en probeer als eerste te eindigen op je motor. Race goed en snel en versla je tegenstander door de hobbels beter te nemen.

0 / 10
Goosehead Racing

Scheur de racebaan op in de auto die jij hebt geoptimaliseerd. Win je geinvesteerde geld terug in de drag race om verder te upgraden.

8 / 10
Big Monster Truck

Rijd met je monstertruck over deze trails. Er staat je maar weinig in de weg in de eerste paar levels. Druk op shift voor een turbo boost en scoor extra punten door flips en hoge sprongen te maken.

8 / 10
Freeway Fallguy

Er staat iemand voorop je auto en die moet je proberen daar te houden. Stuur dus goed en zorg dat die er niet vanaf valt. Haal onderweg wat bonuspunten!

8 / 10
Burning Horizon

Race met je auto over het parcours door de stad heen. Je bent aan het racen tegen andere auto's. Kan jij alle auto's inhalen en dan als eerste over de finish komen?

8 / 10
Road Trip

Road Trip gaat over hoe een rampzalige reisvakantie toch leuk kan zijn. Alles gaat fout: file's, UFO landingen etc. Maar ondanks alles kan jij het aan met jouw speciale wagen die kan varen, vliegen en rijden!

8 / 10
Speed Racer Meteoro

Race over de baan heen maar blijf goed opletten. Want de baan heeft geen zijkanten en je kan dus zo naar beneden vallen. Spring over de juiste dingen heen en race je rondjes!

8 / 10
Ducklife 3 Evolution

Train je eendje voor ale wedstrijden. Je kunt op allerlei verschillende onderdelen trainen: rennen, springen, vliegen, en zwemmen. En het zijn net pokemon, want in dit spelletje kunnen ze ook nog eens evolueren!

8.3 / 10
Ambulance Frenzy

Race met de ambulance door het level en probeer aan het einde te komen zonder om te slaan. Maak genoeg vaart voor wat jumps! Als je aan het einde bent zal je de patient terug moeten brengen.

8.1 / 10
Cowboy Biker

Fiets met de cowboy door het level en probeer overal alles te pakken en veilig de finish te halen.

8.3 / 10
Super Bike X

Rijd met je motor over deze ongebruikelijke en mooie parcoursen. Probeer je evenwicht te houden en overeind te blijven zonder de diepte in te tuimelen. Veel plezier!

8 / 10
Diesel And Death

Diesel racet tegen Death. Gebruik de power ups!

8 / 10
Mickey And Friends Super Racer

Kies een auto van Mickey of van 1 van zijn vrienden. Zorg ervoor dat je auto lekker snel vooruit gaat en je onderweg de juiste dingen pakt.

8 / 10
Gun Express

Rij met je sneeuwscooter door het level en sciet alle andere auto's en sneeuwscooters onderweg kapot. Schiet ze kapot want jij wilt erlangs en je snelheid behouden.

8 / 10
Park a Lot 3

Vind het juiste parkeervakje en zet de auto's netjes binnen de lijnen in het gratis spelletje Park a Lot 3! Zorg dat je de auto's niet beschadigt, anders zou je nog wel eens je baan als parkeerbediende kunnen verliezen! Rij zo snel als je kan!

10 / 10
Galaxy Rush 3D

Haal al je tegenstanders in op dit space circuit door met je ruimteschip overal voorbij te scheuren. Finish jij als eerste?

8 / 10
Stuarts Crazy Drive

Help Stuart racen en gebruik alle wapens en reparatie-sets die je kunt vinden. Rij de race uit zonder dat je auto uit elkaar valt en versla je tegenstanders.

8 / 10
Mini Wave

Race tegen een ander bootje op zee in deze mooie tropische locatie! Blijf wel binnen de boeien en kijk uit voor de eilandjes die je tegenkomt!

8 / 10
Smart Car Drive

Race met je smart door het level en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk bij de finish komt. Verzamel de muntjes en sla niet om.

8 / 10
Rich Cars

Probeer in elk level veel punten te halen en de auto veilig naar het einde te rijden.

8 / 10
Desert Zone

Race spel dat zich midden in de woestijn afspeelt. Race tegen drie andere quads en zorg dat je iedereen voor blijft. Probeer op de weg te blijven want in het zand kom je nauwelijks vooruit.

8 / 10
HeavyMetalRider

Race op je motor, luister naar muziek en werk je omhoog door de rankings.

8 / 10
Jump Gear Random

Rij met je karretje over het zand en door het water heen. Zorg ervoor dat je lekker snel gaat en veel bonussen pakt. Gebruik die bonussen dan ook goed!

8 / 10
Pet Truck

Zorg dat je alle dieren veilig naar de andere kant van het level brengt. Zet ze achterin de truck en probeer het parcours af te leggen zonder ze te verliezen.

8 / 10
CycloManiacs 2

Kun jij alle Cyclomaniacs verslaan in dit gestoorde fietsrace spelletje? Verzamel upgrades en ontgrendel nieuwe levels op de kaart door wedstrijden goed te rijden. Er zijn in je thuisbasis ook leuke minigames om te spelen.

8.7 / 10
Vintage Carbon

Je bent een dief en je doel is om klassieke auto's te stelen in Vintage Carbon.

8 / 10
Extreme Truck

Rij met je monstertruck door het level en probeer de finish te halen. Blijf dus op je wielen en ga over alle obstakels heen.

8 / 10
Super Rally Challenge 2

Rij met de auto's over het circuit en haal alle andere auto's in. Probeer in het midden van de baan te blijven, want je verliest snelheid als je er buiten raakt!

8 / 10
Acceleration 3D

Probeer alle andere autos in te halen en voor te blijven. Je kunt ook driften in de bochten. Blijf goed sturen, want de besturing luistert nauw.

8 / 10
Pixel Outlaw

In dit spelletje rij je over de weg en moet je allerlei andere wagen en motorrijders neerschieten. Kun jij ze allemaal uit de weg ruimen? Schiet wel op, want ze schieten terug!

8 / 10
Drift Battle

Drift door de bochten in Drift Battle!

8 / 10
Foofa Race

Fijn racespelletje waarin je je op kan werken naar hogere levels en snellere wagens.

8 / 10
Dare Devil

Haal allerlei stunts uit terwijl je door de lucht vliegt op je motor. Spring over balen stro of brandende tonnen. Rem direct na je sprong af, want anders sla je alsnog tegen een baal stro aan. Voor elke goede sprong mag je je motor upgraden.

8 / 10
Speed Breed

Race er lekker op los. Kies je eigen auto en pimp hem! Speel snel het level uit voor meer punten en hoe meer punten en hoe sneller je je auto kan maken. Sturen is best lastig want je moet zelf weer tegensturen.

8 / 10
Stunt Dirt Bike 2

Race in Stunt Dirt Bike 2 op je motor of je quad lekker overal overheen. Kom zo snel mogelijk aan het einde zonder er van af te vallen natuurlijk. Kan jij alle obstakels aan?

8 / 10
Kill All Zombies

Rij met je auto door het level en probeer alle zombies te doden. Zorg dat je ze goed raakt met je auto en dan het einde van het level haalt.

8 / 10
Desk Rally

Race over het bureau met de autootjes en probeer steeds als eerste over de finish te komen.

6.7 / 10
Highway Of The Dead

Race en rij zoveel mogelijk mensen aan. Probeer wel de auto heel te houden en de finish te halen.

8 / 10
Zombie Racing

Race met de zombies tegen elkaar. Kies een zombie + een auto en race tegen de andere zombies. Probeer altijd als eerste over de finish te komen.

8.2 / 10
Ski Doo TT

Race met je sneeuwscooter door het winter landschap. Wintersport in de sneeuw. Probeer het in arcade mode of time trial mode.

8 / 10
Test Ride 05

Race de test ride challenge op je quad. Beuk je tegenstander opzij en verzamel de icoontjes terwijl je door goed weer, modder, water, zand en zelfs sneeuw scheurt. En dat allemaal op één parcours.

7.5 / 10
Bike Mania 5

Race met je motor over alles heen. Zo kom je in het eerste level al gelijk een tank tegen. Blijf op je motor en zorg dat je niet valt en zo het einde van het level bereikt.

8 / 10
Bmx Rijden

Stap op je fiets en haal genoeg punten om door te kunnen gaan naar het volgende level. Let alleen goed op dat je niet van je fiets valt en met mooie stunts haal je extra punten.

8 / 10
Web Training Car Chase

Kies een auto, dan een parcour en probeer als eerste over de finish te komen. Je bent aan het racen tegen 5 andere auto's! Kan jij iedereen verslaan?

8 / 10
Nuclear Motocross

Race met je motor door het level en zorg dat je alle obstakels de baas bent. Balanceer goed en val er vooral niet vanaf.

8 / 10
Landrider

Cross in je Landrider over het parcours. Water en modder inbegrepen.

8 / 10
Desert Rally

Lekker racen in de woestijn. Bots niet te veel, dan ontplof je.

8 / 10
Off Road Transporter

Pimp de auto, Zet de juiste banden eronder en zorg ervoor dat je zo snel mogelijk de finish haalt! Zo kan je de volgende levels vrij spelen en de mooie dames blij maken!

8 / 10
Risky Rider

Kies de kleur van je motor en ga op weg. Race over de hindernissen heen en zorg ervoor dat je niet omvalt. Kan jij elke keer het einde van het level halen met de motor?

8 / 10
Micro Boats

Race met de kleine bootjes tegen elkaar en kom als eerste over de finish. Kies je boot en zorg dat je alle obstakels ontwijkt en de boot niet laat zinken.

8 / 10
Moto Trail Fest 2

Race met je motor door het level en ontwijk alle obstakels en probeer zo snel mogelijk aan het einde van het level te komen.

8 / 10
BMX Adventure

Stap op je fiets en probeer je tegenstander te verslaan. Je fietst over bergen heen en kan wat leuke sprongen maken. Hou wel de vaart erin anders kom je de berg niet meer op.

8 / 10
3D Extreme Rescue

In dit spelletje race je niet zomaar tegen andere autos maar tegen andere ambulances! Drift door de bochten, want zo spaar je voor een nitro boost!

8 / 10
Death Chase

Death Chase moet wel de meest wilde en dodelijke autorace ooit zijn. Alle regels zijn opgeheven: je mag je tegenstanders uit de weg beuken, opblazen met raketten, en voorbij scheuren met behulp van een nitro boost. Haal jij het tot de eindstreep zonder al te veel blikschade op te lopen?

0 / 10
Drifting Championship

Laat hier zien hoe goed jij kan driften. Rij het parcours en haal de meeste punten. Hoe beter jij slipt met je drift hoe meer punten je kan halen.

8.2 / 10
Offroaders 2

Off road rijden is het leukste wat er is. Pak de monstertruck en probeer iedereen in te halen.

9.1 / 10
Knugg Rally

Kies een goede wagen en race tegen de computer! Zorg dat je je tegenstander inhaalt en voor blijft en zo als eerste de finish oversteekt.

8 / 10
KGB Hunter

Red de wereld van de KGB. Wees snel en dapper!

8 / 10
Office Drive

Rij met je auto door het kantoor heen. Bots niet teveel en rij ook niet achteruit en probeer zo op elke verdieping het einde te halen.

8 / 10
Demolition Drifters

Weet jij hoe het voelt om mee te doen met een demolition derby? Speel de snelste slooprace game van Nederland!

8 / 10
Mickey Machine

Race met mickey en zijn auto over het parcours en zorg ervoor dat je als eerste over de finish komt. Let wel op dat je niet teveel raakt want dan zakt je snelheid gelijk.

8 / 10
Super Champ

Rij met je motor door het level en probeer aan het einde te komen zonder te vallen. Stap op je motor en racen maar.

8 / 10
Rally

Kies uit drie wagens (die van Monkey, Zed, of de 3 Foot Ninja) en drie circuits. Pak de bonusses en versnellingen mee in een race tegen de tijd. Haal jij de finishlijn?

6.5 / 10
Thump

Rij met het busje over het parcours heen en zorg dat je binnen de tijd de rondes rijd. Het busje stuurt goed en reageert snel. Kan jij alle levels op makkelijk en moeilijk niveau uitspelen?

8 / 10
Racegame.io

Racegame.io is een uitdagend .io race spelletje! In dit multiplayer spel moet je de andere spelers op het race circuit voor zien te blijven. Kijk uit voor de spookrijders die zich af en toe aandienen!

2 / 10
Mad Truck

Rij met de monstertruck door het level en probeer het eind van het level te halen zonder op zijn kop te gaan. Bedwing de bergen en kijk uit voor obstakels.

8 / 10
Turbo Spirit

Motorracen in optima forma. Hang strak in de bochten in Turbo Spirit.

8 / 10
Line Flyer

Deze zeer crash-bestendige Line Rider racet op zijn motorfiets de baan over. Teken de beste line rider baan en zie wat er gebeurt als je je line rider allerlei gekke stunts laat doen.

8 / 10
Big Truck 3

Racen maar met je big truck. Rijdt er lekker op los en pak lekker veel bonuspunten. Je kan ook bonuspunten halen met salto's maken.

8 / 10
Trooper Truck

Ga op weg met je truck en zorg ervoor dat je het einde van het level haalt. Je kan onderweg veel sterren verzamelen en zorg ervoor dat je niet omslaat.

8 / 10
Kaizen Racing

Ga op weg met je auto en zorg ervoor dat je elk rondje weer haalt. Je rijdt dan door de pits heen en dan kan je auto weer gemaakt worden. Kan jij de snelste tijd neerzetten?

8 / 10
Micro Racers

Race met het autootje over het parcours heen en probeer eerder te eindigen dat je tegenstanders. Je bent aan het racen tegen 3 andere auto's. Vergeet je nitro niet.

8 / 10
Wow What A Race

Race over het parcours heen met je auto tegen 3 andere auto's en probeer elke keer de gouden medaille te halen. Dat doe je door als eerste over de finish te komen. Veel succes.

8 / 10
Speed Warrior

Race over het parcour en probeer elke keer te winnen en zo geld te krijgen. Met het geld kan je weer betere auto's krijgen. Kan jij onverslaanbaar worden?

8 / 10
Desert Buggy

Race met je buggy door de woestijn. Stuur goed over de heuvels en spring op het juiste moment om het einde veilig te bereiken.

8 / 10
Foofa Race 2

Deel 2 van Foofa Race. Race jezelf door verschillende cups heen!

8 / 10
Motorbike Madness

Rijd door de bergen en houdt je motor in balans. Maak sprongen en duik de afdalingen in, maar zorg dat je motor wel een beetje heel blijft, want de schade blijft optellen. Hoeveel levels overleeft jouw motorbike?

8 / 10
Downhill Snowboard 3

Ga naar beneden op je snowboard en maak onderweg stunts! Ga lekker snel en vergeet vooral niet de sneeuwballen voor te blijven.

8 / 10
Crazy Orks Racing

Race met je ork wagen. Zorg ervoor dat je bij het einde van het level komt zonder om te slaan. Kan jij de snelste tijd neerzetten?

8 / 10
Reach The Goal Racer

Race over het parcours heen met je race wagen. Je kan ook je nitro gebruiken om lekker hard te gaan. Zorg er wel voor dat je op de baan blijft en dus niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
Chrash The Cars

Bots met je auto en zorg dat je alle andere auto's laat ontploffen en je eigen auto heel blijft. Vergeet niet de bonussen te gebruiken.

8 / 10
Smash And Dash

Zorg ervoor dat je zo snel mogelijk door het level heen gaat. Pak de munten onderweg en crash niet.

8 / 10
Animal Raceway

Ga de race aan en probeer elke race te winnen. Kies je dier en de race.

8 / 10
Crash Bandicoot Racer

Blijf al je tegenstanders voor met Crash Bandicoot, uit de gelijknamige videospelletjes serie. Kun jij alle wedstrijden winnen?

8 / 10
New Car Net Racer

Standaard-racer die behoorlijk moeilijk te besturen is. Haal iedereen in en zorg dat je het snelst ben. Probeer wel op de weg te blijven rijden!

7.8 / 10
Snow Plow

Sneeuw schuiven in Snow Plow. Pas op dat je niet uitglijdt.

8 / 10
Ultimate Dog Racer

Kies een hond uit en ren een race. Plaats eerst een weddenschap over in welke positie je zal eindigen op de ranglijst. Bestuur je hond tijdens de race. Verzamel de sterren voor een bonus.

8 / 10
Dolphin Shark

Probeer de orca voor te blijven in dit dolfijnen spel. Kijk ook uit voor de zeemijnen. Alhoewel je niet meteen doodgaat als je er tegenaan zwemt, wordt je wel versuft en kan de orca je dan pakken.

8 / 10
Box 10 Rally

Race met je zelf gekozen auto over de baan die je van bovenaf ziet en probeer als eerste te eindigen tegen de 3 andere auto's!

8 / 10
Motor Meisje

Race met je motor meisje over de heuvels heen en haal het einde van het level. Doe onderweg wat leuke trucs om zoveel mogelijk punten te halen!

8 / 10
Urban Drift

Ga op weg met je auto en vervul een aantal opdrachten. Je kan ook tegen de tijd rijden alleen wordt het dan wel een stuk moeilijker. Oefen eerst even en probeer het daarna met tijd!

8 / 10
Lizzie Mcguire Turbo Racer

Race met het wagentje van Lizzie Mcguire over het parcours heen en versla alle tegenstanders. Pak onderweg wat bonuspunten en let goed op de weg.

8 / 10
N2O Rush

Race met je auto door het level en probeer eerder over de finish te komen dan je tegenstander. Let goed op de obstakels onderweg.

8 / 10
FMX Team 2

Race met je motor over het parcour en probeer veilig aan het einde te komen maar onderweg wel veel punten te verzamelen door stunts te doen.

8 / 10
Milk Truck

Verplaats de auto met de melk door het level. Breng alle melk veilig naar de andere kant van het level, dus probeer voorzichtig te rijden.

8 / 10
Rock Transporter 2

Verplaats alle stenen naar de andere kant van het level. De stenen zijn allemaal wat waard dus probeer veel geld te verdienen.

8 / 10
Micro Motors

Race door het level. Alles is mini dus je zal op bijzondere plekken komen. Zo begin je namelijk op een roulette tafel.

8 / 10
Dead Paradise

De weg naar paradise. Onderweg zal je wel het 1 en ander aan moeten rijden.

8 / 10
Heat Rush USA

Race door de USA heen op de verschillende race circuits en probeer zo snel mogelijk over de finish te komen.

8 / 10
T.R.N 47 Subversion

Ontwijk de rode obstakels en gebruik de boosts in T.R.N 47 Subversion.

8 / 10
Disney Racers

Race met 1 van de disney wagens over het parcours en probeer als eerste over de finish te komen.

8.3 / 10
Freeway Fighter

Race over de snelweg heen en probeer niemand te raken en zolang mogelijk heel te blijven. Stuur goed en raak niet van de weg af.

8.3 / 10
Supreme Stunts

Doe allerlei gave stunts op een motorfiets. Het parcours ligt vol shroot, dus als het in de weg ligt kun je het weghalen door er overheen te rijden tot het inelkaar zakt en opblaast.

8 / 10
Extreme Quad

Ga met je quad een stukje rijden in de bergen. Er zijn gevaarlijke hellingen om te beklimmen en ravijnen om overheen te springen. Voor het passeren van sommige obstakels heb je misschien een paar pogingen nodig, maar gelukkig heb je een helm op.

8 / 10
Monster Truck Trials

Kun jij met de monster truck zo hoog mogelijk springen? Van je absolute springrecords worden fotos gemaakt zodat je je beste sprongen kunt vergelijken.

8 / 10
Race Choppers

Je rijdt op een mooie motor en moet proberen als eerste te finishen! Haal onderweg wel de checkpoints voordat de tijd om is.

8 / 10
M1 Championship Racing

Race met je auto tegen andere auto's! Als je wint krijg je geld om een nieuwe auto te kopen en je kan op andere parcours rijden. Kan jij de beste auto krijgen en het spel winnen?

8 / 10
Revenge Rider

Rij in je auto en schakel alle tegenstanders uit. De tegenstanders staan aangegeven met een rode cirkel om te auto heen. Kan jij iedereen uitschakelen voordat je zelf kapot bent.

8 / 10
Drift Runners

Race tegen wat andere auto's en probeer als eerste de finish te bereiken. Zorg ervoor dat je niet teveel botst en dat je niet van de baan raakt.

8 / 10
Driftrunners

Race met je autootje door het level heen en probeer steeds de opdrachten te vervullen. Zoals binnen de tijd finishen en veel slippen of lekker veel objecten raken.

8 / 10
Fastest Times Wins

Race door de levels en probeer steeds als eerste over de finish te komen. Kies de baan, poppetje en voertuig om te starten.

8 / 10
Street Speed

Kies je auto en race door de levels heen. Probeer steeds zo snel mogelijk over de finish te komen en natuurlijk wil je daar als 1ste zijn.

8 / 10
Super Moto Bike

Race over het parcours met je motor en probeer iedereen in te halen om vervolgens als eerste over de finish te komen.

8 / 10
Global Gears

Race door het level en win. Koop betere auto's, upgrades voor auto's en probeer in elk level eerste te worden.

8 / 10
Monster Truck Rush

Race over de weg met je gevaarlijke monstertruck. Ben jij sneller dan alle andere autos en kun jij ze allemaal inhalen? Vind je doelwitten en ram ze van de weg.

8 / 10
Peakart

Race met de kart door het level en probeer een zo snel mogelijk tijd neer te zetten.

8 / 10
The Real Trial

Rij langs alle obstakels. Volg het pad en rij overal overheen. Hou wel goed balans en val niet. Kun jij ook je twee tegenstanders verslaan?

8 / 10
Counter Drift

Je kan kiezen uit sprint, parcours, of driften. Waar ben jij het beste in? Win van de andere 3 auto's en speel zo nieuwe auto's en nieuwe levels vrij!

7.7 / 10
Crash Classic

Zorg dat je als eerste eindigt om naar het volgende level te gaan. Niks raken!

6.3 / 10
Dirt Bike Racing

Scheur met je motorfiets over de zanderige paden en zorg ervoor dat je niet valt en crasht. Kun jij de eindstreep halen?

2 / 10
Death Car

Death Car is het multiplayer auto spelletje dat auto’s tegen elkaar opzet totdat alleen de beste en grootste wegpiraten het overleven! Kies een wagen en een alias, betreed het strijdtoneel en laat zien wat je in huis hebt! Begin eenvoudig en ga achter kleine en beschadigde auto’s aan, totdat je groot genoeg bent om het op te nemen tegen de geharde gladiatoren bovenaan de ranglijst. Blijf nooit op dezelfde plek staan en houd de andere auto’s in je vizier. Hoe lang houd jij het vol in deze ruige auto arena?

0 / 10
Bike Racing

Neem het op in drie races tegen drie of meer tegenstanders. Verzamel de jerry cans en de moersleutens, want je quad moet wel in een goede staat zijn voor de volgende race.

8 / 10
Monster Truck Rampage

Rijd met je monstertruck door het veld en schiet op de vijandelijke auto's voordat ze jou beschieten. Verzamel het geld en de reparatie icoontjes om je pantser weer te repareren.

8 / 10
Sprint Race 3D

Race tegen een andere auto in een wereld van blokken. kijk uit voor de tegenliggers en de huizen en bomen. Krijg jij het voor elkaar om als eerste de finish over te komen?

8 / 10
Sandstorm

Race door de woestijn in je karretje. Race tegen anderen en upgrade je auto als je wint. Je glijd weg alle kanten op over het zand.

8 / 10
Jam XM

In dit race parcours spelletje race je met de blauwe auto. Zorg dat je je tegenstanders voorbij scheurt en lang genoeg de voorsprong weet vast te houden om als eerste over de finish te komen. Je kunt ook op je tegenstanders schieten.

8 / 10
Snowmobile Stunt

Ga op je sneeuw scooter op weg en zorg dat je het einde van het level haalt. Je kan lekker door de sneeuw rijden. Let goed op de heuvels en maak ook eens een salto.

8 / 10
Bike Upgrade

Maak wause stunts met je motorfiets. Verdien geld en verbeter je motor. Doe meerdere stunts voor extra veel geld!

8 / 10
Max Dirtbike

Race met je motor over het parcours heen en probeer zo min mogelijk te vallen. Kan jij snel en goed alle levels uitspelen? Laat dat hier maar eens zien dan.

8 / 10
Desert Rider

Rij door de woestijn heen en probeer het einde van het level te halen.

8 / 10
Microboats

Race met de boten over het water en probeer als eerste over de finish te komen. Bots nergens tegenaan want daar gaat je boot kapot van.

8 / 10
Drive 'em Up

Race over de weg heen en probeer zo lang mogelijk te blijven level en zoveel mogelijk auto's kapot te schieten.

8 / 10
Crazy Ride

Race met je monstertruck door het level en probeer aan het einde te komen. Rij over de weg zonder dat je truck omslaat en explodeert.

8 / 10
Blast Driver

Het is een race tegen de klok want bovenop je auto ligt een bom! Kun jij alle obstakels ontwijken en de bomb squad op tijd bereiken? Haal het einde voordat je auto ontploft. Als je omslaat ontploft hij natuurlijk ook! Doe stunts voor extra tijd.

8 / 10
3D Racing

Race tegen een aantal andere auto's en probeer het parcours als eerste af te ronden! Het is erg lastig bestuurbaar maar kan jij het onder de knie krijgen?

7.2 / 10
KiLLer Cars! 2

Simpel: scoor genoeg punten binnen de tijd door poppetjes omver te rijden. Rij zo hard je kan over de weg in dit autospelletje.

8 / 10
Krazy Kar 2

Speel verschillende racevormen in deze vermakelijke racegame. Klik spatie om te starten. Verzamel steeds de klokjes om de tijdslimiet nog iets uit te stellen.

8 / 10
Party Interrupted

Spring over alle obstakels heen en fiets langs alle problemen! Alleen zo kun je de wereld redden van Racatan de Reuzehamster en nog op tijd terug zijn voor het feestje van Jody.

8 / 10
Downhill ATB Racer

Fiets van de berg af, maar raak niet te veel bomen, stenen of berggeiten.

8 / 10
Quad Racer 200

Het budget van deze Bond was kennelijk alleen genoeg om de quad te kunnen huren voor 007. Race door het weiland en ontwijk de koeien en hekken. Pak de flessen en zie of jij het haalt naar de top van HiScore lijst.

8 / 10
Reach The Goal

Race naar het eind toe en bereik die als eerste. Je bent de rode auto en rijdt tegen 3 andere auto's! Vergeet niet je nitro te gebruiken.

8 / 10
Tune And Race

Pimp je auto en win de race. Je bent aan het racen over verschillende parcours. Geef je auto verschillende kleuren en lichten of bumpers. Kan jij al je tegenstanders verslaan?

8 / 10
Buggy Run 2

Rij met je buggy auto zo snel mogelijk naar het einde van het level voordat ze de bommen op je loslaten! Kijk onderweg wel uit voor explosies en pak genoeg reparatie om het einde te halen. De buggy is best snel en kan ook een leuke salto maken, Probeer dat ook eens!

8 / 10
Rock It Racer

Rij op je skateboard door het bos en zoek alle muzieknoten die een band verloren heeft. Ze hebben ze snel nodig want ze moeten bijna het podium op. Kan jij ze helpen?

8 / 10
VXR Racing

Kies je auto en race met je auto over het parcours heen. Je bent aan het racen tegen 1 andere auto en zorg ervoor dat je daarvan wint. Let wel goed op dat je niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
Land Rider

Rij zo snel mogelijk het parcours af. Dit is echter niet zo maar een parcours, maar eentje waar race wagens niet thuis horen. Alleen een echte RangeRover of andere fourwheel drive kan dit parcours aan!

8 / 10
M1 Car Racing

Race tegen de computer, verdien geld en koop nieuwe auto's in dit leuke race spel!

8 / 10
Military Rush

Rij met je motor of quad door het level heen en zorg ervoor dat je het einde van het level haalt. Over de bergen heen en tegen de granaten aan. Haal punten met salto's!

8 / 10
Speed Trucks

Race met je truck door het level en probeer in elk level weer als eerste over de finish te komen.

8 / 10
Bike Trix

Je bent op je fiets aan het racen en met trucs doen om punten te halen. Die trucs kan je alleen doen door het figuur wat in beeld staat na te tekenen op het juiste moment.

8 / 10
Box10 Rally

Race met je auto door het level heen en zorg ervoor dat je van de andere 3 auto's wint. Je kan in het begin kiezen welke auto je wilt, kies je voor de snelheid of voor het betere sturen?

8 / 10
Bike Adventure

Race door het level en verzamel alle muntjes. Je zit op een motor dus je kan lekker hard rijden maar let op voor alle obstakels.

8 / 10
Wind Rider Grand Prix

Vlieg door het level en probeer alles en iedereen te ontwijken en te zorgen dat je als eerste over de finish komt.

8 / 10
Winter Drift Game

Race met de auto's over het parcours en drift er op los. Zorg dat je niet uit de bocht vliegt.

8 / 10
3D Bike Race

Stap op de motor en versla de tegenstanders op het parcour. Stuur goed in de bochten en gas geven maar.

8 / 10
Pillars

Je bestuurt een vliegtuig, kan jij die tussen alle blokken door sturen?

8 / 10
Grand Truckismo

Race tegen allerlei andere trucks en scoor punten die je kunt gebruiken om je truck te upgraden. Kun jij ervoor zorgen dat jij steeds als eerste over de finish komt?

8 / 10
Dead Paradise Race 2

Race door het level in deze post-apocalyptische wereld. Kijk uit, want iedereen heeft het op je gemunt. Schiet de andere auto's overhoop en haal het naar de finish! Upgrade je auto zo vaak als je kan!

8 / 10
Toy Car Adventure

Er kruipen allerlei insecten rond in de kamer! Rij er met je speelgoed autootje tegenaan en overheen om ze allemaal te pletten!

8 / 10
Survival Race

Verzamel de groene diamantjes en ontwijk de bommen in het leuke auto spelletje Survival Race! Voordat een bom verschijnt zie je op die plek kort van tevoren een schedel. Rijd er snel met een grote boog omheen en voorkom een explosie!

0 / 10
4 Wheel Fury 2

In deze modderige quad race moet je het opnemen tegen een tegenstander die ook de upgrades probeert te grijpen. Gelukkig hoef je dit keer niet op je branstof en je quad te letten. Je moet je alleen niet laten afleiden door de regen.

8 / 10
Start Drive

In dit vrij simpele maar leuke motor spelletje doe je mee aan de Motor Grand Prix. Kan jij alle checkpoints halen en lang genoeg in de race voor de titel blijven?

8.7 / 10
Crazy Orcs Racing

Rij met je brute doom buggy als een orc over de heuvels. Probeer zoveel mogelijk schapen, herders, ninjas, ridders... eigenlijk alles wat je tegenkomt aan te rijden.

8 / 10
Xenon Prime Racing

Vlieg met jou vliegtuig over het parcours heen. Je vliegt net boven de grond en moet proberen als eerste bij de finish te zijn. Kan jij ervoor zorgen dat je niet te veel botst en lekker snel gaat.

8 / 10
WebbliRacers

Kies je favoriete auto, geef hem een mooie kleur en race als nooit tevoren!

8 / 10
Motorbike Mania

Stuur met je motor door de levels heen en zorg ervoor dat je je tegenstander verslaat. Stuur goed en val niet om.

8 / 10
Extreme Rally 2

Race met de auto's over het parcours en probeer als eerste over de finish te komen. Stuur goed en blijf op de weg.

8 / 10
Disruptive Ride

Bereik het einde van het level voordat de aardbeving jou bereikt. En doe het ook binnen de tijd. Spring goed met de auto want er zijn veel obstakels.

8 / 10
3D Neon Race

Race door het level en probeer als eerste de finish te bereiken met de neon motor. Zorg dat je de finish snel haalt in dit spelletje.

8 / 10
Monster Truck Fever

Race met je monstertruck over het parcours. De autowrakken die er liggen, daar kun je makkelijk overheen knallen. Scheur iedereen voorbij in deze race!

8 / 10
Super Bike GP

Race met je motor over de weg. Kun jij alle je tegenstanders inhalen en als eerste over de finish komen? Zorg dat je iedereen voor blijft!

0 / 10
Ben10 BMX

Cross door het level met de BMX fiets en probeer de tegenstander te verslaan.

8 / 10
Max Torque

Kies een wagen en finish zo snel mogelijk. Simpel toch?

5 / 10
Rush Bike

Stap op je motor en rij door het level heen. Ga over de obstakels heen en zorg ervoor dat je niet van je motor valt.

6.7 / 10
Rocky Rider 2

Rij rond in de gele truck en pak alle muntjes en bonus letters. Dat zal op het begin niet helemaal goed lukken. Maar met steeds betere upgrades haal je het wel!

8 / 10
Kolenmijn Race

Race door de kolenmijn heen en zorg dat je het einde haalt. Je komt onderweg wat onbstakels en ravijnen tegen maar dat moet voor jou toch geen probleem zijn?

6 / 10
Tornado Race

Race met de tornado door het level en zorg ervoor dat je als eerste over de finish komt. Probeer wel onderweg zoveel mogelijk te slopen.

9 / 10
Traffic Collision

Race over de snelweg met je auto. Ontwijk alle andere auto's en de vangrails zodat je op tijd langs alle checkpoints kunt scheuren zonder dat je auto in de fik vliegt in Traffic Collision!

0 / 10
Moto Rallye

Spring over alle obstakels op de weg: Wegversperringen, balen hooi, en grote gaten in de weg. Verzamel de spel-icoontjes voor extra tijd.

8 / 10
Lagoon Quest

Help Mog het lieve kleine dolfijntje zijn vriendjes te vinden. Eerst moet je wel door de gevaarlijke lagune zwemmen. Ontijk de haai, the vissers, de kogelvissen, de propellers van schepen, olievlekken, en nog veel meer. Het is een gevaarlijke queeste dus! Kan jij Mog helpen?

8 / 10
Mini Moto

Een motor-race op hele kleine motors die grappig sturen. Kijk uit voor alle plassen olie en passeer in elke race als eerste de finishlijn.

8 / 10
Lil Racer 2

Race over de verschillende banen heen en kom zo aan het eind van het level. Je kan ook je boost gebruiken maar let goed op dat je niet van de baan raakt met je auto!

8 / 10
Ghost Racer

Race met je auto over de baan heen. Reageer snel want je kan niet zien hoe de baan gaat en probeer niet te veel buiten de baan te komen.

8 / 10
Mars Buggy

Rij met de buggy over mars heen. Let goed op dat je niet crasht en verzamel nog wat marsmannetjes onderweg.

8 / 10
Urban Truck

Rij met je truck door het level en probeer zonder teveel schade aan het einde van het level te komen. Gebruik een extra boost om hoog te kunnen springen.

8 / 10
Primitive Rush

Probeer met de auto door de sneeuw aan het einde van het level te komen. Sla niet om en pak zoveel mogelijk bonuspunten.

8 / 10
High Speed

Rij met hoge snelheid door de levels en probeer in elk level aan het eind te komen. Bots niet teveel want je wilt die hoge snelheid vasthouden.

8 / 10
Creepy Rider 2

Race met je creepy motor door het level en probeer zonder van je motor te vallen aan het einde van het level te komen. Onderweg heb je wel wat obstakels die je moet overwinnen.

8 / 10
Nuke Rider

Speel alle 16 levels uit met de motor. Beweeg je door het level en over de obstakels en zorg dat je veilig de finish bereikt.

8 / 10
Hell Chopper

Rij op de motor door het level en probeer veilig het einde te halen. Val dus niet van de motor en stuur goed.

8 / 10
Space Colony

Probeer zonder botsingen over de weg te rijden. Ontwijk de auto's en haal de finish.

8 / 10
Forest Truck

Vervoer met je truck van alles door het bos heen. Probeer de lading in de truck te houden en zo het einde te halen.

8 / 10
Winter And V12

Het heeft gevroren en het is glad op de weg. Ontzettend moeilijk sturen in de bochten dus. Kun jij ondanks dit alles nog altijd de andere autos voor blijven en de autorace winnen?

8 / 10
Rod Hots Racing

Race met je auto over de baan en probeer als eerste over de finish te komen. Met het prijzengeld kun je allerlei upgrades kopen om je auto beter te maken. Pak ook de nitro boost icoontjes voor extra snelheid!

8 / 10
Adrenaline Challenge

Rij eerst de ene kant op in het level en daarna dezelfde weg terug. Kan jij vooruit en achteruit racen op de motor.

8 / 10
Village Car Race

Kun jij de andere auto's en bussen er allemaal uit rijden in deze race? Pak de nitro boosts en scheur iedereen voorbij!

8 / 10
Flutag Racing

In elk level moet je de muntjes pakken. Op het einde van het level is er een schans. Spring zover als je kan en koop uogrades.

8 / 10
Modern Moto Racers

Race over de weg op je motor. Je moet alle hindernissen en andere motorrijders ontwijken. Pak wel de shield symbooltjes en de power-ups.

8 / 10
Red Driver 4

Rij met je rode auto over de weg. Het is de bedoeling dat je de andere auto's ontwijkt en niet tegen dingen op botst!

8 / 10
Stunt Karts

Race over het pad met het aapje in de jeep. Kun jij alle gouden muntjes pakken en de finish bereiken? Pak alle muntjes en sloop je jeep niet!

0 / 10
T Zero Turbo X

Probeer om in deze ruimte race als eerste over de finish te komen. Let wel goed op dat je niet naar beneden valt.

6 / 10
4 Wheel Fury

Cross met je quad door de modder in dit snelle race spelletje, maar hou wel een oogje op je brandstof en reparatie niveaus. Je quad moet eerder gerepareerd worden als je veel botst en buiten het parcours rijdt. Verzamel de jerry cans en moersleutels om te blijven rijden.

3 / 10
PMG Racing

Kies een wagen en Race! Hoe ver kom je voordat je auto ontploft? Kijk uit voor de andere autos en de obstakels op de weg, dan kom je iets verder!

8 / 10
Kerstman Slee Race

Race tegen de kerstman in je slee! Pak sneeuwballen voor munitie en wortels voor snelheid!

8 / 10
Biker Mice

Kies de muis waarmee je wilt racen en kies daarna het parcours. Stap op je motor en probeer zo snel mogelijk over de finish te komen.

8 / 10
Bubu Family Crazy Race

Race met de familie bubu in de karretjes door het level. Kies 1 van de familie leden en win de races.

8 / 10
Gloomy Truck

Vervoer de lading met de truck. Verlies de lading niet onderweg en probeer binnen de tijd het einde van het level te bereiken.

8 / 10
Winning!

Je zit met charlie sheen in een auto en bent aan het racen. Jij stuurt en moet ervoor zorgen dat je alles pakt en iedereen omver rijd.

8 / 10
Rapid Machines

Kies de spelvorm racen, driften, schieten of poltie achtervolging en probeer overal te winnen. Stap in de auto en racen maar.

8 / 10
Red Racer

Race over het parcours en haal het einde van elk level. Ontwijk de auto's en zorg ervoor dat je binnen de tijd over de finish komt.

8 / 10
Flash Sprint

Rij zo snel mogelijk door het level heen en probeer zo snel mogelijk de finish te halen. Laat jij je tegenstanders ver achter je liggen in dit race spel?

8 / 10
Crazy Wheels

Race met je zelfgebouwde auto door de levels en probeer de finish als eerste te bereiken.

8 / 10
ATV Champions

Rij over het parcours op je quad. Kun jij iedereen inhalen en al je tegenstanders ook voorblijven terwijl je richting de finish scheurt?

8 / 10
Awesome Zombie Exterminators

Rij met je wagen zo hard je kan over de weg en maak zoveel mogelijk zombies af. Huur extra mensen in en upgrade je wapens en je auto om alle zombies dood te krijgen. Pak ook de power-ups op de weg!

8 / 10
Driving Warrior

Verzamel kogels en kijk uit voor de bommen. Kun jij alle andere auto's van de weg schieten? Zorg dat je zelf niet geraakt wordt!

8 / 10
Jet Ski Racer

Race alle andere jetski's voorbij. Kun jij op het water je tegenstanders inhalen en de race winnen? volg de pijlen en spaar punten voor upgrades.

8 / 10
Coast Zombie

Race met je motor door het level. Probeer alle obstakels veilig te passeren en ook wat leuke stunts met maken in coast zombie.

6 / 10
World Karting Championship

Kun jij in dit kart spelletje als eerste over de eindstreep schuren? Zorg dat je al je tegenstanders voorbij rijdt.

0 / 10
Krazy Karts 3D

Dit spelletje is een beetje geinspireerd door karting. Kun jij met jouw varkentje alle andere beestjes in hun kart auto's inhalen? Zorg dat je als eerst over de finish komt!

0 / 10
Stunt Mania

Probeer met je motor zo ver mogelijk te komen. Maak allerlei mooie stunts en verzamel punten om upgrades te kopen.

0 / 10
Frenzy Drive

In dit grappige autospelletje moet je in je gele auto alle obstakels op de weg vermijden en de cadeautjes pakken.

2 / 10
Kangaroo Chase

Race door het level en probeer de kangaroo te vangen. Race goed en pak onderweg ook het geld.

2 / 10
Jonny Backflip

Salto's maken is wat je moet doen. Je zit op de motor en moet proberen ver te komen. Haal upgrades om het makkelijker te maken.

2 / 10
Snail Racer

Kun jij als eerste over de finish komen met de raceslak? Haal alle andere dieren in door de tomaten te pakken voor een extra snelheidsboost. Win jij de wedstrijd?

2 / 10
Rally Racer

Probeer steeds als eerste over de finish lijn van dit autorace spelletje te komen. Zorg dat je al je tegenstanders achter je laat. Laat ze je niet van het circuit rijden.

10 / 10
Madmen Racing

Speel Madmen Racing, een leuk Race spelletje nu gratis!

0 / 10
Speed Rush

Speel Speed Rush, een leuk Racing spelletje nu gratis!

0 / 10
Quad Squad 2

Lekker racen op een quad in Quad Squad 2. Het is toegestaan elkaar te beuken!

0 / 10
Quad Squad

Race op deze dirt track tegen andere quads. Je kunt alleen sturen, want de rest gaat vanzelf. Zorg dat je niet de controle over je quad verliest.

0 / 10
ATV Canyon

Ga met je quad op weg en zorg dat je zoveel mogelijk bonus punten onderweg haalt om zo het level uit te spelen en verder te komen.

0 / 10
Pub Racer

Koop en auto en race over de parcours heen. Je krijgt elke keer een missie en moet proberen de missies te voltooien. Zo kan je geld verdienen en nieuwe, snellere auto's kopen.

0 / 10
Ice Bike

Race met je sneeuwscooter door het level heen te racen en een zo snel mogelijke tijd neer te zetten.

0 / 10
Extreme Trucks 3

Race met je monstertruck door het level tegen een andere monstertruck. Probeer voor hem te eindingen of haal genoeg punten voor het volgende level.

0 / 10
Truck Or Treat

Race met de truck en probeer veilig aan het einde te komen. Let op want er zijn een hoop obstakels in het level.

0 / 10
Ben 10 Moto Ride

Rij met Ben op de motor en probeer elke keer veilig het einde het halen. Race goed en probeer je evenwicht te houden op de motor.

0 / 10
Notebook Trial

Lekker racen met je motor. Alleen in een iets wat andere omgeving.

0 / 10
Wicked Rider

Race rond op je motorfiets in dit leuke retro spelletje. Kan jij iedereen voor blijven en als eerste over de finish komen? Verzamel de nitro boost icoontjes voor extra snelheid!

0 / 10
Redneck Drift 2

Race met je auto in dit spel en kom als eerste over de finish. Ben jij de allersnelste? Laat al je tegenstanders ver achter je op de racebaan!

0 / 10
Motocross Dirt Challenge

Versla de twee andere motor rijders in dit race spelletje. Spring over de obstakels en haal het als eerst tot het einde van het pad. Upgrade ook af en toe je motor.

0 / 10
Central Park NY Racing

Kom jij als eerste over de finish lijn gescheurd met jouw auto? Race door Central Park in New York en zorg dat je alle tegenstanders voor blijft.

0 / 10
Racer Kartz

Race over de weg in je wagentje en probeer alle uitdagingen af te ronden. Doe het wel zonder dat je je wagen stukmaakt!

0 / 10
Club Nitro

Rij met je auto over de weg en haal al je tegenstanders in. Kun jij ook alle muntjes pakken? Het circuit is een afgebakende weg in een stad, dus kijk goed!

0 / 10
Remodel Racing

Race al the tegenstanders voorbij en blijf vooraan om als eerste bij de finish te komen. Win steeds de race om geld te winnen waarmee je je auto kunt upgraden!

0 / 10
Cyroad

In dit spelletje race je snel over de weg. Je moet daarom voorkomen dat je ergens tegenop knalt. Ontwijk vooral de grote roze blokken!

0 / 10
Mountain Monster

Haal jij het met je monstertruck tot de finish? Het landschap is nogal hobbelig, dus zorg dat je je truck niet ondersteboven keert!

0 / 10
Hungry Truck Challenge

Race tegen de andere truck over alle hobbels en heuvels met je monstertruck varken. Haal jij het in een stuk tot het einde?

0 / 10
Zombie Truck

Race met je monstertruck door het level. Hij staat in vuur en vlam! Rij alle zombies dood en probeer niet ondersteboven te keren!

0 / 10
Extreme Car Madness

Rij met je auto over de weg. Kun jij allerlei stunts uithalen voor extra benzine? Probeer ook de tonnen benzine onderweg te pakken en alle upgrades te bemachtigen.

0 / 10
Rival Rush

Rijd met je sportwagen tot aan de finish en dan nog wat verder!

0 / 10
Winter Racing

In Winter Racing krijg je de kans je rijtalenten op de proef te stellen door op de ijzige racebaan allerlei andere coureurs eruit te rijden. Haal ze allemaal in en blijf iedereen voor. Voorkom ernstige botsingen en zorg dat je niet met volle vaart uit de bocht vliegt en verongelukt. Met de punten die je verdient kun je je auto steeds beter maken.

0 / 10
Retro Speed 2

Retro Speed 2 is een nieuwe versie van je favo autorace spelletje. Nu nog gaver dan ooit tevoren! Blijf je auto de baas terwijl je over het drukke parcours scheurt. Zigzag tussen alle andere auto's door en verzamel onderweg de muntjes. Zorg dat je niet verongelukt, want dan is het game over!

0 / 10
Crazy Courier Ride

In Crazy Courier Ride is het tijd om op je fiets te springen en als een razende alle dozen op te halen die moeten worden afgeleverd. Maak genoeg vaart om de heuvels op te komen en over de kloven te springen. Zorg dat je niet valt en probeer steeds zonder ongelukken de vlag te bereiken die het einde van elk level aangeeft. Pak diamantjes om te sparen voor een betere fiets.

0 / 10
2 Cars Race

In het uitdagende reactiespelletje 2 Cars Race moet je laten zien hoe goed je kunt autorijden door twee auto's tegelijk te besturen. De auto's hebben allebei twee rijbanen om over te sjezen. Wissel van rijbaan om de wegversperringen te ontwijken en de muntjes te pakken. Als je met een van je twee auto's een van de wegversperringen raakt of een van de muntjes mist dan ben je af. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Car Eats Car 6

Car Eats Car 6 is een grappig autorace spelletje waarin je bommen moet verzamelen en ervoor moet proberen te zorgen dat de andere auto's je niet opeten! Pak genoeg robijntjes om allerlei wapens en andere upgrades te kunnen kopen. Dan kan je rode autootje zich beter verdedigen. Spring over de hindernissen, breek de kratten, en race door de tunnels.

0 / 10
Road Fight

Road Fight is van de startstreep tot de finish een spannende race waarin je de andere auto's moet ontwijken. De groene auto's blijven gewoon in een lijn doorrijden, maar de andere auto's proberen allerlei streken uit te halen om je te laten verongelukken. Probeer er steeds net langs te glippen. Als je de kanten van de baan raakt, ben je er ook geweest, dus pas op!

0 / 10
Paper Racer

Rijd alle unieke, grappige en gestoorde hindernissenbanen uit in Paper Racer, een spannend motor trial spelletje met een bijzondere look. Alle levels lijken net lijntekeningen met pen en potlood. Het design is simpel, maar de levels zijn dat zeker niet! Kun jij je zonder ongelukken een weg banen langs allerlei vreemde en komische hindernissen?

0 / 10
Line Biker

In het moto trial spelletje Line Biker moet je de steilste hellingen zien te overwinnen met je motor. Spring, maak salto's, en draai je motor om goed op beide banden neer te komen. Een mislukte landing kan je coureur zijn leven kosten en je motor wordt er ook door gesloopt. De groene platforms dienen als liften, maar de terracotta platforms zakken door als je er overheen rijdt. Zorg dat je je balans niet verliest!

0 / 10
Ado Cars Drifter

Slip met gierende banden door de bochten in Ado Cars Drifter, een stoer 3D drift spelletje. In dit gave Ado Cars spelletje moet je je bestuurder steeds beter maken door veel te oefenen met het driften. Zo kun je nieuwe sportauto's en nieuwe racecircuits vrijspelen. Begin in de haven en zet zoveel mogelijk punten op je teller door zo lang mogelijk aan een stuk door te driften. Speel het besneeuwde bergpad vrij, en het circuit in de bossen!

0 / 10

Lekker scheuren in deze verzameling van race-spellen. Links zie je de verschillende soorten race-spellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:City Stunts, Earn To Die, Hill Climb Racing, Rollercoaster Rush, Baby Biker, Sportsbike Challenge, Lego Racer, Gorillaz Racer, X Trial Racing, Sewer Run