Tags >

Reactie

Gravity White Ball

Rol door de levels en ontwijk alle stekels met het witte balletje. Kun jij steeds langs alle stekels rollen zonder er een te raken? Wissel snel van baan! Hoe ver kom jij?

6 / 10
The Frustration Game 2

Frustratie krijg je er zeker van, maar hoe ver kom jij? Hou je muis om de juiste plek in het level.

6 / 10
Murder

Probeer in dit spelletje achter de koning aan te sluipen met de gluiperd. Kun jij hem vermoorden? Als het je lukt wordt jij zelf de koning, maar dan volgt een nieuw probleem: nu willen allerlei gluiperds jou vermoorden!

7.1 / 10
Tunnel Rush

Tunnel Rush is een spannend ontwijken spelletje waarin je snel moet reageren om langs alle hindernissen in de kleurrijke tunnel te sturen. Scheur de hoeken om en zwerk omhoog, omlaag, naar rechts of naar links. Kijk goed naar de barrières die voor je opdoemen en reageer bijtijds om erlangs te komen.

5.2 / 10
Kleiduif Schieten

Probeer nu kleiduif schieten. Er komen steeds een aantal discs voorbij en die moet je proberen zo snel mogelijk te raken. Je schiet met een mooi geweer. Reageer snel en gebruik niet te veel kogels om alles uit de lucht te schieten.

8 / 10
Color Switch

De gekleurde cirkels draaien rond. Kun jij met het gekleurde balletje de sterren in de cirkels pakken? Je kunt alleen door de lijnen heen die dezelfde kleur als het balletje zijn. Spring dus op het juiste moment omhoog! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Avalanche King

Pak met de snowboarder alle muntjes en spring over de hindernissen terwijl je de piste af suist. Je hebt nogal haast, want direct achter je dondert de lawine de berg af! Zorg dat je de maalstroom van sneeuw voor blijft!

0 / 10
Intersection

Probeer zo veel mogelijk vlakken in te kleuren in drie of minder keer klikken. Je timing moet goed zijn. Raak de rode vlakken niet!

8 / 10
Power Rangers Defence Academy

Je bent in de training kamer van de Power Rangers! Kun jij snel reageren en alle schoten die de Rangers op je af vuren afweren met je laser stok? Hou het per level 1 minuut vol!

0 / 10
Magic Piano Tiles

Heb jij een razendsnel reactievermogen? Probeer dan Magic Piano Tiles, een leuk reactiespelletje waarin je de pianotoetsen die langskomen snel moet raken. Tik de toetsen aan voordat ze de bodem van het scherm bereiken. Het spelletje gaat steeds sneller! Hoe lang kun jij het volhouden?

0 / 10
Fall Ball

In het uitdagende 3D spelletje Fall Ball moet je het balletje van platform naar platform loodsen. Het balletje rolt met een rap tempo over de baan. Kun jij de vaart van dit behendigheidsspelletje goed bijhouden? Zorg dat je het balletje niet aan de diepe afgrond kwijtraakt. Verzamel muntjes voor de afstand die je hebt afgelegd en speel er mooie nieuwe skins mee vrij!

0 / 10
Fork It

Probeer met de vork alles te pakken. Klik op het juiste moment om de vork te lanceren.

7 / 10
Geometry Dash

Ren snel met het blokje door de levels en ontwijk alle dodelijke stekels. Op de blokken kun je wel springen. Je staat nooit stil, dus blijf alert en spring op tijd!

0 / 10
Brain Waves

Je krijgt een aantal testen en je moet laten zien hoe goed je bent. Reageer snel en voer de opdrachten uit.

8 / 10
Hout Zagerij

Zaag de planken door zodat het hout niet het einde bereikt. Je kan niet op alle plaatsen zagen en je zaag verplaats en vanaf daar moet je zagen.

8 / 10
Hop Don't Stop

Ren over de weg met het konijntje. Kun jij alle edelstenen verzamelen? Zorg dat je alle rotsen ontwijkt! Tussen de levels door kun je de edelstenen gebruiken om upgrades te kopen.

0 / 10
Spinz.io

De fidget spinner arena laat niet langer op zich wachten, grijp een spinner en betreed het speeldveld in deze multiplayer io game!

10 / 10
Test Your Brain

Allerlei leuke en lastige reactiesnelheid- en puzzelspelletjes moet je in dit brain training spelletje doen. Haal jij een hoge score?

8 / 10
Slacking School

De luie Lucy is weer eens aan het klieren in de klas. Help Lucy van alles uitspoken behalve haar schoolwerk. Zorg alleen dat de juf je niet betrapt, anders wordt je op de gang gezet.

0 / 10
De Vloer is Lava

Speel het gratis spelletje De Vloer is Lava!

0 / 10
Steel Jack

Ga er als ridder op je paard op uit om de gestolen edelstenen van de koning en de prinses terug te vinden. Kun jij alle obstakels ontwijken?

8 / 10
Gun Blood

Reageer snel en schiet je tegenstander kapot. Mik wel goed want de tegenstander heeft ook een pistool in zijn handen.

8 / 10
Nom Nom Kitties

Probeer met de katjes de lekkere vissen te vangen. Kies steeds welke kat zijn mond open doet om de volgende vis te vangen. Zorg alleen wel dat je geen bommen doorslikt. Die moet je laten vallen.

6.8 / 10
Space Frontier Online

Probeer met je raket op de Mars te landen in Space Frontier Online. Lanceer je raket en stuur genoeg astronauten naar de Rode Planeet om een ruimtebasis te bouwen. Nu kun je door naar de volgende planeet. Telkens als je raket wordt gelanceerd branden de tanks met brandstof snel op. Tik om ze los te koppelen als ze de groene lijn bereiken. Als je ze te vroeg loskoppelt verlies je een hoop brandstof en vaart, maar als je te lang wacht met loskoppelen gebeurt er een veel grotere ramp: je raket zal in de brand vliegen en exploderen. De astronauten aan boord overleven dat natuurlijk ook niet. Upgrade je raket om steeds verder te kunnen vliegen. Des te verder je komt, des te meer geld je verdient!

0 / 10
The Missile Game 3D

Vlieg met de raket door de tunnel. Er zitten allerlei hindernissen in de weg. Vlieg precies overal tussendoor! Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Touch The Bubbles 3

Probeer in elk level alle bubbles kapot te maken. Het begint makkelijk maar er komen levels die heel erg moeilijk zijn. Hou jezelf onder controle en speel elk level uit.

8 / 10
Snake Condo

Probeer met de slang zo ver mogelijk over het pad te kruipen zonder de zijkanten te raken in dit 3D mobiele snake spelletje. Pak alle gele blokjes en de worteltjes!

0 / 10
Busted

Busted! Gluur met de wanhopige jongen naar de borsten van de zus van zijn beste vriend. Laat je niet betrappen, of het verhaal loopt slecht af! Elke keer als iemand langsloopt of omkijkt moet je wegkijken!

10 / 10
Handless Millionaire 2

Pak zo snel mogelijk zoveel mogelijk geld maar verlies je hand niet. Time goed en doe het snel.

8 / 10
Tower Mania

Stapel alle lagen van de toren zo netjes mogelijk op. Tik ze op het juiste moment aan om ze op de toren neer te zetten. Alles dat over de rand hangt wordt er af gehakt, dus zorg dat je goed stapelt, anders hou je al snel niets meer over om op te stapelen!

0 / 10
Doodle Jump Original

Spring van het ene platform naar het andere en kom zo hoog mogelijk met het gekke beestje. Zorg dat je de platforms niet mist en naar beneden valt!

8 / 10
Iron Snout 2

Iron Snout 2 is een bliskemsnel vechtspelletje! Reageer snel om met het varkentje alle wolven te verslaan. Ze komen je opeten, dus bijt fel van je af. Kun jij al hun aanvallen ontwijken?

10 / 10
Super Dad

Help de Vader goed op de baby passen als moeder er niet is. Hij is een beetje klunzig en kansloos en kan het allemaal niet zo goed. Help hem met zijn taakjes zodat hij het goed leert doen.

0 / 10
Snail Bob 8: Island Story

Ga weer op avontuur met Bob de slak. Dit keer moet je Bob veilig door de jungle loodsen. Kun jij onderweg ook alle sterretjes vinden en verzamelen? Kijk uit voor de vele gevaren op Bob's pad.

8 / 10
Timberman

Hak met de houthakker de boom in stukken, maar kijk uit voor de takken die naar beneden komen. Wissel steeds van kant om de takken te ontwijken.

0 / 10
Timbermen Halloween

Dit is een grappige Halloween editie van het spelletje Timberman. Kun jij de hoge boom in stukken hakken? Zorg dat je niet geraakt wordt door de takken. Wissel steeds op het juiste moment van kant. Hoe ver kom jij in dit uitdagende spel? Speel allerlei Halloween kostuums vrij!

0 / 10
Square Divide

Schiet de blokken kapot. Ze halveren als je hebt geschoten. Hoelang kan jij het volhouden zonder geraakt te worden.

0 / 10
Color Stars

Vlieg met je ster om de planeten en verander steeds van kleur in Color Stars. Er verschijnen ook andere sterren in de baan om de planeet. Je kunt er alleen langs als jouw ster dezelfde kleur is, anders exploderen de sterren als ze elkaar aanraken. Verzamel genoeg sterren om nieuwe planeten vrij te spelen. Kun jij alle planeten in de galerij verzamelen? In de galerij kun je ook meer lezen over de nieuwe planeten die je vrij hebt gespeeld.

0 / 10
Fidget Spinner Master

Fidget Spinner Master, wordt de meester der hand spinners in dit mooie multitouch spelletje. Zet een nieuw record op de teller en verzamel genoeg muntjes om in het kleine winkeltje allerlei nieuwe spinners te kopen!

0 / 10
Pou Kitchen Slacking

Pou hoort eigenlijk aan het koken te zijn, maar hij doet liever andere dingen. Kun jij Pou daarbij helpen? Zorg wel dat je niet betrapt wordt terwijl je loopt te niksen!

8 / 10
Sheep Dash!

Hoe snel zijn jouw reacties? Verdoof de schapen.

8 / 10
Tip Tap 2

Er verschijnt steeds een nieuw laantje naast het straatje. Het beestje rent snel heen en weer. Draai op het juiste moment het nieuwe laantje in zonder dat je over de rand schiet. Blijf gaan, want na een tijdje houden de muurtjes langs de kanten het niet meer!

0 / 10
An Epic Stickventure

Reis door dit vreemde land vol huurmoordenaars die ineens op je af springen. Kun jij ze allemaal uitschakelen met je stickman? Verzamel nuttige wapens.

2 / 10
School Madness

In dit spelletje ben je een boze schooljuf die de kinderen helemaal zat is. Als de kinderen in de klas luidruchtig zijn moet ze ze snel een mep geven met je stok! Zo leren ze wel stil te zijn en te luisteren, hoop je dan.

0 / 10
Rooftop Challenge

Ren en spring van dak naar dank met het mannetje en zorg ervoor dat je niet naar beneden valt! Spring ook over alle obstakels onderweg. Hoe ver kun jij komen?

8 / 10
Music Line

In Music Line is de weg naar het leven wel heel erg smal en nauw, want als je over de rand schiet is het meteen afgelopen: game over! Wend en draai, zig en zag zodat je elke bocht op tijd neemt in dit leuke reactiespelletje. Haal jij het tot het einde van het kronkelende paadje?

0 / 10
Fidget Spinna

Laat je Fidget Spinna zo snel mogelijk draaien in dit verslavende behendigheidsspelletje. Verzamel muntjes om nieuwe onderdelen te kopen die je fidget spinner steeds soepeler maken en beter in balans brengen. Kies uit allerlei coole vormen, kleuren, en patroontjes!

10 / 10
Poopy Bert

Vlieg tussen alle cactussen door in de Flappy Bird spelletje. In plaats van een fladderend vogeltje speel je in dit spelletje met Bert, het poepende mannetje.

0 / 10
Cursor Run

In dit spelletje moet je razend snel zijn. Kun jij jouw muis cursor sneller in de cirkel krijgen dan de PC? Test je reactievermogen!

8 / 10
ZigZag 2

Rol door het level met het balletje en probeer op het pad te blijven. Zorg dat je niet over de rand valt. Hoe ver kun jij komen? Pak onderweg de blauwe kristallen!

0 / 10
Color Switch Challenges

Color Switch Challenges is het nieuwste gratis behendigheids spelletje! Kun jij door alle hoepels springen? Je kan alleen met het balletje door de gelijke kleuren heen springen. Zorg dus dat je op het juiste moment omhoog springt!

7.3 / 10
Monkey Go Happy: Survive

Help het aapje zijn blonde en nogal onbeholpen vriend te redden. Tik steeds de juiste voorwerpen aan om de puzzels op te lossen, de wapens te pakken, of over the stenen te springen. Wat er ook nodig is om hem the redden!

8 / 10
Block Up!

Schuif het blokje naar links en naar rechts om steeds de juiste kleur te raken en de rijen weg te spelen in het reactiespelletje Block Up! Er blijven nieuwe rijen bijkomen, en het blokje wisselt ook nog eens elke paar seconden van kleur. Pas je steeds snel aan en zorg dat de blokken niet tot helemaal onderin het scherm komen!

0 / 10
Skid Cars

Race rond het circuit in je kleine rode raceautootje in het spelletje Skid Cars. Er rijden nog drie andere auto's op de baan, maar dan in de tegenovergestelde richting. Kun jij snel de andere rijbaan in glippen om ze te ontwijken wanneer je ze tegenkomt? Eerst rijden de andere auto's nog als een team achter elkaar, maar als snel gaan ze dwarsliggen en gaan ze afzonderlijk van rijbaan wisselen...

0 / 10
Color Line

Test je reflexen met het uitdagende spelletje Color Line! Zigzag met je gekleurde streep heen en weer om alle hindernissen te ontwijken. Vormpjes die dezelfde kleur hebben mag je raken, maar alle andere figuurtjes moet je ontwijken. Als je een kleurencombo maakt verdien je punten en verandert je streep van kleur. Blijf alert en pas je snel aan!

0 / 10
Break Liner Online

Break Liner Online is een leuk en uitdagend spelletje van Ketchapp! Zoef rond in je ruimteschip. Je moet door de witte lijnen heen vliegen om ze te breken, maar ontwijk de rode en zwarte onderdelen!

0 / 10
Zero Ball

Houd het balletje steeds binnen de cirkel door het met het betje terug naar het midden te tikken. Pak alle puntjes die verschijnen terwijl je speelt. Hoe lang hou jij het vol?

2 / 10
Normal Cat

Vlieg en stuiter door het level met de kat en pak zoveel mogelijk visjes. Kijk uit voor de vissen met stekels! Die kun je alleen raken als je een size upgrade hebt.

8 / 10
Agent Turnright

Voer allerlei opdrachten uit met je geheim agent in deze mini games. Van sleutels pakken tot helicopters neerschieten. Het zit 'm in de timing!

0 / 10
Zombie Crisis

In Zombie Crisis moet je alle zombies afslachten voor ze te dichtbij komen. Ze komen toch verdomd snel de gang door geschuifeld met z'n allen... Leid ze snel af met een verse kwab hersenen en tik snel alle groene gedrochten aan om ze te pletten!

0 / 10
Counterstrike Training

Reageer en schiet, zorg dat jij eerder raak schiet want anders ben je gewond.

8 / 10
Office Slacking 6

Sarah de luilak heeft weer een nieuwe baan gevonden. Kun je haar helpen de baan te houden terwijl ze weer vanalles uitspookt en niet werkt. Zorg dat ze haar privé to-do lijstje afwerkt, maar laat de baas het niet zien!

0 / 10
Sushi Ninja Dash

Spring met de ninja door het level en ontwijk alle werpsterren. Zorg dat de shurikens je niet raken en probeer alle sushi te pakken! Veel succes!

0 / 10
Tabuto

Raak zoveel mogelijk vallende kaarten aan. Beweeg je muis snel en reageer als ze in beeld komen.

8 / 10
Valentine Surprises

Het is bijna Valentijnsdag. Kun jij alle verrassingen die je van plan was klaar maken zonder dat iemand het ziet? Ga snel aan het werk, maar stop als er iemand binnenloopt.

8 / 10
Chain Of Fire 2

Zorg dat iedereen in de fik staat. Klik 1 mannetje of boom aan en die moet ervoor zorgen dat de rest ook brand. Een soort kettingreactie maar dan met vuur!

8 / 10
Gunblood

Schiet zo snel mogelijk je tegenstander neer. Wacht tot je mag schieten en mik goed want je tegenstander schiet ook snel.

8 / 10
Timber Guy

Met Timber Guy kun je laten zien hoe snel jij hout kunt hakken. Hak de boom in stukken en verzamel zo veel mogelijk hout voordat de tijd om is. Kijk wel uit dat je niet wordt geraakt door de takken die steeds verder omlaag komt. Wissel van kant om de takken te ontwijken, anders loopt het slecht af met je houthakker!

0 / 10
Referee Challenge World Cup 2014

Heb jij het inzicht en reactievermogen om een scheidsrechter op het WK te zijn? Test het in dit spelletje. Kun jij in elke situatie steeds de juiste beslissing maken?

8 / 10
Click The Frog

Speel alle mini spelletjes met de kikkers. Reageer snel en probeer alle opdrachten te vervullen.

8 / 10
World Strongest Man 2

Ben jij de sterkste man van de wereld? Til de dingen op en zorg dat je alle wereld records verbreekt.

8 / 10
Left Or Right Hand

Is het de linkerhand of de rechterhand? Er komt steeds 1 hand in beeld. Weet jij of het de rechter of de linker is. Je kan steeds aanklikken wat jij denkt.

8 / 10
Geometry Neon Dash Subzero

Blijf kalm en ontwijk alle stekels en cirkelzagen in het uitdagende reactiespelletje Geometry Neon Dash Subzero. Verzamel de gloeiende witte stippen om allerlei nieuwe blokjes vrij te spelen.

0 / 10
Kebab Schieten

Schiet alle kebab neer die op je af komt. Het zijn grote stukken vlees en die komen steeds dichterbij. Schiet ze allemaal kapot.

2 / 10
Virtual Fidget Spinners

Speel het gave spelletje Virtual Fidget Spinners van MIT en speel online met allerlei verschillende fidget spinners in coole vormen en kleuren. Laat ze draaien en kijk hoe snel ze kunnen gaan!

8.4 / 10
Nex Game

Ren met de man op de muren van ijs af en laat hem op het juiste moment er tegenaan slaan. Als je de muur met de juiste timing raakt dan breekt hij de muur en kun je verder rennen.

8 / 10
Snelle Schutter

Schiet snel en reageer snel. Probeer in elk level genoeg punten te verzamelen door dingen neer te schieten. Blijf richten en knallen maar.

8 / 10
43 Seconds

Je hebt 43 seconden om 15 keer 1 t/m 5 aan te klikken. Easy toch?

6.8 / 10
Rhythm Fireworks

Druk de juiste pijltjestoetsen in als ze op de goede kleur lijn zijn. Je kan zo muziek maken met vuurwerk.

8 / 10
Smoking Barrels

Koop een wapen en probeer alle tegenstanders uit te schakelen. Kan jij ervoor zorgen dat je de beste schutter van het land wordt?

8 / 10
Crackshot

Schiet alle borden kapot. Doe het zo snel mogelijk en met zo min mogelijk kogels. Speel alle 12 de levels uit.

8 / 10
Clicksum

Klik snel en goed alle getallen in de juiste volgorde weg. Het is lastig en sommige getallen zie je niet helemaal goed. Je krijgt steeds andere levels en ook met andere opdrachten! Hoe snel kan jij de levels uitspelen? Reageer zo snel mogelijk!

8 / 10
Crazy Frog Revolution

Druk op de juiste pijltjes om zoveel mogelijk punten te scoren. Er komen pijltjes voorbij en als die langs het voorbeeld komen dan moet je dat pijltje indrukken om punten te scoren.

8 / 10
Zit Defence

Probeer ervoor te zorgen dat de jongen zijn puist niet word uitgedrukt. Er komen steeds handen het level in en die moet jij weg klikken.

8 / 10
Dare Baiting

Probeer snel te reageren en op het rondje te klikken tussen de tanden. Doe het snel anders bijten ze in je hand.

8 / 10
Banana Belly

Zorg dat het aapje genoeg bananen eet. Druk zo snel mogelijk de juiste pijltjestoetsen in om het level uit te spelen.

8 / 10
Rail Of Death

In dit spelletje it je in een karretje dat over de rails de mijn door ratelt. Probeer alle goudstukken en diamanten te pakken, maar val niet in de gaten en spring ook over de rotsen heen.

8 / 10
Don't Step on the White Tile

Tik de juiste nummers aan zodat je altijd op de gekleurde vakjes komt te staan en niet op de witte. Hoe snel weet jij bij het einde te komen?

8 / 10
Colorus

Laat de achtergrond van kleur wisselen terwijl je rent met de stickman. Zo kun je alle hindernissen wegwerken. Maar kies wel de juiste kleuren!

8 / 10
An Ordinary Day

Ren over de weg richting je werk. Het is druk op de weg en er gebeuren steeds ongelukken. Spring overal langs en stop optijd.

0 / 10
Chip And Dale

Gooi alle eekhoorntjes die over de waslijn gooien naar beneden. Mik en time goed want ze rennen best snel.

6 / 10
ZigZag Heroes

Speel ZigZag Heroes gratis!

10 / 10
Kick Trick

Speel Kick Trick, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Rock Paper Siz

Iedereen kent het spelletje steen, papier, schaar natuurlijk wel. Gebruik allebei een hand en kies 1 van de 3. Probeer van je tegenstander te winnen. Schaar wint van papier en niet van steen. Papier wint van steen en niet van schaar. Steen wint van schaar en niet van papier. Probeer het maar snel.

8 / 10
Picnic Pies

Probeer alle taart punten op de juiste plek te leggen. Zorg ervoor dat iedereen evenveel stukken krijgt, maar wel de juiste stukken.

8 / 10
Blue Dash

Ontwijk alle lijnen die op je af komen met het blauwe balletje. Het begin is makkelijk maar vanaf een score vanaf 5000 kom je snel in de problemen.

8 / 10
Bubblize

Vang met 1 luchtbel zoveel mogelijk 4-kantjes. Time goed en klikken maar.

8 / 10
Surprise Pie

In dit spelletje wil je een taart bakken als verrassing. Doe als er iemand langskomt alles weg en doe alsof je een beetje in de keuken aan het dweilen bent. Bak tussendoor snel de taart.

8 / 10
Sushi Slicer

Er vliegt allerlei eten en drinken door de lucht. Hak het allemaal in stukken met je sushi mes. Kijk alleen wel uit voor de bommen, die mag je namelijk niet raken!

8 / 10
Etiketten Plakken

De werknemer slaapt dus moet jij snel alle etiketten op de potjes plakken. Kijk goed wat het is en doe de juiste etiketten op de potjes.

4 / 10
ZigZag

Laat het balletje steeds de juiste kant op rollen door snel te reageren. Kun jij ver komen over dit lange pad vol bochten? Pak onderweg alle gele blokjes op.

2 / 10
Run Bird Run Online

Run Bird Run Online is een uitdagend rennen en ontwijken spelletje waarin je steeds naar de linkerkant of de rechterkant van het scherm moet duiken om de vallende kratten te ontwijken. Reageer snel!

0 / 10
Pop Board

Pak alles in het level voordat de domino stenen het mannetje vragen. Beweeg de muis snel.

0 / 10
Every Second Counts

Je krijgt voor elke tijd 3 pogingen. Probeer precies goed te timen wanneer je de muis loslaat zodat je zo dicht mogelijk bij de target time komt. Hoe ver kom jij?

2 / 10
Flexible Dave

Reageer snel en zet dave zo neer zodat die precies door de muur heen past. Je kan alles veranderen zoals zijn benen, voeten, armen en handen. Doe het snel want de muur komt op je af.

2 / 10
Click on the Frog

Klik op de verschillende kikkers. Soms moet je heel snel klikken, of heel vaak. Soms moet je alleen op een bepaald moment klikken. Kijk goed en reageer zo snel als je kan.

2 / 10
Planet Explorer Online

Draai om de planeten heen met je meteoor en spring van de ene planeet naar de andere. Je moet op het juiste moment uit de baan van de planeet springen om bij de volgende te komen. Des te verder je komt, des te uitdagender je ruimtereis wordt. De planeten worden steeds kleiner en liggen verder uit elkaar. Kun jij alsnog de juiste timing vinden om de interplanetaire sprong te wagen? Veel plezier met spelen!

2 / 10
Tap the Frog Doodle

Deze kleurrijke kikkers willen van allerlei spelletjes spelen. Maar snelheid is alles! Hoe beter je reactievermogen hoe hoger je score. Denk snel en klik de kikkers!

5 / 10
Keypad Kaos

Druk op het juiste cijfer op je toetsenbord om de schietschijf te raken. Ben je snel genoeg?

0 / 10
Pixel Bom

Probeer alle sterren weg te spelen voordat je doorgaat naar het volgende level. Je bent zelf het blauwe pijltje.

0 / 10
Food Rush

Klik in het beeld het juiste voedsel aan. Wat je aan moet klikken staat links onder afgebeeld. Doe het snel wat de flesjes water en de ananas zal snel verdwijnen.

0 / 10
Flipped Out

Probeer elke keer 2 dezelfde kaarten in het spel te vinden. Je krijgt de kaarten maar heel kort te zien dus doe je best.

0 / 10
Card Rush

Klik zo snel mogelijk de juiste nummers aan en doe het ook nog in de juiste volgorde! Vang daarna de bonus op die je verdient.

0 / 10
Morplee

Speel alle kleine mini games zo snel mogelijk uit. Aan de zijkanten komen er dingen naar beneden en die moet je zo snel mogelijk kapot maken door er op te klikken.

0 / 10
Bone Ranger

Verzamel met het doodshoofd alle muntjes. Let wel goed op dat ze je niet raken met de kettingen.

0 / 10
Danger Donuts

Eet zoveel mogelijk van elke donut op. Klik op de juiste plek om zoveel mogelijk op te eten.

0 / 10
Multitask 2

Er komt om de 15 seconden een spel bij met een andere besturing. Elk spel gaat wel door, hoelang hou jij het vol?

0 / 10
Atomic 2

Probeer alle blokjes te pakken. Wissel van baan maar kijk uit voor kogels.

0 / 10
Counting The Stars

Elke keer krijg je heel kort een beeld te zien, hoeveel sterren kan jij zien? Geef het juiste antwoord.

0 / 10
Monotone

Probeer met de ronde bal zolang mogelijk te overleven tussen alle vierkantjes.

0 / 10
Shop Till You Drop

Zorg dat alles wat op je boodschappen lijstje staat ook in het karretje beland. Beweeg het karretje om het te vangen.

0 / 10
Hide Caesar Level Pack

Probeer de ronde vorm van ceaser in elk level te beschermen tegen alle stenen die naar beneden komen.

0 / 10
Snack Time

Geef de juiste dingen wat lekkers te snacken, Verwijder sommige stukjes uit het level.

0 / 10
Rektagon

Ga steeds op de juiste plek staan is wat je moet doen. De muren komen op elkaar af maar er is altijd wel een plekje.

0 / 10
Infect

Infecteer alles en iedereen. Kijk goed rond en zorg ervoor dat je alles te pakken krijgt.

0 / 10
The Circular Blot

Probeer de bal aan het einde van het level te krijgen. Beweeg de grote bal met de muis.

0 / 10
Twirip

Open de eieren voordat ze kapot op de grond vallen. Klik snel want ze vallen sneller dan je denkt.

0 / 10
Red Runner

Vlieg door het rode doolhof met je raket. Je moet goed kijken, want er zijn allerlei hindernissen die je moet ontwijken. Haal jij het einde?

0 / 10
Be Ready

De koning en de koningin zijn ontvoerd door een bende schurken. Kun jij de kleine alien ninja helpen ze te redden? Je zal snel moeten reageren op de vijanden die ineens uit verborgen plekken komen springen!

0 / 10
Sneaky Secret Santa

Sluip snel de kamer in met de kerstman en leg de cadeautjes bij te kerstboom neer. Maak ook de kamer mooi, maar zorg dat de kinderen je niet te zien krijgen. Wees snel!

0 / 10
Lane Like

Er is maar een weg. Je moet door de vierkantjes en cirkels heen komen, dus neem steeds de juiste vorm aan: een cirkel of een vierkant. Reageer snel!

0 / 10
BE Fighter

Reis rond en ga op een avontuur met het gekke beestje van BE Gamer. Je moet snel reageren om je vijanden te kunnen ontwijken en verslaan!

0 / 10
Pops Frenzy

Probeer zoveel mogelijk bubbels te laten knappen. Maar kijk uit! De bubbels met een doodshoofd er in moet je ontwijken. Als je die per ongeluk laat knappen kost het je een levenspunten.

0 / 10
Shadowscape

Kun jij de weg naar de poort vinden in de schaduw wereld? Klim en spring langs alle hindernissen maar val niet naar beneden en word niet geplet!

0 / 10
One Direction Crazy Dancing

Zorg ervoor dat je niet betrapt wordt terwijl je gekke dansjes doet met de jongens van One Direction elke keer als hun manager niet kijkt.

0 / 10
Space is Key 2

Space is Key is weer terug met een nieuwe reeks uitdagingen! Spring met je blokje over alle andere blokken heen. Krijg jij de timing net goed?

0 / 10
Button Hunt

Zoek in elk level goed naar de rode knop. Dan moet je hem ook nog aanklikken. In elk level is de puzzel net weer even anders.

0 / 10
Independence Day Slacking 2014

Sarah is weer terug. Dit keer is ze een barbecue feestje aan het geven bij het Witte Huis. Werk alle taken af, maar zorg dat de security je niet ziet klieren.

0 / 10
Acid Panic

Vang met het mannetje alle chemische stof die lekt uit de pijp die over het plafond loopt. Leeg je emmer snel in de bakken aan de zijkanten.

0 / 10
One More Line

Probeer met de lijn door het level te vliegen. Je kunt voorwerpen ontwijken door er omheen te slingeren, maar kijk uit dat je niet tegen de pilonnen en de muren knalt.

0 / 10
Santa's Leap

Help alle kerstmannen over de sneeuwpoppen te springen. Wacht tot de kerstman in het vakje voor de sneeuwpop stapt en klik dan op de kerstman om hem te laten springen.

0 / 10
Fast Fried

Probeer met de kip uit de keuken te ontsnappen. Ren door de keuken en blijf de gemene kok voor die met een mes achter je aan komt. Kun jij alle hindernissen en vallen ontwijken? Veel succes!

0 / 10
Match Dash

In dit spelletje moet je snel reageren. Telkens als het figuurtje over het juiste silhouet draait moet je de cirkel aantikken. Kun jij het ook met meerdere cirkels tegelijk? Veel plezier!

0 / 10
Skywards

Laat de draaiende stippen zich steeds vasthechten aan de muur. Wacht niet te lang, want dan verdwijnen ze. Klik ook niet mis, want als je de volgende steen mist ben je af! Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Lectro

Hoe ver kun jij komen in dit spelletje? Schiet steeds je stipje door naar de volgende positie. Kijk uit, want als je mist ben je af!

0 / 10
Froggly Jump

Spring met je groene kikker van het ene platform naar het andere. De platforms schuiven snel over elkaar heen. Kun jij steeds op het juiste moment springen zodat het platform je net niet raakt? Hoe hoog kun jij komen in het verslavende spelletje Froggly Jump? Veel speelplezier!

0 / 10
Shoot Them All

Vuur op het juiste moment je blauwe ster af om de gele ster bovenin te raken. Zorg dat je niet mist, anders knal je tegen de stekels. Wacht ook niet te lang, want je ster zak langzaam naar beneden, en ook daar zitten stekels!

0 / 10
Crossy Temple

In dit cross the road spelletje moet je Indiana Jones helpen de gevaarlijk tempel door te komen. Hoe ver kun jij komen? Verdien genoeg muntjes om Indiana weer tot leven te wekken als het even mis gaat!

0 / 10
Cake Topping

Stapel steeds een nieuwe laag op de cake en probeer hem zo hoog mogelijk te maken. Klik steeds op het juiste moment om de nieuwe laag op de cake te laten vallen en klik niet mis!

0 / 10
UnlockIt

Breek steeds het slot open door met perfecte timing te klikken. Zo kun je het hangslot open maken en door naar het volgende level. Het wordt steeds moeilijker!

0 / 10
WireBuzz

Heb jij een vaste hand? Deze draad staat onder stroom dus probeer hem niet te raken! Verzamel munten om upgrades te kopen en verbeter jouw highscores. Succes!

0 / 10
Circle Run

Ontwijk alle rode blokken met de blauwe stip. Je kunt alleen in een cirkelvorm bewegen en draaien. Kun jij alle witte stippen pakken die in het level verschijnen?

0 / 10
Brave Triangle

Vlieg door het doolhof met het pijltje en ontwijk alle hindernissen. Je mag de muren niet raken! Vlieg door de openingen. Soms kun je beter aan de ene kant het scherm uitvliegen om sneller aan de andere kant te komen! Veel succes!

0 / 10
Plan 99

Zorg dat je niet uitschiet en laat de pijl steeds op het juiste moment uit de baan vliegen om het doelwit te raken! Niet makkelijk, maar wel heel leuk!

0 / 10
Stack Tower

Stapel nieuwe lagen bovenop te toren. Het doel is om je toren zo hoog mogelijk te maken met deze kleurrijke lagen. Zorg dat je de nieuwe laag op het juiste moment laat vallen.

0 / 10
Collect More Candy

Tik alle juiste snoepjes aan om ze te verzamelen maar kijk uit voor de exploderende bonbons! Kies de spelmodus die je wilt spelen en reageer snel op de vallende snoepjes!

0 / 10
Color Pin

Speel Color Pin, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Wire

Speel Wire, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Fidget Spinner Mania

Speel Fidget Spinner Mania, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Tile Blaster

Speel Tile Blaster, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Nynjump

Speel Nynjump, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Two Neon Boxes

Speel Two Neon Boxes, een leuk Behendigheid spelletje nu gr

0 / 10
Bubble Rain

Speel Bubble Rain, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Castle Dash

Castle Dash is een leuk rennen en ontwijken spelletje waarin je alle hindernissen moet ontwijken om tot bovenin het kasteel te klimmen. Spring over de dodelijke bijlen en vuurballen, en kijk uit voor de draak!

0 / 10
Boom Dots

Boom Dots is een leuk spelletje waarin je het schot steeds goed moet timen om de grote beige stip te raken. Wees niet te haastig, maar wacht niet te lang, want anders kom je tegen de rijzende stekels aan!

0 / 10
Duo Online

Duo Online is het mooie behendigheidsspel waarin je blijft klikken. Houd de stok met de balletjes hoog terwijl je het langs de objecten boven je sleept. Probeer alle sterren die je ziet te verzamelen voor maximale punten. Met het abstracte design en uitdagende gameplay verveel je je geen moment!

0 / 10
Zombie Cows

Zombie Cows from Hell is een hilarisch reactiespel waarin je met je hamer zoveel mogelijk zombiekoeien moet meppen als je kan. Sla ze allemaal terug de grond in om de doelscore te halen voordat je tijd op is!

0 / 10
Ouch Finger

Het razendsnelle ontwijken spelletje Ouch Finger is niet voor tere zieltjes! Overal zijn scherpe randjes waar je je aan kan snijden. Houd je vinger paraat en je ogen open om heelhuids langs de obstakels te komen. Hoeveel punten kun jij scoren voordat je je zielige vinger spiest?

0 / 10
Yeggman

Yeggman is een leuk reactiespelletje met een steampunk look. Kun jij de code breken door de juiste getallen in te voeren? Je ziet de serie getallen bovenaan. Het pijltje gaat de klok rond en rond. Klik snel als het pijltje het juiste nummer aanwijst!

0 / 10
Duet

In het reactiespelletje Duet vlieg je met twee gekleurde stippen door de ruimte. Je hebt een rode en een blauwe stip. Beide stippen moeten de witte blokken die je onderweg tegenkomt ontwijken. Draai steeds behendig om alle blokken heen door een cirkeltje te maken.

0 / 10
Hardbounce

Hardbounce is een behendigheidsspelletje waar simpel design samengaat met een zeer uitdagende spelervaring. Je bent een bal die heen-en-weer rolt in een serie zwarte hokjes die langzaam maar zeker een plafond vol spiezen naderen. Als je op de pijltoets omlaag drukt, spring je van het ene naar het andere hokje. Als je links of rechts drukt, kun je andere dodelijke objecten vermijden. Maar houd het pijltje omhoog ingedrukt, laat de bal stuiteren, en plotseling moeten de obstakels bang zijn voor jou! Hoe ver kom jij voordat je te dicht bij de spiezen vliegt?

0 / 10
Finger Stick

Stoot de stok met genoeg om kracht in dit bedrieglijk eenvoudige behendigheidsspelletje! Als je dit spel wilt winnen, moet je het gekleurde stokje met een zeer specifieke hoeveelheid kracht omduwen. Als je er ook maar een beetje naast zit, dan zal het bolle staafje niet meer overeind komen. Hoe vaak moet jij het proberen tot je de winnende techniek in de vingers hebt?

0 / 10
Katana Fruits

Katana Fruits is een reactiespelletje waarin je elk stuk fruit dat je ziet doormidden moet hakken. Gebruik je scherpe samurai zwaard en snijd al het fruit in de lucht in stukjes. Je wordt beloont als je je coole vechtkunsten laat zien en in één slag meerdere vruchten tegelijk raakt. Maar laat de bommen met rust, of jij bent straks nog degene die in stukken ligt!

0 / 10
Tap Neon

Stuiter het blokje steeds verder omhoog in Tap Neon. Hoeveel verdiepingen kun jij voorbijkomen in dit spelletje zonder de muren, mijnen, en andere hindernissen te raken?

0 / 10
Tap Tap Parking

In het parkeer spelletje Tap Tap Parking moet je de auto's op het juiste moment laten remmen. Zorg dat ze precies op het groene parkeervak komen stil te staan. De auto's rijden veel te hard, dus zorg dat ze op tijd stoppen!

0 / 10
Rock Hero

Ben jij een echte gitaarheld, of wil je er eentje worden? Oefen dan met Rock Hero! Speel de juiste noten door op de snaren te tikken als de gekleurde fiches tot onderin het scherm schuiven. Je ziet ze aankomen, dus blijf geconcentreerd!

0 / 10
Halloween Wheel

Hou de pompoen heel in het behendigheidsspelletje Halloween Wheel! Dat is makkelijker gezegd dan gedaan, want de pompoen zit van een het zadel van een eenwieler. Heb jij genoeg evenwichtsvermogen om lekker ver te fiesten voordat het mis gaat en de pompoen uiteen spat?

0 / 10
Whack a Creep

Mep de bovennatuurlijke verschijningen en Halloween monsters weg van het raam in Whack a Creep. Reageer snel, maar kijk wel eerst even onderaan om te zien welke monsters je wel en niet moet raken voordat je zomaar klappen gaat uitdelen. Zorg dat je ze niet mist!

0 / 10
Temple Dash

Temple Dash is een gaaf spelletje waarin je met je schattenzoeker door de tempel moet zien te komen. Het is behoorlijk spannend, want deze tempel zit bomvol dodelijke vallen! Kun jij alle rollende rotsblokken, vlammenwerpers, en verborgen stekels ontwijken? Blijf niet te lang stilstaan!

0 / 10
Cube Dash

Cube Dash is een lekker pittige hindernissenbaan vol levensgevaarlijke hindernissen waar je met je kleine kubus overheen moet zien te springen. Spring op de platforms of schiet er onderdoor. Ontwijk de cirkelzagen en spring over de stekels. Probeer steeds weer nieuwe levels vrij te spelen door de eindstreep te passeren!

0 / 10
Bomb Challenge

Reageer snel in het spelletje Bomb Challenge en werp je bommen tegen de muren. Je moet de muren zien te raken terwijl je de vliegende blauwe obstakels ontwijkt. Het zwarte pijltje dat om je bom heen draait geeft de richting aan waarin je bom wegschiet wanneer je klikt of het scherm aantikt. De oranje booster icoontjes verdubbelen of verdrievoudigen je score, of verminderen de snelheid van de blauwe voorwerpen. Laat je niet afleiden door de schaduwen die door het level zwiepen!

0 / 10
Neon Dunk

Stuiter de bal naar links of naar rechts door op de linker- of rechterzijde van het scherm te tikken. Je moet de basketbal steeds door de hoepel werpen in Neon Dunk. Als je mist of als je bal lek wordt geprikt, dan verlies je de ronde.

0 / 10
Sliding Bricks

Tik de juiste blokken aan en maak kleurencombo's om elke rij blokken weg te spelen in Sliding Bricks. Alsof dat nog niet moeilijk genoeg was wisselt het blokje om de zoveel tijd ook nog eens willekeurig van kleur. Let goed op en pas meteen je klikgedrag aan!

0 / 10
Fidget Spinner Multiplayer

Neem het op tegen wel vier andere spelers in het multiplayer arena spelletje Fidget Spinner Multiplayer. Geef je spinner een harde draai en werp hem de arena in. Kun jij alle andere spinners buiten de grenzen stoten? Wie als laatste overblijft wint het spel!

0 / 10
Geo Dash

Loods het blokje door de lastige, met vallen bestrooide levels van Geo Dash! Spring over de stekels en ga door de neon poorten om de zwaartekracht om te keren. Laat je niet van de wijs brengen, want ook het plafond zit vol scherpe stekels!

0 / 10
Fruit Slicer

Hak al het fruit aan stukken in het leuke reactiespelletje Fruit Slicer. Er vliegt allerlei fruit door het veld. Hak door met je muis of vinger te swipen en snijd al het fruit doormidden. Pas op voor de bommen, want als je ze raakt dan verlies je heel veel punten!

0 / 10
Hextris Online

Draai de zeshoekige steen rond en stapel alle gekleurde balken netjes op om match-3 combo's te maken in Hextris Online. De balken komen steeds sneller naar beneden. Zorg ervoor dat de stapels niet boven de grens van het speelveld uit komen te steken.

0 / 10
Knight Jump

Misschien wordt er bovenin de toren een prinses gevangengehouden, of ligt er een grote schatkist. Hoe dan ook, in Knight Jump, moet jij de top proberen te bereiken - ook al staat de toren in brand! Spring van platform naar platform en ontwijk alle kleine brandjes. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Piler Sky

Stapel de vrolijk gekleurde blokken op en bouw een hoge toren in Piler Sky. In dit reactiespelletje mag je nooit twee van dezelfde blokken bovenop elkaar stapelen. Je kan steeds zien wat het volgende blok wordt. Als het volgende blok identiek is aan het vorige, dan moet je eerst het vorige blok verwijderen voordat je verder kunt bouwen. Doe je dat niet, dan explodeert je toren!

0 / 10
Geometry Jump

Houd je blokje in leven in Geometry Jump! Spring langs de stekels, muurtjes, en andere dodelijke hindernissen en zorg ervoor dat je felgekleurde blokje niet wordt stukgeslagen. Des te meer punten je verzamelt, des te meer extra blokjes je kunt vrijspelen. Kun jij de volledige set bij elkaar sparen? Het is een behoorlijke uitdaging om alle levels van dit rappe reactiespel uit te spelen!

0 / 10
Geo Dash 2

Geo Dash 2 is een gaaf platform spelletje waarin je blokjes op een gevaarlijk avontuur gaat. Help je blokje een weg te vinden langs alle dodelijke obstakels en vallen. Spring over de stekels en duik onder de laaghangende platforms door. Pak onderweg de power-ups om meer superkrachten te ontgrendelen.

0 / 10
Falling Orbs

In Falling Orbs komt er een ware lawine aan bollen op je af. Je moet ze allemaal zien te ontwijken. Er zitten ook diamantjes tussen, en die moet je er snel tussenuit pikken. Kun jij de hagelstorm lang genoeg overleven om een respectabele scoren neer te zetten?

0 / 10
Fire and Water Geometry Dash

In Fire and Water Geometry Dash moet je met je water-en-vuur blokje een dodelijke hindernissenbaan vol lava, watervallen, uitstekende rotsblokken, en wiegende platforms overleven. Spring over alle hindernissen heen, vlieg langs de obstakels, en probeer het tot het einde te halen. Onderweg kun je de sterretjes pakken om extra punten te scoren.

0 / 10
Space Tunnel

Scheur door een gevaarlijke tunnel vol vallen in Space Tunnel, een rap 3D reactiespelletje. Zorg dat je niet tegen de barrières aan knalt en stuur je schip door de openingen in de muren. Pak de muntjes en wijk snel uit om dodelijke botsingen te voorkomen. Het spel gaat steeds sneller. Hoeveel barrières weet jij te passeren?

0 / 10
The Impossible Dash

Cross langs alle gevaren in The Impossible Dash. Scheur met je blokje alle stekels voorbij op deze gevaarlijke hindernissenbaan. Sommige stekels staan stil, maar andere bewegen plotseling. Kijk goed om de verschillende soorten stekels bijtijds te herkennen. Spring naar de overkant of blijf waar je bent. Kun jij het tot de eindstreep halen?

0 / 10
ChopChop

Hak het fruit en de groenten aan stukken in ChopChop, een leuk reactiespelletje. Je kunt bonusmuntjes verzamelen door het fruit precies doormidden te hakken. Kijk uit, want af en toe zit er een bom tussen het fruit verstopt. Zorg dat je de bom niet door probeert te hakken, want dan gaat hij af! Er zijn 10 andere grappige soorten voedsel die je kunt vrijspelen.

0 / 10
Crazy Cabbie

De taxichauffeur is helemaal doorgedraaid in Crazy Cabbie. Hij is plots op het midden van de snelweg omgekeerd en rijdt nu tegen het verkeer in! Om te zorgen dat je niet omkomt in een verschrikkelijk auto-ongeluk moet je over alle andere auto's, bestelbusjes en vrachtwagens heen springen die op je af komen rijden. Over de weg liggen ook groene diamantjes. Kun jij ze allemaal verzamelen?

0 / 10
Arrozoid

Tik de pijltjes van de streep af in Arrozoid en probeer alle woorden en letters te raken. In elk level staat een bericht voor je geschreven. Je moet steeds alle woordjes verwijderen door de letters met je pijltjes te raken. Klik om de pijltjes van de lijn te laten springen. Ze schieten recht vooruit in de richting die ze met hun puntje aanwijzen, dus wacht op het moment dat ze precies goed in de bocht liggen!

0 / 10
Viking King

Ren heen en weer en ontwijk alles. De Noorse God Odin is boos, en daarom probeert hij je vanuit de lucht plat te stampen en slaan. Duik steeds uit de weg om de vuisten en voeten van Odin te ontwijken. Kun jij alle grappige personages vrijspelen? Veel plezier!

4 / 10

Hoe snel reageer jij in reactie spellen?

Reactie Spelletjes: Heb jij een reactietijd waar je u tegen zegt; ben je sneller dan je schaduw? Kan jij als de beste het hele speelveld in de gaten houden en ben je sneller dan al je tegenstanders. Speel met schapen of schiet juist dingen uit de lucht. Kan jij dit allemaal aan speel dan nu in een van deze reactie spelletjes. Reageer lekker vlug! Waar wacht je nog op?

Dit vinden wij de leukste spellen:Gravity White Ball, The Frustration Game 2, Murder, Tunnel Rush, Kleiduif Schieten, Color Switch, Avalanche King, Intersection, Power Rangers Defence Academy, Magic Piano Tiles