Tags >

Restaurant

Burger Restaurant 2

In dit tweede deel van Burger Restaurant kan je je winkeltje in een keten veranderen door steeds na elk level een nieuwe plek op de kaart te veroveren. Bedien je klanten zo snel mogenlijk om ze tevreden te houden en zo je dagelijkse doelen te behalen.

8.1 / 10
Diner Dash

Manage je restaurant goed door de klanten snel te bedienen. Als je eenmaal je dagelijkse goal hebt behaald dan mag je het restaurant stukje bij beetje gaan opknappen.

8 / 10
Sushi Chef

Help je gasten want je bent de chef in het restaurant. Maak de juiste gerechten wat ze vragen en zorg ook dat ze nog een beetje op tijd worden geholpen in het sushi restaurant. Je begint 1 restaurant en als het goed loopt kan je meerdere restaurants openen.

8 / 10
The Apprentice

In de Amerikaanse televisie serie The Apprentice zoekt zakenman Donald Trump naar mensen om aan te nemen voor een flink goed betaalde baan. Laat zien dat ook jij die apprentice kan zijn door dit restaurant goed te managen.

8 / 10
Papa's Cafetaria

Probeer al je klanten tevreden te maken door heerlijke hamburgers te maken met Papa Louie. Kun jij precies de hamburger maken die ze willen hebben? Leg alles netjes tussen de broodjes neer.

7.4 / 10
McDonalds Videogame

Bouw je eigen hamburger-imperium op in het uitgebreide spel McDonalds The Videogame.

8 / 10
Papa's Taco Mia

Papa Louie heeft weer een nieuw restaurant geopend. Dit keer werk je in een taco bar. Kun jij heerlijke tacos voorbereiden voor al je klanten? Kijk goed naar de bestellingen.

8.1 / 10
Papa's Pancakeria

Bak heerlijke pannekoeken voor je gasten in Papa's pancakeria. Kun jij alle ingredienten netjes in de pannekoeken verwerken en ervoor zorgen dat je alleen maar blije klanten hebt? Je kunt allerlei leuke extra's winnen met de kaartjes die je spaart met extra fooigeld.

8.3 / 10
Papa's Cupcakeria

Papa Louie heeft weer een idee voor een nieuwe zaak. Dit keer kun je allerlei mooie cupcakes maken voor je klanten. Spaar steeds meer mooie versiersels en maak de allerlekkerste cupcakes!

8 / 10
Hot Dog Bush

Help Dubya met het maken van Hot Dogs en Hamburgers!

7.9 / 10
Must Escape the Burger Joint

Je zit vast in de hamburger shop. Probeer naar buiten te komen door de juiste materialen te vinden en die goed te gebruiken.

8 / 10
Family Restaurant

Het familie restaurant was eerst een drie sterren tent, maar nu moet jij het koken overnemen en zorgen dat het restaurant niet ten gronde gaat. Leer de maaltijden voorbereiden en doe het snel en precies genoeg zodat iedereen tevreden blijft.

8 / 10
Burger Tycoon

Wordt manager van een burger keten en bouw je imperium op. Wees zo harteloos als nodig is om de omzet te verhogen. Slacht dieren, verniel het milieu, corrumpeer politici en dietisten om de wereld te veroveren.

8 / 10
Burger Bustle

Help Addy haar bijbaantje bij de hamburger tent zo goed mogelijk uit te voeren zodat ze genoeg geld verdient om een mooie jurk voor het bal te kopen. Bedien al je klanten zo snel mogelijk. Begroet ze als ze binnenkomen en wijs ze naar een tafel. Klik steeds op de tafel om ze te bedienen, een bestelling op te nemen, en af te ruimen.

8.1 / 10
Ratatouille

Serveer de gasten in het restaurant uit de Disney film Ratatouille zo snel als je kan om je dagelijkse doelen te behalen. Let niet teveel op het gescheld van de maitre d' terwijl je probeert te werken...

8 / 10
Pizza Cafe

Gratis pizza maken in je eigen cafe, wie wil dat nu niet? Start met het maken van de lekkerste pizza's in je eigen Pizza café!

0 / 10
Papa's Wingeria

Papa Louie heeft nog een restaurant geopend. Kun jij allerlei lekkere gegrilde kippenvleugeltjes klaarmaken voor je klanten? Marineer de in de juiste saus en leg alles mooi neer op de bordjes met alle juiste extra's erbij. Met je fooiengeld kun je allerlei goodies winnen in de bonusspelletjes tussen elk level.

8.1 / 10
Burger Shop 2

Je werkt in een Burger shop en moet zorgen dat alle klanten tevreden zijn en het juiste menu krijgen.

8 / 10
Papa's Pastaria

Papa Louie is terug met een hele nieuwe winkel. Dit keer kook je pasta in Venetie, en heb je zelfs bediening in je zaak! En er zijn ook veel nieuwe personages en recepten, en allerlei nieuwe minigames!

8 / 10
Sushi Swap

In dit bejeweled spelletje ben je een sushi chef, maar kun jij snel genoeg de sushi in rijtjes van drie of meer bij elkaar zoeken voordat de hoofdchef een woede aanval krijgt?

8 / 10
Burger Restaurant

Beheer een hamburger restaurant en zorg dat je klanten tevreden blijven.

8 / 10
Penguin Diner

Help Penny de Pinguin genoeg geld verdienen om weer naar huis te kunnen gaan. Verdien genoeg geld om de dag door te komen door je klanten snel te bedienen. Met het geld dat je verdiend hebt kun je ook upgrades kopen om iedereen in het drukke restaurant tevreden te kunnen houden.

8.1 / 10
The Bar

Kan jij snel genoeg de juiste drank inschenken? Schenk in wat de klant wil hebben en zet het voor ze neer op de bar. Je moet snel zijn, want anders staat er binnen de kortste keren een veel te lange rij.

8 / 10
Zombie Restaurant

Je werkt in een zombie restaurant. Er komen zombies, geef ze een tafel en zorg dat ze het menu krijgen. Daarna moet je alles wat ze hebben besteld aan de juiste tafel geven.

8.3 / 10
Super Ant

Je loopt in de bediening rond tussen alle beesten en moet iedereen op tijd te eten geven. Geef wel het juiste eten en loop lekker rond.

7.3 / 10
Falafel King

Maak broodjes Falafel, maar schiet op voordat je klanten boos worden.

8 / 10
Hungry Giants

Maak hamburgers, hotdogs, en frietjes klaar voor de reuzen die naar je kraampje toe komen. Blijf je het eten voeren dat ze willen totdat ze weggaan en geld achter laten. Probeer te zorgen dat je niets aanbrandt.

8.1 / 10
Burger Restaurant 4

Je werkt in een burger restaurant en moet ervoor zorgen dat je alle klanten bedient. Maak de burgers en andere dingen en zorg dat de klanten van het burger restaurant tevreden zijn.

8 / 10
Donut Winkel

Maak koffie en donuts klaar voor je klanten. Kies de juiste donut en de juiste verzieringen voor op de donuts, en als je klaar bent, klik dan op het dienblad om het aan het klant te geven.

8 / 10
Bilbo - The 4 Corners Of The World

Help iedereen in het restaurant. Kies het menu en help alle klanten. Doe het natuurlijk goed zodat ze tevreden het restaurant verlaten.

8.3 / 10
Merry Christmas Cake

Je klanten willen allemaal een mooie taart voor kerst. Kun jij de cake goed namaken in je keuken? Kijk goed en kies de juiste versiersels en kleurtjes.

7.6 / 10
Restaurant Slots

Laat de rollen draaien en probeer je lekkere taartjes en andere hapjes uit de gokkast te halen voor de klanten in je restaurant. Speel tegen andere spelers en scoor meer punten dan wie dan ook!

0 / 10
Salad Bar

In dit spelletje ben je een chef in je eigen mooie salade restaurant. Maak mooie en gezonde gerechten klaar voor je klanten. Verdien genoeg geld iedere dag en probeer te spren voor leuke upgrades om het restaurant nog mooier te maken.

8 / 10
Panda Restaurant

Kun jij alle klanten snel genoeg bedienen in je panda restaurant? Spaar voor mooie upgrades zodat je gasten zich beter kunnen ontspannen en blijer zijn.

8.5 / 10
Restaurant Kitchen Cleaning 3

In dit restaurant is de keuken een grote bende aan het einde van de avond als alle gasten weg zijn. De volgende ochtend moet alles natuurlijk weer helemaal schoon zijn voor de nieuwe dag. Kun jij alles weer netjes maken?

2 / 10
Dexter Mix Master

Zorg ervoor dat je genoeg te eten klaar maakt met Dexter en dat je niet in slaapt valt. Maak de juiste dingen en doe het ook nog eens snel.

8.2 / 10
Cooking Academy 2

Leer koken in cooking academy 2! Er wordt je geleerd om een goede kok te zijn. Zoek de juiste ingredienten bij elkaar en maak het klaar zoals staat beschreven. Wordt jij de beste kok?

8 / 10
Italiano Restaurano

Kies de juiste ingredienten en maak al de lekkere gerechten klaar voor je klanten in dit spelletje. Kun jij optijd iedereen bedienen en de ingredienten bijbestellen?

8 / 10
Bestelling Onthouden

Kan jij alle bestellingen van je klanten onthouden? Kijk goed naar de plaatjes en klik daarna de juiste cakejes en drankjes in de juiste volgorde aan.

8 / 10
Burger Rush

Speel bejeweled en verzamel de juiste ingredienten voor je burgers. Maak ze snel klaar voordat je klanten hun interesse verliezen. Verzamel de muntjes zodat je nieuwe recepten kunt kopen.

8 / 10
Pizza Joint

Maak lekkere pizza's klaar voor je klanten. Laat ze niet te lang wachten en bedien ze snel. Koop ook af en toe nieuwe ingredienten.

8 / 10
Beach Cafe

Help al de gasten in je strandtent en voorzie ze van drinken en eten. Klik op een klant om hun bestelling te nemen, ga daarna naar de strand tent en klik de juiste voorwerpen aan in de eten en drinken menus. Pak de bestellingen op en draag ze naar de klant. Als je de tafels af hebt geruimd kun je de vieze glazen en borden in de groene bakken kwijt.

8.1 / 10
Ice Rink Dinner

Maak lekkere gerechten in de bar waar jij werkt, langs de kant van de ijsbaan. Zorg dat alles goed loopt, en dat de klanten snel bediend worden. De recepten kun je in het receptenboek opzoeken.

0 / 10
Serena's Sea Food Frenzy

Gril snel alle visjes. Pak steeds wel de goeie. Kun jij alle klanten bij Serena's viskraampje snel bedienen en veel geld verdienen?

9 / 10
Bartender

Jij bent de bartender, kun je de klanten tevreden houden en genoeg geld verdienen?

8 / 10
Sushi Go Round

Maak de juiste sushi op tijd klaar en houd de klanten tevreden.

8 / 10
Papa Louie 3

In dit leuke Papa Louie platform avontuur moet je de andere medewerkers van Papa Louie's restaurant redden. Kun jij alle kwaadaardige gemuteerde sundae ijsjes verslaan?

8 / 10
Pizza Party

Kies de juiste ingrediënten en verspreid ze over het pizzadeeg in Pizza Party. Klik als de pizza klaar is op de oven knop en bak de pizza meteen gaar. Des te sneller je de pizza aan de klant overhandigt, des te meer fooi je verdient.

0 / 10
Soda Shop

Soda Shop is een leuk match-3 spelletje waarin je combo's kan maken met vrolijk gekleurde frisdrank in allerlei smaken, en heel veel zoete snacks. Elke keer als je een level verder komt speel je meer snoep vrij!

0 / 10
Beach Bar

Speel Beach Bar, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Papa's Hot Doggeria

Je runt een hotdog restaurant en moet zoveel mogelijk verkopen. Maak de hotdogs en werf klanten. Kun jij alle bestellingen goed bijhouden? Speel ook de minigames tussendoor om extra voorwerpen te winnen om de winkel mee te versieren. Dan wachten je klanten ook met meer plezier op hun bestelling.

7.9 / 10
Big Time Bar

Probeer ervoor te zorgen dat iedereen het naar zijn zin heeft en de drankjes snel krijgt. Zet ze op een leuke plaats en bedien ze goed.

8 / 10
Burgershop Frenzy

Kun jij alle hamburgers voor je klanten klaarmaken? Zorg ervoor dat iedereen krijgt wat er besteld is. Kijk goed naar de plaatjes en maak de juiste hamburgers!

5 / 10
Restaurant Romance

Pest de gasten die in het restaurant zitten zoveel mogelijk door alle voorwerpen te gebruiken.

8.1 / 10
Makelaar Tycoon

Koop de huizen voor een mooie prijs en verkoop ze voor zoveel mogelijk geld en zorg dat je het grote gebouw kan kopen.

8 / 10
Scooby Stall

Bereid allerlei lekkere hapjes voor de aliens en zombies die langs je kraampje lopen. Wat dacht je van gegrilde hersenen, of een botten hotdog? Als je je klanten tevreden houdt krijg je ook nog eens geld van ze.

8 / 10
Tiny Tinas Ice Cream

Je krijgt een bestelling van een ijsje dat je moet maken. Zorg ervoor dat je de juiste bestelling maakt. Je kan het ijsje met van alles versieren. Zo heb kersen, Banaan, hagelslag en nog veel meer.

8.1 / 10
Waitress Adventures

Het meisje en de jongen willen naar de schoonheids kliniek om er anders uit te zien. Maar daar heb je wel geld voor nodig. Help ze geld te verdienen door in restaurants te werken.

10 / 10
Noodle Shop

Je werkt in een bar en moet voor iedereen maken wat ze bestellen. Maar het blijft een noodle shop dus dat is wat je veel moet maken.

7.8 / 10
Kathryn's Fast Food Corner

Help Kathryn al haar klanten zo snel mogelijk te bedienen. Kun jij alle snack zo snel mogelijk klaar maken en opdienen?

10 / 10
Pizza Pronto

Bereid de pizzas voor je klanten voor met de juiste ingredienten. Stop ze in de oven en als ze gebakken zijn gaan ze in de doos en kun je ze aan je klant overhandigen. Probeer genoeg geld te verdienen de de juiste ingredienten bij te bestellen als ze op raken.

7.8 / 10
Taco Fu

Bescherm je taco restaurant tegen deze vechtersbazen gebruik Q en E en let op de hete saus meter. De hete saus kun je gebruiken om even alle slechterikken om te gooien. Bestek kun je met een rake trap ontwijken.

8 / 10
Top That Deux

Maak jij de lekkere salades die je klanten willen hebben? Zoek de juiste groentes erbij uit.

8 / 10
Forest Restaurant

Jouw restaurant in het bos heeft veel gasten onder de dieren. Kun jij alle gerechten op de menu kaart goed voorbereiden voor je klanten?

8 / 10
Pizza Match

Zorg voor allemaal verliefde stelletjes hebt in je pizzeria. Als ober kan je de goede match vinden. Zet je klanten bij elkaar aan tafel, breng ze hun eten en vermaak ze met een lied. Zorg dat de sfeer lekker romantisch is zodat de koppels verliefd kunnen worden.

8.1 / 10
Ice Cream Run

Maak alle ijsjes klaar voor je klanten. Als je de twee bolletjes hebt klaargemaakt verschijnen de toppings op de witten bladen rechts. Kies de juiste en klik dan op het groene vinkje.

8 / 10
Boat House Hotel

Steek het water over via de stenen om de gasten te bereiken en hun bestelling te nemen met de iewat duister ogende loopjongen. Onthoud de bestelling goed en ren heen en weer om het product op te halen door op de blauwe stenen te klikken.

6.7 / 10
I Love You Scones

Leer hoe je een heerlijke Valentijn's scone kunt maken met Mickey en Minnie Mouse. Misschien een leuk idee voor 14 februari...?

7.6 / 10
Sushi No Suki

Je werkt in een sushi restaurant en moet zo snel mogelijk alle gerechten maken voor je klanten. Hoe snel kan jij de juiste gerechten maken? Hou de klanten tevreden.

8 / 10
Burger Run

Maak lekkere hamburgers klaar op het strand. Zorg dat je de bestelling juist voorbereid en dat je je klanten snel bedient. Probeer genoeg producten te verkopen om niet failliet te gaan.

8.2 / 10
Cuti's Diner

Maak een diner voor alle klanten die binnenkomen bij jou. Zorg dat ze snel en goed bediend worden want dan krijg je meer geld.

8 / 10
Gina's Juice Bar

Kun jij Gina helpen de mensen in het park van lekkere fruitsapjes te voorzien. Verdien veel geld door mensen snel te bedienen en de juiste sapjes te maken.

9.2 / 10
Burger Bonanza

Maak hamburgers klaar! Er komen klanten langs en die zeggen precies wat ze willen hebben. Zorg ervoor dat jij dat klaarmaakt en aan de klanten meegeeft.

8 / 10
Zombie Kuur

De zombies zijn overal in de stad. Jij hebt een medicijn tegen de infectie, maar je moet het steeds snel klaarmaken, want anders slopen ze je apotheek en pakken ze je!

8 / 10
Donut Cafe

Geef de klanten de juiste donuts, maar kijk wel goed waar ze naar vragen, want als je ze de verkeerde geeft dan gaan ze boos weg zonder te betalen!

8.7 / 10
Burger Jam

Maak voor iedereen de juiste gerechten klaar. Dat varieert van cheeseburgers tot vis. Maak klaar wat ze willen en hoe sneller je dat doet hoe meer geld je er voor zal krijgen.

8 / 10
Park Diner

In dit spelletje heb je een klein restaurantje in het bos. Kun jij ervoor zorgen dat iedereen de gerechten krijgt die ze besteld heeft?

0 / 10
Hotel Haggling

Koop en verkoop snel gebouwen en zorg dat je het grote gebouw kan kopen. Het klinkt makkelijk maar dat is het niet, want je moet goed kijken en snel zijn.

8 / 10
Chocolateria

In this spelletje heb je je eigen chocolade restaurant. Help jouw gasten snel naar hun tafel en bedien ze. Na afloop ook weer afruimen hoor er ook bij.

8.7 / 10
Sandwich Baker

Als je dacht dat je weleens met ongeduldige en kieskeurige klanten te maken hebt gehad dan heb je de personages van Sandwich Baker nog niet ontmoet! Ze zijn niet alleen mega kribbig als de ingrediënten die ze hebben uitgezocht niet precies tussen de plakjes brood liggen zoals zij dat willen, maar ze hebben ook nog eens ontzettend veel haast. Maakt niet uit, want jij bent vast zo stressbestendig dat je toch nog alle dagelijkse verkoopdoelen kunt behalen!

0 / 10
Irene's Serving Skills

Help Irene aan de bar allerlei drankjes en toetjes klaarmaken voor haar klanten. Zorg wel dat je de juiste toetjes in de juiste bakjes spuit!

0 / 10
Johnny Bravo Food Bash

Gooi veel eten naar Johnny Bravo toe en zorg ervoor dat je hem vaker raakt dan dat hij jou raakt. Af en toe staat hij stil, Probeer dan je kans te pakken.

8 / 10
Cupcake Rush

Maak snel allerlei lekkere cupcakes klaar in je cupcake winkel. Pak de juiste versiersels en maak steeds het voorbeeld plaatje zo goed mogelijk na.

8 / 10
Grill Barbecue

In dit spelletje heb je je eigen grill kar. Kun jij voor alle mensen in de buurt heerlijke gerechten met vlees grillen?

10 / 10
Sizzle Fist

Mep de hamburgers, hotdogs, en andere gerechten met je vuurvuist. Kun jij ze goed gaar bakken zonder de boel compleet aan te branden?

8 / 10
Delicious: Emily's Home Sweet Home

Kort nadat Emily en haar man Patrick zijn verhuisd naar hun nieuwe droomhuis krijgen ze het aan de stok met hun gemene nieuwe buren. De buren willen Emily en haar familie de buurt uit drijven door hun huis onbewoonbaar te laten verklaren. Het huis moet nog gerenoveerd worden, dus er is inderdaad veel werk aan de winkel! Help Patrick en Emily genoeg geld te verdienen om al het werk aan het huis op tijd af te krijgen!

0 / 10
Burger Time

Burger Time is een leuk online spelletje waarin je supergrote hamburgers voor je klanten maakt. Stapel hamburgers met een, twee, drie of meer lagen. Je moet de ingrediënten wel precies in de volgorde leggen die de klant steeds aangeeft, anders krijg je geen fooi!

0 / 10
Mermaid City

Help Chad de engerd te verslaan die zijn klanten loopt te stelen. Kijk rond en vind nuttige spullen om die creep te verjagen.

8 / 10
Cheeseburger Catch

Probeer alle lagen van de cheeseburgers in de juiste volgorde op te vangen. Hoeveel cheeseburgers kun jij maken voor de tijd om is?

8 / 10
Restaurant Kitchen Clean Up 2

Maak de keuken van dit restaurant helemaal mooi schoon. Omdat er eten wordt voorbereid moet je ervoor zorgen dat het er helemaal fris is.

8 / 10
Burger Maker

Stapel alle ingrediënten in de juiste volgorde op om de lekkerste hamburgers te maken. Kun jij er veel maken voor je tijd om is?

0 / 10
Ice O Matic

Bedien al je klanten zo snel als je kan in Ice O Matic! Je bent een robot die in een ijssalon werkzaam is, en je klanten zijn behoorlijk kieskeurig en ongeduldig. Stapel de bolletjes ijs in de juiste volgorde op en voeg de juiste strooisels toe. Ondertussen moet je ook nog genoeg ijsjes verkopen om je aan de dagelijkse doelstellingen te houden!

0 / 10

Hoe goed kan je overweg in een restaurant?

Ben jij geboren voor de horeca? Zorg dat het je gasten aan niks ontbreekt. Breng de menukaart, drankjes en natuurlijk het diner; dat in de keuken door de kok wordt bereid. Werk in een snackbar, eetcafe, grootkeuken of exclusief sterren restaurant in een van deze spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Burger Restaurant 2, Diner Dash, Sushi Chef, The Apprentice, Papa's Cafetaria, McDonalds Videogame, Papa's Taco Mia, Papa's Pancakeria, Papa's Cupcakeria, Hot Dog Bush