Tags >

Ridder

Crush The Castle 2 Players Pack

Crush the Castle is terug! Kun jij met je katapult alle kastelen met de grond gelijkmaken? Je moet ook alle poppetjes in de kastelen raken of pletten.

9.3 / 10
Battle Panic

Verdedig je fort tegen allerlei monsters in dit leuke spelletje. Bouw je eigen leger op en versterk je basis door middel van upgrades. Lukt het jou de orcs uit het land te drijven?

8.2 / 10
Age of War

Bouw golf na golf vechters en upgrade door de eeuwen heen in Age of War.

8.2 / 10
Swords And Sandals Crusader

In deze versie van Zwaarden en Sandalen hoef je niet steeds rond die zelfde oude arena te hangen maar ben je vrij om zoveel mogelijk land te veroveren. Ga voort en overwin!

8 / 10
Guard of the Kingdom

In dit spelletje moet je de koning beschermen door kleine monstertjes in het kasteel te plaatsen. Zorg ervoor dat alle aanvallers het niet tot de koning halen. Upgrade je monsters ook om ze sterker te maken.

8.5 / 10
Hordes and Lords

In dit spelletje moet je de orcs, skeletten, spoken en andere monsters verslaan met je leger. Verzamel de munten en koop ook upgrades voor al je manschappen.

8.1 / 10
Strategy Defense 3

Speel met de juiste strategie in het derde deel van Strategy Defense. Bouw een machtig leger op om het vijandelijke kasteel aan te vallen en beveilig je eigen kasteel met kanontorens.

8.1 / 10
Solandia Uprising

Versla alle vijandige legers and maak je eigen leger steeds sterker. Je kunt ook geheime aanvallen winnen gedurende het spel.

8.1 / 10
War Elephant

Trek ten strijde met de oorlogs olifant en leid je leger naar het vijandelijke kasteel. Schiet en ram iedereen uit de weg en overwin alle kastelen.

8.2 / 10
Jack Smith

Help Jacksmith naar het einde van het level, zorg ervoor dat je iedereen neerschiet.

8.1 / 10
Must Escape the Castle

Je bent gevangen in het kasteel. Er is helemaal niemand meer, kan jij ontsnappen door de juiste spullen te vinden en te pakken.

8.1 / 10
Ben 10 Dragon War

Ga met Ben Tennyson van de tekenfilm Ben 10 op avontuur en versla steeds al je tegenstanders in het duel. Daarmee verdien je punten die je kunt gebruiken om upgrades te kopen!

8 / 10
Feudalism 3

Ga als ridder op monsterjacht, of probeer alle steden en landen om je heen te verslaan. Kun jij vrede brengen door iedereen te overheersen in deze middeleeuwse oorlog?

8.4 / 10
Heroestick

Zet je leger stokpoppetjes in om al je vijanden te verslaan. Kun jij de soldaten voorbij komen en het kasteel met de grond gelijk maken?

8.8 / 10
The Black Knight

De peasants betalen te weinig belasting... Doe er wat aan met je knuppel als de Black Knight! Je bent namelijk in dienst van de koning, en die wil graag zijn centen.

8 / 10
Critter Kingdom

Bescherm het koninkrijk en hou stand op het pad voor de poort. Kun jij met je kleine leger alle monsters verslaan? Vergeet niet je manschappen te genezen en upgraden.

7.7 / 10
Knight Arc Assault

Probeer met de ridder iedereen te verslaan en alles heel te houden. Loop door het level met je zwaard en versla iedereen.

8.4 / 10
Stormy Castle

Bouw binnen de muren van je eigen kasteel een heel leger op en verdedig de stadsmuren. Kun jij het vijandige kasteel overvallen?

8.4 / 10
The Domino Knight

Help de ridder het veld over te steken en onderweg zoveel mogelijk muntjes te pakken. Maak een paadje voor hem van domino stenen, maar zorg wel dat je de stenen van de lopende band snel genoeg neer legt.

6 / 10
Medieval Archer 3

Schiet alle ridders en andere boogschutters overhoop met je pijlen. Zorg dat je ze allemaal raakt om de levels uit te spelen. Het ringetje onder je cursor is waar je pijl terecht komt.

7.8 / 10
Tribal Wars 2

In Tribal Wars 2 moet je zien te overleven in een middeleeuwse wereld vol ridders, koningen, rovers, bedriegers, en gevaarlijke politieke spelletjes. Speel spannende PvP battles tegen andere spelers en gebruik sluwe strategie├źn om je vijanden te slim af te zijn!

8 / 10
Knights and Brides

Beleef een fantastisch avontuur in een magische wereld vol ridders en prinsessen. Leer hoe je als een ridder in de wedstrijden vecht en win veel prijzen om fijn in je dorp te kunnen leven.

8 / 10
Hordes of Hordes

Gebruik je ridders, boogschutters, en tovenaars om de dorpstuinen te beschermen tegen de verschillende monsters. Huur er steeds meer in en upgrade ze!

8 / 10
Hack Slash Crawl

Kies je race en ga met het poppetje op pad. Versla onderweg iedereen door de juiste aanval te kiezen. Koop upgrades en probeer van iedereen te winnen.

8.2 / 10
Ion Overload

Ga het gevecht aan in dit spel en probeer iedereen zo snel mogelijk te verslaan. Je woont in een kasteel. Kun jij al je vijanden verslaan?

8.2 / 10
Strategy Defense 4

Versla je tegenstander door torens en soldaten te bouwen in Strategy Defense 4.

7.9 / 10
Knight Shift

Kun jij Kelsey de Ridder helpen het kasteel van Mylan de Magier door te komen. Het fort zit vol monsters en magische en technologische obstakels.

6 / 10
Two Powers 2

Een soort risk maar dan net iets anders. Kan jij het hele land veroveren?

8.5 / 10
Alexander Dawn of an Empire

Leid je leger naar de overwinning. Samen met Alexander de Grote en de Macedoniers ga je er op uit om alle andere legers te verslaan en al het land op te eisen.

7.5 / 10
The King's Rider

Ga er op uit met de ridder om vrede in het koninkrijk te behouden. Hou de rovers, trollen, en poepende zwijnen tegen en verdien zo geld voor upgrades.

8.2 / 10
The Rise of a King

De kwaadaardige Lord Felkon is getrouwd met de prinses, en alleen jij weet dat hij een verrader is. De koning is oliedom, maar je bent alsnog een ridder van het koninkrijk, en zal dus zelf bewijs moeten vinden tegen Lord Felkon.

8.1 / 10
Paladog

Help Paladog om alle slechterikken te verslaan. Kun jij ze allemaal achteruit drijven met je leger en de vijandige basis vernietigen?

8.6 / 10
Royal Warfare

Het rijk wordt overrompeld door zombies. Help de koning en zijn leger zich te verdedigen tegen ze zombies terwijl je op de hulptroepen wacht.

8 / 10
Evil Forest

Probeer de weg te vinden door de vele mini levels van het kwaadaardige bos. Kun jij alle monsters doden met je zwaard en de andere wapens die je onderweg vindt?

0 / 10
Crystal Crown

In dit spelletje moet je de dieven tegenhouden die jouw koninkrijk willen veroveren. Hou ze tegen met draken en andere monsters.

6 / 10
A Knight Quest

Je bent een ridder en moet alles oplossen en overleven. Zorg ervoor dat je met de juiste mensen praat en de juiste dingen doet.

7.6 / 10
Age of Castles

Verdedig je kasteel tegen de aanvallen van buitenaf en verover zoveel mogelijk land. Verdeel taken tussen de bewoners van jouw koninkrijk. Zorg dat bevolking groeit en je voorraad goud niet op raakt. Wordt de koning van deze Age of Castles!

8.1 / 10
Strategy Defense 5

Lukt het jou een leger op te bouwen en te onderhouden dat sterk genoeg is om je vijand te verslaan door het kasteel te vernietigen? Vergeet niet een oogje op je eigen kasteel te houden.

8.1 / 10
Strategy Defense 2

Bewijs dat je een grote strateeg bent in het zeer uitgebreide Strategy Defense 2.

8.1 / 10
Murder

Probeer in dit spelletje achter de koning aan te sluipen met de gluiperd. Kun jij hem vermoorden? Als het je lukt wordt jij zelf de koning, maar dan volgt een nieuw probleem: nu willen allerlei gluiperds jou vermoorden!

6.8 / 10
Spanthera

Bescherm het rijk van Spanthera met Leonidas de leeuwenkoning. De hagedissen vallen aan. Gooi je speer en raak ze in het hoofd om ze te doden.

8 / 10
Tower Breaker 2: Across the Seas

Help de jonge prins een nieuw land te vinden voor zijn onderdanen. Kun jij tijdens je reis alle vijanden uit de weg schieten met het kanon? Vergeet je kanon niet te upgraden.

8.2 / 10
Tribal Wars

Je begint met een klein middeleeuws dorp. Kun jij het snel uitbreiden tot een grote stad? Zorg dat je je soldaten goed traint. Kijk uit dat je stad ook goed verdedigd is, anders wordt je geplunderd! Ook kun je zelf de steden van andere spelers aanvallen en veroveren!

0 / 10
Undead Assault

Hak de skeletten in mootjes als ridder in Undead Assault!

8 / 10
Mighty Knight

Schiet alle monsters dood met je helden. Kun jij op een reis door het hele koninkrijk het Doom Castle bereiken en de slechterik doden?

8.5 / 10
Feudalism II

Het vervolg op het avontuurlijke spel Feudalism. Kies een held of heldin om mee te spelen en koop een legertje. Neem een missie aan van het stadhuis, of verover de stad. Verdien geld door vijanden uit te schakelen op zee.

8 / 10
Sir Coinsalot

Ren met de ridder door het doolhof. Om de levels uit te spelen moet je Sir Coins A Lot helpen alle muntjes te pakken. Kijk uit voor de spookjes. Met de zwaarden wordt je tijdelijk sterker dan de spoken!

8 / 10
Must Escape the Fortress

Kijk goed rond en ontdek hoe jij uit het kasteel kan ontsnappen. Verzamel allerlei voorwerpen die je kunt gebruiken om te ontsnappen!

8.2 / 10
Rogan the Swordmaster

In dit spelletje ben je Rogan de Meester Zwaardvechter. Versla al je vijanden en verzamel genoeg muntjes om je harnas en je wapens te upgraden totdat je iedereen kan verslaan.

9.5 / 10
Brave Knights

Alle ridders komen dingen naar de hand van zijn dochters, en dat vind de koning maar niets. Bouw torens om de ridders tegen te houden en weg te schieten. Spaar voor handige upgrades door de challenges te volbrengen.

8.5 / 10
Need a Hero Online

De prinses is ontvoerd door een draak! Kun jij haar redden? Help je held alle monsters verslaan in de verschillende match-3 levels van dit avontuurlijke spel. Kun jij zorgen dat je held genoeg voorraden bij elkaar weet te schrapen in de verzamel-levels? Ook kun je je vrienden uitdagen tot een spannend match3 duel! Veel plezier met spelen!

8.9 / 10
Save the Damsel in Distress

De musketiers waren aan het feesten toen ze zagen dat er een dame werd ontvoerd! Ga er met je musketier achteraan en versla alle slechterikken in dit grappige spelletje!

8 / 10
Kill Castle

Loop door het kasteel en vind de verborgen wapens. Kun jij alle soldaten verslaan en de dodelijke vallen ontwijken?

6 / 10
Hero RPG

Hak je een weg langs vele tegenstanders in deze Role Playing Game.

8 / 10
Summon the Hero

Je moet een held kiezen om het koninkrijk te schermen in dit spelletje. In het kasteel vind je veel verschillende soorten upgrades om je held sterker te maken.

9 / 10
Travian Kingdoms

Wordt de koning van je eigen rijk. Begin met een klein dorp en een klein boerenlegertje. Bouw alles langzaam uit, versterk je economie en versla andere legers in verschillende veldslagen om een machtige koning te worden!

0 / 10
Strategy Defense

Het eerste spel in de Strategy Defence reeks. Bouw een leger op en stuur ze vooruit om je vijand te verslaan. Kan jij de juiste strategie aanhouden om het vijndelijke kasteel te verslaan?

8.1 / 10
Zombie Crusade

Bescherm het dorp en zorg dat er geen enkele zombie heel de straten door komt. Kun jij ze allemaal tegenhouden met je ridders, boogschutters en tovenaars?

8 / 10
Battle for Gondor

Bescherm je land tegen de orks in Battle for Gondor.

8 / 10
The Lance

Versla je tegenstanders in een steekspel om de eer van je ridderfamilie te bewijzen. Gebruik het geld dat je wint om je harnas, paard, en natuurlijk je lans te upgraden.

8.2 / 10
Legends of Honor

Trek ten strijde tegen andere spelers in epische PvP veldslagen. Naast deze battles moet je ook je grondstoffen en geld goed beheren om je rijk machtig te maken en verder op te bouwen. Kan jouw stad de vijandelijke legers weerstaan? Veel succes met dit mooie MMO Strategie avontuur. Legend of Honor is gemaakt door GoodGame Studio, de makers van onderandere de online hit GoodGame Empire!

8.7 / 10
Knight Age Nightmare

Speel een duel met zombie ridders. Kun jij je lans recht houden en je tegenstander van zijn paard af stoten? Vergeet niet tussendoor upgrades te kopen.

8.3 / 10
Kingdom Of Zombies

Ga op onderzoek uit met je ridders en boeren. Probeer alle zombies te vinden en ze uit te roeien. Bouw boerderijen om je krijgers van eten te voorzien.

8.3 / 10
Super Pixel Knight

In dit leuke spelletje reis je met je ridder door het land. Kun jij helemaal bij het monster kasteel komen? Versla onderweg alle monsters en verzamel nieuwe wapens.

8.8 / 10
Warlords: Epic Conflict

Probeer alle andere landen te veroveren. Kies je leger en kijk met welke provincie je de oorlog aan wilt gaan. Kun jij iedereen verslaan?

8.4 / 10
Achilles

Trek ten strijde met Achilles, de held van de Trojaanse Oorlog. Hij was de zoon van Koning Peleus en de nymph Thetis. Om haar zoon te beschermen dompelde ze hem onder in de rivier Styx zodat hij onkwetsbaar zou worden, maar ze hield hem vast bij zijn hiel, die dus nog wel kwetsbaar was.

8.2 / 10
Goblins Heart

Hak je als Lex een weg langs de hordes Goblins. Gebruik C voor aanval en Z voor verdediging. Het zijn er heel veel, dus blijf vechten!

8 / 10
Steel Jack

Ga er als ridder op je paard op uit om de gestolen edelstenen van de koning en de prinses terug te vinden. Kun jij alle obstakels ontwijken?

8 / 10
Finger vs Axes

Probeer met de grote vinger het monstertje te meppen en door het level te slingeren. Maar kijk uit, want het beestje is gewapend en vecht ook terug!

0 / 10
Men of Iron

Stuur je ridders en boogschutters op pad om de vijanden te verslaan. Je hebt gewonnen als jouw troepen het andere kasteel weten te bereiken en overmeesteren.

9 / 10
Magic Smash Hammer

Gebruik de hamers om het kasteel te verdedigen. Ram alle magische monsters ermee de grond in. Je kunt ook kleinere hamers naar ze gooien.

9 / 10
Demonic Flower

Als koning moet je ten strijde trekken, omdat je vier dochters, de prinsesjes, nogal hebberig zijn. Zet je leger slim in en versla de monsters.

7.7 / 10
Feudalism 2

Kies je mannetje of vrouwtje en versla iedereen met je pijl en boog. Verplaats goed en schiet optijd.

8 / 10
Strong Bow

Bewaak je kasteel met pijl en boog in Strong Bow.

8.2 / 10
Little Protectors

Verdedig het koninkrijk tegen het kwaad. Gebruik je leger kleine beschermers om de wegen vrij te houden en de kwaadaardige monsters te verslaan. Je kunt ze ook gebruiken om hout, metaal, en kristallen te verzamelen.

8 / 10
Fallen King

De koning is uit het rijk vedreven. Vind de weg terug naar de troon. Reis door het bos en los onderweg allerlei kleine puzzeltjes op om langs de obstakels te komen.

8.2 / 10
Valor

Ga de strijd aan en versla iedereen die je aan komt vallen. Gebruik granaten en je zwaard.

7.6 / 10
Happy Hero

Ren door de deuren en gangen en probeer een pad langs alle gevaren te vinden. Kun jij dit doolhof kasteel uitkomen? Kijk goed rond!

2 / 10
Helios and the Spartan

Stuiter met het schild van je Spartaanse krijger de zonnegod door het level. Kun jij alle blokken breken en tegelijkertijd ook je vijanden met de Spartaan verslaan?

0 / 10
King Rolla

Het koninkrijk zit helemaal vol schapen, en zelfs het kasteel is compleet volgelopen. Help King Rolla ze allemaal naar buiten rollen. Kijk wel uit voor de kussens, want als je die raakt valt de koning in slaap.

6.7 / 10
Telepath

Een role playing game in een middeleeuwse setting. Je broertje is ontvoerd door de schaduwmonsters. Kun jij door hun kamp sluipen om hem te redden?

8 / 10
Castle Destroyer

Schiet met je kanon dit hele kasteel kapot. Je krijgt maar 60 seconden om het helemaal te slopen. Zal het jou lukken? Richt zoveel mogelijk schade aan.

8 / 10
Knight Fall 2

De prinses is ontvoerd. Als ridder kun je haar alleen redden door onder de grond te reizen op zoek naar de schuilplaats van de demoon die haar heeft meegenomen. Los allerlei puzzels op om goud te verzamelen, en toverdrankjes. Klik op drie of meer identieke stenen naast elkaar om ze te laten verdwijnen. Draai het veld zodat jij of de spullen die je wil pakken de juiste kant op vallen. Pak de sleutel en ga dan naar de deur. Kijk uit voor de draken, tovenaars, minotaurussen, en slijmmonsters.

2 / 10
The Cursed Knight

Deze arme ridder is vervloekt. Overal waar hij loopt verschijnen grote houten kratten. Dat is niet handig als je in een nauwe toren zit opgesloten. Weet jij toch steeds te ontsnappen?

0 / 10
Baronsgate 2

Reis door het land van de ene ondergrondse dungeon naar de andere. Kun jij daar alle schatten vinden en de monsters verslaan met je pijlen en je boog?

0 / 10
Gate Of Apocalypse

Loop door de levels en probeer iedereen neer te schieten. Hoe verder je komt hoe meer aanvallen je kan doen.

6.5 / 10
Hands Of War 3

Een mooi strategy spelletje waarin je de vrede in het koninkrijk moet herstellen na de oorlog. Reis rond en versla de vijanden van de vrede!

8.1 / 10
Vile Steel

Ren over de velden en door de bossen met je ridder en maak alle zombies en andere monsters dood. Kun jij het land bevrijden en schatten vinden?

8 / 10
Feudalism

Kies een held of heldin om mee te spelen en begin meteen een leger op te bouwen. Neem soldaten in dienst, koop en verkoop wapens en magische drankjes, vecht tegen andere troepen en bezet dorpen. Je kunt ook queestes aanvaarden en daarmee geld verdienen in dit uitgebreide strategie avonturen spel.

8 / 10
Runaway Princess

Prinses Fiona is weggerend omdat ze moet trouwen met de Graaf. Kun jij de soldaten helpen de aanwijzingen te verzamelen en de prinses terug te vinden?

0 / 10
King's Rush

Rol met de koning in zijn oorlogskar de paden over. Knal allerlei gebouwen omver en spring over de hindernissen. Hoe ver kun jij komen met steeds meer nieuwe upgrades?

9 / 10
Epic War 2

Het wordt een epische strijd in dit spel. Bouw je verdediging goed op en bescherm je kasteel tegen de aanvallen van vijandelijke ridders.

8 / 10
Prince of War 2

Lang was er vrede, maar die tijd is voorbij. Lord Duncan heeft het kpninkrijk verraden en heeft een leger verzameld om de koning van zijn troon te stoten. Trek ten strijden met de twee prinsen Malcolm en Jerad en ontdek wie er allemaal tegen je koningrijk samenspant.

8 / 10
The Kings League Odyssey

Versla iedereen in de Kings competitie. Kies je mannetje en wapen en vechten maar.

8 / 10
Famaze

Probeer de koolrapen en de uitgang te vinden in dit doolhof. Bovenin zie je een kaart, en onderin zie je je ridder. Hou ze allebij in de gaten!

0 / 10
Medieval Mecenary

Versla alle tegenstanders die op je afkomen door ze neer te slaan met je zwaard of dingen naar ze te gooien. Kan jij iedereen verslaan en daardoor winnen?

8 / 10
Bit Battles

Kies de tegenstanders die je wilt verslaan. Duw je terug en steek de vijandige grens over om te winnen. Kun jij alle monsters verslaan?

8.1 / 10
Day Dream Adventure

Ren door de levels en versla alle blobs en andere vijandige wezens. Pak de schatkisten en kies er steeds eentje uit om te openen. Zo vind je nieuwe wapens en kostuums.

0 / 10
Ravine

In dit vrij pittige tower defence spelltje moet je echt een goede taktiek bedenken voor het inzetten van je beperkte hoeveelheid goed. Investeer in de juiste torens en het koninkrijk blijft veilig.

8.1 / 10
Egg Knight

Op een dag vind je een magisch ei terwijl je aan het voetballen bent. Uit het ei komen allemaal soldaten en ridders om je te beschermen.

8 / 10
Warlords Heroes

Dit spelletje heeft verschillende modes om uit te spelen. Normal mode is een queeste, survival mode en gladiator mode gaan om de gevechten. In de queeste modus moet je de landen op de kaart doorreizen om het koninkrijk te redden.

8 / 10
King's Island 2

Ontsnap met de ridder uit de onderwereld. Kun jij alle skeletkrijgers doden en de magisch spullen verzamelen die je nodig hebt om te ontsnappen?

0 / 10
Demons Down Under

Help het konijn de ondergrondse grotten te doorzoeken en de andere konijntjes te redden. Verzamel wapens en versla alle monsters.

10 / 10
Cursed Dungeon

Je bent bij een magische toren vol monsters gekomen. Versla alle monsters en klim naar de top. Ga naar het dorp om upgrades te kopen.

0 / 10
Empire Defender

Kun jij alle monsters op afstand houden en het kasteel verdedigen? Gooi grote stenen en andere zware voorwerpen naar alle monsters en stoot ze om!

0 / 10
Medieval Dodgeball

In dit spelletje ben je een ridder. Ren snel door het grid van 3 bij 3 vakjes en verzamel alle diamantjes. Ondertussen moet je ook alle kanonskogels ontwijken!

10 / 10
The Enchanted Cave 2

Vind de weg door de betoverde grot en versla allerlei monsters. Zoek schatten en nuttige voorwerpen die je sterker maken. Hoe lang hou jij het vol?

10 / 10
Pact

Ga met de helden op pad en vorm een team, ondaks hun verschillende achtergronden. Kun jij alle monsters die je onderweg tegenkomt verslaan?

0 / 10
Skyfyre

Vlieg op je draak door de lucht. Kun jij alle muntjes pakken en alle monsters verslaan? Schiet ze allemaal. Ze laten soms veel muntjes achter!

8.7 / 10
Zinloos Geweld

Ga op pad met de ridder en probeer iedereen te verslaan. Je hebt een zwaard bij je en daar moet je het mee doen.

8 / 10
DROD King Dugan's Dungeon 1

In dit spelletje ben je Beethro, een 5e generatie onderdierte verdelger. Je bent aangenomen in het kasteel van Koning Dugan om eindelijk eens het hele kelder en kerker complex uit te mesten...

8 / 10
One Screen Hero

In dit spelletje speel je steeds hetzelfde level, maar telkens als je de groene tegel bereikt verandert alles. Kijk uit voor de vallen, versla de zombies, en pak de gouden muntjes.

8 / 10
Idle Empire

Stel de juiste keuzes in en koop de juiste upgrades. Eerst Moet je veel klikken en gaat het niet zo snel. Maar met de juiste upgrades stroomt het geld steeds sneller binnen!

4 / 10
Cardinal Quest 2

Reis met je ridder door de bossen en vreemde dorpen. Verzamel spullen en goud en versla alle rovers en monsters die je onderweg tegenkomt.

8 / 10
King's Call

Ga op avontuur in de uitgebreide adventure King's Call.

8 / 10
Saeros

Verdedig je boomhut door als boogschutter alle vijandige ridders neer te schieten.

8 / 10
Shop Empire 3

In dit spelletje bouw je niet zomaar een winkelcentrum, maar een winkelhof in de middeleeuwen. Kun jij de juiste zaken bouwen om ook in dit middeleeuwse koninkrijk succes te behalen met je zaken?

8.9 / 10
Lord III Catapult

Stel je katapult goed in en raak de zwarte ridder.

8 / 10
Reverse Boots

Elke keer als je springt veranderen er dingen in het level. Kan jij de sleutel pakken en het einde halen?

8.5 / 10
Loot Hero

Verdien geld door de monsters uit de weg te rammen, en koop dan allerlei handige upgrades. Aan het eind van elk level moet je een baas verslaan.

8 / 10
Second Wind

Koop upgrades en haal elk einde van het level met wat extra wind.

8 / 10
Dutamasa Battle

Kies een personage, train hem en versla de vijand. Je kan voor je personage kiezen uit oermannen, ridders of moderne soldaten. En je hebt meerdere aanvallen!

8 / 10
Prince of War

Heb jij de skills om het land te redden en een Prince of War te worden? Help het koningrijk te verdedigen tegen allerlei trollen, orcs en ander gespuis!

8 / 10
Hands Of War

Kies eerst of je een ranger, een warrior, of een wizard wil spelen. Daarna kun je door de stad lopen en erbuiten om missies te kiezen en te volbrengen. Je kiest hiermee zelf wie je vrienden en wie je vijanden zijn.

8 / 10
Chibi Knight

Ga door de levels heen en overleef. Zorg ervoor dat je zelf niet geraakt wordt en zoek de juiste weg naar de uitgang.

8 / 10
The King's Hexes

Probeer de andere koning te verslaan door de meeste punten te halen. De punten kan je halen door strategisch te bouwen.

8 / 10
Magic Sword

Maak mooie combo's met je dodelijke zwaarden in Magic Sword.

8 / 10
Loot Clicker

Je kunt in dit spelletje de diensten van allerlei manschappen opkopen. Zij verslaan monsters voor je en verdienen zo geld. Kun jij alle achievements uitspelen?

0 / 10
Twisted Kingdom 2

Kun jij alles maken wat er op het lijstje staat? Kijk goed, want het is moeilijker dan het lijkt! Combineer huizen, bedelaars en kastelen om steeds waardevollere dingen te maken.

8.3 / 10
Brotherhood Of Battle

Reis rond als een koene ridder in Brotherhood of Battle. Volbreng missie en vecht tegen andere online gebruikers in dit multiplayer strategie spel.

8 / 10
Knights Castle

Verdedig je kasteel tegen alle vijandelijke troepen die het komen binnenvallen. Gebruik je zwaard en koop met de punten die je verdient met experience points nieuwe magische upgrades.

8 / 10
Bandit Kings

Vecht met 2 ridders van het kasteel tegen elkaar. Je moet ervoor zorgen dat je de andere ridder verslaat. Sla met je zwaard en zorg dat er niks meer overblijft.

8 / 10
Bill Back in Time

Bill is een uitvinder en hij heeft zichzelf per ongeluk terug gestuurd in de tijd met zijn tijdmachine. Kun jij hem helpen een manier te vinden om uit de middeleeuwen te ontsnappen en terug naar huis te reisen.

7.7 / 10
Ridder Puzzle

Ga het gevecht aan met de ridders en zorg ervoor dat jij alles oplost. Veel levels en nieuwe wapens.

8.3 / 10
Castaway

Je bent aangespoeld op een mysterieus eiland vol vijandige monsters en beesten. Ga op zoek naar mensen en wordt de held van het eiland door taken uit te voeren. Je kunt ook je eigen huisdieren meenemen op reis.

8 / 10
Queen's Quests

Stuiter de bal tegen de monsters aan. Zo versla je ze en verdien je geld voor nieuwe wapens. Kun jij alle monsters uitschakelen in dit arkanoid spelletje? Je betje is en draak!

8 / 10
Der uberlebensretter

Red de wereld van de duistere machten als de ├ťberlebensretter. Versla je vijanden en win experience points (druk op space om deze punten in het stats venster toe te voegen). Raak de dief en pak de stenen op die hij laat vallen. Met die stenen kan je je wapen upgraden en gebruik maken van speciale aanvallen.

8 / 10
The Forgetten Dungeon

Ga er op uit om een sterkere krijger te worden. Des te groter je reputatie, des te meer opdrachten je krijgt van het dorp om monster te gaan verslaan die het dorp in gevaar brengen.

8 / 10
Monsters' Den Book of Dread

In deze uitgebreidere versie van Monsters' Den kun je uit meer karakters kiezen voor je spelers. Je kunt de originele Monsters' Den queeste overnieuw spelen, maar er zijn ook twee hele nieuwe queestes bij gekomen in dit spel. Een is wederom een dungeon quest, en de ander is een survival spel.

8 / 10
The Children Of Brinn

Kan jij in 1 speelveld alle poppetjes begeleiden naar het einde van het level?

8.4 / 10
Elements and Magic

Gebruik je manschappen om strategisch het pad te verdedigen. Kun jij alle orcs en andere monsters tegenhouden? Gebruik ook boerderijen om voedsel te verbouwen en graaf tegelijkertijd ook magische kristallen op.

8.4 / 10
Tales of Carmelot

Zoek goed in alle plaatsjes in het koninkrijk naar hints en handige voorwerpen, want je moet de verloren pot goud van Carmelot terugvinden.

10 / 10
Sentry Knight

Bescherm je kasteel met je pijl en boog tegen de monsters die er aan komen. Schiet ze neer, maar kijk uit dat je de transportschapen niet raakt.

8.7 / 10
Sword

In dit spelletje reis je door het land en moet je het opnemen tegen de op hol geslagen beesten en monsters. Eerst komt de generaal je nog helpen, maar daarna moet je het alleen proberen te redden.

10 / 10
Kingdom Wars Idle

Verover met je held het kwaadaardige kasteel. Klik op de mijn om goud te verzamelen totdat je mijnwerkers en soldaten kunt inhuren zodat alles ook automatisch begint te lopen.

8.5 / 10
Arcane Arena

Loop rond in het bos en gebruik je toversreuken om alle monstertjes te verslaan. Zorg dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.

0 / 10
Vlammend Zwaard

Versla alle tegentanders. Kies een aanval, kijk goed en ga de strijd aan. Hoe langer je het lukt hoe moeilijker het gaat worden.

8 / 10
Battle Scrips

Maak woorden en probeer alles op te lossen. Je speelt als ridder en als je alles volgt moet het duidelijk zijn wat je moet doen.

8 / 10
Bomb Besieger

Gooi de bommen naar de slechte ridders en blaas ze op. Je kunt ook naar je eigen ridders overgooien. Zorg er wel voor dat je de dorpelingen niet raakt!

8 / 10
Knight Slider

Laat de ridder door het level rennen en verzamel alle items die je nodig hebt. Je komts pas tot stilstand als je ergens tegenaan komt.

10 / 10
Stolen Sword

In dit spelletje moet je met de ridder door het kasteel komen om het gestolen zwaard terug te vinden. Je hebt daarom geen zwaard, dus kijk uit!

0 / 10
Siege Knight

Overleef de aanval van alles mannetjes en probeer de juiste wapens te kopen.

8 / 10
Knight Runner

Ren door het level en spring op alle monstertjes. Verzamel muntjes en koop daarmee allerlei mooie upgrades zodat je snel en sterk genoeg wordt om het naar het einde te halen en de prinses te redden!

8 / 10
Medieval Rampage 3

Ren rond in de middeleeuwen en versla je vijanden. Zorg ervoor dat je zelf niet neergeschoten wordt. Kun jij hun vlag afpakken?

8 / 10
Flash Bash

Een vechtspelletje met originele karakters, zoals een ridder, een tovenares, en een zombie. Kun jij ze allemaal verslaan. Kies je favoriete karacter uit, leer zijn of haar speciale moves en win het spel!

0 / 10
Medieval Rampage 2

Probeer te overleven en iedereen neer te schieten. Je bent in je eentje en er komen veel wezens op je af. Schiet er lekker op los en koop na de levels nieuwe wapens!

6 / 10
Monsters' Den

Een ontzettend verslavende role playing game. Ga in de kerkers op zoek naar allerlei geheime kamers vol schatten en monsters. Kies je personages uit en geef ze de beste wapens. Dien wanneer nodig de juiste drankjes toe en probeer de weg te vinden naar het volgende level.

8 / 10
One Way Dungeon

Er is maar 1 weg, kan jij het einde van het level levend halen? Let goed op onderweg.

8 / 10
Another Life

Een jongen en een meisje worden naar een andere dimensie getransporteerd. Kun jij als de ridder en de prinses goed samenwerken om alle sleutels te pakken zodat je weer naar huis kan?

8 / 10
Bit Dungeon 2

In dit spelletje ben je een ridder. Kun jij de weg vinden door de kerkers vol monsters? Versla ze allemaal en verzamel schatten en betere wapens en schilden.

0 / 10
Spirit Fencer

Wandel met je ridder door het bos en versla alle monsters die je tegenkomt. Kun jij door het magische bejeweled spel punten sparen voor goeie aanvallen?

0 / 10
Puzzle Legends

Loop met je ridder door de levels en los alle puzzels op. Alleen op die manier kun je tot bovenin de toren klimmen. Pak de muntjes en de schatten.

10 / 10
Knightmare Tower

Probeer de toren te beschermen en de vrouwen die erin zitten te redden.

8 / 10
Champions of Chaos 2

Ga op pad en reis door de verschillende landen om de koningen te overtuigen aan jouw zijde te vechten in de oorlog. Hoe doe je dat? Door al hun beste strijders en de koning zelf te verslaan. Je kunt ook aan de llama wedstrijden meedoen, en in de plaatselijke kroeg vechten met helden op doorreis.

8 / 10
Little Protector Planes

Reis naar een nieuwe wereld en kies helden uit om mee samen te werken. Versla monsters en verzamel geld voor betere wapenuitrustingen.

8 / 10
Rezer

In dit spelletje moet je alle zombies doodmaken. Gebruik je zwaard en je pijl en boog. Hak ze neer voordat ze je vermoorden!

8 / 10
Quantum Zombies

Reis in dit spelletje door de tijd om in allerlei vercshillende tijdperken de zombies te bestrijden. Kun jij ze allemaal doodmaken?

8 / 10
De Eenzame Koning

Het koninkrijk is vervloekt. Iedereen die er komt verdwijnt, dus de koning is altijd eenzaam. Kun jij de magische hoorn vinden en de vloek verbreken? Veel leuke levels om uit te spelen!

2 / 10
The Adventures of the Water Knight

Spring van eilandje naar eilandje met de water ridder. Val niet in het water, en kijk goed welke eilanden er op het punt staan te verdwijnen.

2 / 10
Knightality

Ren als ridder door het doolhof. Je moet de kristallen pakken. Sla de vaten en urnen kapot, want daar zitten soms ook schatten in verborgen. Versla onderweg al je vijanden!

2 / 10
Knightfall

Een combinatie van een Abyss-spelletje en een adventure game waarin je de ridder speelt. Je moet de ontvoerde prinses zien terug te vinden. Click combos van drie of meer blokken weg en spies je vijanden, maar kijk uit hoe je de puzzel draait, want anders pakken ze jou.

0 / 10
Adventures Of Valentin

Ga met Valentin op stap. Het avontuur lonkt, probeer aan het einde van het hele spel te komen door slim na te denken. Hij wil opzoek naar de vrouw van zijn dromen.

0 / 10
Kingdom Reaction

Zorg ervoor dat er een grote kettingreactie ontstaat zodat je met een klik alle poppetjes uit het level kunt spelen. Kun jij iedereen raken en de schatten pakken?

0 / 10
Eastward Quest

Versla alle monsters en beesten terwijl je door het land rent, altijd maar naar het oosten. Kun jij steeds alles verslaan en geld verzamelen voor betere upgrades?

0 / 10
Drod King Dugan's Dungeon 3

Help Drod de bewaker de puzzels oplossen om in elk level de killer kakkerlakken en andere monsters die in de kerkers van koning Dugan wonen uit te roeien. Kun jij steeds je zwaard gebruiken om deze lastige puzzels op te lossen?

0 / 10
Dungeon Runner

Ren met de ridder door het kasteel en spring over alle vallen heen. Kun jij alle monsters verslaan en de muntjes en andere schatten pakken?

0 / 10
Tower of the Archmage

Versla alle beesten en tovenaars in de toren van de magiers. Verzamel de runen en maak je eigen toverspreuken om je vijanden te verslaan.

0 / 10
DROD King Dugan's Dungeon 2

Beethro de monsterverdelger is nu tot de diepere delen van de kerkers van Koning Dugan afgedaald. Vind en dood ook hier alle monsters.

0 / 10

Speel nu als ridder!

Ga terug in de tijd, naar de Middeleeuwen en waan je tussen de ridders, kastelen en paarden. Rijd in je harnas op je paard. Vecht er lekker op los. Je schild en zwaard zullen goed van pas komen in deze ridder spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Crush The Castle 2 Players Pack, Battle Panic, Age of War, Swords And Sandals Crusader, Guard of the Kingdom, Hordes and Lords, Strategy Defense 3, Solandia Uprising, War Elephant, Jack Smith